[21. boss]

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [21. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Júl. 02 2015, 20:29

Első kör határideje: 07. 11. 20:29
Minimum szólimit (minden hozzászólásnak): 100 szó
Harci kör határidő: 4 nap (amennyiben többször is előfordul, hogy a 4. napon írnak, harc közben lecsökkentem 3-ra)
Ezen belül parancsnok határidő: 2 nap

Szervező: Ryuninji Ren
Az vesz részt, akit a szervező magával visz és határidőn belül ír.

Parancsnok: ???.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 06 2015, 16:22-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Júl. 04 2015, 15:04

//a szervezőre vártam, de akkor nem várok X) EDIT: Javítva!//

Nem kicsit lepődtem meg, mikor láttam, hogy én jöttem elsőnek. Hol vannak a többiek? Talán elaludtak? Na mindegy, én meg Villámlás megvárjuk őket, ha meg nem jönnek pár óráig, akkor hazamegyünk, mert ugye egyedül nem megyünk be boss-ozni. Amíg volt időm, írtam Ren-nek.

Enheriel írta:Kedves Ren!

Már itt vagyok a bossnál, s mivel Twister-nél elfelejtettem, most megírom neked a képességeimet, mivel gondolom a gondolatolvasás nem megy neked, hogy ne kelljen neked mondani:

Képességek:
Állat szeretet (Passzív):
Azok a szörnyek, akik az állat vagy bestia csoportban vannak és alacsonyabb vagy ugyanakkora szinttel rendelkeznek, mint a játékos, nem olyan agresszívak azzal szembe, kivéve, ha megtámadják őket. A játékosnál erősebb(nagyobb szintű) szörnyek, illetve a bossok(beleszámítva az állat bossokat is) immúnisak erre a képességre.

Fauna Áldása:
Kimondja egy adott állat nevét, és egy bizonyos stat-jának értéke 2 körre a szintjének felével növekszik. 3 körönként használhatja, és 2 körig hat. Hátránya, hogy az alatt a 2 kör alatt egy másik stat értéke ugyan annyival csökken.
Állatok:
(1) Daru: + Élet, - Erő
(2) Tarajos Sül: + Fegyverkezelés, - Kitartás
(3) Oroszlán: + Erő, - Élet
(4) Farkas: + Kitartás, - Fegyverkezelés
(5) Medve: + Irányítás, - Gyorsaság (Itt annyi pontvesztés van, ahányas szintű vagyok)
(6) Gepárd: + Gyorsaság, - Irányítás (Itt annyi pontvesztés van, ahányas szintű vagyok)
Kígyó: + Speciális Képesség, - Random (6-os kockával kell eldönteni)

Őserő:
Enheriel megidézi a Természet erejét, ami meg gyógyít egy másik játékost, aki a teljes HP-jának a negyedét kapja vissza. Lehűlési ideje 3 kör.

Ugyanakkor csupán 3 db Gyengítő méreg van nálam, ami nem túl gyenge, remélem ezeknek is örülsz majd.

Ezután leültem s csöndben várakoztam, közben elővettem egy könyvet, s azt olvasgattam, miközben Villámlás figyelte, hogy jönnek-e már a többiek. Ren biztos nem futamodott meg ennyitől, mert nem olyan, hacsak nem tudott meg közben valamit, amit persze nem volt hajlandó elmondani nekünk, mint azt a fegyvert, aminek a receptjét megszerezte. Remélem a többiektől valaki is megtudta azért, s el fogja mondani.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 04 2015, 18:39-kor.

_________________
[21. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[21. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[21. boss] Vo36oi2532/2700[21. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 04 2015, 17:54

Nem tudom, mennyire nézünk szembe erős ellenféllel. Minden értéke 100, kobold volt azelőtt, és ezúttal a képességeinkre se tudunk hagyatkozni - sem enyéimre, sem Áloméra. A szintlépéstől nem vagyok túl messze, de sajnos időm már nincs rá, hogy meg is ejtsem, kénytelen vagyok eddigi pontjaimmal belépni a terembe.
Félek. Megmondom őszintén, most félek.
Nem csak attól, hogy mivel állunk szemben, hanem attól is, hogy mennyien fognak eljönni. Készen állunk erre a csapásra vajon? Főleg Ren vezetésével? Nincs vele semmi bajom, félreértés ne essék, de sajnos a többieknek vannak aggályai, nem tudom, jogosan-e vagy sem. Nem mintha ez itt számítana.
Álom ezúttal előresietett, majd leült a lassan már megszokottá váló ponton, ahol általában állni szoktam a termek előtt. Odafele elsősorban a hatalmas kaput figyelem, majd észlelem a másik idomárt, megvárom, amíg elküldi a levelét, majd azután mosolygok rá szélesen.
-Szia Enhi, Villámlás o/
Végül figyeljük a folyosót, hogy kik jönnek még erre.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[21. boss] Vo36oi8140/8500[21. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Saya on Szomb. Júl. 04 2015, 17:59

