[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Go down

default [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 11:18

Kód:
Drága Jun!

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget, amit nekünk nyújtottál! Timidus sokszor hordja a masniját, és én is sokszor gondolkodom azon, amit nekünk mondtál. Timidus szeretne neked kedveskedni, és mivel Suzu és Ren elrontotta a legutóbbi játékunkat, úgy gondoltuk, hogy megérdemled, hogy pótoljuk. Megnéztem a naptáramban, most már újra harcolhatunk egymás ellen, a rendszer be fog minket engedni. Kaptam Kayaba Bácsitól egy új képességet, és már ki is próbáltam, nagyon jól működik. Gondoltuk, hogy megmutatjuk neked, meg még szeretnék majd kérdezni pár dolgot. Szóval… várunk az Aréna bejáratánál. Addig találd ki, hogy milyen környezetben szeretnél most megküzdeni, megbeszéltem Timidussal, ezt rád fogjuk bízni. És azon is gondolkodj el, hogy hányadik szinten akarsz ellenünk harcolni. Mármint, hogy mi hányas szintűek legyünk. Ott találkozunk fél óra múlva!

Puszi, Shu és Timidus

Háááát… kellett egy kis idő amíg meggyőzte a sárkány arról, hogy ezt a levelet nekik el szabad küldeniük, és nem lesz belőle semmi hátrányuk, de a több órányi tárgyalás, és rengeteg átfogalmazás után végül Timidus is megtalálta azokat a pontokat, amikben előnyt kovácsolhat magának ebből a küzdelemből. Ja igen, Shu persze hazudott… illetve… na jó, szépítette az igazságot azért, hogy a céhtársa örüljön. Timidus persze ebbe nem szólt bele, mert az, hogy sokszor hordja-e a masnit, igen relatív volt, mindenesetre most, amikor az Aréna bejáratánál vártak az ellenfelükre, akkor éppenséggel ott fityegett a farkán a Jun által vásárolt kis dísz. Cearso után mindenképpen kellett egy küzdelem, ahol kitapasztalnak pár dolgot, és a Suzu elleni küzdelem után még Junnal is meg kellett tárgyalni egy-két fontos kérdést.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 22 2014, 11:51

Gyanútlanul pillant a levélre, majd egy kisebb sokk érte, amikor csak úgy elé tárult az a sok betű. Talán eddigi leghosszabb levele amit a saoba érkezése óta kapott. Még Anat céhgyűléses leveleinél is hosszabb, persze nincs meg az a hivatalos aurája, viszont mégis egy igazi levélnek tűnt. Egy levél levélnek, már csak a boríték hiányzik. Először nem értettem miért is köszöni meg mindezt Shu-tan, lassacskán már zavarba ejtő lesz a hálálkodása, viszont mégis boldoggá tesz vele. Tudja, hogy fontosnak tartom a ruhákat, és még Timidus is hordja azt a masnit amit neki választottam abban a boltban holott nem volt könnyű meggyőzni arról, hogy neki erre bizony szüksége van. Jól áll neki, kiemeli a szépségét, és nem túl csicsás így még csak el sem vonja a sárkányról az ember tekintetét. Egyszóval Tökéletes! A levél olvasása közben persze még vagy egy maréknyi alkalommal öntöttek el az emlékek, és kezdtem boncolgatni a dolgokat, aminek nem sok értelme van. Talán a tea ártott meg, lehet a sütemény, vagy csak a szép idő... Lényegtelen, viszont a lánynak szerencséje van, ugyanis általában nem lenne elég a fél óra az elkészülésre és az odajutásra, viszont most nincs szükség semmiféle előkészületre, sem, hogy utcára merészkedhessek. A szokásosnál is szebb vagyok, ha szabad ilyesmit mondani, ruha kényelmes, könnyedén lehet benne mozogni, habár úgyis magamra kell kapnom majd a páncélzatot, de legalább amíg az arénához jutok tudok benne feszíteni, és tetszelegni éppen eleget. Az utcán az összes kirakat ablakban magamat látom, elégedetten lépdelek tovább és tovább. Még a levélre adott válaszom is elfelejtettem megírni, ami elég vicces, ugyanis ha nem siet az ember általában ilyesmire mindig tud időt szakítani, viszont ez most valamiért elfelejtődött.
- Shuuuu! Timiiii! - kiáltok oda mondhatni elég messziről az aréna bejáratánál várakozó két alaknak, a levegőben meglóbálva mindkét kezem, hogy észrevegyenek ha eddig még nem sikerült nekik, majd pedig a ráérős tempón kicsit gyorsítva, elkezdek először gyorsan lépdelni, majd kocogni, amiből szaladás lesz.. - Nem késtem. A megbeszélt fél óra még nem telt le. - nyögdécseltem ki két levegővétel között.
- Timidus. - lépek oda a sárkányhoz, amint sikerült kicsit rendbe szedni magam, majd pedig kitárom a karjaimat, ölelésre - Annyira boldog vagyok, hogy szereted a masnit. Tényleg, de tényleg sokat jelent ez nekem. Nem bánod ha megölellek? - csillognak a szemei, és megvárja, hogy a sárkány elutasítsa a közeledését vagy pedig beleegyezzen az ölelésbe. Ha az utóbbi mellett dönt azonnal magamhoz szorítom, a drágaságot.
- Szóval akkor most edzeni fogunk? - kérdem ölelés/ nem ölelés közben. - Oh és, hogy értetted azt, hogy "hányas szintűek legyünk"? - idézem fel a levélrészletet a lánynak, magyarázatra várva.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 12:14

