[Küldetés] Tánc az Ördöggel

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 29 2013, 20:12

Résztvevők: Szophie, Kazuma, Allen Dante, Hasarii Fumiaki, Saru Taidana

Határidő: az első kör mindenkinek 3 nap (azaz 3 napon belül mindenki írjon), onnantól 3 nap/fő

Sorrend: kialakul


// Kérem, hogy mindenki hallgassa meg a zenéket és nézze meg a képeket, fontos része a küldetésnek //

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 3198

Karavánok járták Aincrad világát, de mindegyik karaván egy helyre tartott. Mintha meg lettek volna bűvölve, úgy ment mind egy bizonyos hely felé. Először a kazamatákon keresztül a négyes szintre, majd onnan egy titokzatos helyre. A kereskedők nem törődtek az őket körülvevő lényekkel, legyenek azok agresszívak vagy sem. Sohasem pislantottak, sohasem mutattak érzelmet. A hármas szinten már csak hulltak, mint a sakkbábuk, ám még mindig nem törődtek senkivel. A hihetetlen esemény egyre több fél érdeklődését is felkeltette. Azonban mindig csak kevesen tudtak róla. Kiderült, hogy ha elmondod valakinek a titkot, mégpedig, hogy mi van azon a bizonyos helyen, akkor abban a pillanatban meghalsz. Voltak akik ki akarták játszani a rendszert és folyamatosan beszéltek, de... mindenkinek kell levegőt vennie, még ha az az utolsó is. Lehet, hogy csak egy városi legenda volt, de ott keringett a kocsmák mélyében, a tűzhelyek körül és mindig csak a híre. Néhány kíváncsi ember a karavánokra szállt és úgy jutott el a helyig, ha azóta nem lett brutálisan megölve. Kis szintű játékosok pedig még azt is megkísérelték, hogy egy karavánnal a következő szintre utaznak a gyors fejlődés érdekében. Sajnos viszont ők nem mehettek a karavánnal, ott maradtak a szűk átjáróban, egyedül, miközben keresztül taposott rajtuk a lovak és kereskedők hordája. Sikoltásuk és halálhörgésük hangos volt, nem akartak pixeleikre esni, de nem tehettek ellene semmit. A lovak csak úgy eltaposták őket. Nagy szintű játékosok is a karavánra szálltak, de a legbátrabbakból is csak remegő gyáva lett. Senki sem beszél a helyről, mégis mindenhol csak ezt látni és hallani.

Vajon mi lehet ott? Felszerelés? Tömérdek arany? Esetleg hihetetlen mennyiségű tapasztalati pont? Mindenki erre kíváncsi.

Egyszer csak elétek sétál egy-egy kereskedő, majd lehajtja a fejét és egy küldetés nyílik meg. Egy
zenét lehet hallani, miközben a küldetés leírását olvashatjátok.

" Mélyen tisztelt hős! Meghívjuk önt, hogy békét hozzon Aincrad kastélyára és a négyes szintet minden gonosztól megtisztítsa. A neve dicsőítve lenne a kastély falain belül, rengeteg értékkel bővülne a kincstára, és erősebb lenne, mint mindenki más és ezen felül ........ Ennek eléréséhez csupán teljesítenie kell dicső küldetését! Kérem, hogy kövesse a kereskedőket és a célba érkezésekor kap bővebb információt. " - A szövegben a ....... rész kiegészülne a karakteretek egyik legnagyobb vágyával, természetesen a karakteretek nem tudhatja, hogy az eredetileg nem volt ott, hiszen még azelőtt lett beleírva mielőtt megnyitottátok volna.

Így tehát úgy döntötök, hogy követitek a kereskedőket, esetleg a karavánjaikra pattantok és hagyjátok, hogy elvigyenek a négyes szintre. Mellettetek igen sok másik ember is utazik a karavánon.

...

Megérkeztek a négyes szintre. Egy óriási palota vár titeket a semmi közepén. A fák körbeveszik, azonban csak jó messziről. A kereskedők és a lovaik pixeleikre esnek az utatok végén, majd a korán érkezőknek várniuk kell, a későn érkezőknek nem. Huszonegy másik ember társaságában érkeztetek, azonban a fejeteket nem tudjátok elfordítani, hogy rájuk nézettek, sőt, ha belegondoltok a karaván útja alatt sem nézhettetek másra. (Egymásra sem) Csak egyenesen a palotára tudtatok nézni, meg mögötte a távolban lévő fákra. A perifériás látásotok teljesen blokkolva lett. A palota ajtajai kinyíltak, mintha elájulni készültök, minden besötétedik előttetek, majd magatoktól besétáltok. A testetek magától mozgott, de még mindig tudtatok gondolkodni. Sokat sétáltatok majd a fejetekre vettetek valamit. Mikor visszakaptátok a testetek felett az irányítást egy bálteremben találtátok magatokat. Ha körbe néztetek, láthattátok, hogy mindenki álarcot hordott és mindenki haja be volt festve feketére. Emellett megpillanthattátok a báltermet, természetesen belülről.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel Med_imperial_ballroom

A férfiak ezt az álarcot hordják:

[Küldetés] Tánc az Ördöggel Images?q=tbn:ANd9GcRphC5Cx-ocBj2pesOq-wQUw30-JgmYHGOBYGGV9FIJn3RUHSkw6A

A nők pedig ezt:

[Küldetés] Tánc az Ördöggel Images?q=tbn:ANd9GcQDfK2U5XADrhwXOUlI_cGfTcm2qX_8xX8PsTzXhldTFi7f_Axm

Elindul a zene és kényszert éreztek, hogy keringőzzetek. (Aki ennek ellenére sem akar, az magától elkezd) Akik eddig nem tudtak keringőzni, azoknak a játék rendszere segít, így nem kell félni a táncolástól. A hozzád legközelebb álló személlyel kezdesz el keringőzni, ha hölgy vagy, a legközelebbi úriemberrel, ha férfi a legközelebbi hölggyel. A többi résztvevő között (a 21 ismeretlen) 16 férfi és 5 hölgy található. Aki nem talál magának párt, az a saját nemével táncol.

Addig írjátok, amíg elkezdtek táncolni.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Kedd Jan. 29 2013, 22:46

Fogalmam sincs, hogy pet mennyire távolodhat el a gazdájától, de félelmetes volt, hogy mennyire magamra maradtam. Mióta Susaya kikelt a maga kis sárga tojásából, állandóan körülöttem volt. Ha nem én futottam éppen utána, akkor ő nyüstölt engem valamivel, és most még az olyan apróságok is hiányoztak, minthogy teher legyen a vállamon, melegítse a nyakamat, ahogy körbeöleli, vagy éppenséggel trónoljon a fejem tetején. Teljesen magam alatt voltam. És ő továbbra sem volt sehol. Eszembe jutott, hogy csak legördítem a menürendszermet, elővarázsolok egy mappát, és meglesem, merre bóklászik, de aztán mindig lebeszéltem magamat. Fájt beismernem, de muszáj volt: ha akarná, hogy tudjam, merre jár, akkor azt mondta volna. Képes beszélni, bár nem nyitja ki a száját túl gyakran, és ha mégis, akkor se mindig jövök rá, hogy mit is akar tőlem azon a követelőző, ajtónyikorgós magas hangján, de azért ennyit tudott volna jelezni. Nem tette. Nem véletlen. Ásd el magad, Taidana – gondoltam, és az orrom majdnem a földet szántotta, annyira lehúzta a búslakodás a fejemet. Így meg egyáltalán nem volt nehéz majdnem összefejelni a férfival. Nem figyeltem, merre visz a lábam, igazság szerint azt sem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok, és ebben nem segített a felvillanó küldetéstábla sem. – Oh… – fejeztem ki igen szófukár módon megdöbbenésemet, ahogy átfutottam a leírását. – Oooh! – Kapom fel a fejemet a felharsanó muzsikára. Ezer és egy éve nem hallottam már zenét, de pillanatok alatt átadom magam neki, sose buliztam hasonlóra, de néhány raid meccset azért az eszembe juttat. Kapott a küldetéskivitelezés tőlem egy lájkot, és ennek jelzéséhez ráböktem az elvállalására. Magamnak se vallottam volna be, hogy feszélyezett Susaya nélkül ilyesmire vállalkozni. Saját sebzés nélkül, lényegében véve a fegyverem nélkül elsőre talán elég nagy botorságnak tűnt volna… ha végiggondoltam volna. Vagy ha érdekelt volna. De jelen pillanatban egyik sem esett meg velem, így hát halovány mása korábbi önbizalomtól duzzadó vigyorgásomnak felköltözött az arcomra, de átfutó vendég volt csupán.
Arra viszont, ami ezután következett, egyáltalán nem számítottam. Soha nem gondoltam volna, hogy a SAO-ban bárki megerőszakolhat. Igen, így, szó szerint. Hihetetlenül vacak érzés volt, hogy elvesztettem a koordinálási képességemet, nem nézhettem oda, ahova akartam, még ha a pislogást is letiltják, én abba komolyan beleörültem volna! Hamarosan ez sem volt elég, a fejünkre zsák került, én pedig biztos voltam benne, hogy valami hacker céh emberrablásának áldozata lettem. Gondolataim egyből Susaya körül kezdtek keringeni, ő lett utolsó reményem és mentsváram, aki talán kiszabadít a tömlöcből, a fertőből… a bálteremből? Egyik ámulatból a másikba estem, ahogy körbepillantottam. Szmoking? Álarcok? Estélyik? Gyorsan csekkoltam, hogy engem közben felszerelt-e valaki alkalomhoz illő ruhával és takarja-e bármi az arcom. Időm nem sok volt: felhangzott a zene, én meg éreztem a kényszert. Nem sokban különbözött attól, mint amikor a rendszer segített egy támadást végrehajtani. Bárhogy igyekeztem, képtelen voltam ellenállni, úgy döntöttem hát, hogy elébe megyek az eseményeknek, és gyorsan derékon ragadok inkább egy jó macát...

