[9. boss]

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Júl. 20 2013, 23:39

Szabad kör, megérkeztek a boss terme elé, beszéljétek meg a taktikát...stb. stb.

Határidő: mindenkinek 10 nap


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:08-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Enheriel on Vas. Júl. 21 2013, 16:56

Egy különleges nap volt ez számomra az alábbi okokból: egy bossharcot kell megszerveznem és levezetnem. Úgy történt, hogy éppen takarítottam a boltomat, mikor kaptam egy üzenetet az alábbiakkal:

„Kedves Játékos!

Te lettél a szerencsés, aki levezethet egy új szint megnyítási kísérletet azzal, hogy megszervezheted és levezetheted a 9. Boss elleni harcot! Gyűjtsél össze minél több embert, ugyanis a bossról az alábbi információkat szereztük meg:
- Nincs segítője
- Páncélja nem haladja meg az ötszázat (500)
De ami a legfontosabb:
- Halála után két kisebb darabra esik szét!
Szóval nem lesz könnyű falat! Amennyiben szerzünk még információt, azonnal elküldjük neked! Itt vannak a koordináták is.

Szeretettel:
Boss Felderítők”

Kicsit meglepődtem, hogy van ilyen csoport is. Lulu ennek ellenére gratulált nekem, hogy ilyen feladat jutott. Nem sokkal később ki is raktam egy hirdetést, hogy embert keresek rá, adott időpontban és a megadott helyen. Én voltam az első Villámlással, aki odaértünk a kapuhoz, és vártuk a többieket. Szép sorban jött egy csomó ember, legnagyobb örömömre. Amint az utolsó érkező is megérkezett, vártam még öt percet, majd felálltam és megszólaltam:
- Üdvözöllek titeket! Enheriel vagyok, a Petem meg Villámlás, én szerveztem meg és én vezetem le a Boss harcot. Szeretném, ha közösen beszélnénk meg a taktikát, és ezért elmondom azt, amit a Bossról tudok: Nincsen segítője, így tudunk a Bossra koncentrálni. A Páncélja nem haladja meg az ötszázat, így ha összefogunk, gyorsan le tudjuk ütni azt is. De a halálakor kell nagyon vigyázni, ugyanis miután meghal, akkor két kisebbre esik szét! Javaslom, hogy akinek van Potionja, kristálya, vagy más olyan cucc, ami jó a csapatnak, tegye a közös invertory-ba! Taktikára bármilyen ötletet végighallgatok!

Közös invertory-ba rakok:
1x Alap Csapat Sebzés Kristály (Aktiválása után a csapatodban mindenki következő támadása 1-el többet fog sebezni.)

_________________
[9. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[9. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[9. boss] Vo36oi2532/2700[9. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Júl. 21 2013, 22:46

Iszonyatos tempóban sikerült megtisztítani ezt a kazamatát, s máris a boss ellen nyomulhatunk. Úgy érzem, hogy ez a 9. szint akármennyire is gyönyörű táj, nem sok érdeklődést vált ki a frontharcosokból. Talán hozzám hasonlóan a többiek is úgy érzik, ez az utolsó lépcsőfok, amit még kénytelenek vagyunk meglépni, mielőtt a várva-várt tizedik boss ellen vonulhatnánk.
Jegyesem most is, mint ahogyan az egyre inkább megszokottá kezd válni, mellettem vonul be a szintfőnök kapujához. Előttünk csak egyetlen egy ember érkezett, a petjével már itt várakozik a szervező. A lányról csak annyit tudok, hogy időnként nálam vásárol vagy éppen rendel felszerelést, és állítólag most éppen ő a WR aktuális céhfőnöke. Számomra kissé furcsa, hogy ő rendezi ezúttal a bossfightot, holott még sose láttuk korábban a fronton. Odaköszönök Enherielnek, majd mielőtt csevegni kezdhetnénk, sorra érkeznek a többiek is.
Figyelmsen végighallgatom a szervező információit, s már kezdenék megörülni, ám az utolsó infó, miszerint a boss halála helyett kettéosztódik, csöppet sem megnyugtató tény. Ami ennél zavaróbb gondolat, mi van, ha nem csak egyszer osztódik? Azt hiszem, ideje előállni az én infóimmal és egy esetleges taktikai ötlettel, aztán Mirika majd rámcáfol, ha rosszul látom a helyzetet.
- Annyival kiegészíteném a hallottakat, hogy az informátorom szerint a boss lassú, szóval elő a gyors futás kristályokkal, plusz az élete nincs 500 fölött, ergo kevesebb, mint 1000 pont leütésével már el is érhetjük, hogy osztódjon. Ha ez megtörténik, akkor javaslom, hogy a mi csapatunk is osztódjon ketté. Mindkét csapatba kellene tank, dps és healer is, szóval ez alapján kellene rendeződni. A másik lehetőség, hogy a tankok magukra vonják a második boss figyelmét, és mindenki csak egyet támad, így hamar végezhetünk vele és áttérhetünk a másikra. Döntsetek, melyik megoldás tűnik logikusnak, de arra kérlek benneteket, figyeljetek egymásra és ha kell, legyen switchullám. A múltkor is szépen működött! Wink
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[9. boss] Vo36oi10/5000[9. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Szophie on Hétf. Júl. 22 2013, 16:52

