Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása

Go down

default Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Okt. 21 2013, 17:10

Már második napja, hogy visszatértem a Kezdetek Városában, és hogy őszinte legyek, azt kell, hogy tapasztaljam semmit sem változott. Ugyan akkora a nyüzsgés, mint a legutóbbi itt tartózkodásomkor. Azért még mindig reménykedek abban, hogy valami változás állt e be ebbe, a kicsinek nem mondható városba. Néhány sarkon fordulás után végül találok valamit, persze nem olyan szembe ötlőt, de a lényeg, hogy változás. Mégpedig, a kedvenc kávézómról van szó, ami már ezer éve, hogy nem látogattam meg. Még az is megfordul a fejemben, hogy elveszítettem a törzsvásárlói kedvezményemet. De ahhoz, hogy ezt meg tudjuk, meg kell próbálni, így lépteimet az épület fele veszem. Visszatérve a változásra, csak annyit, hogy az épület eddigi mérete most már sokkal nagyobb lett, és ahogy elnézem a nagyobb épülethez nagyobb személyzeti létszám is tartozik. Amint belépek az épületbe, egy ismerős arc jelenik meg, aki egy ismerős hangon szólít meg. Nem is kell sokat gondolkoznom a leányzó nevén, mert sikerült egy életre megjegyeztetnie magát. Természetesen nem a negatív viselkedése miatt vagy hasonlók, hanem mert ő volt régen a személyes pincérem. Bár ha az igazat meg akarom vallani, inkább csak arról van szó, hogy mindig ő szolgált ki.
- Rég láttalak Allen. Örülök, hogy ismét nálunk vagy. De remélem nem pártoltál át egy másik helyre? –tette fel kérdését szúrós tekintettel.
- Ne aggódj Rose, semmi ilyesmit nem tettem, csak egy kicsit kirándultam. –mondom egy széles vigyorral az arcomon.
Azzal a szokásos helyemre kísér, ami láthatóan nem is volt használva a legutóbbi itt tartózkodásom óta, mintha ez a hely csak az enyém lenne. Miután helyet foglalok le is adom a rendelésemet, ami egy franciakrémesből és egy jeges teából áll, amit nem sokkal ez után meg is kapok. Még gyönyörködök az új épület adta csodákban, majd neki állok a rendelésemnek. Miután végzek vele, elégedetten dőlök hátra, majd miután kifújom magam, fizetek és elhagyom a cukrászdát. Mivel még nagyon fiatal a nap, valamit ki kellene találnom, amivel el tudnám ütni. Hogy őszinte legyek magamhoz, eléggé be vagyok rozsdásodva, és ha úgy döntök, hogy visszatérek a frontharcosok közé, nem ártana formába hoznom magamat. Amíg ezen gondolkozok, már ismét a főtéren találom magam, amit még mindig nem veszek, észre csak akkor mikor neki megyek valakinek. Hirtelen hátra esek, de még időben sikerül megtartanom az egyensúlyomat, hogy nehogy elessek.
- Elnézést, figyelmetlen voltam. –kérek bocsánatot.
Csak miután ránézek, veszem észre, hogy akinek nekimentem nem is olyan ismeretlen, mint azt eddig gondoltam. Már jó néhányszor láttam ezt az arcot, és mint a többit, ezt is simán felismerném egy tömegben. Persze talán azért is, mert nem mindenki rohangál ilyen kék fejjel, mint ő.
- Helló Peter. Rég találkoztunk. –köszönök neki egy széles vigyorral az arcomon.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása Vo36oi616/700Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Okt. 24 2013, 16:18

Enyhe taszítás, mi nem volt meglepő, hisz nyüzsgés volt, tömeg, akaratlanul is érintkezett test a testtel, viszont egy bocsánatkérés, mi felettébb különös volt, szokatlan e téren.
- Semmi… - szóltam volna, azonban köszönt is az érintett. Nem volt jó a névmemóriám, ám hogy láttam az arcát, úgy az is az eszembe jutott – Allen. Szia. Igen, nagyon rég. – mosolyogtam, de nem tudtam volna idézni, hogy pontosan mikor is.
Váratlan újabb taszítás, mi már szinte borított is. Nem volt kérdéses, hogy ki is volt az okozója.
- Mégis mit képzelsz? – lépett Hisame a fiú elé – He?
Látni lehetett a sárkány leheletét és érezhette is a fiú annak a hűsítő mivoltát. Szinte az arcába hajolt átlépve azt a bizonyos határvonalat, mit nem volt illendő. Bal lábbal kelt fel, nehéz volt irányítani, a kedvére járni, azonban kapaszkodtam a tarkójába a szarvai alatt és húztam el a pofáját Allen elől.
- De Apa, neked ment!
- Véletlen volt csupán.
- De… - majd az egész testemmel nehezedtem rá, hogy tartani tudjam.
- Ne csináld már ezt. Ő barát. Nem tudom, hogy miért viselkedsz így ma.
- Barát? – hirtelen megállt a birkózáshoz hasonlítható jelenetünk, csupán csak az arcával fordult és felvont szemöldökkel figyelt.
- Azt hiszem nem emlékszik rád. – szóltam a fiúhoz – Elnézést, nem tudom, mi van vele. Asszem, a tinédzser korszakba lépett. – sóhajtottam, miközben kirázta magát a hónaljam alól Hisame, majd nyújtottam a kezem Allennek – Jó látni. Eltűntél mostanában.
- Ja, eltűntél. Ki vagy? -  a kezem emeltem és csóválva a fejem temettem arcom tenyerembe.
- Lehet jobb, ha bemutatkozol. – egyszerű tanács volt részemről, sem mint más.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása Vo36oi2601/2700Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása

Témanyitás by Cardinal on Szer. Nov. 13 2013, 15:46

Ossu!

Inaktivitás miatt kérésre lezárom a KT-t. Jutalmatok 20 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása Vo36oi0/0Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Peter vs. Allen; A rozsdás fogaskerekek újraindítása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.