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Szer. Jan. 30 2013, 17:08

Egy fogadóban hallottam a furcsa karavánról, felkeltette az érdeklődésemet, így elindultam megnézni magamnak. Nem szerettem volna csatlakozni hozzájuk, és a temérdek kincsre sem fájt a fogam, nem akartam megtudni a nagy titkot, egyszerűen csak megnézni magamnak ezt az egészet, aztán hagyni a többieket ezen rágódni.
Épp indulni készültem, így meg is lepődtem, amikor elém állt az egyik kereskedő, fejet hajtott, és egy küldetés nyílt meg. Érdekes feladatnak látszott, de elég veszélyesnek is, főleg azok után, amiket a fogadóban hallottam szerencsétlenül járt kalandorokról. Viszont az kíváncsiságom nagyobbnak bizonyult, mint az aggodalom, pláne miután annyi sok jó jutalmat ígértek.. És az a zene, ami alatta ment.. Valami olyasmi érzésem támadt tőle,hogy egy filmben vagyok, én vagyok a főhős, és most kell meghoznom a nagy döntést., és harcolnom az egész világért, vagy nem is tudom. Végül elfogadtam a nagy kihívást. Elhelyezkedtem egy karavánon, és hagytam, hogy szállítsanak, nem tudom, hova. Természetesen Vezér is velem utazott, mint mindig. Kicsikém az ölemben feküdt.
Amikor megérkeztünk a negyedik szintre, hirtelen egy óriási, fenséges palotára leszek figyelmes. A kereskedők hirtelen pixeleikre hullanak, és én azt veszem észre, hogy nem tudom elfordítani a fejem. Igazából egész eddigi utam, során nem tudtam mozgatni, bár ez csak most tűnt fel, amikor körbe szerettem volna nézni kicsit, megtudni, kik azok, akik még rajtam kívül itt vannak, stb. Csak a kastélyt látom, és néhány fát. Még azt sem tudom eldönteni, hogy farkasom velem van-e. A palota ajtajai ekkor kinyíltak, és én hirtelen nem láttam mást, csak sötétséget. Csak nem alkalmaztam véletlenül magamon a képességem? Butaság.. de ha jobban belegondolok, akkor ilyen érzésük lehet ellenfeleimnek is, amikor kapnak egy szép kis fénygömböt tőlem. Egy jó hosszú ideig magamtól sétáltam, azt sem tudtam, miért, és hol, és hova. Sőt, végig teljes kábultság vette magát úrrá rajtam. Semmire nem gondoltam, semmit nem éreztem, csak mentem, mint egy zombi. Azután hirtelen visszakaptam az eszméletem, és egy bálterem kellős közepén találtam magam. Magamra néztem, bár nem mintha érdekelt volna az, hogy elég illendően öltöztem-e ki. Amit először észrevettem, az az volt, hogy a hajam hirtelen feketére váltott.
- Mi a..? Ki? Miért? A hajam!!! - lepődtem meg először, aztán nyafogtam, mert úgy gondoltam, nem áll valami jó nekem a fekete. A második, amit észrevettem, az egy kis, fekete, madártollas maszk az arcomon. A harmadik pedig az, hogy mindenki haja fekete, és mindenki álarcot hord körülöttem. Épp elkezdtem keresni Vezért a lábtömegben, amikor elindult a zene. Hirtelen szinte kényszert éreztem arra, hogy táncoljak. Az egyik közelemben levő fiú már meg is hajolt előttem, megfogta a derekam, és vezetett. Nem tiltakoztam, keringőztem vele, mint ahogy azt már annyiszor megtettem hasonló, unalmas bálokon. De ez most más, ez nem lesz unalmas, érzem.

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Szer. Jan. 30 2013, 21:25

Ismételten egy megbízatást végzek el, amit Franz bízott rám. Nem nagyon szeretem ezeket a „küldetéseket”, mert elveszik az időmet a tényleges küldetésektől. Nos, siránkozni most nincs időm, és a változatosság kedvéért, most egy kiszállítást végzek – ja, ez nem is igaz, mert folyamatosan ezt csinálom-, talán mellékállásban is ezt kéne csinálnom, mikor nem küldetésen, vagy egy párbajon veszek részt. Nem fájna a fejem a lakbérér miatt, és még kikapcsolódásnak is fel lehetne fogni, mert az igazat megvallva, nem megterhelő folyamat, és mégis jobban nézne ki, ha, mint a fogadó kifutója lennék, nem pedig valami megszánt gyermek egy játékban. Amíg ezen agyalok, elérek a célomhoz, egy fogadóba –mily meglepő fordulat, mivel az esetek kilencven százalékában, ilyen helyekre kell, árut szállítsak, méghozzá nevetségesen rövid idő alatt-. Bemegyek az épületbe, és lépéseimet egyből a pulthoz vezetem, majd lerakom a ládát –mert azt kellett kézbesítsem- és odaszólok a csaposhoz;
- Elnézést, meghoztam a rendelést a Sword and Phoenix-ből. –mondom hangosan, mert elég nagy hangzavar van az épület belsejében.
- Áh, te lennél Franz-nak a kifutófiúja, remek, már vártunk. –felém fordul, majd kiált vissza hangosan egy széles vigyorral az arcán.
Ez után átveszi a csomagot, majd elmegy hátra. Közben leülök az egyik bárszékre és körbe nézek a fogadóban. Mindenki nagyon jól szórakozik, esznek-isznak, mintha semmi dolguk nem lenne, úgy néznek ki, mintha a gondtalan lenne az életük. Ez a látvány kétes érzéseket vált ki bennem. Elsősorban bosszant, mert általában ezek az emberek nem törődnek azzal, hogy kivigyék a játékot. Másrészről irigylem őket, hogy semmit tevéssel tudják tölteni az idejüket.
- Gondtalan bolondok. –mondom egy mosolyt eleresztve, és közben csóválom a fejemet.
Közben ismét megjelenik a pultos, majd megköszöni a szállítást és egy kisebb csomagot átnyújt a „kemény” munkám jelképéül, amit szívesen el is fogadok. Elköszönök tőle és elhagyom a fogadót. Már csak az a kérdés, hogy merre tovább.
- Hm… talán meg kéne próbálnom egy magasabb szinten a küldetéseket, és ha elérem a kívánt szintet csatlakozok a frontharcosokhoz.
Nincs más hátra, mint feljebb. El is indulok, már a harmadik szinten járok, mikor egy hatalmas karavánt pillantok meg. Ilyet még nem láttam, először arra gondolok, hogy valamiféle event lehet, de végig gondolva a következő még messze van, szóval biztosa valami készülődik. Így úgy döntök, hogy közelebbről is szemügyre veszem. Mikor már kellő közelségbe érek hozzájuk, egy ablak jelenik meg előttem, pontosabban egy küldetés ablak.
Miután elolvasom az üzenetet el is fogadom azt. Talán azért mert tetszett az aláfestő zene, vagy csak egyszerűen érdekesnek hangzik, és mellette meg egy magasabb szinten játszódik, mit az egyes. Így hozzácsapódok a karavánhoz, de ekkor egy furcsa erő kerít hatalmába. Látásomat valahogy a rendszer lekorlátozza, és semerre másfele, mint előre. Kicsit bosszantó, mert mikor utazok, nagyon utálok előre fele nézni, mindig a tájat kémlelem.
- Cöh… remélem, hamar odaérünk, mert még a végén elalszok. –mert tudni illik, ha egy út során folyamatosan előre nézek, akkor elalszok, rossz szokásom.
Szerencsémre nem megyünk sokat és megérkezünk egy hatalmas palota elé, ám ebben a pillanatban a karavánban lévő kereskedők és azoknak jószágaik, egytől- egyig pixelekre esnek, és elszállnak. Nemsokára a palotának az ajtaja kitárul előttünk, és valami titokzatos erő ismét a hatalmába kerít. Elveszítem a testem felett az irányítást és egyenest a bejárat fele kezdek el menni. Bár tudatomnál vagyok, de a testemet, vélhetően egy program, irányítja, és mintha látásom is sötétebb lenne az eddiginél. Most már biztos vagyok, hogy valaki babrál velünk, de nem tudok mit tenni ellene. Egy hosszú séta az épület belsejében következik, majd utunk végén azt érzem, hogy valami a fejemre kerül, majd ismét visszakapom a testemet, amit „rabul ejtettek”. Ahogy körbenézek, azt veszem észre, hogy egy bálteremben vagyok, huszonöt ember társaságában. Szinte mindenki egyformán néz ki, fekete haj, és egy álarcot viselnek. Felszereléseim közül előveszem a tükrömet, amit nem csak én csinálok, és megnézem magamat benne. És sem különbözök a többiektől, szintén fekete hajam és olyan maszkot viselek, mint a többi férfi. Kicsit szokatlan számomra, de ha jól belegondolok még kicsi koromban hollófekete hajam volt. Miután ezt letudom, a többiek fele fordítom a figyelmemet. Ha jól számolom, akkor hat nő és húsz férfi van velem egyetemben a teremben. Hamarosan megszólal a zene, tipikus keringőre felkészítő. Ekkor erős késztetést érzek az iránt, hogy táncoljak, bár semmi bajom sincs vele, mert szeretek táncolni, így a legközelebbi hölgyhöz odalépek, majd meghajolok előtte.
- Hölgyem, megtisztelne, ha táncolna velem. –mondom, miközben a kezemet nyújtom neki.
A nő, lány, nem tudom eldönteni, hogy melyik, de biztos, hogy az ellenkező nembe tartozik, mint én, megfogja a kezem, majd elkezdünk táncolni. A zene magával ragad, és mintha sosem szeretném abba hagyni a táncolást. Kíváncsian várom, hogy még milyen meglepetéseket tartogat számunkra ez a küldetés.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Csüt. Jan. 31 2013, 17:55