Alig lett vége a nyolcadik bossnak, máris hívtak a kilencedikre. Vezér örült, mint mindig, hiszen harcolhatott. És igazság szerint nagyon elkeserítette a tény, hogy az előző alkalommal egyetlen csapása sem talált be. Engem meg bosszantott, de nagyon. Még egyik bosson sem sikerült rendesen bizonyítanom, még egyetlen alkalommal sem szerepeltem jól. Semmire nem vagyok használható!#>< És a múltkor még csak megsebezni sem tudtuk azt a nyomorult macskát. Mindenkinek fontos szerep jutott, switcheték egymást, életeket mentettek, hatalmasakat ütöttek, én meg csak figyelni tudtam őket. Elkeserítő..Sad Megfordult a fejemben, hogy nem megyek soha, de soha többé bossra. De attól csak még haszontalanabb lennék, mint ami most vagyok. Csak egyszer történne olyan, hogy én is segíthetek valamiben, csak egyetlen egyszer.. Persze most is féltem, mint mindig, de kezdtem már megszokni az érzést. Valahogy még jóleső is volt, ahogyan megremegett a lábam a gondolattól. Vajon most milyen szörnyűséggel állunk majd szemben? Mennyire lesz nehéz, vagy éppen könnyű? A tizedikről azt mondják, félelmetesen erős lesz, de vajon a kilencedik annak lesz a beharangozója, vagy épp ellenkezőleg egyszerűbb lesz, mint vihar előtti csend?! Mindenesetre nem akartam egyedül menni. Azt akartam, hogy valaki lekösse a gondolataimat, és ne kelljen örökös szerencsétlenségemmel foglalkoznom. Aki elsőre eszembe jutott, az Hinari volt. Szerettem vele menni, meg ilyesmik, de mindig annyira számító, és alapos, hogy talán csak még jobban ideges lennék tőle, az egész feszült viselkedésétől. Mert harcok előtt mindig ilyen volt. Ren tuti az Artesesekkel megy, mint mindig. Másokat meg nem ismerek annyira, hogy lenne pofám megkérni őket, hogy jöjjenek velem. Ha csak nem... Vajon piros indikátoros lovag-san jönne velem? Mondjuk nem tudom, mit szólna ahhoz a céhem többi tagja.. Persze egyszer úgy is ki kell derülnie. Jajj nekem. Végül pötyögtem egy üzenetet, hogy találkozzunk út közben. Gyorsan összeszedelőzködtem, mindent felszereltem, megnéztem rendben vannak-e Vezér fogai (?) , és indulásra kész!
Réges régen nem találkoztunk, nem láttam vagy két napja, így boldogságtól repkedve borultam a nyakába. Hiányzott, hogy nem láthatom, nem beszélhetünk, nem érinthetem, de még az is, hogy nem szagolhatom. Mikor végre engedni tudtam az ölelésemen, megrohamoztam egy csókkal. Furcsa volt ilyen módon szeretni, és köszönteni, nem pedig messziről integetni csak, meg mosolyogni. Igazából furcsa volt még az egész, hogy olyan közvetlenül bánhatok vele, de persze megállni sem bírtam volna. És sikerült elérni, hogy ne legyenek nyomasztó gondolataim. Igazság szerint semmilyen gondolataim nem voltak, mert ha lettek volna, biztosan tudna róla. Az a fránya gondolatolvasás.:/
Szóval elindultunk így kettecskén, de engem elkezdett zavarni, hogy én JL-es, ő piros.. Szóval kissé furcsa lett a helyzet. Én mondtam, hogy túl komplikált belemenni egy kapcsolatba, én mondtam!
- Izé.. Azt hiszem, a helyszínre külön kéne érkeznünk. A céhem ugye..- csak ennyit mondtam. Gondolom megérti, vagy nem. Csak nem sértődik meg.. Vagy de? :O Nem akarok még balhét ez miatt..
Szóval megérkeztem a helyszínre, köszöntem annak, akinek kellett, és meglepődtem, mivel egy olyan lány lett a vezetőnk, akit eddig nem is láttam egy bosson sem. Mondjuk egy picit ismerős volt, csak azt nem tudom, honnan.

_________________
[9. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[9. boss] Vo36oi7666/7700[9. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Thunder on Hétf. Júl. 22 2013, 18:28

Az a fránya 8. boss alig akart meghalni erre már a szokásos hajtás szerint indulhatunk majd neki a következőnek, viszont arra még én sem számítottam, hogy ilyen hamar. Nem volt túl sok időm kipihenni a csata fáradalmait és még a harcért járó plusz pontot se tudtam hova fogom elosztani, de mivel már front harcosnak tekintem magam nem hagyhatom ki a következő szint bevételét. ~ Igaz, hogy nem vagyok egy ismert alak … erős se vagyok .. de amit tudok megteszek azért, hogy kijusson mindenki ebből a játékból még ha az életembe is kerülne ~ mondtam magamban amikor értesültem az információról, hogy mikor kezdődik majd a következő boss elleni küzdelem. Az előzőn vagyis a 8. bossnál is alig tudtam a társaimat segíteni … valószínűleg már jóval magasabb szinten állnak mint én, de ez nem állíthat meg abban, hogy szembeszálljak a következővel és a következővel ameddig csak tudok. Elindultam hát a terem elé. A kazamata már teljesen ki volt tisztítva szokás szerint. Ahogy megérkeztem már rajtam kívül ott volt jó pár illető. Köszöntem mindenkinek, majd felfigyeltem egy olyan leányzóra akire nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom itt. ~ Sokat fejlődhetett, vagy inkább csak én lassultam be a fejlődésben ? ~ kérdeztem magamban mikor odasétáltam a White Rose jelenlegi céh vezérhez. Megfelelő tisztelettel köszöntöttem feljebb valómat s fél térdre borultam előtte jobb kezemben a kardomat tartva.
- E kard hosszú utat járt be oldalamon. Neked ajánlom, magammal egyetemben. - szólaltam a csendet megtörve és két kezembe vetem tokostul fegyveremet melyet kinyújtottam magam elé és lehajtottam fejemet. - A kardom, az erőm, a lelkem hűsége és tisztasága felett te rendelkezel. Te vagy a lelkem ura kiben minden reményem vagyon. Vezérem … e kard hozzád tartozik. Mint “lovag” sosem eskettem fel kardom másnak, így sosem lehettem igazi “lovag”. De most neked szeretném adni kardom, hogy vezérem maradj mindörökké. Mert efféle személy kívánok lenne ebben a világban. Vedd el a kardot … sosem árulnálak el - majd vártam, hogy a céhem vezetője mit fog lépni a már rég előre eltervezett esküm hallatán. Amint elveszi vagy visszautasítja legyen az bármelyik beletőrődöm a döntésébe, de egészen a végsőkig mellette fogok harcolni. Azzal a lendülettel felálltam s vártam, hogy a többiek is megérkezzenek. Nem aggódtam az miatt, hogy hányan látják vagy hallják miket mondtam. Amit mondtam azt mind komolyan is gondoltam. Amint céhem vezetője kilép az összegyűlt tömeg elé és elmondta mindazt amit kellett volna nem állhattam ott tétlenül. Kiléptem én is és odaálltam a jobbjára majd én is elmondtam a mondandómat.
- Nem számít mikor és hol! Én is szeretnék valamit tenni! Ha a jövőért indultok harcra, melletek kívánok lenni. … Nem … nem akarom, hogy újfent hátra legyek hagyva. Tenni akarok én is valamit. Járjunk sikerrel és tudjuk magunk mögött ezt a szint főnököt is. -

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[9. boss] Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[9. boss] Vo36oi1119/1200[9. boss] 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Noxy on Kedd Júl. 23 2013, 19:38

