[Event] Kobold invázió - 16. szint
2 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Események :: Lezárt eventek :: Kobold invázió
1 / 1 oldal
[Event] Kobold invázió - 16. szint
Résztvevők: Shakan
A távolban egy rémisztően nagyméretű hadsereg gyűl össze. Van egy köröd felkészülni. (Nem muszáj írni.)
Határidő: 4 nap
Harci kör határidő: 3 napról indul, majd ha gyorsan megy akkor nő, ha lassan akkor csökken
A távolban egy rémisztően nagyméretű hadsereg gyűl össze. Van egy köröd felkészülni. (Nem muszáj írni.)
Határidő: 4 nap
Harci kör határidő: 3 napról indul, majd ha gyorsan megy akkor nő, ha lassan akkor csökken
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Re: [Event] Kobold invázió - 16. szint
És már megint eltévedtem. Még véletlenül se tudtam olyan helyre keveredni, ahol mások is vannak. Hiába vártam, csak az egyre nagyobb és nagyobb hadsereget láttam közeledni. Ennek nagyon, de nagyon rossz vége lesz, ha nem csinálok valami okosat, a ChanSherry ugyan adott nekem valamilyen Rémület Héjat arra az esetre, ha valami nagyon rosszul végződne, de nem szeretném az első alkalommal elhasználni, még később is lehet rá szükségem. Várok egy kicsit hátha megjelenik valaki, aki segíthetne, de mikor túl közel kerülnek a kis emberek, én olyan gyorsan megyek el, amilyen gyorsan csak lehet
ki-(át-, el-)portol, a kari hülye, de nem annyira, hogy egy ekkora sereggel egyedül szembeszálljon.
ki-(át-, el-)portol, a kari hülye, de nem annyira, hogy egy ekkora sereggel egyedül szembeszálljon.
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan- Lovag
- Hozzászólások száma : 157
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: [Event] Kobold invázió - 16. szint
A csapat elbukott.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Similar topics
» [Event] Kobold invázió - 7. szint
» [Event] Kobold invázió - 8. szint
» [Event] Kobold invázió - 9. szint
» [Event] Kobold invázió - 13. szint
» [Event] Kobold invázió - 11. szint
» [Event] Kobold invázió - 8. szint
» [Event] Kobold invázió - 9. szint
» [Event] Kobold invázió - 13. szint
» [Event] Kobold invázió - 11. szint
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Események :: Lezárt eventek :: Kobold invázió
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.