Suzume vs Silver

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Vas. Aug. 24, 2014 9:18 pm

Na ez is eljött végre. Most, hogy kellően sikerült feltápolnom magam ideje, hogy néhány komolyabb küzdelemben is részt vegyek. Az aréna kiváló lehetőséget is biztosit erre. Ideje, hogy végre kipróbáljam egy normális harcban mennyire hasznosak is a képijeim és a pontelosztásom. Gin-kun nem éppen egy méltó ellenfélnek nevezhető fickó volt főleg, hogy a főnix alaposan el is látta a baját. Na mindegy. Lassú, büszke és magabiztos léptekkel sétáltam be a küzdőtérre ahol gyorsan körbe is néztem. Nem volt túl bonyolult összetételű. Egy enyhén erdős, parkszerű terep adatott meg. Ez még úgy ahogy ideális is, nem voltak túlzottan sűrűn a fák és azok is inkább körbe az aréna szélén húzódtak meg középütt pedig egy nagyobb sík terep volt, gondolom a közelharcosoknak. Kellő lehetőség volt ahhoz, hogy megnyerhessem ezt a párbajt. Na jó ez mondjuk csak épp egy apró szelete az egésznek. Sok függ a győzelemtől és most még ráadásul nem árt ha jobban oda figyelek. Még egy összetevő még mindig hiányzik ahhoz, hogy igazán elsöprő erőt tudjak képviselni de ez már az én titkom. Volt némi néző közönségünk is méghozzá nem is annyira kevés. Ennek örültem. A nagyközönség előtt mindig is jobban megy a harc. Amíg az ellenfelemre várok addig elkezdek bemelegíteni, némi nyújtás és egy kis reggeli torna stb. Tudom, hogy teljesen fölösleges ez inkább csak amolyan pózolás a nagyérdeműnek és láthatóan tetszett is nekik, főleg amikor egy-egy mozdulattól a nem túl hosszú szoknya alól kivillant a bugyim. Zavaró tud ám lenni ha az embert kifujjogják és bizony a fanservicel az volt a célom, hogy ezt el is érjem. Bár ha lány az ellenfelem akkor sokat nem ért. Igaz ha egy prűd pi… pindurka akkor még van esély rá. :3

Élet: 20
Fegyverkezelés: 30+17
Erő: 2
Irányítás:10+28
Kitartás: 7+10
Gyorsaság: 11+30
Speciális képesség: 30+4
Páncél:+70

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Vas. Aug. 24, 2014 11:04 pm

Energiával telve futottam végig az utcán, körülöttem pillangók repkedtek és rózsaszín fény díszítette őszintén nevető fizimiskámat. Na jó, nem, de az igaz, hogy szedtem a lábaimat, amennyire csak tellett tőlem. Végre találtam valami igazán nekem való dolgot, ahol még én is lehetek első, a legjobb! Nem adtam fel még azt, hogy egyszer én legyek a legerősebb játékos, de a különbség jelentős volt köztem és a topjátékosok között, időre lesz szükség ahhoz, hogy felzárkózzak. Addig is viszont kellettek a kisebb célok, mint amilyen most a PvP-rank trónjára jutni. Egy üres, fehér lap volt, ahol mindenkinek ugyanannyi esélye van, de csak elviekben.
- Out of my way! - kiáltottam rá az előttem állókra, és áttörtem közöttük. Igaz majdnem orra buktam közben, de még tudtam korrigálni annyit, hogy csak botlás legyen belőle. Szinte beestem a kapun, megelőzve néhány másik embert, kvázi eléjük tolakodva, de mivel szemfüleseké a világ és én voltam a gyorsabb, nem volt lelkiismeret-furdalásom. Magukat hibáztassák, hogy nem voltak elég gyorsak! Kifújtam magam kissé és beljebb hatoltam az épületben. Nem érkeztem senkivel, véletlenszerű ellenfelet fogok kapni, de úgy az igazán izgalmas, és úgy kamatoztathatom leginkább a képességeimet, ha a nulláról indulunk a párbajban.
A küzdőtérre belépve egy fával találtam szembe magam, majd jött a többi is. Csak néhány métert megtéve kerültem ki a szabad ég alá. Cipőm orrával megkocogtattam a füves talajt. Nem volt mély, de lassította a mozgást valamennyire. Előhúztam hát a fakardomat, és egy lendületes mozdulattal mutattam rá vele az előttem mozgolódó alakra. Kiállásom magabiztos volt, felszegett fejjel néztem rá.
- You! Te vagy hát az ellenfelem? - kiáltottam rá, de a kép csak most jutott el a tudatomig. Nem számítottam rá, hogy egy lány fog velem szemben állni. Lassan leeresztettem a kardot, és közelebb léptem - Nem gyenge lányoknak való ez a hely, Miss - szólítottam meg, majd egy barátságos mosolyt küldtem feléje. Egyelőre nem fáradtam vele, hogy összpontosítsak a megjelenésére, így nem láttam sem az életcsíkját, sem az esetleges céhlogóját, vagy az indikátorát. Elrontották volna az összképet - Szoknyában nem szabadna ilyen mozdulatokat tenned - tettem hozzá, még éppen elcsíptem, ahogy bemelegített, és khm...