Újabb virtuális grafikával egész jól megszerkesztett, nap kelt fel Aincrad várában. A fogadóban, ahol laktam, morajok, és beszélgetés zaja ébredt újra. Az előző nap folytatása, hosszú szünet után. Kinéztem a szoba ablakon, igaz, még mindig fekvő pozícióban. Hétvége érzésem volt, nem akartam fölkelni, senki nem zavart, senkit nem érdekelt volna, hogy nem csinálok semmit a fekvésen kívül. A valóságban, mármint a kinti világban, ilyenkor már, régen a játékokon lógnék. Kizárva a külvilágot. Az íróasztalon két liter gyümölcslével, mellette egy tányérral, rajta egy-két szendviccsel, esetleg már átöltözve. Most viszont a valóságban, akarom mondani, virtuális valóságban élek. Mindennap attól félek, hogy egy áramszünet utáni, néhány percet élem, és a NerveGear lekapcsol, de a haláltól talán nem kell tartanom. Felültem az ágyban, majd mikor a lábam már hozzá ért a padlóhoz, felálltam. Felöltöztem, és leindultam a földszintre. Kilépve az ajtón, beszélgetést hallottam, viszont a részletekre már nem emlékszem. A lényeg viszont, még épp’ megmaradt. Egy a 4. szintre vándorló kereskedő, és karaván hadról beszéltek, akik éjjel-nappal a 4. szintre meneteltek. Akármennyire is 4. szintű vagyok, még soha nem jártam a 4. szinten. Nem mentem oda az illetőhöz, aki beszélt róla, csak lementem, és elindultam a meghallott koordináták felé, természetesen a Keresés jártasság bekapcsolásával, igaz nem reméltem sokat tőle. A 2. szintre mentem, és hamarosan bele is botlottam a karavánokba, amiket csak bámultam, és bámultam. Soha nem láttam ilyet, az interneten talált western filmeken kívül, így közelről sokkal félelmetesebb volt, a tömött sorokban masírozó karaván, lovas kocsi rengeteg, melynek szélein a kereskedőket láttam, persze a karavánokon is láttam utazni, hozzám sétált egy kereskedő. Meghajolt, és ekkor egy küldetés villant be. Átolvastam a sorokat, és a saját naivitásomnak köszönhetően, el is fogadtam, amiben motivált az ígéret. Az egyik karavánra ültem, a látásom ekkor hirtelen, „csak előre” alapon olyanná vált, mintha csőlátásom lett volna. Békés utam volt, nem láttam semmit, csak hallani hallottam ordításokat, és sikolyokat. Félelmetes volt, féltem. Nem tudtam mozdulni, nem tudtam elfutni, annyira féltem, hogy a virtuális testem sem akart megmozdulni. Megérkeztem a kastélyhoz, és leszálltam a karavánról, addigra valamennyire sikerült lenyugodnom. A kastélyt bambultam, nem láttam, hogy vannak-e rajtam kívül mások is, csak a kastélyt láttam. A kapuja kinyílt, és ettől elájultam, igaz az okot nem tudom. Annyit éreztem, hogy a testem magától mozog. Néhány röpke perc múlva a palotán belül voltam, valamilyen maszkban. A testem, még mindig magától mozgott. Táncoltam! Egy bálon voltam. A küldetés érdekes, és egyben rémisztő is volt. Mi lesz később?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Jan. 31 2013, 19:18

Hallottam már furcsa történeteket. Karavánok, amik egy titokzatos helyre tartanak. Eltűnt vagy megőrült játékosok. Sokat pletykálnak egy-egy kocsmában, és bár nem szeretek túl sokáig a városok falai között időzni azért a fülemet mindig nyitva tartom. Régóta megy a szóbeszéd és gyanítottam, hogy van valóság alapja de, nem zavartattam magam. Szépen fejlődtem de, nem terveztem pihenőt szóval továbbra is megállás nélkül, kerestem az ígéretesnek tűnő küldetéseket. A harmadik szinten jártam de már terveztem, hogy megnézem magamnak a következő szintet is. Alig hogy elhagytam a harmadik szint fővárosát egy hosszan kígyózó karavánba botlottam.
Mikor azonban át akartam vágni közöttük egy kereskedő lépett elém és egy küldetés ablak nyílt meg az orrom előtt. Azonnal felragyogott a szemem, amikor elolvastam. Egyszerűen tökéletes. Mintha pont nekem találták volna ki. Talán az ígéretek vagy a lelkesítő zene esetleg mindkettő hatására szinte gondolkodás nélkül nyomtam rá az elfogadás gombra. A kereskedő mellett gyalogoltam az úton viszont hamar feltűnt valami.
Nem tudok mozogni. Vagyis pontosabban szólva nem úgy mozgok, ahogy kéne. Hiába próbáltam elfordítani a fejemet, az ujjamat vagy akár a szememet semelyik testrészem sem akart engedelmeskedni. Kezdtem komolyan megijedni. Elég sokáig haladtunk így végül feltűnt előttünk egy palota és meg sem álltunk a kapujáig. Aztán minden elsötétült most még az éjjellátásom sem segíthetett rajtam. Teljesen kiszolgáltatottnak éreztem magam, ahogy a végtagjaim teljesen önálló életet éltek. Éreztem, ahogy leveszem a maszkomat, és egy másikat teszek a helyére. Próbáltam kitalálni, hogy mi zajlik körülöttem de hiába koncentráltam semmit sem tudtam kihámozni.
Aztán a látásom visszatért és végre a testemet is tudtam irányítani. Most pedig ideje lenne kitalálni, hogy mi is folyik itt. Körbenézve rájöttem, hogy egy bálteremben vagyok sok másik maszkos alakkal együtt. Közelebb léptem az egyikükhöz de mielőtt bármit is szólhattam volna újabb zene indult el. Az a furcsa érzés fogott el hogy táncolnom kell. Ez nem én vagyok! Soha életemben nem táncoltam és nem is akarok. Az érzés erősödni kezdett és már nagyon erőlködnöm kellett, hogy ne menjek oda valakihez. Viszont hiába erőlködtem szinte pillanatok alatt megint elvesztettem az irányítást a testem felett és megindultam a legközelebbi álarcos lány felé. Aztán táncolni kezdtem. Meglepődtem, hogy milyen könnyen megy de, végül is, nem is én csinálom. Ez így nagyon nem lesz jó. Mégis mi értelme van ennek?

