[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Go down

default [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Szer. Feb. 11 2015, 18:52

Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

A tájékozódás mindennapos volt, hiszen az információszerzés elsődleges. Na meg persze akkor főleg, ha nekik mindenben igazuk volt. Ezt mondta Chan. Na meg persze még mindig tüske volt a lány szívében az a dezertőr szöveg amit Saya… illetve pontosabban Hugi levágott. Persze azóta már megbeszélték, és ugye az elmondottak alapján Chan sem haragszik rájuk, de ez az egész akkor is elég béna volt így. Ha a céhházba nem is akart már ellátogatni a rengeteg rossz emlék miatt, a tagokkal szerette volna tartani a kapcsolatot. Idomár céh… ez volt Shu álma. Ha a petek életben maradnának a társuk elvesztése után, ha mindannyian életben maradnának, ahogyan Kau is ott él, akkor jelenleg a kedvencek temetője lenne… csak éppen élőhalottakkal. Kisállatokkal, akik örökre elveszett barátjukat fogják gyászolni. Ezért is festett olyan komor, szinte már kísértetkastély jelleget a Young… illetve most már Unity épülete. Üres, és mindig fekete felhők gyülekeztek körülötte, de a kis idomár nagyon remélte, hogy Chan majd a rengeteg belefektetett munkával el tudja hessegetni ezeket a felhőket. De most nem Channal akart találkozni. Úgy tűnt Desdemonának valahogy nem fekszik a szafari, hiszen két kísérletet is tettek, és mindkettő elég jól sikerült, de nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni. Timidus javaslatára most Arénázni hívták meg a csapatot, hátha azt jobban szeretik, és végre valamit a gólemről is megtudnak azon kívül, hogy úgy kommunikál, mint Álomkelő, és azt is csak nagyritkán teszi. Ja meg azt is tudták, hogy nem eszik. Des azonban eszik, így Shu sütött is neki egy kis házi süteményt, és azzal várták őket a bejáratnál… na meg persze köszöntéssel természetesen.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Feb. 12 2015, 14:21

Csak nem régiben történt az a érdekesen végződő aréna harcunk és most újra a párbajok épülete felé tartunk. Bár igaz, hogy most nem csak úgy lézengeni megyünk oda egy random ellenfelet keresve, aki ellen Aisu kiállhat. Most egy meghívás miatt térünk be újfent az arénába. Shukaku és Timidus invitáltak meg minket ide.  Valahol örültem nekik, mert elég régen találkoztunk már, de viszont egy részem viszolygott, hisz az újra találkozásunk egy aréna béli párbaj keretein belül fog lezajlani. Persze Aisu örült annak, hogy itt lehet. Elég sokan eltűntek azon idomárok közül akikkel jóban voltunk és akiknek a petjeivel Aisu egész szoros barátságban állt. Ugyan Timidust még nem érzi olyan közeli ismerősnek, de örül annak, hogy ők még megvannak és kutya bajuk sincs és természetesen amiatt is nagyon izgatott, hogy összemérheti az erejét és tudását a sárkányéval és még új praktikákat is elsajátíthat, majd a tollas sárkánytól. Shukaku és Timidus a bejáratnál vártak ránk. Amint oda értünk elkezdtem kissé izgulni, hisz biztos, hogy fog kérdezősködni és ez természetes is csak éppen nekem esik nehezemre megnyílni és bármit is rendesen kifejteni. Igyekeztem a legőszintébb mosolyom felvenni. Nem akartam, hogy azt érezzék kellemetlennek tartom a társaságuk, ugyanis erről szó sincs, egyszerűen csak szorongok mások táraságában, amin néha nehezen, de túl tudok lendülni.
-Szervusztok!
~Sziasztok!
-Hogy vagytok mostanság?
Tettem fel előbb én a kérdésem. Kezdje el ő a mesélést, én pedig addig igyekszem összeszedni a gondolataim és kissé lentebb adni a szorongásomon. Bár ne lenne ennyire nehéz másokkal beszélgetnem. Miután Aisu elkezdett szószátyárkodni én azonnal visszahúzódtam és annyira sikerült begubóznom, hogy néha rendesen rosszul érzem magam, mikor meg kell szólalnom.