Élet: 40
Fegyverkezelés: 28
Erő: 24
Kitartás: 16
Gyorsaság: 51 (kasztbónusszal)
Speciális képesség: 32
Páncél: 32
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Szer. Aug. 27, 2014 9:15 am

Még be sem fejeztem a nagyon fontos bemelegítést az én drága ellenfelem már meg is jelent és már most eléggé lenéző fogadtatást kapok. Szavaira nem felelek semmit, nem is zavartatom magam, hogy itt van szép, nyugodtan fejezem be a kis edzésemet majd miután végeztem kedvesen mosolygok a fiúra.
- Szia! – Köszöntöm őt és elkezdek körbe nézelődni min t aki keres valakit. – Teljesen egyetértek. Gyenge lányoknak ide nem szabad betenniük a lábukat. Még a végén feldobják az ahhoz tartozó talpat. De szerencsére nem látok sehol ilyen személyt, úgy hogy nem is kell emiatt aggódnod. – Mondom cseppet sem nagyképű vagy öntelt fennhangon, sokkal inkább nyugtató hangszínben. – Bocsi, esetleg zavarba hoztalak vele? – Teszek egy aggódó pillantást a fiúra. - De a bemelegítés nagyon fontos harc előtt, nem szabad kihagyni! – Intem le őt az ujjammal. Azt hiszem ezzel az alap ismerkedésen túl is vagyok. Nem voltam kíváncsi se a nevére se semmi más egyébre. Alaposan végigmértem őt, a talpától egészen a feje búbjáig. Érdekes. Felszerelései nagy része nem gyenge itemek bár meg sem közelítik az enyémet. Van egy pár bónusza, kiegyensúlyozott lehet az elosztása. Bár az a kezdő kard fura. Ahogy végig mértem őt a kezdeti kedves mosoly eltűnt és az egész testtartásom megváltozott. Egy magabiztos vigyor, húzódott az arcomra, szemeimmel vészjóslóan pillantottam rá és teljesen kihúzva magam, büszkén és erőteljesen álltam előtte. Nem fogom elhúzni ezt a harcot. Ez most nem egy sima kis küzdőtér ahol kiszórakozhatom magam. Olyan gyorsan vetek ennek véget amennyire csak lehet. Bár ez nem is jelenti azt, hogy nem fogom élvezni. :3
Első lépésben aktiválom is a lopakodásom majd meg felveszem a jégformám és támadok. Szemből, minek is kerülgessem a forró kását.

/Aktiválom a képim majd támadok. Ha a képi sikeres akkor Silver +6-al többet sebez ha a támadás is sikeres akkor viszont következő körben eggyel többet támadhatok és 39 sebzést okozok. Sikeres támadáshoz 3 vagy a fölé kell dobnom, spec képességhez szintén 3 vagy a fölé kell dobnom. Minden negyedik körben pihenek. /


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 27, 2014 9:15 am

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Silver 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Csüt. Aug. 28, 2014 1:25 pm

Helyesbítek: legalább négyest kell dobnod a képességem miatt.
Silver legalább ötöst kell dobjon találathoz, három körönként pihen és legalább négyest kell(ene) dobnia speciális képességhez.

193/200 HP

A Miss magabiztossága némi mosolyra kanyarította ajkaimat. Szóval ő nem az a típusú lány, aki védelemre szorul, hanem a badass female fajta? Annál jobb, akkor talán még élvezetes is lesz egy duel vele, és nem kell amiatt féltenem a kis hölgyet, hogy esetleg kárt teszek benne. Természetesen nem tartozik hozzá személyemhez az ellenkező nem bántalmazása, mi több, ellenkezik az elveimmel, ámde nevelő célzattal néha szükséges egy barátságos homlokon pöckölés vagy fejbekólintás. Még az olyan amazonoknak is, mint amilyen ő. Legalább tudván, hogy kemény fából faragták, így nem kell visszafognom magam.
- Ez megnyugtató. Ebben az esetben nem az enyém a felelősség, ha könnyeket csalok a szemedbe Wink - feleltem végül egy pajkos kacsintással. Az én hangnemem sem volt lenéző, vagy nagyképű, ellenben kihívó igen. Nincs is jobb egy barátságos rivalizálásnál, a versenyszellem jót tesz a motiváltságnak. Rákulcsoltam az ujjaimat a fakardomra, melyet eddig lazán tartottam a kezemben. Immár stabil, erős volt rajta a fogásom.
- Több kell ahhoz, hogy engem zavarba lehessen hozni ^^" - vakartam meg bal kezemmel a szám szegletét, hangom is picit halkabbá vált. Aztán viszont újult erővel emeltem fel a fegyverem és mutattam vele rá a lányra - Azonban egy igazi hölgy ügyel rá, hogy az alsóneműjét ne láthassa akárki, Miss... Suzume! - közöltem élénkebben, nevét lelesve a duelig visszaszámláló óráról. Ahogy közeledett a számláló a zéróhoz, úgy megváltozott mindkettőnk tartása. Ő is felkészült, én is felkészültem. Nála íj volt, nálam fakard. Good, ha távolról támad, több időm lesz reagálni a nyilak röppályájára. Amint lejárt az idő, már repült is az első lövedék, és... gyors volt! Láttam, hová céloz, a testem viszont nem reagált elég gyorsan. Oldalra léptem ki, hogy aztán előrelendülve támadhassak, de a nyíl eltalálta és megkarcolta a vállam. No problem, ha kicsit hozzászokok a gyorsasághoz, akkor nehezebb dolga lesz, ha el akar találni! Főleg, ha szemből támad. Viszonoztam a kedvességét, és én is szemből indítottam a támadást. A kardot felemeltem a fejem fölé és két kézre fogtam, de ahelyett, hogy lendítettem volna, elszökkentem mellette, és ahogy melléértem, lehúztam magam mellé a gyakorlófegyvert, és hátrafelé csapva vele a popsijára próbáltam csapni. Így talán beléje nevelhetek egy kis erkölcsösséget!
Támadás 23 sebzéssel, lévén nem a kezdő kardom használom.
Támadás 1/3
Védekezés 1/3
Kitartás 1/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 28, 2014 1:25 pm

