Suzume vs Silver

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Szomb. 13 Szept. - 18:31

// Még játsszunk kicsit, legyen az új verziója Razz //

Egy felfelé mutató ujj úszott be a képbe, és ez felébresztett, felrázott az álomvilágból, amelybe kerültem. Megráztam a fejem és adtam magamnak egy kisebb pofont is, mielőtt még tőle kaptam volna. Meg kellett acéloznom magamat, egy kicsi hiányzott csupán, hogy teljesen beleessek a szirén körmönfont csapdájába! Elég félelmetes képesség, meg kell hagyni... még az én tiszta lelkem is beszennyezte, mit csinálhat akkor a kevésbé ellenálló férfiakkal? Brrr, bele se mertem gondolni, hogy ha engem képes volt ily' mértékben az ujja köré csavarni, akkor mit tehet mások szívével... Azt hiszem komoly súly fog a vállamra nehezedni azon a randin, ki tudja hány életet mentek meg vele, ha az oldalamra áll! Mármint... nem szó szerint, hanem az általam képviselt értékek tekintetében.
Most, hogy kivertem a fejemből a zavaró gondolatokat, képessé váltam újra azokra a mozdulatokra, azokra a nyilakra összpontosítani. Nem szabadott elfelejtenem, hogy elsősorban nyerni vagyok itt, a hosszú távú céljaim érdekében győznöm kellett. Még ebben a reményvesztett helyzetben sem adhattam fel. Focus... Focus. Focus! I can do this! És lám, ahogy célra emelte az íjat, én már tudtam, hová fog érkezni a nyila, így még azelőtt elindítottam a saját mozdulatom, mielőtt elhagyta volna a felajzott nyílvessző az ideget. A gyakorlókardom a lövedék útjába lendült, és ezúttal ártalmatlanul lepattant a fafegyverről.
- You're right. De attól félek, ha komolyan gondolod a szavaidat, most fel kell adnod a harcot - mosolyodtam el magabiztosan, és elszánt tekintettel az arcomon indultam meg. Ellentmondást nem tűrően törtem előre, lépés lépést, mozdulat mozdulatot követett, és pillanatokkal később a fejem fölé lendült a kardom, és lesújtottam. Újra a feje búbjára. Persze csak az indítás történt teljes erőből, magát az ütést csak nevelő célzatú erővel akartam bevinni. Fájni nem fáj neki így sem, úgy sem, de véresen komolyan miért harcolnék egy lány ellen? Még akkor sem, ha történetesen egy sötét szívű némber volt az. A csapást követően elegánsan léptem oldalra, és pördültem egyet a tengelyem körül, majd kitámasztva igyekeztem megragadni a lány karját és háttal magamhoz húzni, hogy harcképtelenné tegyem, amíg az ígéretemet be nem teljesítem.

25/200 HP
Védekezés 3/3 - innentől kezdve ötöst kell dobnod a sikerhez
Pihenés 1/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. 13 Szept. - 18:31

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Hétf. 15 Szept. - 21:46

Eltévesztettem volna? Csak nagyokat pislogok, pedig már azt hittem véget vethetek ennek is, de Silver-kun nem akarja olyan könnyen feladni, pedig már akkor rég hazamehettem volna. Makacs. De nem csak ebben, hanem rendíthetetlen véleményében is.
- Persze, hogy komolyan gondolom, de feladni nem fogom. Talán te feladnád ha mondjuk azt mondom átállok a te oldaladra ha most eldobod a fegyvert és megadod magad? – Nem hinném, ez még akkor is egy olyan párbaj amit nem fogok feladni semmilyen indokból kifolyólag és szerintem ezzel ő is így van. Harcolni jöttünk nem pedig eszmecserét folytatni mégis egész normális téma kerekedett ki az egészből és még randira is el lettem hívva. Na mindegy inkább a harcra koncentrálok bár szinte felesleges. Silver-kun valahogy nem túl trükkös ha támadásról van szó. Már megint szemből és már megint a fejem búbját támadja. Ezt már láttam, ha jól emlékszem többször is így kivédeni sem volt egy nagy menet. nemes egyszerűséggel felemelem a karom és csuklójának neki ütve vetek gátat a támadásnak aztán… vissza is szívom azt amit az előbb mondtam. ekkor oldalra fordul megragadja a kezem, hogy így fogjon le. Valamit kezdenem kellene már a közelharccal mert eléggé irritáló, hogy amint látják, hogy íjász vagyok egyből jönnek oda hozzám. Simán hagyhatnák magukat lelőni is ^.^ .
Végül is sokat nem oszt nem szoroz. Amúgy is pihi idő van, miért ne töltsem el így?
- Na és hová fogsz vinni? Remélem valami elegáns helyre. vagy esetleg ahol lehet szórakozni. Vidámparkba *.* .