A Huginak most nincs sok kedve, és én ezen meg vagyok lepődve, mármint, neki mindig van kedve harcolni meg bossolni meg ilyenek, de most valahogy olyan csak ül és néz maga elé és nem akar semmit csinálni és nem tudom, miért O.o És tök meg vagyok emiatt ijedve, nem szokott így viselkedni és ez most nekem olyan fura. mert nekem bezzeg van kedvem elmenni a bossra, mert hát a Ren csinálja, és tudom, hogy mostanában sok a veszekedés, de majd ha megmutatja, hogy milyen erős is meg okos, akkor már nem lesnek veszekedések szerintem o/
Mire odapattogok, már vannak, de csak ketten, vagyis, négyen, ha úgy vesszük, és persze megint senk ise jött a Vigorból, na nem baj, nekem legalább lesz sok-sok pontom belőle :3 És majd én leszek a legerősebb Vigoros, és majd olyan leszek, mint Legolas :3 Na de most már tényleg \o
-Haliii o/
Most már sokkal jókedvűbb vagyok, mint általában szoktam lenni :3
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[21. boss] Vo36oi3807/4100[21. boss] 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Júl. 08 2015, 20:40

Eléggé meglepődtem, amikor meghívót kaptam abba a bárba, ahol a boss megbeszélések szoktak zajlani. Mostanában egyre gyakrabban lepnek meg ezek a szerencsétlenek, még a végén egészen befogadnak maguk közé :] No nem mindenki, míg némán füleltem az egyik sötét sarokban, csuklyámat a fejembe húzva, meghallottam párszor a nevem, és nem éppen pozitív kontextusban. Vajon Enheriel-channal nem foglalkozik eleget az a... hogy is fogalmazzak... kétes nemi hovatartozású párja, hogy ilyen feszült? Ha nem, én szívesen levezetem vele a feszültséget, csak előbb betömném a száját, mert egy ilyen hisztis... pível nem szívesen kommunikálnék. Csak tudnám, hogy tud ilyen szép testben ilyen durva, csiszolatlan lélek rejtőzni?
Hogy a harccal is foglalkozzak picit, nem akármilyen ellenfelünk volt ezúttal. Most igazán nem voltam idevaló, vagyis nem lettem volna, de megvolt az ellenszerem arra, hogy ha a bossnak olyan ötlete támadna, hogy többször is támad, míg én megmoccanok. A pontjaim pontosan ilyen harcban a leghasznosabbak, nagyobb eséllyel találok, mint itt sokan, és akkor elég nagyot fogok tudni ütni. Persze ha a csapat ügyes, és miért ne lenne az, akkor nekem elég lesz a lábamat lógatnom és végignéznem a showt.
- A Lökés Kristályt bízzátok rám :] - szólaltam meg a szervező felé. Köszönés nem járt, maximum biccentés Chan-channak. Pedig eszembe jutott, hogy kicsit cukkolom Enheriel-chant, de talán nem ez a legalkalmasabb pillanat a feszültségkeltésre, és én magam sem kívántam balhét. Majd legközelebb :]

Spéci felszerelések:
- Senzankoo Páncélja
- Szükség Pajzsa
- Kaszás Rettegett Gyűrűje
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[21. boss] Vo36oi7624/7700[21. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Mirika on Szer. Júl. 08 2015, 21:07

Nem túl jó kedvvel érkeztem, de hát mostanában folyton vacak kedvem van, szóval ezen semmimeglepő nem volt. Nagyon furi volt arra gondolni, hogy Ren "szervezte" ezt a gyakást, mert ugye szervezésnek nem igazán lehetett egyelőre mondani azt, amit csinált. De na, egyrészről iszonyatosan taszított a dolog, másrészről meg kíváncsian vártam, hogy akkor most mennyire lesz önző, vagy esetleg megmutatja, hogy a fejében nem csak sötétség van. Egy biztos volt: össze-vissza csapkodással nem lehet legyőzni ezt a szintfőnököt, kell egy konkrét stratégia, és olyan emberek, akik be tudják tartani azt. Ehhez meg egy olyan parancsnokra volt szükség, aki a fejekbe tudja verni a figyelmet, mert azért volt nem egy, nem kettő totál alkalmatlan játékos. Mondjuk én sem lehetek büszke arra, hogy a múltkor picit elcsesztem, de baj legalább nem lett belőle.
- Hahó. Miért vagyunk ilyen baromi kevesen? - húztam el a számat. Nem érkeztem pedig korán, ilyenkor sokkal többen szoktak már itt lenni. Tétován néztem körbe, és hát khm... nem nagyon láttam olyanokat, akik a szívem csücskei lennének, egyedül Saya-chan volt az abszolút pozitív oldalán annaka bizonyos mérlegnek. Felsóhajtottam.
- Hoztam a szokásos cuccokat. Nem tudom, meddig fog kitartani a készlet, lassan pókhálók kerülnek a sarkokba a gyűjtőponton, annyira nem érdekel senkit. Így is a legtöbb vackot a három legnagyobb céh adományozta :/ - panaszkodtam, bár nem tudom, érdekelt-e egyáltalán valakit - Mindenesetre van pár hasznos dolog benne - tettem hozzá kedvetlenül. Azt már nem, hogy ennyi nem lesz elég, remélem mások is eleget tesznek Ren kérésének.

