[T4] Aphrodité Oltára
+13
Tachibana Makoto
Arisu
Kazura
Yue
Malcolm
Joey Chrome
Szophie
Enheriel
Shukaku
Rinarin Ai Kita
Saya
Tsu
Asuka
17 posters
4 / 5 oldal
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: [T4] Aphrodité Oltára
*pár óra múlva küld egy üzenetet, meg két potiont. *
Természetben is fizethetsz :3 Gyere velem növényeket gyűjteni valamikor.
Természetben is fizethetsz :3 Gyere velem növényeket gyűjteni valamikor.
Karakterlap
Szint: 34
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Vigyorogva küldtem neki vissza az üzenetet. Pedig a masszázs kényelmesebb lenne, de ha ennyire kedveli a természetet, nem mondhatok rá nemet :]Nahát, ezt már szeretem. Örömmel "gyűjtenék veled növényeket", van hozzá szemem.
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Céh: -
HÍREK
I. A bolt új recepttel gazdagodott. Ezúttal egy rendkívül hasznos mérget hoztam nektek.
Fájdalmas Menedék Méreg
Ezzel a méreggel való sebzés nem okoz indikátorszín változást.
Harcon kívül lévő játékosnak nem viheti 10 alá az életpontjait, a megmérgezett játékosba a következő 3 körig minden nullát sebez, viszont a 3 kör lejárta után a mérget használó játékos sebzésének háromszorosát szenvedi el.
Csak a használóval egy csapatban lévő játékosra használható, maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható.
Szükséges nyersanyag: 3 Gyilkos Galóca + 3 Ezüst Százszorszép
Ár: 230 arany
Hozott alapanyagok esetén: 50 arany
Továbbá:
2. Rinarin inaktivitása miatt eddig úgy néz ki, hogy a szalon páncélkészítő részlege meg fog szűnni. Ez ügyben még tárgyalok júzerrel, hogy mi legyen. Ha van elmaradt rendelés, akkor azt még mindenképpen elintézem. Amennyiben a karakterét leadja, a receptjeit a Szabad Rablás Boltocskának adományoznánk, hogy biztosan jó kezekbe kerüljön a tudás.
3. A 20. szint megnyílásával a Konkurencia Szalon a Kezdetek Városából egy magasabb szintre költözik - a mediterrán jellegű, kellemes hangulatú Taftba. A bolt IC jelenleg átalakításokon esik át, a polcok ürülni kezdenek, s már a tafti címet reklámozza.
A jövőben tehát mindenképpen kiképzőtiszt használata szükséges majd a szalonozáshoz.
4. A költözés egyben frissítést is jelent. Hogy kedvet kapjatok a rendeléshez, új sigek kerülnek a leírásba, amiket én készítettem, de még nem láthattatok. :3 A rendelés továbbra is becsületkasszás marad.
I. A bolt új recepttel gazdagodott. Ezúttal egy rendkívül hasznos mérget hoztam nektek.
Fájdalmas Menedék Méreg
Ezzel a méreggel való sebzés nem okoz indikátorszín változást.
Harcon kívül lévő játékosnak nem viheti 10 alá az életpontjait, a megmérgezett játékosba a következő 3 körig minden nullát sebez, viszont a 3 kör lejárta után a mérget használó játékos sebzésének háromszorosát szenvedi el.
Csak a használóval egy csapatban lévő játékosra használható, maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható.
Szükséges nyersanyag: 3 Gyilkos Galóca + 3 Ezüst Százszorszép
Ár: 230 arany
Hozott alapanyagok esetén: 50 arany
Továbbá:
2. Rinarin inaktivitása miatt eddig úgy néz ki, hogy a szalon páncélkészítő részlege meg fog szűnni. Ez ügyben még tárgyalok júzerrel, hogy mi legyen. Ha van elmaradt rendelés, akkor azt még mindenképpen elintézem. Amennyiben a karakterét leadja, a receptjeit a Szabad Rablás Boltocskának adományoznánk, hogy biztosan jó kezekbe kerüljön a tudás.
