Ködbe Veszett Erdő

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 02 2014, 20:21

"3. szint, köd. A hajam még mindig tart. Az életcsíkom már nem biztos No"

Lények
1. Vándor Elf - HP:30 | F:10 | E:5 | K:5 | GY:16 | S:8 | P:4
2. Öreg Tölgy - HP:50 | F:9 | E:4 | K:11 | GY:7 | S:11 | P:0
3. Tollas Sárkány
4. Pápaszemes Bagoly
5. Fojtó Gyökér
6. Tövises Lián - HP:30 | F:12 | E:4 | K:6 | GY:16 | S:8 | P:0

Zsákmányok előfordulási aránya
40% - 2x Vörös Pitypang, 2x Faeno Levél
30% - 1x Kis Potion (+20 HP)
20% - 2x Ezüstlevél
10% - 2x Hullótoll


A hozzászólást Klein összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 02 2015, 18:07-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 16 2014, 12:00

Danee - HP:60 | F:17 | E:20 | K:8 | GY:12 | S:10 | P:16
Itachi Saton - HP:45 | F:10 | E:2x9 | K:9 | GY:10 | S:9 | P:2
Snowcat - HP:45 | F:11 | I:16 | K:9 | GY:18 | S:13 | P:21


Snowcat (Sebzés: 16, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tövises Lián
Danee (Sebzés: 20, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tövises Lián
Itachi Saton (Sebzés: 2x9, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Tövises Lián

Életek
Tövises Lián: teljes élet

Snowcat: 45 HP, 21 páncél
Danee: 60 HP, 16 páncél
Itachi: 45 HP, 2 páncél


Írhattok egy (!) bevezető kört, ahol találkoztok és megbeszélitek az esetleges taktikát, ez esetben nincs sorrend. Ha nem éltek vele, akkor viszont Snowcat kezd.

Szólimit: 100 szó
Sok sikert!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 16 2014, 23:11

Épp kedvenc dalomat fütyörészve sétálgattam a mára kiszemelt programom helyszíne felé, ami állítólag szintben megfelelő erőtornának ígérkezett, s mint hogy sok haverom nem lévén egyenlőre, úgy döntöttem, majd a bejáratnál hozzácsapódok másokhoz, ha találok valakit.

De arra nem számítottam, hogy a ködös erdő szélen imbolygó alakok közt majd éppen őt fogom felfedezni.
- Háhááááá! - nevettem kínomban
- Hátöööö... szevasztok - mondtam így kurtán a fejemet vakarva
Az istenért se tudtam hirtelen eldönteni, hogy mit is mondjak, szinte köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől, bár ezt talán túlzás így kijelenteni, de tény, hogy meglehetősen bizarr felállásnak ígérkezett a mai csoportom
- Snow... - mondta csak így kurtán a nevét, bele se gondolva, hogy ez jól vagy épp rosszul esik neki, egyszerűen így állt a számra
- és Regina... és helló kedves vörös indikátoros ismeretlen - bólintottam Itachi felé - A nevem Danee! Kardforgató kaszt.
- Szóval... ahogy látom mindhárman katakombázni szeretnénk -
böktem a táblára, ami fennen hirdette:
Ködbe Veszett Erdő - katakomba 7 és 10 közötti szintűeknek, belépés kizárólagosan minimum 3 fős csapatokban!
- Szerintem Snow... tegyük félre egy időre a sérelmeket és csapjunk egy jó kis expzős, grindelős partyt, itt a ködös erdőben... amúgy is cool a neve! - vigyorogtam a ránk váró harcok elébe nézve
- Az igazat megvallva lövésem sincs mi vár bennünket odabent, én csak néhány kis potionnel jöttem - szedtem elő az egyiket, hogy lássák nem hazudok - meg a kardommal - emeltem meg egy kicsit a tokjában - remélem mellettetek ez is elég lesz, s a taktikát majd időközben kieszeljük, vagy változtatunk rajta ha kell! Valamelyikőtök szeretne csapat vezető lenni? Mert én lemondanék róla!


