Solo-duo
3 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Solo-duo
Baran 8-at üt Yuichira.
Boss: 88 HP
Hayashi Yuichi: 60 HP
Kusumi Ayani: 120 HP, 23 páncél
Boss: 88 HP
Hayashi Yuichi: 60 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
(4x támadok, találathoz nem kell dobnom, minden 6. körben pihenek, speciális képességhez nem kell dobnom.)
- 20 Pók jön. A boss 3 körig éhezik azt hiszem. A 3 kör alatt kell lesebezni egy pók életét, de mivel midnegyikünk nagyot üt, így sajna számolnunk kell Vérengzőkre. Ha előkerül Vérengző Pók, akkor azt öld emg előbb. Legalább 1 Póknak kel lennie, mert akkor nem jön új szakasz. Készülj fel, mert mindjárt jönnek! És ügyelj, hogy ne sebezz többet 100-nál. Viszont a bossnak csak 150 HP-ja van, de az első körben bekapsz egy 65-ös sebzést, szóval ennyit mindenképp kell sebezned a bosson. Ja 1 csapás után add át a támadásod, hogy majd én végezhessem ki a bosst, mert csak így tudom aktiválni a 2. képességem, és így tudlak majd healellni.
Ezzel Tűzrózsa 60 sebzést visz bossba, majd 30 HP-t adok át Yuichinek (túllépi a max HP keretét, de csak ideiglenesen, hogy ezt a támadást is túlélje, meg majd a későbbieket is.
(3 támadás, 1 pihenés, 60-as összsebzés)
- 20 Pók jön. A boss 3 körig éhezik azt hiszem. A 3 kör alatt kell lesebezni egy pók életét, de mivel midnegyikünk nagyot üt, így sajna számolnunk kell Vérengzőkre. Ha előkerül Vérengző Pók, akkor azt öld emg előbb. Legalább 1 Póknak kel lennie, mert akkor nem jön új szakasz. Készülj fel, mert mindjárt jönnek! És ügyelj, hogy ne sebezz többet 100-nál. Viszont a bossnak csak 150 HP-ja van, de az első körben bekapsz egy 65-ös sebzést, szóval ennyit mindenképp kell sebezned a bosson. Ja 1 csapás után add át a támadásod, hogy majd én végezhessem ki a bosst, mert csak így tudom aktiválni a 2. képességem, és így tudlak majd healellni.
Ezzel Tűzrózsa 60 sebzést visz bossba, majd 30 HP-t adok át Yuichinek (túllépi a max HP keretét, de csak ideiglenesen, hogy ezt a támadást is túlélje, meg majd a későbbieket is.
(3 támadás, 1 pihenés, 60-as összsebzés)
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Baran 11-et üt Yuichira.
Boss: 28 HP
Hayashi Yuichi: 49 HP
Boss: 28 HP
Hayashi Yuichi: 49 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Értettem Ayani, és switch Ayani - néztem szembe utoljátra a Bikatábornokkal. És rámértem egy csapást. Húsz pók, miket tartoghathat még ez a hely? Pók fóbiám van, nem tudom, hogy fog-e ez menni. Istenem ezegyszer segíts meg, ahogy régen üzentél nekem, most kérlek először segíts meg.
/minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 1 támadást indítok ellene és megiszok egy Kis Potiont(+20 hp). Sikeres képesség próba mellett a sebzésem: 22 egyébként 25
/minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 1 támadást indítok ellene és megiszok egy Kis Potiont(+20 hp). Sikeres képesség próba mellett a sebzésem: 22 egyébként 25
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 22 2013, 21:39-kor.
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Justice League
The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Amint hallottam a switchet, már változtam is át a 2. képességemnek köszönhetően. Tűzrózsa gömbje viszont már meg is ölte a bost, és azt a 3 hP pontot el is raktározta.
- Nefeldd. Nem sebezhetsz 100-ná ltöbebt, de a rád mért sebzést vissza kell hoznod! - mondom neki.