3. A 20. szint megnyílásával a Konkurencia Szalon a Kezdetek Városából egy magasabb szintre költözik - a mediterrán jellegű, kellemes hangulatú Taftba. A bolt IC jelenleg átalakításokon esik át, a polcok ürülni kezdenek, s már a tafti címet reklámozza.
A jövőben tehát mindenképpen kiképzőtiszt használata szükséges majd a szalonozáshoz.
4. A költözés egyben frissítést is jelent. Hogy kedvet kapjatok a rendeléshez, új sigek kerülnek a leírásba, amiket én készítettem, de még nem láthattatok. :3 A rendelés továbbra is becsületkasszás marad.
Karakterlap
HÍREK - ismét
Megbeszélés alapján Rinarin Ai Kita kiszáll az üzletből. A receptjeit a Szabad Rablás Boltocskának adományozta. Ha kezdő játékos vagy, és szeretnél megtanulni néhány receptet, akkor érdemes betérned oda. Valamint egy fegyver recept, s egy tucat T1 potion recept is gazdát keres. :3
A bolt Taftba költözött, s új, rövidebb nevet kapott a költözés örömére. A szolgáltatások maradnak a régiek. Terveim szerint amint elérem a megfelelő szintet rá, T4 potionokra váltok, de ez még nem most lesz.
A költözés alkalmából készítettem néhány potiont, amit most kedvezményes áron vehettek meg. Amíg a készlet, valamint az augusztus tart. Tehát auguszts 31-ig kedvezménnyel juthatsz hozzá az alábbi potionokhoz és mérgekhez:
2 db Fájdalmas Menedék Méreg
Eredeti ár: 230 arany/db
Kedvezményes ár: 180 arany/db
3 db Különleges Erő Potion
Eredeti ár: 200 arany/db
Kedvezményes ár: 150 arany/db
3 db Kikerülés Potion
1 db Vérengző Áldozat Méreg
Eredeti ár: 290 arany/db
Ár: 250 arany
Ezen kívül a grafikákhoz bekerült néhány új sig, amit eddig nem láthattatok.
Megbeszélés alapján Rinarin Ai Kita kiszáll az üzletből. A receptjeit a Szabad Rablás Boltocskának adományozta. Ha kezdő játékos vagy, és szeretnél megtanulni néhány receptet, akkor érdemes betérned oda. Valamint egy fegyver recept, s egy tucat T1 potion recept is gazdát keres. :3
A bolt Taftba költözött, s új, rövidebb nevet kapott a költözés örömére. A szolgáltatások maradnak a régiek. Terveim szerint amint elérem a megfelelő szintet rá, T4 potionokra váltok, de ez még nem most lesz.
A költözés alkalmából készítettem néhány potiont, amit most kedvezményes áron vehettek meg. Amíg a készlet, valamint az augusztus tart. Tehát auguszts 31-ig kedvezménnyel juthatsz hozzá az alábbi potionokhoz és mérgekhez:
3 db Különleges Erő Potion
3 db Kikerülés Potion
Ezen kívül a grafikákhoz bekerült néhány új sig, amit eddig nem láthattatok.
Karakterlap
Halihó! Megvennénk a következőket:
Asuka írta:
Íme az ellenérték. Köszike! ^^
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor
A mérgek elküldve. További kellemes napot. :3
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p600-csere-bere#88890
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p600-csere-bere#88890
Karakterlap
|| Arisu ||
A bolt talán egy picit túlzsúfoltnak tűnik a rengeteg asztal miatt, azonban ez azt a célt szolgálja, hogy a színes csomagolású kenceficéket rakhassam ki oda. Az új üzlet egy kicsit más lesz, már van róla némi elképzelésem, de ezzel mindenképpen meg akarom várni, míg a huszadik szint főnökét legyőzzük. Ezután már a kis szintűek is fel tudnak menni magasabb szintekre, ha kiképzőt használnak, én pedig mindenképpen Taftba szeretnék költözni. Financiális okok miatt viszont még ha meg is engedhetném magamnak, hosszú távon így sem járnék jól, ha a boss legyőzése előtt költöznék oda, a boltommal együtt.