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 17 2014, 19:42-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi7010/7300Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Feb. 17 2014, 19:29

Valentin napot követő éjszakám tök yo-l telt. :3 Enhi-chant megleptem február tizennegyedikén egy finom vacsorával, egy csokor rózsával, egy medállal... meg egy rózsaszírmokkal szórt fürdőkáddal és körbe piros és rózsaszín gyertyákkal. Itt elég hosszú időt töltöttünk a jó meleg habos kádban, amiből aztán áthúztunk az ágyba. Nem tagadom, szeretek együtt lenni az én szépségemmel.
Szóval ezt követő napon jött egy új program: kazamata! Nyo, hát kipróbáljuk szépen itt magunkat...
Majd Jól felszerelkezve, Regina társaságában elindultam a bejárathoz, ahol találkozom leendő partnereimmel. Remélem jófej kanfajtársak lesznek, vagy csinos barátságos leányok, vagy simán szórakozottak.
De ajj, ez volt élezem legrosszabb napja! Illetve mondjuk csak eme része... nyo, hármat találhattok, kikkel kerültem össze. Úgy bizony! Eltaláltátok! Az egyik a rosszképű Itacsicska, a másik meg Daneegyerek. Fúúúú, legszívesebben itt hagynám mindkettőt faképnél, főleg a vöröskét, de a becsületemet attól még nem szabadna elveszítenem ezért. Úgyhogy jobb lesz majd szemmel tartani a vöröskét.
- Danee kanfajtárs... - Én meg így viszonyoztam Daneegyerek üdvözlését, Regina meg csak tüsszentett.
- Itacsi... - Ennyivel még Daneegyerek is többet kapott tőlem. Bár a "cská"-t nem akartam volna a szó mellé kihagyni, de hát a fene essen bele az én formalitásomba! >.>
Szemügyre vettem a táblácskát, ami arra utalt, hogy 7 és 10 közötti szint az elengedett erre a katakombára minimum három fővel. Hát az a vicc, hogy itt vagyunk négyen, és sajnos mi ketten két olyannal vagyunk együtt, akik helyett inkább egy féllábú alkoholista késdobáló és egy púpos hátú vén gnóm társaságában mennék szívesebben.
Ekkor Daneegyerek javasolta, hogy a katakomba kedvéért egy időre ássuk el a csatabárdot. Összenéztem Reginával, aztán rápislogtam suttyóban Itacsicskára, aztán visszatekintettem az árulóra.
- Nyo, ha muszáj... de azért tartsd a szemed a vöröskén - mondtam ezt, de bizalmasan Daneegyereknek - Vele voltam küldin, és be kell hogy valljam, nagyon szeret visszapofázni, okoskodni és irányítani mindenkit, ráadásul állítólag, ahogy a besúgók mondták, egy kétes ügyű céhből jött. Ezt Enhi-chan barátnője mondta neki és nekem, aki meg egy rendfenntartó, és sokat tud az ilyesmikről, amióta körözik Ványadkát... tudod, azt a nagyképű kölyköt, aki jól a kakában hagyott minket a maffia ellen és kinyírt egy éppen megtérni készülő embert.
Nyo, végül is nem árt egy kis szünet a háborúban, mikor van köztünk olyasvalaki, aki még nagyobb bajt is csinálhat, mint Ványadka.
- Nyo - szólaltam meg, mikor Daneegyerek befejezte mondatát. - Nálam meg van egy Mini Poti, Fegyver Élesség Poti és Gyenge Fárasztó Méreg. Szerintem ne legyen csapatvezér ezúttal, mert nem szeretnék vitákat és beszólogatásokat a másik felől. Csak legyünk spártai közösség és zúzzunk oda néhány dinka lénynek! Na mit szólsz, Regina, készen állsz vadászni?
Regina lelkesen bólogatott.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi593/600Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Itachi Saton on Kedd Feb. 18 2014, 10:49

