[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 29 2014, 15:04

Timidus nem várta, hogy Chan ilyen gyorsan bekattan, de ebből az őtült nevetésből másra nem tudott következtetni. Pedig most éppenséggel nem is ez volt a célja, de úgy tűnt, ez a lány saját magát hergelte bele az ilyesfajta dolgokba, az ellen meg ugye ő nem is tudott, és nem is nagyon akart tenni, így hát hagyta, hadd görögjenek a kövek. Még a támadásában is a dühöt látta, és amikor az egyiket sikerült bevinnie, a másikat már hagyta is. Ez csak mégjobban feltüzeli a lányt, és elhiteti vele, hogy győzhet.
-Az, amit elmondtál nem hiba. Ez mindössze annyit jelent, hogy fel vagy készülve az ilyesfajta taktikára, és már erősebb vagy. Elismerésem. Azonban tudd, hogy ez a világ már nem az a világ, amit te megálmodtál, és nem érvényesek az ottani szabályaitok. Itt fájdalom sincs, tehát nem is érezhetsz fájdalmat.  
Elhallgatott, majd végigmérte az ellenfelét.
-Az ilyen hit tesz titeket gyengévé. Hinni a hitben pedig már olyan szintű kontraproduktív ostobaság, hogy nem is találok rá szavakat a ti nyelveteken. Ha azt kéred, hogy ne akarjalak ebből kivezetni, úgy el kell utasítanom a kérésedet. Te vagy a céhvezér, tehát nekem kötelességem felhívni a figyelmedet a hibáidra, mivel Shu védelme jelentősen függ a te személyedtől, Shu védelme pedig az én elsődleges feladatom. Ha akarsz hihetsz, de annak legyen alapja. Nincs biztos tudás, így az én számításaim is, amelyek a legnagyobb valószínűséggel bekövetkező eseményekre építenek, lehet hit kérdése. Az én hitem azonban értelmi hit, nem fantázia.
A következő kérdésre azonban csak legyintett a farkával.
-Nem teheted meg, mert ha megteszed, és hiányozni fog, akkor bűntudatot fogsz érezni a hibás lépésed miatt. Ez is egy, az emberi gyengeségek közül.
Az ígéretre csak bólintott.
-Nem aggódom, és hiszek neked. Tudom, hogy tudod, hogy az én bizalmamat csak egyszer veszítheted el. A vereségért harcolni azonban a legnagyobb ostobaság, amit valaha hallottam.
A lány felé fordult, aki egyszer ugyan kinyitotta a száját, de azután mégis meggondolta magát, és nem szólalt meg.
-Shu, potion!
A lány bólintott, majd újra rohamra indultak, Timi pedig beveti új képességét.
Shu: 80
Timi: 40 (-26) -> 14 (+40) -> 54

Elhasználtam egy nagy potiont, maradt 3 db.
Első kocka Timié, második Shué.

Mindkettő talál! \o/


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 29 2014, 15:21-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Vo36oi12695/10100[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29 2014, 15:04