Az a végtelen vidámság és életkedv, az a semmi mással össze nem keverhető hang, az a senki mással össze nem keverhető jelenet, ahogy Jun kitörő örömmel üdvözli őket szinte minden egyes alkalommal, amikor találkoznak… egyszerűen mindig megvidámítja a kislány lelkét, és ezt már Timidusnak is elmesélte, ezért a sárkány is úgy ügyeskedik, hogy minél többször legyenek együtt, hiszen a lány jelenléte úgy tűnik jót tesz az idomárnak. Ezen okból kifolyólag védte meg Junt Rentől. Annyit már ő is tudott Asu miatt, hogy lányokat nem szabad Ren közelébe engedni, mert abból baj lesz. Mindenesetre a kijelentésre csak bólintani tudott.
-Szervusz. Valóban nem késtél. Sőt, még van hét és fél perced. Feleslegesen pazaroltad el a kitartáspontjaidat.
-Jajj Timidus! Örülhetnél inkább, hogy ennyire sietett, hogy velünk legyen. Izé… szian Jun! Örülök, hogy eljöttél.

Annak pedig, hogy a lány a sárkánynak is ennyire örült, már nem is lehetett kifejezni a hatásfokát. Shu egyszerűen boldog volt. Végre valaki megértette őt. Megértette, hogy mit imád Timidusban, és ő is majdnem ugyanannyira imádta, mint ő maga. Igen, természetesen csak majdnem, hiszen Shunál jobban senki nem szerethette Timidust. A sárkány pedig, tanulva a rengeteg Junnal töltött időből, úgy döntött, hogy inkább csak a legutolsó felvetésre fog válaszolni, így hát megrázta a fejét.
-Nem bánom.
És valóban, bánni nem bánta, Shu is elég sokat nyomorgatta még most is, és bár ettől neki nem lett jobb, azt tudta jól, hogy a lányoknak fontos, és ha nekik fontos, azaz Shunak fontos, akkor neki is, így hát szárnyaival átölelte a harcművészt, és így folytatta a válaszadást.
-Igen, gyakorolni.
-És… azt úgy, hogy Kayaba Bácsi ilyen képességet adott nekünk. Tudja, hogy segíteni szeretnénk a piciknek, és azt könnyebb, ha közelebb vagyunk hozzájuk szintben, mert akkor nem ütjük le őket egy csapásból, és nekik is van esélyük megütni minket, vagy képit használni, vagy ilyenek…
-Határozd meg a szintet, természetesen értelmes keretek között, és rendezd be az arénát.
-Izé… és utána majd mutatnék még valamit… valami nagyon nagyon titkosat… még Anatnak sem mondhatod el…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 22 2014, 13:05

Mindig jó érzés valakit látni akit szeretünk, még akkor is, hogy ha elég gyakran összefutunk, nem lehet elégszer elmondani mennyire szeressük, örülünk, hogy látjuk. Shu pedig egy eléggé meghatározó része az életemnek. Miután sikerült rendbe szednem magam, és kileheltem a köszöntésüket, Timi felé fordultam, boldogságom valóban határtalan. Meg sem lepődtem azon, hogy milyen pontosan tudja mennyi időm lenne még hátra, csupán mosolyogtam, ahogyan Shu picit megdorgálja.
- Amikor megláttalak titeket nem tudtam türtőztetni magam. Szóval minél előbb veletek akartam lenni. - széles mosolyra húztam a szám, majd pedig a sárkányra vetem magam, ahogy engedélyt ad az ölelésre. Óvatosan átfonom a karjaimat körülötte, magamhoz húzva a kis drágát, ö pedig a szárnyaival takargat. Romantikusabb már nem is lehetne a jelenet. Talán még egy csókkal.. nem az már nem romantika lenne.
- Juj, ti is kaptatok új képességet? - lepődök meg, majd pedig nyitom is le a menüm, elégedetten villantva feléjük a harmadik képességem. - Jól hangzik. Szóval akkor bármelyik szintre vissza tudod magad rakni?  Én még nem mertem kipróbálni az enyémet. - micsoda meglepetés, talán Kayaba-kun és azt szerette volna, hogy egy időben tegyünk szert valami huncutságra. Persze az én képességem nem olyan sokoldalú a leírás alapján mint amilyennek Shu képessége hangzik, de majd megtanulgatom használni, és minden  rendben lesz.
- Igenis! - szalutálok Timidusnak, miután lehámoztam magam róla, - Akkor legyetek 25. szinten. Az szép szám, és kerek. Az úgy jó ugye? - kérdezek vissza, majd pedig hozzálátok az aréna kidekorálásának, szerencsére a program nem bonyolult, sőt gyakorlatilag hasonló elven alapul mint a szobatervezős, csak itt sokkal több opció van. Egy hálószoba tökéletes helyszín lenne, bútorok nélkül. Mindenhol plüssállatok, párnák, színes játékok, illetve a sarkokban egy-egy ülőalkalmatosság. A több dologra nincs szükség, csak a helyet foglalnák. Még egy picit dolgozgatok, majd pedig elégedetten fordulok a többiek felé, mint aki jól végezte dolgát.
- Készen lett. - húzom ki magam büszkén. - Kayaba-kun nem változtatott azóta a petekkel folytatott harci szabályokon ugye? Mármint arra a rendszermegvédős burokra gondolok. - kíváncsiskodom, elsősorban Shu-tól, mert Timidus biztosan nem lenne hajlandó elmondani, még ha csak gyakorlásról is van szó.
- Ez elég komolynak hangzik. Titokban fogom tartani bármiről is legyen szó. - picit megijesztenek Shu szavai, - De ugye nem kerültél bajba?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 14:07