A nyolcadik bosst kihagytam egy küldetés miatt. Teljesen ledöbbentem, hogy a kilencedik boss ellen Enhi fogja vezetni a csapatot. Enhi??? Te jó ég!!! Ő arra sincs felkészülve, hogy jó céhvezető legyen vagy partivezér, de hogy egy boss elleni küzdelemmé? Teljesen megdöbbentem. Mint mindig ilyenkor, most is érzékelt a vészjelzőkém. Ennek nem lesz jó vége. Főleg azután, amit Enhi és Anatole is mondtak a bosszal kapcsolatban.
- Szóval ha meghal, ketté osztódik, mint egy amőba, de nem éri el az ötszázat a páncélja. - ismételtem át. - Anatole első javaslata mellett döntök, mivel a második túl kockázatos. Ha csak az egyiket támadnánk, akkor senki se fogja a másikat feltartani. Ha lenne is rá valaki, azt az illetőt is folyamatosan healelni kellene. De mivel ez nem a WoW, nehezebb ügy így. De ha két külön csoportra válunk, akkor azt kellene csinálni, hogy az egyik csapatban a legerősebbek legyenek, hogy gyorsabban végezzenek az egyik bossal, a másikkal addig a többiek viaskodnak. Ha az erősebbek legyőzik az egyiket, akkor a másikat mindannyian pillanatok alatt kivégezzük. Állok szolgálatra az Angelic Voice nevében.
Remélem, ezúttal nem fogok egyből kiesni, mint a hetedik bossnál. Az elég cikis helyzet volt. Pedig megmondtam mindenkinek, hogy talán inkább csak a bosszal kellene foglalkozni, mert az égvilágon nem győztük volna le, ha a csapat háromnegyede még a segítőkkel foglalkoztak volna.
Talán remélhetőleg nem lesz gond. Ha mégis, szegény Enherielnek kell majd a felelősséget magára hárítania. Márpedig én még a legtapasztaltabb vezér helyében se lennék.
A mérgeim megvannak, kézbe veszem a Cseppkövemet (Mirikától kaptam ajándékba) és a Pajzshordozók Oldalkardját (ezt meg Ritától vettem nemrég), és vártam az indulásra. Elbuktam a hetedik bosszomat, de ezt már nem szeretném elbaltázni.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[9. boss] Vo36oi2457/2500[9. boss] 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Júl. 23 2013, 20:12

Korán odaértem a kapuhoz, mégis megelőztek jó néhányan. Maroknyi ember, bár ismerős csak Nii-chan volt, Judy-chan meg a farkasos idomárlány, a többieket max látásból, vagy még onnan se. Csak annyit vágtam le róluk, hogy egy kis céh, a White Rose képviseletében jelentek meg, s elvileg az egyikük nyomta le Barant, de olyan magának való fickónak tűnt. Ehhez képest ez a térdeplés elég durva volt, amit lenyomott, én tuti kiröhögném ._.
- Khm... hahó :3 - köszöntöttem őket, Anatot öleléssel, a többieket intéssel. Picit jobb hangulatban voltam, mint mostanában sokszor, felvillanyozott, hogy már csak egy lépés és megküzdhetünk a félelmetesnek beharangozott 10. bossal. Legalább haladunk felfelé, lassan, de biztosan. Akárki ismerős jött, azt minimum egy öleléssel fogadtam, kihasználtam a mostanában oly' ritka szociális hangulatomat. Viszont mikor a szőke csajszi, aki már ott volt, mikor megérkeztem, bejelentette, hogy ő lesz a vezető, picit pislogtam. Mármint... most jár először ilyen raid-en és rögtön...? Dafuq? Mondjuk az infói azok elég jók voltak, aztán Nii-chan is hozzátett pár dolgot, amiből ki lehetett indulni, de azért... mégis. Rossz előérzetem támadt @.@ Sóhajtottam egyet, de megálltam, hogy ne kiáltsak ki puccskísérletet, visszafogtam magam. Majd meglátjuk, tud-e irányítani, az adatok alapján nem tűnt túl nehéz bossnak.
- Azt is vegyük figyelembe, hogy a rendszer tíz főre van optimalizálva. Mivel többen vagyunk, számoljunk a kétszeresével ezeknek az értékeknek. Szerintem egy minimum 1600 sebzés kell majd az első fázishoz. Az eddigi bossok alapján talán nem fog más meglepetést tartogatni a kettéosztódáson kívül, szóval csak nem lesz vészes :3 Ami Anat javaslatát illeti, szerintem egyszerre csak egyre kellene koncentrálnunk. Minél gyorsabban legyőzzük az elsőt, annál hamarabb feleződik a csapatot érő sebzés - jeleztem a véleményem karba tett kézzel, majd Judy felé fordultam.
- Ha kettéosztjuk a sebzésünk, azzal csak ártunk magunknak, összesen többet fognak tudni támadni. Úgyis mindkettő agresszív lesz, ha az egyiket magára hagyjuk, nem lesz semmivel rosszabb a szitu. Vannak tankjaink, lehet switchelni, vannak gyógyítóink is. Többet rizikózunk, ha elnyújtjuk a harcot - mondtam ellent a véleményével, de végső soron majd a szervezőnek kell döntenie, hogy melyik opciót látja jobbnak. Az is egy fokmérő lesz. Mondjuk nem biztos, hogy lenyelem, ha valami ostobaságot akar csinálni, de majd meglátjuk Rolling Eyes

// 7x Mini potion (+5 HP) a közös inventoryba //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[9. boss] Vo36oi526/600[9. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by RenAi on Szer. Júl. 24 2013, 11:53


Nem húzták az időt a boss felderítők, még csak pár napja végeztük ki az előző bosst és máris hírt kaptunk a következőről. Szerencsére időben értesültem róla, így a kapu elé is időben oda értem. Pár ismerős arcot azért megpillantottam és már messziről is hangosan köszöntem rájuk:
- Haliii Minnnaaaa! – Visszhangzott a hangom. Széles mosollyal, lelkesedve léptem oda a többiekhez. Még vártunk picit és én is reménykedtem két arcban akit megpillanthatok. Az egyik Jin-volt, az előző bosszban is ott volt velünk és igencsak ügyeskedett. A másik viszont Rita, már rég láttam, aggódok érte. Nem jellemző hogy kihadja a boss harcokat de az utóbbi időben egyen sem volt. Idegesít hogy mi lehet vele. Nem kellett sok, néhány infóra is szert tettünk. Figyelemmel hallgattam végig a többieket, és helyeseltem Mirika állítását, legalábbis úgy tettem mintha érteném. Körbe néztem és megpillantottam hogy eddig főként csak Voicosok, két white roses Thun, és egy lány személyében, akivel eddig még azt hiszem nem találkoztam. Volt ott egy helyes srác is Ren céhéből, a többiek azt hiszem Anat-nak szólították őt. Majd a kisebb tömegben rábukkantam végre egy céhem béli tagra. Szélesen elmosolyodtam és oda léptem hozzá míg a többiek tanácskoztak.
- Szia jó hogy eljöttél, Szophie! – Szólítottam meg, és tényleg örültem a lány jelenlétének. Tudsz valamit a többiekről hogy ki jön még a céhből? – Kérdeztem rá a lányra, hátha informáltabb nálam. Meg ha jól emlékszem jóban van Hinari-val. Igen, remélem Ő is eljön. Nem kellett sok idő, össze gyűltünk páran, és én kicsit idegesen kutattam az arcok között hogy olyasvalakit lásak akit már nagyon szeretnék. Ha megpillantottam Ritát akkor, oda siettem hozzá és lelkesen köszöntem neki, majd kifejtettem hogy reménykedtem benne hogy eljön, sőt még vállba is csaptam és megkérdeztem tőle hogy miért is hagyta ki az előző boss-okat. Ha megpillantottam Jin-t is akkor a nyakába ugrottam, és megöleltem. Majd feltűnt valami furcsa rajta, nem tudom hogy mi, de valami nem stimmelt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[9. boss] Vo36oi6908/7300[9. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Askr on Csüt. Júl. 25 2013, 19:13