Tegnapi nap szépen telt el, sok helyet bejártam és sok új dolgot fedeztem fel a játék világában. Tegnap hallottam egy új tesztről egy bizonyos kazamatáról ahol egy csapatban néhány mob-ot kell kiírtani és sok zsetont hoz a kasszába. El indultam és megnéztem milyen is ez a dolog de amikor kiértem egy elég nevetséges látvány fogadott, a csapatom. Zsebre vágtam a kezemet és odasétáltam. Ezerrel nyomták a dumát és Danee szépen köszöntött.
-Van nevem is! -szánalmas kis srác- ha nem tudod a nevemet akkor kérdezz rá ne pedig bunkó kijelentéseket tegyél! A nevem Saton és neked is szervusz zöld indikátoros -emeltem ki a végét és folytattam - és szervusz Snow
Ha jól értettem ez a neve, vártam kicsit és hallgattam a beszélgetésüket és elég unalmas volt. Mondjuk nem tudom mit vártam egy Kiscicától egy nőtől és egy gyökér-től. Bla-bla-bla sok a duma de most toleráns leszek és nem szólok de észrevétlenül is forgattam a szememet. Csak nem unják úgy, hogy kénytelen leszek még is közbe szólni.
-Jó-jó mindenkinek van fegyvere meg poti-ja meg minden egyéb dolga de most már indulhatnánk. Ha így folytatjátok majd csak holnap este indulunk el szóval tempót bele!
Hajjaj valaki nem tud csapatban működni. Igen az egyik én vagyok de a másik biztosan a kis csaj. Még, hogy ne legyen csapatvezető... Hülyeség a nélkül nincsen csapat csak összevisszaság.
-Persze perszeeee ne legyen vezérünk, elvégre minek is? Hiszen semmi feladata sincs csak tervet készíteni és végrehajtani szóval tök felesleges a létezése. De akkor most már menjünk ha mindent megbeszéltünk!
Mondtam kicsit türelmetlenül és elindultam befelé.

_________________
Ködbe Veszett Erdő 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Ködbe Veszett Erdő 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi10/500Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Szer. Feb. 19 2014, 11:28

A ködben nem sokat lehet látni, csupán a fák egyre halványodó árnyéka tárulhat a szemetek elé, ha megpróbáltok a messzeségbe nézni. Néha-néha elszalad valami a lábatok között, a távolból huhogás jut el fületekbe, zizegnek a bokrok és a lombok. Mozgást érzékeltek, ha van észlelésetek, az egy kicsit hamarabb riaszt: az egyik fáról egy tövises növény lendül elétek, hosszú szárával úgy leng előttetek, hogy ne tudjatok továbbmenni.

Indulhat a banzáj, Snowcat kezd.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Snowcat on Csüt. Feb. 20 2014, 16:34

- Itacsi... Itacsi, nya! Légy szíves, ne kapkodjunk! Egy jó harchoz jó taktika és megfelelő felszerelés kell a túléléshez! Te netán ész nélkül rontasz fűnek-fának, vagy mi? Akkor csoda, hogy még élsz, és benne vagy valami rossz céhben! - Ez elég erős beszólásnak számít, mit ne mondjak, de szavai nagyon arra utaltak, hogy ő inkább csak menne előre és valamerre a nagy vakvilágba. Hogy az ilyenek hogy össze és vissza ne szégyelljék magukat! Hogy tudunk így előre megbeszélni a taktikákat, ha valaki belepofázna, hogy "gogogogogogogogogo, basszátok meg"? Aztán ha egyszer egy mob jól hátba támadja, akkor ne sírjon nekem és Daneegyereknek.
- Szóval, hol is tartottunk? Ja igen! Ha csatára kerül a sor, akkor igyekezzünk kicsit szétszéledni, hogy jobban megzavarhassuk áldozatunkat. Úgy, ahogy a maffiánál is megpróbáltuk csinálni, kanfajtárs. Ha valaki nagyon sérülne, akkor igyekezzünk a másik segítségére sietni azzal, amivel tudunk. Meg nem árt, ha az észlelésünk és látásunk be lenne kapcsolva, ha valamelyikőtöknek van a kettő közül valamelyik.
Vártam egy kicsit, hátha jön még egy-két ötlet a kazamata "biztoságosabb" módon történő levezetésével kapcsolatban. Ha nem, akkor indulunk is az erdőbe. Nyo, milyen jó, hogy bekapcsoltam az észlelésemet! Tövises lián támadás! Illetve csak nem akar átengedni minket...
- Hess az útból, vagy meggyomkodlak! - szóltam rá a növényre. - Akkor a megbeszéltek szerint... Regina, menjünk!

//Első kocka: én támadásom. Második kocka: Regina támadása//

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi593/600Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 20 2014, 16:34

The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Pént. Feb. 21 2014, 01:17

Regina elől ellibben a növény, így a cica mellévetődik és feltúrja kicsit a földet. Snowcat ezzel szemben tiszta erejéből rá tud vágni egyet az indára, csakhogy annak meg se moccan az életsávja. 0 sebzéssel nem is csoda!