Arisu kedves és lelkes lány, ennek ellenére elég határozott ahhoz, hogy tudja, mit akar. Mondhatjuk azt is, hogy fel kell kötnie a gatyáját annak, aki a jövőben üzletelni akar vele. Ehhez pedig a kezdőtőkét tőlem, valamint Cearsotól kapja. Ötezer arany rengeteg pénz, még számomra is, úgyhogy még jó ideig felejtős az, hogy én jártasságot fejlesszek, de azt hiszem, Cearso öröméért ez egy bevállalható veszteség. Később úgyis megszerzem, amikor majd végre sikerül eljutnom idáig.
- St. Germain egy tudós volt, és alkimista. Még odakint olvastam róla, egy könyvben. Tudod, odakint én is tudós vagyok. – yeah science, bitch! Egy picit konkrétabb akarok lenni viszont, hogy miért őt választottam a bolt kabalájának.
- Állítólag fantasztikus dolgokat vitt véghez. Nem csak tudósnak volt kiváló, de az emberek imádták. Abban a korban, amikor ő élt, a történelemkönyvekből mindenkire nagy hatással volt. Ha gondolod, a könyvtárban találsz róla valamit. Szerintem átmásolták a komplett wikipédiát. – fura dolgokat olvashatunk az aincradi könyvtárakban. De inkább az, mint hogy alapműveltségnek mindenféle mesét kelljen tanulni. Voltam egyszer egy küldin, és mindenki nagyon okosnak mondta magát, mert felismertek valami harminc éves animét, én meg a nagy hülye voltam, mert sosem érdekeltek az ilyenek. Elég ciki volt, hogy a játék ezt jutalmazta.
- A Konkurencia pedig... érted azt te szerintem. Amikor ezt a helyet megvettem, még nem volt itt semmi, pedig a város közepén van. De mindenki elhaladt mellette. – először az alkímialabort mutatom meg neki. Ez egy kicsit sötétebb, magas polcokkal, s könyvekkel megrakott terület, egyetlen asztallal. Az asztalon pedig mindenféle fura szerkezet. Ezekkel készítem a potionokat. Annak ellenére is, hogy ez egy munkaterület, minden kínosan tiszta.
- Neked mik a terveid? Mit fogsz csinálni a pénzzel? Saját vállalkozást indítasz? – erre tett már célzásokat, de nem derült ki, mivel is kereskedik. Nem mondta, milyen készítő, vagy éppen látó, de igazán kíváncsi vagyok.
A bolt talán egy picit túlzsúfoltnak tűnik a rengeteg asztal miatt, azonban ez azt a célt szolgálja, hogy a színes csomagolású kenceficéket rakhassam ki oda. Az új üzlet egy kicsit más lesz, már van róla némi elképzelésem, de ezzel mindenképpen meg akarom várni, míg a huszadik szint főnökét legyőzzük. Ezután már a kis szintűek is fel tudnak menni magasabb szintekre, ha kiképzőt használnak, én pedig mindenképpen Taftba szeretnék költözni. Financiális okok miatt viszont még ha meg is engedhetném magamnak, hosszú távon így sem járnék jól, ha a boss legyőzése előtt költöznék oda, a boltommal együtt.
Arisu kedves és lelkes lány, ennek ellenére elég határozott ahhoz, hogy tudja, mit akar. Mondhatjuk azt is, hogy fel kell kötnie a gatyáját annak, aki a jövőben üzletelni akar vele. Ehhez pedig a kezdőtőkét tőlem, valamint Cearsotól kapja. Ötezer arany rengeteg pénz, még számomra is, úgyhogy még jó ideig felejtős az, hogy én jártasságot fejlesszek, de azt hiszem, Cearso öröméért ez egy bevállalható veszteség. Később úgyis megszerzem, amikor majd végre sikerül eljutnom idáig.
- St. Germain egy tudós volt, és alkimista. Még odakint olvastam róla, egy könyvben. Tudod, odakint én is tudós vagyok. – yeah science, bitch! Egy picit konkrétabb akarok lenni viszont, hogy miért őt választottam a bolt kabalájának.