(képességaktiválás, 1 20-as támadás bopssra (mellesleg 30 HP-t nem írtál jóvá Yuichinek, amelyet előző körömben adtam át))
- Nefeldd. Nem sebezhetsz 100-ná ltöbebt, de a rád mért sebzést vissza kell hoznod! - mondom neki.
(képességaktiválás, 1 20-as támadás bopssra (mellesleg 30 HP-t nem írtál jóvá Yuichinek, amelyet előző körömben adtam át))
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Karakterlap
// Yuichi, a potion és a képesség is mellékcselekvés, csak az egyiket csinálhatod egy körben. //
Hayashi Yuichi: 79 HP
Kusumi Ayani: 90 HP, 23 páncél
Hayashi Yuichi: 79 HP
Kayaba Akihiko- Admin
Ellenfeletek: Kha'ren a Tápláléklánc Csúcsa
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
Kayaba Akihiko- Admin
/elnézést a potiért, egyszer azt hiszem előfordult már, hogy ilyet írtam. És akkor is jött szólás, igyekszem jobban figyelni és kevesebbet kapkodni.
Sikerült a switchelés és miközben elővettem a potionos flaskát az elpixeleződött kezemben, nem tudtam mire vélni, de ha már így történt, üsse kavics. Hamarosan a boss is elpixeleződött, a lány eltűntette. És most valami újat csinált. Kérdésre nyitottam számat, azonban ez felesleges lett volna, elővettem a kis könyvem, mégis mi következik.
A terem elsötétedett megjelent számos lyuk a talajon és egy csápos szörny bódulatosat üvöltött. Megérkezett a következő boss. A kinézete láttán egyet hátra léptem, majd megjelent az a rengeteg pók.
- Norm - suttogtam magam elé, tudom nem te vagy, de most lekell küzdjem ezt, bátorság yuichi, bátorság. Remélem előbukkant a narancs niji, soha jobban nem volt rá szükségem, megnyugtató fényére és arra, hogy a szörnyek eltűnjenek. Elkiáltottam magam, és belevetettem a csatába testem.
Csáprágókat rúgtam fel, póklábakat kerestem a kavalkádban, amiket levágjak és remélhetőleg az egyiket sikerült potrohánál ketté szelnem.
/Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnom. 4x támadok, egy-egy pókot. Ha sikerül a képesség, úgy sebzésem 22+22+22+25 (91) ha nem sikerül, úgy 4*25
Sikerült a switchelés és miközben elővettem a potionos flaskát az elpixeleződött kezemben, nem tudtam mire vélni, de ha már így történt, üsse kavics. Hamarosan a boss is elpixeleződött, a lány eltűntette. És most valami újat csinált. Kérdésre nyitottam számat, azonban ez felesleges lett volna, elővettem a kis könyvem, mégis mi következik.
A terem elsötétedett megjelent számos lyuk a talajon és egy csápos szörny bódulatosat üvöltött. Megérkezett a következő boss. A kinézete láttán egyet hátra léptem, majd megjelent az a rengeteg pók.
- Norm - suttogtam magam elé, tudom nem te vagy, de most lekell küzdjem ezt, bátorság yuichi, bátorság. Remélem előbukkant a narancs niji, soha jobban nem volt rá szükségem, megnyugtató fényére és arra, hogy a szörnyek eltűnjenek. Elkiáltottam magam, és belevetettem a csatába testem.
Csáprágókat rúgtam fel, póklábakat kerestem a kavalkádban, amiket levágjak és remélhetőleg az egyiket sikerült potrohánál ketté szelnem.
/Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnom. 4x támadok, egy-egy pókot. Ha sikerül a képesség, úgy sebzésem 22+22+22+25 (91) ha nem sikerül, úgy 4*25
Karakterlap
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
A boss megeszik egy óriáspókot.
A boss 5-öt sebez Hayashi Yuichira.
A 15 óriáspók 45-öt sebez Hayashi Yuichira.
