[Miniboss] Reynail az elsőszülött

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Vas. Dec. 22 2013, 23:10

Amint Anat megírta a záróját, szállingózhatnak ide a postok. -
- Az elsőnél kel a 250 szó
- Mindenki tüntesse fel a statjait, nem akarok keresgélni a felszerelkezőben Razz
- Hamar vége lesz \o/
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Dec. 23 2013, 11:29

Mehet a menet! No

Amennyiben jelenlegi stat kell, akkor ez lesz:

Élet: 22+6 (140 hp)
Fegyverkezelés: 23+10
Erő/Irányítás: 47+18
Kitartás: 11+2
Gyorsaság: 32+18
Speciális képesség: 11+8
Páncél: +12

A sebzésem jelenleg 71 a harcos bónusz miatt, nem 65. Ha lecsökken az életem 50%-ra (70 Hp), akkor 77 lesz a sebzésem, ha pedig 10% alá csökken az életem (14 hp), akkor 83 lesz a sebzésem.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi10/5000[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Saya on Hétf. Dec. 23 2013, 15:37

Hmm, valamit kell kérdezzek az Anattól. Vagyis, nem kell, de én akarok, mert olyan... tudod, az a fura érzésem van, hogy valamiiii nem jó. Neked nincs ilyened?
~Rossz előérzetem? Az Istenit, úgyis ugyanazt érzem, amit te. Többé kevésbé.~
Az igaz >.> De én például nem akarok ölni, te meg igen Surprised
~Ezért mondtam, hogy többé-kevésbé.~
Merre is van a szobája? Hmm, nem erre... nem, ez meg a gyűlésterem. Hajjaj, hova is kell mennem? Ez üres, ez meg a Juné... eltévedtem >< Olyan nagy ez a céhház, kéne hozzá egy térkép. Jaj, nem is, már megvan \o/
Lassan nyitom ki az ajtót, mert az a rossz előérzet, ahogy nevezted, egyre nagyobb és félek, hogy mi lesz odabent. Nem tudom, miért ,de tudom, hogy valami baj van. Szerinted azért akarok ennyire beszélni az Anattal?
~Lehetséges.~
Bent végül olyasmit találok, amire nem számítottam. Gyereksírás? Ki adott egy pici csecsemőre Nervgírt? És mi ez a kráter?
~SAYA! Ne menj a közelébe!~
Miért ne?
~Nem találod különösnek, hogy van egy bitangnagy kráter a szoba közepén?~
Miért találnám különösnek?
~... Életképtelen vagy, azt már látom.~
Biztos lakberendeznek, maradjá' má' Very Happy
Végül odalépkedek és lenézek, de nem látok semmi különöset, de az ég is olyan fura, meg úgy eleve minden. A Vio-san is alszik, és odatipegek, megbököm a vállát.
-Viooo! Mi ez? És hol az Anat?-kérdezem félredöntött fejjel, de nem válaszol. Nagyon alszik, biztos kimerült, mondjuk én mostanában mindig kimerültnek láttam. Hátrálok pár lépést, hogy akkor inkább békén hagyjam, had pihenje ki magát, aztán hukk... elfelejtettem a krátert, és most belecsusszantam. Upszi.
~Hogy a francba lehet elfelejteni egy ilyen különös dolgot, mint ez a kráter, röpke három másodperc alatt?~
Így \o/


Statok :3:
Élet: 6+2 (40)
Fegyverkezelés: 10+12
Erő: 5+3
Irányítás: 7+2
Kitartás: 6+2
Gyorsaság: 10+15
Speciális képesség: 6+5
Páncél: +32
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi3807/4100[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Hinari on Hétf. Dec. 23 2013, 16:14