Snowcat 5 pontot veszít.

Életek
Tövises Lián: teljes élet

(1) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
Danee: 60 HP, 16 páncél
Itachi: 45 HP, 2 páncél

Danee, a te köröd jön!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 23 2014, 12:28

- Saton... - ízlelgettem a név hangzását - megjegyzem! És ne haragudj, hogy ilyen bárdolatlan voltam, nem állt szándékomban megsérteni Sato'-san! Ami az illeti, úgy gondoltam, ha előre sietek a bemutatkozásommal, akkor a példámat követve majd megtudom a te becses nevedet is. Ami végül is... megtörtént.

De Snowcat másképp szólította, Itachinak, pedig nekem nem is így mutatkozott be
- Ne haragudj de Snowcat Itachinak szólított téged az imént kétszer is, most Saton a neved, vagy Itachi? Esetleg mindkettő? Fontos lenne, hogy tudjuk, mert csak akkor működik a switchelés, ha pontosan mondjuk ki a neveket!

A többi megjegyzésre igyekeztem nem reagálni szóban, bár egy-egy bólintással jeleztem azért, hogy felfogtam, esetleg megfogadom a tanácsot. De a csapatvezérséggel kapcsolatban tett kijelentésem, szándékommal szemben, sajnos inkább feszültséget szült, mint kiegyensúlyozottságot a csapatban.

Nem jutottunk messzire, mert az első mob, ami nem is állat, vagy szörnyszerű volt, hanem egy növény, rögtön ránk támadt, mielött akár egy lépést is tehettünk volna beljebb az erdő mélye felé. Snowéknak nem sikerült elsőre hatásos csapást mérni a Tövises Liánra, viszont Snowcat páncélját máris támadás érte. Nem hagyhattam, hogy egyedül tankolja le körökön át az összes támadást, így hát:
- Switch Snowcat! - harsogtam hangosan, és érthetően, hogy a játék algoritmusa mindenképpen regisztrálja a kezdeményezésem, majd a kardomat előrántva, rövid nekifutásból elrugaszkodva, magam is megpróbálkoztam egy suhintással megsebezni a növényt. Földet érve még ezeket a szavakat intéztem sietve a csapattársakhoz:
- Snow, tartsuk a switch láncot, Saton, te csak akkor szállj be a switchelésbe, ha már fogy az életpontunk!

//támadom a Tövises Liánt


A hozzászólást Danee összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 23 2014, 12:34-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi7010/7300Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 23 2014, 12:28

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 25 2014, 11:55

Switch sikeres! Danee már egy fokkal, vagy inkább kettővel jobban jár, kardjának pengéje mélyen felhasítja a lián vastag, tövises szárát. Ketté azonban nem esik a növény.

Danee 5 pontot veszít.

Életek
Tövises Lián: -20 HP (sárga)

(1) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(1) Danee: 60 HP, 11 páncél
Itachi: 45 HP, 2 páncél

Itachi következik!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Itachi Saton on Kedd Feb. 25 2014, 16:05

Látom nagy elmék lesznek a csapattársaim na de nem érdekel csak haladjunk közben elmagyaráztam a nevemet bár kicsit sok információ ez már így.
-A nevem Itachi Saton általában Saton-nak hívnak és a közelebbi ismerősök Itachinak de hívhattok mind a kettő-nek is.
Majd sétáltunk befelé de egyszer csak egy gyom pontosabban egy lián támadt ránk. Hátrébb léptem, hogy felmérjem a szintjét a két társamnak. Snow csak a pet-ére támazkodhat hisz ő egymagában nem tud támadni csak a pete. Azután Danee támadott és ő elég erősnek bizonyult és hatalmasat sebzett a liánra. Eztán következtem én. A sebességemet használtam a lián ellen majd a hagyományos módon felülről támadtam a liánra.

||Támadom a liánt: Jobb kéz majd Bal kéz||

_________________
Ködbe Veszett Erdő 27k9m7cqiz8uyz6cmg5
Ködbe Veszett Erdő 81ks
Pontok:
Élet:9
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 +7kés
Kitartás: 8 +1
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 7 +2
Páncél: 0 +2

Színem: Wasabi
Vámpír én: Vérvörös
Itachi Saton
Itachi Saton
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2013. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi10/500Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 25 2014, 16:05

The member 'Itachi Saton' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4766612103_86ee832108_s Ködbe Veszett Erdő 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Szer. Feb. 26 2014, 11:49

Bárcsak Itachi kétbalkezes lenne, akkor lehet, hogy mindkét csapása talál. Így viszont a lián még egy cérnavékony szálon ott csüngedezik előttetek, miközben Danee-t csapkodja. A kardforgatónak szerencséje van, hogy a tövisei nem érik el őt.