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Pént. Aug. 29, 2014 8:39 am

A megjegyzésére csupán egy gúnyos kacajt tudtam elengedni.
- Tudod engem csak két dolog tud megsiratni. Fizikai fájdalom és a vöröshagyma. – Mutatom az ujjammal a két lehetőséget. – De mivel itt a saoban egyik opció sem életképes ezért ismét csak annyit mondhatok. Nem kell ilyenek miatt aggódnod. – Még, hogy könnyeket csal a szemembe. Azt azért megnézném, hogy itt bárki is képes legyen egy ilyen, csodával egyenértékű cselekedettel.
- Mennyivel több? – Kérdem, hangomat kéjjel megtöltve és közben és a combomat végig simítva dőlök előre, hogy jobb rálátása legyen a melleimre. A következő megjegyzésére csupán kuncogok magamban.
- Említettem én egyszer is, hogy hölgy lennék? – Nekem nem rémlik, meg amúgy sem izgat, ki mit gondol, csupán húzom egy picit a fiút.
Végül láthatóan mind a ketten felkészültünk a harcra. Közvetlen szemből támadtam ami sikeres is lett. Nem csoda, sokat tettem a fegyverkezelésemre bár éppen csak megkarcolta. Ez még talán gondot is okozhat. Ő sem cselekedett másképp, szintén szemből rontott nekem. Az első gondolatom az volt… gyors. Nagyon is az! Igencsak rá kellet fókuszálnom, hogy követni tudjam a mozgását. Persze ezt igyekeztem leplezni, hadd higgye csak, hogy jóval gyorsabb vagyok nála. Poker face. :3
Ez azonban ott megbukott, hogy pillanatok alatt módosított irányt így kissé meglepetten kaptam felé a fejem és szökkentem hátra a támadása elöl. Na nem kell félni nem maradok az adósa. Az alakváltásom nem járt sikerrel de még mindig ott van a detonációs nyíl amit ki is használok. Ahogy sikerült hátraszökkennem már lőttem is ki a robbanó nyilacskát majd egy újabb sima nyilat. Utóbbival a mellkasára célozva előbbivel pedig egyenest a homlokát. :3 Poén lesz ha nem tudja leszedni XD.

/Támadok és használom a detonációs nyilat/


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29, 2014 8:39 am

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Silver 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Pént. Aug. 29, 2014 9:05 pm

164/200 HP

Tévedtem. Nem egy badass female állt velem szemben. Azok a keménységükkel a jót szolgálják, még ha nem is mindig tiszta módszerekkel és eszközökkel. Ő más volt, sokat látott szemeim elárulták. A felismerés letaglózó erővel vágott állon, sejtelmem se volt róla, hogy milyen veszélybe sodor az elsőség iránti szomjam! Nagyot nyeltem a lányt nézve, tekintetem önkéntelenül is a szükségesnél lejjebb tévedt, és éreztem, hogy megmoccan valami odalent... De noooo, nem szabadott teret engednem a kísértésnek! Ez a szirén velejéig gonosz! Megráztam a fejem és felemeltem a pillantásom, megacéloztam... volna... de férfiból vagyok, egy-egy pillanatra akkor is letévedt. Vettem egy mély levegőt.
- S-sokkal több! Engem nem lehet olyan könnyen kenyérre kenni, csábítás démona! - próbáltam meggyőző orgánumommal ellenállást színlelni, de tartottam tőle hogy nem úszom meg ennyivel. Ha szerencsém van, nem úszom meg ennyivel. Köhintettem egyet. Kardommal kell büntetését kiosztanom, hogy soha többé ne jusson eszébe a férfiak szívével játszani! Csak az enyémmel. Csakhogy résen volt, és nem sikerült elsőre kiporolnom a fenekét. Furcsa fogócska lesz ez így, ő távolságot teremt és lő, én távolságot zárok és ütök. De ha ezt kell tennem, hogy igazságot szolgáltassak, akkor megteszem, ez a legkevesebb. Tekintetem újfent Miss Suzuméra függesztettem, figyeltem a mozgását, kerestem a gyengéit... nem, nem a mellei azok, máshol keresd, Kenji! A lány nagyon fürge volt, máris két nyíl repült felém, és lányos zavaromban, hogy merre is kéne kerülnöm, mindkettő telibe talált, egy a mellkasomon bomlott pixelekre, maga mögött hagyva egy sebet, a másik pedig... megtapadt a homlokomon? Nem, nem volt szabad elterelje a figyelmem a szirénről egy ilyen apróság, egy utolsó erőfeszítésre volt szükségem, hogy közel kerüljek hozzá. Majd utána megpróbálom leszedni, de most az volt a legfontosabb, hogy kiverjem a fejéből a pajzán gondolatokat, de szó szerint. Fejbe akartam kólintani...