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 01 2013, 14:06

A tánc megkezdése után nemsokkal ismét kinyílt a palota kapuja. Mivel már a tánc megkezdésekor sem volt blokkolva a látásotok, így aki szeretné oda fordíthatja a fejét. Egy mosolygós, fehér öltözetben lévő kalapos úriember sétált a bálterem közepébe.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel Mephisto_pheles_by_scarletfire34-d3hrd07

Körbenézett és mosolyogni kezdett.
- Kedves résztvevők! Gondolom önök nagyon meg vannak most zavarodva, de pánikra semmi ok. Gondolom mindenki ismeri a keringőt, de ha valaki mégsem ismerné, annak elárulom, hogy háromnegyedes felépítésű. Ha jobban füleltek, hallhatjátok.
Odasétált az egyetlen alakhoz, akinek nem volt párja, majd táncolni kezdett vele. A szobában teljes csend volt, ha valamelyikőtök beszélni próbálna, akkor nem tud megszólalni, csupán tátogni kezd.
- A tánc igazán egyszerű, a rendszer segít a lépésekben. Ez a tánc azonban egy játék. Ha még nem tudnátok, akkor itt mindannyian játékosok vagytok.
Tartott egy kis szünetet, miközben a táncot folytatva a zenére dúdolta a bécsi keringőt.
- A játék indulása óta sokan eltűntek, köztük ti is. A karaván különböző tér-idő intervallumokban mozgott, így bár lehet, hogy rövidnek éreztétek, de voltak olyanok is, akik már hónapok óta utaztak a karavánon. - ismét, nagyon ráérősen tart egy rövid szünetet - Na, de fektessük is le a játékszabályokat, hogy mindenkinek megtisztuljon a feje. Ugyebár van partneretek és minden egyes partnernek összesen három szót lehet mondani. Ebbe a három szóba beletartozik az őzés, a névelők és névutók is, onnantól megnémultok és tátogni sem fogtok tudni. Párt cserélni minden harmadik ütemnél lehet, ha előtte valamilyen módon megbeszéled a cserét egy másik pár egyik tagjával, természetesen anélkül, hogy szólni tudnál hozzá egy szót is.
Intett az egyik táncoló párnak, majd helyet cserélt az egyik férfival, és egy másikkal kezdett el táncolni.
- Pontosan így kell. A gond azonban ott adódik, hogy ha valaki nem táncol... - elengedi a párját, majd vár egy keveset - öt másodperc múlva meghal.
A beszélő párja pontosan öt másodperc múlva a földre esett, a haja vissza változott az eredeti színére. Körülbelül még öt másodpercig feküdt ott a következő alak:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel 19-83
Majd utána pixeleire esett.
- Nos, ahogy láthattátok, a játék még azelőtt a fejébe küldte a halálos áramot, mielőtt szétesett volna, így szépen szemügyre vehettétek a hulláját.
Felsétált a terem lépcsőjén, majd a táncolók felé fordult, ahol ti is ott lapultatok.
- Ó igen, elfelejtettem mondani. Öt ütemenként (egy körönként) cserélnetek kell valakivel, különben ti és a párotok is úgy jár, mint az a szegény pára, ki nemrég esett pixeleire. Innentől feloldom a korlátozásokat, ha szeretnétek, akkor abba hagyhatjátok a táncot.


Feladat: Reagáljatok a monológra, közöljétek (vagy sem) a három szót a jelenlegi párotokkal, de még ne kezdjetek bele semmibe. A tánc a következő körben indul.
Sorrend: Az első körben lévő
Határidő: 3 nap (rendes 3 nap, tehát nem mindenkinek kell három napon belül)A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 01 2013, 23:45-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Pént. Feb. 01 2013, 23:41

Nagyot dobbant a szívem, ahogy az ajtószárnyak kitárultak, ez volt az a tipikus pillanat, hogy ha éppen nekem kellett volna megtartanom tánc közben a partnerem, akkor bizony a feje csúnyán koppant volna a kőpadlón. – Susaya?! – akartam volna mondani, szavaimban minden gazdis, avagy petes tulaj által jól ismert reménykedéssel és örömmel, ahogy az ember hazavárja a Tékozló Fiút, az Elveszett Házikedvencet vagy éppenséggel, mint esetünkben is Az Egyetlen Aranybúzaszem Csodabundájú Pirossegű Páviánt, de csüggedtem konstatáltam, hogy a remény, hogy valaha láthatom még az én kis bestiámat, továbbra is remény marad. Gyorsan megkeményítettem szívemet, felidéztem elválásunk körülményeit: nem is baj! Maradjon csak távol tőlem! Nincs szükségem rá! – hergeltem magamat, és igenis mosolyt erőltettem magamra, mert abszolút nem tudatosult, hogy minden pozitív kisugárzásomba feccölt energiám tök lényegtelen, lévén, hogy maszk van rajtam.
Ugyan ezt azonban a csáveszről is el lehetett mondani, aki közénk pattant, és dumálni kezdett. A második mondatnál kalandozhatott el a figyelmem, mert az ilyen szájjáratások nem nekem valók, monoton dumálás, uncsi és gáz, tökre nem vagyunk egy szinten a hapsival, hogy nekem ugasson a táncról meg ilyen baromságokról. Biztos voltam benne, hogy Susaya figyel majd helyettem is, aztán ha kell, rugdossa majd a bokámat. Aztán hirtelen leizzadtam: bakker, nincs is velem Susaya!
Nagyjából egy speed tüneteit produkálhattam pillanatok alatt: pupilla kitágul, heveny leizzadás, a légzés szapora, a vér oxigénnel dúsul, ezért a látás kiszínesedik. Biztos voltam benne, hogy én mentem agyérgörcsöt kapok!
Most hogy a fenébe jegyezzek meg ennyi baromságot, mint amit ez az alak süketel nekünk?! – Te figyeltél?! – fordulok riadtan szembe a partneremmel, és töke nem vágom, hogy ezzel már csak egyetlen szavam maradt. Zavartan fordul felém, a kezével int, hogy kussoljak. Ezen alaposan felmérgelem magam, de aztán hamar lehűt, amit látok: egy játékos halálát. Egy JK halálát! Csak most lesek körbe, hogy nem NPC-kel vagyok körbevéve, itt bizony mindenki kurzoros! A zene elindul, a partnerem három ütem után már lépne is tovább, de én kétségbeesetten kapaszkodom belé. Negyedik ütemnél kitépi magát a kezemből, és olyan kétségbeesetten veti bele magát egy másik szolozó karjaiba, és annyira gyorsan vált körülöttem hirtelen mindenki más is tök egyszerre párt, hogy teljes halálfélelemmel ragadok meg én is valakit. Ezúttal éppen férfit, de kit érdekel? – Mi…?! – akarnék iszonyatosan felháborodni és információkat követelni, de erre a hangom is elmegy. Mégis mi a fene folyik itt már megint?!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Szomb. Feb. 02 2013, 16:02

Kezdetét vette a tánc, mindenki beszállt. Páratlanul voltunk, de még az az egy utolsó ember is magában, vagyis a levegővel keringőzött.
Vajon másoknak is tánc kényszerük lett? Vagy csak úgy mindenkinek tetszett, és beszálltak. Az a fiú meg nem akart egyedül ácsorogni. Nahh de ez nem ésszerű, valószínűleg mindenkinek kényszere van.
Épp ezen járt az eszem, amikor kinyílt az ajtó, és egy igencsak furcsán öltözött férfi lépett be rajta. Összevissza kezdett el beszélni, nem nagyon értettem, hogy minek mondja el azt, hogy hogyan kell táncolni, amikor egyértelműen látszik, hogy mindenki tud.
- A tánc igazán egyszerű, a rendszer segít a lépésekben. Ez a tánc azonban egy játék. Ha még nem tudnátok, akkor itt mindannyian játékosok vagytok. - mondta, miközben az előbbi, levegővel táncoló fiúhoz lépett, és keringőzni kezdett vele.
Egy játék? Szóval a küldetésem akkor egy játék?Szeretem a játékokat! Felcsillant a szemem ennek az egésznek a hallatán, de ugyanolyan gyorsan el is ment a lelkesedésem, hisz kiderült, hogy az is lehet, hogy hónapokat töltöttem a karavánon. A fene, így sose fogom utol érni az élvonalban küzdőket. És hónapok óta nem fejlődtem, azok meg már lehet, hogy negyvenes szinten vannak. A játékszabályok pedig még ennél is rosszabbnak bizonyultak. Tejes pánik lett úrrá rajtam, amikor a szemem előtt esett össze, és pixeleződött szét az előbbi srác. Na és a szó korlátozás? Mit fogok én csinálni némán? Olyan leszek, mint egy kuka! Jajj nekem, azt hiszem meg fogok halni, és még kifejezni sem tudom magam! Lehet, tartogatnom kéne az utolsó szavaimat, vagy... Eszembe jutott az a játék, amit még kicsiként játszottunk. Hogy is volt? 1960-ban ördög..aki előbb meg szólal, azé lesz a..szóval enyém az utolsó három szó:
- Fűz, fa, bokor! - mondtam úgy, hogy jól tudja mindenki hallani. Ezt muszáj volt. Egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne kiabáljam ki ezeket a szavakat. Magamban jót kuncogtam az egészen. Persze úgy jobb lett volna, ha az egész mondókámat elmondhattam volna, de ez korlátozott volt számomra. Persze a poénom még így is ütött, ha másnak nem is esett le, én a belső képzeletemben szakadtam a röhögéstől. Még az ilyen helyzeteket is fel tudom dobni, és elhülyülni, micsoda tehetség! A pánik el is szállt belőlem, és épp azt latolgattam, hogy a következő ütemekkor vajon kihez fussak oda. Mert a játék lényege a nyerés! Az egésszel csak annyi a probléma, hogy mi van, ha épp párt akarok cserélni, és hasra esek - mint ahogy ez állandó szokásom. - és ezzel mindent elrontok, és meghalok. Ügyesnek kell lennem. Most nem szabad elszerencsétlenkednem a dolgokat.