Danee 5 pontot veszít.

Életek
Tövises Lián: -29 HP (vörös)

(1) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(1) Danee: 60 HP, 6 páncél
(1) Itachi: 45 HP, 2 páncél

Snowcat következik!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Snowcat on Csüt. Feb. 27 2014, 13:46

Mindig elfelejtem, hogy az én csapásaim sose találnak be, bár mindig az a típus voltam, aki bárhogy is szereti magára vonni ellenfelei figyelmét Regináról. ^^" Nya mindegy, akkor én részemről egy kis pihi jöhet, majd Regina szépen elintézi azt, ami a Daneegyerek és Itacsicska után maradt. Very Happy
- Hajrá, Regina, nem kell túlzottan erőltetned magad, ez már úgyis mindjárt leszakad akár a legkisebb csapástól is. Ezúttal ne téveszd el, kiscicám!
Regina nem mintha örült volna neki, hogy ezt a dolgot megint neki kell megoldania, de hát a gazdija fagyasztást leszámítva (minek pazaroljam a képimet egy növénykére?) úgysem tehet semmit.

//Regina 16-os sebzéssel támadja a liánt//

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi593/600Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 27 2014, 13:46

The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Pént. Feb. 28 2014, 12:17

Reginától akár már az is elegendő, ha a karmával megpiszkálja az elvékonyodott növényi szálat, és ami azt illeti, ennél komolyabb támadási felületet nem is hagy neki a növény. A sorsát viszont nem kerülhette el, menthetetlenül saláta lett belőle, ti pedig folytathatjátok utatokat. A tájékozódási képességeteket a harcnak és a sűrű ködnek hála el is veszítettétek, már nem tudnátok megmondani, merről jöttetek. Viszont hátha a kedves fák útba igazítanak titeket. Vagy nem ezért vett titeket körbe nem kevesebb, mint öt << Öreg Tölgy >>?

Danee (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Öreg Tölgyek
Itachi Saton (Sebzés: 2x9, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Öreg Tölgyek
Snowcat (Sebzés: 16, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Snowcat
Öreg Tölgyek

Életek
Öreg Tölgy #1: teljes élet
Öreg Tölgy #2: teljes élet
Öreg Tölgy #3: teljes élet
Öreg Tölgy #4: teljes élet
Öreg Tölgy #5: teljes élet

(2) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(1) Danee: 60 HP, 6 páncél
(1) Itachi: 45 HP, 2 páncél

Danee kezdi a kört, mivel az előzőt Snowy zárta le.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Danee on Pént. Feb. 28 2014, 18:21

- Nájszü! – lendítettem a karomat előre nagy slunggal, öklöm hüvelyujját felfelé bökve, egy nagy vigyor kíséretében. Bármennyire is fura egy csapat vagyunk, így hogy egy vöröske is van a társaságban, és Snowval majdcsak mióta ismerjük egymást, fújunk a másikra, azért hatékonyságban elsőre nem vallottunk kudarcot. Igaz, hogy nem volt nagy a kihívás, és furfang se kellett hozzá, de mégiscsak zökkenőmentesen szeleteltük fel a kicsi csírát. Ennél viszont csak nehezebb várhat ránk, ezt tudtam legbelül, bármennyire is ünnepeltem az első apró győzelmünket.
- Na akkor irány a köd, aszem párásítással nem lesz gond! Kár hogy egy csaj sincs most a csapatban… remek vizes-pólós versenyt rendezhetnénk nekik! – trappoltam rá az ösvényre, kezemben szórakozottan lóbálva a kardom.
Nem telt bele sok, máris mozgást pillantottam meg magam előtt, majd fél tucat fa recsegve-ropogva düledezett felénk, teljesen körbevéve kis társaságunkat
- Támadnak az Entek!!! Hát nincs vége a vega menünek? Azért egyszerre csak egyet kóstolgassunk!
Nem félve az ismeretlen ellenitől, bármivel is lepjen meg minket, nagy lendülettel ugrottam neki a szemben lévőnek

