Mao vs Kyuushiro

Go down

default Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Ápr. 14 2013, 16:08

Kezd lemenni a nap. Nyitott szemmel fekszem a fogadóban bérelt ágyamon, közben a közelmúlt eseményein tűnődök. Pillantásom a céhlogómra esik, és elmosolyodok. White Rose... némileg szabadelvűek a szabályai, de alapvetően tisztességes emberek a tagjai.
Na meg most tanultam csak meg, mit is jelent az összetartás. Alig léptem be, és alig mentünk el Túlélőzni, az egyik kardforgató, a legerősebb tag csak úgy, poénból ad nekem egy Szabdalót. De jól megy valakinek! A legendás fegyvereket nem számítva ez a jelenleg felfedezett legerősebb kardforgató fegyver. Ja, és mellesleg az a bizonyos legendás fegyver nála van. Nem tudom, mitől legendás, de biztos kemény lehet, ha csak úgy lecseréli rá a Szabdalóját...
Na meg a gyűrűk. Igen, az se semmi. A Természet Gyűrűm helyett most már mindkét gyűrűsujjamon egy-egy Arany Gyűrű pihen, jelentősen megdobva az erőmet. Igaz, ezzel az életem lecsökkent, de majd a következő (azaz első) szintlépésnél pakolok egy kicsit arra is.
Egy nagy sóhajjal felkelek, és odalépek az ajtóhoz. Ideje megmozgatni a tagjaimat, na meg enni egy jót, hiszen a Túlélő óta lusta voltam venni valamit, és már eléggé kívánom a virtuális kalóriát. Franc Kayabába, hogy éhséget is programozott a SAO-ba!
Kilépek az utcára, és nekiállok keresni valami jó kajáldát. Unom már a fogadó kosztját, úgyhogy ideje feltérképezni a Kezdetek Városa gasztronómiai arcát. Frissen haladok összevissza az utcákon, random nézegetve a cégéreket, amíg megunom. Úgyis régen csináltam magamból hülyét, most itt az alkalom. Csak hogy ne legyen olyan unalmas az itt töltött idő. Odamegyek találomra egy fekete hajú lányhoz, és büszke hangon megszólítom.
-Üdv néked, vakmerő járókelő, ki nem féled ily sötét éjszaka a szűk utcákat járni! - igaz, hogy ez egy közepesen széles utca, és még csak most kezd szürkülni, de ilyen apróságokon nem akadok fenn. Új kardom gyorsaságbónuszának köszönhetően sebesen előrántom a Szabdalót, és három, együtt Z-t formázó, vörös pixelcsíkot metszek egy mellettem lévő fába.
-Zorro vagyok, az igazság rendíthetetlen bajnoka, aki kiáll a gyengékért, és nem fél kardját a gonosz ellen fordítani! Ha az igazságot akarod szolgálni, ó, te bájos hölgy, mondd hát meg, merre találok egy jónevű fogadót, hol jó a konyha, és erőt gyűjthetek a túlerő ellen? - hm, a hiteles Zorro-alakításhoz hiányzik a fekete álarc, de mint mondtam, ilyen apróságokon kár fennakadni. Kardom egy elegáns mozdulattal elrakom, és várom a lány válaszát.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Vas. Ápr. 14 2013, 18:49