Végre sikerült: ott állhattam a kilences számú boss kapujánál, megannyi játékossal együtt. Azt mondják, a kilenc szerencsét hozó, de amint megláttam, ki szervezi a főnök lemészárlását, vághattam Hatival együtt a pókerarcot. Erősen gondolkodtam, hogy azon nyomban forduljak vissza, ne ölessem meg magamat, de szokásához híven a démonfarkas megint a ruhámat tépkedte. A helyzet nagyjából olyan volt, mikor őt akartam kirángatni az ágyból, hogy elvigyem arra az impozáns helyre, amit egyszerűen Pet ovinak tituláltak. Nagy nehezen aztán rászántam magamat, hogy elvegyüljek a tömegben. Aztán nagy megkönnyebbülés töltött el, hogy Anatot is ott láthattam, miképpen kiegészítette a White Rose vezérének a monológját. Őszintén szólva, nem hangzott túlságosan bizalomgerjesztőnek, amit a bossról mondtak. A két részre osztódás csak hagyján, de hogy két fázisú? Ahogy tudtam, felkészültem a harcra, vagyis burkom tényleg volt, ám remélhetőleg nem kell használnom. Több magabiztossággal néztem körbe a tömegen, s észrevettem Szophiet. Hati persze már ugrándozott is az ismerős arc láttán. Rögtön oda akart vontatni, fejével a lábamat bökdöste, hátha odamegyek, ám csak egy integetésre futotta. Ideges izgatottsággal, zsebre dugott kézzel hallgattam azt a fajta értekezletet, amibe talán a jövőben én is bebocsátkozhatok. Feltéve, ha lesz akkora hangom és eszem.
- Félsz? - kérdezte végül a kis, fekete démonfarkas.
- Nem! - vágtam rá fürgén.
- Innen látom, hogy puha az orrod! Félsz! - Hati aztán tudta, hogyan tegye tönkre az idomárjának az idegeit. Akaratom ellenére felmászott a vállamra, onnan pedig a fejemre, majd onnan lehajolt, hogy orrával az enyémet érintse. - Puha, mint a babapopsi! Hazudtál!
- A te érdekedben ajánlom, hogy most maradj egy picit csöndben. - mondtam, halálos komolysággal a hangomban. Csoda, hogy erre aztán hallgatott, bár nem szívesen. Zsémbes öregember módjára morgott egyet-kettőt, míg végre be tudta fogni azt a nagy száját. Mihelyst túltettük magunkat ezen, csendben vártam az indulásig.

_________________
[9. boss] Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[9. boss] Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[9. boss] Vo36oi2779/2900[9. boss] 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 26 2013, 14:02


Ezúttal kicsit később indultam, mint azt általában szoktam. Az utóbbi időben sokminden történt, és a falakon s folyosón áthallatszó, szomorú ének fel-felerősödése is inkább marasztalásra késztetett. Így a délelőttöt sétálással töltöttem, átgondolva egy kicsit a dolgokat, és lélekben felkészülve a mai bossharcra. Úgy hallottam, ez valamivel könnyebb lesz, mint a várva várt tizes, ám az előző is úgy indult, mégis csupán pár kristályon múlt, hogy nem kellett senkinek se kiteleportálnia. Talán túl sokat vártam a küzdelmektől. Hiszen… Kayaba biztos nem úgy tervezte a szintfőnököket, hogy mindenki feltétlenül túlélje a velük folytatott harcot. Mi mégis igyekeztünk elérni ezt, irtózatos tempóban fejlődött mindenki, és egyre több új arcot láttam a bosstermek előtt, ahogy feljebb és feljebb jutottunk.

Aztán csak megérkeztem én is, addigra már elég sokan összegyűltek, éppen Anat tartott kiselőadást, ismertetve a taktikát, mint ahogy azt szokta. Majd Miri vette át a szót, de érdekes módon, előtte felszólalt egy ismerős lányka is, furcsállottam, hogy csakúgy beleszól, de szerencsére a céhvezére hamar elintézte a dolgot. Ami azt illeti, én is Mirikának adtam igazat, ám szólni nem szóltam, az időt inkább arra használtam fel, hogy odamenjek a céhtársaimhoz. Boldogan üdvözöltem Szophie-t és Ai-t, a többiek felé biccentettem, majd Askr és Hati felé vettem az irányt.
- Sziasztok, örülök hogy itt vagytok – kezdtem, vegyes érzelmekkel a hangomban. Tényleg örültem nekik, ám emellé az aggódás is társult, nem is kicsit, persze még mindig jobb, mintha a tizes lett volna nekik az első – Burkotok ugye van? – folytattam, eközben megsimogatva a fiú feje tetején trónoló farkast – Mindenesetre, nem kell megijedni, ha baj van, segítünk. De reméljük nem lesz – tettem még hozzá, hogy kicsit oldjam a feszültséget. Még emlékeztem az első bossharcomra, így át tudtam érezni, mi is járhat a fiú fejében. Viszont a frontharcosok – egy-két Piroskától eltekintve – eddig mindig képesek voltak a csapatmunkára, s most sem hiszem, hogy csalódnom kell ebben. Biztatón rámosolyogtam a fiúra, és ameddig be nem mentünk, mellettük maradtam. Időnként körbekémleltem, háta megjelenik még a céhből valaki, Ritára és Lewisre is nagyon számítottam. Miután megbeszéltük a taktikát, és kinyílt a kapu, maximális sebességre kapcsolva rohantam befelé, csak a bossra koncentrálva.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[9. boss] Vo36oi14712/10100[9. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Júl. 26 2013, 16:42