Spéci tárgyak:
- Razonek Tüskéje
- Gyémánt Mellvért

Közösbe:
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[21. boss] Vo36oi526/600[21. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Enheriel on Szer. Júl. 08 2015, 21:22

//bocsika, csak elfelejtettem a tárgyakat berakni, amit mondtam!//

- Sziasztok. - mosolyogtam az érkezőkre, kivéve Tachi-ra, mert szokása szerint csak rontani jött a csapatmunkát. Yuichi legalább volt olyan okos, hogy az első után többet nem kérte semmire sem, mert látta, hogy inkább a csapatot veszélyezteti. Aztán jött Mirika nem túl vidáman, s elmondta bánatát. De közben ránéztem a mérgekre, s láttam, hogy nem bossra valók. A csudába.
- Semmi gond Mirika, én is csak 3 db gyengítőmérget tudtam hozni, amik semmire nem jók itt. Illetve szeretnék bocsánatot kérni ahogyan viselkedtem a twister-ben, csak nem szeretném, hogy egyesek önző, önfejű akciói miatt valaki végleg meghaljon, mikor így is elég a Frontosok baja.
- Különben is, Ren-nek is azért nagy a szája csak, mert az ő szülei nem ver--
- CSITT! - szóltam Villámlásra, mert nem akartam, hogy emiatt egyesek elkezdjenek csúfolni, meg mondogatni, hogy kár, hogy nem haltam bele.

EDIT: Hopp, elnéztem, bocsi ^^"

_________________
[21. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[21. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[21. boss] Vo36oi2532/2700[21. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Hinari on Csüt. Júl. 09 2015, 18:27


Akkorhát írtam, aztán remélem még belefér, mert volt az eszemben hogy csütörtökön jár le a határidő, de azt hittem éjfél, a kezdőreagban meg 11.-e van írva, szóval nálam most teljes káosz @.@

Elhívtam a JL-t, mint mindig, bár kíváncsi voltam, Ren vezetésével végülis mennyien fognak megjelenni a frontosok közül. Valahol én is tartottam ettől a bosstól, az esetleges vitáktól és attól, hogy katasztrófa lesz a csapatmunka, hogy nem fogjuk megúszni kiesések nélkül, éshogy megint a burokra fog kelleni hagyatkoznunk... és amikor végül odaértem - valljuk be őszintén, nem siettem el a dolgot, Ren úgyis mindig késni szokott - olyan sokan tényleg nem is voltak. A céhből pedig egyenesen senki.
- Sziasztok - köszöntem, nem túl nagy lelkesedéssel, majd besoroltam Miri mellé, jobb híján. És vártuk Rent, bár őszintén semmi kedvem nem volt ahhoz, amiket mondani fog. Bár ki tudja. Talán pozitívan fogok csalódni vele kapcsolatban: végtére is, megtörtént már párszor, ha tényleg éles volt a helyzet.

- Nálam van Füst Kristály, ha még kell, meg Gyenge Területi Kábító is. És elvileg Yui fog hozni Ritmus Potit is - mondtam, ha Ren kérdezte - Bár előbbihez tudni kéne, ki az, aki nem rendelkezik kettes szintű Látással - néztem körbe, várva a reakciókat.


Lila Koponya Gyűrű, Szivárvány Köpeny

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[21. boss] Vo36oi14712/10100[21. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Júl. 09 2015, 18:36

Szépen megfontoltan hallgattam a Twisterben. Értettem Ren célzását, de talán nem is ez volt a legfontosabb momentuma, Enheriel furcsa egy személy, nem elég, hogy azt kell mondjam megdöntötte a sebzés rekordot bossokon, de az egy főre eső trágár szavak számát is. Ingerültségben viszont van, aki felül tudja múlni.
A következő órák érdekesen teltek, csupa főzet készítés, meg laborgyakorlatok. Imádtam minden pillanatát, hisz mégis csak az ismeretlen felfedezők tengerén evezhettem, az alagsor kemény kövezetén.
Eljött ez a pillanat is, természetesen eleget téve Hinari hívásának, meg ha már Ren megengedte, hogy csatlakozzunk. Először is Mirikához sétáltam oda és átadtam a boss ölő társulat számára egy potiont.
- Szerencsés ritmus potion, ahogy kértétek - hajoltam meg előtte. - Majd elfelejtettem, még egy - azzal átnyújtottam a méreggel teli fiolát is. Majd odébb álltam Hina mellé egy mosoly kíséretében. Jelenleg ő tárolja a legtöbb tárgyat, amit boss öléseknél használunk, úgyhogy Mirika ideális lerakat. Tulajdonképp az előző két boss előtt tényleg koloncnak éreztem magam és ezen nem javít az sem, hogy tulajdonképp igaza van Rennek, nincs sok keresnivalóm itt. De amíg Hinari, Chan és a Boss számít a megjelenésemre, addig itt is leszek. Már olyan közel van, karnyújtásnyira, hogy megkapjam az erőt, hogy igazságot osszak. Channak és Sayának is integettem. Bár egy dolgot nem tudtam szó nélkül megállni, így átkiáltottam a teret.
- Chan milyen érzés volt szintet nyitni? - mosolyogtam közben. Ugyan bennem is van némi ifjonc vágy, hogy ilyet tegyek, de tőle sosem oroztam volna el a lehetőséget erre. Van még elég szint, és remélhetőleg még egy ideig láthatom is a bossok elesését.
Vártam további családtagjaim felbukkanását. Köztük persze a valaki már itt volt mellettem, a jó hírt szerettem volna, ha első kézből tudja meg.
- Nio-t hamarosan körbevezetném a palotában, megengeded? - kérdeztem halkan. - Tetszik neki, amit képviselek, képviselünk - mondtam jó kedvvel. Ha már boss, alig várom hogy ő is csatlakozzon. Kíváncsi vagyok kell-e rá vigyázni vagy sem. - Szeretne közénk tartozni, ez már biztos.


1 db potiont és 1 db mérget beadok a közösbe:
1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (A mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén.)