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Feb. 02 2013, 21:07

A zene megy, az emberek táncolnak, ki az ellenkező nemmel, ki a sajátjával. Egyedül egy személy van, akinek nem jut partner, ő egyedül táncol… egyedül, és felhúzom a szemöldökömet, hogy mi fenét csinál. Ekkor tudatosul bennem, hogy lehet, hogy én is nem önszántamból táncolok, hanem, mint az idevezető úton, a program megint elkezdett babrálni velem. Nos, ellene nem tudok sokat tenni, és ha nem szeretném, hogy ez nagyon gyakran előforduljon velem akkor minél előbb ki kéne vinnem a játékot. De ahhoz szintet kell lépni, és egyre magasabbra jutni, mígnem elérjük az utolsó szintet, ahol az ottani főnököt legyőzzük és kijutunk ebből az átkozott játékból. Belegondolva ez is küldetés, szóval, ha végig viszem, akkor talán részesülök tapasztalati pontban, ami hozzájárul a tervemhez. Bár nekem sehogy sem rémlik ez a küldetés, talán az óta átment a játék néhány átalakításon, amíg befejeztük a BETA tesztelést, és ez meglehet, mert az első szint főnöke is változásokon ment keresztül. Amíg ezen töröm a fejem, a táncolást nem hagyom abba, bár nem mintha bajom lenne vele, mert nagyon is élvezem. Lehet, hogy a program teszi, vagy sem, de én mindig is szerettem a társas táncokat. Ahogy keringünk, mert hát keringőzünk, a gyönyörű zenére egyszer csak kinyílik a teremnek az ajtaja és egy fura kinézetű fickó lép be rajta.
Mondandóját nyugtatgatással kezdi, bár nem tudom, hogy mire fel mondja, de inkább ráhagyom, mert mint utóbb észreveszem, nem jönnek ki hangok a számon. Ez után odasétál ahhoz a férfihez, akinek nincsen párja és elkezd vele táncolni, s közben folytatja mondandóját. Elmondása szerint ez egy játék, amiben részt veszünk, és csak annyi a dolgunk, hogy táncolnunk kell, de aggodalomra semmi okunk, mert a programnak köszönhetően, még azok is könnyedén végre tudják hajtani a lépéseket, akik nem ismerik azokat. Végül elmondja a „játékszabályokat”, amik eléggé furcsák számomra, és talán a többiek is így vannak ezzel a dologgal. Majd egy pár csere után, jön a fekete leves. Ami nem más, mint a „Halál keringője”, ami szerintem eléggé találó név erre, mert ha valaki abbahagyja a táncolást, az öt másodpercen belül meghal. Most, hogy a szabályok tisztázva lettek engedélyt kapunk arra, hogy három szót, se többet, se kevesebbet, átadjunk a partnerünknek. Így is tennék, de mikor ránézek, látom, hogy teljesen átjárja a halálfélelem.
- Ne aggódj, megvédelek. –mondom a harmadik és egyben az utolsó szót, mert bármit is szeretnék ez után kiejteni az annyit jelentene, mintha halul beszélnék.
Majd egy megnyugtató mosolyt ejtek, hogy szavaimat jobban nyomatékosítani tudjam. Sajnos semmit sem tudok, garantálni, de azon leszek, hogy innentől senki se essen pixeljeire, nem hagyhatom, mivel fogadalmat tettem még a játék elején, és ehhez is fogom tartani magam.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Vas. Feb. 03 2013, 11:55

A zene nem nyerte el a tetszésemet, talán a modern kor zenéjéhez szokott fülem, és ízlésem volt az oka. A látásom már rendbe jött, de a mozgásom még mindig nem tudtam irányítani, ez pedig rosszul esett. Belülről látni, hogy mennyire nem vagyunk urai a testünknek, rémisztő. Nem is az, hogy rémisztő, inkább frusztráló hogy a próbálkozásaink, mennyire semmisek. Bármennyit próbálkozunk, most nem tudunk önállóan mozogni. A várkapu, nem sokára megnyílt, és egy furcsa alak lépett be rajta. A mozgás a fejre nem volt korlátozva, úgy tűnik, oda tudtam fordítani a fejemet. Fehér ruhában volt, és mosoly, vagy inkább számomra vigyor ült az arcán. Egy undorító, irritáló vigyor. Beszélni kezdett. Figyeltem, de a szavai egyre jobban elbizonytalanítottak, és a félelmemből agresszió lett, egyre inkább, mint valami dühös, nagyobb állattal szembetalálkozó kutya. Az arcomon a maszk miatt viszont nem látszott a gesztikulációm. A reakciók érdekében körbe néztem, nem sokat láttam a maszkok miatt, így hát visszafordultam. Nagyot szippantottam, a virtuális környezetem levegőjéből, amivel egy huzamra el tudnám verni a három meg engedett szavamat, éppen azt, ami a tervem volt.
-Dögöljön meg...!- kezdtem bele, de a végére valami igazán bántót akartam rakni, csak nem jutott eszembe semmi, a düh elvette azt a maradék kis eszemet. Vártam, hogy mit fog tenni, feltételezéseim akkor, azt súgták, hogy az életemmel játszok. Ösztönök. Igen, ilyen kis, primitív dolgokra számítottam. Állítólag az állatok ösztönlények, az ember viszont nem, de ki tudja, az emberek sokat hazudnak. Eszembe jutott, az utolsó szó, amit elhasználhatnék.
-Eresszen...!- üvöltöttem az utolsó szavamat, majd ami utána jött, már csak tátongás volt. Meg akarom ölni ezt a fickót, nem érdekel, hogy NPC, vagy JK. Megpróbáltam kitalálni valamit, azért hogy ne haljak meg, de meg tudjam ütni a férfit.

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 03 2013, 16:54

Keringtünk jobbra, balra mintha nem lenne jobb dolgunk. Ha tudtam volna irányítani magamat legszívesebben, elhúztam volna a francba. Ekkor viszont egy újabb alak sétált be a terembe. Legalább a fejemet tudtam mozgatni, így kicsit jobban szemügyre vehettem. Nem úgy nézett ki, mint akit akarata ellenére hoztak ide. Sőt inkább úgy tűnt nagyon szórakoztatónak találja a helyzetet. Már az első szavai után tudtam, hogy nem fogom kedvelni. Modoros stílusától már szinte a hányinger kerülgetett és az a sunyi képe már elég lett volna hozzá, hogy kipróbáljam rajta a késeimet, és ahogy folytatta a beszédét ez az érzés egyre csak erősödött bennem. Ja hogy ez csak egy játék? Akkor köszönöm szépen ennyi elég is volt. Sajnos hiába próbáltam volna kimondani ezeket a szavakat úgysem jártam, volna sikerrel de, aztán folytatta. Erősen figyeltem minden egyes szót, hiszen percről-percre biztosabb voltam benne hogy ezt a játékot nem fogom szeretni de, elveszíteni annál kevésbé szeretném. A félelmeim is egyre jobban erősödtek viszont a haragom nagyobb volt. Elhessegettem a gondolatot, hogy talán hónapok óta eltűntem. Ezen ráérek majd akkor gondolkozni, ha kijutottam innen. Jöttek a szabályok. Egyszerűek voltak, és ahogy sejtettem a vesztes nem kap második lehetőséget. Le sem vettem a szemeimet a halott srácról, amíg el nem tűnt. Kalapos barátunk, pedig szenvtelenül folytatta a monológját. Mikor befejezte hirtelen többen is beszélni, kezdtek de, általában teljesen értelmetlen mondatok hagyták el a szájukat. Ennyi hülyét egy rakáson. Nekem is jöttek volna a számra a szitkok, de visszanyeltem őket. Sosem voltam beszédes típus de tudom, hogy a szavak túl értékesek, ahhoz hogy csak úgy dobálózzon velük az ember. Egyelőre eltárolom ezt a lehetőséget. A táncpartnerem szemébe néztem. A szeméből sütött a rettegés, de ha nincs más kiút, nem törődhetek másokkal. Ha valakinek meg kell halnia hát nem én, leszek az. A fejemet a hozzánk legközelebb lévő pár felé fordítottam. Ha kell majd durvább eszközökkel, szerzek magamnak táncpartnert.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05 2013, 11:07

Jöjjön a tánc. Ezúttal kezdődik az első öt ütem, azaz az ötödik ütem végére cserélnetek kell valakivel, hogy ne haljatok meg párotokkal együtt.

