Narancs Part

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Narancs Part

Témanyitás by Danee on Pént. Ápr. 25 2014, 20:51

A sziget déli részén fekszik egy kivételesen szép partszakasz, amit a helyiek csak Narancspartnak hívnak.
Hogy honnan ered a név, nem egyértelmű: akár a közelben zöldellő narancsliget, akár a vízben burjánzó vörös korall, vagy épp a vöröses homok miatt?
Ki tudja!

Egy kis elzárt öböl, két oldalról vulkáni és homokkő sziklákkal körbeölelve, a homokja finoman apró szemcsés, vize viszonylag sekélyes, a legmélyebb résznél is alig éri el az 5 métert, a sziklakarok mentén korall nő, és tengeri sün, melynek tüskéi és mérge ugyan kellemetlen, de ez nem riasztja el a búvárkodni vágyókat.

A parton apró büfé kínál mindenféle jót, amit csak egy ilyen helyen megtalálhat az ember.
Narancs Part Kavourotrypes_chalkidiki_www.kepfeltoltes.hu_

A kobold invázió óta néhány étterem is nyílt itt a támadó koboldok kikötött roncsain.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Narancs Part Vo36oi7010/7300Narancs Part 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Danee on Pént. Ápr. 25 2014, 22:23

//Angelica Katharina

Sziget, szige, sziget! Paaaaaaaaart! Igen, már nagyon régóta győzködöm magam, hogy letoljam a képem a 4. szintre, mert hát Nyááár, napsütés, tenger és homok!!! Nyaralás!!! Csak hát annyira lusta vagyok, hogy eddig sose lett belőle semmi se.

Sajna a teleport közeli részen nagy volt a nyüzsgés, így inkább új hely után kutatva indultam el a mediterrán táj ritkás erdősségén át, papucsban, fürdőshortban, egy szál törölközővel a vállamon.

Az ilyen vállalkozás sosem egyszerű, a papucsom talpa alatt a köves-homokos talaj folyton a talpamat böködte, de legalább a darazsakra nem volt gondom, az itt max óriás méretben ha volt.

Sok helyen megálltam, de szinte mindenfelé sziklás-kavicsos volt a part, vagy meredeken mélyülő, és én egy nyugodt, sekélyes meleg vizű homokos partra vágytam, olyanra amiről a legtöbben álmodnak ha a strandolás jut eszükbe

Így jutottam el ide. A kis kioszk és a tucatnyi napernyős asztalon akadt meg először a szemem, ezek szerint nem lehet rossz hely. A fák közül kiérve aztán láttam, hogy alig van ember ezen a parton, szinte kihalt volt. Odakint ez biztos zavart volna, de most kifejezetten egy nyugis helyet kerestem.

Bár sziklák voltak, de nem volt meredek a part, kavics se éktelenkedett a fövenyen, a világoskék víz arról tanúskodott, hogy az öblöcske vize se lehet túl mély, így hát boldogan trappoltam bele a forró homokba, egy mosollyal köszöntöttem a kioszk mögött álló npc-t

Az utolsó lépéseket már szaporábbra vettem, hívott, sürgetett a hűs víz ígérete, papucsaim a levegőbe rúgva, a törölközőt félrehányva futottam bele a kristálytiszta vízbe. Nagy csattanással területem el benne, ahogy a térdeim elakadtak az egyre ellenállóbb vízben.

Fenséges érzés volt: a nap-égette hátamat pillanatok alatt hűsítő hullámok simogatták, én meg prüszkölve, de vidáman fújtam ki a sós vizet. Percekig csak lebegtem, az eget nézve és hálát adtam az égnek, hogy börtönöm ilyen csodálatos.

Majd aztán a kicsit körbetekintve pillantottam meg a parton egy lányt. Ő volt az egyetlen, az npct leszámítva.
Mustráltam egy ideig, aztán hirtelen ötlettől hajtva felálltam az amúgy térdig érő vízben és mellkasomat kidüllesztve, egyenes háttal mosolyogva vettem felé az irányt
- Ciao Bella! Csak nem napozni? Isteni a víz is! - próbáltam beindítani a beszélgetést - Hozhatok egy üdítőt vagy egy koktélt?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Narancs Part Vo36oi7010/7300Narancs Part 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Angelica Katharina on Hétf. Május 05 2014, 19:07

Olyan kellemes volt a mai nap. Semmi felhő vagy más zavaró dolog, mi megronthatná a mai kellemes napomat. Igazság szerint jó régen volt már, hogy egyszerűen csak lenéztem a partra semmilyen hátsószándék, magamutogatás nélkül… khmm… Mindenestre ez a 4. emelt egész kellemes egy hely, a végén még megszoknám. Nem mintha az én szintezésem olyan túl sok helyet adna nekem. A 6. emeletig mehetek föl, az meg nem sok. A szadistább szintek meg csak azután jönnek. Pedig olyan kíváncsi vagyok, milyen lehet a front… Na, mindegy ez a nap az enyém, és senki nem veheti el tőlem! Így hát a Narancs szigeteki kiruccanás után, a törülközőmet máris leterítem a partra, és puff már a földön is vagyok, azaz a homokon. A hasamon feküdtem, és behunyt szemmel élveztem, ahogy a nap melege simogatja puha bőrömet. Egy szál narancssárga fürdőruhában voltam, és hát nem sok mindent takartak. Elég jó érzés, és hogyha valaki most mást mondana, azt, hót ziher hogy leszúrom. Szerencsére nem volt senki, aki megcáfolta volna elméletemet, lehet azért is, mert nem mondtam ki hangosan, amit gondoltam, viszont egy férfi hangját hallom meg a közelből. Elfordítom fejemet, és a homokra fektetem, majd úgy nézek a fiú felé. Rámosolygok, és felülök. Megigazítom a melltartóm, majd a fiúra nézek, miközben törökülésbe ülök.
- Ó milyen lovagias. – kuncogok a fiú szavain – Ezer örömmel elfogyasztanék veled egy-két pohár koktélt. Számomra megfelel az is, amit te iszol. – kacsintok rá – Majd mond mennyi, és visszafizetem.
Átmértem mindeközben a fiút. Ősz haja ezüstösen csillogott a kisebb vízcseppektől, míg a hajában maradtak. Rendesen ki van gyúrva, de még sincs tele szteroidozva. Érdekes…

_________________
Fegyver kinézete:

Narancs Part 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Narancs Part Vo36oi1933/2100Narancs Part 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Danee on Szer. Május 07 2014, 21:56

Az, hogy a hasán fekve napoztatja a hátát, s mindezt teszi úgy, hogy a lábai a tenger felé néznek... Csak olaj volt a tűzre. A képzeletbeli kezeim már végig is siklottak a domborulatain, csak találgathattam viszont, hogy arcra hogy nézhet ki.
Még az is lehet, hogy nem épp a legszebb vonásokkal áldotta meg az ég, de az alakja az tuti!
Minthogy egyedül voltam ezen a parton, jobban mondva az npcvel együtt hárman, ezért attól nem kellett tartanom, hogy most bárki más lecsapna előttem, mielött ráveszem magam, hogy megszólítsam.
A kinti énem szinte biztos, hogy kihagyná ezt a ziccert, de még most, hogy szabadjára engedtem magam, sok-sok gátlást legyőzve, még most is a torkomban volt egy gombócnyi félsz.
Meg kell próbálnom! Mit veszíthetek? Hiszen ha felsülők, akkor elég csak a part másik végébe száműznöm magam...
Ahogy közeledtem feléje, összeszedtem a bátorságom: Nincs veszteni valóm, csak meg kell szólítani...
- Ciao... - kezdtem, és ő kedvesen fogadta a felajánlásomat, még csak nem is válogatós. A kacsintás totál zavarba hozott, nem számítottam arra, hogy ilyen pozitív a fogadtatás, olyan gyorsan kezdett verni a szívem, mintha a legelső kislánynak szeretnék szerelmet vallani
- Ööö - idő kellett míg lenyugtattam magam. Mégsem állhatok ott mint egy szerencsétlenség. A fenébe is, megint olyan esetlennek tűnhetek, mint régen!
- Ne aggódj érte, én állom, és köszönöm! - köszönöm? mit köszönsz? tényleg ennyire hatással van rád? inkább hozd az üdítőt, addig is időt nyersz!
- Máris hozom! - próbáltam a zavaromat leküzdve mosolyogni rá, és a pult felé a pár lépésnyi távolság alatt, visszanyerni a tartásom. Nem volt könnyű
Istenem, milyen szép az arca is, azt hiszem hosszú percekig tudnék mélázni minden egyes apró vonásán
- A hölgy és én szeretnénk inni egy-egy koktélt. Még hozzá ugyanazt! - fejben már meg volt mit is szeretnék, de nem láttam ilyet a kínálatban. Végignéztem a felhalmozott hozzávalókat, és örömmel konstatáltam, hogy van hozzá minden
Az npc szíves közreműködésével egykettőre elkészült a két pirosas üdítő
- Nagy szépen köszönöm a segítséget! - váltunk el, s a tálcán magam vittem ki az alkotásokat
- Már itt is van! - jelentettem ki boldogan, s féltérdre ereszkedve engedtem le elé a tálcát. Sajnos nem volt semmilyen alacsony asztalka közel s távol, úgyhogy nem vacakoltam vele
- Áfonyalé, grapefruit és egy kis vodka, jégkockákon ellazítva - mutattam be a pirosas üdítőt, s megvártam míg elveszi, majd magam is elhelyezkedtem a törölközőmet leterítve mellé
- Egy kicsit talán kesernyés lesz, de pont ez teszi frissítővé ebben az időben... ja igen, és a neve Sea Breeze, azaz Tengeri Szellő!