Roppant furán viselkedett a fiú, nemcsak most, így a négyespárbaj végén, nem, már a kezdetektől, mióta idehívott minket. Ez nem ő volt, de egészen eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, felfogtam az új fegyver miatti idétlenkedésnek mindezt a türelmetlenséget, amit produkált, biztosan volt valami feladata, s bár ez a képesség-kipróbálás ésszerűnek tűnt, mégsem tudtam teljesen hinni neki. Ugyan, ő elviccelné az egészet a vége után, meghívna a céhházba, ahol amúgy még sosem jártam, de hogy csakúgy itthagy minket? Elhúztam a szám.
- Nem tudom ti hogy vagytok vele, de valami itt nincs rendjén – tettem csípőre a kezem, elviharzó alakja felé intve fordultam a többiekhez, és kérdőn néztem rájuk. Igazából, ha nem avatott be minket, nyilván nem volt közünk hozzá, így arra a következtetésre jutottam, hogy fölösleges kérdőre vonni most és a későbbiekben sem lenne illendő. Az ő dolga, bizonyosan minden okkal történik, mégha per pillanat elég valószerűtlen a feltételezésem. Megvontam a vállamat, és egy „Mindegy, azt hiszem nem ránk tartozik” sóhajtás után már indultam is volna hazafelé, ám Anat kiáltozása még Hallgatózás jártasság nélkül is eléggé hangos volt. Megtorpantam, elhatározásom pedig akkor lett sziklaszilárd, amikor sötét fellegek kezdtek el gyülekezni.
- Én bemegyek – mondtam Mirinek és Peternek, s választ sem várva rohantam be, próbálva megsaccolni, a fiú merre mehetett. Ehh, nem ártott volna Nyomkövetés, ha Miri beért és bekapcsolta, úgy könnyedén, ha nem, akkor nehézkesen bár, de végül csak megtaláltam a szobát, útközben nyomogatva a menümet, és felszerelve magamra legalább a gyorsaságot adó cuccaimat, reménykedve benne, hogy teljesen felesleges az aggodalmam. Jelen helyzetben azt sem bántam volna, ha Anat elkezd csipkelődni, hogy miért veszek én minden ennyire komolyan. Sőt, még örültem is volna neki, ijesztő volt ez az új Anat.

Mire odaértem, a Látásomat is aktiválni kellett, ennek segítségével léptem be a szobába, aminek ajtaját a süvítő szél amúgyis kitárta már. Még éppen elcsíptem a srácot, ahogy, maga után egy ügyetlen kislánnyal, eltűnik… egy kráterben? Sietve körülnéztem, Vio volt még ott, látszólag eszméletlenül, hát akkor ezért volt Anat ennyire feszült. A gyereksírással nem tudtam mit kezdeni, kiakasztotta volna a logikámat, Aincradban nem lehet gyereket szülni, pláne nem napok, hetek alatt. Ez valami bug vagy… megráztam a fejem, nem volt idő a felesleges gondolatokra. Nem néztem, jöttek-e utánam a többiek, vagy sem, gyorsan lehívtam a Katanát és felvettem a maradék felszerelésemet is, majd Anat után siettem a szakadék mélyébe.


Élet: 26+2=140 hp
Fegyverkezelés: 34+10=44
Erő/Irányítás: 19+16=35
Kitartás: 6+9=15
Gyorsaság: 32+18=50
Speciális képesség: 19+11=30
Páncél: 0+44

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi14712/10100[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 23 2013, 16:19

Éppen az Artes kertjében ücsörögtem egy kis asztalnál egy csésze tea és némi teasütemény társaságában, amikor is egyre zavaróbb lett a hirtelen időjárás változás. Egyik pillanatban még kellemes idő, azután pedig villámlás, amit erős széllökések kísértek.
- Valami ma nagyon nincs rendben Aincradban... Anat is furcsán viselkedik... - sóhajtottam fel majd egy hatalmasat szürcsöltem a teámból. - Nem szokása csak úgy bejelentés nélkül programokat csinálni... gyanús...Valamit forgat a fejében... - haraptam bele az egyik süteménybe, ami tökéletesen passzolt a teához. Az időjárás nem javult, sőt még rosszabbodott, a szél túlságosan erőssé vált ahhoz, hogy élvezhessem kint a teázást. Összeszedtem a dolgaimat, a kerti széket és asztalt visszavittem a tárolóba, ahonnan kölcsönvettem, és visszatértem a limenbe mielőtt még rákezdene az eső. Hatalmasakat sóhajtottam, miközben az üres folyosókon sétáltam, először lepakoltam a konyhából elvitt teáscsészét, majd valami elfoglaltság után kutattam. Nem telt sok időbe mire megpillantottam a magányosan sétálgató Saya-chant. Jobb dolog híján úgy gondoltam talán, megkérdezem lenne e kedve valamit játszani idebent, soha sem árt erősíteni a kapcsolatokat. Sétáltam utána, látszólag keres valamit, vagy valakit. Hmm ha megijeszteném, vajon elhidegülne tőlem? Tettem fel a kérdést magamnak, de szinte már láttam is magam mellett repkedni a miniatűr másomat ördögszarvakkal. Próbáltam visszafogni a kuncogást, de már annyira távol volt tőlem, hogy amúgy sem hallaná meg. Sietve indultam utána, kisebb nagyobb dísztárgyak mögött megbújva, hogy véletlenül se lásson meg. Azonban amikor már majdnem beértem, ő már be is ment Anaték szobájába.
- uh.. ennyit a meglepetés erejéről. - felálltam, és sétáltam utána be a szobába, ahol nem várt meglepetés fogadott. Egy hatalmas kráter hevert Anaték szobájának padlózatán. Tátott szájjal néztem, valójában fel sem fogtam mi a fene történhetett itt. Óvatosan a pereméhez léptem, a mélybe pillantottam, azonban túlságosan sötét volt ahhoz, hogy lássam mi is lapul odalent. Majd a kráter tanulmányozása után jöttem rá, hogy pár másodperccel ezelőtt láttam ide bejönni Saya-chant. Az ágyban fekvő nő, minden bizonnyal Viola, akiről Anat már rengeteget mesélt, életnagyságban most látom először ilyen közelről. Azonban inkább nem ébresztem fel, nem akarom felizgatni. Sokkal fontosabb most, hogy megkeressem a lányt. A mélyből horrorisztikus hangok szűrődnek fel, mintha egy gyermek sírása lenne... Óvatosan kezdtem neki a lyukba mászásnak, nem igazán akartam életpontokat veszteni a zuhanás miatt... főleg mert fene tudja mi van az alján.