A párok a következőek

Saru Taidana: A te párod egy aljas férfi. A következőt mondja: Cserélek, nem számítasz. A váltás előtt egy ütemmel elenged téged, majd valaki mást kilökve a helyéről cserél. Próbálj meg irtó gyorsan párt szerezni.

Szophie: Egy komoly férfit fogtál ki párodnak. Ez aztán bál! Szólalt meg és kiderült, hogy vicces kedvében is volt. Mivel rá nem támaszkodhatsz, próbálj megbeszélni egy váltást valamelyik környező párral.

Allen Dante: A te párod egy leányzó, ki a következőt mondja: Tőlem balra cserélj! A feladatod, hogy megbeszéld a tőle balra lévő párral a cserét, majd sikeresen végrehajtsd azt. Ha nem sikerülne, akkor a lány magától menne és kilökné a másikat a helyéről, úgy váltana, te meg egyedül maradnál és gyorsan találnod kéne valakit.

Hasarii Fumiaki: A férfi, akivel táncoltál a következőt mondta: Megbeszélem, válts velem. Úgy látszott, hogy egy irányító embert találtál magadnak. A halál előtti ütemben váltotok, azonban akikkel ezt tennétek, elesik az egyik pár, pont amelyik a tiéd lenne. Az egy ütem alatt gyorsan fel kell segítened, hogy folytathasd a táncot.

Kazuma: A lány, akit te fogtál ki a következő három szót mondja: Shira! Shora! Ne! Úgy látszott, mintha magával veszekedne, így neked kell megoldani és teljesíteni a pár cserét.


// Saru Taidanát megvárjuk, és mivel nincs sok tennivaló, ezért nem kötelező jellegű a 250 szó, de azért minimum 150-et írjatok. //
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Kedd Feb. 05 2013, 22:44

Éreztem én, hogy valami olyasmit mondd a tag, akivel táncolnom kellett, amin igazán illene felhúznom magam, és mérgem nyomatékosításaként mondjuk egy jobb horoggal díjaznom a szemétségét, de hirtelen fogalmam sem volt, hogy mik a játék szabályai, így képtelen voltam eldönteni, hogy ennek a nyomoréknak alapból van olyan stílusa amilyen, vagy most tényleg azt kéne éreznem, hogy szarban vagyunk. Akarom mondani: vagyok. Hiszen Susaya ugye nem volt velem.
Ez a gondolat, bármennyire is próbáltam küzdeni ellene, hogy ne felhőzze be bálos, táncolós hangulatomat, megkaparintott magának, és bizony lefelé konyult a szám széle, miközben még a csávó is magamra hagyott. Igen, ennyit érek, még egy férfi is kikosaraz, gáz vagyok…
Teljes agóniám közepette konstatálom, hogy a férfi milyen kis aljas módon szerez párt magának. Pedzegettem, hogy ez egy tök fontos dolog lehet, hiszen előzőleg is milyen kemény harc zajlott érte, de ezúttal tök kézenfekvőnek találom a megoldást, és fordulásból elkapom annak a tagnak a kezét, akitől elvette az én volt partnerem a párját. Jézusom, lassan úgy érzem magam, mint valami neorománcos szappanoperában!
- Hé, te tudsz… – indítottam el megint információszerző hadjáratomat, de ahogy korábban, most is valami hiba csúszott a gépezetbe, és hirtelen elkussoltatott a rendszer. Mi a franc van már?! – háborogtam magamban.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Szer. Feb. 06 2013, 18:22

Körülnéztem, hogy hátha még rajtam kívül másnak is tetszett a poénom, vagy legalább leesett valakinek, de csak értetlenül rám meredő és lenéző szempárokat kaptam. ~Milyen egy fásult társulat.. Pedig ez most tényleg értelmes vicc volt. Vagy legalábbis annak szántam.. Legalább egy picit mosolyoghattak volna! Olyan gonoszak. És annyira komorak. Arról nem is beszélve, akivel éppen táncoltam. Nagyon unalmas alaknak tűnt, életfájdalommal az arcán. Tiszta pesszimista, vagy legalábbis úgy fest, mit egy morci macska.
- Ez aztán bál! - mondta fapofával. Kedvem lett volna megcsapkodni egy téglával. Haha, nagyon vicces! Most akkor hogyan tovább? Hamarosan váltani kell, és erre a gyarló fapofára nem nagyon számíthatok.
Elkezdtem a kezemmel kalimpálni, mutogatni, hogy felhívjam magunkra a szomszéd pár figyelmét, amint ez sikerült, erős koncentrálás közepette tudattam velük, hogy a következő körben cseréljünk. Vagy legalábbis én úgy hittem, hogy sikerült tudatnom velük, mivel a következő ütemnél elengedték egymást, és hozzánk léptek, így gond nélkül folytattuk a keringőt. Egyelőre. Egy kör túlélve! Vajon meddig kell majd ezt csinálni? Amíg teljesen ki nem merülök, és össze nem esek? Halálig?

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Csüt. Feb. 07 2013, 15:43

Úgy látszik, hogy nem kell akkora lelki támaszt nyújtanom a páromnak, mert mikor ezt mondtam neki, közli velem, hogy tőle balra lévő párral cseréljünk helyet. Kicsit necces lesz a felállás, mert már nem tudok mit mondani, így csak a csodában bízhatok, hogy sikerüljön az információt közölnöm azokkal, akikkel párt kell cserélni. Szerencsére az egyikük pont felém fordult, így próbálom valahogy elmutogatni, kézzel, lábbal, fejjel, hogy az ötödik ütem után mi fogunk cserélni. Remélem, hogy megértette, mert ha nem eléggé megszívhatjuk. De ámulni nincs sok időnk, mert a zene ismét kezdetét veszi és táncolni kezdünk. Nemsokára eljön az ötödik ütem. Párom elenged és, ahogy mondta, azzal a párhoz csapódott, és az ottani lánnyal helyet cserélt, de a gépezetbe hiba csúszik, mert a csere ideje alatt, akinek az újpáromnak kellene lennie, megbotlik, és már esni kezd. Talán Fortunanak köszönheti, mert sikeresen el tudom kapni, és ezzel az életét is megmentem egyelőre.
~ Ez egy hajszálon múlott. –mondom magamban, majd az újdonsült páromra tekintek, aki falfehérré változott.
Nem is csodálkozok rajta, mert majdnem meghalt. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy bál hogyan torkolhat ekkora tragédiába. Ha egyszer sikerül újra az irányításom alá vonnom a testemet, elbeszélgetnék ennek a rendezvénynek a szervezőjével, bár lehet, hogy egy NPC, de akkor is. Talán ezt utálom ebben a játékban, hogy ártatlanoknak az életével játszanak. Már rég megfogadtam, hogy nem engedem meg, hogy még több vesszen oda ebben a játékban, de ez idáig csak egy gyönyörű álom, ami egyhamar nem hiszem, hogy valóra fog válni, de addig is valamit ki kéne találni…

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Szomb. Feb. 09 2013, 13:06

Táncolni, táncolni, és táncolni... ez kellett a túléléshez. Nem akartam meghalni, féltettem az életemet. Ki nem féltené? A bál sokkal inkább vesztőhely, mint sem küldetés. A párom, ránézésre férfi volt. A testalkata árulkodott róla. Ő volt a vezető, az irányító fél, de amíg nem haltam meg, nem zavart, bár kissé kínosnak éreztem.
-Megbeszélem, válts velem.- közölte hirtelen, majd egy kis várakozás után elszakadtunk, és egy másik pár felé indultunk, akik ugyan csak szétszakadtak, és elindultak felénk. Az előző párom sikeresen megcsinálta, de a következő ember, akivel táncolni kezdtem volna, elesett. Kis, fájdalmas sóhajjal gyorsan fölsegítettem, majd táncolni kezdtünk. Nem néztem rá, csak táncoltunk. Nem akartam megszólalni, mivel talán kissé sokkos állapotban van, azért a nagyjából, négy másodperc miatt, amit nem táncoltunk.
-Nyugi...- mondtam neki, igaz a szó limit miatt takarékoskodnom kellett a szavakkal. Mégis mi oka lehet, annak aki erre kényszerít bennünket?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Feb. 09 2013, 21:32