Sea Breeze:
Narancs Part Sea-breeze_www.kepfeltoltes.hu_

- Kanpai! -
emeltem koccintásra a poharam
- Igazán isteni az idő, nem igaz? - avagy valamit mondani is kéne - A tengeri is csodás, egész kellemesen felmelegedett itt az öbölben! Voltál már bent?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Narancs Part Vo36oi7010/7300Narancs Part 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Angelica Katharina on Szer. Júl. 02 2014, 21:48

Szegény srác mindjárt összetörik. Magamban majdnem szakadtam a nevetéstől, de kifele csak kedvesen mosolygok rá. Vajon ki készülne, ha most véletlenül elpattanna a melltartóm csatja? Ha már a mosolytól is ekkora hatással vagyok rá… hehe… vajon mekkorák a határai? Hm.. Szerintem megpróbálom el-elérni ezt a határt. Nagyon kíváncsivá tett ez a srác. Halkan kuncogok, amikor azt mondja, hogy állja ő. Ó ingyen ital, és ráadásul törnöm sem kell magamat érte. Viszont most jobban érdekelt ez a srác, mint az ital. Jah ugye hogy tökre olyan, mintha nem is én mondtam volna ezt. Mindenesetre türelmesen vártam, és folytattam a napozást, de gondolataim minduntalan visszatértek a fiúra. Vajon tényleg akar valamit? Vagy csak társaságot keres? Ésha tényleg akar valamit, én akarok tőle valamit? Ez a nagy kérdés… jó bár eléggé határozatlan voltam, meg kell hagyni, hogy most nem terveztem senkivel sem beszélgetni, csak lebarnulni kicsit. Bár nem tudom ebben a világban lehet-e barnulni, de kitudja. Azonban gondolataim hamarosan ismét visszatértek, mikor a fiú visszatért kezében az italokkal. Eddig hason feküdtem, most megfordultam. Egy kicsikét talán szemét voltam, mert nem ültem fel, helyette könyökömmel megemeltem magam, amitől még jobban kidüllesztettem drága kebleimet, hozzá továbbra is lágyan mosolygok. Elveszem az egyik poharat, és oldal fekvésreváltok át. Jobb kezemmel megtámasztom fejemet, bal kezemmel meg tartom a poharat, természetesen én is koccintottam, majd megkóstolom a koktél. Nem annyira rossz, sőt egész jó. Még kicsit elszürcsölgetem szívószálon át az italom, de érdeklődve megkérdeztem.
- És hogy hívják a drága lovagomat? – kérdezem – Jómagam Angelica Katharina lennék szolgálatodra. Amúgy valóban szép időnk van ma. A vízben meg még nem voltam, ha szeretnél majd uszikálhatunk is egyet. – kuncogok.

_________________
Fegyver kinézete:

Narancs Part 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Narancs Part Vo36oi1933/2100Narancs Part 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Danee on Szomb. Júl. 05 2014, 18:54

Azok a drágalátos keblek... mondjuk éppenséggel nem ott ér véget egy női test, én szívem szerint lelkesen végig szánkázok tekintetemmel a hát lankáin egészen a formás kis popójáig, ahol a lába közt elfogy a fürdőruha, én is szívesen elfogynék ott...
Na de ne kalandozzunk el a fantáziám terén ennyire, mégis csak fontos a jelen még ha nem is minden alakulhat úgy, ahogy elképzelném
S most, hogy oldalt fordul, a fürdőruhával fedett mellek végre premier plánban tárulkoznak felém, hmmm...
- Danee. Danee Fedorov, de idebent csak a Daneet használom
Igen... szép időnk van nemdebár. Gyorsan lépjünk túl ezen az általam indított generic témán, és mondjuk valami kevésbé általánosat. Szokott az nekem sikerülni?
- Ó, nem csak az idő olyan szép, ha lehetne, elgyönyörködnék benned míg csak a nap le nem bukik az égen
- De szerintem hamar rá unnál -
nyújtottam ki játékosan a nyelvem hegyét rá
- És szívesen merülnék el Veled a hívogató tenger hullámai közé... de akkor nem csak a habok, s halak vennének körül! -
mosolyogtam rá sokat sejtetően
- Remélem ízlik! -
sasoltam a kezében tartott pohárnyi koktélra egy pillanatra, majd vissza az arcára, s el is merültem a szemei kékjében egy hosszúnak tűnő pillanatra
- Felőlem most is mehetünk -
ajánltam fel a lehetőséget - de ha szeretnél még kicsit pihenni idekint a szárazon, akkor szívesen bekenem a hátadat - simult rá a kezem a poharat fogva tartó kacsójára
- Hoztam napolajat, bár fogalmam sincs, hogy itt szükséges-e ilyesmi, de ilyet is találtam a városban!


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 23 2014, 17:38-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Narancs Part Vo36oi7010/7300Narancs Part 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Angelica Katharina on Szer. Júl. 23 2014, 17:08

Ennyi volt, és ki is csikartam belőle a nevét. Szóval Danee Fedorov. Érdekes név, és azért megnyugodtam, amikor közölte, hogy csak a Daneet használja… bár jobban belegondolva így is úgyis így hívnám szóval… Mindenesetre megnyugtató látni, hogy nem fogtam mellé. Nem tetszik, ha más nem mutatkozik be, ha én már megtettem, bár állítólag én meg szoktam erről feledkezni fordított esetben… A fiú kacérkodása kedvemre való volt. Jobban szeretem azokat, akik kimondják, ha akarnak valamit, minthogy több hónapokig szenvedjenek egy-két finom kis közeledésért. Egyre nagyobb érdeklődéssel figyelem a fiút, aki tovább játszik a szavakkal.
- Oh, mily romantikus. Én jól elvagyok itt, és kitudja lehet nem lenne olyan kényelmetlen itt feküdni, ha egy ilyen férfi mellkasán pihenhetném ki a nap fáradalmait. – nyújtom ki pajkosan Danee felé a nyelvem hegyét.
Gyors kiiszom a koktélom maradékát, és miután kijajongtam magamat, a jég okozta fejgörcsöm okozta érzésnek, felkelek, majd jó nagyot nyújtózás után lehajolok Danee elé, és nyújtom felé a kezemet, miközben lágy hangon szólok hozzá.
- Ideje hogy körbeöleljenek minket a habok, aztán tartsad meg, mint ígértél. – mondom, majd miután felsegíthetem, kicsit meggyömöszölöm fél kézzel.
Nem siettem el a dolgot. Szép lassú tempóval indultam el a part felé. Minek siessek, ha úgyis ráérek. Remélhetőleg Danee sem sieti el, ne kapkodjuk csak el a dolgokat, hosszú a napunk. Hehe… Mikor a parthoz érek, a lábujjamat a vízbe mártom, leellenőrzöm a vizet. Majd hümmögök egy sort. Majd Daneera pillantok, aki nagy valószínűség szerint biztosan bement már a vízbe. Elmosolyodok, majd futásnak indulok a víz felé. Majd ha elérem a fiút, mellette elszaladva visszakiáltok.
- Nem kapsz semmit, ha nem kapsz el. – mondom, majd visszafordulva kinyújtom rá játékosan a nyelvemet, majd dobok is egy fejest (remélhetőleg nem egy sziklátra) és nekiállok gyors úszásban annyira elhagyni a partot, amennyire csak tudom.