- Állítólag fantasztikus dolgokat vitt véghez. Nem csak tudósnak volt kiváló, de az emberek imádták. Abban a korban, amikor ő élt, a történelemkönyvekből mindenkire nagy hatással volt. Ha gondolod, a könyvtárban találsz róla valamit. Szerintem átmásolták a komplett wikipédiát. – fura dolgokat olvashatunk az aincradi könyvtárakban. De inkább az, mint hogy alapműveltségnek mindenféle mesét kelljen tanulni. Voltam egyszer egy küldin, és mindenki nagyon okosnak mondta magát, mert felismertek valami harminc éves animét, én meg a nagy hülye voltam, mert sosem érdekeltek az ilyenek. Elég ciki volt, hogy a játék ezt jutalmazta.
- A Konkurencia pedig... érted azt te szerintem. Amikor ezt a helyet megvettem, még nem volt itt semmi, pedig a város közepén van. De mindenki elhaladt mellette. – először az alkímialabort mutatom meg neki. Ez egy kicsit sötétebb, magas polcokkal, s könyvekkel megrakott terület, egyetlen asztallal. Az asztalon pedig mindenféle fura szerkezet. Ezekkel készítem a potionokat. Annak ellenére is, hogy ez egy munkaterület, minden kínosan tiszta.
- Neked mik a terveid? Mit fogsz csinálni a pénzzel? Saját vállalkozást indítasz? – erre tett már célzásokat, de nem derült ki, mivel is kereskedik. Nem mondta, milyen készítő, vagy éppen látó, de igazán kíváncsi vagyok.
Karakterlap
HÍREK
Amint elérem a 30. szintet, biztosan tiert lépek. Ez talán már a hónapban megtörténik. Éppen ezért eladásra kínálom a receptjeimet. A recepteket közvetlen tierváltás után adom el, addig viszont, akit érdekelnének az alábbiak, előre lefoglalhatja azt.
Ár: megegyezés szerint
Érdeklődés esetén küldj ide egy posztot, vagy privát üzenetet.
Az alábbi recepteket kínálom tehát eladásra:
Kikerülés Potion
Harag Potion
Különleges Erő Potion
Perfekt Frissítő Potion
Fájdalmas Menedék Méreg
Vérengző Áldozat Méreg
(olcsó katyvasz potion még egy játéktechnikai választól függ, hogy kikerül-e kínálatba; ha eladásra kikerül, akkor a topicban adok értesítést róla)
edit: a receptet megtartom
Karakterlap
A BOLT HIVATALOSAN IS T4-RE LÉPETT!
- új receptek hamarosan
- a régi recepteket RenAi-nál és Kusuni Ayaninál keressétek
- Perfekt Frissítő Potion Recept továbbra is eladó
- új receptek hamarosan
- a régi recepteket RenAi-nál és Kusuni Ayaninál keressétek
Karakterlap
Új recept a kínálatban! Megérkezett az első T4 méreg.
Gyenge Sorvasztó Méreg
-25 CSP minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, egy harcban maximum kétszer használható.
Hozzávalók: 3 Faeno Virág + 3 Fekete Gomba
Ár: 320 arany
Emellett egy kis leírás, a T4 potionok és mérgek árazásáról. Hasonlóan fog működni most is, mint eddig.
T4 növényeket 45 arany/darab árral számolok, az elkészítési díj pedig továbbra is 50 arany.
Hamarosan pedig egy újabb potionnal vagy méreggel gazdagodik a bolt kínálata. :3
Nyersanyagom a legközelebbi szafarim vagy küldim végeztéig nincs. Amint ez megvan, a hírt itt olvashatjátok, a boltban. :3
Gyenge Sorvasztó Méreg
-25 CSP minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, egy harcban maximum kétszer használható.
Hozzávalók: 3 Faeno Virág + 3 Fekete Gomba
Ár: 320 arany
Emellett egy kis leírás, a T4 potionok és mérgek árazásáról. Hasonlóan fog működni most is, mint eddig.
T4 növényeket 45 arany/darab árral számolok, az elkészítési díj pedig továbbra is 50 arany.