A táncpartnerem szépen értelmetlenül el is használta a három szavát. Remek akkor nekem kell kitalálnom valamit. Méghozzá gyorsan. Legalább a táncot nem hagyta abba. Körbenéztem a díszes társaságon de, nem tudtam, mit tehetnék. Vészesen fogy az időm. Végül a rendszertől kapott tánctudásom segítségével kicsit közelebb táncoltunk a legközelebbi párhoz. A lánynak a fejemmel próbáltam inteni az egyik felé. Remélhetőleg megérti, ha nem, akkor bajban lesz. Próbáltam jelezni a másik párnak de másfelé figyeltek. Ideje a szavakhoz folyamodni.
– Hé! - szóltam rájuk hogy végre felfedezzenek. Amikor magunk felé integettem a fejemmel az egyikük, megrázta a fejét és egy másik páros felé, kezdtek közeledni. Erre nincs időm már mindenki elindult valaki felé. Utánuk mentem és félig ráncigálva vittem magammal a lányt is. Aztán eljött a csere ideje. Elengedtem a lányt és az előbbi páros után indultam. Szinte vetődve kaptam el az egyiküket és jó erősen szorítottam, hogy ha továbbra is mással szeretné folytatni a táncot, se menekülhessen. Nem tudom, hogy a lánynak sikerült-e elkapni a másikat de most nem is érdekel. Csak a következő lépésre összpontosítottam.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 16 2013, 14:04

Kazuma párja nem tudta elkapni a párját és ő is, meg a leendő párja is a földre estek, meglátszott az arcuk, majd meghaltak.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 6-90[Küldetés] Tánc az Ördöggel 95-58

Továbbá voltak párok, akik folytatták a táncot, így ők is meghaltak.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 6ecckynhbld54g6qvxc2[Küldetés] Tánc az Ördöggel 11-72

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 44-92[Küldetés] Tánc az Ördöggel 86-23

Mellettük voltak párok, akik nem tudtak sikeresen párt találni maguknak.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 48-39[Küldetés] Tánc az Ördöggel 52-35

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 71-64[Küldetés] Tánc az Ördöggel 60-52

Tehát így a kezdeti 26 főből (a veletek lévő 21 + ti), már csak 15 fő maradt.

Még mielőtt a következő ütem jött volna, az alak, ki a lépcső tetején állt, csettintett egyet.
- Unalmas!
Kiáltotta el magát, majd a következőt mondta.
- A táncnak vége!
Elvigyorodott, majd megszólalt:
- Heten jöhetnek fel hozzám.
Mire végigmondta az ismeretlen játékosok fél perces néma csendet tartottak, majd az egyikük remegve megszólalt:
- Ez azt jelenti, hogy meg kell ölnün...
A mondanivalója abbamaradt és hirtelen pixeleire esett, ahogy a bálnak a szervezője csettintett egyet.
- Igen, de mivel ennyire kíváncsi voltál, veled kezdem.
Az alak ugyanúgy a földre esett, majd egy ideig látszódott az arca, végül pixeleire esett, mik elszálltak a levegőben.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 21-66

Mit fogtok tenni? Kérdéseket nyugodtan feltehettek, de mögöttetek már elkezdődött a harc.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Vas. Feb. 17 2013, 13:53

Annyira tök kézenfekvő volt a megoldás, hogy tökre sajnáltam mindenkit magam körül, esélyük sincs nagyságom ellen. Susayát már emeltem is volna le a nyakamból, hogy újonnan szerzett súlyemelésemmel a színpadra lendítsem, közben már formáltam is a kulcsszót – testcsere! –, de aztán a mozdulat megakadt. Nem trónolt a fejem tetején, örök helyén Susaya. A közelemben sem volt. Azt sem tudtam, merre jár.
A pillanatnyi sokk éppen elég volt arra, hogy engem is elérjen a lökdösődés, ahogy a tömeg megvadult. Az én arcomra meg kapott némi riadt felhangot a fültől fülig érő, lesajnáló vigyor. Bakker, ha nincs Susaya, nem tudom vele lestipi-stopiztatni a csingát! Akkor mégis hogyan küzdjem át magam a tömegen.
Első lépés: felpattantam! Ez fix pont volt, a földön mégse maradhatok, kellett a halálnak, hogy lábnyomok vigyék le töménytelen mennyiségű, istenkirályságos életem.
Második lépés: súlyemelés jártasság bevetése! Volt egy tök faszányos sebzésem, érted, de akart a franc helyből ledesztorolni ezeket a szerencsétleneket. Megérdemelné mind, hogy otthon ébredjen, hiszen mi más történne a karakter halála után? Gáz, hogy ilyen szegényes a fantáziájuk azoknak, akik hangoztatják, hogy nem, ezek az emberek meghalnak. Dehogy halnak! Sok nyomorék betoji alak.
A súlyemelést tökéletesnek éreztem arra, hogy taszigáljak. Az úgy mégiscsak hatásosabb, mint helyből leküzdőterezni minden útonállót. Mégse volt elég hatékony. Láthatóan szarul helyezkedtem, és kellett valami mennyei csoda, hogy színpadra jussak. Susaya bezzeg könnyedén odaszlalomozna…
Oh! – villant be az isteni szikra, és már vetettem is bele magam a tömegbe. Pontosabban alá, miközben azt suttogtam – testcsere! –, és felvéve aranymajmom pöttöm alakját hatos sebességem minden gyorsaságával szlalomoztam át a lábak között, súlyemelésemet használva arra, hogy elhárítsam az elém kerülő kisebb-nagyobb akadályokat, és az elsők között vágjak neki a színpadra vezető lépcsőnek, vagy akár a tornácon felkapaszkodva… Már ha egyáltalán eljutok így odáig, és ott is sikeren oldom meg a szitut.
Közvetlenül feljutás előtt megtorpanva, és némileg kellemetlenül rákérdezve:
- Szabad... kérem? - dörmögöm Susaya alakjában, de a saját hangomon. Majd észbe kapnék, és igenlő válasz esetén JK alakomat felvéve foglalnám el a helyemet.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 17 2013, 16:01

Sikeresen táncoltam tovább, és örültem a fene nagy szerencsémnek, meg annak, hogy még élek, hisz körülöttem többen is meghaltak ezeknél az ütemeknél. Megsajnáltam őket, mert én ezt nem akarom, azt szeretném, hogy minél több ember kijusson ebből a világból, segíteni szeretnék rajtuk. Persze ez már mit sem számít, már késő rajtuk segíteni. Épp azon gondolkodtam, hogy kivel cseréljek legközelebb helyet, amikor az előbbi fura alak megint megszólalt, kijelentette, hogy a táncnak vége. Ezt mégis hogy érti? Nem hittem neki, így még mindig görcsösen szorongattam a páromat, és rángattam magam mellett, hogy táncoljon. Közben mellettem többen is megálltak, rájuk számoltam az 5 másodpercet, és amikor semmi sem történt, nyugodtan elengedtem én is a páromat. Vajon még mindig érvényes a három szó szabály?
- Ez azt jelenti, hogy meg kell ölnün...- szólalt meg az egyik személy. Meg kell ölnünk egymást, mert csak az a 7 jut fel, aki élve marad. Úgy hiszem, ezt akarta mondani. Ekkor az alak csettintett, és a földre rogyott a fiú. Ebből az egészből két fontos dolgot tudtam meg. Az egyik az, hogy a férfi csettintésre gyilkol, a másik meg az, hogy már többet is beszélhetünk.
- Végre, végre, végre, végre!!! Beszélhetek! - Adtam hangot örömömnek. - De most miért lett vége a játéknak? Én nyerni akartam.. A fenébe már, így nem tudom meg, sikerült-e volna túlélnem. - Teljesen csalódott voltam. Ha egy játékot elkezdek, azt szeretem be is fejezni. Még akkor is, ha egy ilyen véres játékról van szó. Körbe néztem, Vezért sehol sem láttam. A fene, mit fogok most kezdeni. Ha harcra kerül a sor, farkasom nélkül nem megyek semmire sem. Mégis hova tűnt? Nagyon aggódtam érte. Így egyre kevesebb az esélyem ebben a játékban, persze ez ösztönzően is hathat. Végül a hirtelen támadt zavart kihasználva megpróbáltam előre törni a tömegben - már ha azt a huszonpár embert tömegnek lehet nevezni. - közben magam előtt tartottam a késemet, és ha nem kellett, nem sebesítettem meg senkit, ha nekem támadnak, akkor viszont nem félek használni a kis fegyveremet. Lökdösődtem, tolakodtam. Mire nem jó a sok tapasztalat, amit a buszra való feljutás közben szereztem. Ott is mindig élet-halál harcot kellett vívni az utolsó ülőhelyekért. És végső esetben a képességem segítségével elvakítok mindenkit, akit csak sikerül, és úgy próbálok eljutni a lépcsőhöz, és az öltönyös férfihoz. Persze nem vagyok biztos benne, hogy ez a legjobb megoldás, hisz ha nem tetszek neki, egy csettintéssel kivégez. Ott sem túl biztonságos. Mégis valami miatt úgy gondoltam, hogy a játékot úgy lehet folytatni, ha benne vagyok abban a hét emberben, akik felérnek hozzá. Mindenképpen nyertesként kell kikerülnöm ebből a játékból!