-Most már itt vagy velünk.
Jelentette ki a sárkány, és fogalma sem volt arról, hogy az egyszerű ténykijelentésen túl, mit is mondott, ugyanis Shu pirult bele már lassan a jelenetbe, amit ezek ketten itt levágtak előtte. Persze ennek is vége volt egy idő után, hiszen Jun lelkendezve mutatta az új képességét. Shu már éppen szólt volna rá, hogy azért ne a harc előtt mutassa meg Timidusnak, mert azt ha a sárkány nem is, de ő maga picit csalásnak érezné, de szerencsére a harcművész csak a képessége létezésére hívta fel a kis csapat figyelmét.
-Igen, bármelyikre.
Bólintott rá, majd picit elbizonytalanodott Jun kijelentését hallva.
-Nem merted? De hát… miért nem? Nem értem…
Mostanra már Shu is kezdett eljutni Timidus mellett odáig, hogy ha kapott valamit, ami segíthet neki, azt azért minél hamarabb kipróbálta, hogy tudja, hogy mégis mire lehet jó. Eléggé veszélyes világ uralkodott a városok falain kívül, persze nem a szegény kis mobocskák miatt, de akkor sem ártott tudni, hogy mégis mi mire jó.
-Huszonötödik szint. Remélem azt tudod, hogy észre fogjuk venni, ha a saját szintednél jóval alacsonyabbat adtál meg.
-Jajj Timidus, Jun bizti nem tenne ilyet. Meg úgyis tudod, hogy huszonnegyedik szintű, mert legutóbb mondta. Meg amúgy is tudja, hogy milyen fontos neked ez az Aréna, úgyhogy bizti nem akar téged könyörtelenül legyőzögetni. Különben is, hónap vége van, és ő sem akarhatja elvenni az első helyedet az utolsó pillanatban.

Nya… ennyi lelki fröccs és bújtatott ráhatás után pedig már Timidus is teljes szívnyugodalommal belement abba, hogy Shu beállítsa a huszonötödik szintet. Szerencsére itt még felszerelést sem kellett cserélniük, csak a pontjaik változtak meg kissé. Na persze eközben Jun beszélt és alkotott… és mindkettő elképesztő volt. Ez az Aréna talán még Szophienak is megfelelt volna, mégis Timidusnak is, hiszen tudott benne mozogni, harcolni, nem akadályozta semmiben, így hát mindketten rábólintottak, és beléptek a hadszíntérre. A szintet is elfogadta a sárkány, hiszen itt már használhatott T3 itemeket. Ja igen, a beszédje pedig csak egy dolog miatt volt érdekes. Timidus egy egyszerű fejrázással jelezte, hogy nem változott azóta semmi, vagyis ő nem tud róla. Na de Shut az érdekelte inkább, hogy hogyan hívhatja Kayaba-kunnak Jun az Admint.
-Nem, nem kerültem bajba… de… Kayaba-kun? Te is ilyen jóban vagy… vele? Akkor viszont megmutatom most a titkot…
Odalépett Jun mellé, megfogta a kezét, majd szépen a szájára tette.
-Pssszt! Senkinek nem szabad elmondanod. Senkinek! Most sem szabad, hogy lássák. Ígérd meg!
Majd megnyitotta a menüjét, az üzeneteket, majd azt a legfontosabb üzenetet, amit maga Kayaba Akihiko küldött neki, és csillogó szemekkel, büszkén bámulta a levelet.

Pontok és miegyéb:

Szint: 25.