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 29 2014, 18:32

-Tévedsz... Van fájdalom. Nem a fizikai, hanem a lelki értelemben.
Majd lehunyom a szemem, még mielőtt a sárkány többet is mondhatna. Így hallgatom végig értelmetlen ostoba monológját... legalábbis most még annak hiszem. A fene se tudja, később jobban átgondolom-e, hisz van benne igazság, ezt most is érzem, de képtelen vagyok felfogni, ezekről miért most kell dumálnia? Nem érne rá mondjuk egy csésze tea mellett, mikor nem a harcra akarok összpontosítani? Oh, hát persze, hogy nem, hisz direkt akar hergelni, hogy aztán elvéthessem a csapásom, hibázzak, és majd kárörvendően röhögjön rajtam, hogy "én megmondtam neked, hogy fel kellett volna adnod".
-Timidus,egy jó tanács. Ha valamit nem értesz, azon ne lovagolj ennyit.
Majd végül csak-csak ránézek, mikor már sikerült úrrá lennem a hangomon.
-Én is ateista vagyok, nem fantáziában hiszek, hanem olyasmiben, amit már megtapasztaltam, vagy amit láttam már a saját szememmel. Bár, ha jobban belegondolok, azt hiszem, az ilyet hívják deistának.
Alaptalan rágalmazására már viszont állj intek, és megnyitom a menümet. Kikeresem belőle az opciót, amivel hozzáférhetek a céhünk bankjának tartalmához, és ami minden egyes céhtag menüjében szintén ott szerepel. Számolok, amilyen gyorsan csak tudok, de az eredményt, azzal ellentétben, amit eredetileg szerettem volna, nem hirdetem ki. Mély levegőt veszek, hogy lecsillapodjak, és csak utána szólalok meg.
-Jóval több gyógyító és védő kristály meg potion van bent, ahányan vagyunk. És tudod jól, hogy ehhez a készlethez öncélúan sosem fogok hozzányúlni, hacsak nem kerülök én magam vészhelyzetben és kimerültem. Ezen kívül figyelemmel kísérek minden mozgást a bankban, de egyenlőre ezekhez még soha senki nem nyúlt. Ha nyúlnának, intézkednék, hogy pótolva és bővítve legyen, de én magamtól csak kristályt tudok csinálni, potiont nem.
Majd lecsukom a menüm. Szívesen megkérdezném tőle, azért mondta-e az előbbit, mert holtan szeretne látni egy nap a céh érdekében, de inkább csukva tartom a szám. Meg kell őrizzem a hidegvérem, főleg azok után, amiket most látok. Megcsóválom a fejem, de arcomon marad a széles mosoly.
-Heh... ló...
Igyekszem ezt halkan mondani, még el is harapom, hogy Shukaku ne hallja meg. Őt nem is gondolom annak; csak engedelmeskedik a petjének, de Timidus... benne annyi lovagiasság vagy gerinc sincsen, hogy miután én kijelentettem, hogy nem használok potiont, se kristályt, ő nagyképűen rögvest ahhoz kapjon. És rá nem vonatkozik, hogy a hiányzó darab akár a készlet része is lehetne? Ami aztán megmentené valaki életét? Egy csapatnak kéne lennünk. Bizalom? Az enyémet most vesztette el. Igaz, hogy az visszaszerezhető, amilyen naiva vagyok, és Shukakura soha nem is tudnék haragudni, még ha ilyen álszent sárkánya is van.
-Nem a vereségért harcolok, félreérted. Egyébként sincs már sok dolgod. Egy csapás tőled és vége. -vonok végül vállat, és velük együtt én is rohamra indulok. A potion használata már túlzottan is feldühített, és semmi más vágyam nincs, mint akkorát csapni a sárkány fejére, hogy beleszédüljön.


[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Ed385c8a9202ef21e4c947c92a974fb8_853bdd7b9cee15e22a86dc525d748b51947935a2

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Vo36oi8140/8500[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29 2014, 18:32

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766612103_86ee832108_s [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 29 2014, 19:09