- Nos hát, ez a nap is unalmasan fog telni.. - gondolkoztam hangosan miközben levetettem magamról a fogadó rongyos takaróját. Már kissé elegem volt belőle, hogy csak ilyenre telik, már rég több aranyam lehetne, ha nem csak siránkozok, hanem teszek is valamit. Tulajdonképpen haragudtam magamra. Én mindig erősnek hittem magamat, de annak a felfuvalkodott alaknak a bejelentése után sokáig még csak élni sem volt kedvem, nem hogy kijutni innen : pedig az lett volna a természetes, hogy depizés helyett tettem volna valamit. Nem akartam tovább ezen a dolgon agyalni, úgyhogy eldöntöttem, hogy körülnézek milyen erősségűek a mobok kicsit távolabb a szinten, ahol nem csak a vaddisznók röfögnek. Felszereltem az inventorymból a páncélzatomat és kinyitottam a régies, nyikorgó ajtót. Meglepődve tapasztalta, hogy az első napokhoz képest már milyen gépiesen teszem meg a "felöltözködést". Ahogy kiléptem a fogadó ajtaján - persze előtte megadtam a fogadósnak azt a csekély kis összeget, amit kért a borzalmas éjszakai pihenőhelyért, amit nem lehet fogadónak nevezni - elkezdett korogni a gyomrom.
- Hé, te, maradj ott lent csendben! - fordultam a pocakom felé, majd az égre tekintettem és a virtuális világ "istenéhez" szóltam - Te pedig légy átkozott! Tudod mit? Már csak azért sem eszek online trutyit, inkább valami finomat fogok enni, hogy a fene esne beléd! - szitkozódtam , majd összeráncolt szemöldökkel, sértődötten kezdtem el valami étel után kutatni.
Ahogy a térképen megjelölt helyeket nézegettem és közben azon gondolkoztam, hogy nőies volt-e az előbbi, egy srác jelent meg a semmiből elém. Nem igazán figyeltem, így nem láttam, hogy jön.
-Üdv néked, vakmerő járókelő, ki nem féled ily sötét éjszaka a szűk utcákat járni! - szólított meg, majd előrántotta a kardját és három Z betűt vésett a mellette magasló fába, de olyan szélsebesen, hogy azt alig bírtam követni a szememmel. Kicsit hirtelen ért, hogy csak úgy valaki így "rámtör" az utcán, így még egy szót sem tudtam kinyögni, mikor már elkezdte a következő mondatát. Úgy tűnt, színészi előadásra készül , hiszen csak ott vagy könyvekben vannak monológok. A másik meg az, hogy egyáltalán nem volt sötét, és még az utca sem volt szűk.
-Zorro vagyok, az igazság rendíthetetlen bajnoka, aki kiáll a gyengékért, és nem fél kardját a gonosz ellen fordítani! Ha az igazságot akarod szolgálni, ó, te bájos hölgy, mondd hát meg, merre találok egy jónevű fogadót, hol jó a konyha, és erőt gyűjthetek a túlerő ellen? - mondta.
-Öhm... Hát igen, az igazságot akarom szolgálni, de nem tudom, hogy ha mondok egy fogadót az miben segíti előre azt az ügyet. Nem inkább az úr hasának igazságát keressük? - kérdeztem cinikusan, de meg sem vártam a szavát, kedvesen rámosolyogtam:
-Egyébként nem, sajnos nem vagyok még jártas ilyen ügyben. Én is éppen valami étel után nézek, ha van kedve, talán ketten többre megyünk. - biccentettem a fejemmel a hosszú üzletek sorára, melyek velem szemben helyezkedtek el. - Mint gondolom azt maga is látja, elég nagy a kínálat. - magáztam a fiút, mert úgy láttam , már nem kiskorú. Örültem, hogy TALÁN találhatok egy velem körülbelül egy érdeklődési körrel rendelkezőt. Bár eléggé furcsán viselkedett... De lehet, hogy csak poénból csinálta, a humor pedig sosem hoz senkire bajt, inkább feldobja a napokat.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Ápr. 14 2013, 23:23

Igen, a lány meglehetősen jól reagál a marhaságra. A legutóbb, mikor Elvist utánoztam, az ellenfelem majdnem megsértődött, azt hitte, hogy gúnyolódom vele.
Mikor a lány rám mosolyog, és felajánlja, hogy ketten nézzünk valami harapnivaló után, arcomról lehull a színészi elegancia maszkja, és elnevetem magam.
-Igen, az lehet, hogy a hasam igazságát keresem, de ki tudja, talán lehet köze az élet igazságához is az evésnek. Egyébként pedig nyugodtan tegezhetsz, na nem tartod túl bizalmasnak. - mondom nyugodtan. A kígyótól láthatóan nem tartok, pedig jó pár játékos nem szívesen menne a közelébe.
-Az én nevem Kyuushiro. Téged hogy hívnak? - kérdezem, majd elindulok a lány által jelzett üzletsor felé. Igazából fogalmam sincs, milyen üzletek vannak arrafelé, a fél évig tartó kutatásom alatt főként az utcákat jegyeztem meg. De azokat nagyon. Persze ismerek pár üzletet is, de a pirosakról csak a kétes hírű kocsmákban kaptam információt. Azok meg egyrészt a város másik felében vannak, másrészt borzalmas a kosztjuk, harmadrészt pedig egyhén szólva nem illenének a lányhoz.
-Hm, Észlelés jártassággal könnyebb lenne... - mondom tűnődve, miközben a cégéreket figyelem. De hát nincs, csak Keresésem... már persze a két nyersijártasságon kívül. Azokkal meg ilyen helyzetben nem sokra megyek, hacsak nincs egy kis Munkálatlan Bőr elrejtve a házak közt...
-Akkor menjünk... arra! - mondom úgy, mintha tudnám, mi van az általam jelzett irányban, egy keresztutcában. Persze fogalmam sincs, de hátha szerencsénk lesz. Vagy nem, de hát nincs semmi dolgom, a lány mellett jól érzem magam, a céh egyelőre nem bombáz feladatokkal, szóval ettől az eshetőségtől sem félek annyira.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Hétf. Ápr. 15 2013, 18:04

