Solo-duo
3 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Solo-duo
Kusumi Ayani:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 23
Erő: 0
Irányítás: 20
Kitartás: 7
Gyorsaság: 28
Speciális képesség: 12
Páncél: 23
Hayashi Yuichi:
Élet: 13
Fegyverkezelés: 17
Erő: 25
Kitartás: 10
Gyorsaság: 40
Speciális képesség: 7
Páncél: 25
Ellenfeletek: Illfang a Kobold Fejedelem + 3 Kobold Őrszem
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
Élet: 24
Fegyverkezelés: 23
Erő: 0
Irányítás: 20
Kitartás: 7
Gyorsaság: 28
Speciális képesség: 12
Páncél: 23
Hayashi Yuichi:
Élet: 13
Fegyverkezelés: 17
Erő: 25
Kitartás: 10
Gyorsaság: 40
Speciális képesség: 7
Páncél: 25
Ellenfeletek: Illfang a Kobold Fejedelem + 3 Kobold Őrszem
A pont arányokat kérlek nézzétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-etekben a következőket jelezzétek: Hányszor jössz, hány körönként pihensz, mekkorát kell dobnod találathoz, mekkorát kell dobnod képességhez.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Re: Solo-duo
Pár napja kifüggesztettem egy hirdetést, hogy Túlélő Csarnokba beneveznék másodmagammal. Kaptam is egy üzenetet egy játékostól, a neve Kusumi Ayani. Jó pár percen át ültem az üzenet fölött, míg kiindultam a főtérre, hogy levegyem a hirdetésem. Egy ember elsőnek elég, meg úgyis ismeretlen még itt minden. Így is egyel több ember életét veszélyeztetem, mint szabadna. Ragyogó napsütésvolt, és a főtér csendjében tisztán hallatszódott a szökőkút halk csordogálása, és néhány apró madár énekjátéka. Nyugodt volt minden, kivéve én magam, találkozhatom a legfőbb szörnyekkel, akiket nem láttam és korábban legyőztek a frontharcosok. Remélem hamarosan élesbe is bevethetem magam és belőlem is frontharcos lesz, nem holmi kardozást gyakorló naplopó, mint eddig voltam. Feltartottam kézfejem és tenyérrel felfelé fordítottam. Lassacskán, de láthatón remegett. Félelem és izgalom vegyes keveréke borzolta gerincem, de ez kevés lett volna, hogy megállítson. A levélben leírt helyre mentem és ott is volt a csarnok bejárata. Előtte egy lány és egy ló.
- Hali! A nevem Hayashi Yuichi - mosolyogtam rá sugárzón és nyújtottam jobb kezem kézfogásra. Egy fránya tincs elszabadult hátrakötött hajamból és egyenesen a jobb szemem elé lógott be. Csinos lány, bár mintha kicsit morcos lenne, de lehet csak odaképzelem, nem baj, a mosolyom őt is meggyógyítja, mint bárkit, akivel találkozom. - Kusumi Ayani, ugye? - ha igen akkor feleltem is egy "örvendek"-et.
- Köszi, hogy eljöttél, és még mielőtt bemennék, azt azért elmondanám, hogy bármikor, ha bajban lennénk, inkább fogjuk menekülőre. Nem szeretném, ha bajod esne odabent - ismeretlenként lehet máris túlaggódom a dolgot, de hisz nem tudok róla többet a nevénél, meg annál, hogy állatidomár, mint Chan. Azonban tényleg nem lenne jó ha bántódása esne, biztos van valaki, aki odakint aggódik épségéért, vagy akár idebent is.
// Első három támadás a Kobold Őrszemekre, majd két támadás a bossra egy pihi és három újabb támadás után pixeleződik. (6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom)
- Hali! A nevem Hayashi Yuichi - mosolyogtam rá sugárzón és nyújtottam jobb kezem kézfogásra. Egy fránya tincs elszabadult hátrakötött hajamból és egyenesen a jobb szemem elé lógott be. Csinos lány, bár mintha kicsit morcos lenne, de lehet csak odaképzelem, nem baj, a mosolyom őt is meggyógyítja, mint bárkit, akivel találkozom. - Kusumi Ayani, ugye? - ha igen akkor feleltem is egy "örvendek"-et.
