Ronye Arabel
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Staff adatlapok
1 / 1 oldal
Ronye Arabel
Na akkor essünk túl rajta.
Sziasztok, Ronye Arabel vagyok. 16 éves. Kirito Sobazuki-ja a Sword Mastery Akadémián. Egy alacsony rangú nemes család lánya vagyok, és igyekszem a családom helyzetén javítani. Hívjatok Ronye-nak vagy Arabelnek.
Először is: totálisan kezdő mesélő, úgyhogy minden észrevételt/tanácsot/építő kritikát örömmel fogadok.
Ha én rabollak el, vagy engem kérsz meg mesélni, akkor a következőkre számíts:
Milyenek a küldetéseim? Nos eddig ad hoc ötletek, amik kapcsán csak az alapszituációt és egy körvonalazott célt tudok csak előre én magam is, úgyhogy bármi kisülhet a dolgokból a végére, minél kreatívabbak vagytok, annál izgalmasabb lesz ^^ Ne fogjátok vissza magatokat. Ha valamilyen lyuk marad a mesében, nyugodt szívvel lehet kegyetlenül kihasználni.
Amire még lehet számítani, hogy néha én magam is része leszek a küldetéseknek, néha egyáltalán nem lesz "vezetőtök", hanem egymásra lesztek utalva.
Bátran kérhetitek az aláírásomban megjelölt küldetések bármelyikét, ha megtetszett valamelyik kaland, és nyitott vagyok arra is, hogy a ti ötleteiteket segítsek megvalósítani.
Sziasztok, Ronye Arabel vagyok. 16 éves. Kirito Sobazuki-ja a Sword Mastery Akadémián. Egy alacsony rangú nemes család lánya vagyok, és igyekszem a családom helyzetén javítani. Hívjatok Ronye-nak vagy Arabelnek.
Először is: totálisan kezdő mesélő, úgyhogy minden észrevételt/tanácsot/építő kritikát örömmel fogadok.
Ha én rabollak el, vagy engem kérsz meg mesélni, akkor a következőkre számíts:
- A határidő nálam szabadon kezelendő, de csak plusz-mínusz 1-2 nap erejéig. Nem is mindig adok határidőt, de ha mégis, akkor azért mondok egy napot, hogy legyen mihez tartanom magam. Ha nem veszitek figyelembe, az nem csak megnehezíti a dolgomat, de még a kedvemet is el tudja venni kicsit, ha nem tudok akkor mesélni, amikor készültem.
- Várok, gyakorlatilag akármennyit, ha szóltok hogy nem tudtok írni. De ha nem szólsz csak eltűnsz hetekre… Az nem csak kicsit veszi el a kedvemet, és nem csak nekem, hanem minden más játékostársadét is. Ezért alapszabály nálam, hogy a határidőig aki nem ír, és nem jelzi hogy nem fog tudni, az egyszer pótolhat, másodiknál fájó szívvel, de kikerül a kalandból.
- Ami a sorrendet illeti: Nem igazán szeretem ha sorrend van, mert nagyon meg tudja akasztani a játékot. Ha mégis adok meg sorrendet arra mindig vonatkozik a következő: 2 napig "érvényes" a leírt sorrend. Utána ki lehet hagyni azt, aki nem tudott írni (ha határidőn belül ír, akkor a kihagyott játékosnak nem jár büntetés) és haladni tovább a sorrendnek megfelelően.
- Az oldal szabályzatának megfelelően a metázásért harapok - és ezt akár szó szerint is értheted
- Egymással tessék sokat interaktolni, mert a küldetéseket ez teszi igazán érdekessé, számomra is.
Milyenek a küldetéseim? Nos eddig ad hoc ötletek, amik kapcsán csak az alapszituációt és egy körvonalazott célt tudok csak előre én magam is, úgyhogy bármi kisülhet a dolgokból a végére, minél kreatívabbak vagytok, annál izgalmasabb lesz ^^ Ne fogjátok vissza magatokat. Ha valamilyen lyuk marad a mesében, nyugodt szívvel lehet kegyetlenül kihasználni.
Amire még lehet számítani, hogy néha én magam is része leszek a küldetéseknek, néha egyáltalán nem lesz "vezetőtök", hanem egymásra lesztek utalva.
Bátran kérhetitek az aláírásomban megjelölt küldetések bármelyikét, ha megtetszett valamelyik kaland, és nyitott vagyok arra is, hogy a ti ötleteiteket segítsek megvalósítani.
Ronye Arabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 505
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Staff adatlapok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.