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Vas. 21 Szept. - 18:33

Rafkós ez a nőszemély. Komoly dilemmába csalt egy pillanat alatt. Elég volt hozzá egy kérdés, amivel konfliktusba állította az általam játszott szerepet a valódi személyiségemmel >.> Hiszen egyrészről minden további nélkül igent mondtam volna rá, ahogy a naiv hősök attitűdjét képviselem. Számunkra a szó szent pecsét, mely megmásíthatatlanul képviseli az ellenség lelkiállapotát, és egy ilyen átállás felérne a győzelemmel is, vitathatatlan diadalt aratnék hát, ha engednék neki. Morális szempontból. Ugyanakkor ott vagyok én, akinek mindene a versengés, és azon felül is a győzelem, aki számára a feladás szó egyenlő a halállal magával, és aki sosem egyezne bele egy olyan alkuba, melyet most Miss Suzume felajánlott. A dilemma pedig lefagyasztott hosszú pillanatokra. Galád ez a nőszemély, képes kihasználni a bennem dúló háborút is aljas módon!
- A feladás egyenlő a megfutamodással. Olyat én nem teszek! - feleltem végül, bár a tekintetem közben kicsit zavarodott volt. Igazat mondtam végül is, de eleget tettem mindkét valómnak? Megráztam a fejem, nem most volt itt az ideje, hogy ezen gondolkodjak! Támadni akartam és támadtam is, csakhogy úgy fest, a lányok ellen használt véges módszereim most visszaütöttek, és kiismerte már, mit akarok tenni vele. Megalázóan könnyen állított meg, mintha csak magam ellen küzdöttem volna. Ugyanakkor a mozdulata jól jött ahhoz, hogy az eltervezett megoldásomat véghezvigyem, képes voltam megragadni és a háta mögé csavarni a karját. Awesome! And now what? Igen, a következő lépés már okozott némi gondot. Itt volt előttem egy szépség, fogva tartom, és ígértem neki korábban valamit, amire most itt lett volna a tökéletes alkalom. Viszont ahogy eszembe jutott, mi mindent tehetnék, a szívem a torkomba ugrott, és ott dobogott úgy, hogy talán még ő is hallotta. Elbizonytalanodtam. Újabb kérdése azonban kizökkentett, és csak némi hebegés-habogás után tudtam bármit is kinyögni.
- Legyen izé... meglepetés! - mondtam, de igazából nem dédelgettem semmilyen ideát a fejemben. Erre nem is gondoltam o.O Nincs is sok időm, hogy kitaláljam, pedig igaza van, az én kötelességem meghatározni a programot. Vidámpark semmiképp sem lehetett, nem akartam az ő ötletére hallgatni. És milyen jó is ez, egyből elterelődött a figyelmem Miss Suzume popsijáról, csak akkor jutott eszembe, amikor már úgy éreztem, nem fogom tudni sokáig tartani a lányt. És ekkor már azt is tudtam, mit kell tennem. Váratlan mozdulattal löktem el magamtól, és abban a pillanatban már lendült is a fakardom, hogy rácsapjak vele az említett hátsóra egy egészségeset. Hátha most sikerül, és nem fog tudni időben félreugrani @.@

25/200 HP
Támadás 1/3
Pihenés 2/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. 21 Szept. - 18:33