- Nahát, máris...? - sóhajtottam fel, ahogy a levél tartalma eljutott a tudatomig. Nem vártam ilyen gyors folytatást, hiszen éppen csak legyőztük az előző bossmobot, ám ezek szerint a frontharcosok rekordidő alatt feltérképezték a kilencedik szint főkazamatáját és rátaláltak a kapura. Ha nem kapom meg ezt az üzenetet, alighanem lemaradtam volna róla, de úgy tűnik nem várt haszna is volt annak, amibe belekevertem magam. A csuklómon nyugvó karkötőre pillantottam, majd megérintettem. A felugró ablak egy 2. szintű tárgyat mutatott. A tárgyat, mely eleddig az egyetlen oka volt a részvételemnek ezekben a harcokban. A legendás pajzs, mely jelenleg még jóval gyengébb volt, mint a Csigaház, de benne rejlett a játék legerősebb pajzsa. Volt egy olyan sejtésem, hogy nem arra tervezték, amire én használtam, hiszen mérete akár több ember megvédésre is alkalmas lehetett, de hogy én másokat megvédjek? Nevetséges gondolat...
Mostanra azonban volt már egy másik okom is részt venni, és ezt az okot az üzenet feladója rejtette. Elkövettem egy olyan ostobaságot, amire megesküdtem, hogy soha többé nem fogom elkövetni, de hiába a fogadalmam, ez nem működik ilyen egyszerűen. A választott utamról letértem és elköteleztem magam egy nem várt helyen és időben. Talán pont a helyszín az oka eme elcsábulásomnak, hiszen itt nem volt mitől tartanom. Becsuktam a szemem és elvigyorodtam. Nem volt miért aggódnom, milyen igaz... :] Megráztam a fejem, ahogy mindig, ha ilyen gondolatok jártak a kobakomban, és ami azt illeti, nemigen tudtam nem Szophiera gondolni. Csak ő járt a fejemben reggeltől-estig.
Feltápászkodtam és lehívtam a menümből a szokásos köpenyemet, melybe ilyenkor burkolóztam. Most azonban a csuklyát nem tettem fel, miközben magamra öltöttem. Nem volt miért, hisz nem közvetlenül a kapu elé mentem. Meg sem találtam volna térkép híján, felkészületlenül ért ez a csatába hívás :] Szophie már várt rám a megadott helyszínen, mihelyst megláttam, széles mosoly borult az arcomra. Ő megölelt, én megöleltem, magamba szívtam édes illatát és megpusziltam a homlokát. Szavakra nem volt szükség, azaz egyre mégis.
- Hiányoztál, csillagom :] - súgtam halkan a fülébe, még mielőtt ajkaink egymásra tapadtak volna. Ilyesmi érzés lehet a mámorban fürdés, szinte megrészegített a boldogság, melyet a lány csókja és közelsége adott. Leírhatatlan érzés volt, jómagam pedig örömmel adtam át magam neki. Kezét fogva indultunk el, ám nyugtalansága hamar feltűnt, és rövidesen ki is bökte, miféle súly húzza le a lelkét.
- Igazad van, nem mutatkozhatunk együtt. Menj csak előre, ha szükséged lenne rám, ott fogok teremni melletted :] - válaszoltam megszorítva kicsit a kezét, majd elengedtem, hadd menjen. Némi habozás után útnak is indult, én pedig felhúztam végre a csuklyám és a minimapomon követtem a tündérkét, mígnem elég távolságba nem ért, hogy utána induljak.
Érkezésemkor már nagyban folyt a szociális élet, én szokás szerint a látóterükből nagyjából kieső helyen álltam meg, és dőltem a falnak. Kerestem a tekintetemmel Kazuma-kunt, Violát, vagy éppen a bohócot, de főként Szophie-ra összpontosítottam. Mégis megakadt a szeme valaki máson is. Nocsak... csupa meglepetés ez a nap, Enheriel jelenlétére sem számítottam. Szóval ő is van legalább 10. szintű... Csuklyámat jobban a szemembe húztam, de miért is bujkálok előle? Tisztában voltam vele, hogy a lány nem semleges irántam, de azért ez túlzás volt. Yare-yare... még a végén elpuhulok, jobban oda kell figyelnem arra, mit teszek és miért :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[9. boss] Vo36oi7624/7700[9. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Júl. 27 2013, 14:42

Ma is egy boss harcra készülök, csak úgy, mint nemrég. Nagyon gyorsan sikerült rátalálni a kilencedik boss termére és végigpucolni az előtte lévő kazamatát. Talán ez valamiféle jel, hogy könnyű dolgunk lesz, vagy hasonló. Az előző harc végére nagyon meglepődtem, hogy hírtelen milyen erőssé változott az a szörnyeteg. De hála a csapatmunkának, senki sem halt meg, vagyis teleportált ki a burok segítségével.  Így is volt jó, senki sem panaszkodhatott. Mirika-san vitte be neki az utolsó ütést, ami talán egy jó pont a Voice-nak.  Még egy támadást nem biztos, hogy kibírtak volna a vörös életsávos játékosok.
Egyedül érkezem meg, szokás szerint a boss termének ajtaja elé. Ai-chan, mint mindig most is kedvesen üdvözöl, és a nyakamba ugrik. Nem olyan rég találkoztunk, de nekem akkor is hiányzott már. Nagy kár, hogy nem élhetünk egy fedél alatt, mert különböző céhek tagjai vagyunk, de ezt el kell fogadnunk. egyelőre nincs ebből semmi probléma. Szorosan magamhoz ölelem és megcsókolom, ha már egy pár vagyunk, akkor nincs miért szégyenkeznünk. Ekkor veszem csak észre a JL tagokat a közelünkben. Csak mosolygok rájuk és elengedem Ai-chant és meghajolok előttük, ahogyan azt illik.
- Sziasztok, a nevem Tetsuko Jin, Örvendek! – mutatkozok be széles mosollyal az arcomon, azoknak, akik éppen ott vannak körülöttem. Bizonyára jól kijönnek egymással, hiszen egy céh. Bár ezt mondhatnám az enyémről is, de eddig csak egy tagot ismerek, Mirika-sant.  Magam is tudom, hogy ez így nem igazán jó, de egyelőre nem tudok ellene mit tenni. A többi tagot elnyelte a föld, vagy nem is értem, hogy mi lehet velük, talán csak mindegyik magának való.  Mikor az ajtó kinyílik, megyek magam is, Ai-chan mellett természetesen.
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[9. boss] Vo36oi2110/2300[9. boss] 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Júl. 27 2013, 23:20