Boss: 150 HP, 150 páncél
Óriáspók #1: 15 HP
Óriáspók #2: 15 HP
Óriáspók #3: 15 HP
Óriáspók #4: 15 HP
Óriáspók #5: 15 HP
Óriáspók #6: 15 HP
Óriáspók #7: 15 HP
Óriáspók #8: 15 HP
Óriáspók #9: 15 HP
Óriáspók #10: 15 HP
Óriáspók #11: 15 HP
Óriáspók #12: 15 HP
Óriáspók #13: 15 HP
Óriáspók #14: 15 HP
Óriáspók #15: 15 HP
Hayashi Yuichi: 29 HP
A 15 óriáspók 45-öt sebez Hayashi Yuichira.
Óriáspók #14: 15 HP
Óriáspók #15: 15 HP
Hayashi Yuichi: 29 HP
Kayaba Akihiko- Admin
(2x támadok, találathoz nem kell dobnom, minden 6. körben pihenek, speciális képességhez nem kell dobnom.)
Szárnyaimat megrebegtetve nézem a küzdelmet. Hamarosan Tűzrózsa 60 életponttal gazdagodott (mivel 15 HP-jük van a pókoknak, csak ennyit tudtam raktározni). 2 Támadást indítok 2 Pók ellen, amelyek elpusztulva szét pixeleződtek, így már 90 HP-t tárolok. Mivel Yuichi nem potizott, már csak 29 HP pntom mentette meg a haláltól. Így visszahívom magamba a pontokat (most csak kikapcsoltam az 1. képességem, amely ott tartotta Yuichiben a pontokat, így ez nem mellékcselekvés), ám előtte 65 HP-t átküldök a Tűzrózsában lévő pontokból, így élete ismételten maximum lett (az enyémeket nem számítva bele).
- 30 HP pont van a tározómban, legyél szíves átadni, majd az 1. támadásod, hogy a pókok sebzését visszatölthessem. Utána visszaadom a támadást, viszont képességet sajnos nem aktiválhat.
//Óriáspók 15-14 halott, Yuichin lévő 29 HP-m visszatér hozzám, majd Yuichi gyógyul 65-at (65 HP-ja lesz), Tűzrózsa élettartályában van: 25 HP//
Szárnyaimat megrebegtetve nézem a küzdelmet. Hamarosan Tűzrózsa 60 életponttal gazdagodott (mivel 15 HP-jük van a pókoknak, csak ennyit tudtam raktározni). 2 Támadást indítok 2 Pók ellen, amelyek elpusztulva szét pixeleződtek, így már 90 HP-t tárolok. Mivel Yuichi nem potizott, már csak 29 HP pntom mentette meg a haláltól. Így visszahívom magamba a pontokat (most csak kikapcsoltam az 1. képességem, amely ott tartotta Yuichiben a pontokat, így ez nem mellékcselekvés), ám előtte 65 HP-t átküldök a Tűzrózsában lévő pontokból, így élete ismételten maximum lett (az enyémeket nem számítva bele).
- 30 HP pont van a tározómban, legyél szíves átadni, majd az 1. támadásod, hogy a pókok sebzését visszatölthessem. Utána visszaadom a támadást, viszont képességet sajnos nem aktiválhat.
//Óriáspók 15-14 halott, Yuichin lévő 29 HP-m visszatér hozzám, majd Yuichi gyógyul 65-at (65 HP-ja lesz), Tűzrózsa élettartályában van: 25 HP//
Karakterlap
A boss éhezik (1/3)
A 13 óriáspók 39-et sebez Hayashi Yuichira.
Hayashi Yuichi: 21 HP
Kusumi Ayani: 119 HP, 23 páncél
A 13 óriáspók 39-et sebez Hayashi Yuichira.
Hayashi Yuichi: 21 HP
Kayaba Akihiko- Admin
- Köszönöm Ayani, kitartást, azonban nem egyből adom át, előbb végzek két pókkal! - támadok és egy újabb Óriás pókot küldök a süllyesztőbe, pihenek és egy újabb támadással pixelezem szét a következő pókot. Sokkal haloványabb niji jelent most meg kardomon, következő alkalommal megint halványabb lesz, vajon meddig fogja bírni kardom, de most..