-Igaz. Ki is használom ezt a gyengeségeteket, ezt gondolom észrevetted. Azonban igyekszem olyan határmezsgyén mozogni, hogy ne kínozzalak túl sokat, mert tudom, hogy nehezen viseled. Amennyiben túlfeszítem a húrt, kérlek jelezd, és onnantól kezdve beszüntetem a pszichológiai hadviselést. Még nem tudok eleget rólatok ahhoz, hogy tökéletesen alkalmazzam, és mivel szövetséges vagy, így nem célom tönkretenni téged.  
A következő kifejezésen, mint lovagolni valamin egy pillanatra elgondolkodik.
-Ha valamit nem értek, akkor kérdezek, hogy megértsem. Amennyiben kifejted a te véleményedet, úgy mérlegelem az általam eddig tapasztalt dolgokkal, és döntést hozok. Sokan, sokféleképpen befolyásolták már a látásmódomat, hiszen nem vagyok tökéletes. Ígérem, utána fogok olvasni a hitvilágotoknak, és kérlek, az aréna után adj pár könyvet a könyvtáradból, ami ezzel foglalkozik. Sokat segítenél vele az emberek jobb megértésében. Azonban az elmondottak alapján jobban hasonlítunk mint hinnéd. Csak azt fogadom el létezőnek, amit már tapasztaltam. Így olyasmit, mint a kinti világotok, vagy az egyéb meséitek nem.
A következő mondandóra viszont elismerően bólint.
-Precíz vagy. Remek tulajdonság. Azonban azt hiszem félreértettél. Egy szóval sem mondtam, hogy visszaélnél a készletekkel. Mindössze azt jeleztem, hogy az emberek bűntudata és túlzott óvatossága képes odáig terjedni, hogy a legalapvetőbb tárgyakat is megvonják önmaguktól csak azért, hogy a másiknak jusson. Akkor is, ha a másiknak nem is kell. Ezt pedig könnyedén ki tudom használni, ahogyan most is teszem. Te az egész céhért harcolsz, nekem azonban Shu védelme az elsődleges, a céh, vagy a céh tagjainak a jóléte vagy túlélése mindig másodrendű fontosságú marad, és nem mellesleg bűntudatot sem érzek. Ez a győzelem jelentősen hozzájárul majd a fejlődésemhez, így rendkívül fontos. Ha nem lenne tétje, már én adtam volna fel, hiszen értelmetlenné vált, mint gyakorlás, mivel esélytelen vagy.
Az utolsó szavakra csak megcsóválja a fejét.
-Nem értelek. Rengeteget kell még figyeljelek ahhoz, hogy teljesen megérthessem a lépéseid okait. Egyelőre érthetetlen vagy számomra.
-Timidus… én… mi lenne, ha befejeznénk, hazamennénk… és mondjuk nyugalmasabb helyen folytatnánk… mondjuk a könyvtárban. Ott esetleg Chan képeket is tudna neked mutatni.
-Rendben. Azonban most én megyek egyedül.

A lány bólintott, és még egy lépést hátrált is, a sárkány pedig előrelendült.

Tehát, Timi támad, ez az első hatos kocka. Ha nem sikerül, akkor megy a második képi, ez az első római, ha sikeres, akkor a csapás a második hatos. Ha ez sem sikerül, akkor az Inspiráció miatt próbálkozik az első képijével, a második rómaival, aminek a sikeressége esetén Gyenge Gyors Ütés Potiont ad magának, aminek a találata a harmadik hatos lesz.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Vo36oi12695/10100[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29 2014, 19:09

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766612103_86ee832108_s [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766603033_e921bedc36_s [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 29 2014, 19:40

Amint vége mindennek, máris magyarázkodik, olyan dolgokat mond, amik lenyugtatnak. Így válik egyértelművé, mi volt eredeti célja, s hogy valójában mennyire ismer.
Vagy én vagyok az, aki téved?
-Igazából... -mondom végül. -Nyugodtan folytathatod a pszichológiai hadviselést. Abban mindig is gyenge voltam és legyőztek pillanatok alatt, mint te is most, de erősödni akarok.
Ökölbe szorított kézzel fogadom a megsemmisítő csapást, és végig se nézem, ahogy az aréna szertefoszlik a győzelmet követően. Még a fejemben zsonganak Timidus szavai, és a kétség, hogy én valóban félreértettem-e minden szavát, vagy csak kétszínű és játszadozik az érzéseimmel, akárcsak az a lány még odakint. Egy, még megmaradt sziklára ülök végül, miután mindennek vége, és az adrenalin kezd kiürülni a digitális ereimből.
Dust, amint vége lett a harcnak, ismét megmutatkozik. Miután eddig a lehető legmagasabb helyen üldögélt, hogy véletlenül se avatkozhasson a csatába, most merészkedik ismét előbújni és leszállni közénk, a lábaim elé. Melege és tekintetének sugara mintha csak egy üzenetet sugallanának. Elmosolyodom és megcirógatom a főnix fejét, egész addig, amíg két hatalmas karom nem csak a tarkómra.
~Hülye noob!~
-Hé... ezt meg hol hallottad? Surprised
~Tőled. És tudom is, mit jelent. Szóval noob. El se hiszem, hogy vesztettél, "tank" mattaku  Te meg...~
Fordul Timidus felé felborzolt bundával.
~Még bőven van mit tanulnod neked is, már az alapján, ami átszűrődött hozzám mattaku  ~
Megvárom, amíg a feltűnően mérges macska elindul az ajtó felé, Dust pedig a levegőbe röppen és lassú szárnycsapásokkal követi. Felállok a szikláról a kis pihenést követően és közelebb lépek a győztes csapathoz. Talán lett volna esélyem ellenük, ha hallgatok a macskára és elosztom azt a hat pontot, a szintlépés és a boss után, ami ott lapul a tárolómban. Valószínű az is, hogy csak azért vesztettem, mert szokás szerint elveszítettem az eszem... a különbség viszont az, hogy ezúttal tisztán emlékszem rá. Ellentétben az eddigi esetekkel, hogy a memóriám is vele veszett, most minden előttem maradt, ami azt jelenti, hogy annyira képes voltam önmagam lenni, hogy ne akadjak ki teljesen, ez pedig mondhatom, hogy előrelépés. Ha kitartok az elhatározásom mellett... és ha talán Timidus is besegít... képes lehetek legyőzni önmagamat, ezt a gyenge és üldözési mániával fertőzött énemet.
-Hát, tanítani nem nagyon tudok. Látod, még szóbeli vitában sem vagyok jó. -kuncogok végül, zavartan és krákogva. Még mindig pörgök, még mindig bánt minden szó, amit támadásnak is vettem, de a harcnak már vége, és nem vagyok rájuk dühös emiatt. Tudtuk már az elején, hogy veszíteni fogunk, nem igaz?
-Akkor menjünk, és odaadom azokat a könyveket. Meg próbálhatok mesélni is a saját élményeimről. -ajánlom fel halkan, hogy közösen indulhassunk el mi is Álomék után.