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Feb. 17 2013, 19:00

A tánc folytatódik, de nem sokáig, mivel a házigazdánk unottan csettint az ujjával, s ekkor a zene abbamarad, így a táncunk is. Majd közli, hogy unalmas ez az egész, így most váltunk egy kicsit. Közben körülnézek a teremben és látom, hogy majdnem a banda fele kihullott. Ez nem túl jó… és még semmit sem tudtam tenni… a francba. Akkor azon kéne most törjem magam, hogy a meglévőkkel kijussunk innen. De a következő pillanatban egy újabb srác esik pixeleire, és ha ez nem lenne elég, már csak tizennégyen vagyunk „játékban” és csak heten juthatunk fel oda, ahol a vendéglátónk álldogál. Ennek hallatára, a csürhe népe elkezd egymással kakaskodni… sok bolond. Ez után odafordulok a páromhoz, aki egész végig mellettem állt.
- Figyelj, ne engedd el a kezemet. Felmegyünk oda. – majd tekintetemet a lépcsősor tetejére irányítom.
Megragadom a lány kezét és megpróbálunk áttörni a tömegen. A legjobb ötletnek azt tartom, hogy az akrobatika jártasságomat vetem be, de nagyon nem tudom kihasználni, mert… van egy utasom is aki, akadályoz egy csöppet, na, jó nagyon is, de nem hagyhatom csak így magára. Ez így nagyon nem jó… de a következő pillanatban a lány hirtelen megáll.
- Mi az? –kérdezem tőle.
- Hagyj itt engem, úgy is csak hátráltatni foglak téged. –mondja könnyekbe lábadt szemmel.
- Ezt most fele… -akad el a szavam, mert kihámozza magát a kezem szorításából és elvegyül a tömegbe, de mielőtt utána tudnék menni az egyik dulakodó nekem jön és fellök.
A jártasságomnak hála talpon tudok maradni, de a lány szem elől tévesztettem, de már nincs időm megkeresni, mert látom, hogy mások is elindulnak felfele. Így csak reménykedni tudok abban, hogy ő is fel tud oda jutni. Akkor maradva az eredeti tervnél, végig szlalomozok az emberek között, majd felmegyek a lépcső tetejére, ahol a fehér ruhás görény várt minket. Majd a tömeget nézem, és csak reménykedek, hogy túl éli, bár még a nevét sem tudtam… rossz szokásom, hogy hamar kötődni kezdek a számomra szimpatikus emberekkel.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Vas. Feb. 24 2013, 07:39

Az alak, a kétségbeesett táncunk közben unott csettintést hallatott, majd beszélni kezdett. Unalmasnak találta az egészet, annak ellenére hogy ő találta ki. Nem kellett tovább táncolnunk, de csak heten mehettünk hozzá. Harcolni kellett, mivel Harcos vagyok, ezért ez nekem nagyon jónak ígérkezett. Viszont cselekedni, csak jó néhány másodperc után kezdtünk. Talán lesokkoltunk, vagy nem akartunk hinni a fülünknek, és vártuk, hogy mond-e mást, vagy sem. Kicsit remegtem, nem akart mozdulni a testem, de csak egy ideig. Aki a végén megtörte a csendet, remegő hangjával, a földre esett, és pixelek százaira bomlott szét. Az alak, mintha csak nem is érdekelte volna a dolog, mosolyogva oktatta ki a már halott fiút. A tömeg kaotikus lett, az alak vigyorgott. Ott álltam, szemben a lépcsővel, de engem attól elválasztott a tömeg. Féltem a haláltól, márpedig ha ott maradtam volna, egészen valószínű, hogy meghaltam volna. Sétálni kezdtem, majd a séta kocogássá, a kocogás pedig futássá fejlődött. A jártasságomat alkalmazva, félkézzel dobáltam el magam elől az embereket, akik ellenálltak megütöttem, és ugyanúgy jártak. Ezen taktikával igaz gyorsan fáradtam, de sikeresen elértem a lépcsőt.
~Hogy lehet, hogy valaki az életünkkel játszik? Önkényesen használ minket, a saját szórakoztatására, legalább szállna be a harcba!~ gondoltam dühösen, csak az alak idegesítő vigyora lebegett a szemem előtt. Idegesítő, irritáló, és aljas NJK, vagy játékmester?

_________________
Színem: #DC7726 (Ha valaki már lefoglalta, szóljon >_<)
Spoiler:
Szint: 7
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Vas. Feb. 24 2013, 15:45

Az előző párom nem volt túl szerencsés. Halott. A bűntudat környékezett, ahogy láttam eltűnni. Az én hibám. Erősebben szorítottam az új páromat. Az életbe kapaszkodtam. Nem foglalkozhatok másokkal. A túlélésért bármit. Megkeményítettem a szívem és folytattam a táncot. Ám nem sokáig. A lépcső tetején ácsorgó alak lefújta a ”táncmulatságot”. Elengedtem a táncpartneremet és meredten figyeltem. Ezzel még biztos, hogy nincs vége. Így is lett. A kialakuló csendet megtörte egy játékos hangja de már nem volt ideje befejezni, amit mondani akart. Ha ezt túlélem, megölöm azt a mocskot. Határoztam el de, közben a játékosok egymásnak estek. Páran, pedig elindultak hogy feljussanak a lépcső tetején várakozó alakhoz. Pont a terem másik végébe kerültem. Nem lesz egyszerű átjutnom. Egy kis kék virág úszott el az orrom előtt. Éreztem, hogy nagy jelentősége van de mégsem értettem. Miért ragadta meg a figyelmemet? Úgy jött a felismerés mintha egy ló rúgott volna fejbe.
– Ezt ne… - motyogtam. Ez nem ér. Miért pont őt!? Egy csapásra megváltozott a játék. Ha csak egyvalaki juthat ki… Elszorult a torkom a gondolatra. Hát legyen. Elindultam teljes sebességgel. Már tényleg senki más nem érdekelt. A legkisebb bűntudat nélkül vágtam bele a késem bárkibe, aki az utamba került. Ha bele is halnak mit számít? Nem érdekelnek. A lépcső felé rohanva vágtam jobbra is, balra is. Túl kell élnem a legvégéig és aztán… Még nem tudom mi lesz. Rohanás közben próbáltam elkerülni a fegyvereket de így is lehet, hogy bekaptam pár találatot. Szememmel folyamatosan a kis kék virágot kerestem. Csak őt meg ne sértsem. Végül elértem a lépcsőt és Szophiet is megtaláltam. Mostmár nem veszítem szem elől. Eszembe jutott hogy megszólítom de, rájöttem, hogy rossz ötlet lenne most felfedni magam. Talán jobb, ha nem ismer fel. Késeimmel a kezemben meredtem az előttünk álló alakra. Nehéz volt visszafogni magam, hogy ne vessem rá magam azonnal, de nem szabad meggondolatlanul cselekednem. Egyelőre az ő szabályai szerint játszom.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 01 2013, 13:20

Mind a négyen és veletek együtt még három másik ismeretlen személy is felért a lépcső tetejére. A kezdeti tizennégy személyből így 7 elhalálozott. Ugyanúgy jártak, mint a többiek. Először megláthattátok az arcukat, majd pixeleikre estek.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel 100-40[Küldetés] Tánc az Ördöggel 40-34[Küldetés] Tánc az Ördöggel 27-30[Küldetés] Tánc az Ördöggel 97-96[Küldetés] Tánc az Ördöggel 70-77[Küldetés] Tánc az Ördöggel 8-60[Küldetés] Tánc az Ördöggel 18-4

Tehát ti heten maradtatok a porondon, a vigyorgó alakkal együtt. Az alak alól egy trón nő ki a padlóból, majd kényelmesen bele helyezi magát. Lábait keresztbe teszi, kezeit összekulcsolja, majd megszólal.
- Lám-lám... Szép munka! Ti heten vagy nagyon gyorsak, vagy nagyon erősek vagytok és ez meghozta a gyümölcsét. Most azonban az fog számítani, hogy mennyire vagytok furfangosak! Közületek egy embert megölethettek, de csak akkor, ha tudjátok a nevét. Még mielőtt belekezdenétek a nevek mondogatásába, egy ember maximálisan kétszer mondhat nevet, majd egy-egy név kimondása után legalább két embernek bele kell egyeznie. Ezt kézfeltevéssel jelezhetitek. Ha valaki olyan nevet mond, ami nincs a jelenlévők között, akkor vagy sikeres volt a szavazás, vagy nem, az ajánlat nem számít. Ha valaki a második próbálkozását is elrontja, akkor ő hal meg. Jó játékot!
Ha valaki megpróbálná levenni a maszkját, akkor a próbálkozása sikertelen lenne. Ugyanúgy nem tudjátok a körülöttetek állók neveit és kinézetét, ahogy ők sem a tiéteket. Rajtatok kívül egy női és egy férfi maszkos alakot láthattok. Egymást is meg lehet öletni, az esetben az adott személy nem hal meg, csupán kiesik a küldetésből és nem kap jutalmat, tehát ezt az opciót nem ajánlom. Teljesen kevert sorrend van, tehát akárki akármikor és akármennyit írhat, néha felváltva én is meg fogom szólaltatni az ismeretleneket. Nincsen 250 szavas minimum.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.