//Támadom az Öreg Tölgy #1et


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 28 2014, 21:35-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi7010/7300Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 28 2014, 18:21

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Márc. 01 2014, 00:27

Ha igazi fa lenne, most jaj lenne a kardodnak, de így csak egy vörös pixelcsíkot alkottál a fa kérgére, aki haragos szemekkel néz rád és a pengédre. Két legközelebbi társával el is fenekelnek. Mire nem jók az ágak?

Danee 15 sebzést szenved el.

Életek
Öreg Tölgy #1: -20 HP (zöld)
Öreg Tölgy #2: teljes élet
Öreg Tölgy #3: teljes élet
Öreg Tölgy #4: teljes élet
Öreg Tölgy #5: teljes élet

(2) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(2) Danee: 51 HP
(1) Itachi: 45 HP, 2 páncél

Itachi a soros!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Márc. 08 2014, 14:44

Itachi elbambult, és lekésett a támadás lehetőségéről, cserébe kap is egy nagyot a felé csapódó ágaktól, hátha ez felébreszti.

Danee 15 sebzést szenved el.
Itachi 10 sebzést szenved el.

Életek
Öreg Tölgy #1: -20 HP (zöld)
Öreg Tölgy #2: teljes élet
Öreg Tölgy #3: teljes élet
Öreg Tölgy #4: teljes élet
Öreg Tölgy #5: teljes élet

(2) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(2) Danee: 36 HP
(2) Itachi: 37 HP

Snowcat következik!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Snowcat on Szer. Márc. 12 2014, 16:00

- A vízespóló-verseny bizony eltereli a figyelmet arról, amiért itt vagyunk - vigyorogtam a köd kellős közepében, ahogy haladtunk előre. - Különben is azt el kell ismernem, hogy nincs más leghatásosabb figyelemelterelő dolog, mint egy pár gömbölyű, formás cici. Vagy egy kérges koshadt cici, ami van ezeknek a jófaembereknek... O_O
És ím jönnek az Ent-apók/anyók! Daneegyerek megjegyzése szerint nincs még vége a sorozatnak.
- Hát nem, de legalább egészségesen fogunk táplálkozni! Na mozdulj már te is, Itacsi(cska)! - nógattam a vöröskénket, de az csak állt ott nézett, mint Rozi a Moziban. Nyo, hát még ilyet! Külön örülnék neki, ha a rendészet levadászná, bizony. De ezzel kapcsolatban már meg is kapta az első pofonokat, főleg az egyik öreg fától. Szép ütés volt, faember! \o/ Csak kár, hogy nincs most itt a gyufám, hogy felgyújtsam őket szép sorba hálám jeléül... No
- Helló, fák! Snowcat vagyok, állatidomár. Ő meg itt Regina, a petem, és most szétkarmolja a fejeketet!

/Regina támadja az Öreg Tölgy egyes számot (felső kocka), én meg az Öreg Tölgy kettes számon használom a képességemet (alsó kocka) Very Happy/

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi593/600Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 12 2014, 16:00

The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ködbe Veszett Erdő 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Márc. 13 2014, 00:19

// Ha képességet használtok, írjátok le, mi a hatása. Illetve képességre római hatos kockával tessék dobni Very Happy //

- Tiszteletlen ficsúr! - recsegik a fák kórusban, és lomha mozdulatokkal megrázzák az águkat, mire tűhegyes leveleket zúdítanak rátok. Legalább Regina támadása sikeres lett.

Snowcat képessége sikeres, Öreg Tölgy #2 megfagyott (1/1).

Danee 10 sebzést szenved el.
Itachi 10 sebzést szenved el.

Életek
Öreg Tölgy #1: -36 HP (sárga)
Öreg Tölgy #2: teljes élet
Öreg Tölgy #3: teljes élet
Öreg Tölgy #4: teljes élet
Öreg Tölgy #5: teljes élet

(3) Snowcat: 45 HP, 16 páncél
(2) Danee: 26 HP
(2) Itachi: 27 HP

Danee következik!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Ködbe Veszett Erdő Vo36oi0/0Ködbe Veszett Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.