Örök Erdő

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Örök Erdő

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 01 2015, 15:15

Az éjjeli állatok menedéke az örök sötétségbe borult, végtelen erdő. A pletykák szerint itt láthatatlan szörnyek is vannak.

Lények
1. Ördögdenevér
2. Éjimajom
3. Árnyróka
4. Tobzoska
5. Madárpók
6. Aincradi Uhu

Zsákmányok előfordulási aránya
50% - 2x Ezüst Százszorszép
30% - 2x Gigantikus Pitypang
10% - 2x Hullótoll
10% - 2x Vércsepp
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Örök Erdő Vo36oi0/0Örök Erdő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Hétf. Márc. 02 2015, 20:53

\Csajos Csapat, avagy a Három Grácia/

Egy sötét erdő amelyről rengeteg félelmetes pletyka terjeng a városokban. Hát nem ez a legtökéletesebb hely a bátorságpróbára? Elemlámpákkal Gyertyakristályokkal elő és már kezdődhet is a kalandozás! Vajon ki jut el leghamarabb az erdő közepén álló hatalmas fáig?owo


Hinari: HP:210 | F:90 | E:70 | K:36 | GY:82(90) | S:46 | P:65
Mirika: HP:150 | F:54 | E:2*50 | K:20 | GY:96 | S:24 | P:95
Szophie: HP:170 | F:81 | E:11 | I:70 | K:24 | GY:60 | S:20 | P:55
//Ha hibát találtok a pontokkal kapcsolatban jelezzétek és azonnal javítom Embarassed //

Ha szeretnétek írhattok egy-két megérkezős ismerkedős kört.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Szophie on Hétf. Márc. 02 2015, 23:00

Vezérrel összekarolva sétáltam, mintha egy pár lennénk mi ketten. Voltaképp valahol azok is vagyunk. Mindenesetre szükségem volt rá, hogy támaszt nyújtson, a szó rendes és átvitt értelmében is. Habár nem sántítottam, és a járásommal tényleg nem volt semmi baj, mégis jól esett rá nehezkednem egy picit.
Igazság szerint én magam sem tudnám megindokolni a hirtelen jött kazamatázás ötletét. Csak annyit tudok, hogy írtam a két lánynak egy-egy üzenetet, melyben elhívtam őket ide, a sötét erdőhöz. Persze volt bennem egy jó adag kíváncsiság már csak a név hallatán is, a kinézete pedig még jobban tetszett. Ám valahol legbelül továbbra sem voltam alkalmas rá, hogy a társaságukban legyek.
Mélyet sóhajtottam, és megálltam, majd leültem törökülésbe. Nem vagyok alkalmas, mégsem hanyagolhatom el a társaságukat. Annyi különös emberrel ismerkedtem meg az elmúlt időszakban. És ez biztosra mondhatom, jót tett nekem. Nem túl mély, nem túl erős kapcsolatot alakítottam ki velük, mégis sokat segítettek nekem.
Ám törődnöm kell a régiekkel is, ha már egyszer belevágtam ebbe a barátkozós dologba, noha a valóságban a hátam közepére sem kívánnám most a legtöbb embert. Na persze őket elviselem, sőt, igazából örülni is fogok valahol mélyen, hogy újra láthatom őket, ez az igazság. De valahol mégis fájó így.. Zu nélkül.
Amint megpillantottam őket, integetni kezdtem, és nyugodt, nem túl igaz mosollyal, de legalább mosolyogva köszöntöttem őket. Felkeltem helyemről, leporolgattam szürke kis térdig érő kabátomat, majd az erdő felé fordultam.
Vezér meghajolva köszöntötte őket, és ő beszélt helyettem.
- Gazdám szeretné az erdőt felfedezni. Kíváncsi. És mindketten azon a véleményen voltunk, hogy ti vagytok a legjobb társak a számára. - már csak az hiányzott a végére, hogy "kérlek, harcoljunk együtt vállvetve a világért". Vagy valami hasonló. De tényleg, egészen emelkedett volt, vagy nem is tudom.. Különös, nagyon különös.
- Szerintem indulhatunk is. - tettem még hozzá, majd társaimra néztem. Vezér közben már előre lépett, és beleszimatolt a levegőbe, vészjósló sugallatából kiszimatolva a szörnyek bűzét. Füleit is irányába fordította, hogy felmérje a hangokat is. Farka egyre izgatottabban járt.