PontokFelszerelés
Élet25+4
Fegyverkezelés25+15
Erő/Irányítás5/20+0/+35
Kitartás16+11
Gyorsaság15+13
Speciális képesség30+16
Páncél+45


Kristályok:

Potionok:

Mérgek:


Segítség:

Kitartás: Shu minden 5. Jun minden 3. körben pihen
Spec: Shunak 3-tól, Junnak 4-től sikerül
FK: Jun 3-től, Shu 4-től talál
Gyorsi: Jun a gyorsabb, nem kétszer


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 22 2014, 14:35

Timidus ártatlansága nem ismer határokat, kíváncsi vagyok, hogy vajon tudja-e, hogy a szavaival mennyire boldoggá tudott tenni. Szívesen lát, örül, hogy velük vagyok. Csupán bólintottam, örömömet még csak tagadni sem tudtam volna, nem mintha el szeretném rejteni vagy bármi, és talán még az ártalmatlan kategóriába tartozik, talán picit ragályos..
- Ühüm. Nem akartam pocsékolni a készleteimet a használatához. Szóval úgy döntöttem majd élesben próbálom ki. Szóval talán majd most. - húzom ki magam büszkén, persze nincs rá okom, hogy büszkének legyek. Ez csupán egy képesség, és még csak nem is olyan grandiózus féle mint Ren-é. De az enyém, és csak is az enyém.
- Ne aggódj eszem ágában sincs csalni. - öltök nyelvet - Shu-tannak pedig igaza van, csupán egy szinttel vagyok alacsonyabb annál amit kértem tőletek. - Shu szavaitól elmosolyogtam, persze, hogy nem akarom könyörtelenül legyőzni, nem mintha sikerülne bárkinek is legyőznie Timidust, aki mindenre felkészült és még a c terv mögött is van további ötven másik a tarsolyában. Ébersége páratlan, nem valószínű, hogy meg tudnám lepni.
- Remélem megfelel így az aréna, ha esetleg szeretnétek még valamit változtatni még szólhattok, talán még bele tudok nyúlni a rendszerbe. Most először alakítottam én ki az aréna küllemét, nagyon izgatott vagyok. - persze nem valami komoly dolgot készítettem, köze sincs ahhoz mint amit anno Chan alkotott, hatalmas jég és hó borította híd, szél, bokrok, csinos kis motívumok a hó alatt.
- Akkor rendben van. - szerencsére nem került bajba, és ez több mint megnyugtató az ö szájából hallani, tudom, hogy ha ilyesmi történne nem tartaná titokban előttünk, és Timidus védelmét is élvezi aki pedig a lehető legjobbat akarja a lánynak, majd pedig kíváncsian hajoltam közelebb, a lány csendre intésére halk bólintással válaszoltam.
- Ezt, tényleg az a Kayaba Akihiko írta? - lepődök meg, persze csupán halkan kérdeztem, sosem tudhatja az ember, hogy merre van egy sötétben bujkáló aki minden szavunkat hallja.. - Ez hihetetlen! Ezek szerint itt van ö is a játékban! Van ötleted, hogy ki lehetett az? Talán tudnánk vele beszélni arról, hogy adjon esélyt a kijutásra, azoknak akik tényleg ki szeretnének lépni. - persze pontosan tudta, hogy a lánynak ez egy érzékeny pont, viszont, ahogy neki is, másoknak is van kint egy szerető családja, aki rá vár.
- Szerinted megtenné, ha sikerülne vele beszélnem? Ha kijutnék 'Nii-san biztosan ott várna rám a kórházban. - csak úgy jöttek a szavak, ugyan nem túl gyakori, hogy a családról beszél, viszont most akaratlanul is szóba hozta a bátyját.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 15:05

-A készletedet? Van képességkészleted?
-Shu. A képessége valószínűleg valahogyan kihatással van a potionokra, mérgekre vagy a kristályokra.
-Óh! És ezt te honnan tudod?
-Nem tudom, de ezen kijelentés után nagy eséllyel ez maradt az egyetlen lehetőség. Készíts elő egy Gyenge Méregfordító Mérget és a Tisztító Kristályokat.
-Most ezt így? Hát… oké… az valahol hátul szokott lenni, ha jól tudom…
-Negyvenkettedik.

