SAO extra fejezetek
4 posters
1 / 1 oldal
SAO extra fejezetek
Rögtön itt egy 16os karikás, a 16.5 fejezet:
http://www.wattpad.com/story/4426757-sword-art-online-chapter-16-5-repost
Ez eredeti cucc, az eredeti SAO szerzőtől, nem fan-made!
Jó olvasást, az esetleges kellemetességekért felelősséget nem biztos, hogy vállalok! :$
A SAO egyenesági folytatásai egyelőre csak "light novel" formában olvasható, és innen eléhető, akár androidon is olvasható külön app.-al:
http://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Sword_Art_Online
Gun Gale Online, Caliber, stb (a Caliber után elakadtam az olvasásában... Kirito fát vág... hűűű de érdekes...o.O )
http://www.wattpad.com/story/4426757-sword-art-online-chapter-16-5-repost
Ez eredeti cucc, az eredeti SAO szerzőtől, nem fan-made!
Jó olvasást, az esetleges kellemetességekért felelősséget nem biztos, hogy vállalok! :$
- Csak a fejezet olvasása után akarod ezt megnézni!:
A SAO egyenesági folytatásai egyelőre csak "light novel" formában olvasható, és innen eléhető, akár androidon is olvasható külön app.-al:
http://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Sword_Art_Online
Gun Gale Online, Caliber, stb (a Caliber után elakadtam az olvasásában... Kirito fát vág... hűűű de érdekes...o.O )
A hozzászólást Danee összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 29 2013, 18:57-kor.
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: SAO extra fejezetek
Meg sem lepődtem, olvastam már pár hasonló témájú doujinshi magát *kunc*
Viszont legalább kedvet kaptam, hogy végre végigolvassam az egész mikantériát, ne csak az első pár fejezetet Tipikusan lusta vagyok angolozni, ha nem fordítok épp.
Viszont legalább kedvet kaptam, hogy végre végigolvassam az egész mikantériát, ne csak az első pár fejezetet Tipikusan lusta vagyok angolozni, ha nem fordítok épp.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Nekem is volt már szerencsém olvasni a titokzatos 16.5-ös fejezetet :3 és ha jól látom hamarosan magyarul is olvashatjuk, hála az Aincrad fansubnak
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
csatoltam a baka-tsuki címét, ott lehet olvasgatni SAO-t, GGO-t, Calibert, meg a többit, amihez még nekem se volt szerencsém eddig
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Sőt, amondó vagyok, a tündéres sztorit már csak LN formában érdemes megismerni, mert az anime az valami borzadály lett belőle ._.
Ha meg lesz elég pénzikém, akkor meg is veszem a könyveket a jövőben :3 angolul úgyis tudok, és mégis csak élvezetesebb, mint a monitoron át olvasni.
Ha meg lesz elég pénzikém, akkor meg is veszem a könyveket a jövőben :3 angolul úgyis tudok, és mégis csak élvezetesebb, mint a monitoron át olvasni.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Sziasztok!
Nekem az első és a harmadik van meg kinyomtatva szépen és igényesen (és hiányosan, mint utólag kiderült, bár az ominózus fejezet éppenséggel benne van). Bár a polcomon egyik sincs ott, ezek szerint éppen mind kölcsönben van valahol (Hinari-gyanús az eset). Találkozón én szívesen passzolom tovább őket kölcsönbe, ha a korábbi bérlőjük már kiolvasta.
Nekem az első és a harmadik van meg kinyomtatva szépen és igényesen (és hiányosan, mint utólag kiderült, bár az ominózus fejezet éppenséggel benne van). Bár a polcomon egyik sincs ott, ezek szerint éppen mind kölcsönben van valahol (Hinari-gyanús az eset). Találkozón én szívesen passzolom tovább őket kölcsönbe, ha a korábbi bérlőjük már kiolvasta.
Diabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 269
Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: -
Céh: -
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.