pontok:
Élet: 12 (+ 2)
Fegyverkezelés: 11
Erő: 14 (+20)
Kitartás: 5 (+ 6)
Gyorsaság: 11 (+10)
Speciális képesség: 7 (+11)
Páncél: 27

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi3984/4100[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Mirika on Szer. Dec. 25 2013, 22:23

Ez az egész úgy kezdődött, hogy Nii-chan párbajra hívott, ami már önmagában is érdekes volt, mert én voltam az, aki esetleg visszavágóra szomjazhatott volna a tornapárbajunk után. Az egész ott kezdett bizarr lenni, hogy Hinari és Peter is előkerült, a feladat meg az volt, hogy három... vagyis négy az egy ellen toljuk, ami... hát fura volt. Anat ennyire nem lehetett öntelt, meg ő is tudja, hogy így esélytelen volt, de ha ezt akarja, hát megkapta. Rövid taktikai értekezlet és uccu neki. Nyilván nem tartott sokáig a harc, és el is kedvetlenített, hogy ilyen könnyen nyertünk. Végül még ahhoz sem volt kedvem, hogy piszkáljam miatta, amúgy is úgy viselkedett, mint aki fullra be van parázva valamitől. És aztán se szó, se beszéd, ott is hagyott miket.
- Hé! - szóltam utána felháborodva, de ő meg sem állt, csak rohant fel a lépcsőn. Bizonytalanul pillantottam Hinarira és Peterre, hátha ők tudnak valamit, amit én nem, de ugyanaz a tanácstalan arckifejezés fogadott, mint amilyet én is viseltem.
- Még sose láttam ilyennek... - töprengtem el Hinarira reagálva és bevallom, kicsit aggasztott is ez az egész, de nem mertem utánamenni. Nem mintha tudnám, hová ment, most először jártam az Artes-házban, halvány lila gőzöm se volt, mi merre van. Talán ki se találnék Rolling Eyes Viszont... amikor meghallottam azt a kétségbeesett üvöltözést, ami csak tőle jöhetett, a lábam magától mozdult és a nyomkövetésem reflexből aktiváltam. Zöldesen izzó szemekkel szökelltem fel, követve a lábnyomokat, amik így kirajzolódtak a padlón. Egy szobába vezettek, ahol viszont sehol senki, és egy lyukban tűnt el a nyom. Illetve... visszavonom, hogy sehol senki.
- Vio-chan, jól vagy? - siettem oda, de hiába rázogattam meg, nem ébredt fel. Dafuq? És miért hallottam gyereksírást valahonnan? Hol van Anat? És Hinari, aki előttem jött be? Odasétáltam a lyuk szélére és megpróbáltam belelesni, de semmit se láttam ebben a sötétben, a kint tomboló vihar miatt félhomály -.-
- Móóó, remélem nem csalt meg a nyomkövetésem >.> - puffogtam, és levetettem magam jobb híján. Mibe keveredtem én már megint? Sad

Élet: 115 HP
Fegyverkezelés: 34
Sebzés: 2x34
Kitartás: 13
Gyorsaság: 51
Specpontok: 20
Páncél: 20
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi526/600[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Dec. 25 2013, 23:32