-Igen, az lehet, hogy a hasam igazságát keresem, de ki tudja, talán lehet köze az élet igazságához is az evésnek. Egyébként pedig nyugodtan tegezhetsz, na nem tartod túl bizalmasnak. - szólt a fiú nyugodtan. Furcsálltam is, hogy mennyire nem érdekli Enigma látványa, ugyanis a legtöbben már csak ösztönből kerültek miatta. Bevallom, kicsit bántott is a dolog.
- Rendben, akkor ezentúl tegezni foglak. - mosolyogtam rá.
- Az én nevem Kyuushiro. Téged hogy hívnak?
- Mao vagyok. - szökkentem a fiú után aki válaszomat megvárva elindult az üzletsorok irányába. Egy pár üzletet már ismertem innen, hiszen unalmas napjaimban errefelé mászkáltam, de voltak olyan boltok is, amik eddig mintha ott sem lettek volna.
- Hm, Észlelés jártassággal könnyebb lenne... - szólalt meg kis idő után. Erre a kijelentésre csak magamban válaszoltam egy " szerintem is"-sel, ugyanis láthatólag csak úgy a levegőbe szórta a mondatot, nem nekem címezte, én pedig nem akartam feleslegesen jártatni a számat. Tulajdonképpen nekem még nem volt semmilyen jártasságom, úgyhogy annyira nem is voltam otthon ebben a témában.
- Akkor menjünk... arra! - Kyuushiron látszott, hogy igazából nem tudja merre is van az az arra, de jobb ötlet híján beleegyeztem egy bólintással, hogy elinduljunk az általa kijelölt keresztutcába. Már egy jó ideje mentünk, amikor hirtelen valami jó illat csapta meg az orromat. Elkezdtem szaglászni, majd akaratlanul is egy mosoly csúszott az arcomra. Próbáltam visszafogni, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy éhes malac aki vihog, mert végre kaját talált.
- Talán ide benézhetnénk, nem ? - mutattam a fogadó-féleség cégerére egy laza kézlendítéssel. Mondhatni nem is mutattam, csak jeleztem , hogy kb. merre van az a hely, amire én gondolok, de remélhetőleg ő is érezte az illatot.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Ápr. 16 2013, 19:07

Totális magabiztossággal sétálok az utcán, holott fogalmam sincs, hol van, amit keresek. Egyáltalán arról sem, mit keresek, de ez nem igazán zavar, csak megyek Maoval együtt. Valamerre. Hiszen ha nem tudom, mit keresek, nem is tévedhetek el, mert mindig ráfoghatom arra, hogy hátha pont abban az irányban van a célom. Ki tudja?
Érdeklődve kutatok valami normális fogadó után, Észlelés híján a sima szerencsét követve, mikor megérzek valamit az orrommal. Szemem felcsillan, és elindulok az érzés irányába, mintha egy hős lovag lennék, aki húsz év keresés után rájött a Szent Grál hollétére, és minden eddigi viszontagságát feledve fut célja felé.. Szemmel láthatólag Mao is észrevette, mert beleszippant párat a levegőbe. Keresem, honnan is jöhet az isteni illat, mikor Mao rámutat egy fogadó cégérére. Igen, más kajálda nincs a közelben, úgyhogy megtaláltuk a Grált, lehet ünnepelni, zene, tánc, vigasság, meg egyéb marhaságok... na jó, a zenét inkább hagyjuk, "gyönyörű" énekhangomtól inkább megkímélem Maot.
Elindulok a cégér felé, és közben a csíkos kígyóra sandítok. Hja, érdekes pet. Félni nem félek, fogok rettentőbb dolgokat is látni (legalábbis remélem, hogy nem halok meg addig), de azért felkelti az érdeklődésemet.
-Szép pet. Mi a neve?
Ha megkapom a választ, ártatlan arccal felteszem a csalikérdést:
És erős?
Hát igen... ha a lánynak sima fegyvere lenne, eszembe sem jutna a harc. Na jó, eszembe jutna, de direkt módon nem akarnék párbajozni. Így viszont érdekel, mi a kígyó képesssége, milyen erős... Érdekes élmény lehet Maoékkal harcolni, mmég ha kezdők is. Na, ezt úgy mondtam, mintha én nem lennék kezdő.

[off] Igyekszem úgy intézni, hogy a fogadóba lépés előtt harcoljunk. Utána úgyis bmehetünk kajálni az ismerkedősben Very Happy [/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Kedd Ápr. 16 2013, 19:45