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 09 2015, 19:12-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[21. boss] Vo36oi4298/4400[21. boss] 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Júl. 09 2015, 19:33


Már úton vagyok, hogy részt vegyek a következő boss harcon. Bár az előzetes megbeszélésen nem voltam jelen, hallottam, hogy a mostani ellenfelünk értékei rendkívül magasak. Azonban van rá némi esély arra, hogy ezt kevés páncéllal és hp-val egyensúlyozzák, de természetesen erre senki sem merne mérget venni.  Ennek ellenére megpróbálkozunk vele és reméljük  a legjobbakat.  Szerencsére nem nekem kell fontos döntéseket hoznom, csupán annyi a dolgom, hogy legjobb tudásommal teljesítsem a kiosztott parancsokat, ahogyan azt eddig is tettem.
Hamarosan megérkezem a boss termének ajtaja elé, ahol meglepetésemre alig pár ember fogadott. A korábbi szintek bossharcaihoz képest a létszámunk borzasztóan kevés… Ez részben jó dolog, de könnyen lehet hátulütője is az emberhiánynak. Még Ai-chant seme látom, pedig ő már itt szokott lenni, mire megérkezem…. Talán jobb is, hogy nem teszi ki magát ekkora veszélynek
- Konichiwa mina-san!

_________________
[21. boss] 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[21. boss] Vo36oi2110/2300[21. boss] 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Júl. 09 2015, 20:20

Mire megérkezünk, már vannak itt páran, hehe… milyen türelmetlenek, pedig a mókát ki kellene élvezni, bár az még koránt sem biztos, hogy ez móka lesz, vagy egyáltalán élvezhető, de majd kiderül.
- Szép  napot – intek a többségnek, miközben végig nézek rajtuk. Még többen is jöttek, mint vártam, csak tudnám ki kotyogja ki folyton a boss termének koordinátáit >.>  Na mindegy, ha már itt vannak, akkor tudják, hogy mire számíthatnak… remélem, mert ha nem akkor nagy lesz a meglepiiiii \o/
- Healer egy száll se, jól kezdünk Cool na.. mi történt a túlbuzgó paripa manager-el? :O  beijed, hihihihi….
- Lássuk miből élünk Suspect - felelem és megtudakolom, hogy mi van a tarisznyánkban :suspect:Nagy hümmögések közepette átfutom a listát…
- Az igaz, hogy a mérgek hatásához találni kell, de attól még lehetne itt pár…. Nincs valakinél Kábító méreg? Speciális méreg? Altató méreg…. sőt, a pióca méreg lenne a legjobb  ez ellen a boss ellen. Vagy nyersanyagunk van rá? Surprised  Ha kell kifizetem >.> - ha már mindenki ennyire anyagias Rolling Eyes  
- Esetleg méregfordító méreg? az is nagyon kellene – gondolkozom hangosan egy kicsit….. vannak itt érdekes és könnyen kivitelezhető dolgok, csak gázos egy ember számára…. illetve nem kifizetődő Rolling Eyes
- Nálam van speciális potion, ami 9-esl növeli a spect  egy időre – rakom is be a közösbe, hátha segít valakin…. rajtam nem sokat.
- Tehát…. az említettek közül van valakinek ilyen, vagy nyersanyag rá?  Ha nincs, akkor megpróbálom beszerezni …. szóval? – kérdezem a népes társaságot….

3 tartós spec potion a közösbe Suspect
Ez még csak előkészület, nem a "záró" postom Very Happy

_________________
[21. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[21. boss] Vo36oi6382/6500[21. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Júl. 09 2015, 20:35

Ren is megérkezett. Fura módon bármi lekezelő mondat helyett kérdezősködni kezdett, illetve vagy nem látta az üzenetemet, vagy röhögött a markában.
- T1-esek csak a boltban, amik szerintem elég gyengék, ezért nem hoztam. De ha kell, legközelebb elhozom, nagyon úgysem tudom eladni. Illetve meg szeretném kérdezni, hogy milyen tierű növények kellenének, hogy ne rosszat kapj véletlenül, mert valaki nem tudja. S küldtem egy PÜ-t is, megkaptad? Benne vannak a képességeim, illetve hogy mit akartam volna betenni, ha bossra is használhatók lennének. Sajnos én csak T1-es mérgeket és Potionokat gyártok, de valami kell az újaknak is ugyebár. - remélem a többiek jobban járnak segítségnyújtás ügyileg.

_________________
[21. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[21. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[21. boss] Vo36oi2532/2700[21. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Chancery on Csüt. Júl. 09 2015, 20:48

