Én így játszom ki...
2 posters
1 / 1 oldal
Én így játszom ki...
Nya, hogy ne legyen ebből több probléma, íme egy csodatopik. Itt leírhatod, hogy mit hogyan játszol ki azok közül a dolgok közül, amik még nincsenek rögzítve, és ha másoknak megtetszik, akkor alkalmazhatják, hogy konzisztens maradjon a világ.
Kezdem is!
Bár sokszor meg lett kérdezve, még mindig nem tudjuk, hogy hogyan működik a kristályírás, páncélkészítés, fegyverkovácsolás, meg hasonlók. Van-e recept, vagy nincs recept, és az csak a kari tudása, és ha a kari tudása, akkor Timidus üzleti érzékén kívül mi akadályozza meg Shut abban, hogy mindenkinek megtanítsa a T1-es kristályrecepteket, etcetc.
Szóval én ezt úgy oldottam meg, hogy vannak ugye alap kristályok, és a megadott növényekből való tinta elkészítésével tudod a kristályt elkészíteni. Az, hogy mi kell hozzá, és milyen mintát kell belevésni, na ez van a recepten, egy egyszerű tekercsen. Ennek a tekercsnek viszont a tulajdonodban kell lenni ahhoz, hogy elkészíthesd az adott kristályt, ám nem felejted el a tudást, ha éppenséggel nincs meg, csak nem fogod tudni megírni a kristályt. Ha elég sokat gyakorolsz, akkor megkapod te is a receptet, mint ahogyan a jártasságaid is fejlődnek (értsd küldi végén lévő receptkapás megmagyarázása), ám egy nagy tudású bölcs is megtaníthat az írás mikéntjére (értsd receptek átadása).
Itt lett kijátszva.
Kezdem is!
Bár sokszor meg lett kérdezve, még mindig nem tudjuk, hogy hogyan működik a kristályírás, páncélkészítés, fegyverkovácsolás, meg hasonlók. Van-e recept, vagy nincs recept, és az csak a kari tudása, és ha a kari tudása, akkor Timidus üzleti érzékén kívül mi akadályozza meg Shut abban, hogy mindenkinek megtanítsa a T1-es kristályrecepteket, etcetc.
Szóval én ezt úgy oldottam meg, hogy vannak ugye alap kristályok, és a megadott növényekből való tinta elkészítésével tudod a kristályt elkészíteni. Az, hogy mi kell hozzá, és milyen mintát kell belevésni, na ez van a recepten, egy egyszerű tekercsen. Ennek a tekercsnek viszont a tulajdonodban kell lenni ahhoz, hogy elkészíthesd az adott kristályt, ám nem felejted el a tudást, ha éppenséggel nincs meg, csak nem fogod tudni megírni a kristályt. Ha elég sokat gyakorolsz, akkor megkapod te is a receptet, mint ahogyan a jártasságaid is fejlődnek (értsd küldi végén lévő receptkapás megmagyarázása), ám egy nagy tudású bölcs is megtaníthat az írás mikéntjére (értsd receptek átadása).
Itt lett kijátszva.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor
Re: Én így játszom ki...
Ha jól sejtem, épp az ilyenek miatt nyitottad a topicot. xD Noh, én potikészítést hoztam egyet. ^^ Én a kémiára és az alkímiára alapoztam a dolgot, belevegyítve a SAO-s MMO-s dolgokat. Hiszen, mint a sima, egyszerű főzés, azokhoz a folyamatokhoz képest ez is sokkal egyszerűbb. Akit érdekel, annak tehát:
link
link
Karakterlap
Szint: 34
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.