_________________
Fegyver kinézete:

Narancs Part 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Narancs Part Vo36oi1933/2100Narancs Part 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Danee on Pént. Aug. 01 2014, 16:43

A víz alatti világ olyan megnyugtató, szinte elszáll minden gond és rettegés.
A mélyben úszkáló apró halrajok, a homokbazárt hullámok, a tompa dübörgéssé halkuló kinti hangok és zajok, s a leszűrődő, hullámokkal együtt ringatózó napfény, amely mindent megváltoztat idelent

Pár pillanattal korábban:
Nos abban nem voltam egészen biztos, hogy rajtam fekve valóban olyan kényelmes a pihenés, mint ahogy azt Katha képzeli, de a gondolat, hogy egy ilyen kis istennő fekszik rajtam... pfiúúú ... megrészegítő, ha így megy tovább, lassan figyelni kéne a gondolataimmal, mert hamar kínos jegyekben fog kiütközni a fantáziám a lány felé
- Szívesen lennék a segítségedre, hogy mindezt kipróbálhasd! - vágtam vissza, s az arcomat szinte már perzselte a boldogság
Amikor már cinkos módon nyelve hegyét is rám öltötte, tudtam, hogy megfogtam az isten lábát. S ha már így volt, nem volt többé kedvem elereszteni, bármeddig is tartson ki a szerencsém vele
Így aztán boldogan fogadtam a felém nyújtott kezét, s csapot-papot, jobban mondva poharakat és törölközőket magunk után hagyva pattantam fel
- Menjünk! - bólintottam örömmel, s ha már felsegített, hát nem eresztettem el a kacsóját, s hogy ezért vagy másért de így is megkaptam a magamét:
- Hohó! Csak óvatosan - nevettem mellkasomat kicsit homorítva a játékos keze elöl, hogy azért eleresztenem még se kelljen
- Megtartom, abban biztos lehetsz - mondtam sokat sejtető hangon, majd biccentve, ajkaimat finoman egymásnak préselve néztem rá szemem sarkából, ahogy kéz a kézben megindultunk a víz felé

Nem futottunk végül, mint a kisgyerekek, de így végig ott érezhettem a kezét az enyémben, lopva pillantottam rá újra és újra, mint egy kis szerelmes, és úgy is zakatolt a szívem. Annyira hihetetlen volt az egész, hogy én és egy ilyen szép lány...

Emlékszem, egyszer az egyik barátnőmmel sikerült kijutni a tengerhez, ő azonban nem akart bejönni a vízbe, hiába kérlelte, győzködte mindenki. Végül ráuntam, hogy csak a vízből sóvárogva nézem, ahogy nélkülem ül a napernyő árnyékában olvasgatva, felhúzott térdekkel. Mikor újra kint voltam, futva a térdei és a karja alá karoltam, felkaptam gyors mozdulattal, s onnan már nem volt megállás. Bár akkor se voltam egy nagy súlyemelő alkat, ő még nálam is vékonyabb volt, meg is lepődtem, hogy ilyen könnyen ment. A part leejtett, a lendület vitt előre: a víz alatt hullámok módjára megkeményedett homok, s a térdeimet mosó víz buktatott csak fel.

Majd mikor mára a kellemesen hűs, sós víz nyaldosta lábujjaim, elengedtem, hogy őt megelőzve a vízbe vethessem magam, s onnan várjam, onnan csaphassak le az én sellőmre.
- No megállj, elkaplak! - feleseltem neki a vízből, s amint ő is eltűnt egy gyönyörű ívben a víz alatt, én is lebuktam a felszín alá.

Nem tartott soká, hogy közelebb ússzak hozzá, a hasa alá vágtam, hogy fölöttem lehessen, kezem a derekára, majd a csípőjére siklott
Szavunk már nem lehetett, hiszen a víz alatt lehetetlen úgy megszólalni, hogy a másik is hallhassa
Megkapaszkodtam Katha csípőjében, s a másik kezemmel finoman ragadtam meg a túloldalt a vállát és felkarját
Tágra nyílt szemeim egyre csak őt nézték, hevesen verő szívvel húzódtam egészen közel hozzá, úgy éreztem, ez a tökéletes pillanat

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Narancs Part Vo36oi7010/7300Narancs Part 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 04 2014, 20:36

Egyszerű, fekete ruhába öltöztem a mai napra, fekete nadrág, fekete melegítő felső, a fejemre kapucnit tettem, úgy tapadtam rá a velem talán egykorú ázsiai lányra. Nincs vele semmi személyes kapcsolatom, talán a nevét sem fogom soha megtudni, mégis a nyomában vagyok más másfél órája. Nem tűnik magas szintűnek, úgy állhat, ahogy én most, de bizonyára van nála valami, amiért megéri majd rajtaütnöm.
Sok ember van a parton, akik fürdőznek, próbálok úgy közlekedni, hogy ők se nagyon szúrják ki a feketébe öltözött alakot, aki mintha csak kocogna, és teljes véletlenségből követné pont azt a lányt. Miért is érdekelné őket, mi lesz egy idegennel? Nyaralás közben még az önjelölt hősök sem törődnek a világ megváltásával. Ha észre is vesz valaki, kétlem, hogy érdekelné a páros, aki elhagyja a strandot. Lemaradok a lánytól, hogy ne legyek feltűnő, de továbbra is a nyomában vagyok, látótávolságon belül maradva. Elmondhatatlanul szép ez a hely, a kocogás pedig kifárasztott egy kicsit engem is. Az a lány is éppen úgy el fog fáradni. Bizonyára lehunyja majd pár másodpercre a szemét. Néhány száz méterről figyelem a hosszú, sima partszakaszon a fáradó lányt.

Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 04 2014, 21:02

Kellett egy kis lazítás. Morishiben élvezték a nyugalmat, a természet közelségét, és ez Shunak igen sokáig elég is lett volna, de a nemrég beálló vénasszonyok nyarát, amire nem igazán számított már senki november elején, még ők is ki akarták használni. Persze ezen a szinten és ezen a részen amúgy is mindig melegebb volt, hiszen a szegény narancsfák megpusztultak volna, ha nincs meg legalább az a klíma, mint ami Floridában… de egy idő után itt is véget ért a strandszezon. Mindenesetre Shu úgy döntött, hogy ha eddig nem is igazán szerette a tömeget, se nem szeretett fürdőruhában mutatkozni, azok után, hogy Junnal csak meg merte szervezni azt az arénás pancsolósdit, már igazán nem kell mitől félnie. Shu is szeretett úszni, és mintha emlékezett volna arra, hogy Junnál is felmerült… mármint nem Jun, hanem az ötlet, még az aréna után is. Na meg persze ezen a részen még nem is járt, és a korallgyüjteményébe még hiányzott pár darab. Ő mindig csak horgászbottal fogta ki a dolgokat és a halakat, míg Timidus merült értük, és most ő is ki akarta próbálni. Míg a kislány a vízben lubickolt, a sárkány a parton figyelte az eseményeket, na meg persze Shut magát is, hogy bármikor közbeavatkozhasson ha azt szükségesnek ítéli. És ítélte is, amit egy hangos füttyel jelzett a lánynak, aki azonnal el is kezdett úszni a part felé, majd kérdő tekintettel nézett a sárkányra. Timidus soha nem hívta oda ok nélkül, de nem látott senkit, aki őt kereste volna.
-Mennünk kell. Egy vörös indikátoros járkál errefelé. Lehet, hogy többen is vannak. Követtek egy lányt.
-De… menjünk Timidus, meg kell védenünk!
-Nem kell. A te védelmed a fontos, nem másé. Indulunk.
-Nem! Kiabáltam Hinarival, hogy miért hagyja meghalni az embereket. Én nem fogom hagyni!
-Shu…
-Segítesz, vagy menjek egyedül?
-Nem avatkozunk közbe amíg nem látunk semmi konkrétat. Nincs lopakodás jártasságod, úgyhogy biztos távolságban maradsz. majd én kőrözök a fejük felett, az úgysem tűnik fel senkinek egy strandon.
-Oké… legyen így…

És mindketten elindultak a sárkány által jelzett irányba, Timidus pedig magasan szállva, még a sirályok röptét is leutánozta, végig figyelte a célpontot, míg Shu nagyon biztos távolságból követte őket, meg sem próbálva lopakodni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 04 2014, 21:23

Elsuhan felettem egy árnyék, de ahogy felnézek, a nap elvakít, így nem látom, mi volt az. Ezen a szinten rengeteg lehet a tengeri madár, de ostobaság lenne ennyivel ignorálni. Könnyen lehet, hogy figyelnek. Óvatosabban közeledek a kiszemeltem felé, és nagyon figyelek rá, hogy az arcom takarásban legyen. Nem akarom, hogy azonosítsanak így, hogy még gyenge vagyok. Amíg vissza nem nyerem az erőm, az árnyak között kell mozognom.
A lány elnyúlik a homokon. Néhány percig figyelem csak egy nagyobb kő rejtekéből, amíg megbizonyosodom felőle: már alszik. Azt persze nem tudom, milyen mélyen, de úgy döntök, megfelelő idő a próbálkozáshoz. Pár gyors kézmozdulattal szerelem fel a kardomat, ami a bal oldalamon jelenik meg. Ha minden jól megy, nem lesz rá szükségem.
Nem ébred fel a halk léptekre, amik, mivel mezítláb vagyok, semmiféle hangot nem adnak, köszönhetően a lopakodás jártasságomnak. Magas észlelés, vagy a természetes veszélyérzet az öreg világból- nyilvánvaló, hogy egyiket sem tudhatja magáénak. Letérdelek mellé, hogy pár kézmozdulattal beállítsam az egész életes párbajt. Nem ölöm meg, mert nem kapom meg a tárgyait, ha valakivel házassági viszonyban van, ez csak óvintézkedés, ha felébredne, miközben megszabadítom a felszerelésétől. Mindentől, a legutolsó zokniig. Talán felébred, amikor eltűnik majd a rajta lévő ruha, de már teljesen tehetetlen lesz fegyver nélkül.

Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 04 2014, 21:53

Észlelés jártasság. Nyomkövetés jártasság. Keresés jártasság. Minden arra épült, hogy Shu felkutathassa, megtalálhassa a számára oly kedves állatkákat, és kifigyelhesse a viselkedésüket, lerajzolhassa őket, vagy fotót készítsen a kristályokkal. Ezek azonban nagyon jól jöttek akkor is, amikor Timidus tolvajra vagy gyilkosra vadászott. A lány felszerelésén látszott, hogy nagyon alacsony szintű, és a fiú oldalán megjelenő kard sem volt egy magas tierű valami. A gyilkos tolvajunk amatőr, ráadásul pancser is. A sárkány megvárta, amíg azzal foglalta el magát, hogy a lány kezét mozgatva a menüjében turkáljon, és már indult is meg, hogy szabadesésben lecsapjon az áldozatára. Nem akart sebezni, eszébe sem jutott, hogy sebezzen, mindössze azt a hatalmas mozgási energiát használta fel arra, hogy letarolja az ellenfelét, és az a földön kössön ki. Erre természetesen a hölgyike is felébredt, Timidus azonban emiatt nem nagyon zavartatta magát. Azt már a magasból kifigyelte, hogy a delikvens melyik oldalán hordja a kardot, így már azt is tudta, hogy melyik a domináns keze, szóval gyorsan rá is tenyerelt.
-Ez a vörös indikátoros gyilkos megpróbálta kirabolni, és feltételezhetően megölni is. Megvédtelek. Most távozz!
A hangja annyira magabiztos lehetett, vagy a szituáció, és a teljes életes küzdelem megnyitva, a híres sleep kill borzasztotta el eléggé a lány ahhoz, hogy azonnal eliszkoljon, és addigra már Shu is odaért.
-Jelenleg védve vagy, így nem kell félned, de vagyunk annyira erősek, hogy párbajra kényszerítsünk. Amennyiben a fegyverkezelésed nem éri el minimum a negyven pontot, az életed pedig a százat, én nem próbálkoznék a helyedben. A gyorsaságpontjaidat már lemértem, mint láthatod, én vagyok a gyorsabb. Jelenleg nem áll szándékomban végezni veled. Beszélgetni szeretnék. Ha azonban kristályért, vagy fegyverért nyúlsz, meghalsz. Most az fog következni, hogy a lány vesz el mindent tőled, és majd megkeressük a tárgyak eredeti tulajdonosát. Utána pedig beszélgetünk. Megfelel az ajánlatom?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 04 2014, 22:39

Meglep az égből lecsapó sárkány, aki pont azelőtt lök félre, hogy elküldhetném magamnak a lány tárgyait, de természetesen nem esek pánikba, ahogy kiköt rajtam. Védett területen vagyunk, nem árthat nekem, a célpontom pedig, ahogy azt ránézésre is sejtettem, nm az a típus, aki kiáll magáért, aki harcol. Nem értem igazán, hogy mi keresnivalója van ebben a világban valakinek, aki nem képes harcolni. Csak egy pillantással nyugtázom, hogy eltűnik a színről, nem igazán olyan zsákmány, akit meg kéne jegyezni.
A szemem inkább a sárkány felé fordítom. Őshonos aincradi, de mint a legtöbb ilyen, aki intelligencia látszatát mutatja, csak egy szolga. Nem ő az érdekes, hanem a fiatal lány, aki lassan közeledik. Nagyon fiatalnak tűnik, ebben a korban nem jellemző az erő. Az ilyen korú emberek gyengék. Igaz, ha megölne, nem mocskolná be a tiszta zöld indikátorát, de gyilkos lenne tőle, és kétlem, hogy ezt valaha fel tudná dolgozni. Ha veszélyes lenne, is csak annyit kellene tennem, hogy a kezembe veszem a kristályt, és kimondok néhány szót, de nem sürgős a távozás. Nem vagyok veszélyben. Egyenesen a lányhoz intézem a szavaim, nem áll szándékomban egy szolgával társalogni.
- Sajnálom, de vissza kell utasítanom az ajánlatodat. Akkor is tökéletes biztonságban lennék, ha máshol lennénk. Egyértelműen látszik rajtad, gyenge vagy hozzá, hogy megölj valakit- hiába bújik a sárkány mögé, tisztában vagyok vele, hogy a lány az irányító. Az üres fenyegetés talán hatásos egy egyszerű zsebtolvaj ellen, de számomra nevetségesnek tűnik. - Sajnos, nem csak a pontokon múlik az erőd, az csak fegyver egy remegő kézben- a még szabadon lévő kezemmel előhalászom a teleportkristályt a zsebemből. A szép szavak ellenére, nem igazán tud semmit tenni, ha köré fonom az ujjaim, kétlem, hogy védett erőszakkal ki lehet tépni bármit mások kezéből. Talán tényleg ki tudna hívni párbajra, ha kapna rá elég időt, de persze, ebben az esetben sem tenne mást, csak ijesztgetni próbálna. - Akkor az én ajánlatom: leszeded rólam a petet, amíg háromig számolok, és talán meghallgatom, amit mondani szeretnél.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Szer. Nov. 05 2014, 06:54

Következzék a mit tanult az emberekről Timidus eddigi rövid élete során, első rész. Utahimétől megtanulta, hogy az embereknek van egy olyan csoportja, aki folyamatos félelemben él, még a pillangóktól is képes megijedni, ám ezzel együtt nem óvatos, így állandóan bajba keveredik. Rentől megtanulta, hogy az embereknek van egy büszkeség nevű tulajdonsága is, ami arra készteti őket, hogy akkor se meneküljenek, amikor közvetlen életveszélyben vannak. A fiút jelenleg nem sorolta egyik kategóriába sem, mert érdekes módon a közvetlen fenyegetettség ellenére is képes volt értelmesen gondolkodni. Timidust nem érdekelte, ha a srác elmenekül, direkt nem fogta le mindkét kezét. Mindössze a menü használatát akarta megakadályozni, és az a domináns kéz lefogásával sikerült is. Az, hogy Cellindir nem a menüjében tartotta a kristályt, hanem a zsebében, mint Shu, várható volt, de ez sem foglalkoztatta a sárkányt. Silvertől azt is megtanulta, hogy vannak az embereknek a gőgös csoportja, akik nem hajlandóak elismerni azt, hogy a petek gondolkodó lények, és mindenképpen az emberek alá akarják rendelni őket. Ezt már Villámlás és Kyubei is megemlítette, Daeva pedig eléggé kifogásolta is. Timidus azonban hűséges volt az idomárhoz, ám ezzel együtt szabad volt, de ezt, azaz a sárkány indikátorszínét sajnos a jelenlegi testhelyzetükből adódóan a fiú nem láthatta.
-Teljesen igazad van.
Jelentette ki Timidus, és egy röppenéssel leszállt a fiúról, és landolt a kislány mellett, aki csak értetlen tekintettel bámult rá, és egy hang nem jött ki a torkán.
-Mint mondtam, nem áll szándékomban megölni téged. A beavatkozás azért volt ilyen, hogy a rablásban megakadályozzalak, mivel az idomár megítélése szerint ez a cselekedet morálisan nem helyénvaló viselkedés. Arra azonban fel kell hívjam a figyelmedet, hogy az idomárnak nincs hatalma felettem, önálló entitásként működöm önálló akarattal és döntéshozatallal. Hajlandó vagy meghallgatni a kérdéseimet?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Szer. Nov. 05 2014, 10:45

