Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Én így játszom ki...

2 posters

Go down

Én így játszom ki... Empty Én így játszom ki...

Témanyitás by Shukaku Pént. Jan. 02 2015, 18:41

Nya, hogy ne legyen ebből több probléma, íme egy csodatopik. Itt leírhatod, hogy mit hogyan játszol ki azok közül a dolgok közül, amik még nincsenek rögzítve, és ha másoknak megtetszik, akkor alkalmazhatják, hogy konzisztens maradjon a világ.

Kezdem is!

Bár sokszor meg lett kérdezve, még mindig nem tudjuk, hogy hogyan működik a kristályírás, páncélkészítés, fegyverkovácsolás, meg hasonlók. Van-e recept, vagy nincs recept, és az csak a kari tudása, és ha a kari tudása, akkor Timidus üzleti érzékén kívül mi akadályozza meg Shut abban, hogy mindenkinek megtanítsa a T1-es kristályrecepteket, etcetc.

Szóval én ezt úgy oldottam meg, hogy vannak ugye alap kristályok, és a megadott növényekből való tinta elkészítésével tudod a kristályt elkészíteni. Az, hogy mi kell hozzá, és milyen mintát kell belevésni, na ez van a recepten, egy egyszerű tekercsen. Ennek a tekercsnek viszont a tulajdonodban kell lenni ahhoz, hogy elkészíthesd az adott kristályt, ám nem felejted el a tudást, ha éppenséggel nincs meg, csak nem fogod tudni megírni a kristályt. Ha elég sokat gyakorolsz, akkor megkapod te is a receptet, mint ahogyan a jártasságaid is fejlődnek (értsd küldi végén lévő receptkapás megmagyarázása), ám egy nagy tudású bölcs is megtaníthat az írás mikéntjére (értsd receptek átadása).

Itt lett kijátszva.

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor

Vissza az elejére Go down

Én így játszom ki... Empty Re: Én így játszom ki...

Témanyitás by Asuka Vas. Márc. 08 2015, 13:53

Ha jól sejtem, épp az ilyenek miatt nyitottad a topicot. xD Noh, én potikészítést hoztam egyet. ^^ Én a kémiára és az alkímiára alapoztam a dolgot, belevegyítve a SAO-s MMO-s dolgokat. Hiszen, mint a sima, egyszerű főzés, azokhoz a folyamatokhoz képest ez is sokkal egyszerűbb. Akit érdekel, annak tehát:
link
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507

Karakterlap
Szint: 34
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.