Hamarosan pedig egy újabb potionnal vagy méreggel gazdagodik a bolt kínálata. :3
Nyersanyagom a legközelebbi szafarim vagy küldim végeztéig nincs. Amint ez megvan, a hírt itt olvashatjátok, a boltban. :3
Karakterlap
ÚJ RECEPT!
(bár még nem tudom mire jó... eddig nagyon gány az összes új recept >.> T.T )
Önjelölt Vezér Potion
4 Faeno Virág + 2 Nihil Bogyó - 320 arany
Nyersanyag készlet érkezett! Jelenleg 1 db növénytasakkal rendelkezem, ha valaki szeretne potit vagy mérget vásárolni.
Olcsó Katyvasz Potion Recept eladó! Hála az új rendszerfrissítésnek...
(bár még nem tudom mire jó... eddig nagyon gány az összes új recept >.> T.T )
Önjelölt Vezér Potion
4 Faeno Virág + 2 Nihil Bogyó - 320 arany
Nyersanyag készlet érkezett! Jelenleg 1 db növénytasakkal rendelkezem, ha valaki szeretne potit vagy mérget vásárolni.
Olcsó Katyvasz Potion Recept eladó! Hála az új rendszerfrissítésnek...
Karakterlap
Új recept!
Berserker Méreg (a célpont körönként 10 HP-t sebződik, cserébe immúnis minden statmódosító és lefagyasztó hatású méregre (barátságos célpont esetén nem okoz indikátorszín változást), a hatás a harc végégig vagy maximum 5 körig tart, maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható)
Nyersanyagok: 4 Fekete Gomba + 1 Fagyott Pitypang
Ár: 225 arany (nyersanyag) + 200 arany (készítési díj)
Egyéb:
A virágmezők miatt a potion készítési díjakat feláraztam. 50 helyett 200 aranyba kerül a készítés. A jövő héten a többi poti ára is át lesz írva.
Berserker Méreg (a célpont körönként 10 HP-t sebződik, cserébe immúnis minden statmódosító és lefagyasztó hatású méregre (barátságos célpont esetén nem okoz indikátorszín változást), a hatás a harc végégig vagy maximum 5 körig tart, maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható)
Nyersanyagok: 4 Fekete Gomba + 1 Fagyott Pitypang
Ár: 225 arany (nyersanyag) + 200 arany (készítési díj)
Egyéb:
A virágmezők miatt a potion készítési díjakat feláraztam. 50 helyett 200 aranyba kerül a készítés. A jövő héten a többi poti ára is át lesz írva.
Karakterlap
Hahó :3 Szeretnék rendelni egy Önjelölt Vezér Potit *átnyújtja az alapanyagokat hozzá*
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Céh: Justice League
- Jé, egy vásárló! *-* Amióta tiert léptem, nem jön ide senki. Na deeee... miben segíthetek? :3 - *hallgatom végig a kérést. A bunkó csaj az a frontról. De az egyetlen, aki páncélt ingyen csinált nekem.*
- Izéke... a készítés aranyba kerül... de tudod mit? Most az egyszer megcsinálom ingyen, mert te sem kértél tőlem, amikor szafari jelvényekből vittem az érceket ehhez. - *mutatom meg a gyűrűimet.* - De nem csinálunk ebből rendszert...
*Lombikok, meg mindenféle cucc előkerül, hamarosan kész a poti, csini, virágmintás üvegben*
- Tessék. Mi újság a frontról? Még mindig sok a vita?
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p795-csere-bere#94358
- Izéke... a készítés aranyba kerül... de tudod mit? Most az egyszer megcsinálom ingyen, mert te sem kértél tőlem, amikor szafari jelvényekből vittem az érceket ehhez. - *mutatom meg a gyűrűimet.* - De nem csinálunk ebből rendszert...
*Lombikok, meg mindenféle cucc előkerül, hamarosan kész a poti, csini, virágmintás üvegben*
- Tessék. Mi újság a frontról? Még mindig sok a vita?