Láttam, ahogy az újdonsült ismerősöm Enigma felé pillantásokat vetett.
< Talán arra gondolhat, hogy bejöhet-e velünk a fogadóba a petem, csak nem akarja megkérdezni illemből.. vagy talán..>
- Szép pet. Mi a neve? - érdeklődött a petem iránt.
- Enigma. - válaszoltam mosolyogva. Próbáltam olyan benyomást kelteni, hogy az óriáskígyó nem ártalmas senkire nézve sem - ami részben igaz is - , ezért megsimogattam a fejét.
- És erős? - valami gyanús volt nekem.
< Most komolyan egy párbajra akar csalogatni? Még sosem párbajoztam... Lehet, hogy ideje lenne ezt is kipróbálni? > Kérdéséből arra következtettem, hogy valamilyen úton - módon meg akar küzdeni velem - vagy legalábbis a petemmel. Mi másért tette volna fel ezt a kérdést? Biztos voltam benne, hogy nem egy aranyos kis közös mob ütögetésecske szándéka miatt kérdezte ezt. Látszott rajta, hogy nem bírja levenni a szemét Enigmáról , és , hogy meg akar vele küzdeni. Egyébként is ki akartam próbálni ezt a párbaj dolgot, ezért egy kis habozás után ugyan, de rávettem magam, hogy válaszoljak, s ezzel egyben egy párharcra hívjam.
- Háát.. igen, eléggé erős. - kezdtem mondatomat egy kis titokzatossággal miközben lenyitottam a menüt és egy párbajmeghívót küldtem a fiúnak - Szeretnéd kipróbálni? - kacsintottam felé, majd Enigmára néztem, hogy lássam, milyen hatással van rá ez a helyzet. Izgult és nyelvét öltögetve nézett közvetlenül jövendőbeli ellenfele szemébe. Kifejezetten rémisztő lehetett Kyuushiro számára, bár az addigiakból nem derült ki, hogy bármiféle félelem is keringett volna benne a kígyók iránt.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Szer. Ápr. 17 2013, 13:36

[off] Nem írtad, milyen párbajtípust választottál, úgyhogy egy fél életesnek veszem. Úgyis mindig olyat vívok. [/off]

Jól haladok, mivel úgy tűnik, a lány ráharapott a csalira. Sőt, annyira ráharapott, hogy egyenesen ő hív ki párbajozni. Már fel is ugrik előttem a fél életesre való kihívás ablaka, és Enigma is egyre élénkebb az izgalomtól. Hm, megint harcolni fogok? Üldöz a sorsom. Szimplán kajálni indulok, erre tessék, egy lánnyal és egy óriáskígyóval kell megküzdenem. Nem mintha ellenezném...
-Igen, jó ötletnek tartom a harcot. - mondom felvidulva a közelgő párbaj gondolatától. Egy kis mozgás sosem árt, főleg, ha fejlődök is közben. Elfogadom a kihívást, és megjelenik a visszaszámláló egy perctől.
Nyugodtan nézek ellenfeleimre (hm, furcsa ellenfelekként gondolni rájuk), közben kihúzom hüvelyéből a Szabdalót. A kardot, ami konkrétan az erőm jelentős részét jelenti. Anélkül nem sokat érek pillanatnyilag. Támadóállásba helyezkedem, holott még van negyven másodperc, és várom, hogy elkezdődjön.
Ez érdekes lesz. Eddig egyszer küzdöttem idomár ellen, és bár megnyertem, de még mindig nem szoktam meg teljesen a kettő egy ellen harcmodort. Bár az idomárok kénytelenek szétosztani a sebzésüket, ezáltal a támadások és kombinációk lehetősége kibővül. Nem lesz könnyű, még ha erősebb is vagyok nála, bár ez függ attól, mennyire tapasztalt.
Ha a visszaszámolás véget ért, mozdulatlan maradok, mintha észre sem vettem volna, hogy elindult a harc. Átadom a kezdeményezés jogát Maonak, hogy felmérjem az erejét és képességeit. Igaz, hogy ezzel előnybe kerül, de talán, ha kicsit szerencsés vagyok, és jól időzítek, megéri nekem is, és sikerül egy kis információt szereznem. Érdekel, Enigmának mi lehet a képessége.
Ha nem jön össze, akkor marad a közvetlen támadás, de addig még van idő.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Szer. Ápr. 17 2013, 20:38

-Igen, jó ötletnek tartom a harcot. - mondta a fiú, és elfogadta a kihívásomat. Elindult az egy perces visszaszámláló. Igazából nem értettem az egészet, ilyenben még sosem volt részem, de nem akartam ellenfelemtől megkérdezni, hogy most mit is kell csinálni tulajdonképpen, mert az milyen égő lett már volna. Már megint az a higgadt pillantása.. Amióta találkoztam vele, annyiszor vetette rám ezt a tekintetet. Tulajdonképpen ez valamilyen szinten zavart, de nem igazán tudtam, hogy miért. Lehet, hogy esélytelennek éreztem magam. Végső soron azonban úgy éreztem, hogyha elveszítem ezt a harcot akkor is csak nyerhetek valamit, mert addig még nem igazán volt szociális életem a SAO világában, és ezzel a fiúval pedig jól éreztem magam. Humoros volt és közvetlen, s nem igazán találkoztam ilyen emberekkel a játékba kerülésem óta. Sokáig elmélkedtem, de végül összeszedtem magam, és aktiváltam a petem képességét. Enigma agyarai élénk színben kezdtek el pompázni.
- Támadd meg ! - kiáltottam Enigma felé, miközben én is próbáltam hasznossá tenni magam : előrántottam a kezdő kést, és megpróbáltam úgy támadni a fiúra, hogy a kardcsapásai ne Enigmát találják el, hanem a késemet miközben a petem gyorsan araszolva próbálta megközelíteni Kyuushiro lábát, hogy belemarjon. Nagyon izgultam és hihetetlenül ellenálltak a végtagjaim, hogy egyáltalán bármit is csináljak azzal a késsel.. Ő mégis csak egy játékos, nem egy egyszerű mob. Minél többet gondoltam erre a felé " rohamozás " közben, annál jobban remegtek a kezeim. Bár tudtam, hogy ez csak egy párbaj és nem halhat meg, mégsem tudtam teljes mértékben parancsolni a testemnek. Reménykedtem benne, hogy ha a petem sikeresen eltalálja nem fog annyira nagyon fájni neki.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Ápr. 20 2013, 13:19