Muszáj elmosolyodnom, ahogy a sárkány végül lepattan rólam. Biztosan megalázó lehet, ha úgy érzed, hatalmad van valaki felett, és rájössz, hogy valójában nincs semmid. Talán kihasználhatta volna a helyzetet legalább arra, hogy lássa az arcomat, ami alapján, ha nagyon sokat dolgozik rajta, kideríthette volna a nevemet is, de persze, azzal sem menne túl sokra. Mindig nagyon jól értettem hozzá, hogy kell eltűnni. Még így, hogy korlátozott a mozgásterem a lecsökkent szintem miatt, is ismerek sok helyet, ahol soha nem keresne senki.
- Hogy mi helyes, és mi nem, csak nézőpont kérdése. Úgy sincs szüksége fegyverekre vagy aranyra. A gyengébbekre vadászni nem idegen a sárkányoktól sem- egy pár gyors kézmozdulattal leszerelem a kardom. Nincs rá szükségem, még ha vissza is jönne a párbajra hívott lány, könnyedén eltűnnék. Persze, szükségtelen lenne. Bátran csapkodna, amíg nincs veszélyben az életem, de nagyon jól tudom, ő is gyenge hozzá, hogy bevigye a legutolsó találatot. Addig ez az egész tényleg nem több egy ártalmatlan játéknál. - Kevés az önálló személyiséggel rendelkező aincradi, de ne érts félre, nem azt vitatom, hogy rendelkezel ilyennel. Azt vitatom, hogy szabad vagy. Még csak túl sem élnéd, ha a kislány meghalna- még mindig tisztán él az emlékeimben Gisimelle és a vadmacskája, ami legalább annyira kegyetlen volt, mint maga Gisimelle. Sosem hallottam a nevét, de tudott beszélni, tudott gondolkodni, szinte önálló tagja volt a céhnek. De amikor Gisimelle meghalt, úgy vált porrá, mintha csak egy hozzá tartozó tárgy lenne.
- Hallgatlak.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Szer. Nov. 05 2014, 11:07

-Az én feladatom az idomár, és az idomár érdekeinek, így az értékrendjének is a védelme. Ha kell, és ez feltétel az életben maradásához, úgy felülbírálom a döntéseit, de jelenleg nincs okom nem egyetérteni vele abban, hogy lopni nem helyes. Fegyverekre és aranyra pedig mindenkinek szüksége van, aki életben kíván maradni.
Itt kicsit elhallgatott, és még egyszer végigmérte a fiút. Úgy tűnt, hogy nem fél tőle, bár semmi oka nem is volt rá, hiszen megmondta, hogy nem akarja bántani.
-A szavaidban is kételkednem kell. Rengeteg olyan petet ismerek, akik túlélték az idomár halálát, és még nem is váltak mobokká. Természetesen azt, hogy mi történne akkor, ha Shu meghalna, jelenleg egyikünk sem tudhatja biztosra, így felesleges is erről elmélkednünk, a szabadságom azonban egyértelműen nem képezi vita tárgyát.
És valóban, nemcsak, hogy a régi céhházban volt ott Kau, vagy Hinari mellett Nestor, vagy RenAi mellet Kyubei, vagy Anatole mellett Aldo, de ott volt Bendő esete is, aki önszántából hagyta el az idomárját Ilsette elmondása alapján, vagy Daeva esete, aki pedig pont, hogy fogságba esett egy szelídítő által. A petek világa és hovatartozásuk sokkal bonyolultabb volt, mint azt sokan hitték, és így, hogy a sárkány indikátorszíne is megváltozott, már egyáltalán nem volt biztos abban, hogy az idomár halála után ne maradna életben és szabadon, a visszavadulás veszélye nélkül. persze az is megeshetett, hogy ez pont a visszavadulásának a jele… de ennek semmi előérzetét nem tapasztalta.
-A kérdésem pont a fegyverekre és at aranyra vonatkozik. Bizonyára hallottál már Ryuninji Renről. Szólós, és mindig azon nyavalyog, hogy nekik soha nem jut semmi fegyver. Emellett gyűlöli a vörös indikátorosokat. Én nem gyűlölöm őket.
Ekkor Shu lépett előrébb egy picit, halkan, leszegett fejjel beszélt.
-Én… tudom, hogy a vörösöknek biztosan nagyon nehéz. Azt is tudom, hogy azért lopsz, mert veled nem szívesen állnak össze a többiek… láttam, hogy hogy néznek rátok néhányan… Ren is… pedig tudom, hogy sokan csak önvédelemből… öltetek. Szeretnénk segíteni nektek… nem az olyan gyilkosoknak… az igazi gyilkosoknak... csak akik véletlenül... és... és ha te is csak lopni akartál… ha esetleg ismersz még ilyeneket…
-A céhetekre vagyok kíváncsi. Egyedül nehezen élhetitek túl vörösként. Erre a Hinarival folytatott beszélgetésem alapján jöttem rá. Ő a bűnüldöző céh vezére. Kell lennie valami szervezetnek, ami összefog titeket. Ami segít életben maradni. Mesélj nekem erről.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Szer. Nov. 05 2014, 21:15

- Miért? Itt bent miért kell bármelyik?- nem kell enni a túléléshez, nem kell harcolni, ha a védett területeken maradunk, ezen a helyen semmi nem kellene neki. Ha kivetkőztettem volna a lányt mindenéből, és egy év múlva visszajövök, még mindig életben találom, ha itt marad, és nem tesz mást, csak fekszik a homokban vagy fürdik a tengerben. Nincs olyan nagy szükség itt semmire.
Nem akarom fejtegetni, mi történne az aincradival, ha megölném a velem egy világból való gazdáját, de több, mint valószínű, hogy az, ami a petekkel általában, ha meghal az állatidomár. Van pár eset talán, amikor különleges petről van szó, akinek a programja mást ír elő, nem az eltűnést a gazdájával, de nem számít. A lány nélkül már senki nem tekintené mobnál többnek.
Röviden végiggondolom a lány és a sárkány szavait is. Ártani nem tudnának, nem tudják a nevem, nem látták az arcom, úgyhogy akármit mondhatnék nekik, de felesleges lenne kérkedni. Tipikusan annak tűnik a szememben, aki képes bármit megbocsájtani, ha hall egy szomorú háttértörténetet. Ki tudja, talán tényleg rendelkezem ilyennel, talán tényleg meghatná, hogy a szüleim elhanyagoltak kiskoromban, és már nem emlékszem semmire a régi világból, csak emlékek árnyékait látom néha-néha.
- Nem tudom, ki az, akiről beszélsz, a legtöbb szóló játékos rosszul áll felszereléssel, és a legtöbb játékos fél tőlünk, a félelmet pedig gyűlöli mindenki.
Talán önvédelemből öltem meg egy narancssárga játékost, aki rám támadt, talán még azelőtt támadtam meg valakit, hogy kiderült, nem csak játék megölni valakit, talán már megöltem húsz embert, némelyiket hatvan aranyért- mit számít, mit mondok? Képes lennél hinni nekem? És ha igen, okos dolog lenne megsajnálnod, megbíznod bennem? És mi a helyzet velem? Most mondtad, hogy az egyik önbíráskodó önjelölt szuperhős az ismerősöd, miért kéne azt hinnem, hogy nem csak azt akarod, hogy magamtól sétáljak be a börtönbe? Nem tudunk megbízni egymásban. Nem tudunk segíteni egymásnak. Különbözünk, emiatt legfeljebb akkor lennénk képesek egymásra támaszkodni, ha az lenne az utolsó esélyünk rá, hogy életben maradjunk. Így működött az öreg világ is, így működik ez az új is.
Tudok névsort is adni, szintadatokkal, felszereléssel, részletes külső ismertetővel, születési dátumokkal, még azt is elárulom, ki hogy itta a kávét a céhem tagjai közül. Sokra nem mentek vele. Vezettem egy olyan céhet, amit kerestek, de én vagyok az utolsó élő tag. Az aincradiak nem néznek indikátort, amikor körbevesznek ezrével egy lefedett területen. Nincs kapcsolatom semmilyen más vörös céhhel, valószínű az a tíz-húsz ilyen céh, ami létezik, egymástól teljesen függetlenül működik. Túl sok ember túl feltűnő, és túlzottan sokfelé kell osztani a zsákmányt
- természetesen, nem beszélek a Liberatorsról neki, csak a halottak csontjait vetem eléjük koncként. Bizonyára szórakoztató ez a játék az igazságosztásról, csak azért nem arról az oldalról indultam el, mert nagyon jól tudom, mi történik, ha nincs már kinek igazságot osztani. Ha az ilyeneknek elfogy a külső ellenség, csinálnak egyet belülről. Túl kockázatos.
- Ezek a válaszok ingyen voltak, a többiért már fizetned kell. Minden feltett kérdésért felteszek egyet én is. Hány éves vagy?- ami engem illet, semmit nem fogok adni magamról, amivel a nyomomra akadhatnak, vagy ami kifejezetten feltűnővé tesz, és nem fogok olyat kérdezni, ami látványosan az ellenség kiismerésére szolgál. Pár egyszerű, ártalmatlan kérdés is elég hozzá, hogy megrajzoljam magamban ezt a lányt, és ha kell, akkor legyen majd egy gyenge pontja.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Nov. 06 2014, 07:08