Ezután Jun felé fordult, és fújt egyet.
-Mint látod, megvannak az ellenszereink, így azt javaslom, hogy most se pazarold az itemeidet, és az ismeretlen képességed kipróbálását tartogasd a küzdőtérre. Ha kéred, még segítek is abban, hogy tökéletesítsd. Céhtársak vagyunk, az a célom, hogy megvédjelek.
Shu mosolya pedig csak még szélesebb lett, és gyönyörködött a Jun által kialakított Arénában. Valahogy ez az egész illett a lányhoz, és nagyon hasonlított a Játékos Sarok boltocskára, ahova mostanában a fiatal idomár is egyre többet járt el. És az, hogy ők voltak az elsők, akik megadták a lehetőséget Junnak arra, hogy Arénát építsen, még csodálatosabbá tette az egészet, és a lány még vissza sem élt ezzel a lehetőséggel.
-Nagyon szép lett Jun, ne aggódj, nem rontottál el semmit. ^^
Ezután azonban már tényleg a dicsekvés jött, de Junci megint nem volt elég óvatos. Egyrészt Shu tudta, hogy a suttogás kevés, és azonnal rátapasztotta a kezét a lány szájára, ahogy az beszélni kezdett.
-Pssszt! Majd biztonságos helyen megbeszéljük, ahol nem hallgatózhatnak.
És mi volt a másik dolog, amiért Junci nem volt elég óvatos? Nos az, hogy az óra ketyegett, és le is telt, így pedig hiába volt ő a gyorsabb, elveszítette az előnyét azzal, hogy Shuval csevegett, Timidus pedig ezt ki is használta, és megindította a támadását, felöklelve a lányt, ha a képessége engedte, akkor kétszer is. Arra azonban odafigyelt, hogy úgy lökje, hogy a végén egy hatalmas maci ölébe érkezzen. Ez rendkívül fontos része volt a támadásnak. Shu persze nem csinált semmit. Nem lepődött meg Timiduson, de nem is tartotta szépnek azt, hogy csak úgy félbeszakította őket.

Első Timike, ha a képi sikeres, akkor a második is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 22 2014, 15:05

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4767249862_5877ffd2ef_s [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Kedd Dec. 23 2014, 16:49

A lány kérdésére megrázta a fejét, majd rámosolygott, már éppen válaszolni szeretett volna, amikor Timidusnak sikerült is kitalálnia az amúgy sem túl bonyolult feltételét a képességnek.
- Honnan tudtad? Egyébként igen, ahhoz, hogy használhassam szükségem van valamelyikre ezek közül. Nem tűnik egy nagy durranásnak. Majd megmutatom, és segíthettek kitalálni, hogy legyen értelme használnom is. - vigyorgott, majd a sárkány gyors előkészületeit hallva, el is vette a kedvét a képességaktiválástól. Vagyis ettől a képességtől, mert bizonyára nem lesz semmi értelme annak, ha úgyis deaktiválja azt valahogyan.
- Ez nagyon aranyos tőled. - picit el is pirult Timidus hősies megvédős szövegelésén. - Én is meg foglak védeni. - kacsintott a sárkányra majd pedig elnevette magát, kissé abszurd a dolog, ugyanis az aréna első helyezettjéről van szó, hogy majd pont ö szorulna védelemre. Persze itt nem csupán erről a fajtáról volt szó. Shu dicsérete jól eső érzéssel töltött el, csak úgy dagadt a melle a büszkeségtől, persze kinek nem? Elsőre ilyen szép szobácskát összerakni, ilyen rövid idő alatt.
- ühüm - próbált valamiféle hangot kiadni, s közben helyeslően bólint a lánynak. Itt az arénában még a falnak is füle van, nem lehetünk elég óvatosak, és igaza is van. - Akkor majd később elmesélhetsz mindent. Már nagyon kíváncsi vagyok. Ez annyira romantikus. Mármint érted..? - csillant fel a szeme, és a fogaskerekek is forognak. Egy levél attól akit tisztel és szeret, ráadásul ilyen őszinte és.. tömör.. olyan rejtélyes. Olyannyira belemélyült a gondolataiba, hogy a váratlan lökés mögüle teljesen kizökkentette az egyensúlyából, és lassan előre kezdett lépdelni, egy párnában majdnem sikerült elbotlania, de akrobatika jártasság szerencsére segített visszaállni egyenesbe.
- Muuh. Még akartam kérdezni. - fújta fel az arcát - Na nembaj. Akkor majd kitalálok valami huncutságot. - Egy kis lépés hátra, nyújtás, ééés futás, egyenesen Timidus mellé, Shu-tan felé, közben pedig egy picike simi bananamorphon. Már megvan az ötlet, persze még sosem próbáltam milyen az, ha valami aprócskává változtatom át. Remélhetőleg a rendszer még fegyvernek fogja fel. Valami hosszú... valami vékony és sárga... hajlékony, hatalmas és kalapács?
- Csip csip - majd ha nem tért ki előle és sikerült eltalálnom vele, halk gumikacsahangokat ad ki. - Remélem nem ijesztettelek meg nagyon.

pontok:

Élet: 25+2
Fegyverkezelés: 30+11
Erő:14+28
Kitartás: 10+2
Gyorsaság:30+20
Spec:23+9
Páncél:90

egyéb:
Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi) 10% = 5.5 ~ 6
cuccok:
adatlapon x_x

Hp: 135
Páncél:29

edit: nem talált


A hozzászólást Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 23 2014, 16:49-kor.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 23 2014, 16:49

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Kedd Dec. 23 2014, 17:30

-Onnan tudtam, hogy közel egyértelmű volt.
-És… izé… ne mondj ilyet, eddig Kayaba Bácsi bármilyen képit adott nekünk, mindegyiket nagyon jól tudtuk használni. Biztosan a te képidet is ügyesen ki lehet használni, csak egy picit gondolkodni kell rajta.
-Ebben igaza van. Nincsenek haszontalan képességek Jun. Ha végeztünk az Arénával, utána, mint mondtam, szívesen kidolgozok veled különböző taktikákat különböző ellenfelek ellen. Akár szimulálhatunk is ütközeteket, úgyis van egy tervem, amit még ki kell próbálnom.
-Terved? Milyen terved, Timidus?
-Majd később. Most a küzdelemmel foglalkozz, az a fontos jelenleg.