-Az egyik legjobb.
Léptem közelebb Yuichihoz mosolyogva, csöppet sem figyelve fel a fokozódó stresszhelyzetre, Ren-sama olykor félreérthetően piszkálódó hanglejtésére vagy akárki másra. Már többször próbáltam rendet teremteni kedvességgel, többször szólaltam fel a béke érdekében, és többször hagytak figyelmen kívül. A rendet néha hagyni kel, hoyg magától alakuljon ki a káoszban, így hátra tett kézzel, türelmesen várok, hogy aki szeretne, még jelenjen meg, Ren-sama pedig elkezdhesse a beszédét.
Még arra sem szólalok fel, hogy engem ismételten senki sem tart healernek, de figyelmeztetem magam. Talán nem felejtették el a Phoenix-et, egész egyszerűen csak tudják, hisz kijelentettem, hogy az ellenfél statja miatt használhatatlan lesz egyenlőre.
Végül jön a tárgy-átnézés. Én magam is csendben előhozom némi keresgélés után azt, amit a rendszer az egyik firssítés során sokkal elérhetetlenebbé tett, mint annak előtte. Miután írtam egy jegyzetet mindarról, amit eltüntetek a közös bankból, megvártam, amíg a SAO érzékeli a beadott parancsot, ha kellett, még halkan némi türelmet is kértem emiatt. Végül a közös tarisznyába helyeztem, amit úgy éreztem, még fel tudok áldozni.
-Még nem igazán használtam mérgeket a múltban... -jegyeztem meg. -Röstellem, nem is ismerem őket. Ha szükség lenne rá, szívesen fogadom a tanácsokat, hogy mikor és mit használjak fel. Írni pedig írok bármikor, de arról előbb szóljatok legközelebb, hogy mi fog kelleni :3


Közösbe rakok:
1x Gyenge Méregfordító Méreg (a célpont által elszenvedett következő mérgezés ellentétes hatást fejt ki, emellett a célpont a következő mérgezett ütéstől nem szenved el sebzést, 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)

1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[21. boss] Vo36oi8140/8500[21. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Júl. 09 2015, 22:00

El sem hiszem, hogy elaludtam. A minap épp a bossra sürögtem, forogtam, amikor is egy kis pihi gyanànt elfeküdtem otthon, és elbóbiskoltam. Nem is csodálkozol, hogy el aludtam, és mire felkeltem, màr riadtan vettem észre, hogy kis híjjàn lekéstem a boss harc kezdetét. Így hát lóhalálában (persze Rózsi tùlélte Razz), már szaladtam is a boss helyre, ahol lihegve értem be a többieket.
- Bocsi-Bocsi kicsit lepihentem, és véletlenül nem figyeltem. - végül miutàn végeztem Renre nézek - Én speciális mérget fõzni, ha mondasz egy mennyiséget le tudok gyártani párat.

// Bocsi késöi irásért csak nyaralunk és most volt idöm de szombattòl már leszek //

Nevelés kesztyüje 8
Napszak gyürü x2

Közös batyuba:
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét) // jé mit találtam xD //
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
1x Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[21. boss] Vo36oi3819/4100[21. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 10 2015, 16:22


Örültem Yuichi felbukkanásának, bár azért még mindig kevesen voltunk.
- Körbevezetni? Persze - bólintottam a fiú kérésére mosolyogva - Valamikor mondjuk mesélhetnél róla - tettem még hozzá, mert igaz tudtam, hogy ők együtt vannak, de valaogy sosem esett eddig szó a lányról. Azt sem tudtam, hogy néz ki - Illetve szívesen találkoznék is majd vele - mondtam még, ám ekkor érkezett meg Ren, így ideje volt a bossharccal foglalkozni. A többi ráért később.

- Nekem ezekből egész sok... ha megyünk bármire is a három nagykör alatti plusz vagy minusz tizennyolccal, a százas értékekhez képest - feleltem, lenyitva a menüm, görgetve párat a listában - Pióca mondjuk nincs. Bár jó lenne - gondolkodtam tovább hangosan, miközben Ayani befutott, egészen meglepődve a viselkedésen, amit Ren tanúsított. Még a végén tényleg úgy fog viselkedni, mint aki érdemes lehet a vezetésre... Szophienál bizonyosan jobban.
Aztán bepakoltam pár itemet a sajátomból, ha már csapatmunka, meg összedolgozás... igaz, eléggé hiányos volt a készlet: sajnos az utóbbi időben a legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy kristályosokhoz és potisokhoz járjak és beszerezzek párat a frissen felfedezett tárgyakból, noha már meg akartam ejteni ezt régóta. A legutóbbi körutam a Freya elleni meccs előtt volt, szinte egy élettel ezelőtt...
- Szóval van Gyenge Területi Kábító, Gyenge Speciális, Gyenge Altató, meg Kábító Méreg is - húztam át a közös party inventoryjába a dolgokat: Chan már rakott be méregfordítót, így azt hiszem majdnem mindennel megvoltunk. A boss után pedig egy napot tényleg rászánok erre. Erre is. Hiszen sosem lehet tudni, mi mikor jön jól, és mikor menthet meg egy életet akár a leggyengébb item is, odakint az erdők és mezők kazamatáiban...
- Jah és valaki, Látásszintek? A Füst kristály csak úgy jó, ha tudjuk kinek nem szabad utána jönnie - ismételtem meg a kérdésem, amire nemigen érkezett eddig válasz.


Berakok a közösbe: Gyenge Területi Kábító Kristály; Gyenge Speciális, Gyenge Altató és (nem Gyenge) Kábító Méreg

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[21. boss] Vo36oi14712/10100[21. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Júl. 10 2015, 17:58


- Köszönöm Hinari - hajoltam meg előtte széles mosollyal arcomon. Ezek után szabadon beengedhetem a céhbe, nem kell kiskaput használni. Bár nem is élnék ilyesmivel.
- Akár a boss után, egy jégkrém mellett? Saját recept Wink - vettettem fel ötletnek, volna miről mesélni. Amúgy sem árt egy kis lelki nyugalom a boss harc előtt. Valahogy ezek a szörnyharcok másabbak bármely a kazamatán kívüli harcnál. Itt jobban tartok tőle. Vajon ezek is tudnak őrjöngni?