[off] Bocsi a várakozásért! [off]

Ahogy lejár az idő, Mao már kiált is a petjének, és felém indulnak. Eszembe jut az Askr elleni harc, és az, ahogy trükközött a petjével... de a lány és a kígyó egyelőre nincs olyan pozícióban, hogy félnem kelljen a bekerítéstől. Ez jó, legalább addig is szemmel tarthatom mindkettőjüket.
Nagyjából egyszerre érkeznek támadótávolságba. Megpróbálok Enigmára sújtani, de a lány kése a kardom útjába áll. A kígyó viszont támad, szóval a lehető leggyorsabban hátraugrom. Egy hajszállall a lábam előtt mennek el az izzó agyarak, de ezt is csak a gyorsaságomnak köszönhetem. Nofene, sokkal gyorsabb vagyok náluk, és alig bírtam elugrani egy támadás elől? Úgy látszik, kijöttem a formámból.
Hátralépek párat, hogy összeszedjem magam, és végre sikeresen tudjak támadni. Ami úgy látom, nem lesz nehéz... a lány remeg. Most harcolna először? Nem csodálkoznék rajta, bár én már meglehetősen korán átestem a tűzkeresztségen. Majdnem meg is haltam.
Amíg rendezem a gondolataimat, kardommal néhány vonalat karcolok az aréna porába, közben tűnődve nézek Maora. Egy vonás ide, egy másik oda... és már kész is a frissen rajzolt szamár!
A kardom hegyére nézek, és kicsit meglepődök. Hát igen, sosem voltam túl jó vizuális művészetek terén, ez a szamár is inkább egy anorexiás hattyúra hasonlít, de kicsire nem adunk.
Na, a harcra visszatérve, nem támadok, inkább csak várok ellenfeleim akciójára. Tűnődő tekintetem újra nyugodttá változik, és felkészülök. Valószínűleg a gyorsaságomra kell alapoznom a harc során, bár még nem tudom, mennyit sebez. Egyelőre viszont csak elugrálok, esetleg védek (már ha sikerül valamelyik), és figyelem a lány reakcióit. A célom, hogy feloldódjon, élvezze a harcot, bár azt hiszem, nehéz dolgom lesz...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Pént. Ápr. 26 2013, 18:34

// Bocsi a nagy késésért . Rolling Eyes //

Szerencsére a tervem, hogy kivédem az Enigma felé intézett támadásait bevált. Egy kardütést sikeresen blokkoltam a késemmel, ám a petem támadása sem talált, épp az utolsó pillanatban ugrott el az óriáskígyó izzó méregfogai elöl a fiú. Az , hogy amit elterveztem bevált egy mosolyt csalt az arcomra és valahol legbelül önbizalmat is öntött belém, akkor is, ha csak egy kicsit. Valamivel később Kyuushiro elkezdett valamit firkálni az aréna porába..
< Hát ez meg..? > Nagy levegőket véve emeltem fel tekintetem, hogy lássam mit alkotott. Valahogy nem tudtam felismerni mi is akar a nonfiguratívnak tűnő alakzat lenni..
< Ez egy ... páva? Vagy valami más madár? > - egy halk kuncogást ejtettem majd újra elkezdem figyelni a fiú tekintetét, ami tűnődőből ismét nyugodttá vált ami még jobban fokozta bennem az izgalmakat. Még mindig remegtem, bár az előbbi kis rajzocska kicsit oldott rajtam, még mindig nem tudtam teljesen a harcra koncentrálni. Folyt rólam a jéghideg veríték és úgy éreztem fel kell adnom.
< Szedd össze magad.. Nem sérülhet meg ő sem és te se.. Nyugalom.. > Próbáltam magam kicsit lecsillapítani, hogy végre kisebb mértékeket öltsön bennem az izgalom. Ő nem támadt, így rajtam volt ismét a sor. Behunytam a szemem és egy ügyetlen mozdulattal hasítottam a levegőbe a fiú felé. Igazából nem is akartam tudni és nem is láttam mit csinálok. Eközben Enigmát újabb támadásra utasítottam, aki felágaskodott és próbálta a fiú kezét megmarni egy gyors odakapással.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Ápr. 27 2013, 21:14