_________________
Örök Erdő Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Örök Erdő Vo36oi7791/8100Örök Erdő 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 05 2015, 18:20


Meglepett a meghívás, ám örültem neki, talán jobban, mint szoktam, mint úgy általánosságban kellett volna. Nem a harc, a felfedezés lehetősége miatt. Mostanában keveset találkoztam Szophieval, egyszerűen nem kereste a társaságom, én pedig úgy voltam vele, nem erőltetem: amire én képtelen vagyok, az idő majd megteszi. Mosolyogva pötyögtem neki vissza, hogy ott leszek, majd egy kis pakolászás után végül elindultam, utamat a még senki által fel nem fedezett, ismeretlen erdőség felé véve.
- Sziasztok – intettem a párosnak, Szophiet át is ölelve, ha akarta, ha nem, igaz a szokásosnál kissé bizonytalanabbul, hiszen – ránézésre - a lány még mindig nem volt teljesen jól. Mirinek pedig már távolról integettem, jó volt, hogy ő is eljött; a társaságában valahogy mindig gondtalanabbul teltek a percek. S igaz furcsállottam, hogy Vezér kezdett el beszélni, mondandójára viszont csak bólintottam, követve őket a sűrűbe, bevárva Mirit. Időközben fel is szerelkeztem, s mire az első mobok felbukkantak, már a Katana is a kezemben volt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Örök Erdő Vo36oi14837/10100Örök Erdő 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Mirika on Kedd Márc. 10 2015, 19:33

Jé, Szophie-chan üzit küldött Surprised Kicsit meglepődtem, mert mintha ilyen még nem történt volna, és bíztam benne, hogy bulizni hív, vagy valami hasonló... de hát, mint kiderült, nem egészen ez járt a fejében. Persze nem volt miért nemet mondanom, úgyhogy pozitív választ küldtem a levelére. Meg egyben elgondolkodtam azon is, hogy én olyan ritkán hívok meg bárkit is bárhová... Anat volt az egyetlen talán, de azért már egyszer-egyszer ő is megjegyezte, hogy tök passzív vagyok. Amúgy nem is értem miért, de lehet az az oka, hogy valahová mindig elhívnak, és így nekem nincs rá szükségem, hogy társaságot keressek egy-egy unalmasabb napra. Na mindegy Razz
A megbeszélt időpontban ott voltam, ez most nem randi volt, hogy késni illene. És ahogy megláttam Hina-chant, szélesbe fordult a mosolyom is, ezek szerint újra az álomtrió fog pályára lépni Cool Mi hárman jól együtt tudtunk működni, szóval örültem, hogy senki se fog bezavarni. Egy ölelés ide, egy ölelés oda.
- Nincs itt egy kicsit sötét? Hol a villany? Razz - kérdeztem,de persze jól ismertem ezt a szintet, a koponyás boss eléggé bosszantó és friss emlék volt ahhoz, hogy olyan könnyen elfelejtsem.

Spéci tárgy: Gyémánt Mellvért
Egyedi tárgy: Macskakarom
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Örök Erdő Vo36oi576/600Örök Erdő 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Szer. Márc. 11 2015, 15:45

Alig, hogy beléptek az erdőbe máris társaságotok akad. Az egyik közeli fáról egy méretes pókocska ereszkedik le, oh várjunk csak... Szophie örömére nem is egy, hanem két Madárpók is jött köszönteni!  No

Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Madárpók #1
Madárpók #2
Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Madárpók #1
Madárpók #2
Szophie (Sebzés: 11, Pet sebzés 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Madárpók #1
Madárpók #2

Mirika: 150 HP 95 P
Hinari: 210 HP 65 P
Szophie: 170 HP 55 P

Madárpók #1: Max HP
Madárpók #2: Max HP

//Hiba esetén tessenek szólni  Embarassed  //
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Mirika on Vas. Márc. 15 2015, 11:34

Nézzenek oda, hát nem a nemeziseim, a pókok jöttek minket üdvözölni? Ráadásul ezek ronda, szőrös fajták, még nem is nagyon láttam ilyeneket. Mondjuk sötét erdőkben nemigen járkálok, szóval nem is csoda Rolling Eyes Mindenesetre már kicsit unom, hogy mindenhol pókokba botlok, biztos nagy kedvencei Kaja Bának, ha ennyiféle meg fajta darabot betervezett. Őszintén reméltem, hogy ez csak az alsó szintek jellemzője, mert ha a 70. szinten is lépten-nyomon pókokba fogunk botlani, akkor nincs mese, be fogok pöccenni >.>
- Oh, hogy ezek sose fogynak el... - sóhajtottam fel, majd kitámasztottam, és előreszökkentem a fa felé. Szép lett volna egyszerűen megkerülni őket, de ha már itt voltunk, nem válogattam és magunkra haragítottam őket. Amúgy is csak ketten voltak. Az egyiket rögtön le is vágtam a fa tetejéről, mármint elnyestem a pókfonalat, aztán a földre kerülő nyolclábúba döftem nyomban a késeimet. Dögöljetek meg >.>