Pontok:

Szint: 12

Élet: 16 (+2) [Hp: 90/ Pet Hp: 45]
Fegyverkezelés: 16 (+8 )
Erő: 3
Irányítás: 16 (+21)
Kitartás: 10 (+2)
Gyorsaság: 4 (+10)
Spec.képesség: 7 (+6)
Páncél: (+50)

Képességek:

Desdemona:
Véráldozat: Életpontjainak 10%-át átadja a petjének vagy épp csapat társnak a harcok során. Ezt csupán kétszer képes megtenni egy harc során, hisz ő maga áldoz fel saját élet pontjaiból, így 10%-os Hp veszteséget szenved el. ( Használat ideje 1 kör, Lehűlési idő 5 kör )

Aisu:
Jégszilánk: Képes a karját egy egyszerű dobó fegyverként használni. Mind két karját képes eldobni, bár ilyenkor egynek hat, hisz karjai összeolvadnak egy hatalmas jégszilánkká ami 10%-os sebzést okoz az ellenfélnek. ( Használat 1 kör, Lehűlési idő 3 kör )

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi10/1700[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 12 2015, 14:56

A boldogság, amikor meglátták őket nem volt teljesen valódi Desdemona arcán. Shu persze ezt nem tudta biztosra, azt is feltételezte, hogy csak rémeket lát, de nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy ő hátrahagyta őket Peter halála után. Dühös volt magára, amiért nem bírt maradni, de egyszerűen tényleg nem bírta. De igen. Biztosan csak rémeket lát. Desdemona nem is ismerte olyan jól Hisamééket, szóval nem tudhatta, hogy nekik milyen jó a kapcsolatuk… de mintha azon a gyűlésen ott lett volna. Biztosan ott volt? Vajon mit gondolhat róla ezek után? Mindenesetre köszönnek, ráadásul mindketten köszönnek. Illetve igazából kezdjük ott, hogy eljöttek, és már ez is hatalmas szó volt. Az, hogy ezen kívül még hozzájuk is szóltak, az pedig már még nagyobb. Ezek szerint mégsem volt olyan borongós a hangulat, mint amiképpen azt Saya előrevetítette… vagy Shu vetítette előre amiatt a velejéig hatoló egyetlen szócska miatt. Már nem is emlékezett arra pontosan, hogy mikor is találkoztak legutóbb. Timidus persze biztosan tudta, de most már itt előttük nem kérdezhette meg, hogy mégis mit jelent az a mostanság, és honnantól kezdve kellene mesélnie. De legalább érdeklődnek. Talán általános dolgokat kellene mesélnie neki, hiszen abból biztosan nem lehet baj. De közben… mégiscsak rájött valamire.
-Hát… szafarizgatunk sokat. Már rengeteg jelvényem van, de még mindig nem az összes. Ezen kívül gyakorolunk azzal, aki felkér minket, meg igyekszünk segíteni, meg fejlesztgetjük a jártasságainkat.
Az utolsó persze nem volt teljesen igaz, hiszen amit akart az már maxon volt… de nem szeretett volna hencegni.
-Meg mostanában sokat találkozom így… másokkal… főleg Junnal... ő nagyon kedves... meg más... emberekkel. Szóval most pihenés van. Timi pedig…
Ez sem volt igaz ugyan, de valóban nem koncentráltak annyira a harcra, mint az állandóan grindelő játékosok. De nyugtuk az nem volt, csak nem akarta az idomár sem megijeszteni Dest, sem belekeverni a bajba.
-Igyekszem a megfelelő tempóban tartani a fejlődésünk menetét. Ahhoz, hogy megküzdhessünk egymással, szükségem lesz az aktuális szinted ismeretére.
-I…igen… szóval Timidus meg harcol. Nem tudom, hogy te mennyire szeretsz, de a szafarijainkról mindig hamar hazamentél, szóval azt inkább nem erőltetem… de valamivel viszont szeretnék segíteni… pénzt meg nem illik adni, meg annak Chan biztosan nem örülne… de ezt is Timidus találta ki, hogy gyakoroljunk veletek… nem akarjuk elveszíteni a régi kapcsolatainkat azért, mert már más céhben vagyunk…