Hm, Mao kezd oldódni. Nem létező rajztudásom megcsillogtatása enyhe kuncogást váltott ki belőle, ami már egy siker számomra.
Na persze nem sokáig, hiszen még mindig remeg. Az előbbi oldás nem tartott túl sokáig, tehát tovább kell az ügyön dolgoznom. Esetleg hagyjam magam eltalálni? Nem, az nem lenne izgalmas, ráadásul a kevés életemmel nincs kedvem kitapasztalni, mennyit sebez. Így hát marad minden a régiben? De hisz akkor semmi nem történik. A francba...
Na mindegy, inkább a támadására koncentrálok. Láthatólag nemhogy azt nem tudja, mit csinál, de még azt sem nagyon, mit akar csinálni. Ellentétben Enigmával, aki meglepően precíz és gyorsmozdulattal csap a kezem felé. Mao kése elől ellépek egy félfordulattal, és Enigma fogait pedig a kardlapommal állítom meg, az új pozícióm miatt majdnem könnyedén. Hátralépek párat, majd pislogok. Ez igen!
-Nem semmi, jó gyorsak vagytok! - nem viccelek, a Szabdaló okozta bónusszal is megérzem a sebességüket. Még a lány meggondolatlan támadása is gyorsan zajlott le, kis híján eltalált. Vigyáznom kell, mit csinálok.
-Miért izgulsz? Lazulj el, csak úgy lehet harcolni! - mondom, majd újra felkészülök a védekezésre. Akkor is feloldom a feszültségét... vagy nem. Mindenesetre én megteszek mindent, a többi nem rajtam múlik.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Szomb. Ápr. 27 2013, 22:16

A fiú - mint arra számíthattam is - könnyedén elugrott a késcsapásom elől, de a petem támadását is szintúgy kivédte. Nagyon gyors volt... Tudtam, hogy valószínűleg előrébb van stat ügyileg mint én, de hogy ennyivel nagyobb a sebessége azt nem.
-Nem semmi, jó gyorsak vagytok! - a fiú szavai némi büszkeséget töltöttek belém. Őszintének éreztem a kijelentését, bár voltak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy vajon ez csak egy féligazság -e, így kérdőn néztem a fiúra.
-Hát.. köszi - böktem oda kissé bizonytalanul, de mindenképpen hálával a szavaimban. Úgy éreztem ha nem is igaz amit mondott, akkor is nagyon kedves volt tőle, hogy próbált belém önbizalmat önteni.
-Miért izgulsz? Lazulj el, csak úgy lehet harcolni! - szólalt meg nem sokkal később újra. Hirtelen egy hatalmas gombóc lett a torkomban. Erre a kérdésre nem számítottam. Na jó, de igen talán egy kicsit, de azzal a legkisebb mértékben sem számoltam, hogy harc közben kell majd válaszolnom. Zavarban voltam, és éreztem, ahogy egyre forrósodik a fejem. Biztos, hogy úgy nézhettem ki, mint egy rák, legalábbis színben hasonlítottam rájuk.
-Nos.. Őő.. - nem tudtam egy értelmes mondatot összerakni. Haragudtam magamra, de nagyon.
< Hogy lehetek ilyen idióta? Nem eshet neki sem, és nekem sem bajom! Még vajon hányszor kell ezt végiggondolnom, hogy ne remegjek mint egy galagonyabokor? > - paskoltam meg az arcomat jó erősen kezeimmel kétoldalról, hogy felébredjek.
-Igazából még nem volt ilyenben részem, mint azt szerintem te is sejted. - nyögtem végre ki körülbelül egy perccel azután, hogy ellenfelem feltette a kérdést. - Tudom, hogy nem eshet bajod, ahogy nekem sem, de.. Mégis, a testem nem akar rendesen működni.. - emeltem fel a kést pontosan az arcom elé, hogy ha addig nem is vette volna észre a fiú a remegő kezemet - amit kötve hiszek - akkor biztosan láthatta már, hogy azokkal a kezekkel bizony nem fogok tudni pontos találatot bevinni. Velem ellentétben Enigma harcra készen öltögette nyelvét miközben állkapcsát csattogtatta mutatta be a fiúnak hatalmas, méregtől csöpögő agyarait. Egy hirtelen mozdulattal rontott a fiú has- környéke felé. Hezitáltam..de valahogy a sok stressz hatása miatt hirtelen elvesztettem a gondolatmenetemet és csak egy járt a fejemben : " Nem lesz semmi baj, nem hal meg, nem lesz semmi baj, nem lesz... semmi... " . Elkezdtem szaladni a fiú felé, és a kezét próbáltam meg megszúrni. A leglogikusabb az lett volna, ha a fejére célzok, mert szinte lehetetlen, hogy úgy bárki is kivédje egyidejűleg a támadásunkat, akinek csak két keze van és nincs egy hatalmas pajzsa. Azonban nem tettem ezt, mert annyira azért még nem tudtam elengedni magam. Így is nagy nehézséggel járt, hogy a fiú felé vágjak a késsel.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Szomb. Ápr. 27 2013, 23:09