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Hétf. 22 Szept. - 10:46

- Na ugye? te sem adod fel így tőlem se várhatod el, hogy feladjam. – Adok hangot az igazamnak. – Esetleg akkor lennék hajlandó megadni magam ha már szorosabb, kapcsolatban állnánk egymáshoz... hmmm… ez talán nem is a megfelelő kifejezés. A helyes megnevezés ha azt mondanám gyöngéd érzelmek fűznének hozzád, de ez egyenlőre nem áll fent. – Az egyenlőre szót még külön ki is hangsúlyozom, ezzel is kicsit zavarva a fiú elméjét. Meg aztán ki tudja. Lehet, hogy még a végén szerelmes leszek… na jó ez nagy baromság. A szerelem a szabadságom egy drasztikus megnyirbálása lenne. Egy párkapcsolat kompromisszumokkal járna én pedig nem vagyok hajlandó bárki felé ily módon engedni. Az elütne tőlem. Razz
- A feladás nem feltétlen egyenlő a megfutamodással. – Szállok vitába vele. – Akár egy fontos stratégiai lépés is lehet ami bár az aktuális csatát vereséggel zárna, de talán egy nagy lépést jelente ahhoz, hogy megnyerd a háborút. – Ejj de bölcs lettem hirtelen. De igaz, én is alkalmaztam pár párszor. A kérdésemre aztán csak dadogott és nem is kaptam rá rendes választ. Milyen kár érte. Pedig akkor úgy készültem volna.
- Rendben, szeretem a meglepetéseket. De akkor legalább a részleteket megbeszélhetnénk. Mondjuk egy péntek este hét órai kezdés, aztán majd meglátjuk milyen hosszúra nyúlik az éjszaka. – Ez az időpont gyakori randi idő, főleg nyugaton. Lassan éreztem, hogy az erő ismét belém száll és ennek hála ki is törhetek a fiú fogásából. legalábbis egy próbát mindenképp tehetek de szerencsére nem lett rá szükség ugyanis önszántából lök el kissé talán erősebben is mint kellene mert majdnem orra bukom így az egyensúlyom megtartása volt az elsődleges feladat így a támadást már nem tudtam kivédeni.
- Te ki huncut hát hova csapkodsz? – Gúnyolódom miközben megfordulok és célra tartok. – Ezért büntetés jár? Razz Lövöm ki felé a nyilat.


Élet: 100/100
Páncél: 70/0
Pihi: 1/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. 22 Szept. - 10:46

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Csüt. 25 Szept. - 12:08

Beismerem, most megfogott. Erre nem tudtam mit felelni, úgyhogy bölcsen hallgattam inkább. Az nem az én világom volt, hogy hangosan, ingerülten szálljak vitába egy riválissal, ezt a részét nem tudtam elsajátítani a tudománynak. És hát... nem is volt kivel, nincs olyan sidekickem, aki megfelelne a követelményeknek. Miss Suzume is... valami... egészen más volt. Még csak nem is a klasszikusan gonosz nőszemély, hanem inkább az a típusú lány, aki a nőiességét kihasználva ingerli a főhőst, rossznak van beállítva, de igazából csak egy kétségbeesett lélek, akit a saját tervének balul elsülésétől megmentek, és ahogy kelletlenül átáll az én oldalamra, lassan belém szeret és mindenféle tsundere viselkedéssel vegyíti az incselkedő magatartását. Igen, ez passzolt erre a lányra minden tekintetben. Már csak azt kellene kideríteni, hogy miben mesterkedik Suspect
- Ezt azok szokták mondani, akik túl nagy fába vágták a fejszéjüket, Miss Suzume. Ha elég erős vagy, nem kell visszakoznod ahhoz először, hogy másodszorra diadalt arass! - közlöm az álláspontomat. Még a végén újra belemerülünk a filozofálgatásba, pedig éppen csak megszabadultunk az előző témától. Looks like itt olyan ellentétes elvek csapnak össze, amelyek szinte szítják a vitákat közöttünk mindenféle témában. Biztos jó ötlet randizni ezzel a lánnyal? Még a végén mindennel fogunk foglalkozni, csak egymással nem No
- Péntek este hét... Deal! Találkozzunk a főtéren. Csinos megjelenés kötelező Wink - feleltem, az utolsó részletet is tisztázva, de azért utána nyeltem egyet, jó hangosan. Mindig képes úgy fogalmazni, hogy ne érezzem magam teljes kényelemben és előhozza a piszkos fantáziámat :/ Ennek a következménye volt az is, hogy a fejembe vettem ezt a fenekelést, és mikor végül már tényleg nem tudott mit tenni ellene, még én éreztem magam kényelmetlenül miatta.
- Öhm... bocsánat. Jól vagy? - kértem elnézést azonnal, azt hiszem a taszítás is kicsit erősre sikerült. Elfeledkeztem róla, hogy a kemény, határozott kiállása ellenére azért mégiscsak egy gyenge, védelemre szoruló lány a szíve mélyén. Ha nem tartja célra máris az íját, még oda is mentem volna hozzá, de mivel ő folytatta a harcot, ezért én is megtettem a szükséges ellenlépést. A bal oldalam felé célzott, így én azonnal át is helyeztem a súlypontom, és ismét már azelőtt megmozdultam, hogy ő kilőtte volna a nyilat. Kíváncsi vagyok, mikor veszi észre a turpisságot, vagy ekkora távolságból ennyire természetes lenne, hogy pontosan félre tudok ütni a kardommal egy nyilat, vagy ilyen simán félrelépek a lövése elől? No way Razz Ellenben most csak arra volt erőm, hogy védekezzek, úgyhogy kivételesen igyekeztem tőle minél távolabb kerülni, hogy minél több időm legyen reagálni a mozdulataira. Végig rajta tartottam a szemem, azt hiszem most már végképp elkaptam a fonalat! Famous last words...