Képiaktiválás: ha sikerül, 5 vagy 6 esetén +18 sebzést kapok az adott támadásomhoz.
Amúgy két támadás a második pókba.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Örök Erdő Vo36oi576/600Örök Erdő 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 15 2015, 11:34

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Örök Erdő 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4767251444_0f76bf2817_s Örök Erdő 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 15 2015, 12:23

Micsoda jelenet! A pókoknak is tetszett, örömükben csattogtatni kezdik a cuki kis csáprágóikat, és önfeledten rád vetik magukat. Gondolj bele, mit csinálnának most, ha mindkét szúrás sikeres lett volna.   Shocked

Mirika 28 sebzést szenved el.
Képiaktiválás sikertelen.
Madárpók #2 50 sebzést szenved el.

Örök Erdő 6pt1yp
Örök Erdő 2jd5es5

Mirika: 150 HP 67 P
Hinari: 210 HP 65 P
Szophie: 170 HP 55 P

Hinari következik egyszer támadhat. támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.

Edit: Hiba kijavítva Embarassed
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 15 2015, 18:04


Ez az erdő mégiscsak barátságosabbnak tűnt így elsőre, mint a mocsár, ahol legutóbb hárman voltunk, s bár volt némi rosszérzésem a bent uralkodó félhomállyal kapcsolatban, azért viszonylag jókedvűen mentem a lányokkal: örültem neki, hogy Szophie így összehívta a régi csapatot, s remélhetőleg ez jobban fog menni, mint legutóbb. Végtére is, azóta mind a négyen erősödtünk, a kazamata pedig nem lehetett annyival erősebb...
- Még mindig jobb, mint a bólogató virágok - kommentáltam Miri megjegyzését egy szájelhúzás kíséretében, a két pókot figyelve, akik elénk kerültek. S mintha csak direkt ránk lettek volna programozva, ezeket se volt könnyű eltalálni - legalábbis Mirika csapásainak eredményességét elnézve. Rögtön a lány után megindultam én is, ám ezúttal nem használtam képességet: a mobok gyorsak voltak és ügyesek is, de csak kettő volt belőlük. Nem akartam idő előtt aktiválni egyetlen skillt sem, az element absorbbal is inkább vártam, hátha a következőkben szükségünk lesz tankra.


Egy sima támadás, képit most nem használok.
Illetve ha jól tudom utánam a nagy lv-szintem miatt 2x jönnek a dögök. Surprised Bár ezt Klein jobban tudja ><
Edit: jah és a sebzett pókot támadom


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 15 2015, 18:06-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Örök Erdő Vo36oi14837/10100Örök Erdő 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 15 2015, 18:04

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 15 2015, 18:45

Mirika egyik rajongója pixelekre bomlik, mire a másik elmorzsol egy könnycseppet az egyik mellső lábacskájával, és bosszúból kétszer is megmarja a lányt.

Egy perc néma csenddel adjuk meg a tiszteletet Madárpók #2 testvérünknek, amiért hősies küzdelemben életét áldozta, egy jobb jövőért.

Hinari támadása sikeres.
Madárpók #2 életét vesztette.
Mirika 28 sebzést szenved el Madárpók #1 támadásaitól.

Örök Erdő 6pt1yp

Mirika: 150 HP 39 P / pihi: 1/4
Hinari: 210 HP 65 P / pihi: 1/5
Szophie: 170 HP 55 P / pihi: 0/5

Szophie következik, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 15 2015, 19:22

A farkas előrefutott, de nem túl messzire, majd megállt bevárni a többieket, közben mindenfelé szaglászva, fülelve. Mindig egy pár lépéssel gazdája előtt járt, ám sosem ment túl messzire. Igazság szerint az ő helye mestere mögött lett volna. Ám ez egy kivételes helyzet volt. Neki védenie kellett Szophiet, így megengedhette magának, hogy gazdája előtt lépdeljen, de csak azért, hogy felfedezhesse a terepet előre.
Egy ponton végül megállt, füleit az erdő irányába fordította. Lépett előre még kettőt, majd vészjósló morgás harsant a félhomályban. Ellenséget jelzett. Ám ha ez nem lett volna elég, védekezően Szophie elé lépett. Nem engedte idomárját előrébb lépni. Hogy mi volt ennek az oka, az csak pár lépés után derült ki, mikor már mindenki megláthatta a pókokat.


