YU-GI-OH \o/
3 posters
1 / 1 oldal
YU-GI-OH o/
Na szerintem külön a játékot vagy az animét nem kell bemutatni szóval ezt nem is teszem. A topicot a LoL topic mintájára nyitom hátha akadnak a fórumon páran akik szívesen Yugioznának. ^^
Ami kell hozzá:
Tunngle vagy gameranger progi aminek segítségéverl szimulálható a lan és lehet online játszani. (tumblevel teszteltem és működik.)
Maga a játék (nyilván). Nekem az alap változatok vannak meg viszont teljesen magyarul és alap elérhető az összes kártya az elejétől. (nem kell semmit másolgatni csak telepíteni).
Akinek kell elküldöm a letöltö fájlt skypen.
Skype és mikrofon mert jó móka hallani ahogy az ellen szitkozódik mikor megszívatod egy csapda lappal (opcionális )
Ha valaki játszani akar csak dobjon egy pm-et vagy írjon rám facen vagy valamin
Ami kell hozzá:
Tunngle vagy gameranger progi aminek segítségéverl szimulálható a lan és lehet online játszani. (tumblevel teszteltem és működik.)
Maga a játék (nyilván). Nekem az alap változatok vannak meg viszont teljesen magyarul és alap elérhető az összes kártya az elejétől. (nem kell semmit másolgatni csak telepíteni).
Akinek kell elküldöm a letöltö fájlt skypen.
Skype és mikrofon mert jó móka hallani ahogy az ellen szitkozódik mikor megszívatod egy csapda lappal (opcionális )
Ha valaki játszani akar csak dobjon egy pm-et vagy írjon rám facen vagy valamin
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose
Re: YU-GI-OH \o/
én-én-én-én *.* bár csak Hamachim van <.< és mikrofonom egyelőre használhatatlan xD ügyesen ráléptem és eltörött
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Re: YU-GI-OH \o/
Hamaci is megoldva, KA-val már nyomtunk is pár meccset
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.