25/200 HP
Támadás 1/3
Pihenés 3/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Pént. 26 Szept. - 11:39

- A hallgatásod egyértelműen nekem adott igazat. Hiába, valahogy a győzni akarás mindig fontosabb minden más célnál. De ez alapvető emberi tulajdonság nem a te hibád. – Vonok vállat.
- Ez attól függ mit gondolsz diadalnak vagy győzelemnek. Ha csak puszta fizikai erőben mért győzelemre gondolsz akkor igazad van. Ha erősebb vagy akkor nincs szükség visszavonulásra. Azonban valódi győzelem az ellenfél felett sokkal több. Az igazi diadal az mikor nem csak fizikailag de mentálisan is legyőzöd a másikat. Megtöröd az akaratát, eltörlöd az eszméit és darabokra törsz mindent amiben csak addig hitt. Ez jelenti a jelenti az ellenfél számára a legnagyobb vereséget és ehhez sokszor nincs is szükség arra, hogy fizikálisan felül kerekedj rajta. Sőt sok esetben ha alul maradsz még jobban hozzá is segít. természetesen ez a mostani párbajra nem érvényes. – Nyugtatom a fiút mielőtt még megint elkönyvel a sátán ivadékának. – Itt puszta pontok küzdenek egymással, hogy felkerüljünk egy toplistára semmi több. Nem tartalak téged ellenfélnek, hogy ilyen módú győzelmet arassak feletted. Ez pusztán egy ártatlan játék kettőnk között. – Kacsintok rá. A randi idő közben pedig már le is lett teljesen beszélve. Már alig várom. :3
- Ez csak természetes. – Én mindig csinos vagyok ki kérem magamnak. Razz
A bocsánat kérésre nem is reagálok csak sóhajtok egyet és a kedvességét egy nyíllal próbáltam viszonozni ő azonban kivédte azt, már megint. Talán kezdi kiismerni a mozdulataim. Nos íjászoknál nem nehéz nincs túl sok lehetőségük taktikázni csak kilőni egy nyilat amit azért egy ügyesebb ellenfél könnyen ki tud védeni ha kiszámolja a nyíl röppályáját. Szerencsére én az a típus vagyok akinek van pár trükk a tarsolyában.
- Ügyes volt. – Dicsérem meg Silver-kunt közben felveszek a földről egy tenyérnyi nagyságú követ. – Őszinte leszek nem számítottam rá, hogy ennyire el fog nyúlni a harc. Sokkal jobb vagy mint azt első pillantásra gondoltam volna. – Dobálom fel-le a követ. – Még a páncélom is levetted. Még a végén kezdem magam kényelmetlenül érezni. De azért annyi előnyöm van, hogy már csupán egy találatra vagyok a győzelemtől. A kérdés az, hogy továbbra is ki tudsz majd térni a nyilaim elöl míg az életem el nem fogy vagy sem. – Egy kis ideig néztem őt miközben a tenyeremben ismét ott pihent a kő ami ekkor már vörösen kezdett izzani és amit egy laza mozdulattal a Silver-kun felé dobok. Eljutni azonban nem jut el hozzá hiszen félúton a kő felrobban és ezt kihasználva lövöm ki kicsiny nyílvesszőmet, keresztül a hirtelen felszökő láng és füstfelhőn.

