Benedict Arata Üzletlánc
1 / 1 oldal
Benedict Arata Üzletlánc
Üdv!
Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel...
Vicceltem...
Maga a bolt nincs kiemelve, ez a kis tábla is csak az ajtó mellett van. Benézve egyetlen ablakán néhány asztalt, és pár széket látni, ahol időről időre ülnek páran teát iszogatva.
Aki veszi a bátorságot bepróbálkozni, és belép az elé egy másik része is kitárul. a hely fele valóban teázásra, vendéglátásra van kialakítva, azonban a másik felében polcok, üvegtetős asztalok vannak kihelyezve, amikben különböző portékák tekinthetően meg. Van kihelyezett rész Érceknek, Növényeknek, kristályoknak, és felszereléseknek a falon, mintha egy kiállítás lenne. Nem csak az lett szem előtt tartva, hogy minden kikerüljön, hanem az is, hogy mutasson is, kínálja magát a szemnek, hátha megtetszik a kéznek is.
A vendéglátós félnél hátra vezet egy függönnyel ellátott nyílás. Általában innen szolgálja fel Arata a teákat. Nem mondhatni, hogy isteni, de az erős átlagot megüti, és jó áron adja, valamint nem egy túlzsúfolt hely, ahová pihenni járni tökéletes. A függöny mögött jobbra egy kis konyhaszerűség van, balra pedig egy alacsony asztal két nagyobb puff-al, amiben kényelmesen elhelyezkedhetnek a felek.
Egy fiatal kislány van még jelen a boltban, aki a kiszolgálásért, és asztal leszedésért, valamint takarításért felelős. Illetve akadnak alkalmak, amikor ő "vigyáz a boltra, és szolgálja ki a másik oldalon vásárlókat.
Az a mendemonda járja, hogy Benedict Aratától sokféle információt lehet beszerezni. Ugyan csak tippek vannak rá, hogy ő maga jár utána a dolgoknak, vagy több beszerzője van, azt is beszélik, hogy elteszi láb alól azokat, akik bizonyítékkal rendelkeznek, és még sok más őrültség, hisz zöld indikátora van, aki ismeri az tudja, még csak egyszer sem sárgult. A leghihetőbb az, hogy csak üzletel az értékesebb információkkal, de még ez sem egy nyílt tény, ahogy ezekből a szóbeszédekből az sem derül ki, hogy merre lehet megtalálni őt.
- Elkelt Kámzsa:
Viszont! Eladóvá vált egy Kaszás item az eventből! Amíg nem választottam jöhetnek az ajánlatok Privát Üzenet formájában, utána árverésre bocsájtom a holmit.
Szerk. 1:
>Elsősorban olyanokat fogok előnyben részesíteni akik nem jutnak kaszás itemhez.
>Elsősorban amíg nem választottam az az érdekes, hogy melyik holmit kérjem eventben. Természetesen a nekem jövedelmezőbb nyer. Mindenképp lesz árverés az után azzal a kezdő licittel amit ajánlottak Vagy azzal amit én szabok rá.
>A következő holmik nem választhatóak: Köpeny...Cipő
Szerk. 2:
>Nem "árverezés" lesz.
>Viták elkerülése végett most kijelentem, hogy az itemet úgy és annak adom el akinek szeretném. Az árverezés egy opció.
>Ajánlatokat továbbra is várok.
Áruk
Vétel
- Ércek - Növények:
Jelenleg nincs raktáron.
- Fegyverek-Páncélok-Ékszerek:
Jelenleg nincs raktáron.
- Kristály receptek:
-Fotó Kristály Recept
1 Tövisgyökér
-Magasugrás Kristál Recept
2 Kis Tövisgyökér
- Kristályok:
Rendelhető.
- Tea:
>>Natur zöld tea
1 arany
>>Natur fekete tea
1 arany
>>Natur fehér tea
1 arany
>>Gyümölcs tea egyféle gyümölcsből
1 arany
>>Egy bónusz íz valamelyik teába
1 arany- Nem hivatalos:
A privát belső asztal kérése
>>Ismeretség + 0-3 arany
Vétel
- Ércek - Növények:
>>Minden T1-es növényből szívesen vásárlok!
ár megegyezés alapján
A hozzászólást Benedict Arata összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 05 2015, 01:23-kor.
Benedict Arata- Íjász
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Benedict Arata Üzletlánc
A Kaszás Kámzsája Eladó!
Irányár, egyelőre a posztszószám: 6101 arany.
Elkelt!
Irányár, egyelőre a posztszószám: 6101 arany.
Elkelt!
- Anatole Saito:
#Pókmintás köpeny
#11 aranyércet
#4 halovány holdkő
#Aranykorona készíttetése
#Rubin íj készíttetése
#1 gyorsaságrúna
#2500 arany
Benedict Arata- Íjász
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.