Nem értettem a morgást, és azt a testtartást, mellyel előttem állt. Ám kíváncsiságom erősebb volt, mint értetlenségem, így megkerültem petem, aki csak felnyüszítve jelezte, hogy nem jó, amit teszek, de végül nem akadályozott meg. Pedig bár tette volna.. Megtorpantam, ahogy hirtelen észrevettem a szőrös mizékat. Szólni akartam, hogy inkább kerüljük el őket, ám társaim gyorsabbak voltak, előre mentek, és felhergelték a pókokat. Nyeltem egyet. Nem szabad gyengeséget mutatnom. Nem szabad megint hisztiznem! Miért gyengülök el csupán a látványuktól is? Miért taszít ennyire ez az egyszerű lény? Ahjj, ahogy emelgeti ízelt lábait. Szemembe könny szökött, gerincemen végigfutott a hideg. Nem hiszem el, hogy már megint pókok! És hatalmasak! És itt vannak... a közelemben.. mellettem vannak. Végül nem sikítottam, pedig a torkomban volt a hang. Csak szívverésem lett szapora, és gyomrom szorult össze.
Léptem kettőt hátra, de nem futottam el. Elfordultam, és becsuktam a szemem, a számba haraptam, a füleimre tapasztottam a kezem. Remegtem. Félelmem látható jelet öltött. De legalább most nem hallhatót.

Vezér tudta, hogy sietnie kell. Minél előbb legyőzik a pókokat, gazdája annál előbb szabadul a félelem nyomása alól. Így hát előrefutott, és támadta a még életben maradt pókot.

/Csak Vezér támad./


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 15 2015, 19:22-kor.

_________________
Örök Erdő Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Örök Erdő Vo36oi7791/8100Örök Erdő 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 15 2015, 19:22

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Pént. Márc. 20 2015, 12:35

Vezér gazdája védelmére kel, és hősiesen nekimegy az egyik csúnya Madárpóknak aki dühében továbbra sem engedi el Mirikát, sőt felmászik a vállára, és onnan integet a többieknek. Hmm vajon kinek/kiknek integet..?

Mirika 14 sebzést szenved el.
Vezér támadása sikeres.
Madárpók #1 70 sebzést szenved el.

Örök Erdő 2mqlsac

Mirika: 150 HP 25 P / pihi: 1/4
Hinari: 210 HP 65 P / pihi: 1/5
Szophie: 170 HP 55 P / pihi: 1/5

Mirika következik,  támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Mirika on Csüt. Márc. 26 2015, 17:00

// Nah, vonj le tőlem még öt páncélt, rám 15-öt sebeznek a pókok a vértem miatt :3 //

- Mész innen!? Neutral - ripakodtam rá a pókra, ami képes volt a vállamra szemtelenkedni. És így azért mindjárt más volt, mint amikor a földön denszel, vagy a fán himbálózik, alapból nincs velük túl nagy bajom, de azért ha rám mászik, az egyrészt szexuális zaklatás, másrészt undorító >.> Szóval a mozdulataim se voltak teljesen tiszták, elég ijedten kaptam a nyolclábú felé, hogy lesöpörjem a vállamról egy-két kedves vágás kíséretében... na meg pixelekre is akartam bontani >.>
- Amúgy... mi újság veletek? :3 - kérdeztem a lányokat, nem teljesen természetes csevegő hangnemben, mert azért kicsit sápadt voltam még, de jó ötlet volt arra, hogy eltereljem a figyelmem a hátamon szöszmötölő pók emlékéről Rolling Eyes
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Örök Erdő Vo36oi576/600Örök Erdő 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 26 2015, 17:00

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4766609959_af0c0eb7c7_s Örök Erdő 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 29 2015, 16:45

Mirika sikeresen meggyilkolta az utolsó pókocskát is, de sajnos nem sok időtök marad pihenni, hiszen az egyik közeli bokor megrezzen, először csak vörösen izzó pontocskákat láthattok, majd előbukkannak a tulajdonosaik is. Kereken öt darab Éjimajom közelít felétek, szépen komótosan.