Támadás 2/3
Pihenés 2/3
Védekezés számlálót kivettem, felváltva fog működni a kettő a támadással.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29, 2014 9:05 pm

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Szomb. Aug. 30, 2014 10:37 am

Habár nem kifejezetten a szórakozás céljából jelentem meg de azt hiszem nagyon is jót fogok mulatni a fiú „ártatlanságán”.
- Csábítás démona? Na így még nem neveztek. Szóval sokkal több kell mi? – Vigyorodom el mire le hívom a menüm és felveszem az én kedvenc fegyverem, a bikinit Razz. – És így? ez már elég, hogy zavarba hozzon? Esetleg még több kell? Megszabadulhatok ezektől is! – Húzom végig az ujjam a bikini pántján. erre a kijelentésre sokan, füttyögni és biztatni kezdtek az arénában. De ennyi elég is lesz a mókából! Most győzni jöttem és így a páncélom és a többi cuccom is visszakerült mire a közönség csalódott morajlásba kezdett.
A harc elkezdődött én pedig csak úgy szipkáztam magamba az ebből kifolyó információkat. A gyorsasága figyelemre méltó, a páncélja viszont már kevésbé. Egy ütés elég volt, hogy az élete kezdjen el fogyatkozni. Igaz épp csak egy pici. A második támadásomnál se fogyott olyan nagy mértékben, mint szerettem volna. Sok élete lehet. A detonációs nyíl a homloka közepén ragadt. Ennek kimondottan örültem, legalább próbálgathatom a skillem mellékhatásait. Próbáltam folyamatosan hátra szökkenni ezzel tartva a távolságot ám ez nem sikerült. A fiú gyorsan előttem termett és támadásra is lendült a kardja. Már ekkor láttam, hogy ez bizony betalál és a két karomat magam elé tartva ugrok hátrafelé, épp csak egy apró rést hagyva ahonnan a szemeimmel követtem a mozgását. Persze ettől még eltalál, A fakard végig hasítja a bal karomat ott hagyva a kis piros pixelcsíkot. Nem esem kétségbe tudtam, hogy ezt nem tudom kikerülni és a karjaimat se a támadása miatt emeltem az arcom elé. Ismét vészjóslóan rá villantom a szemeim ám ezúttal ez nem puszta ijesztgetés hanem figyelmeztetés, már ha egyáltalán ez feltűnik. Egy kisebb ujjmozdulattal aktiválom a detonációs nyilat ami először vörösen felizzik majd hangosan felrobban felkavarva a port. A detonáció elég erős ahhoz, hogy akár mindkettőnket hátra taszítson így szépen hátra is esem. Meg sem próbálok talpon maradni, fölösleges. Akrobatika híján ez lehetetlen. De ahhoz elég lehet, hogy megszakítsam a fiú támadását és nem mellesleg tesztelhetem, hogy a nyilam jár-e egyéb mellékhatásokkal. Fülzúgás, szédülés ehhez hasonlók, elvégre közvetlen az arcába kapta a robbanást. Miközben felkelek a földről figyelem a reakcióját, ám eközben már egy újabb nyilat ajzok fel és lövöm ki felé.

/Aktiválom a detonációs nyilat ami 39+2 sebzést okoz (egy környi plusz sebzést kapott) és támadok 39 sebzéssel./

Élet:100/100
Páncél: 70/47
Pihi: 3/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 30, 2014 10:37 am

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Szomb. Aug. 30, 2014 3:24 pm

103/200

Nehezemre esett eldönteni, hogy örüljek-e a Miss húzásának vagy sem, hiszen kétségkívül dekoratívan festett bikiniben, szemnek kellemes látvány volt without a doubt, deee... nem, ez nem hozott zavarba egy cseppet sem. Tehát egyrészről örültem, mert nem zökkentett ki, másrészről viszont csalódott voltam érthető okokból. Másfajta kísérletekben reménykedtem, ez egy ócska próbálkozás volt.
- A bájaid figyelemre méltóak, de csak egy cserfes kislány vagy, ha azt hiszed, a meztelenség önmagában sikerhez vezet. Egy igazi nő talpig ruhában is zavarba tudna hozni, tudja hogyan használja ki az adottságait! - és a bizonyíték, hogy ezt mindenféle motyogás, félrepillantás és bizonytalanság nélkül képes voltam elmondani. Az iménti produkciója azt sugallta, hogy nehéz dolgom lesz, ha oda akarok figyelni, de most olybá tűnik, hogy ez a szirén annyira nem is veszélyes, mint gondoltam.
At least a lelkemre, mert az íjával sokkal skillesebb volt. Képes volt nyílvesszőivel sorban eltalálni, de ha lassan is, kezdtem kiismerni a támadásai mintáját, hozzászoktam a mozdulataihoz. Sőt, még a célzásban is segített most a homlokomon trónoló lövedék, így a támadásom elől nem tudott már elugrani, csak arra volt képes, hogy a karjait a feje fölé emelve megakadályozza, hogy fejbe kólintsam.
- Van még ott, ahonnan ez jött, Miss! Hová kéred a következő nevelő célzatú ütést? Körmösként? Vagy fenekeljelek el? Tudd meg, szégyent hozol a nemedre és a férfinép vágyaira a viselkedéseddel! - szónokoltam fennhangon, miközben hátraléptem nyugodtan. Attól nem kellett tartanom, hogy megpróbál megütni, ráadásul a középiskolában a cselgáncsot is kipróbáltam, könnyedén hatástalanítanám. Azt már nem tettem hozzá, hogy négyszemközt szívesen megosztanám vele a tapasztalataimat és az én szemszögemet, ez nem az a szerep volt. Egyébként is túl könnyűvérű volt az én ízlésemnek. Gondolatmenetemben csak az szakít meg, hogy a nyíl szó szerint az arcomba robbant, ami eddig a fejemen trónolt, az erejétől pedig of course hanyatt estem. Elég rendesen zsongott a fejem, hirtelen mintha mindenből kettőt láttam volna, szóval gyorsan meg is fogtam a kobakom, hozzászorítottam a tenyerem tövét a halántékomhoz, hogy csillapítsam a szédülést. Addig is csaptam egyet a kardommal, hogy oszlassam kicsit a porfelhőt, és igyekeztem figyelemmel kísérni a lányt. Szerencsém volt, időben megláttam mire készül, és ezúttal a kábaságom ellenére is képes voltam félregurulni. Megpróbáltam féltérdre lökni magam, de még korai volt, visszaestem a pázsitra. Nem voltam olyan állapotban, hogy támadjak @.@