Mivel letelt az egy hét, ideírom:
Timi szokásához híven két szint minusz különbséggel küzdött volna.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Feb. 23 2015, 19:05

Csöndben hallgattuk Shukaku és Timidus válaszait. Valahol örültem annak, hogy nem haladtunk tovább a beszélgetés mesélős részén. Igazából nekem nem volt mit kifejtenem és a céhről sem nagyon szeretnék beszélni míg nem tisztázok le mindent Chanceryvel.
~Mi az utóbbi időben kezdtünk el a fejlődéssel foglalkozni. Pontosabban, inkább én foglalkozom a fejlődéssel, mert Desdemona nem igazán szeret harcolni és nem is megy neki a dolog.
Egy gyors intő pillantást vettem Aisura, ezzel jelezve neki, hogy ne járjon el a „szája”.  Ezután a gólem újra elnémult és hagyta, hogy én beszéljek a továbbiakban.
-A harcra vonatkozó rész már Aisu megválaszolta. Ami pedig a szafarikat illeti…nos kissé nehezen tudok sokáig fenntartani egy csevejt és mikor érzem, hogy kezdek a határaimhoz érni, inkább távozom. Sajnálom ha megbántottalak ezzel a múltban. Nem is igazán tudnátok mivel segíteni nekünk a jelenlegi problémámat csak magam tudom megoldani és Aisu elég sokat segít azzal, hogy mindenhova elrángat.
~Ide is csak miattam jött. Mert én szeretnék fejlődni és tanulni a harcokból. Ha én nem lennék, akkor ennek a helynek a közelébe se jött volna soha sem.
-És elég sok felé nem mentem volna el, ha nem lennél. Viszont ez egy teljesen másik történet. Visszatérve az arénához. Nemrég léptünk a tizenkettedik szintre. A pontjainkat átküldöm, hogy biztos semmi se maradjon ki.
Egy pár gombnyomás és már át is küldtem Shukakunak a szükséges adatokat. Aisu mostanság nehezen bír a beszélőjével, bár engem nem zavar, ha beszélget csak hajlamos véletlenül is elfecsegni dolgokat. Igaz, hogy nincs semmi titkolni valóm. Viszont elég sok az elvarratlan szálas dolgom és nem szeretnék félreértésekbe és hossza magyarázkodásokba keveredni ezek miatt.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi10/1700[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Feb. 23 2015, 19:46

Shu csak mosolyogva hallgatta a gólem szavait… illetve hát gondolatait… na jó, az ilyen gondolatátviteles dolog még mindig fura volt neki, nem idegenkedett tőle, meg nem is zavarta igazán, csak olyan fura volt. Mintha csikizték volna a tudatát a szavak. Persze nem emiatt mosolygott, hanem azért, mert úgy tűnt, Aisu és Desdemona ugyanolyan kapcsolatban állnak egymással, mint ő és Timidus. A gólem az, aki fejlődésmániás, és ebbe az irányba tologatja az idomárt, akinek ez láthatóan nem is esik nehezére.
-Hát… ez velünk is így van. De adok egy jó tanácsot.
Lépett közelebb, és suttogósra fogta a hangját.
-Ezt ne nagyon mondd el senkinek, mert az emberek zokon veszik, ha nem az idomárok irányítanak mindent… tudod… ilyen gőgösség. Én is megkaptam már sokszor… szóval… mondjuk engem nem zavar, de nem szeretném, hogy titeket is ezzel piszkáljanak… vagy… vagy nem tudom…
Zavartan birizgálni kezdi a ruhája szélét, majd inkább Timidusra pillant, és gyorsan megmutatja neki a pontokat, amiket Desdemona küldött át nekik. A sárkány egy pillanatra ugyan oldalra dönti a bal fülét, hiszen az emberek általában nem osztják meg ilyen könnyen a statjaikat, de ha már az idomár megtette, akkor gyorsan átfutja.
-Általában két szint különbséggel küzdök meg az ellenfeleimmel, hogy nekik is legyen esélyük. Ezt fogom most is alkalmazni. Amennyiben a harc során bármi kérdésed van, úgy megállunk és elmagyarázom, azaz nem kell gyors csatára számítanod. Azt, hogy hány támadás alatt fog véget érni, pontosan még nem tudom, de adok időt a tanulásra. Megfelel?
És ha megfelelt, akkor mindketten hátrébb léptek, majd Shu beállította magának a tizedik szintet, és felvette a felszerelését, majd elküldte a párbajfelkérést.