Egy különleges meghívást kaptunk Anattól, mit nem igazán volt kedvem elfogadni. Barát volt, úgy a férfias oldalról talán az egyik legjobb is, hisz más nem is igazán volt rajta kívül, de nem akartam vele megküzdeni. Tudtam, hogy anno ő nyerte meg azt a bizonyos Stella versenyt. Gondtalanul ki is lehetett volna következtetnem, hogy engem is ő vert meg olyan csúfosan ott, de erre a felismerésre igazából csak nem rég jöttem rá úgy tudatosan. Történetesen akkor, mikor abban a maszkban jelent meg az egyik szörnyharcon, amelyik a versenyen is rajta volt.
Nem az zavart, hogy kikaptam tőle, hanem, hogy mindez számomra olyan csúfosan történt. Azonban talán Hisame volt az, ki rá vett mégis, hogy megjelenjek és csodálkozásomra nem csak mi ketten voltunk az egyetlen meghívottak. Hinari és Mirika is jelen volt és e különleges dolgokat még tetőzte az is, hogy a fiú mindegyikünket akarta maga ellen és egyszerre ráadásul. Nos, gyors párharc volt, elég egyoldalú és értelmét sem láttam sokat, de a szívesség megtörtént, annak a mivoltától függetlenül is.
Hogy Anat elviharzott, úgy zavartan néztünk egymással a többiekkel. Itt hagyott minket. Anat, ki oly lelkesen fogadott minket, bármikor is találkoztunk. Most mégis eltűnt pillanatok alatt. A lányok hamar utána mentek és Hisamével az oldalamon tettem én is hasonlóképp. Valami nem volt rendjén. Tény, hogy nem kicsit voltunk lassabbak a lányoktól, de úgy ahogy tudtuk követni a nyomaikat. A szobában egy lyuk volt, és e sötét lyuk mellett nem sokkal egy mozdulatlan Viola is feküdt.  Az értetetlen ábrázatomat véltem felismerni Hisame szemeiben, ki hasonlóan tekintett rám és kérdezett az itt történtekről. Nem tudtam neki válaszolni, nem tudtam semmiről sem. Végül nem is tudom, hogy szánt szándékkal e, de a lyukba fordulva követtük talán a többieket. Legalábbis reméltem, hogy arra mentek ők is.Élet: 27 +7 = 170 HP
Fegyverkezelés: 33 +5 = 38
Erő: 4 + 4 = 8
Irányítás: 10 +12 = 22
Kitartás: 15 + 12 = 27
Gyorsaság: 20 +16 = 36
Speciális képesség: 4 +2 = 6
Páncél + 40

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Miniboss] Reynail az elsőszülött 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi2601/2700[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Phobos on Szomb. Dec. 28 2013, 21:11


Unottan sóhajtottam, miközben ujjaim a zongora billentyűit nyomták. Egy változás volt készülőben, s ekkor úgy éreztem, jobb, ha a Limen falai között maradok, semhogy kimerészkedjek a hidegbe. Egy ok, amiért jól esik egy olyan helyen lenni, amit az idegenek egyszerűen csak otthonnak neveznek. Nosztalgikus érzéseket keltett bennem a szoba, ahol aincradi napjaimat töltöttem, még akkor is, ha nem teljesen emlékszek arra a helyre, ahonnan jöttem. Végül is jól döntöttem, hogy elfogadtam az Anat által feltett ajánlatot. Célt, biztonságot, és talán családot is adott, habár az előzővel kapcsolatban akadtak problémák. Még barátaim se igazán voltak, nemhogy családom. A dolgok még várattak magukra, ráadásul a kérdés is megfogalmazódott bennem: mi lesz, ha kijutottunk? Mi lesz, hogyha az egyik a világ másik peremén ébred? Nem tudtam, mit tartogathat a jövő: az egész egy nagy fekete folt volt, mely még akkor sem tűnik el, ha tisztára mosnám. Emlékek hiányában aligha tudnám megmondani, mi fog történni, ha kiviszik a száz szintet. Egyelőre annyit tudtam, hogyha ez megtörténik, elvesztem az életcélomat - már ha nem szerzem vissza azokat a darabokat, amivel kitudnám tömni a tátongó lyukakat. Miközben újabb olyan dalt játszottam, mely valahol a lelkemben élt, - csak úgy az, mint amikor Anatoleal találkoztam - kitekintettem az ablakon. A változás szele. Vihar közeledett, s azzal egyetemben egy új, ismeretlen veszélyforrás is. Összeszűkült szemekkel néztem az ajtó felé, majd miután úgy éreztem, hogy a melódia vége felé tartok, szép zárást adtam a műnek, majd lehajtottam a billentyűzetet óvó faréteget. Felállás közben nyújtóztam egy nagyot, nyögéssel pedig jóllétemet jeleztem.
A meghívás nem csak nekem szólt, hanem azoknak, kiket ő személyesnek tart. A céhtársa, az alatta szolgáló lovag voltam, akinek végeznie kell a dolgát - ennyivel tartoztam neki, nem baráti szívességből. Távol állt tőlem... még (?) Teljes felszerelésemben hagytam el lakrészemet. Határozottan, majdhogynem büszkén tartottam arra a helyre, ahová mennem kellett. Történt valami vele - bár kevésbé ismertem úgy, mint ők, kik barátjukká fogadták Anatot, valami megváltozott benne. Az eszméletlen hölgy is szerepet játszott a változásában? Vagy maga a kráter látványa és a gyereksírás vette el jókedvét? Ő, aki teljes lelkességgel vágott neki minden főellenségnek, most csendben indult meg, a képződmény mélyére, a panaszos üvöltés irányába. Keresztbe öltött karral, tanácstalanul néztem végig társain, kik egymás után másztak le, Anatot követve. Megvártam, míg az utolsó is úgy dönt, hogy követi a vezéremet, végül aztán én magam is elindultam. Lassan, majdhogynem komótosan. Zavart a sírás. Valami egyáltalán nem stimmelt, s ami odalent fészkelhetett, azt egyáltalán nem tartottam helyesnek. Megrettentem.