-Az életben maradáshoz.
Ennyi volt a sárkány válasza, és nem igényelt nagyobb kifejtést. Védekezni az olyanok ellen, akik meg akarnak ölni. Tudta jól, hogy még úgy sincsenek biztonságban, ha nagyon meghúzzák magukat, hiszen ők lehettek Aincrad legbékésebb párosa az első évben, még mobokat sem bántottak, mégis érték őket atrocitások. Most azonban, hogy erősekké váltak, van fegyverük, amivel felvehetik a harcot, és pénzük, amiből páncélt vásárolhatnak, már kevésbé kell „féltenie” a lányt, és a sárkánynak ez volt a legfontosabb. Minél jobban lecsökkenteni annak az esélyét, hogy Shu bajba kerüljön. Persze ezt jelen esetben nehéz volt összeegyeztetni azzal, hogy az idomár pedig folyamatosan segíteni akart másoknak, így saját magát keverte bajba, de ha már így álltak, akkor Timidus megpróbálta ezt kihasználni, és Shu is úgy érezhette, hogy ismét valami jót tehet. Shu pedig csak hallgatta a szavakat, és tudta, a fiúnak igaza van. Nem tett még le semmit az asztalra. Nem mutatott semmit úgy sem, hogy Asunak is a segítségére kelt, és az igazi vörösöket, akik valóban gyilkosok voltak, mint Suzume, azokat pedig megpróbálta elkapni. Békét akart, de olyan békét, ami nem azzal jár, hogy minden vöröst bezárnak. Ő naivan hitt abban, hogy ha nem kell ölniük, akkor nem fogják őjra megtenni. Ha pénzért és felszerelésért ölnek és lopnak, akkor ő ad nekik szívesen. Nem ítél el senkit első látásra… de ezt ők nem tudhatják, és soha nem fogják neki elhinni.
-Én csak… én csak azt akarom, hogy ne keljen bántanotok a másikat. Ha… ha csak azért akartál lopni, mert más nem ad neked… ha azért akarsz így pénzt szerezni, mert senki nem megy veled küldetésre…
Kicsit elhallgatott és leszegte a fejét.
-Tudom, hogy a nagyok nem azzal vannak elfoglalva, hogy a kicsiknek segítsenek. Azt is tudom, hogy a vörösöknek még úgy sem segítenek. Nem is szeretem azt amit Ren bácsi csinál. De… de ha esetleg megígérnéd, és megmutatnád, hogy nem akarsz többé bántani senkit… akkor én segítenék neked. Mert… mert ha nem változol meg, akkor el fognak kapni, és meghalsz. Nekem pedig… elegem van már a halálokból.
Cellindir úgy magasodott felé, akár egy torony, és Shu tartotta is a tisztes távolságot, ám ő is igyekezett magabiztosnak tűnni. Amikor azonban a korát kérdezte, nyelt egy nagyot.
-Most… most nem az a lényeg! Én magas szintű vagyok, és tudom, hogy te meg felnőtt, de az itt már nem számít! Itt a szintek számítanak, meg az, hogy segítenek-e neked vagy sem!
Persze. Ha a felnőtteknek az élete függött rajta, akkor sem kérték volna egy gyerek segítségét. Inkább meghalnának, csakhogy az idióta büszkeségük megmaradjon. A kislány keze ökölbe szorult. Meghalnak. Egyszer ők is meghalnak. Anatole már nem egy vörössel végzett. Elkezdték őket üldözni, és a fiú nem tesz különbséget gyilkos és tolvaj között. Shu megijedt. Ő nem ezt akarta. Ő nem akart gyilkolni, csak megszüntetni a gyilkolást. Halkan, szinte suttogva szólalt meg.
-Tizennégy. Tizennégy vagyok.
Timidus azonban már semmit nem mondott. Ő már megtudta amit akart.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 11 2014, 16:48

Nem volt kedvem folytatni a vitát arról, hogy kell-e ennek a lánynak az arany. A legtöbben nem használják a fegyvereiket, nem harcolnak, nekik a biztonságos területeken belül mindegy, milyen felszerelésük van. Ami pedig minket illet, kétlem, hogy bármit tudna tenni az ellen az illető, ha álmában levadásszák. Igaz, egy négyszáz életponttal rendelkező ellenfélhez kevés vagyok még álmában is, mert biztos felkel, mielőtt megölöm, de ez pontosan olyan, mint a király és a szolga esete. Hiába a királynak van nagyobb hatalma, ő van nagyobb veszélyben, mert rá sokkal nagyobb emberek vadásznak.
Olyan naiv. Olyan kedves. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen teremtmény hogy lehet még életben, főleg, ha magára haragít veszélyes alakokat. Mint például engem. Úgy tűnik, ő nem csak a gyerekkori szuperhős imádatát éli ki, hanem tényleg elhiszi ezt a sok sületlenséget. Szükségem van egy kis önuralomra, hogy ne kezdjek nevetni, ami talán megváltoztatná a véleményét. Szerintem nagyon hasznos lehet. Hezitálok egy kicsit, mielőtt, mintha nagy vívódásba kerülne, feltennék neki egy kérdést, már nem olyan magabiztosan, mintha az is csak egy álarc lenne, de ezúttal viszek egy kis cinizmust is a mondókámba.
- Megbízhatok benned? Lehet, hogy magas szintű vagy, de ha elmondom a történetemet, nem fog a kis tizennégy éves lelked összeroppanni?- nem először találok ki magamnak olyan történetet, amivel megsajnáltatom magam, nem is kell mást tennem, csak elővennem egy régit. Könnyű hazudni, el kell képzelni a valóságot, és úgy elferdíteni, hogy ne érezd hazugságnak. - Két embert öltem meg eddig. Az első a fogságunk második napján történt. Zöld játékos egyedül az erdőben, én is az voltam, velem volt a húgom is. Ő tizennyolc éves volt akkor, a srác a húszas évei végét járta. Pattanáserdő, túlsúly, valószínű szemüveg a való világban, szóval az a tipikus örökké egyedül típus. Nem tudtuk, hogy lehet teleportálni, ő ránk támadt. Engem lebénított, őt pedig a földre nyomta. Tíz percig tartott, amíg kijöttem a bénításból, de addigra már nem teljesen én irányítottam. Persze, akkor is megöltem volna, ha a magam ura vagyok. Kamira megőrült az eset után, az sem segített rajta, hogy minden nap önjelölt hősök próbálták megvédeni tőlem- ahogy elfordítom a fejem, hogy ne lássák, és az ég felé pillantom, megengedek magamnak egy mosolyt. Tényleg találkoztunk egy olyan férfival Kamirával, aki megfelel a leírásnak, de ő csak egy megjegyzést tett, mielőtt kezdeményeztük a támadást. Végül nem is öltük meg, elszedtük a pénzét, és hagytuk elmenni. A céhünk egy tagja végzett vele később.
- Összehoztuk a tolvajcéhet, amibe a hozzánk hasonlókat gyűjtöttük össze. Rövid ideig úgy tűnt, hogy Kamira kiheverte az erdőben történteket, egy idő után már ő volt a céh igazi vezetője, erősebb lett nálam. Azután, amikor az egyik barátunk megpróbált flörtölni vele, rosszabbra fordult minden. Éjszaka megölte őt, és rátámadt két másik céhtagra is. Nem beszélt többet, csak nevetett, és mellé valami olyan hangot adott ki, mint a férfi aznap az erdőben. Nem tudom, hogy ma mit tennék, de akkor úgy éreztem, hogy muszáj megvédenem a barátaimat, bármi áron, és a húgomon sem tudok már segíteni. Ő volt a második- a kezem ökölbe szorul, hátat fordítok a lánykának és a sárkánynak, hogy ne láthassák az arcomat. Amin terpeszkedve ül a mosoly. Nem hiszem, hogy azt hinné, tudok ilyen sztorit rögtönözni, az előadásom is jól sikerült, Kamiráról pedig biztos soha nem hallott, már rég halott. De ha hallott volna, sem segített volna semmit. Tizennyolc éves volt, szőke, nagyon hasonlított rám, ő sem használta a régi nevét, és pár utalásából tudom, ismertük egymást. Talán tényleg testvérek voltunk a régi világban, nincs semmi jelentősége már. Ebben a világban, a céhtársam, a szeretőm, aztán az áldozatom lett. És az első öregvilági, akit megöltem. Kicsit még most is bánom, de tudom, nem volt más választásom.
- Nem félek a haláltól. Nem félek a barátodtól. Úgysem maradt nekem semmi kint, már csak itt élek.  Soha többet nem tudnék az anyám szemébe nézni kint, úgyhogy megpróbálom élvezni azt a pár évet, ami még hátravan, mert kint meghalok. Ez a legszórakoztatóbb módja a pénzkeresésnek. Egyébként nem terveztem megölni- újabb részigazság. Tényleg nem hiszem, hogy bármi keresnivalóm lenne még a Földön, de akkor sem tartok tőle, hogy mi fog történni a gyilkosságaim miatt. Ha ez a világ leomlik, csak átmenetileg kerülök a Földre, azután gyorsan keresek egy újabb világot. Tényleg nem terveztem megölni a lányt, de különösebb szívfájdalom nélkül elvágtam volna a torkát, ha felébred, és nem működik együtt.  Visszafordulok felé, a kapucni alatt ismét kifejezéstelen arccal. - Akkor, a következő kérdésem: ha te lennél a helyemben, te mit tennél? Fáradoznál azon, hogy megbocsájtást nyerj, valamiért, amit nem érzel rossznak? Hogy olyanok megtűrjenek maguk mellett, akik soha nem fognak megbízni benned?
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 11 2014, 17:37