Timidus egyáltalán nem vette sem kérkedésnek, sem butaságnak, sem nevetségesnek, hogy esetlegesen majd pont Jun védené meg őket. Látott potenciált a lányban, és ki is akarta aknázni, és nem mellesleg teljesen a saját oldalukra állítani. Így hát köszönetképpen teljes komolysággal bólintott. Az, hogy Suzuval legutóbb olyan buta módon viselkedett, igen jelentékeny veszélyforrást faragott belőle, és most az volt a pet feladata, hogy óvatosságra tanítsa a harcművészt. Shunak már sikerült többé-kevésbé elsajátítania ezt a rendkívül fontos tulajdonságot, és valószínű volt, hogy Timidus Junnak is át tudja adni a tudását. A céhtárs kérdésére Shu csak értetlenül bámult, még elvörösödni sem jutott eszébe, hiszen Jun egyáltalán nem gondolhatta úgy a romantikus jelzőt Kayaba Bácsival kapcsolatban, ahogyan azt az emberek gondolni szokták. Shu egyfajta istenségként tekintett az Adminra, istenségekkel pedig nem flörtölünk… legalább is, ha nem Zeusz az isten, vagy minket nem Máriának hívnak… vagy valami hasonló. Amikor a hatalmas fegyver megjelent Jun kezébe, Shu ismét csak mosolyogni és kuncogni tudott, de azért figyelt, és megpróbált most Timidus kedvére is tenni. Tudta, hogy nem veszíthetik el a harcot, mert közel a hónap vége, és szép ajándék lett volna Timinek, a zsinórban ötödik első hely az Aréna toplistáján. Tudták jól, hogy Cearso is helyezkedik, és nem adta fel. Timidus megnyalta a száját, majd ismét előrelendült, megpróbálván Jun kezét támadni, és elvenni tőle a fegyverét.

Timidusé a hatos kocka, római a képipróba, Túlpörgés potionra

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 23 2014, 17:30

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Kedd Dec. 23 2014, 21:59

Timidusnak igaza van, valóban nem egy nehéz dolog kitalálni vaamit amikor ilyen sok utalást ejt el az ember, még ha nem is akaratlanul történik. Persze nem akartam titokban tartani előttük, tökéletesen megbízom bennük, és ha már úgy is felajánlották, hogy segítenek a képességemből kihozni a legtöbbet, akkor pedig végképp nincs okom tovább titkolni annak kilétét.
- Ha végeztünk a harccal majd elmehetnénk valahova ahol nyugodtan beszélhetünk. Ott majd felolvasom a képességem leírását. - persze a sárkány is majdnem ugyanezt mondta csak más  szóval, de ki nem szereti a saját hangján hallani a bölcsességeket? És ki lennék én ha ezt kihagytam volna? Timidus tervet említ, ami picit ugyan megrémít, de ezt az érzést hamar elnyomja Shu-chan meglepődése. Ha ö meglepődik azon, hogy Timidusnak valamilyen terve van akkor bizonyára valami hatalmas dolog van készülőben. Valami nem hétköznapi. A huncut fegyver ötlete nem igen vált be, vagyis maga a fegyver tökéletesnek bizonyult, de mégis az utolsó pillanatban a saját díszletem áldozatává váltam. Biztos amikor Timidus meglökött rúgtam az útba azt a fránya plüsst amiben az imént megcsúsztam, így hát Shu közelébe sem sikerült kerülnöm. Szomorú, de ez van. Mire feleszmélek Timidus már reppen is.
- Ismerem ezt a tekintetet. - böködök a sárkány felé, idegesen. - Ezúttal nem hagyom, hogy megvakíts. Felkészültem erre! - dobálóztam a szavakkal, de valójában komplett tervem nem igen volt arra, hogy minek is kellene következnie. Ugyan rengeteget agyaltam azon, hogy melyik részeim is létfontosságúak a harc közben, és mire kell nagyon vigyáznom, mert könnyedén a vesztemet okozhatja a hiánya. Így hát elsősorban a szem, és a karok védelmére fókuszáltam. Mielőtt még Timidus elém érhetett volna gyorsan hátat fordítok neki, inkább a hátamon villogjanak a karomnyomok, mintsem egy karok, vagy szemek nélkül kelljen folytatnom a harcot.
- Muh - amint sikerült túlélni a vakítós játékot, ismét Shu-tan felé lépek a játékkalapáccsal. Ugyan sokan csak egy egyszerű játéknak gondolják, viszont a odakint is volt egy hasonlóm, és bizony minimális fájdalmat még ez is képes okozni. Jó persze itt nincs fájdalom, de sebeznie tudnia kell. Talán.. esetleg.. Reméljük..
- Meglepődnél mi mindenné át lehet változtatni a metamorphot.