Shu: 70/45
Timidus: 35

Pontok meg miegyéb:

Szint: 10

PontokFelszerelés
Élet10+4
Fegyverkezelés15+22
Erő/Irányítás0/15+2/+21
Kitartás10+4
Gyorsaság10+13
Speciális képesség10+20
Páncél+45

Gyenge Területi Kábító Kristály


Segítség:

Kitartás: Shu minden ötödik, Des minden negyedik körben pihen
Spec: Shunak háromtól, Desnek öttől sikerül
FK: Shu kettőtől, Des háromtól talál
Gyorsi: Shu gyorsabb, nem kétszer


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Desdemona on Hétf. Márc. 02 2015, 14:42

A kicsi lány szavain kissé elmosolyodtam és most már egy őszinte mosoly ült ki az arcomra, nem pedig az a erőltettet, amit eleinte produkáltam.
-Ezzel a problémával már is találkoztunk. Bár szólni még nem szóltak emiatt semmi rosszat, csupán Aisut nézik levegőnek mikor beszél és nem reagálnak a szavaira különösebben vagy vannak még azok az esetek mikor reagálnak valamit, de úgy tesznek mintha én válaszolnák vagy beszélnék. Bár ezek a dolgok egyikünk sem zavarják különösebben, tehát problémáink sem adódnak az ilyen esetek miatt. Igyekszem mindig a legjobban venni az ilyes féle akadályokat és eddig még nem igazán ütköztünk nagy akadályokba ezen a téren.
Majd Timidus is mertette a „hadi” fenn állásokat. Bár a szintes dolog kissé fura volt számomra, ezek szerint szabadon tudják variálni a szintjüket az ellenfeleikhez mérten. De ez nem is annyira lényeges dolog számomra, Aisu pedig csak külön örül annak, hogy lesz kitől tanulni kicsit. Összenézünk a gólemmel majd egyszerre, szinte teljes szinkronban meg is adtuk a választ a szóban forgó kérdésre.
-Nekünk megfelel.
~Igen, megfelel.
Az érkező párbaj felkérést is elfogadtam, ha minden igaz akkor már csak a helyszín beállítások hiányoznak. Hacsak már Shukaku és Timidus nem intézték el ezt a részét az egésznek. Aisut viszont izgatja a terep kérdése, szóval nem tudja magában tartani az őt annyira égető kérdést.
~A helyszínt ki fogja megadni vagy esetleg azt már ti beállítottátok?
Amennyiben szabad utat kap a csata tér beállításában, akkor el is kezdi diktálni Desdemonának az általa kitalált helyszínt, ha pedig már minden készen várja őket, akkor követik Shukakuékat és kezdődhet is a párbaj.