Élet: 16 + 6
Fegyverkezelés: 20 + 5
Erő/Irányítás: 21 + 13
Kitartás: 10
Gyorsaság: 21 + 15
Speciális képesség: 10 + 3

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi10/2900[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Vas. Dec. 29 2013, 01:21

Ez a fekete lyuk, vagy kráter nem más, mint egy orbitális csúszda, nagyon extrém kanyarokkal, szóval mehet a sikongatás ezerrel \o/  Jó hosszú az biztos, nagyon sokáig csúsztok, már éppen kezditek megszokni, mikor egyszer csak elfogy alólatok a csúszda, és nagyot huppantok a szinte forró talajon. Egy hatalmas kapu előtt álltok, ami mögül a gyereksírás jön, hozzáteszem itt már igen hangos..., amint benyittok meg is pillantjátok Anatole Junior-t, amint éppen felétek fordul aranyos kis tekintetével.... itt a papa \o/


[Miniboss] Reynail az elsőszülött The-Firstborn-1-

Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_


Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: 20
HP: 115

Anatole Saito:
Páncél: 12 
HP: 140

Hinari:
Páncél: 44 
HP: 140

Raven:
Páncél: 47
HP: 110

Peter Worker:
Páncél: 40
HP: 170

Saya:
Páncél: 32
HP: 40
 
Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Mirika on Vas. Dec. 29 2013, 01:38

Nem voltam benne biztos, hogy bölcs dolog volt otthagyni Violát, de Anat miatt jobban aggódtam, szóval nem volt más választásom, mint levetni magam oda, ahová a nyomkövetésem mutatott. Szép hosszú csúszdába kerültem, sehol egy kapaszkodó, ellenben pár kanyarnál jó alaposan beütöttem magam >.> Nem volt olyan fun, mint az aquaparkban, így a kezdeti meglepett ijedtségem után az út hátralévő részét viszonylagos csendben töltöttem, már ha az ütődések miatti feljajdulásokat nem számítom :roll:Egy biztos, mikor kiköpött a játékszer, rendesen szédültem már, így nehezemre esett felkelni a padlóról. De Nii-chan itt volt, hurrá \o/ Sőt, a többiek is itt kötöttek ki, meg egy adag számomra ismeretlen Artes céhlogós is köreinkben vigadt.
- Nos, Nii-chan, mi a fészkes fene is folyik itt? Beavatnál? - tettem morcosan keresztbe mellkasom előtt a karjaimat, túlkiabálva a gyereksírást is, ami a kapu mögül jött. Ez egy... miniboss ajtaja lenne itt előttünk? Tanácstalanul szétnéztem, és mivel nem kaptam ellenkezést, óvatosan kinyitottam a kaput, melyet kitárva egy édi-bédi csecsemő nézett velünk szembe. Vörös indikátor, életcsík, mobnév a feje felett. Oh yeah! Asszem nincs más választásunk, mint nekimenni, nem? Rolling Eyes

// 6x34=204 sebzés Reynailbe. Ha sikerül a képim és 5 vagy 6 valamelyik dobásom, akkor egy 10-et sebző extra vágást is ejtek alkalmanként. Én, a gyerekkínzó Cool//
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2307
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi526/600[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 29 2013, 01:38

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767249862_5877ffd2ef_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767249862_5877ffd2ef_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4766610511_dda12706fc_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4766610511_dda12706fc_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Reynail az elsőszülött 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Vas. Dec. 29 2013, 01:49