- Switch Ayani! - kiáltottam a pókokkal körbeölelt gyűrűn belülről.
/Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnom. 2x támadok, egy-egy pókot. Ha sikerül a képesség, úgy sebzésem elég kivégezni a kettő pókot. 1 támadásom átadom Ayaninak.
- Switch Ayani! - kiáltottam a pókokkal körbeölelt gyűrűn belülről.
/Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnom. 2x támadok, egy-egy pókot. Ha sikerül a képesség, úgy sebzésem elég kivégezni a kettő pókot. 1 támadásom átadom Ayaninak.
Karakterlap
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
// Csak akkor adhatsz át cselekvést Ayaninak, ha egyszer sem támadtál. //
A boss éhezik (2/3)
A 11 óriáspók 33-at sebez Hayashi Yuichira. Hayashi Yuichi kiesett.
Hayashi Yuichi: kiesett
A boss éhezik (2/3)
A 11 óriáspók 33-at sebez Hayashi Yuichira. Hayashi Yuichi kiesett.
Kayaba Akihiko- Admin
//én úgy emlékeztem, hogy átadhatta volna a kört, hisz maradt még 1 támadása, mivel 4x támadhat, és csak 2x támad+pihent. De akkor mindegy, mellesleg Barannal is átadhatta, miután támadott 1x//
- Egek, egek... - mondom fej rázva, mivel a fiú nem hallgatott rám.
Kikapcsoltam a 2. képességem, majd Túzrósza megtámadta a másik 2 pókot. a taktikánkat felborították, de majd legközelebb biztosan sikerül, csak éljem túl ezt a bosst.
- Egek, egek... - mondom fej rázva, mivel a fiú nem hallgatott rám.
Kikapcsoltam a 2. képességem, majd Túzrósza megtámadta a másik 2 pókot. a taktikánkat felborították, de majd legközelebb biztosan sikerül, csak éljem túl ezt a bosst.
Karakterlap
// Ha Barannál engedtem, akkor elnéztem, bocsánat. //Szörnyharcok rendszere írta:Cselekvést akkor adhat át valaki, ha nem használta ki a körében vagy többletkörében a támadását. A SWITCH-csel a játékos átruházza az el nem végzett akció(ka)t a társára, aki soron kívül cselekedheti meg azt és csak azt a bizonyos akciót, aminek átadták számára a jogát.
Ha például Pisti a körében megiszik egy potit, de nem támad, majd SWITCH-csel Pannira, akkor Panni köre következik és támadhat Pisti helyett. Ha viszont Pisti semmit sem csinál, csak a SWITCH-cset használja, akkor Panni mind a támadásra, mind a mellékcselekvésre kap jogot. Panni soron kívüli köre után a sorrend visszaáll, tehát az a játékos következik, aki eredetileg Pisti után jött volna.
A boss köp. Óriáspók #1 -> vérengző.
A boss 5-öt sebez Ayanira.
A 8 óriáspók 24-et sebez Ayanira.
A vérengző óriáspók 15-öt sebez Ayanira.
Vérengző Óriáspók #1: 60 HP
Kusumi Ayani: 78 HP
Kayaba Akihiko- Admin
nos a harcnak sajnos vége... a meccset elbuktam. Még egy utolsó gonosz nézés után kiteleportálok.
//harcnak vége, feladtam :/ //
//harcnak vége, feladtam :/ //
Karakterlap
Gratulálok! Végeztetek a csarnokkal.
Elért pontszám: 5 - 2 = 3 pont
A toplistán "Solo-duo" csapat így a 3. helyezést érte el.
Jutalom: 30 exp
Elért pontszám: 5 - 2 = 3 pont
A toplistán "Solo-duo" csapat így a 3. helyezést érte el.
Jutalom: 30 exp
Kayaba Akihiko- Admin
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.