Ami Ren taktikáját illette, bejött.
- Lassító méreggel tudnék még beszállni, de az kevés lenne. Igaz Hinari képes volna lassítani a bosson, de túl lassan. Ironikus, nem lenne sok előnye. Viszont a kábítással tudunk mit kezdeni. A speciális képességének gyengítése nekem is kevés. Tehát elvállalok egy ilyen használatát. Majd figyelmesen követtem a gondolatmeneteket. Sokan nem jöttek még el, de kitudja, lehet még befutó. Hinari másodszori kérdésére már megszólaltam.
- Egyes szintű látásom van, akár törhetném a füst kristályt - mondtam, miközben a tarkóm vakargattam mosolyogva bocsánatkerőn.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[21. boss] Vo36oi4298/4400[21. boss] 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Júl. 10 2015, 19:08

- Veeeeeeeh….. pedig tegnap mondtam, hogy beszéljétek meg egymás között, ki mit hoz >.> - megszokhattam volna már, hogy nem sűrűn hallják meg az embert Rolling Eyes
Időközben befut még egy buta healer, meg egy gyenge kardforgató Suspect Hát… legalább hoztak valamit magukon kívül… azért ez is valami Rolling Eyes  Gyűlnek a cuccok, de ez a negatív kisugárzás, ami egyes emberekből áramlik…. felhúz >.>
- Baaaaaaka! – pöckölöm homlokon Hinari-chant. Hogy miért pont őt? Hát mert épp ő nyitotta ki a száját, amiből butaság távozott, hehehehe…..
- Hogyan bírnánk már ki három nagy kört? :O  - az általam ismert infók alapján kétlem, hogy sokan eljutnánk odáig,már ha van annyi hp-ja a csúnyaságnak.
- Szereted előre megtervezni a harcokat és próbálod tartani hozzá magad, de ez majdnem lehetetlen Razz Sosem tudhatjuk, mi mikor jön jól és nem hinném, hogy neked kellene elmagyaráznom, hogy egyetlen egy pont is mennyit számít olykor….  minden hasznos \o/ - ez alap, csak tudni kell, hogy hogyan használjuk…. igaz eddig nem nagyon jeleskedtünk az item használatban… csak gyógyítgattunk össze-vissza Rolling Eyes
- Például ott a gyenge speciális méreg, ami a bosson abszolút használhatatlan, de….. méregfordító méreggel máris két körig sikeres képességhasználatot biztosít valakinek…. hát  nem hasznos? – nevetek egy nagyot a végén és végignézek még egyszer a bandán.
- Hát… vannak béna healerek, gyíkok… gyíkok akik erősnek hiszik magukat, erősek, akik gyíknak hiszik magukat… csak hasznosak… mindenki eltudja dönteni, hogy melyik kategóriába esik? :O – persze nekem csak két kategória létezik. Én és mindenki más Rolling Eyes
- Ha valaki meggondolta volna magát nyugodtan elmehet. Nem ígérhetem, hogy bárki segítségére is sietek, könnyen kieshet valaki… én is.  Nem tudok semmit a bossról, csak annyit, amennyit elmondtatok, ugyanis egy deka infót nem kaptam róla, mert mind megvették. Ne nagyon akarok tervezni, mert ki tudja mi lesz bent… lehet egy ütésből megmurdel….. Tehát tervezni felesleges… mindig az adott helyzethez adok instrukciókat, amit vagy követtek, vagy nem…… induljunk \o/

Parancsnok: ÉN Suspect

Ka előtt még lehet írni, de indulhat a boss Suspect

_________________
[21. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[21. boss] Vo36oi6382/6500[21. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 10 2015, 21:07

A terembe érkezve megjelenik előttetek a boss, feje fölött a következővel: Jeges Őrület
Képe:
[21. boss] Ice_Demon_by_Capnchef


Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:
Jeges Őrület
[21. boss] 3d0fac9bffc4c64aa552f0ed6ddb5f1a_bb4a69524828637150884f4859d839710def8b21
[21. boss] 025f303bf268a880245a32e16fbad3fc_eeaa783ae149bd76e89438c573f29e3b987f8264
--------------------------
- Hinari: 210/210 HP, 70 páncél, 205/205 CSP
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Hayashi Yuichi: 140/140 HP, 70 páncél, 120/120 CSP
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 75 páncél, 150/150 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Chancery: 165/165 HP, 60 páncél, 175/175 CSP
-2x Kusumi Ayani: 245/245 HP, 90 páncél, 95/95 CSP
-2x Enheriel: 135/135 HP, 65 páncél, 130/130 CSP
-5x Tachibana Makoto: 175/175 HP, 120 páncél, 155/155 CSP
-6x Tetsuko Jin: 435/435 HP, 137 páncél, 100/100 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Ryuninji Ren
--------------------------
Közös tarisznya:
Mirika
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

Yuichi
1 db potiont és 1 db mérget beadok a közösbe:
1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (A mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén.)

