Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hetero

2 posters

Go down

Hetero Empty Hetero

Témanyitás by Hetero Kedd Jan. 29 2013, 21:52

(A kaszt váltás oka, hogy jobb lesz, ha lesz egy társa a karakteremnek.)
Már rögtön, igen, már rögtön a második napomon, épp a küldetés felszedése közben, fura hiba feliratok jelentek meg előttem. Kissé be pánikoltam, azt hittem, hogy a buherált NERvGear, most szétszedi az agyam. De nem így történt. Kicsit felemelkedtem a talajtól, és hirtelen, elkezdett változni a ruhám. „Ó ne ó ne ó ne! Remélem ez nem az amire gondolok!” Amire gondoltam, az a kaszt csere volt, sajnos pont az történt. Valami egészen fura érzés volt. Mintha a játék, a számomra legkedvezőbb kasztot akarta volna kiválasztani, legalábbis ezt hittem. Szörnyű módon nem ez történt, valami gagyi, kezdő állatidomár ruhába voltam.
- Ez meg mi a fene?!
Kiáltottam föl, miközben, őrült sebességgel hívtam le a menüt. „Ne ne csak a gitár ne tűnjön el.” Nagyon ideges voltam, a kialakult helyzet miatt, de szerencsére, megtaláltam a gitárt. Legnagyobb sajnálatomra, fegyverként már nem tudom használni, de semmi baj, legalább gitározni tudok. Azonban, korábbi pallosom alatt, még volt egy titokzatos item, amiről kiderült, hogy egy tojás. „Mégis mi ez? Ez lesz az új fegyverem? Egy tojás…? Kezdem megbánni, hogy ebbe a játékba jöttem.” Nem tudtam, mit csináljak vele, eléggé fura helyzet volt, de sajnos bele kell törődnöm, nem tudok mit tenni. „Hmm, ha talán megenném… Neem nem.. ezt mégsem tehetem… El kell vinnem valami keltetőbe? Vagy üljek rá? Nem erre nincs időm. Amúgy is biztos fura íze lenne, nincs átlagos színe.” A tojás, kékeszöld alapon, arany foltos volt, és a foltokat, fekete, vékony csík vette körül. Nem foglalkoztam vele, eltettem a táskába, majd miközben követtük, a szalamander nyomokat, ismét előettem, és nézegetni kezdtem. Közel raktam a fülemhez, egyre kíváncsibb voltam, hogy mi lehet benne. Hirtelen elkezdett repedezni, és ki kelt belőle egy…

(A pontokat majd a pet kikelése után osztanám újra. Persze csak ha elfogadjátok Smile)

Képesség:
Spoiler:

Adatlap
Hetero
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 31

Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Hetero Empty Re: Hetero

Témanyitás by Cardinal Kedd Jan. 29 2013, 23:40

Ossu! Very Happy

Elgondolkodtató tojást festettél le. Arra jutottam, hogy elfogadom a pályázatot, és a tojásodból egy Víz Elementál kel ki.

Kapsz a pet mellé a harcos fegyvered helyett egy Kezdő Állatidomár Kést (felszerelt, nem ad plusz statot), valamint 20 aranyat a faj felfedezéséért. Újrapontozhatod a karaktered.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?

Témanyitás by Hetero Szer. Jan. 30 2013, 15:14

//Pet képesség//

Neve:Water Blast
A Víz Elementál, az ellenfél testéből, egy ütéssel, vizet taszít ki, így az ütéstől az ellenfél:
a saját életre osztott pontjaitól sebzőik, vagyis a teljes életének 1/5-détől + a pet saját erejétől.
három körönként, egyszer használható.
tehát: irányítás + az ellenfél teljes életének 1/5-de

UI: A képességre>> [Játékosi Küldetés] A leány és az elrablója itt jönnék rá, mint ahogy az Állatidomárrá változás is itt történt meg.

A hozzászólást Hetero összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 07 2013, 12:36-kor.

Képesség:
Spoiler:

Adatlap
Hetero
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cardinal Csüt. Jan. 31 2013, 17:49

Ossu!

Ez akárhogy is nézem, két képesség, válaszd ki az egyiket először is. Az első ráadásul szerintem túl erős, még akkor is, ha csak egyetlen egyszer használhatod egy harcban. Korlátozd le az erejét, nem szeretnék olyat látni, hogy egy magas szintű játékos megkínál egy 20 pontos vágással, te meg visszaküldesz rá 40 pont sebzést mindenféle "büntetés" nélkül.

Másrészt ha meglesz a kijátszása, értesíts PÜ-ben és linkeld be ide a reagot is, ne csak a küldetést magát.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Karakterlap

Témanyitás by Hetero Csüt. Feb. 14 2013, 20:12

Mivel váltottam kasztot, és nemrég tudtam meg, hogy az idomárnak is lehet képessége, ezért szeretnék képességet váltani.
Ezzel a képességgel szeretném támogatni a játékos társaimat, és a petemet.

Név: Water Shield
A képesség, egy víz pajzsot hoz létre, a kiválasztott személy/ akár pet körül, ami elnyeli a támadás háromnegyedét (3/4). Hátránya, hogy az idomár magán nem tudja használni ezt a képességet. A képességet, négy körönként egyszer használhatja és két körig működik. A képességre osztott pontok alapján egyre több személyen tud pajzsot létrehozni, de ezt a pajzsot, csak ugyan abban a körben készítheti.
// ha nem elég hátrány az hogy magamon nem használhatom, akkor kitalálok még valamit.//

Képesség:
Spoiler:

Adatlap
Hetero
Hetero
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cardinal Pént. Feb. 15 2013, 02:53

Ossu!

Elfogadom ezt is, meg a pet képességét is Very Happy Kérlek módosítsd az adatlapod a változásnak megfelelően.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.