Érdekes helyzet állt elő. Az egyik oldalon vagyok én, egy nyugodt játékos, a másik oldalon pedig egy remegő lány egy kígyóval, aki csak azt várja, hogy támadhasson. A kígyótól sokkal jobban kell félnem, mármint kellene, ha ez a párbaj számomra a győzelemről szólna. Az én célom, hogy a lány megtalálja a harc... örömét? Nem, ez nem jó szó, inkább csak az értelmét. Ez sem lesz könnyű.
Kérdésem után nyugodtan állok, és várok. Nagyjából egy perc után az elvörösödött Mao kinyögi, hogy még soha nem harcolt. Hát, az sejthető volt, de végül is mindenki elkezdi valahogy. Egy pillanatra eszembe jut első 'harcom', közvetlenül Akihiko bejelentése után. Megborzongok, de aztán visszatér a nyugalmam. Az régen volt, és ők már meghaltak.
-Az nem baj, hogy soha nem harcoltál. Soha nem késő belekezdeni, már ha belekezdesz. De ez a világ korántsem olyan veszélyes, mint gondolnád. Az első szinten művészet lenne meghalni, olyan gyengék a mobok.
Mao támadni készül, úgyhogy inkább csendben maradok. Ránézek a csöpögő agyarakra, és kardom magam elé emelem.
Támad... ez az, sikeresen meg tudtam állítani! Sikerült... de csak részben. Mao támadása bizony betalált, és bár csak egy páncélt vitt le, az is fontos információ. Megtudtam, hogy szinte az összes erejét a pet birtokolja.
Néhány pillanatig döbbenet ül ki arcomra. Az összjáték tökéletes volt, és bár a mozdulatsor megszokott, precízen hajtották végre. Mégsem olyan kezdő, vagy csak szerencséje volt?
Mindenesetre igyekszem eltávolodni ellenfeleimtől, és összeszedni magam. Ha nem akarok véletlenül kikapni, vigyáznom kell. Ha egy idomár keveset sebez, szinte biztos, hogy a petje annál erősebb.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Kedd Ápr. 30 2013, 21:44

Az egyik támadásom talált, ami hatalmas önbizalmat adott nekem. Bár nem volt egy átütő, hatalmas erejű hasítás, mégis volt egy kis sikerélményem. Vettem egy hatalmas levegőt, és most már próbáltam tényleg a harcra koncentrálni és logikusan gondolkodni. Arra gondoltam, hogy nem lehetek önző. Ha Kyuushiro élvezi a harcot, és egész eddig azzal szenvedett, hogy lépjek már valami rendeset nem akartam elrontani a játékélményét és úgy gondoltam talán ha ellazulnék én is élvezhetném.
< Logikus gondolkozás.. Az lenne a cél, hogy Enigma támadása találjon. Az én sebzésem nem ér sokat.. Elenyésző a petemé mellett. Ráadásul a képessége sem utolsó, mely találat esetén automatikusan aktiválódna... > - erőltetett mosoly húzódott az arcomra. Ezzel próbáltam a fiú tudtára adni, hogy innentől kezdve több erőfeszítésre számíthat felőlem. Még kicsit mindig remegett a kezem, de már annyira nem, mint korábban. Elhatároztam : muszáj legalább megpróbálni győzni. Addigra már végre eljutott a tudatomig, hogy nem eshet egyikőnknek sem bántódása, és ez nagy részben "ellenfelem" érdeme volt, amiért hálás voltam. Harci állásba álltam, majd minden gyorsaságomat kihasználva rohamoztam meg a fiút a késemmel. A célom az volt, hogy Enigma mögöttem kússzon észrevétlenül, arra következtettem, hogyha a fiú nem veszi észre őt és én felé hasítok a késemmel, ő azt a kardjával fogja kivédeni, majd én a fegyverét vissza próbálom lökni, aztán lehajolok, hogy Enigma teret kapjon és a pillanatnyilag védtelen fiúba marhasson egy erőteljes, villámgyors marással.
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Ápr. 30 2013, 23:45