A pici Reynail nagyon rossz néven veszi a sok ittlévő jelenlétét. Ez mondjuk érthető, mert Mirika már támadásba is lendült és megcsapkodta a babuci kézfejét, aki azt egyből felkapja. Így közelről látszik csak igazán, hogy a baba nem is olyan pici, közel négy méter magas Suspect
Mirika támadását követően sírva fakad, majd megcsapja a leányzót a nagy mancsával, ami bibis lett Sad

Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 12
HP: 140

Hinari:
Páncél: 44
HP: 140

Raven:
Páncél: 47
HP: 110

Peter Worker:
Páncél: 40
HP: 170

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 29 2013, 15:00

Zuhanás. Zuhanás a semmiben. A gyomrom felkavarodik. Sosem bírtam a hullámvasutat. Leérkezéskor négykézláb maradok, amíg háborgó gyomrom újra helyre nem jön. Az ébreszt tudatra ismét, hogy a tenyerem alatt igencsak forró a talaj, így gyorsan talpra kecmergek. Azonban nagy meglepetésemre többen is követtek a mélységbe. A 3 legújabb céhtagom és a 3 közeli barátom.
- Mit kerestek itt, bolondok? Meneküljetek, amíg lehet! Ne sodorjátok veszélybe magatokat az én hibám miatt! - kiáltom a fülsiketítő gyerekbömbölést túlharsogva. Mirika rögtön kérdőre is von, de nincs most időm fölösleges szócséplésre. Úgy indulok meg a kapu felé, mint egy bika, aki előtt lehúzták a vörös függönyt. - El kell pusztítani a gonoszt, minden bajunk okozóját. EL kell pusztítani! - mormogom magam elé önkívületi állapotban, azonban a pöttöm árnyharcos beelőz és elsőként mér csapás az óriási csecsemőre. Megtorpanok és összeszorított fogakkal fújtatok, ahogy végigmérem a négy méteres monstrumot, mely leteríti Mirikát. Kristály terem a kezemben, s aktiválás után úgy vágok egy lökés kristályt az óriásbébihez, mintha már azzal ketté akarnám szakítani. Könyörületesség egy gyermekkel szemben? Bertold nem tud megállítani egyetlen cselszövésével sem, a gyermeknek pusztulnia kell! Mindannyian láthatják, hogy mob, vörös az indikátora, a pixelvérünket öntené a cumisüvegébe. Ahogy a kristálytól elterül és végre biztonságos távolba kerül Mirikától, támadásba lendülök és könyörtelenül püfölni kezdem. - Switche Mirika! Mentsétek magatokat, amíg nem késő! Az én hibám, az én büntetésem!

Elhasználtam egy Lökés kristályt: Aktiválásakor meglöki ellenfeled, így az elveszíti a következő körét, egy bosson/játékoson egy harcban maximálisan egyszer lehet használni.
3x71 támadás és 3 seb megy a bébire, plusz leváltottam Mirikát.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi10/5000[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Vas. Dec. 29 2013, 17:22

Ejj, hát így kell bánni egy kisbabával? Késsel böködik, kalapáccsal ütlegelik és az apja el is löki magától... Nem csoda, hogy hisztizik.... szegény babuci Sad Mind gonoszak vagytok >.<


Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 12
HP: 140

Hinari:
Páncél: 44
HP: 140

Raven:
Páncél: 47
HP: 110

Peter Worker:
Páncél: 40
HP: 170

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Hinari on Hétf. Dec. 30 2013, 18:49


Ez egyre kevésbé volt tetszetős, először a kráter és a gyereksírás, majd a csúszda, amivel nem foglalkoztam olyan sokat, csupán csak bosszantott, hogy itt játszadozik velünk a tervező, ahelyett, hogy nem késleltetné a történések valódi okát, ezzel a feszültségünket növelve. Mire leértem, már voltak ott páran, ismerősök és pár ismeretlen is, mögöttem is érkeztek játékosok, én azonban szinte végig Anatot figyeltem, próbáltam rájönni, megtudni tőle pár fontos információt, azonban, hogy úgy mondjam, nem volt beszámítható állapotban. Még sohasem láttam ennyire kiakadva, lehet ésszerűbb lett volna még várni egy kicsit, hogy lenyugodjon, s csak azután nyitni ki az ajtót. Mirika viszont már bent is volt, az ordibáló Anattal a nyomában, így nem tehettem mást, egy lemondó sóhaj után én is utánuk futottam.