Még csak pár napja, hogy végeztünk a nyolcadik bossal, és már meg is találtuk a kilencediket, ráadásul idáig eljutni is nagyon könnyű volt. Nem is emlékszem még ilyen könnyűnek ígérkező fight-ra. Bár az is megeshet, hogy ez csak csel, hogy lankadjon a figyelmünk, azt hisszük, hogy könnyű dolgunk lesz, aztán full erős bossal találjuk majd szembe magunkkal. Hát ez is megeshet, de kit érdekel? Lenyomjuk, akármilyen erős is és csak ez számít, semmi más.
Kicsit késve érkezem meg, mert egészen más dolgom volt. Nem zavar, hogy nem én vagyok az első, a lényeg az, hogy akkor legyek itt, mikor kinyílik a boss termének kapuja. Csakis ez számít, több nem. Belépve látok már pár arcot, ismerőset, ismeretlent. Csak intek nekik, Regi is biccent a vállamról, ahogy szokta, bár már teljes állapotában harcra kész szerintem. Mondjuk, most egészen jól visszafogja magát, nem értem mi baja lehet… vagy csak az erejét tartogatja? Igen, az is megeshet.
Az információt, amit a lány ismertetett… név szerint Enheriel. Egyszer találkoztam vele eddig többször nem, akkor is csak pár percre, de ettől még emlékszem rá. Lényegében nem tűnik túl nagy falatnak ez a bossocska, de majd kiderül. mint mindig, most sincs tökéletes.
Körülnézek alaposan, és mint mindig, most is szemet szúrnak a vörös indikátorok. Fura, hogy eddig nem tette szóvá senki sem. Mivel ez könnyű harc lesz elvileg, nem teszem szóvá, de a tízedik boss előtt azért ebből csinálok egy kis elszámolást, cirkuszt, ha úgy jobban tetszik. Nem szeretnék senkivel sem szót váltani, nincs idő rá és nincs is miről jelen pillanatban. amikor az ajtó kinyílik, meginduliok én is, és a pajtikám is Reginald.

Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[9. boss] Vo36oi6382/6500[9. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Júl. 28 2013, 12:29

A mai napom is úgy indult, mint a többi. Egy szép erdei reggelen, mikor a nap felkelt Aincrad szélén senki sem lehet letört, és én sem voltam az. Bár tudom, hogy van már céhházunk, de ugye a szokás hatalma… így hát mai is ugyanúgy leugrottam petem mellé a fűbe, és kedvesen köszöntöm. Bár elején még jól indult a nap tudtam, hogy nem sokáig lesz ilyen békés, ugyanis a későbbi programom egy kicsit érdekes, ugyanis egy újabb bossocskával fogunk majd viaskodni. Már szokás nálam ez a bossparádé, így nem mondhattam nemet a hívogató veszélynek. Miután mindent elintéztünk petemmel már indultunk is tova. Petem oldalán ismét útnak indultam és szinte semmi perc alatt a város teleporjánál álltunk. Hamarosan fel teleportálódtunk a 9. szinten lévő Arany Legelőkre, majd útnak is indultunk a kazamata felé. Úgy tűnik a kazamata már ki lett tisztítva, így nekünk csak végig kellett rajta menni, és végre a Kazamata előtt találtuk magunkat, ahol már elég sokan várnak már. Kis idő után végül elkezdődött a tájékoztatás, így hamar meg tudhattam mire is kell figyelnem. Én is egyetértettem Anattal miszerint a boss szétszakadása után csak az egyik felére kéne figyelni. Én rögtön tudtam, hogy nem nagy valószínűség szerint fogom magamra vonni a boss figyelmét, csak ha baj van, ugyanis az én feladatom főként a healelés, és szerintem se én se petem nem tartoznak a tankok közé. Hát igen, sajnos bele kellett törődnöm, hogy én nekem mindig hátul kell baktatnom a csatamezőn. Végül, amikor megindulunk, a kapu felé aktiválom a Haragos funkciót a kesztyűmön, így a sebzésem egyel nőt.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[9. boss] Vo36oi3819/4100[9. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Viola on Vas. Júl. 28 2013, 21:21

Nem mondom, hogy nincs kedvem egy újabb bosshoz, de lassan már kezd elegem lenni belőlük. Ugyan az a monoton módszer mindegyiknél: idejövünk, bemegyünk, legyakjuk, következő szint. Oh, azt hiszem még sincs kedvem hozzá! Szívesebben visszamennék a konyhába sütni-főzni, hogy mire Anatole hazaér a "munkából" már minden az asztalon legyen, finom elkészítve, esztétikusan elhelyezve, hogy aztán vegyünk egy kellemes fürdőt és átadhassuk magunkat az élvezeteknek. De már itt vagyok, így ennek az estének az én elgondolásomban lőttek. Nincs más, mint a tény, hogy be fogok menni a kapun akármi is várjon rám, illetve ránk és harcba szálljunk. Miért is..? Odakint élni nem volt fenékig tejfel, sőt! Aincrad egyáltalán nem rossz hely, ha ennyi ember visszatért a szerverleállás után. Én pedig Anathoz jöttem vissza, nem pedig azért, hogy bossokkal harcoljak, míg csak erőm futja. A tervem arról szólt, hogy egy olyan világban éljek a kedvesemmel, miben megtehetek bármit, ami a valóságban lehetetlen. Egyszóval függővé váltam Aincrad által, a Sword Art Online által. Éppen annyira, mint Anatole, vagy bárki más, aki itt van. Függők vagytok srácok, függők! A SAO éltet benneteket és engem, de akkor miért akarunk folyamatosan azon lenni, hogy kivigyük..? Megnyugvásból, vagy időtöltésből..? Esetleg nem merik maguknak bevallani, hogy függők és ezt a szint-tisztogatást csak álcaként húzzák maguk köré..?
- Drágám, ha végeztünk ezzel a bossal, szeretnék veled beszélni otthon. Lehetőleg egy üveg ital mellett. De ne aggódj, igazából semmi komoly az egész, csupán elmélkedni támadt kedvem... - szólítom meg Anatolet és motyogok neki pár mondatot kedvesen, mosolyogva.
Oda sem figyelek arra, hogy mi a fenéről beszélhetnek. Stratégia, bla-bla. Nem arra vagyok kitalálva, hogy ezt a sok halandzsát bogarásszam. Ha odabent akarnak tőlem valamit, akkor úgy is mondani fogják, ha tetszik nekem, ha nem. Majd ott eldöntöm aztán, hogy eleget teszek-e a kérésüknek, avagy nem.
Ujjamról lehúzom az eljegyzési gyűrűmet, vagyis a Metamorphot, s alakját egy recés katanává módosítom gondolatommal. A fényben csillanó penge büszkeséggel tölt: nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy egy ilyen eszközzel sétálgat, mi akaratom óhajára lehet bármi...
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[9. boss] Vo36oi1535/1700[9. boss] 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 29 2013, 15:50

A kapu kinyílt és a szinthez hasonlóan itt is aranymező van. A pálya közepén azonban van egy óriási hegydarab, ami az kapu kinyitásakor mozgolódni kezdett. Hamar emberi formát vett fel, majd a feje fölött a következő jelent meg: Dab a Gólem

[9. boss] Nature_golem_artwork_hires

Amint a boss felkelt a következőt mondta:
- Pont, mint bolhák a fűben. Készüljetek arra, hogy eltaposlak titeket.