Támadás 2/3
Pihenés 3/3
Elszámoltam a támadásaid sebzését, azt hittem lopakodás sebzésbónuszával együtt 39, most javítottam.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Vas. Aug. 31, 2014 10:31 am

- Egy igazi nő? Hát erre mit mondhatnék? Nem vagyok igazi nő, csupán egy ócska utánzat, egy robot nő. – Nyújtom ki rá a nyelvem. – Ha esetleg másfajta csábítási módszerre vágysz kérlek, mond el miként szeretnél elcsábulni! – Bár ha nem vagyok igazi nő számára akkor teljes mindegy. Razz
- Bár azért nekik tetszik a műsor. – Mutatok a nézőközönségünkre akik lelkesen biztatnak, hogy bizony vegyem le a bikinit is. Férfiak. Rolling Eyes
Minden esetre a harc ettől még kellemes volt, főleg, hogy egyenlőre még nálam volt az előny. Habár még nem használta egyik képességét sem pedig elviekben neki is kell lennie egy párnak. A megjegyzésére nem is nagyon reagálok, azzal vagyok elfoglalva, hogy felrobbantsam a nyilat ami természetesen sikerül is. Mind a ketten hátra zuhanunk és bizony-bizony a fiú nem képes támadni. Ez azt jelentené, hogy a robbanás meg tudja szakítani a támadást. Kicsit leporlom magam és kiegyenesedve figyeltem a fiút. Kimerültem, kellet egy kis szünet, természetesen ezt nem mutatom, figyelek a légzésemre és továbbra is magabiztosan állok előtte.
- Kérlek hős lovag-kun, fenekelj el. Razz Enyhe fázis késéssel de azért csak reagálok a kérdésére. – Persze csak ha képes vagy rá. – Fél élete már lent van még nekem a páncélom is megvan. Ezek szerint még száz-százötven élete körül kell lennie. Legalábbis ha az eddigi támadásaim összegét veszem alapul. – Szerintem sokkal jobban járnál ha feladnád, minek is húzzuk az időt? – Nagyképűség \o/ - Nézz csak kettőnkre! körülbelül három max négy találat és máris véged. Még nekem főleg a te kis sebzéseddel húsz találatra is szükséged lehet. – Annyi azért nincs de nem kell neki tudnia mennyi is az életem. – Ráadásul még mindig maradt két skillem amit még nem is használtam. Ez a meccs már eldőlt! Ügyes vagy, és később még igazán erőssé válhatsz de most tudd, hogy hol vannak a határaid. Ne alázd meg magad! Tapasztalatot így is, úgy is kapsz. Fogd fel egy kis gyakorlásnak. – Próbálom őt meggyőzni, hogy adja fel. Nem voltak nagy kétségeim a győzelmemmel kapcsolatban de nyugtával dicsérd a napot ugye bár. Tartogathat még meglepetéseket.

Élet:100/100
Páncél: 70/47
Pihi: 4/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Vas. Aug. 31, 2014 7:56 pm