Ez a nagyranőtt bébi viszont brutális mennyiséget sebzett, és mivel a kovács kristályt használt, így nem igazán tudtam meg semmi használhatót, amin elindulhattam volna.
- Switch Anatole Saito! - kiáltottam, ez volt a nyilvánvaló része, na de hogyan tovább? Először is, nem normális, hogy ekkora ereje legyen, így biztos voltam benne, hogy valami taktikája ennek is lesz, mint a bossoknak. Rendkívül óvatosnak kellett lennem, de ezzel egyszerre pedig, valahogyan védekeznem is kellett a magas sebzésével szemben. Rásandítottam az életcsíkomra, ám addig teljesen fölösleges lett volna bevetni a gyógyítást, amíg volt páncélom, így elvetettem az ötletet, és inkább biztosra mentem.
- Ne switchelj le, Pete, ki akarok próbálni valamit! - mondtam a mögöttem loholó fiúnak, majd a többiek felé fordultam - Ha a sárkány támadása után is engem sebez a gyerek, a következő ember váltson!
Nem volt időnk taktikát megbeszélni, csak reméltem, hogy megfogadják a szavaim, és hogy működni fog a switchrendszer. Háromszor vágtam bele Reynailba, majd hátraugrottam, és figyeltem, mi fog történni. Ha sebzett engem, ha meg nem, akkor főleg, mondtam ki magamban a föld szócskát, aktiválva ezzel az erőbónuszomat a következő körökre.


Leváltom Anatot. 3x35 sebzés Reynailba, majd ezután képiaktiválás.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi14712/10100[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 30 2013, 18:49

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Reynail az elsőszülött 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Dec. 30 2013, 20:27

Szegény babucit mindenki bántja, így ő is bánt titeket, mert ez így van rendjén nem? :O  Hinari jutalma egy szép kis, ötujjas babamaflás Suspect


Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 768237727Reynail_www.kepfeltoltes.hu_


Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 12  
HP: 140

Hinari:
Páncél: 0  
HP: 116

Raven:
Páncél: 47
HP: 110

Peter Worker:
Páncél: 40
HP: 170

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Dec. 30 2013, 21:10

Nem örültem a helyzetnek, főleg, hogy Anat ilyen állapotba került váratlan, de a kétségbeesett kiabálást és szavait, hogy meneküljünk, végül egyszerű szúnyog zümmögésnek könyveltem el és a többiekhez hasonlóan nem figyeltem rá. Gondoltam, hogy majd később bocsánatot kérek tőle, de most cselekedni kellett.
- Ahogy óhajtod, Hi. - hallgattam a kérését és futás közben próbáltam jobb kedvűen meghajolni neki, mi némi bukdácsolással és egy látványos bukfenccel is járt. A szálló Hisame azonban csakhamar felkapart a földről és úgy támadtunk együtt az óriás bébire. A találtaink biztosak voltak szerencsére, azonban nem tetszett, hogy Ő ennyire megsérült. Megkért valamire, de az ostobaság volt a részéről - egy újabb.
- Switch, Hinari! Engedelmeddel. - rossz volt belegondolni, hogy ezért mit kapok majd később tőle, de inkább próbáltam én, mit ő akart.


2*30 sebzés (2*8 + 2*22) és egy Switch Hinarira.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Miniboss] Reynail az elsőszülött 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi2601/2700[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Hétf. Dec. 30 2013, 23:17

Gonik vagytok Sad A babuci pofikájáról krokodilkönnyek gördülnek le.. szadista banda >.<


Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 744456817Reynail_www.kepfeltoltes.hu_Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 12  
HP: 140

Hinari:
Páncél: 0  
HP: 116

Raven:
Páncél: 47
HP: 110

Peter Worker:
Páncél: 0
HP: 142

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Phobos on Kedd Dec. 31 2013, 13:20


Nem volt ínyemre a játszadozás, és ahogyan lefelé csúsztam, az ismeretlenbe, kezdtem frusztráltnak érezni magamat. A sírás hangja is egyre hangosabban szólt, olyannyira, hogy be kellett fognom a fülemet. Megpróbáltam valami másra gondolni - a melódiámra, egy kellemes beszélgetésre, akármire, hogy teljességgel ignoráljam a fület sértő zajt. Noha nem az első ilyesfajta harcom, az efféle gyilkosság nem volt ínyemre való. Két dolog vonzott igazán: hogy megértsem, mi lehet az ő baja és hogy megszüntessem ezt az istentelen bőgést. Kezembe vettem kopjámat, majd a lóra gondoltam. Ha meghallja szavamat, állat formájában kölcsön adja erejét nekem, hogy ezt a idegen embriót az örök vadászmezőkre juttassam. Ha nem hallja meg, egyszerű rohamozással megsebesítem.

