[Nova E1] Kagura vs Hayashi Yuichi
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: [Nova E1] Kagura vs Hayashi Yuichi
The member 'Kagura' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Csapásomat követve a második fejrúgása is betalált a lánynak, mikor hirtelen megjelent a rózsaszínes sebezhetetlen fal, ami megvédett az azonnali haláltól. Mivel fájdalmat a testem nem érzett, de agyam végig közvetítette mi lett volna ha, az a pörgettyű így végig eltalál. Feltápászkodtam, fél guggoló helyzetből. Így alig voltam fél fejjel magasabb nála, jé erre nem is figyeltem eddig. Eddig hátrakötött hajam most végre kiengedhettem és hátracsaptam, kezem mosolyogva nyújtottam felé:
- Gratulálok a győzelmedhez, Kagura-san - Immáron kardom helyén és a lehető legszélesebb mosolyommal nyugtáztam győzelmét - hihetetlen gyors és ügyes vagy! Hajoltam meg felé tisztelet tudóan. - És ami a kardcsapásaim illetik - húzom el fanyarul a szám - hozzá kell szoknom, hogy itt bánta kell az embereket, hogy fejlődjek, és ez nem jóóó..
Mindenesetre, remélem te jutsz tovább, Mindent bele! - amennyiben nem fűzött hozzá kérdést elsétáltam mellette és még egyszer ránéztem, tényleg tünemény. Vajon mi lehet a harcmodora? sarkantyús? ilyet nem láttam a karakter készítéskor.
- Jaj, bocsi és Hayashi Yuichi vagyok, kardforgató, örvendtem találkozásunknak - mondtam hadarva miközben hajam birizgáltam, mosolyogva.
- Gratulálok a győzelmedhez, Kagura-san - Immáron kardom helyén és a lehető legszélesebb mosolyommal nyugtáztam győzelmét - hihetetlen gyors és ügyes vagy! Hajoltam meg felé tisztelet tudóan. - És ami a kardcsapásaim illetik - húzom el fanyarul a szám - hozzá kell szoknom, hogy itt bánta kell az embereket, hogy fejlődjek, és ez nem jóóó..
Mindenesetre, remélem te jutsz tovább, Mindent bele! - amennyiben nem fűzött hozzá kérdést elsétáltam mellette és még egyszer ránéztem, tényleg tünemény. Vajon mi lehet a harcmodora? sarkantyús? ilyet nem láttam a karakter készítéskor.
- Jaj, bocsi és Hayashi Yuichi vagyok, kardforgató, örvendtem találkozásunknak - mondtam hadarva miközben hajam birizgáltam, mosolyogva.
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
A támadások özönét a rendszer jelzése szakította meg. Yuichinek bizony előbb fogyott volna el az élete.
Győztes: Kagura
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Nova E2] Askr vs Hayashi Yuichi
» [Nova E2] Miyako vs Kagura
» [Nova E3] Kagura vs Askr
» Yuichi, Hayashi Yuichi
» Hayashi Yuichi; Yuichi
» [Nova E2] Miyako vs Kagura
» [Nova E3] Kagura vs Askr
» Yuichi, Hayashi Yuichi
» Hayashi Yuichi; Yuichi
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.