Felpillantottam a nézőkre, akik az erkölcstelenségre biztatták a Misst és megcsóváltam a fejem. Kicsit sajnáltam őket, bizonyára ínséges időket éltek meg, ezért jöttek ennyire lázba. Habár ha belegondolok abba, hogy én milyen életvitellel birkózok meg otthon, akkor igazság szerint nem is csodálom. Minket NEET-eket nem rajonganak körül a lányok, de itt legalább ez nem érdekel senkit, és van lehetőségünk szürke kisegérből figyelemfelkeltő férfiúvá változni. Megérintettem a hajam és a fülem mögé húztam az ujjam... az egyik változás, amivel én is ki szeretnék tűnni.
- Rám az ilyen olcsó módszerek nem hatnak, keményebben kell dolgoznod, ha el akarsz csábítani, kicsi lány Wink - kacsintottam rá, miután visszafordítottam a tekintetem - Kétlem, hogy van olyan módszered, ami hatna rám! - mondom én, de ha odafigyelt, akkor fülön csípheti a füllentést. Épp elég nagy hatással volt rám, ahogy a illegette magát, szerencse és pech egyben, hogy nem folytatta. Én viszont úgy fest, keresem a bajt azzal, hogy provokálok. Csinál ilyet egy hős? Mondjuk egy gonosszal szemben belefér, márpedig az én szemszögemből ez a lány végtelenül romlott volt. A női antagonista az én kis sztorimban, legalábbis ha a mostani fejezetet veszem.
A harc úgy is alakult, mintha egy shounen pozitív szereplője lennék, gyengébbnek tűntem az első roham alapján. Miközben feltápászkodtam a földről és leporoltam magam, át is vettem a lehetőségeimet. Ügyesebb és kitartóbb nálam, talán gyorsabb is. Nem volt problémája eddig skillhasználattal se látszólag, és a sebzése is elég jelentős. Mi lehet a gyenge pontja? A logika azt mondatja velem, hogy az élete, hiszen íjász. Szóval ha hozzászokok a mozgásához, akkor el is dönthetem a harcot. Csak ne lenne ilyen jó a páncélzata :/
- Nem hagyhatom, hogy egy magadfajta felelőtlen kislány büntetlenül játsszon a férfiak szívével! Ha most megfutamodnék, ki tudja, hány ártatlan lélek esne csábításod áldozatául?! És nem csak ez! Ha így folytatod, te magad is megütheted a bokádat. Fájdalmas a gondolata is, hogy esetleg bajod eshet... Mindent meg fogok tenni, hogy megállítsam az ámokfutásod, ha kell, el is fenekellek hozzá, ha kell, magamhoz láncolom a szívedet is! I won't give up, no matter what! - kiáltottam határozottan elutasítva a lehetőséget. Még, hogy én feladjam? Never! Az utolsó csepp véremig küzdök, a győzelem íze a legnagyobb fájdalmamat is elfeledteti. Cikázva indultam meg feléje, hirtelen irányváltásokkal zavarva, hogy ne tudja kitalálni mire is készülök. Újra a fejem fölé emeltem a kardot, de ahogy közel értem hozzá, végül nem a gyakorlópengét használtam. Az a hátam mögött zuhant a fűre, én pedig igyekeztem megragadni Miss Suzumét a ruhájánál fogva, és egy erős rántással a földre vinni. Ha hasra esik, onnan könnyebb lesz elfenekelni is a rakoncátlan kislányt, de először is a tenyerem élével akartam fejbe kólintani.
103/200 HP
Támadás 3/3 (következő körtől négyes kell a találathoz)
Pihenés 1/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 31, 2014 7:56 pm

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Hétf. Szept. 01, 2014 9:15 pm

A drága ellenfelem hirtelen olyan magas labdát adott, hogy egyszerűen muszáj volt lecsapnom.
- Oh hidd el, nagyon sok módszerem van ahhoz hogyan kell a keményen dolgoznom. XD – Ez már szerintem is túl perverz… vagyis nem, nem az.
A feladásra kényszerítés sajnos nem vált be, bár miért sajnos? Így legalább izgalmasabb. Amíg én pihentem addig ő tartott egy kis szónoklatot sőt ha jól veszem ki… flörtöl? o.O
- Csupán azok szívét rabolom el akik túl gyengék, hogy ellen álljanak a csábításnak. – Most ez valami szirénnek néz vagy mi? Énekelnem kellene? –Tényleg hajlandó lennél magadhoz láncolni a szívem? És mégis miként tennéd? – Kérdem én tőle. Egyre jobban kezdem élvezni ezt a kis játékot. Lassan már nem is érdekel, hogy nyerek vagy vesztek sokkal szórakoztatóbb húzni a fiú agyát. – Ahhoz előbb illene, bemutatkozni! – Nyújtom ki a nyelvem rá. Azt hiszem ennyit a magabiztos és vészjósló énemről. Az a beállás megszűnt és helyette megint lazán, jó kedélyűen vártam az én hős lovagomra. :3
A mozgása még mindig nagyon gyors volt. Persze, mitől is lassult volna. Nehéz volt követni de azért nem lehetetlen. Útközben még a kardját is elejtette, nem igazán értem mit akar elérni, egész kíváncsivá tett. Ahogy közel ért a magasba lendült a keze és… kaptam tőle egy tockost. Ez annyira aranyos. :3 Amint látom, hogy a páncélom értéke csökken megpróbálom megragadni a kezét majd egészen közel hajolva és egy puszit nyomni az ajkaira.
- És mi van akkor ha én láncolom a szíved hozzám? – Kérdem majd ellököm magamtól én pedig hátra szökkenek, hogy szeretetem jeléül egy nyilat küldjek felé. Stílusosan a szívét célozva :3

/direkt hagyom, hogy megüss nem térek ki :3/
Élet: 100/100
Páncél: 70/24
Pihi: 1/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 01, 2014 9:15 pm

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Kedd Szept. 02, 2014 5:45 pm