Shu elnyomott egy szomorú és lenéző mosolyt akkor, amikor a fiú is elfordult. Pont az ő tizennégy éves kicsiny lelkét fogja megtörtni a meséje. Persze. Végzett a szülei gyilkosával. Könyörtelenül. Mert megérdemelték. Itt már nem tudna ölni, de azt tudja, hogy odakint soha senki nem felejti el neki, és örökké viselnie kell a terhet. Itt nem. Ez egy másik világ. Egy olyan világ, ahol ő zöld indikátoros, és nem gyilkos. Ha a fiú tudná, hogy Shu is mennyire itt akar maradni, hogy mennyire ehhez a világhoz tartozónak érzi magát, akkor talán nem félne neki elmondani az igazat sem. Így azonban csak mesét kap, ám a célját ez a mese is tökéletesen eléri. Shu, aki tudja milyen az erőszak. Shu, aki nem véletlenül gyűlöli szíve legmélyéről Daneet, aki szintén ilyen gusztustalan dolgokat akart vele csinálni. Együttérez a fiúval, és tudja, hogy talán ő is ezt tette volna a helyében… vagy ha ő nem lett volna rá képes, akkor nem akadályozta volna meg, hogy Timidus végezzen az erőszaktevővel. Vannak olyan emberek, akiknek nem szabad élniük. Kayaba Akihiko megalkotta a tökéletes világot, és nekik csak tisztán kell tartani. Az őrület. Az őrület volt a másik dolog, amit át tudott érezni. Kint is őrültnek tartották, és itt is, amiért maradni akar, és a peteket választotta társul az emberek helyett. Anatole is azokat ölte meg, akik lányokat bántottak. Ez volt az, amit a fiú sem tudott elviselni, pedig Shu látta, hogy mennyire megviseli a halál. Felnőtt férfi, és ott zokogott előtte.
-Tudom, milyen elveszíteni valakit. És azt is tudom, hogy milyen vörös indikátorosnak lenni. Nekem is volt. Itt már senkit nem zavar, ha valaki gyilkos. Nem tesznek semmit. Én viszont segíteni akarok.
Kicsit kotorászott a menüjében, majd elővarázsolt egy kristályt.
-Ezt tedd el. Ha nem akartad megölni, és igaz amit elmondtál, akkor nem bánthatlak. Amíg a kristály nálad van, addig mindig tudni fogjuk, hogy hol vagy, és azt is, ha bántasz valakit. A kristály jelezni fog.
Ha nem vette el, a lány akkor is elé hajította. Természetesen csak egy haszontalan kristály volt. Elrontotta írás közben, de nem dobta ki őket, hiszen dísztárgynak még tökéletes volt… vagy éppenséggel ilyesmire.
-Tartsd magadnál, mert ha elhagyod, az azt jelenti, hogy mégsem csak tolvaj vagy, és akkor megtalálunk. Itt van még kétszáz arany. Azért, hogy lopnod se kelljen. Szerintem kezdő vagy, én pedig segítem a kezdőket.
Az erszényt is a fiú elé hajította, majd egy apró mozdulattal meghajolt, és aktiválta a teleport kristályát. Amikor feltűntek a Kezdetek Városában, azonnal meg kellett támaszkodnia valamin. Félt. Rettenetesen fél… de segíteni akart… jó tett helyében… talán ez a fiú… jó lenne…

Köszönöm szépen a játékot! ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Narancs Part Vo36oi12695/10100Narancs Part 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 11 2014, 21:26

Némán hallgatom a lányt, akit, úgy tűnik, sikerült ezzel az egyszerű hazugsággal ellágyítani. Soha nem értettem, miért hisz el valaki valamit, amit mondanak neki, miért gondolja, hogy az igazságot hallja, csak mert pár ostoba megérzése ilyet súg neki. A megérzéseket könnyű irányítani, könnyű őket a tulajdonosuk ellen fordítani, különösen akkor, ha az annyira nyílt, annyira ártatlan, mint Shu.
„Nekem is volt.” Mennyire aranyos. Azt hiszi, hogy azért, mert ismer valakit, aki már ölt, tudja, milyen is ölni, milyen érzés kézben tartani mások életét. Ahhoz az szükséges, hogy meglegyen az akarat benned, hogy el is vedd, ha úgy alakulnak a dolgok, különben az egész csak egy ócska blöff. Sok zöld játékos, aki vörös tartományba üti az életét az ellenfelének, nem fogja fel, hogy valójában a fal, amit magának állított, megakadályozza benne, hogy ártson neki.
- Köszönöm! Talán tényleg ideje lenne megváltoznom, és hasznosan eltölteni ezt a kis időt- felveszem az aranyat és a kristályt is. Ha tényleg azt csinálja, amit a lány mondott, tehát követi a nyomomat, természetesen meg fogok szabadulni tőle, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ez a tárgy tényleg képes ilyesmire. Amennyiben a kristályíró, akivel megnézetem, azt mondja, hogy másra jó, megtartom, remek lesz emléknek. Amikor majd uralom ezt a világot, talán ki is fogom állítani valahol, mint a gyermeki ártatlanság jelképét. Kétszáz arany nem olyan nagy pénz, de azért vélhetően az egyik legjobban fialó hazugság volt az előző. - Biztosan összefutunk még- viszonzom a meghajlást, és figyelem, ahogy eltűnik. Egyelőre nem követem. Elhelyezem a kristályt és a pénzt az inventorymban, hogy azután ruhástul, ahogy vagyok, belegázoljak a tengerbe, egészen odáig, hogy már a mellkasomig ér a víz. A tagjaim még mindig emlékeznek rá, hogy kell úszni, a régi világ öröksége. Pedig nem úsztam, mióta itt vagyok.
Várok talán egy, talán két órát, amit céltalanul töltök el a vízben, ahol néha, egy-egy apró lyukon átlátok a fátyolon, ami eltakarja előlem a múltamat. Villanások, értelmezhetetlen képek, szavak, gazdátlan nevek. Egyszer talán ezeket is felhasználhatom fegyvernek, ahogyan ma Kamirát. A két óra után megyek csak a Kezdetek városába, ahol előbb körülnézek az ócskásoknál, hogy azután, csak véletlenül keveredjek be egy kristályíróhoz, megkérdezni, hogy mi is az, amit kaptam a lánytól. Amennyiben az, amit mondott, már kérem is az árajánlatot.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/500Narancs Part 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cearso on Hétf. Dec. 01 2014, 09:11