- Köszi, hogy eljöttél, és még mielőtt bemennék, azt azért elmondanám, hogy bármikor, ha bajban lennénk, inkább fogjuk menekülőre. Nem szeretném, ha bajod esne odabent - ismeretlenként lehet máris túlaggódom a dolgot, de hisz nem tudok róla többet a nevénél, meg annál, hogy állatidomár, mint Chan. Azonban tényleg nem lenne jó ha bántódása esne, biztos van valaki, aki odakint aggódik épségéért, vagy akár idebent is.
// Első három támadás a Kobold Őrszemekre, majd két támadás a bossra egy pihi és három újabb támadás után pixeleződik. (6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom)
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Ellenfeletek: Óriáscsiga
Kayaba Akihiko- Admin
Az első boss a segítőivel együtt elpixeleződött. Furcsa volt, hogy a lány segítsége nélkül meg tudtam ölni ezt a teremtményt, nem tűnt igazán könnyűnek. A következő boss egy óriás csiga volt. Elég gusztustalan volt, és merő kételyt táplált bennem ez a teremtmény. Kéken világító kardommal találkozhatott nézése, majd rohamra is indultam.
//6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom, guruló fázisban kikapcsol a képességem. Két támadás és vége. 31+25 sebzést mérek rá.
//6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom, guruló fázisban kikapcsol a képességem. Két támadás és vége. 31+25 sebzést mérek rá.
Karakterlap
Ellenfeletek: IV. Bunmei
Kayaba Akihiko- Admin
A csiga második vágásom után eltűnt. Ennek örültem, hisz a csúfondáros teremtménynek vége lett ezáltal. Jó kedvem is visszatért. Ránéztem a lányra, akit eddig megszólalni se hagytam szinte rámosolyogtam, majd vártam a következő boss érkeztét. A neve jelent meg elsőként, majd színes pixeláradatban összeállt a kőgólemhez hasonlatos teremtmény. Okkersárga fénypára jelent meg a szabdaló körül, és futottam a szörnyhöz, hogy minél több kárt ejtsek benne. Harmadik támadásomnál felfedtem második képességem is az idegen előtt.
- Hiko Niji - mondtam a szavakat és a bal kezemben tartott különleges fegyver körül is megjelent a pára. Majd egy jól irányzott jobb kezes támadással igyekeztem hatalmas kárt tenni a lény jobb karjában.
//6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom, első képességgel 45-ös gyorsaság felé megyek így három támadást intézek a szörnybe (22+22+30) leesik a képességem majd még 25 sebzés a szörnybe.
99 sebzés megy a bossba.
- Hiko Niji - mondtam a szavakat és a bal kezemben tartott különleges fegyver körül is megjelent a pára. Majd egy jól irányzott jobb kezes támadással igyekeztem hatalmas kárt tenni a lény jobb karjában.
//6 körönként pihenek, támadáshoz, képességhez nem kell dobnom, első képességgel 45-ös gyorsaság felé megyek így három támadást intézek a szörnybe (22+22+30) leesik a képességem majd még 25 sebzés a szörnybe.
99 sebzés megy a bossba.
Karakterlap
Korona egyszeres.
Halál kétszeres.
Halál kétszeres.
Kayaba Akihiko- Admin
The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás
'2 oldal halál/korona' :
'2 oldal halál/korona' :
Kayaba Akihiko- Admin
IV. Bunmei 8-at sebez Hayashi Yuichiba.
IV. Bunmei: 30 HP, 1 páncél
Hayashi Yuichi: 65 HP, 17 páncél
Kusumi Ayani: 120 HP, 23 páncél
IV. Bunmei: 30 HP, 1 páncél
Hayashi Yuichi: 65 HP, 17 páncél
Kayaba Akihiko- Admin
(3x támadok, találathoz nem kell dobnom, minden 6. körben pihenek, speciális képességhez nem kell dobnom.)
Egy eddig ismeretlen személlyel jöttem el ebbe a teremben, de nem kalandoztam el egy percre sem. Semmi perc alatt a 3. bossnál jártunk, és én jöttem. Tűzrózsa 2 csapással végzett ezzel is.
- Csak így tovább. - mosolyogtam társamra.