Oh, snap! A pillanat hevében olyasmi is kicsúszott a számon, ami nem illett oda teljesen. Annyira belelendültem a végére a hősbeszédembe, hogy már nem is figyeltem rá oda, mit mondok, csak mondtam a magamét. Ez lett volna az a pillanat, amikor elbizonytalanítom az ellenséget, és lassacskán felülkerekedek rajta, hogy aztán ő is még egy utolsó nagy trükköt bevessen, én pedig rákontrázzak az ultimate skillemmel és legyőzzem, megtérítve őt a mindenféle gonoszság alól, amely megszállta az elméjét, és ezzel átállítsam a jó oldalra. Mert nekünk is van sütink ˇ^ˇ
Csakhogy azt hiszem az a mindössze félig odaillő félmondat kicsit kibillentette az egyensúlyát ennek a sztoriszálnak, és olyan fogódzót adott Miss Suzunak, ami akár egy egészen más irányba is terelheti a mi kis történetünket. Nem volt más választásom, sodródnom kell az árral! Egy igazi hős nem vonja vissza a szavát!
- Ez még nem mentesít a bűneid alól! A gyengéket védeni kell, nem kihasználni önös szórakozásod érdekében! Ha ezzel megálljt parancsolok neked, úgy a legnagyobb áldozatot is készen állok meghozni! - szóltam, és közben elnagyolt, drámai mozdulatokkal hadonásztam a kezeimmel, mindehhez pedig nagyon elszánt képet vágtam, ahogy azt kell - Kezdetnek mit szólnál egy randihoz? - kérdeztem immár sokkal lágyabb, barátságosabb tónusban. Ha lettek volna mögöttem hű bajtársak, most fogtak volna padlót, de így csak a nézők hördültek fel. Jó, énnekem nem szokott problémát okozni egy lányt elhívni, annyira béna azért nem vagyok, mint a háremek naiv főhősei, akik még észre sem veszik, hogy x lány verekszik meg a kegyeiért. Ezt talán nem is tudnám eljátszani.
Akárhogy is, párbajhelyzetben vagyunk még, és én most a gonosz ellen harcolok a magam eszközeivel. Fenekelés, tockos, homlokon pöccintés, akármi, ami nevelő célzatú hatással bírhat. Egy lányt természetesen nem fogok úgy istenigazából megütni, még akkor se, ha ezzel se sérülést, se fájdalmat nem tudok okozni. Viszont nem tudtam nem észrevenni, hogy ezúttal nem törekedett arra, hogy elkerülje a kezemet, mint az imént, amikor a feje fölé húzta a karjait. Nem voltam elég gyors ahhoz, hogy reagálni tudjak, hiába láttam előre, hogy el fogja kapni a mancsom, kihasználva a helyzetet. Gondoltam majd földhöz vág, de nem, egészen mást tett. Elég volt az arcizma egy apró rezdülése, hogy észrevegyem. Nem lepett meg, ahogy az ajkai az enyémhez értek, úgy viszonoztam én is a pusziját.
- Egy csók ahhoz kevés, Miss! - feleltem, miután ellökött, és én az egyensúlyomat kerestem hátra tántorodva. A nyíl már érkezett is, én pedig reflexből emeltem is a kezem, hogy félreüssem a lövedéket, viszont a kardom - természetesen - nem volt a kezemben, így a karommal fogtam fel a támadást. Nos, ez nem tett jót az életemnek - De én nem bánnám, szépek a szemeid - mosolyodtam el, és szavaimat követve támadásba lendültem újra. Felkaptam a fakardot a földről, és ahogy a lány közelébe értem, megpróbáltam magamhoz rántani a szabad kezemmel, majd a popsijára csapni a fegyveremmel. Ha már megígértem, ugye.

64/200 HP
Védekezés 1/3
Pihenés 2/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 02, 2014 5:45 pm

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Vas. Szept. 07, 2014 7:42 pm

- Aki gyenge az joggal hullhat el. A világ így működik! Ilyen egyszerűen. A gyengéket elnyomják, kihasználják és elveszik mindenüket még az erős életben marad és még erősebbé válik. Ezen egy két lovag palánta nem változtathat. De cáfolj rám ha gondolod és bizonyítsd be, hogy van értelme a gyengéket védeni. – Adom ki a feladatot a fiúnak. Na nem mint ha én a megtestesült gonosz lennék… vagy ki tudja Razz. Jelenleg élvezem ezt a szerepkört. Valahogy a rossz oldal mindig csábítóbb mint a jóké és általában izgalmasabb is. Mikor a fiú randira hív elkezdek nevetni. – A közönségnek nem nagyon tetszik ez a fajta megmozdulásod. De nekem annál inkább. Legyen. Ha ennek vége elmegyek veled egy randevúra. Úgy is azt mondják az ellentétek vonzzák egymást szóval még akár valami jó is kisülhet belőle. – Mosolygok rá. Persze ez a kijelentés csak nekem szólt. Nem árt ha egy igazság bajnoka típust is tudhatok magam mellet. Aztán, hogy ez miként is kamatoztatja magát pontosan már csak helyzettől függ. Talán rá vesz, hogy vegyek fel egy másik szerepet. A támadásom sikeres lesz természetesen. Ugyan a kezével megpróbálta kivédeni de ez ahogy az én esetemben sem működött így itt sem.
- Köszönöm. Te is büszkélkedhetsz pár vonzó külső jeggyel. – Sosem tudtam jól bókolni… fiúknak legalábbis. – De ettől azért még nem kíméllek. Razz Mert azért a tét az nagy így nem is hagyom, hogy támadást inditson felé így ahogy felkel a földről már lövöm is ki gyilkos nyilam a testére ha más nem legalább hátráltatja.