/Élet: 100/100
Páncél: 70/0
Pihi: 2/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. 26 Szept. - 11:39

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Szomb. 27 Szept. - 13:13

Éreztem, hogy ez lesz belőle. I knew it! Ahogy kinyílt a szája és hozzáfogott az eszmefuttatásához, egyből beugrott a gonosz, aki szereti végtelenül hosszú körmondatokban elmagyarázni a megkérdőjelezhető módszereit és elveit, és a logikusan felépített gondolatsorával megingatni a főhőst a saját meggyőződésében, pedig voltaképpen ezekben a monológokban kevés az igazságtartalom, és csupán a saját, eltorzult világképüket próbálják ráerőltetni a másikra. Itt is valami hasonló történt, a tartalmat figyelembe véve mindenképpen, de már annyi skatulyába betuszkoltam szegény lányt, nem akartam még egyet hozzáadni a listához. Komplex antihőssel van dolgom, és ez határozottan tetszett! Az már annyira nem, hogy most minderre reagálni is kellett volna, kezdett zavarni a sok beszéd. Sok annak az alja.
- Ha győzni akarsz, akkor élvezed a küzdelmet. Ha élvezed a küzdelmet, akkor pedig miért semmisítenéd meg, tennéd tönkre az ellenfeled? Megfosztod magad a visszavágó lehetőségétől - villantottam egy önfeledt, százwattos vigyort a hölgynek. Magát a küzdelmet ugyanis még mindig nagyon élveztem, még ha a beszélgetés ki is csúszott a kezeim közül és elvesztettem az érdeklődésem ebben az irányban. Nem akartam filozófiai eszmecseréket folytatni egy csinos lánnyal, pláne nem egy párbaj közben, ahol kötélen táncolok. Nagyon oda kellett figyelnem minden lépésemre.
- Téged is csak dicséret illet, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sarokba szorítasz. De azt tudtad, hogy minél nagyobb csávába kerülök, annál erősebb vagyok, Miss Suzume? Wink - kérdeztem szemtelenül kacsintva, de igazából továbbra is a mozdulatait figyeltem. Ahogy megfeszült a felkarja, már tudtam, hogy felém fogja hajítani a követ, de nem voltam olyan ostoba, hogy törődjek vele. Ha el is talál vele, nem fog sebezni. Csapdát, trükköt, cselt sejtettem a háttérben, és a kavics elhajítása után elindította az íját, hogy támadhasson vele, már tudtam is, mire készül. Vagyis... nem, nem tudtam, a robbanásra és a porfelhőre nem számítottam o.O Mégis úgy éreztem, hogy ezzel nekem segít, tudtam hogy a porfelhőn keresztül a jelenlegi pozíciómba fog tartani a nyíl. Mivel ő se láthat át ezen a füstön, így kénytelen az eddigi helyzetemre hagyatkozni, én azonban rögtön kitértem oldalra, és a csökkent látási viszonyok rejtekében eredtem futásnak. Nyíllal nem találkoztam, abban viszont reménykedtem, hogy Miss Suzume egy helyben marad, miközben várja, hogy eredményes lett-e a támadása. Ha igen, akkor könnyen mögé kerülhettem. A terv az volt, hogy megkocogtatom a vállát, aztán ha megfordul, homlokon pöckölöm.

25/200 HP
Támadás 2/3
Pihenés 1/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. 27 Szept. - 13:13

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Szomb. 27 Szept. - 14:48

Van abban valami amit mond de még így is helytelen ha magamat veszem alapul.
- Majdnem. – kezdek neki a felvilágosításnak. – Nem a harcot élvezem hanem magát a játékot. Szeretek itt játszani, különböző szituációkba keveredni, ellenségeket és barátokat szerezni. Jelen helyzetben nem téged akarlak legyőzni pusztán a párbajt megnyerni és ez nagy különbség. Ha az ellenségemet akarom legyőzni megsemmisítem azt ahogy azt már az imént kifejtettem, harccal vagy akár anélkül. Minden csak azon múlik épp mit és kivel játszok. – És ennyi. Nem szól ez másról csak arról, hogy játszunk és, hogy én jól érezzem magam. Már pedig ez így van. :3
A dicséretemre dicséret lett a válasz és egy kijelentés ami már nekem is feltűnt.
- Én számítottam rá, hogy hamar sarokba szorulsz arra viszont nem, hogy ettől erősebb leszel. – Nyújtom ki a nyelvem. Fő a szerénység. – De azt hiszem ez tényleg így van. Mióta már csak egy találatra vagy a vereségtől sorra bújsz ki a végső csapások alól, elég bosszantó mit ne mondjak. Razz És ez csak fokozódott. Ahogy a robbanás megtörtén és ismét kilőttem egy nyilat már aktiváltam is a látásom, hogy szemtanúja legyek a találatnak de ez nem történik meg. Silver-kun megint kitér előle és a saját magam által generált füstben megbújva próbál mögém kerülni. Talán nem számít rá, hogy én látom őt? Nem is baj. Az íjamat célra tartva követem, kicsit elé célozva és mikor majdnem eléri a füst határát útjára engedem a nyilat, hogy mikor kilép belőle pont eltalálja. Legalábbis a tervem ez volt. Ezúttal már nem engedem közel magamhoz.