Anatole Saito (Sebzés: 40, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Anatole Saito
Anatole Saito
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 41, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 25, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Mirika
Mirika
Mirika
Boss
Hinari (Sebzés: 25, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Hinari
Hinari
Hinari
Hinari
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 0, pet sebzés: 24, minden 6. körében pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Boss
Viola (Sebzés: 30, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Viola
Viola
Viola
Viola
Boss
Szophie (Sebzés: 1, pet sebzés: 32, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességet nem használhat)
Szophie
Szophie
Szophie
Szophie
Boss
Thunder (Sebzés: 30, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Thunder
Thunder
Thunder
Boss
RenAi (Sebzés: 14, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
RenAi
RenAi
RenAi
Boss
Askr (Sebzés: 0, pet sebzés: 23, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Askr
Askr
Boss
Tetsuko Jin (Sebzés: 6, minden 6. körében pihen, támadáshoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Tetsuko Jin
Boss
Judy Noxia (Sebzés: késenként 12, minden 5. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Judy Noxia
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 18, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához nem kell dobnia)
Tachibana Makoto
Boss
Enheriel (Sebzés: 10, pet sebzés: 18, minden 6. körében pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képesség használatához 2 vagy afölött kell dobnia)
Boss

Közös tarisznya:
1 Alap Csapat Sebzés Kristály [Enheriel]
7 Mini Potion [Mirika]

Boss: teljes élet, teljes páncél
Anatole Saito: 140 élet, 27 páncél
Ryuninji Ren: 125 élet, 25 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Hinari: 100 élet, 28 páncél
Kusumi Ayani: 115 élet, 15 páncél
Viola: 100 élet, 27 páncél
Szophie: 90 élet, 26 páncél
Thunder: 110 élet, 17 páncél
RenAi: 160 élet, 33 páncél
Askr: 70 élet, 14 páncél
Tetsuko Jin: 200 élet, 34 páncél
Judy Noxia: 50 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 90 élet, 35 páncél
Enheriel: 70 élet, 15 páncél


// Anatole Saito jön, 1 pihenője van, a 6. cselekvése. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Júl. 29 2013, 23:52

Feltűnően kevesen vagyunk. Nem hiszem, hogy ennyire érdektelen lenne a frontharcosok körében egy újabb boss, inkább arról lehet szó, hogy ilyen rövid idő alatt nem készültek még fel vagy el sem érte őket időben a csatába hívás infója. Lehet hogy maga a szervező ismeretlen személye is rátett egy lapáttal, nem tudhatom, mindenesetre é csöppet sem vagyok betojva. Az infók alapján nem tűnik nagy falatnak ez a boss, ráadásul mivel sokat fejlesztettem a sebességem az utóbbi időben, igazán hatékony tudok lenni majd egy lassú szintfőnök ellen. Odaköszönök mindenkinek, aki utánam érkezett, majd a taktikai megbeszélő után irány a kapu. Előreszaladok és előzékenyen kitárom a többiek előtt. Íme egy... újabb gólem? De legalább zöld *.* Ideje neki is bemutatni pörölykét, had kóstolgassa a pixeljeit a jó öreg, megkövesedett boss bá'. Twisted Evil

bounce Bumm-bumm-bumm! bounce 

//5x40=200 sebzés ment a bossra, 6. támadás helyett pihi.//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[9. boss] Vo36oi10/5000[9. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 30 2013, 00:11

A boss páncélja le lett ütve.

A boss 9-et sebez.

Boss: teljes élet

Anatole Saito: 140 élet, 18 páncél
Ryuninji Ren: 125 élet, 25 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Hinari: 100 élet, 28 páncél
Kusumi Ayani: 115 élet, 15 páncél
Viola: 100 élet, 27 páncél
Szophie: 90 élet, 26 páncél
Thunder: 110 élet, 17 páncél
RenAi: 160 élet, 33 páncél
Askr: 70 élet, 14 páncél
Tetsuko Jin: 200 élet, 34 páncél
Judy Noxia: 50 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 90 élet, 35 páncél
Enheriel: 70 élet, 15 páncél

Közös tarisznya:
1 Alap Csapat Sebzés Kristály [Enheriel]
7 Mini Potion [Mirika]


// Ryuninji Ren jön, egyszer pihen a 6. körében. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Júl. 30 2013, 20:43

A terem ajtaja kinyílik és beözönlünk rajta frontharcosok. Igaz kevesebben vagyunk, mint legutóbb, de kevesebb emberre is kell vigyázni. Gyorsaságom még mindig nagynak számít, ezen csodálkozom is, de mindegy. Én csak a boss-t akarom ütni, hogy minél hamarabb vége legyen. Reginald felugrik a vállamról és már szárnyal is. egyenesen a nagy és csúnya valaminek repül, hogy alaposan lezúzza. Valamiért a bossok mindig csúnya nagy valamik... kezdem azt hinni, hogy egyik boss termében sem látok majd playmate-t Sad

// 5x 41 sebzés//
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[9. boss] Vo36oi6382/6500[9. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 30 2013, 23:59

A boss szétesett, majd a kődarabokból két kisebb boss formálódott ki. (Ezek már csak kétszer akkorák, mint ti)

Az első számú 9-et sebez Anatolera.

A kettes számú 9-et sebez Renre.