Des: Hp: 90/90 Páncél: 50
Aisu: Hp: 45/45
Pihi: 0/4

/Ez egy kicsit összecsapott post lett, bocsi emiatt. ^^" A kövi postban megadom a helyszín leírást, ha szabad kezet adsz nekem. ^^ Egyelőre nem mertem bele szólni, mert nem rémlik, hogy megbeszéltük volna a terep megadás jogát. <.< /

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi10/1700[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Márc. 02 2015, 16:44

Mint kiderült, mégsem csak Timidus az egyedüli pet az, akivel ilyen gonosz módon bánnak a buta felsőbbrendűségi komplexussal rendelkező emberek. Úgy tűnik, hogy minden petnek ez a sorsa, hiszen erről panaszkodott Daeva is, Shu ezt látja Timi mellett, és Vezér is ugyanerről beszélt. A peteket lenézik és nem foglalkoznak velük az emberek, mintha egyébként nem ők védenék a lehető legtöbb játékost. Igen, ezt is észrevette ám Shu, hogy a legfelkapottabb kaszt az idomár. Ez legalább valami olyasfélét jelentett, hogy azért az emberek többsége értékeli a lehetőséget és él vele, hogy egy életre szóló barátságot kössön Kayaba Akihiko csodás lényeivel. A petek pedig köztük Timidus is, a saját hasznára tudta fordítani az emberek hülyeségét, hiszen olyan dolgokat cselekedett meg, amiről el sem tudták képzelni, hogy egy pet megteheti, és gőgösségükben nem is képzelték. Ilyen volt például a kémkedés is. Az emberek nyugodtan beszélgettek tovább, nem zavartatták magukat csak azért, mert egy pet járkált a főtéren, és így Timidus rengeteg hasznos infót megtudott. Bár azt máig nem értette, hogy egy olyan hatalmas lehetőséget, mint az Aréna, miért csak ilyen kevesen használnak ki… és ha kihasználják, akkor miért nem tudnak róla semmit. Lényeg a lényeg, mindketten bólintottak, Timidus mindössze helyeslően, Shu bólintásába azonban nagy mennyiségű együttérzés is szorult, és ez könnyen kivehető volt. A kérdésre a választ részben Shu meg is adta, hiszen fejcsóválással jelezte, hogy még nem állítottak be pályát, ám a végszót a sárkánynak kellett megadnia, úgyhogy Shu a barátja felé sandított.
-Amennyiben nem olyan pályát alakítotok ki, ami jelentősen lecsökkenti a győzelmi esélyeinket, úgy tiétek a lehetőség.
Majd lecsüccsent Shu mellé, és figyelte, hogy mit is eszkábál össze Aisu. Shu pedig csak kuncogott a látványon. Teljesen saját magukra emlékeztette a jelenet, ahogy a pet utasítgat, az idomár pedig pötyög a panelen.

Sok sikert a pályaalakításhoz! ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Desdemona on Pént. Márc. 13 2015, 11:51

~Nem. Dehogy. Lehet nektek kissé hideg lesz, de semmiben se fog titeket akadályozni.
-Tehát lesz sok hó és egy kicsi csípős hideg, de ez semmiben se fog akadályozni titeket.
Persze most nem volt idő a harctér kinézetéről fecserészni, ugyanis Aisu már el is kezdte sorolni nekem, hogy mit és hogy szeretne. Persze Shukaku most semmit se hallott a gólem fecsegéséből. Ilyenkor mindig visszavált arra, hogy csak nekem beszél, viszont mivel ilyenkor a petek is kristály tisztán értik amit mond, így Timidus hallhat minden egyes apró részletet. Bár a titok amúgy sem maradt az sokáig, hisz most már kissé gyorsabban ment a panel használata, így nem is tartott olyan sokáig megalkotni a harcteret.
~Készen vagyunk mehetünk.

A harctérre belépve egy kis dojo ajtajában találja magát az ember az egész olyan, mintha éppen most léptél volna ki onnan. Az épülettel szemben egy tavacska van amit vékony jég borít. Körbenézve az ég felé magasodó havas hegycsúcsokat lehet látni, a dojotól jobbra pedig egy cseresznye fa virágzik, ami egy kis színt ad a hóval fedett fehér tájnak. A dojo lépcsőjét vastagon befedi a hó és ha az ember lesétál rajta és az épületet is jobban szemügyre veszik. Akkor egy kissé öreg épületet láthat, ami roskadásig van befedve hóval. Igazán hideg sincs, éppen hogy csak lehet érezni valamicskét belőle. A talajt borító hótakaró sem olyan nagy csupán egy kicsit süljed bele az ember lába. A légkör kellemes és nyugodt. Legfőképpen nyugodt. A táj nyugalmát csak a kint motoszkáló két idomár és pet zavarja meg.
 