Élet: 100/100
Páncél: 70/0
Pihi: 2/5

A módosítások miatt a találathoz négyet kell dobnom

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. 27 Szept. - 14:48

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Szomb. 27 Szept. - 16:18

- Elszomorít, hogy nem tudsz különleges párbajként tekinteni a csatánkra No - sóhajtottam fel csalódottan. Bevallom, kicsikét szíven ütött, hogy úgy tekint erre a harcra a Miss, mint egy hétköznapi duelre, ami bármelyik nap megtörténhet. Habár, ha jobban belegondolok, én sem tekintek rá másképp, akkor mit is akarok tulajdonképpen? scratch Talán ott lett szürkébb, amikor túlságosan bölcselkedni kezdtünk, előtte még különleges is lehetett volna a csintalanságokkal és a játékos hangvétellel. Kár, hogy ilyen serious business lett belőle, de most már nincs mit tenni.
- Engem elégedettebbé tesz, ha az ellenségeim megszűnnek azok lenni. Akkor úgy érzem, hogy valóban elértem valamit, és nem csak gyűlöletet keltettem a tetteimmel! - szólaltam fel, kicsit újra felvéve azt a drámai hangsúlyt, amit tanításaim során használni szoktam volt. Most is ilyesmi volt a célom végső soron: megnyerni a hölgy szívét, hogy ne tudjon ártani az ártatlan férfiaknak, legfeljebb nekem. Én elviselném! Csak ez valahol elsikkadni látszott a rengeteg eszmeütköztetés között. Mindenesetre most jobb volt, ha inkább a harcra összpontosítottam, ebben a porfelhőben nem volt könnyű mozogni. A kezemet az orrom elé rakva haladtam arra, amerre Miss Suzume sziluettjét sejtettem, de nem könnyítette meg a dolgom, hogy fák is voltak körülöttünk. Egy sík terepen könnyebb lett volna kiszúrni. Mikor viszont kvázi kirobbantam a lassan oszló füstfelhőből, bekapcsolt a pókösztönöm, és legkomolyabb reflexeimre volt szükség, hogy ne szaladjak egyenesen bele a nyílvesszőbe, ami elsuhant a mellkasom előtt. Egészen emberfelettinek tűnhetett a reakcióidőm, talán kicsit szerencsés is voltam, de ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, most már muszáj volt lebuknom a képességemmel. Nem ostoba a Miss.
- Smart. Close, but no sugar Wink - mondtam, miután sikerült a pillanatnyi meglepetésből felocsúdnom és már a levegő sem volt a tüdőmbe szorulva. A halványodó füst gomolygása közepette álltunk egymással szemben újra. Most úgy indultam meg, hogy ha sikerül a közelébe érnem, akkor bevetődjek mellé, és úgy ráüssek a térdhajlatára, hogy megrogyjon a tartása. És én elkaphassam és a karjaimban tartsam egy kicsit, amíg homlokon nem lő :3

25/200 HP
Támadás 3/3
Pihenés 2/4
Nekem most még hármas kell a találathoz, a következő körtől kettes.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. 27 Szept. - 16:18