//Akkor eszerint itt a vége fuss el véle, és gratula Razz //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Vo36oi8140/8500[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 29 2014, 20:00

A sárkány újabb elismerő bólintást intéz a lány felé. Remek. Sikerült Álomkelőnek segítenie legyőzni a víziszonyát, és még Chant is fejlesztgette egy kicsit, ráadásul a lány még ezt be is látta. Megköszönni ugyan nem köszönte, de Timidus nem is várta el. A küzdelmet minden tekintetben sikeresnek értékelhette, és ez bőven elég volt. Eredményetika, azaz a cél szentesíti az eszközt, és bármifajta úton és érjük el ezt a célt, ha sikerül elérni, akkor sikert könyvelhetünk el.
-Amennyiben sikerül továbbra is ilyen hozzáállást és elszántságot tanúsítanod, akkor bizonyos idő elteltével elérheted az emberek által elérhető maximális szintet. Sohasem leszel olyan nyugodt és megingathatatlan mint én, de ez nem is baj. Nektek néha pont ebben az izgágaságban rejlik az erőtök, hiszen képesek vagytok kiszámíthatatlanná válni. Jelenleg nincs annyi információ a birtokomban, hogy pontosan meghatározzam a következő lépéseteket, míg egy mob, vagy egy-két pet esetében ez már lehetségessé vált. Azonban nem lehetek biztos abban, hogy valaha is kellően kiismerhetlek titeket.
És bár Shut, ameddig meg tudja védeni az életét figyelheti, ami remekül felhasználható ugyan, de nem elégséges adat, a többi általa figyelt delikvens pedig, mivel nem védi őket közvetlenül, így egy idő után elhullik. Amikor azonban kiérnek, végighallgatva a macska reakcióját meg kell szólalnia.
-Minden tiszteletem a tiéd Álomkelő, azonban most tévedsz. Nem ő veszített, mindketten veszítettek. Egy csapat vagytok, együtt harcoltok, nem tud a csapat egyik tagja veszíteni. Azt pedig tudom, hogy nekem is rengeteget kell még tanulnom. Éppen az előbb kértem segítséget a gazdádtól…
Fordult újra a lány felé.
-…és meghallgatom az élményeidet. Tanulságosak lehetnek a számomra.
Shu pedig csak elképedve lépdelt mögöttük, és el sem hitte, hogy nem estek egymás torkának… mármint az arénán kívül…
/Én is nagyon szépen köszönöm, érdekes küzdelem volt. :3 /

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 Vo36oi12695/10100[Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 29 2014, 21:15

Az aréna küzdelmet lezárom. A következő küzdelmetek (egymás ellen)í 2014. 10. 04-én indulhat.

Jutalom: 90 exp 240 arany.
Shukaku +90 pont, összesen 590 pont.
Chancery -25 pont, összesen 475 pont.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] ÁK & Chan vs Timidus & Shu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.