/Jun/

Az ő nevére kivételesen emlékszem. Talán azért, mert egy régi MMo játéka emlékeztet, amit az öcsém gyakran játszott a közel múltban. Persze a jun csak rövidítése volt az angol jungle szerepkörnek, és akármilyen nyelven játszottak az emberek ezt a szerepet mindig jun-nak hívták. Vajon a karakterneve lehet hivatkozás arra a játékra? Talán rá kéne majd kérdeznem tőle. Na mindegy a lényeg az, hogy így emlékezek és meg tudom neki írni a találkozásra kérő üzenetet.
Cearso írta:
Hali! Sokat hallottam rólad Anat-tól, és Shu-chan-tól, ezért szeretném, ha megismerkedhetnénk valahol. A negyedik szinti Narancs part megfelelne-e neked?
Persze én már rég itt próbálom elütni valamivel az időt, de nem kell tudnia arról, hogy csak azért írtam neki az invitálást, mert ki akarom tölteni valamivel az unalmas hétköznapokat.
És egyébként is jó lenne megismerkedni a leendő céhem jelenlegi tagjaival.
Azért készülődök a találkozásra, és a büfében rendelek két koktélt. Persze a legkisebb alkohol tartalmút. Hiszen én megrögzött antialkoholista volnék, a leendő partneremről pedig egyáltalán nem tudom, hogy viszonyul az italhoz.
Ahogy várakozok a viszont válaszra, esetleg a megjelenésére, nézegetem ahogy mások szórakoznak ezen a strand szerűségen. Talán én is tudnék így szórakozni, ha nem tudnám az egészről, hogy csak programokkal szerkesztett illúzió. Néha átkozom a sorsomat, amiért programozásra adtam annak idején a fejem, és most benn ragadtam egy olyan játékban, aminek a forráskódját még csak nem is ismerem. Talán annak az ismeretében meg lenne a szükséges tapasztalatom, hogy anélkül sikerüljön kilépnem a játékból, hogy bármiféle maradandó károsodás nem maradna. Persze ez csak egy nagyon erős feltételezés.
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/5900Narancs Part 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 05 2014, 17:38

A beérkező üzenet láttán először értetlenül pislogtam, nem tudtam hova tenni az illetőt. A neve még csak nem is volt ismerős, egyáltalán nem. Még ha említette is volna valaki, biztosan régen kerülhetett szóba, azóta pedig már nem csoda ha sikerült elfelejtenem. Kétszer is átfutottam, rejtett üzenetek, célzások után kutatva, de csupán csak értetlenül álltam előtte. Nem tűnik csapdának, és egy elég romantikus helyszínt választott az első találkozásra. Anat és Shu neve pedig különösen biztató látványt nyújt a rövidke levélben.

Jun írta:
Szió!
Oki, máris készülők, a helyszín pedig tökéletes. Viszek sütit.

Gyorsan bepötyögtem az üzenetet, és már reppent is a fiúnak. Azonban a készülődés része talán erős túlzás volt. Itt van két szekrény tömve ruhákkal, cipőkkel, tömérdek kiegészítővel, arról pedig még halovány elképzelésem sincs, hogy mi lenne a tökéletes párosítás egy ilyen alkalomra, mint első találkozás. Pár perc készülődés, turkálás, pakolászás eredménye pedig egy olyan ruha összeállítás amire más talán azt mondaná, hogy gyönyörű, azonban én koránt sem vagyok megelégedve vele. Nem mondható különlegesnek, de ez csupán amiatt van, hogy nem tudok a szerencsétlen kedvében járni. Nem tudom az ízlését, egyszerűen semmit, amivel tetszeleghetek neki. Mély sóhajtás, majd egy gyors beszerzés a céh konyhájából, és már indulhattam is a Narancs partra.

Meglepően szép homokos tengerpart, talán túlságosan is nyárias az évszakhoz képest. Furcsa érzés volt a homokban téblábolni, de egyben nosztalgikus is. Már csak a fiúra kéne bukkanni. Gyorsan lenyitottam az üzenetküldőt és ismét bepötyögtem egy csodát.
Jun írta:Szia.
Itt vagyok a parton, vörös hajpántot viselek a kezemben pedig van egy kosár. Te merre vagy?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Narancs Part Vo36oi3984/4100Narancs Part 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 05 2014, 19:35

Nagyon gyorsan meg is érkezik a válasz. Ha valaki azt mondja, hogy máris készül az általában annyit tesz, hogy még nagyjából másfél óráig nem kell arra számítani, hogy el is indul. Persze ilyenkor mindenki arra fogja,hogy ő igenis készült. Még szerencse, hogy idebent nem kell a szépségápolással törődni, mert az legalább megduplázná a várakozási időt. Szerencsére nem kellett olyan sokat várnom, és már érkezett a második levél.
Megáldottak a játék tervezői engem ezzel a piros színnel. Manapság egyre több emberen látom, pedig idebent a piros elvileg a veszélyt jelentené. Már Marlunánál sem áll elő ez a veszély, de azóta folyamatosan találkozok olyanokkal aki a vörös színt részesítik előnyben. Mint például Shakan, vagy Marie.
A leírás alapján elég gyorsan megtaláltam, elég könnű volt kiszúrni a tömegből olyat akin egy vörös van, és egy kosárkát cipel, és rögtön írtam is a választ.
Itt ülök a pultnál, és épp feléd integetek.
És veszett integetésbe kezdtem a lány felé. Ha valaki most eglátna biztos azt hinné, hogy valamilyen veszélyre próbálom felhívni. De csak azért csinálom így, hogy biztosan észrevegyen.
És mikor megérkezik, felállok előkészítek neki egy széket, és amikor leül már tolom is elé az egyik poharat.
-Hát megérkeztél Piroska. Még szerencse, hogy nem én vagyok a gonosz farkas
-Rendeltem italt. Nem tudtam milyen italt részesítesz előnyben, ezért a leglightosabbat, remélem nem probléma.

Majd ismét leülök a székre, amin addig ültem ameddig rá vártam.
-Gondolom szeretnéd tudni mért hívtalak.
Kezdek bele sejtelmesen a mondandómba. De szeretem csak azután elmondani a dolgokat, miután kiderült, hogy azok a tények valójában fontosak-e.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Narancs Part Vo36oi10/5900Narancs Part 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Jun on Vas. Dec. 07 2014, 15:32

Az üzenet bepötyögését követően csupán céltanul lépdeltem a partszakaszon, közben pedig az embereket lestem. Vajon ö lesz az? Vagy talán az a másik ott? Milyen ember lehet? Biztosan nagyon magas és erős, na meg talán még szőke is. Pont mint az a férfi ott... alaposan megnéztem, még a szemkontaktust is sikerült felvennem a jóképű egyénnel, majd egy mosolyt villantottam felé, azonban nem láttam a tekintetében azt a felismerést, hogy én vagyok én, ezért bizonyára nem ö lesz a randipartnerem. Hatalmasat sóhajtok, majd pedig a pittyegés hallatára nyitom is a frissen érkezett üzenetet.
- pult.. pult.. pult.. áh pult! - végigpásztázom a tájat, majd sikerül beazonosítanom az egyént. Nem szőke. Nem is egy Anat. Magasba emeltem a szabad kezem és hasonlómódon lóbálni kezdtem, majd pedig felérohantam.
- Szia! Remélem nem kellett sokat várnod. - villantottam egy hófehér fogsort, és egy biccentéssel megköszöntem a széket, majd helyet foglaltam. - örülök, hogy megismerhetlek, szólíts csak Junnak. - mutatkozom be, persze elég nagy butaságnak hangzik, mivel már tudja a nevem, és a Junt nem lehet sokféleképpen becézni sem.
- Én, hogy szólíthatlak? Cearso-tan? Cearchin? esetleg Cearso-kun? - pislogok felé, majd pedig a kínált italra pillantok. - Oh nagyon aranyos vagy. De én még fiatal vagyok az alkoholhoz. Viszont egy teát elfogadok, persze ha lehet itt olyat kapni. - közben pedig magam elé veszem a kosaram, és előhalászok belőle egy jókora dobozt, majd pedig a fiú elé tolom, az íncsiklandozó süteményeket. A süteményt mindenki szereti, biztos akad közte olyan amivel kedvére tehetek.
- Gondolom szeretnél megismerni. - utaltam az üzenetére amiben pont azt írta, hogy megismerni akar. Majd pedig elnevettem magam. - Szóval miről szeretnél beszélni? Elég komolynak hangzott az üzenet. Mármint, Shu és Anat egy mondatban, és a megismerni nem lehet véletlen. Valamiben segítségemet szeretnéd kérni? Kristályírás esetleg? - bombázom kérdésekkel a fiút, mire észbe kapok, hogy nem hagyom szegényt szóhoz jutni.
- Oh bocsánat. Csak tessék. - picit összehúzom magam majd pedig egy süteményért nyúlok.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Narancs Part Vo36oi3984/4100Narancs Part 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Narancs Part

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.