Mirika páncélja korrigálva

Mirika: 150 HP 20 P / pihi: 2/4
Hinari: 210 HP 65 P / pihi: 1/5
Szophie: 170 HP 55 P / pihi: 1/4

Örök Erdő 2hp7vps
Örök Erdő 2i0pwdd
Örök Erdő 2cx6idj
Örök Erdő 2m28i2d
Örök Erdő 34hxw5y

Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Éjimajom #1
Éjimajom #2
Éjimajom #3
Éjimajom #4
Éjimajom #5
Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Éjimajom #1
Éjimajom #2
Éjimajom #3
Éjimajom #4
Éjimajom #5
Szophie (Sebzés: 11, Pet sebzés 70, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Éjimajom #1
Éjimajom #2
Éjimajom #3
Éjimajom #4
Éjimajom #5

Hinari következik, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 29 2015, 22:46


Szophie láthatóan ledermedt, ám mire bármit is lehetett volna tenni ellene szavakkal, Vezér és Miri tettekkel már el is intézték azt.
- Hát, így az ünnepek utáni visszarázódós időszak – feleltem, némi pírral az arcomon, merthogy, ugyebár, rögtön Alexra és az együtt töltött időre gondoltam, a gondtalan napokra, amikor épp se mobokat nem kellett irtani, se egyéb ügyeket intézni, és a csuklya is az inventoryban maradt. Persze egy kis edzést és egy krízishelyzet megoldását azért kénytelen voltam közbeiktatni, egyelőre azonban nem éreztem úgy, hogy minden visszaállt volna a régi folyamába – És jövőre már tényleg összefutunk valahol karácsony vagy szilveszter táján, jó? – tettem hozzá, szinte felnevetve a tényen, hogy eddig egyszer sem jött össze. Múltkor még az ajándékot is elfelejtettem, s bár igaz ezúttal küldtem a lánynak egy kis csomagot Alexen és Anaton keresztül, ám így belegondolva, lehet még Anatig sem jutott el a dolog. Vagy Alnak sem adtam már oda? Ha azt nézem, mennyire figyeltünk mi Allal másra is aznap, magunkon kívül…

S ha már eszembe jutott, rá akartam kérdezni Mirinél úgy mégis, ám a bozót és annak lakói újra a harcra terelték a figyelmem, s enyhén elhúzott szájjal tapasztaltam, hogy rögtön öt majom is előbukkant. Csupán annak örültem, hogy nem megint pókok.
Mit javasolsz?
- Mivel semmit nem tudunk a statjaikról, és utánad kétszer támadnak, véleményem szerint az erődebuff lenne a leghasznosabb ebben a helyzetben.
Bólintottam. Néha nehéz volt kitalálni, mit is lenne jó választani, főleg teljesen ismeretlen mobok ellen. A hozzám legközelebbit igyekeztem megvágni, majd egy földsárkányt eresztettem az utána lévőbe.
- Ezt ne támadjátok – mondtam még, az említett majomra bökve (#2-es), majd utat engedtem a többieknek is.


Támadás egyeskébe, majd képességhasználat ketteskén: -19 erő és -18 hp neki, -19 hp nekem

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Örök Erdő Vo36oi14837/10100Örök Erdő 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 29 2015, 22:46

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Hétf. Márc. 30 2015, 16:27

A kis kíváncsi majmocskák csillogó szemekkel közelítenek felétek, mindaddig amíg Hinari meg nem teszi az első lépést, amit egy támadás követ. A majmocskák korábbi félénk, kíváncsi természete haragossá, és dühössé válik, hárman visítozva rávetik magukat a lányra. No

Hinari támadása sikeres.
Éjimajom #1 70 sebzést szenved el.
Éjimajom #2 18 sebzést szenved el, és elveszít az erejéből.  (ha jól értelmeztem a képid leírását adatlapon 1 erőpont alá nem csökkenhet a majom ereje, ha nem így van szólj és javítom Embarassed)
Éjimajom #1, #2, #3 kétszer megtámadja Hinarit aki összesen 33 sebzést szenved el.
Hinari a képessége miatt további 19 HP-t veszít.