Élet: 100/100
Páncél: 70/24
Pihi: 2/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 07, 2014 7:42 pm

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Silver on Csüt. Szept. 11, 2014 7:41 pm

Wow, lassan átcsapunk filozófiai elmélkedésbe harc közben. Didn't expect that! Úgy érzem itt elvek fognak ütközni mindjárt, legalábbis nyilván nem hagyhatja szó nélkül a bennem lakozó jólelkű, pozitív figura ezt a megnyilvánulást. Annak ellenére, hogy én magam nem cáfoltam volna meg, hiszen egy versenyben is az erős nyer, a gyenge pedig veszít. Az erős pedig sokszor attól erős, hogy ki tudja használni a másik gyengeségeit. Tisztán emlékszem arra a pingpongversenyre, ahol az ellenfelem térde nem volt teljesen rendben, és én szándékosan olyan ütéseket használtam, amivel minél nagyobb terhelést applikáltam a sérülésére. Simán nyertem, persze.
- Az állatoknál lehet, de mi emberek vagyunk! A mi világunkban az erőseknek meg kell tanítani a gyengéket erősnek lenni, és addig óvniuk kell őket. Mindenkiben benne van a potenciál a fejlődésre! - szorítottam ökölbe a kezem, tekintetem határozott volt, szavaimban égett a tűz. Pedig ha belegondolok miből indult ki ez az egész... egészen mókásnak hatott ebben a témában erről szónokolni. Whatever, lényeg, hogy helytelen a gyenge szíveket kihasználni önző módon, ezzel még én is egyet tudtam érteni, és nem csak a karakterem. Szóval majd én szépen megálljt parancsolok a Miss ámokfutásának. Mondom én, de azért az meglepett, hogy ilyen könnyen és gyorsan belement az ajánlatomba, egész konkrétan megállt bennem az ütő, ahogy felfogtam a szavait és rájöttem, hogy éppen most hívtam el egy super pretty csajt randizni és ő bele is egyezett! What the actual hell?! Az egész túlságosan hihetetlenül hangzott, I mean... ő meg én... ő meg én... Akaratlanul is azon kezdtem gondolkodni, mi fog történni, amitől egyrészt túl lassan lendültem támadásba, másrészt nem is tudtam arra koncentrálni, hogy kitérjek a lövedéke elől, harmadrészt meg észre se vettem, hogy fáradok, és pihenőre van szükségem. A belém csapódó nyíl visszavetett, én megtántorodtam. De most... hát, nem igazán érdekelt, az összes érzékemet Miss Suzume töltötte ki. Főleg a látásomat. Kínos, de rajtafelejtettem a tekintetem a mellein. Csoda, hogy eddig nem történt meg.

25/200 HP
Védekezés 2/3
Pihenés 3/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/3800Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Suzume on Pént. Szept. 12, 2014 10:20 am

Mit mondhatnék sokkal, nagyobb szónoklatot vártam Silver-kuntól és ami lényegesebb. Sokkalta meggyőzőbbet.
- Ez nem volt elég indok még, hogy megváltoztasd a véleményem. – Jegyzem is meg, hogy ő is tisztában legyen vele. – Bár lehet, hogy annyiban igazad van, hogy az erősebbnek meg kellene védeni a gyengét de ez sosem így ment. A történelem folyamán ha egy ember, egy birodalom vagy akár egy egész népcsoport ha túl gyenge volt azt az erősebbek elnyomták, elpusztították és rabszolgasorba taszították. Mindig is így volt ez és most, hogy bent vagyunk a saoban ez itt sem változik pedig itt sokkal könnyebb erőssé válni mint bárhol máshol. Tévedsz ha azt hiszed az csak az állatoknál van így. Az emberben ugyan úgy megvan ez az… nevezzük ösztönnek… ami arra készteti, hogy elnyomja a kisebbet. Valakiben kevésbé van akiben pedig feltűnően de ott van. – És ezzel zártam is a mondandóm. Viszont mikor simán bele mentem a randiba láthatóan meglepődött. Olyannyira, hogy simán eltalálta a nyilam és már túl feltűnően bámulta a melleim. Ezt kiküszöbölve az ujjammal a fokuszált ponthoz emelte és felfele mutattam, hogy jó lenne ha most már rám nézve. Mosolyogtam mert ez csak hízelgés ha azt vesszük. A pihenő köre eljött nekem pedig ideje lenne ennek a harcnak véget vetni.
- Ne aggódj, majd randin még tudjuk folytatni a beszélgetést a gyengék védelméről, de ezt a harcot én most befejezem. – Emelem célra magabiztosan az íjat. – Igazából kellemeset csalódtam. Sokkal érdekesebb vagy mint elsőre tűnsz. - Teszem még hozzá és azzal ki is lövöm a remélhetőleg utolsó nyílvesszőt.

/Támadok és használom a detonációs nyilat. utóbbit azért nem írtam külön a postba mert most nem tudom melyik változatát is kell használnom, vagy hogy van az egész szal majd ezt te mond meg ^^/


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Silver Vo36oi10/2700Suzume vs Silver 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 12, 2014 10:20 am

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Silver 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Silver 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Silver

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.