//Ha spec. aktiválás sikerül fk-m és sebzésem 9-el nő, így 2x43-at ütök a babuciba és -26 páncél jön le rólam. Ha nem sikerül, akkor 2x34-et ütök, már ha a dobás sikerül.//

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi10/2900[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 31 2013, 13:20

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] Reynail az elsőszülött 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Kedd Dec. 31 2013, 15:14

A szadista banda újabb taggal bővül, aki kétszer súlyt le szegény babucira, cserébe a babuci is lepofozza őt.. Hajrá Babuci \o/


Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött Reynail_www.kepfeltoltes.hu_Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 12
HP: 140

Hinari:
Páncél: 0
HP: 116

Raven:
Páncél: 0
HP: 89

Peter Worker:
Páncél: 0
HP: 142

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Saya on Kedd Dec. 31 2013, 18:32

Azta, hol vagyunk?
~Valami bitangnagy gödör bitangnagy alján.~
És mi ez a hang? O.o
~Babasírás.~
Egy baba? A SAO-ban? Mit keresne itt egy baba?
~Hmm, nézzük csak, egy 12 éves kiscsaj mit keres a SAO-ban?~
Jogos >.>
Lassan feltápászkodom, de mire ide eljutok, addigra a többiek már ütlegelnek egy... bitangnagy babát, aki visszaüt O.o Az Anatole főleg nagyon idegesnek tűnik, csikorgatja a fogait meg üvöltött is rám, hogy hülye vagyok, amiért lejöttem T_T
-Én csak... kérdezni akajtam... -harapom meg a szám és érzem, hogy könnyek gyűlnek a szemembe. Megszorítom a ruhácskám szélét és hátrálok pár lépést. Az Anatole most dühös rám... És ez nagyon nem jó érzés...
-Switch... -kiáltok még fel, hüppögve. -Anatole! Switch Anatole!
El is ismétlem már szünet nélkül, hogy biztosan sikerüljön.
Az Anatole most majd meg fog ütni a végén, mert lezuttyantam ide? Biztosan...
A felnőttek mindig ütnek....


//switchelek//
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi3807/4100[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Dec. 31 2013, 19:20

- Saya! Te jó ég, hogy kerülsz te is ide? >.> - Eddig észre sem vettem, hogy a pici lány is itt téblábol közöttünk. Annyira gyámoltalan szegény, nem engedhetem, hogy baja essen! A többiek tudnak vigyázni magukra, bár nekik sincs itt a helyük, de a pincurira vigyáznom kell! Odaszaladok a kislányhoz és magamhoz ölelve letörölgetem a könnyeit. - Vigyázz magadra kicsim, ne is menj a közelébe! Nagyon veszélyes és én sosem bocsátanám meg magamnak, ha valami bajod esne! - Megsimogatom a pofiját és keserű arccal, de rámosolygok Sayára, hogy próbáljam megnyugtatni. - Jun, kérlek vigyázz rá! Maradjatok ki ebből, könyörögve kérlek benneteket! Switch Peter! - váltom le ismét azt, ki az életemet próbálná menteni. Miért nem értik meg, hogy ez az én hibám, az én harcom? Nekik nem szabad bűnhődniük! Ahogy Peter nevét kiáltom, már fordulok is vissza, s elszakadva Sayától, ismét támadom az óriásbébit. Kristályos kelléktáramból azonban újabb darabot rántok elő.

1 támadást kaptam Sayatól, 71 sebzés és egy újabb seb babucira. Nem kell dobnom, nem kell pihennem még. 1 pajzskristályt is aktiválok (babuci sebzésének felét semlegesíti... elméletileg)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Reynail az elsőszülött Vo36oi10/5000[Miniboss] Reynail az elsőszülött 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Lizbet on Kedd Dec. 31 2013, 22:51

Gonik, gonik, gonik, gonik, goniiiiiiik vagytok >.< Babuci támadja apucit, mert apuci bántja babucit Sad


Reynail:
HP [Miniboss] Reynail az elsőszülött 1253191920Reynail_www.kepfeltoltes.hu_Mirika: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Anatole Saito: 3x támad, nem kell rá dobni, specre 3-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Hinari 3x támad, nem kell rá dobni, specre 2-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Peter Worker: 2x támad, nem kell rá dobni, specre 5-t kell dobni, 6. körben pihen
Boss
Raven: 2x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Saya: 1x támad, találathoz 2-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss
Jun: 1x támad, találathoz 3-t kell dobni, specre 3-t kell dobni, 5. körben pihen
Boss

Mirika:
Páncél: -
HP: 67

Anatole Saito:
Páncél: 0
HP: 118

Hinari:
Páncél: 0
HP: 116

Raven:
Páncél: 0
HP: 89

Peter Worker:
Páncél: 0
HP: 142

Saya:
Páncél: 32
HP: 40

Jun:
Páncél: 27
HP: 70
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Reynail az elsőszülött

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.