Örök Erdő 27wrpck
Örök Erdő 2vv6jbr
Örök Erdő 2cx6idj
Örök Erdő 2m28i2d
Örök Erdő 34hxw5y
Mirika: 150 HP 20 P / pihi: 2/4
Hinari: 210 HP 13 P / pihi: 2/5
Szophie: 170 HP 55 P / pihi: 1/4

Szophie következik, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Szophie on Hétf. Márc. 30 2015, 19:03

Vezér orrával megböködött, ezzel jelezve, hogy  eltűntek a pókok, én pedig végre fellélegezhettem. A lányok jól elvoltak, és ennek örültem, ahogy annak is, hogy nem keltett komolyabb feltűnést a viselkedésem a pókokkal szemben. És továbbra sem volt szükség arra, hogy csevegjek.
Óvatosan kullogtam a többiek után csendesen, Vezér mellett, mikor is vörös szempárokat pillantottam meg a bokorban. Sok mindenre gondoltam ez miatt, de a majmok valahogy nem jutottak eszembe. Azoknak mióta vörös a tekintetük? O.o
Így hát igencsak meglepődtem, amikor azok ugrottak elénk. Méghozzá micsoda agresszív jószágok. Ám ezek gyakásában szerencsére már én is részt tudtam venni, nem kellett farkasomra és társaimra hárítanom minden munkát. Csak a felét és jelentősebbet. Neutral
Nem volt mit tenni, elővettem cuki kis ostoromat, és elfenekeltem a harmadik majmócát, vagy legalábbis próbálkoztam vele. Uhhu, mintha lovat ütögetnék. Csak mégsem.. De a csattanás ugyanaz.. Vezér pedig közben megtámadta azt, amelyiknek Hinari már jelentős életét levette.

/Szo támadja majom 3-at, Vezér majom 1-et. Első kocka Szo kivételesen../

_________________
Örök Erdő Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
Örök Erdő Vo36oi7791/8100Örök Erdő 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 30 2015, 19:03

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Örök Erdő 4766609959_af0c0eb7c7_s Örök Erdő 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Sinon on Szer. Ápr. 01 2015, 10:34

Egy perc néma csend Éjimajom #1 emlékére. Családja, barátai, nem is sejtették betegségét, ami olyan hirtelen elragadta. Gonosz frontharcosok. No
Társai pedig dühtől elvakulva vetik rá magukat a két lányra. Ketten Szophie-t, ketten pedig Hinari-t támadják. Ezek után biztosan szükségetek lesz egy fodrászra.  No
Vajon Mirika hogyan reagálja le a kialakult szituációt? Segít bajbajutott barátain, vagy inkább popcorn-t eszegetve végignézni? A reklám után megtudhatják!

Szophie támadása sikeres.
Vezér támadása sikeres.
Éjimajom #3 11 sebzést szenved el.
Éjimajom #1 meghalt.
Szophie 16 sebzést szenved el.
Hinari 16 sebzést szenved el.

Örök Erdő 2vv6jbr
Örök Erdő A3fucj
Örök Erdő 2m28i2d
Örök Erdő 34hxw5y

Mirika: 150 HP 20 P / pihi: 2/4
Hinari: 207 HP --- P / pihi: 2/5
Szophie: 170 HP 39 P / pihi: 2/4

Mirika következik, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Örök Erdő Vo36oi10/10Örök Erdő 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Mirika on Csüt. Ápr. 02 2015, 15:14Nah, ezeket a pókokat elég hamar elintéztük, szóval fújtam egyet most, hogy megkönnyebbültem kicsikét. A sápadtságom is remélhetőleg eltűnt az arcomról, ahogy az iménti bosszúságom okozója pixelekre hullott, és Szophie is megnyugodhatott. Minden a legnagyobb rendben :3
- Fussunk, persze :3 Remélem jól teltek az ünnepek hentai - kuncogtam félreérthetetlen hangsúlyozást követően. Nekünk legalább jól teltek, csak ne kéne aggódnom a hülyeségei miatt folyton. Hjajj ._. Na mindegy, várt ránk egy pár majmóca, és mire felkaptam a fejem rájuk, addigra a lányok már hozzá is fogtak a csépeléshez.
- Várjatok meg >.> - kiáltottam rájuk, és már neki is ugrottam az egyik csimpánznak, vagy minek, hogy lekaszabolhassam - Kezdek fáradni :/ - jelentettem ki csalódottan. Kicsit csodálkoztam is, nem szoktam ennyitől lihegni.

// Képiaktiválási kísérlet újra, ha sikerül, 18 bónuszsebzés, ha ötöst vagy hatost dobok mostantól. És a hármast támadom. //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Örök Erdő Vo36oi576/600Örök Erdő 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Örök Erdő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.