Ren
3 tartós spec potion

Chan
1x Gyenge Méregfordító Méreg (a célpont által elszenvedett következő mérgezés ellentétes hatást fejt ki, emellett a célpont a következő mérgezett ütéstől nem szenved el sebzést, 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)

1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)

Ayani
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét) // jé mit találtam xD //
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
1x Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)
2 speciális méreg

Hinari
Gyenge Területi Kábító Kristály; Gyenge Speciális, Gyenge Altató és (nem Gyenge) Kábító Méreg
--------------------------

Statok:
HinariLv41 (Sebzés: 75, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
1/1 STN; 1/1 3TRN4+HIT

MirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
10% <->; 5BLDinf(ON/OFF)

Hayashi YuichiLv27 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Ryuninji RenLv37 (Sebzés: 13, Pet sebzés 87, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

ChanceryLv29 (Sebzés: 15, Pet sebzés 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
2/2 +4FKnight; +8STATleg

EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Tachibana MakotoLv25 (Sebzés: 78, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
50%-30DAMifnoP; infPDEF

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 13 2015, 00:34-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Júl. 12 2015, 11:55

Pffffff….. azt hisze túlontúl bizakodó voltam a bossal kapcsolatban, hisz az előző, ár nő volt… olyan amilyen, de nő. Erre most megint egy ocsmányságot kapunk
- Veeeeeh…. nem lehetne egyszer vetkőzős póker  a boss-teremben?  - nem lenne rossz, főleg, hogy tuti én nyerném meg, de ha mégsem így lenne, akkor is jobban élvezném >.> Na, meg ez a név?...hagyjuk..
- Yoshi! Tachibana, te mész előre! – közlöm a döntésem, hisz nagyjából csak ebbe van abszolút hatalmam Suspect
- Gondolom tudod, hogy 100-as gyorsija és ereje van.  Te tudod, hogy mennyit bírsz. azt használsz, amit akarsz, hogy megvédd magad- biztos megint meglesz a vélemény rólam, de hát ez van. Így legalább nem akkor jön majd, amikor bajt tud majd csinálni, persze azt majdnem mindig lehet.

Tachi jön

_________________
[21. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[21. boss] Vo36oi6382/6500[21. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Júl. 12 2015, 22:24

- Kicsit hűvös van, megfáznál, Ren-kun :] - reagáltam parancsnokunk panaszára. Ismertem annyira a habitusát, hogy tudjam, ő úgy gondolja, megnyerné, de egy efféle esemény végén nemcsak a vesztesről kerül le a ruha, legalábbis optimális esetben. Egyszóval nem éppen ezekre a havas, jeges szintekre való játék.
- Nahát... Mily' alattomos húzás a leglassabb játékost küldeni tankot játszani 100 gyorsaság ellen :] - vigyorodtam el, majd ránéztem a jégszörnyre. Öt támadása lenne, azt még képességgel sem élném túl. Milyen kár, hogy egyetlen egyszer sem fog tudni eltalálni :] Elővettem a szütyőmből a Lökés Kristályom, majd egy hanyag, de kellően erős mozdulattal a lény lábai elé hajítottam, hogy az összetörő kristály kibillentse az egyensúlyából. És amíg ez megtörtént, tettem egy vargabetűt, és Jin-kun és pajzsa mögött elhaladva aktiváltam a lopakodásom. Innentől kezdve aki számára takarásba voltam, az nem nagyon láthatta mit csinálok, és jó esetben a boss is ezek közé tartozott. Ren-kun okos volt, nekem van az egyik, ha nem a legjobb fegyverkezelés-erő kombinációm, de vajon Fortuna a pártomra áll, vagy az esélyek ezúttal nem nekem kedveznek? Akárhogy is, felemeltem a kardom, a pajzsom mögé rejtőztem, és egy határozott szúrással indítottam támadást.

// Saját Lökés Kristállyal megbénítom a bosst erre a körre, aztán hármas lopakodást aktiválva támadok. 78+13 sebzés, ha találok //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[21. boss] Vo36oi7624/7700[21. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Júl. 12 2015, 22:24

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[21. boss] 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Júl. 13 2015, 00:33

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott sebzés: 91
A sebzés okozói:
91 - Tachibana Makoto sebzése

Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

A lökés kristály hatására nincs.

Életpontok/adatok:
Jeges Őrület (-91 P)
[21. boss] 3d0fac9bffc4c64aa552f0ed6ddb5f1a_bb4a69524828637150884f4859d839710def8b21
[21. boss] 806dca8bf2f56b2f309b742517f0b659_f065374ccd13e6c91b7401ec1c235c89f96ba63a
--------------------------
- Hinari: 210/210 HP, 70 páncél, 205/205 CSP
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Hayashi Yuichi: 140/140 HP, 70 páncél, 120/120 CSP
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 75 páncél, 150/150 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Chancery: 165/165 HP, 60 páncél, 175/175 CSP
-2x Kusumi Ayani: 245/245 HP, 90 páncél, 95/95 CSP
-2x Enheriel: 135/135 HP, 65 páncél, 130/130 CSP
-5x Tachibana Makoto: 175/175 HP, 120 páncél, 123/155 CSP
-6x Tetsuko Jin: 435/435 HP, 137 páncél, 100/100 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Ryuninji Ren
--------------------------
Közös tarisznya:
Mirika
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

Yuichi
1 db potiont és 1 db mérget beadok a közösbe:
1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (A mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén.)