(2x 20 sebzés bossra)
Egy eddig ismeretlen személlyel jöttem el ebbe a teremben, de nem kalandoztam el egy percre sem. Semmi perc alatt a 3. bossnál jártunk, és én jöttem. Tűzrózsa 2 csapással végzett ezzel is.
- Csak így tovább. - mosolyogtam társamra.
(2x 20 sebzés bossra)
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Ellenfeletek: Zerios az Ellentámadások Mestere
Kayaba Akihiko- Admin
Jólesett a bátorító szó és jó volt látni, hogy szétpixeleződik a gólem. Támadásaim alatt az életereje meg sem mozdult, de ez várható volt, hisz olvastam a kis könyvben, mi merre hány méter. Aki most jön ellenünk ő is egy különleges szörny és őt sem leszek képes leütni.
Meg is jelentek a pixelei és kezdett szépen összeállni a szörnyeteg.
- Köszönöm Ayani, megyek is tovább - bólintottam rá és mosolyogtam a lányra. Ahogy megjelent a lila gömb, mint elsődleges fegyvere Rohamra is indultam és igyekeztem a lehető legnagyobb kárt tenni benne. Sárga fénnyel világított niji és csak rohantam. Harmadik támadásom előtt hangosan elkiáltottam magam - hiko niji - és máris a megjelent kardból átruháztam az erőt jobb kezembe és még egy vágást intéztem rá. Aztán igyekeztem védekező beállást felvenni a boss ellenében, de a lány és a lova elé helyezkedtem, hogy engem üssön a boss és ne őket.
//Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, képességre 2 vagy a fölött. Ha képességeim bekapcsolnak úgy sebzésem a következő (22+22+30)+25, ha nem kapcsol be akkor 4*25. Első kocka első képesség, második kocka második képesség.
edit: 99-es sebzés a bossra.
Meg is jelentek a pixelei és kezdett szépen összeállni a szörnyeteg.
- Köszönöm Ayani, megyek is tovább - bólintottam rá és mosolyogtam a lányra. Ahogy megjelent a lila gömb, mint elsődleges fegyvere Rohamra is indultam és igyekeztem a lehető legnagyobb kárt tenni benne. Sárga fénnyel világított niji és csak rohantam. Harmadik támadásom előtt hangosan elkiáltottam magam - hiko niji - és máris a megjelent kardból átruháztam az erőt jobb kezembe és még egy vágást intéztem rá. Aztán igyekeztem védekező beállást felvenni a boss ellenében, de a lány és a lova elé helyezkedtem, hogy engem üssön a boss és ne őket.
//Minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, képességre 2 vagy a fölött. Ha képességeim bekapcsolnak úgy sebzésem a következő (22+22+30)+25, ha nem kapcsol be akkor 4*25. Első kocka első képesség, második kocka második képesség.
edit: 99-es sebzés a bossra.
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 16 2013, 17:00-kor.
Karakterlap
The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Egy óriáspók ugrik elő. Az óriáspók 3-mat sebez Hayashi Yuichiba.
Boss: 21 HP
Óriáspók: 15 HP
Hayashi Yuichi: 65 HP, 14 páncél
Boss: 21 HP
Óriáspók: 15 HP
Hayashi Yuichi: 65 HP, 14 páncél
Kayaba Akihiko- Admin
(3x támadok, találathoz nem kell dobnom, minden 6. körben pihenek, speciális képességhez nem kell dobnom.)
- Egy próbát megér, bocsi Yui, ha gyógyul... Tűzrózsa Lángoló Unikornis! (29-es sebzés).
Az Óriáspók után, Zeriosra megy egy sebzés.
- Egy próbát megér, bocsi Yui, ha gyógyul... Tűzrózsa Lángoló Unikornis! (29-es sebzés).
Az Óriáspók után, Zeriosra megy egy sebzés.
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Karakterlap
Korona: A kék gömb nem üt vissza.
Halál: A kék gömb visszaüt.
Halál: A kék gömb visszaüt.
Kayaba Akihiko- Admin
The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás
'2 oldal halál/korona' :
'2 oldal halál/korona' :
Kayaba Akihiko- Admin
Ellenfeletek: Baran a Bika Tábornok
Kayaba Akihiko- Admin
Elesett Zeiosz is és a csontváz is. Ayani ügyes támadást vitt be a boss és a szörnyeteg ellen. És hamarosan jött is a következő, szívós ellenfél, soksok páncéllal és életerővel. Rohamra indultam, hogy a lehető legtöbb kárt tegyem benne. Ezúttal barna niji fogadott, amennyiben bekapcsolt.
//minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 5 támadást indítok ellene. Sikeres képesség próbák mellett a sebzésem (31+31+43)+25+25. Sikertelen próba esetén 5*25
edit: Sebzésem a bossra: 155
//minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 5 támadást indítok ellene. Sikeres képesség próbák mellett a sebzésem (31+31+43)+25+25. Sikertelen próba esetén 5*25
edit: Sebzésem a bossra: 155
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 17 2013, 08:08-kor.
Karakterlap
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Baran 5-öt üt Yuicihre.
Boss: 295
Hayashi Yuichi: 65 HP, 9 páncél
Boss: 295
Hayashi Yuichi: 65 HP, 9 páncél
Kayaba Akihiko- Admin
(4x támadok, találathoz nem kell dobnom, minden 6. körben pihenek, speciális képességhez nem kell dobnom.)
Támadásom után végre márs az 5. boss ellen indultunk, és hamarosan már Yuichi sebzett is rá eleget. Ezután jön majd az első nagyobb falat, és figyelmeztetem is ez ügyben a fiút.
- Figyi mivel Kha'ren nehezebb falat be kell majd vennem a 2. képimet. Ezzel az ellenfélre sebzett pontokból tudok gyógyítani. 100 pontig tudok sérülés nélkül raktározni, de afölött már 5%-osan sérülök. Ha megoldható, akkor fog a csapásokat, cserébe én gyógyítalak, ám figyelj kérlek, hogy ne menj 100-as biztos sebzés fölé, ja és Pókokat támadd először. Na de...
Tűzrózsa képivel megindítanom, majd 4x29-es sebzéssel 116 pontos sérülést viszek be a bossnak. Még 2 ilyen kör, és ennek is vége.
Támadásom után végre márs az 5. boss ellen indultunk, és hamarosan már Yuichi sebzett is rá eleget. Ezután jön majd az első nagyobb falat, és figyelmeztetem is ez ügyben a fiút.
- Figyi mivel Kha'ren nehezebb falat be kell majd vennem a 2. képimet. Ezzel az ellenfélre sebzett pontokból tudok gyógyítani. 100 pontig tudok sérülés nélkül raktározni, de afölött már 5%-osan sérülök. Ha megoldható, akkor fog a csapásokat, cserébe én gyógyítalak, ám figyelj kérlek, hogy ne menj 100-as biztos sebzés fölé, ja és Pókokat támadd először. Na de...
Tűzrózsa képivel megindítanom, majd 4x29-es sebzéssel 116 pontos sérülést viszek be a bossnak. Még 2 ilyen kör, és ennek is vége.
Karakterlap
Baran 6-ot üt Yuicihre.
Boss: 179
Hayashi Yuichi: 65 HP, 3 páncél
Boss: 179
Hayashi Yuichi: 65 HP, 3 páncél
Kayaba Akihiko- Admin
Szépen fogyott a szörny életereje, nem is gondoltam volna, hogy ilyen erősek vagyunk. Kicsit jobb kedvvel estem neki a küzdelemnek.
- Kha'ren? Értem, fogom a pókokat és a bosst, mennyi pók lesz? - kérdeztem tőle. Elég érdekesnek hangzik és a kiskönyvem elő is fogom venni azután, hogy elesett a bikatábornok. Ha minden jól megy, akkor most rószaszín niji jön elő.
//minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 4 támadást indítok ellene + az első pihenőkör. Sikeres képesség próbák mellett a sebzésem: pihi, (22+22+22)+25
- Kha'ren? Értem, fogom a pókokat és a bosst, mennyi pók lesz? - kérdeztem tőle. Elég érdekesnek hangzik és a kiskönyvem elő is fogom venni azután, hogy elesett a bikatábornok. Ha minden jól megy, akkor most rószaszín niji jön elő.
//minden 6. körben pihenek, támadáshoz nem kell dobnom, speciális képességre 2 vagy a fölött. 4 támadást indítok ellene + az első pihenőkör. Sikeres képesség próbák mellett a sebzésem: pihi, (22+22+22)+25
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 18 2013, 00:33-kor.
Karakterlap
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.