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Vas. 28 Szept. - 18:33

- Párbaj az csak párbaj. – Válaszolok rögtön látva a csalódott sóhajt. – Az nem lesz különleges bármit is teszünk. Viszont párbaj felem már sokkal különlegesebb. – Egy kis hízelgés sosem árt, már pedig ezt bóknak szántam. – Tudod, felettébb érdekesnek talállak. Már az elejétől fogva azt hangoztatod, hogy így megy úgy megváltoztatsz sőt, mit ha némi túljátszást is fellelnék a viselkedésedben. A hős aki legyőzi a gonoszt. Mégis, mindezek ellenére csupán apró már-már gyerekes támadásokkal operálsz és ez gondolkodóba ejt. Miért nem támadsz rendesen? Fájdalmat nem érzek szóval az igaz, hogy mindegy milyen intenzitással is rontasz nekem de valahogy akkor sem fér a fejembe. Tockos meg fenékre csapás. Pont mint mikor az animékben a hős találkozik a szerelmével akik akkor még ellenségek. A hős tudja, hogy erősebb a lánynál de mégis vissza fogja magát valamilyen érthetetlen oknál fogva pedig tudja, hogy a lány az ellensége. Legalábbis engem erre emlékeztet az egész helyzet. A kérdésem tehát tovább vinném. Csupán játszol és azt képzeled te vagy ennek a történet főhőse vagy tényleg el is hiszed? – Kivételesen ez a kérdés most nem Suzumétől jött. Hiszen én is pontosan ezt csinálom, játszok ám ez a fiú most az ÉN érdeklődésem keltette fel. – De tudod mit Ezt inkább majd a randin beszéljük meg. – Szólok közbe aztán mielőtt válaszolhatna. – Előbb rendezzük a párbajt.

Kezdek fáradni. Mikor kilőttem a nyilat már éreztem, hogy megint szükségem lesz a pihenésre így nagyon reméltem, hogy eltalálja. Ahogy kifut a füstből már ki is tér a felé száguldó nyíl elöl. Talán meglepte talán nem. De ez már több puszta fegyverkezelésnél. Képességet használna? És ha igen akkor mi félét? Amíg ezen gondolkodtam ő már megint közvetlen közelembe volt. Nem mutattam a meglepettséget és azt a szemernyi bosszankodást ami összegyűlt bennem pusztán hideg tekintettel néztem ahogy mellém kerül és kirúgja a lábam. Elbambultam, Túlzottan is. Kezdek egyre több hibát ejteni.
Összecsuklok és a következő pillanatban már valahogy a karjaiban találom magam.
- Esetleg egy újabb csókra számítasz? – Teszem fel neki a kérdést halványan elmosolyodva. Már megint közelharc. De unalmas. A válaszát minden esetre megvárom és aktiválom az alakváltást.
Ahogy a karjaiban vagyok ő csak azt láthatja, hogy az egyik pillanatba ajkaim közelednek hozzá majd a másikban már egy ezüst farkas vicsorog rá és megpróbálok belemarni a vállába. Ha a képim nem sikerül akkor viszont a páncélomból kibújva igyekszem kicsusszanni a kezei közül és az esetleges pillanatnyi meglepetés kihasználva igyekszem beleállítani egy ajándék nyilacskát. :3

Élet: 100/76(+24 ha a képi sikerül)
Páncél: 70/0
Pihi: 4/5
Ha a képim sikerül akkor az erőm az FK-m és gyorsim két ponttal a többi egy ponttal. Az életem pedig 24 ponttal nő

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. 28 Szept. - 18:33

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Silver - Page 2 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Vas. 28 Szept. - 19:14