Ren
3 tartós spec potion

Chan
1x Gyenge Méregfordító Méreg (a célpont által elszenvedett következő mérgezés ellentétes hatást fejt ki, emellett a célpont a következő mérgezett ütéstől nem szenved el sebzést, 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x 2x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)

1x Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása, bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)

Ayani
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét) // jé mit találtam xD //
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
1x Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)
2 speciális méreg

Hinari
Gyenge Területi Kábító Kristály; Gyenge Speciális, Gyenge Altató és (nem Gyenge) Kábító Méreg
--------------------------

Statok:
HinariLv41 (Sebzés: 75, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
1/1 STN; 1/1 3TRN4+HIT

MirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
10% <->; 5BLDinf(ON/OFF)

Hayashi YuichiLv27 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Ryuninji RenLv37 (Sebzés: 13, Pet sebzés 87, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

ChanceryLv29 (Sebzés: 15, Pet sebzés 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
2/2 +4FKnight; +8STATleg

EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

Tachibana MakotoLv25 (Sebzés: 78, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
50%-30DAMifnoP; infPDEF

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Júl. 13 2015, 11:49

- Alattomos? Ugyan, ez pusztán elővigyázatosság Rolling Eyes Ha téged küldelek előre, nem sok galibát tudsz okozni- hehehehe...meg amúgy is lassú, nem tudott volna leváltani senkit sem szükség esetén, szóval ez van, vagy előre megy, vagy haza ˇ^ˇ
Nemsokkal később eltűnik a szemem elől és akkor bukkan fel, amikor már a bossba mártott a pengéjét.
- Hát ez.... tréééé! - minősítem a látottakat, azt, hogy alig mozdult meg az a fránya páncél csík. Vagy a piri ilyen gyenge, vagy baromira rossz következtetés lett levonva.... Veeeeh.. mindegy... Maximum megsemmisítő helyett felfedező csapat leszünk...
- Hinari-chan, te jössz! Az életed a tiéd, ezért nem mondom, hogy áldozd be a piriért. A te döntésed mit kezdesz vele, de valószínűleg még egy kört nem bír ki. Támadd a bosst, használj képit, vagy copy kristályt, hogy ne menjen kárba a lökés kristály, switchelj, teljesen mindegy, csak csináld... - teljesen rábízom a döntést, én majd ahhoz igazítom a továbbiakat.
- Adok egy kis szerencsét Razz - és már paskolom is meg a hátsóját, hehehe... egy kis kedvcsináló, feltüzelés és egy teszt Cool


Hinari jön

_________________
[21. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[21. boss] Vo36oi6382/6500[21. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Hinari on Csüt. Júl. 16 2015, 21:10


/ Hupsz, bocsi ^^" /

- Pont ezért mondtam – hajoltam el a próbálkozás elől, egy lemondó sóhajtást hallatva, mielőtt elmagyaráztam volna neki – Még három nagykör alatt is csak mínusz tizennyolc. Semmit nem ér még így sem, nemhogy kevesebb körnél…
A méregfordítós elgondolásával egyetértettem, a harc kezdetekor pedig Tachibanát küldte előre, ami külön megmosolyogtatott: Ren tudta használni a fejét, ha akarta. Ám az, hogy még mindig nem nőtt ki a heccelésemből (és örültem, Ren és a csapatmorál miatt, hogy Al erre a bossra még nem tudott jönni)... nameg hogy a lovag után rögtön én jöttem… a fejemet csóváltam: ha egy kicsit is ismerne, pontosan tudná, hogy amíg nem tudunk a bossról semmit, konkrétan semmi fogalmam nincs róla, melyik képességemet használjam, vagy azok éppen melyik formáját. Tank kell-e jobban, vagy dps? A lovag sebzését elnézve sem tudtam meg érdemleges információt, és lassan már annyit várakoztam, hogy majdnem lejárt a köröm. Az ütemesen villogó ablakocska azonban szemet szúrt. Válasszak célpontot? Hát persze. Erre a bossra minden hat. Ki is választottam a bosst, mint egyetlen ellenfelet a vakításhoz, majd felmértem Ren szavainak igazságát: Tachibanát meg sem sebezte a boss. Miért ne élne túl mégegy kört? A cél azonban a ránk mért összsebzés minimalizálása volt, így, Rentől független okból, csakis a köpenyem miatt döntöttem végül:
- Switch Tachibana Makoto. Ren, a köpenyem akadályozhatja – fordultam a fiúhoz, miközben próbáltam aktiválni az árnyékot, ami szerencsére sikerült is - A következő három körben hagyjátok rajtam, és hagyjátok támadni is. Érdemes most bevetni a közepesen lassú csapattagokat, és a mellékcselekvéseket nem körelvevésre használni - mondtam, bár szerintem fölöslegesen - Szólok, ha három körnél hamarabb kell váltani - tettem még hozzá, majd felizzítottam a Katanát, hogy támadhassak. A boss azonban éppen abban a pillanatban hátrált és lépett el, amikor feléje vágtam, így összeszorított fogakkal ugrottam hátra végül. Nagyon nem kellett volna elhibáznom. De legalább a képesség sikerült. A bal felső sarokban pedig több számláló is megváltozott.A támadás fail, a képesség viszont sikeres: 53*5=+265 hp.
Szivárvány Köpenynek célpont választva (boss), és Tachit is leváltottam.

Karakter támadás sikertelen: 6:3/1 (1)
Karakter képesség sikertelen: 6:3/0 (1)
Ellenfél támadás sikeres (köpeny): 6:3/0 (0) --> ez minden bosstámadáskor változni fog; a lényege, hogy a következő 3 kiskörben a következő - elméletben - hat (de nyilván nem fog 6-ot támadni 3 kiskör alatt) támadásból maximum 3 találhat be.


A hozzászólást Hinari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 16 2015, 21:32-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[21. boss] Vo36oi14712/10100[21. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Júl. 16 2015, 21:10

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[21. boss] 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[21. boss] 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [21. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.