~Ez lenne az aktuális harcterünk. Remélem megfelel nektek?
Teszi fel a gólem a kérdést és kíváncsian várja a választ. Igyekezett mindenki számára megfelelő terepet kitalálni, bár igazán a maga kis világának és elképzelésének akart megfelelni. Viszont abból meg semmi jó nem származik, ha csak neki tetszik ez az egész. Nem szeretné, hogy amiatt legyenek bosszúsak az ellenfelei, mert nem tartják megfelelőnek a kialakított harc teret.

 
Des: Hp: 90/90 Páncél: 50
Aisu: Hp: 45/45
Pihi: 0/4

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi10/1700[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Pént. Márc. 13 2015, 13:44

Először dobok Shu második képijére, mert az befolyásolja az egész postot. Embarassed

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 13 2015, 13:44

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Shukaku on Pént. Márc. 13 2015, 13:58

Shu ugyan nézelődik egy darabig, még le is hajol, hogy kezébe vegyen egy adag havat, amiből hógolyót gyúrhat, ám Timidus jelzésére inkább letesz az ötletről. Először is jobb, ha a harcra koncentrál, másodszor pedig ha esetleg túl sokat foglalkozna a hógolyózással, azzal értékes időt pazarolna a harci cselekményekből. Azt persze Timidus sem tudta, hogy ha Shu éppenséggel meg is dobja Desdemonát a hógolyóval, és az el is találja, és esetleg még dobás sebzést is okoz, akkor a lány arra a körre el is használta a támadási lehetőségeit, hiszen ugye IC nem körök szerint játszanak… vagy ki a fene tudja már ezt követni? @.@ Lényeg a lényeg, hogy az idomár elmorzsolta az ujjai között a havat, és inkább az utasításokra figyelt, amit Timidus a saját nyelvén közölt vele. Ha Aisu megtehette, hogy úgy beszél, hogy azt Shu ne érthesse, akkor a sárkány is megteheti ugyanezt. A parancs értelmében a lány azonnal megpróbálta aktiválni a második képességét, ami sikerült is, és ennek hatására Desdemona fegyverkezelés pontjai nyolc ponttal visszaestek, míg Shu erőpontja ugyanennyivel növekedett. Ezt persze Timidus is tudta annak hála, hogy Des megmutatta neki a pontjait, így sokkal magabiztosabban támadott, és rendelte el a támadást Shunak is, ő pedig azon nyomban engedelmeskedett. Egyszerűen szemből rontottak rá az ellenfelükre, egyáltalán nem teketóriáztak. Az ellenfelüknek több életpontja és több páncélpontja is volt, így gyorsan le kellett hengerelni, különben ha hagynak időt neki arra, hogy gondolkodjék, úgy még esélye is lehet a győzelemre, ezt pedig Timidus nem engedhette meg neki, hiszen az egyenlő lett volna az ő vereségükkel.

Innentől kezdve két körig Desdemona és Aisu csak négyessel, vagy afölött talál,
Shu és Timi csak egyes+halál esetén nem talál.

Mindketten támadnak.

Első Timi, második Shu.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus Vo36oi12695/10100[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 13 2015, 13:58

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 4767251444_0f76bf2817_s [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
[Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 4766597959_9de1fd561c_s [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 27 2015, 23:11

Az aréna küzdelmet inaktivitás miatt lezárom. A küzdelmet automatikusan Shukaku nyeri. Egymás ellen legközelebb 2015. 05. 13-án küzdhettek meg.

Jutalom Shukakunak: 60 exp, 160 arany

Pontok:
Shukaku +15 pont
Desdemona -40 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Fagyos hangulat, avagy Aisu vs Timidus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.