//elvileg következő köröm lesz a pihikör, legalábbis ha jól értelmeztem a pihis kiegészítéses dolgot o3o. Egyszer próbálok támadni, illetve csere képességre kísérlet ha sikerül amint Timidus ismét támadni próbál a célpontja egy medve lesz. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 23 2014, 21:59

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Szer. Dec. 24 2014, 08:26

Timidus ismételten csak bólintott. Nem értette, hogy milyen apropóból ismételte el Jun is azt, amit az előbb, alig pár másodperce mondott el ő maga, de mivel látszott, hogy a lány is tudja, hogy mit tett, így nem hívta fel erre a figyelmét. Valószínűsítette, hogy az embereknek a saját korlátolt memóriájuk miatt van szükségük erre az ismételgetésre, hiszen csak így tudják megjegyezni kellőképpen a dolgokat. Shut is látta már így zsolozsmázni a hadászati tananyagot, amit ő adott fel neki, és azt is tudta jól, hogy ha nem lenne ő, vagy éppen a jegyzetfüzet, akkor rengeteg minden kifolyna az idomár fejéből. Azt is látta, hogy Shu most kivételesen komolyan vette a küzdelmet. Felkészült, összpontosított, meg minden, erre Jun a saját maga által készített tereptárgyban esett el. Timidus pont azért adta át a lehetőséget a lánynak a pálya megtervezésére, hogy egy kicsit tanítsa. Azért, hogy megértse, mennyire fontos is az, hogy ne engedd az ellenfélnek, hogy megválassza a terepet. Az, hogy a magad oldalára állítsd a környezetet. Ezzel az elrendezéssel persze Jun nem sokat tett ezért, hiszen maximum annyit javított az esélyein, hogy ő jól érezte itt magát, és azért azt Timidus is elismerte, hogy a morál az embereknek rendkívül fontos, emellett rengeteg tárgy akadt, amivel kicserélhette önmagát a képességével. De ennyi. A tereprendezésnek arra a felére, és nagyon fontos felére már nem gondolt, hogy nem csak a saját dolgunkat meg megkönnyíteni, hanem az ellenfél dolgát nehezíthetjük is.  A kijelentésre, az ő tekintetének ismeretére csak legyintett egyet a farkával. Tudta jól, hogy ha ő nem akarja, akkor Jun nem fog kiolvasni semmit a tekintetéből. Nem ültek ki az érzelmek úgy az arcára, mint az embereknek. Persze a programozó beállított neki is pár mimikát, ami bizonyos beérkező információk hatására megváltoztatták a sárkány arcberendezését, ám jelenleg semmi ilyesmi nem hatott Timidusra. A sebzés az sebzés, a fegyver ugyan Junnál maradt, de ahogy végigszántotta a hátát a sárkány karma, Timidus már érezte a szájában a potion ízét. A képesség sikerült. Shu ugyan ismételten megpróbált elugrani, de ő nem tudta olyan pontosan kiszámolni a lépéseit, mint a barátja, így ezúttal csipogva találta el a kalapács, ő pedig sebződött… de akkor sem tudta kuncogás nélkül kibírni.
-Bocsi! Bocsi Timidus… igyekszem… tényleg…
Barátja ismét csak egy bólintással reagált, majd megpróbálkozott újra a kétszer sebzős képijével, és akár sikerült, akár nem, támadott. Ezúttal Jun lábait célozta meg, és ha volt rá két támadása, akkor először elgáncsolni próbálta a lányt, másodszor pedig, ha ez sikerült, ismét a fegyverét szemelte ki magának. Ha mindezzel végzett, fegyverrel vagy fegyver nélkül a magasba röppent, és úgy tette fel a kérdését.
-Ha tényleg bármivé átalakíthatod, miért pont ezt a fegyvert választottad?

Timike Túlpörgés Potion (20 HP-t gyógyít és a következő 4 támadásod +10-et sebez meg biztosan talál, minden kasztnak) hatása alatt áll, hatossal nem kell dobnom.

Ha a képipróba sikeres, akkor kétszer támad, a leírtak szerint.