And again... hosszas monológ csúszott ki Miss Suzume száján, ez most mégsem olyan volt, mint az eddigiek. És azt hiszem ez volt az a momentum, amikor én is realizáltam azt, amire a lány rájött. Ez a másfajta hangvétel segített, hogy felfedezzem, ő is csak játssza a szerepét, akárcsak én. És ezek szerint ügyesebben, hiszen kimondta, túljátszottam a szerepem. Egyszerre voltam csalódott és hálás ennek a ténynek, hiszen az álcám lehullott, ugyanakkor úgy éreztem, felkeltettem a valódi énje érdeklődését, és ha nem lett volna a hiba a játékomban, akkor ez nem történhetett volna meg. Innentől kezdve pedig határozottan kíváncsivá tette, hogy vajon milyen is lehet Miss Suzume a valóságban?
- Akár fáj, akár nem, rosszul érezném magam, ha bántanom kéne egy lányt. Ezért nem is harcolok teljes erőbedobással. És izé... köszönöm ^^ - mosolyodtam el most teljesen őszintén. Ez a mosoly nem Silvertől jött, hanem Shiba Kenjitől. Végül bólintottam, Kenji pedig visszabújt oda, ahol eddig tartózkodott, majd péntek este hétkor ismét előbújik. Oda majd ő megy, arra a randira. Ennek ellenére támadásom kooperáció volt kettőnk között, hiszen mindketten osztottuk azt az elvet, amit az imént megfogalmaztam. Ennél jellemzőbb támadási formát nem is találhatnék, mint hogy kigáncsolom, aztán én magam kapom el, hogy ne essen hanyatt. Ez volt az én esszenciám tömören. Meglepően könnyű volt, arra számítottam, hogy nehezemre eshet megtartani, de nem így volt. Kérdésére csak egy kacsintás volt a válaszom, és már készültem arra, hogy rátegyem a mutatóujjam a közeledő ajkaira, de elég volt egyet pislognom, és nem egy bombanőt, hanem egy szőrös farkast tartottam a kezemben, ráadásul majd megszakadtam a súlya alatt is. I didn't see this coming. At all. Megharapni már nem tudott, mert a rendszer megálljt parancsolt neki, megvédett a haláltól, de... vesztettem. Elengedtem és rezignált tekintettel estem hátra, szomorúan nézve a felettünk megjelenő feliratot, ami az ő nevét emelte ki, és nem az enyémet. Túlságosan alábecsültem volna? Nagyot sóhajtottam, és kiterültem a földön. Legközelebb... de lesz legközelebb? Nem akartam újra harcolni ellene. Kifárasztott, méghozzá nagyon.
- Csak volt még egy trükk a tarsolyodban. Ügyes voltál, Miss Suzume ^^ - szólaltam meg, miközben felkeltem a fűről, és visszatettem a helyére, az övembe a fakardomat is. A nyelvemen volt még egy mondat, de igazából nem tudtam, mit mondhatnék még, vagy mit tehetnék. A történetünk majd folytatódik még úgyis, de az első fejezetnek itt vége.

Gratula! xD
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/3800Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Vas. 28 Szept. - 19:45

Nem igazán értettem mit is köszön meg, talán majd egy másik időpontban megértem. Minden esetre viszonoztam a mosolyt és így már kétségeim támadtak a felöl most kit is hívott el a randire. Engem vagy Suzumét? Szerencsére még lesz egy kis időm ezen agyalni habár ha bele gondolok akkor még sem. Mit fogok felvenni? Miként kéne viselkednem… elég! Térj vissza Aincradba. Még mindig egy párbaj kellős közepén vagy!

A B tervre nem volt szükség ugyanis sikerült felvennem az állati formám. Habár a harapás elmaradt a mozdulat azért csak betöltötte a funkcióját. Talán ezt már Silver-kun nem látta előre vagy legyen bármi is a trükkje. Ahogy ő hátra esik én is hátra ugrom. Farkasként vicsorgom még rá de ahogy visszanyerem az eredeti alakomba a térdeimre támaszkodva fújom ki magam. Épp időben ért végett a párbaj. Megszegve a saját szabályaim az utolsó húzásommal a határaimat feszegettem. Szerencsére itt azért gyorsabban visszanyeri az ember az erejét.
- Természetes, hogy volt még egy. Mindig van legalább egy trükköm amivel nyerhetek. – Emelem fel kissé peckesen az orrom és fordítom oldalra a fejem még a szemem is behunyva mint aki most ép vérig lett sértve de ezt az állapotot nem sokáig tudtam tartan és hamar elmosolyodtam kinyitva az egyik szemem. – Neked is sikerült kellően meglepned. – Fordulok sarkon. – A Randin találkozunk, ne felejts el időben ott lenni. – Intek neki végül miközben kisétálok az arénából. Úgy terveztem ma még harcolok párat de így szerettem volna ha ez a mai nap ezzel zárul. Ne rontsuk el. :3

/Köszöntem, ahogy a játékot is ^^/

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver - Page 2 Vo36oi10/2700Suzume vs Silver - Page 2 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. 4 Okt. - 18:30

Nos, a lezárással megvártam a jutalomkérés végét, így ezúttal az aréna küzdelmet lezárom. Aréna lévén maximum jutalmat kaptok. A következő küzdelmetek (egymás ellen) 2014. 11. 28-án indulhat.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Suzume +90 pont, összesen 590 pont.
Silver -25 pont, összesen 475 pont.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.