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p795-csere-bere#94358
Karakterlap
- Biztos? Köszi szépen, igazán rendes vagy :3 - mosolyodtam el, miközben zavartan piszkáltam az egyik hajtincsemet. Pedig fizettem volna szívesen, és fogok is, ha kéri, mert az üzlet az üzlet, és én is könyörtelenül behajtottam a pénzeket, ha valaki nem az akcióimat használta ki
- Nem sok forrásból lehet még ilyen gazokat szerezni, nálam is pang az üzlet egy-egy tierváltás után egy darabig :3 - nyugtattam meg a lányt, majd elgondolkodtam egy kicsit a kérdésére.
- Hát, nyugalom az sosincs, de amíg nem azért bukunk el egy harcot, mert vita van, addig nem érdekel - jegyeztem meg, azt nem téve hozzá, hogy néha én generálom a feszkót, de talán pont ezért nem is érdekel, mert tudom, hogy mindenkinek lehet rossz napja... - Te is voltál már ott, miért nem jössz mostanában? - érdeklődtem, legalábbis ha jól rémlik, valamelyik alkalommal láttam már, arról megjegyeztem, hogy tökre tetszik, ahogy öltözködik, és én is szerettem volna pink hajat már, csak azt már túlzásnak éreztem.
- Nem sok forrásból lehet még ilyen gazokat szerezni, nálam is pang az üzlet egy-egy tierváltás után egy darabig :3 - nyugtattam meg a lányt, majd elgondolkodtam egy kicsit a kérdésére.
- Hát, nyugalom az sosincs, de amíg nem azért bukunk el egy harcot, mert vita van, addig nem érdekel - jegyeztem meg, azt nem téve hozzá, hogy néha én generálom a feszkót, de talán pont ezért nem is érdekel, mert tudom, hogy mindenkinek lehet rossz napja... - Te is voltál már ott, miért nem jössz mostanában? - érdeklődtem, legalábbis ha jól rémlik, valamelyik alkalommal láttam már, arról megjegyeztem, hogy tökre tetszik, ahogy öltözködik, és én is szerettem volna pink hajat már, csak azt már túlzásnak éreztem.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
- Hát... nem esik jól sokat kérni... de drágák a felszerelések, tudod, és a növényárusok tönkretették az üzletemet... csak erre az ócska köpenyre tellett. - *mutatok rá a királyi nagyköpenyemre. Hazugság, igazából a céhtől van, de az mindegy.*
- Akartam menni, szeretnék hasznos lenni. De nagyon sok a vita, és én azt nem bírom. Hetekig ki voltam borulva. Legutóbb meg még csúnyán is szerepeltem... De a következőre valószínű, elmegyek, kíváncsi vagyok, mit tud ez a szájosmicsoda.
- Akartam menni, szeretnék hasznos lenni. De nagyon sok a vita, és én azt nem bírom. Hetekig ki voltam borulva. Legutóbb meg még csúnyán is szerepeltem... De a következőre valószínű, elmegyek, kíváncsi vagyok, mit tud ez a szájosmicsoda.
Karakterlap
ÚJ RECEPTEK ÉRKEZTEK!
A mai estén két új terméket ismertetek. Ezek közül egy gyakori méreg, és egy ritka potion is a kínálatba került. Ezek most minőségi holmik, mindenképpen hasznosak egy-egy szívósabb harcra.
Gyenge Elnyelő Méreg
Leírás: Az eltalált páncéldarab három körig elveszti minden speciális bónuszát, amit a pontok felett ad, maximum 2 találatig marad a pengén.
Hozzávalók: 5 Nihil Bogyó
Elkészítési ár: 225 arany anyagköltség + 200 arany készítési díj
Izzó Páncél Potion
Leírás: A használó ahány páncélpontot veszít, annyit sebez vissza támadójába két körön keresztül.
Hozzávalók: 1 Foszforeszkáló Levél + 1 Fagyott Pitypang +2 Eknier Ág
Elkészítési ár: 200 arany anyagköltség + 200 arany készítési díj
Karakterlap
Shunak:
Bohóc Kristály
Bohóc Kristály
Kategória: játékszínesítő
Hozzávalók:
3 db Barna gomba
Instrukciók: Akin használják, rövid ideig egy bohóc kinézetét kapja meg, teljes felszereléssel. Cipője dudál mikor lép, fegyvere lufinak néz ki, páncélja fodros bohócruha... értékeket nem csökkent.