Edit: (55+10)X2=130 sebzés


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 24 2014, 08:27-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 24 2014, 08:26

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Jun on Csüt. Dec. 25 2014, 17:16

Vereség, persze, hogy vereség, hiszen Timidus legyőzhetetlen. Nem is értem, hogy gondolhattam, hogy ezúttal talán sikerülhet majd legalább a páncéljukat leütni. Csupán értetlenül pislogok, egy csapás oda a páncélom, még egy vágás, és már az életpontjaimat csapolgassa, ekkor már éreztem, hogy búcsút inthetek nekik. Még arra sincs szüksége, hogy megcsonkítson, könnyű szerrel legyőz. Annyi örömöm lehetett, hogy megnevettettem Shu-tant, és egy találatot bevihettem.
- Mert hát... mért is ne? - kérdésre kérdéssel válaszolok, majd rámosolygok. - Valójában valami olyant akartam ami illene a szoba hangulatához. Meg így kevésbé érzem rosszul magam, hogy ha Shu-tan felé rohanok egy fegyverrel a kezemben. - Meg persze, hogy nézne már ki az, ha egy csatabárddal a kezemben szaladok keresztül egy olyan szobán ami akár egy tehetősebb család gyermekének a játszószobája is lehetne, majd pedig lendíteném egy lányka felé a fegyvert? Régen sem bírtam, most sem sikerülne megütnöm. Persze ez nem csupán Shu-tannal van így, Saya-chant sem, vagy egy másik fiatalabb lányt sem tudnék megütni akarattal egy veszélyes kütyüvel.
- csúzlivá is tudom változtatni, meg gumibottá, meg lándzsává, meg bumeránggá, meg nagyobb kalapáccsá is! - miközben sorolom fel azokat a fegyvereket amelyek éppen eszembe jutnak, szépen sorban át is változtatgatom bananamorphot az aktuális említett dologgá, hogy ők is láthassák milyen sokoldalú játékszerem is van.
- Szerintem Metamorph a legizgibb legendás fegyver az összes közül. Nem olyan ijesztő mint Anaté. Mindig kéznél van, nem kell elpakolnom sem, csak egy mozdulat és készenlétben is vagyok. Nem beszél, viszont nagyon jó kapcsolatban vagyunk, hűséges hozzám, és én sem csalom meg más fegyverekkel. - nevetem el magam a saját magyarázásomon, majd pedig visszaváltoztatom gyűrű alakba. Nincs már szükség rá, és úgy a legkényelmesebb.
- Szóóval akkor menjünk valami csendesebb helyre és beavathatsz a részletekbe. - böködöm meg a lánykát egy kacsintással megspékelve.

//Elvileg vesztettem xd köszöntem a játékot//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi3984/4100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Dec. 25 2014, 17:48

Timidus ismételten beveti az emberektől tanult, mostanság egyre többet használt mozdulatot, amely a nemtetszését, vagy elégedetlenségét fejezi ki, a fejcsóválást és a hangos, orron át való levegőkifújást. Nem érti, hogy valaki, aki az Artes céhében van, aki elvileg frontharcos, akinél egy legendás fegyver van, hogyan lehet ennyire csapongó.
-Jun. Egy legendás fegyvert tartasz a kezedben, amely bármely harceszköz alakját felveheti. A lehetőségeid száma igen magas, rengeteg taktikát építhetsz az itemre, és te mégis miért ne alapon döntesz. Azt pedig már a legutóbbi alkalommal is elmagyaráztuk neked, mindketten, hogy nem kell amiatt aggódnod, hogy megsebzed az idomárt. Ez a lényege a harcnak. Ha eleve úgy kezdesz neki, hogy esélytelennek gondolod magad, avagy úgy, hogy nem próbálkozol teljes erődből, akkor soha nem fogsz tudni majd győzni, csak akkor, ha az ellenfeled is úgy akarja, vagy annyival tapasztalatlanabb lesz nálad. Mindenesetre látom a fejlődést, már most ügyesebben harcoltál, mint eddig bármikor. Az Aréna azonban nem arra való, hogy tanítsalak. Legalább is ez az Aréna nem. Gyere, a gyakorlóteremben megmutatom, hogy miként használd a fegyveredet, útközben pedig válaszolj nekem néhány kérdésre, kérlek. Az első, hogy amikor a Metamorphot távolsági fegyverré változtatod, akkor milyenek a statjai. Neked is kell irányításra pontot tenned, mint az íjászoknak? Ha dobófegyverként használod, akkor mi alapján számol? Ha mérget kensz rá, az akkor is rajta marad, ha megváltoztatod az alakját? Mit tudsz a többi legendás fegyverről? Tudom, hogy hol van az idomár fegyver. Azt is tudom, hogy hol van az íjász és a harcos. A lovag és az árnyharcos fegyverekről azonban nincs információm. Ezen kívül…
-Ácsi, ácsi, Timidus! Idáig tiéd volt Jun, most én jövök, mert nagyon fontosat kell megbeszélnünk. Ha azzal végeztünk, akkor majd hadakozhattok tovább.
-Rendben. Induljunk.

Hajlott meg a sárkány társa kívánsága előtt, majd közösen elindultak arra a bizonyos csendesebb helyre... bármi is légyen az.

Nagyon szépen köszönöm a játékot! ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás Vo36oi12695/10100[Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 25 2014, 20:41

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 02. 25-én küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Shukaku +80 pont
Jun -20 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Junci vs Timidus, sokadik felvonás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.