Lassan, de biztosan javul a helyzet. Az erőltetett mosoly is mosoly, a semminél mégiscsak jobb, és innen már csak egy lépés az ellazulás. Úgyhogy lassa ideje lesz támadni, legalábbis úgy tenni. Szó szerint lassan.
Teljes lelki nyugalommal várom Mao támadását. Ahogy látom, nem egy bonyolult mozdulat, felkészítem hát a Szabdalót, és várom. Várom a pengét.
Aztán feltűnik valami. Vagy inkább valaminek a hiánya.
Hol van Enigma?
Egy suhintással kivédem a lány támadását, majd megpördülök. Meggyőződésem, hogy a hátam mögött van, mivel magamból indulok ki. Hogy hogy kerülhetett oda, azt nem tudom, de nem is érdekel. Nincs időm, hogy érdekeljen. Tehát kivédeni a hátulról érkező támadást... izé...
...mi? Mi a franc? Hol van az a kígyó? Láthatatlan, vagy...
Nyomást érzek a hátamon. Fájdalmat természetesen nem, de azért rögtön tudom, hogy gáz van.
Mégpedig nem kicsi. Átvágtak! Ez igen! Végig azt hittem, a hátam mögött lesz, és erre előkerül Mao... hm... ruhájából? Háta mögül? Nem tudom, de az tény, hogy ügyes trükk volt.
És most lássuk, mennyit sebez... izé... mi... hogyan...
A megmaradt páncélom egy pillanat alatt szertefoszlik. Mint ahogy az életcsíkom nagy része is. Konkrétan nemhogy a felét, de a kétharmadát elvesztem. Sárgába vált, Mao neve felett megjelenik a 'winner' felirat... mi a franc?
Ehh, értetlenkedek itt, pedig egyértelmű. A lány erőre alapozott karakter, legalábbis a kígyója. Ez pedig, párosítva az én harmatgyenge életemmel, nem túl vicces. Kár volt megválnom a Természet Gyűrűtől, legalábbis a következő szintlépésig...
Hátralépek, és elmosolyodom. Őszintén, nem kényszeredetten. Örülök annak, hogy vesztettem. Nem, ez nem valami újfajta perverzió, csak örülök, hogy esetleg adhattam a lánynak egy kis önbizalmat. Ha ez az ára annak, hogy felvidítsam, akkor legyen.
-Nagyon jól harcoltál. Teljesen újfajta taktikát mutattatok nekem Enigmával, és... hát... nem alapoztam nagyon életre, így könnyű falat voltam.
Ránézek a kígyóra, majd újra Maora.
-És, nem ezt a fogadót akartuk meglátogatni? - ül ki újból a mosoly az arcomra...

[off]Köszi a párbajt! Írj még egy zárót te is, és lezárathatjuk. Aztán, ha van kedved, egy ismerkedős játék keretében ehetünk egy jót. Smile [/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi871/900Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Mao on Csüt. Május 02 2013, 13:58

A fiú a hasításomra egy suhintással reagált amit a kardjával intézett, majd megpördült. Erre nem számítottam.
< Mi a... > - gondoltam zavarodottságomban, de biztos voltam abban, hogy azt feltételezte mögé küldtem az óriáskígyót. Azonban tévedett. Enigma hatalmasra nyitotta állkapcsát és a fiú hátába mart.
< Ouch.. >
Nem gondoltam volna, hogy Kyuushironak ilyen kevés az élete, mivel ettől az egy támadástól megjelent a Winner felirat. Alig tudtam felfogni, hogy nyertem. Pár pillanatig csak némán bámultam magam elé a semmibe. Nem tudtam elhinni ezt az egészet. Hátralépett, majd elmosolyodott. Próbáltam leplezni, hogy nem örülök annak, hogy nyerek de ezt valahogy nem tudtam megnyerni. Mosoly húzódott az arcomra, és úgy éreztem majd kiugrok a bőrömből. Addig sosem gondoltam volna, hogy ilyen érzelmeket hozhat ki belőlem az, ha győzedelmeskedem bárki felett is.
-Nagyon jól harcoltál. Teljesen újfajta taktikát mutattatok nekem Enigmával, és... hát... nem alapoztam nagyon életre, így könnyű falat voltam. - szavai őszinték voltak - legalábbis így gondoltam -és ezért nagyon hálás voltam. No meg nem csak ez volt az, amiért hálával tartoztam Kyuushironak.
- Te is nagyon jól harcoltál.. Igazából az, hogy most nyerhettem az nem is az én érdemem, hanem a tied. Ha nem hagysz nekem időt, hogy végiggondoljam, hogy pontosan mit is érzek és nem segítesz leküzdeni a félelmeimet biztosan már rég elvesztettem volna a harcot. Hálás vagyok amiért önbizalmat adtál nekem... Nem tudok többet mondani, csak hogy köszönöm. - kicsit elérzékenyültem ugyan, de nem volt olyan vészes szerintem, és legalább kifejezhettem a köszönetemet.
-És, nem ezt a fogadót akartuk meglátogatni? - ült ki újból a fiú arcára a mosoly. Én is elmosolyodtam.
- De igen... Menjünk be, ha szabad, az ételt én állom ! - biccentettem a fejemmel egyet fülig érő mosollyal és közben Enigmára vetettem egy büszke pillantást, amiért ilyen jól harcolt.


/ Én is köszönöm szépen a harcot, nagyon élveztem ! ^^ A kajáláshoz pedig természetesen van kedvem ! Smile /
Mao
Mao
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 45
Join date : 2013. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi203/250Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (203/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Cardinal on Pént. Május 03 2013, 15:05

Ossu!

Ejnye-bejnye, a 250 szó nem mindig volt meg. Erre figyeljetek oda legközelebb Very Happy Lezárom a párbajt, 25 xp és 60 arany üti a markotok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Mao vs Kyuushiro Vo36oi0/0Mao vs Kyuushiro 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mao vs Kyuushiro

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.