Üzenőfal(IC)
2 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Céh Épületek :: Eternal Flame céhház
1 / 1 oldal
Üzenőfal(IC)
A céhházba lépéskor egyből szembetűnik a szemközi falon helyet kapott tábla. A felirat szép nagy betűkkel hirdeti:
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Üzenőfal(IC)
Danee engedélyével megalkottam a céh Tanácstermét. A terem az emeleten található, a Kerengőben jelzett tábla segítségével könnyen megtalálható. Remélem hamarosan minden taggal találkozhatom és átbeszélhetjük a céhet illető fontosabb kérdéseket. Addig is mindenkinek további jó játékot.
Kazura
Kazura
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Szint: 20
Céh: -
Ka-za-ma-ta!!!
Szeretnék szervezni egy akció dús programot az új és régi tagoknak egyaránt!
Hogy ne legyen bágyasztóan unalmas, kinéztem magunknak egy ígéretes kis szörnyfészket, ahol mind kipróbálhatjuk magunkat és letesztelhetjük mit kellene javítanunk a csapatban mozgás/gondolkozás terén.
Ha úgy érzed, ez neked való program, ne késlekedj, rántsd magadra a legjobb szörnygyakós gúnyádat, kapard elő az kencéket, löttyöket, és ruccanj le a 20.on lévő Obszidián Kastély bejáratához!
Holnapután pirkadatkor!
Én biztosan ott leszek!
Szeretnék szervezni egy akció dús programot az új és régi tagoknak egyaránt!
Hogy ne legyen bágyasztóan unalmas, kinéztem magunknak egy ígéretes kis szörnyfészket, ahol mind kipróbálhatjuk magunkat és letesztelhetjük mit kellene javítanunk a csapatban mozgás/gondolkozás terén.
Ha úgy érzed, ez neked való program, ne késlekedj, rántsd magadra a legjobb szörnygyakós gúnyádat, kapard elő az kencéket, löttyöket, és ruccanj le a 20.on lévő Obszidián Kastély bejáratához!
- OOC:
- az jöjjön aki tudja tartani az 1hét/fő posztolási "iramot", és legyél min. 16. szintű, jelentkezz a Kazamata Jelentkezőben
Holnapután pirkadatkor!
Én biztosan ott leszek!
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
A céh új vezére: Kazura
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Céh Épületek :: Eternal Flame céhház
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.