- Kód:
<center><div style="background:#FFFFCC; width:400px; height:600px; border:5px solid #FFCC99; color: #000; padding:10px;">
<font color="FF9933"><font face="Garamond"><font size="5"><b>Bohóc Kristály</b></font></font></font><p>
<hr size="5" align="center" width="250" color="green"><p><p><font color="black"><font face="Garamond"><font size="4"><b>Kategória:</b><p><font color="green"> játékszínesítő</font></font></font></font><p>
<hr size="5" align="center" width="250" color="green"><p><p><font color="black"><font face="Garamond"><font size="4"><b>Hozzávalók:</b></font></font></font><p><font color="black"><font face="Garamond"><font size="3"><i>3 db Barna gomba</i></font></font></font><hr size="5" align="center" width="250" color="green"><p><p><font color="black"><font face="Garamond"><font size="4"><b>Instrukciók:</b></font></font></font><font color="black"><p class="justify"><font face="Garamond"><font size="4">Akin használják, rövid ideig egy bohóc kinézetét kapja meg, teljes felszereléssel. Cipője dudál mikor lép, fegyvere lufinak néz ki, páncélja fodros bohócruha... értékeket nem csökkent.</font></font></font></p>
</div></center>
Karakterlap
HÍREK
Sokat gondolkoztam ezen, végül arra jutottam, hogy visszacsinálom a régi árakat, minimális változtatásokkal. Tehát:
♥ Gyakori T4 növények ára 50 arany
♥ Ritka T4 növények ára 100 arany
♥ Potik készítési díja 50 arany/darab
Ezek mellett kedvezményeket vezettem be, amit a bolt első posztjában már le is írtam. Minél többet rendelsz, annál nagyobb a kedvezmény.
A kedvezmények csak a készítési díjra vonatkoznak, a nyersanyagra nem.
A bolt leírása frissítve, az új képek mellett már szerepel ott az összes, eddig általam felfedezett poti és méreg. Változás, hogy az összetevők és árak mellett a leírásukat is feltüntettem, valamint hogy milyen típusú harcokon lehetnek hasznosak. Az egyértelmű jelzések remélem, segíthetnek dönteni, ha egy-egy specifikus harcra kerestek potit vagy mérget.
Karakterlap
ÚJ RECEPTEK ÉRKEZTEK!
Ismét két potiont hoztam nektek, ezúttal kettő darab gyakori potion került a kínálatba. Az egyik inkább játékszínesítő, ha valaki realisztikusabb harcot szeretne játszani, a másik pedig egy hasznos sebzésnövelő ital.
Bumeráng Potion
Leírás: A potion megivásával megegyező körben a használó támadása közelharci és távolsági is lehet. Az így intézett távolsági támadások sebzése megegyezik a rendes sebzéssel.
Hozzávalók: 4 Eknerier Ág
Elkészítési ár: 200 arany anyagköltség + 50 arany készítési díj
Gyenge Erő Potion
Leírás: +20 erő a harc végéig, többszörözhető.
Hozzávalók: 6 Faeno Virág + 1 Fagyott Pitypang
Elkészítési ár: 350 arany anyagköltség + 50 arany készítési díj
Karakterlap
Szia,
Rendelnék egy Bumeráng Potiont és egy Gyenge Erő Potiont
*átadja a növényeket és az aranyat*
Köszi!
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Halihó :3 Elkészültek a potik is.
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p840-csere-bere#95734
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p840-csere-bere#95734
Karakterlap
Bekerült két új recept :3 Azoknak, akik utálják a lökéskristályokat, vagy az indokolatlanul erős fegyvereket. Csicsa most elmarad, első postban ott van minden.infó. Árak hozott nyersanyag nélkül értendőek.
Karakterlap
Szia, kérnék szépen két Gyenge Erő Potiont ^^ A szükséges gazokat és az aranyat máris adom.
Köszi szépen
Köszi szépen
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Karakterlap
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.