Boss 1/1: teljes élet, teljes páncél
Boss 1/2: teljes élet, teljes páncél

Anatole Saito: 140 élet, 9 páncél
Ryuninji Ren: 125 élet, 16 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Hinari: 100 élet, 28 páncél
Kusumi Ayani: 115 élet, 15 páncél
Viola: 100 élet, 27 páncél
Szophie: 90 élet, 26 páncél
Thunder: 110 élet, 17 páncél
RenAi: 160 élet, 33 páncél
Askr: 70 élet, 14 páncél
Tetsuko Jin: 200 élet, 34 páncél
Judy Noxia: 50 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 90 élet, 35 páncél
Enheriel: 70 élet, 15 páncél

Közös tarisznya:
1 Alap Csapat Sebzés Kristály [Enheriel]
7 Mini Potion [Mirika]


// Mirika jön, 1 kör pihenő, a 6. kör. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Mirika on Szer. Júl. 31 2013, 00:28

Jó volt látni néhány arcot, gondoltam itt Hatiékra elsősorban, de meglehetősen foghíjas volt a csapat. Talán azért, mert az előző boss fárasztó volt, és ennyire kevés időnk volt felkészülni erre? Nemtom... mindegy, megiramodtam és előhúztam a késeimet, nem akartam most ezzel törődni. Harcolni akartam, méghozzá a vadiúj zsákmányommal, amire most már furcsa módon még büszke is voltam. Na igen, de ahogy felhúztam magam elé támadóállásba a kezemet, valami fura masszát észleltem a tőrömön. Nem volt új, mert a Cseppkőről is folyton csöpögött harc közben az a méreg, de most nem volt nálam Cseppkő! Lelassítottam és megszagoltam a cuccost. Ismerős illata volt, az ujjammal vettem is mintát és megnyaltam. Mennyei íz rohanta meg az ízlelőbimbóimat... ez mogyorókrém! Suttyomban el is távolítottam a nutellát, miközben a kést nyalogattam, tekintetem összeakadt egy egzotikus szépségével. Khm... Na de ki a tököm használta a drága késeimet kenyérkenésre??? Ezért valaki kapni fog >.> Mire felnéztem, addigra a nagy böhöm hegyméretű gólem ketté is esett, és ez kábé úgy ahogy volt, le is sokkolt. Csak Anat meg Ren ért oda előttem, nem? Milyen harmatgyenge boss ez? Shocked Ebben tuti volt valami turpisság...
- Mindenki utánam! - kiáltottam, és azzal megrohamoztam az egyik felét. Kábé úgy éreztem magam, mintha hagyná magát, minden nehézség nélkül karcoltam a testébe a vörös csíkokat. Mintha akkor se tudnám elcseszni, ha direkt megpróbálnám. Dafuq?

// 10x25 sebzés a Boss 1/2-re //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[9. boss] Vo36oi526/600[9. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31 2013, 00:47

Az első számú 9-et sebez Anatolera.

A kettes számú 9-et sebez Renre.

Boss 1/1: teljes élet, teljes páncél
Boss 1/2: -50 élet

Anatole Saito: 140 élet
Ryuninji Ren: 125 élet, 5 páncél
Mirika: 100 élet, 27 páncél
Hinari: 100 élet, 28 páncél
Kusumi Ayani: 115 élet, 15 páncél
Viola: 100 élet, 27 páncél
Szophie: 90 élet, 26 páncél
Thunder: 110 élet, 17 páncél
RenAi: 160 élet, 33 páncél
Askr: 70 élet, 14 páncél
Tetsuko Jin: 200 élet, 34 páncél
Judy Noxia: 50 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 90 élet, 35 páncél
Enheriel: 70 élet, 15 páncél

Közös tarisznya:
1 Alap Csapat Sebzés Kristály [Enheriel]
7 Mini Potion [Mirika]


// Hinari jön, nem pihen. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 31 2013, 01:15


Viszonylag kevesen jöttünk el, de ez nem szabadott, hogy csökkentse a motivációt és az összpontosítást. Én is csak egy pillanatra fordultam hátra, csalódottan véve tudomásul, hogy sokan nem jöttek el a céhből, akikre számítottam, de ami a fő, hogy minden mögöttes, ártó gondolat ellenére a célunk a boss megölése, s csak ezután lehet a többi, számomra érdekes módon egyre fontosabb dologgal foglalkozni. Nyeltem egy nagyot, és a többiek után vetettem magam, a fölénk magasodó, zöldes hegyre koncentrálva. Furcsa volt, hogy viszonylag kevesen voltak előttem, ám mire odaértem, az már kettő darabban volt, a gyorsabbak szépen ellátták a baját. A fél-hegyek azonban továbbra is felénk közeledtek, és mikor éppen azon kezdhettem volna el agyalni, hogy melyiket is támadjam, Mirika felkiáltott, én pedig követtem őt.
Föld! – mondtam ki gondolatban, aktiválva ezzel az első képességemet, majd az így megnövekedett erőmmel indultam meg a monstrum felé, és vágtam beléje jónéhányat. Ha még maradt erőm annak elpixeleződése után, akkor a másik bossal folytattam.


Képesség használat, erőm megnő 17-tel, így 42 lesz.
5x42 sebzés a Boss 1/2-re, amennyiben az útközben elpixeleződne, a maradék támadás a másik bossra megy.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[9. boss] Vo36oi14712/10100[9. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 31 2013, 02:44

Az egyik darab szétesett majd a darabjaiból két másik gólem keletkezett, amik már akkorák, mint ti.

Az első számú 9-et sebez Anatolera.

A kettő/egyes számú 9-et sebez Mirikára.

A kettő/kettes számú 9-et sebez Hinarira.

Boss 1/1: teljes élet, -160 páncél
Boss 2/1: teljes élet, teljes páncél
Boss 2/2: teljes élet, teljes páncél

Anatole Saito: 131 élet
Ryuninji Ren: 125 élet, 5 páncél
Mirika: 100 élet, 18 páncél
Hinari: 100 élet, 19 páncél
Kusumi Ayani: 115 élet, 15 páncél
Viola: 100 élet, 27 páncél
Szophie: 90 élet, 26 páncél
Thunder: 110 élet, 17 páncél
RenAi: 160 élet, 33 páncél
Askr: 70 élet, 14 páncél
Tetsuko Jin: 200 élet, 34 páncél
Judy Noxia: 50 élet, 16 páncél
Tachibana Makoto: 90 élet, 35 páncél
Enheriel: 70 élet, 15 páncél

Közös tarisznya:
1 Alap Csapat Sebzés Kristály [Enheriel]
7 Mini Potion [Mirika]


// Ayani jön, nem pihen. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Júl. 31 2013, 11:40

Hát mit nem mondjak kicsit leesett az állam. Az a böhöm nagy szörnyeteg nemcsak hogy ketté esett, de a kettéesett boss is ismét kettéesett még egyszer. Vagy most mi van? Na mindegy.... Ha minden igaz az eredeti boss most negyedelődött, és remélhetőleg már ez a duplán felezett boss nem fog már tovább bomlani. Ilyen reményekkel aktiváltatom petemmel a Lángoló Unikornist, és nekiuszítom a a 2/1-es bossnak. Szerencsére, hogy a boss terme előtt aktiváltam még a dühöst.

Lángoló Unikornis sebzése: ((gyorsaság+irányítás)/2)+Dühös=((32+24)/2)+1=(56/2)+1=28+1=29

Eredmény: 2x találat (58)


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 31 2013, 11:41-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[9. boss] Vo36oi3819/4100[9. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [9. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.