[Küldetés] Tánc az Ördöggel

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Pént. Márc. 01 2013, 20:29

Ezúttal marhára elhatároztam, hogy figyelni fogok arra, mit is dumál, főleg, ha már így bejutottam én is simán a legjobb hét közé. Érted, nem probléma nekem az ilyesmi, a kisujjamból ráztam ki. Néztem a többiek flancos képességeiket, és egyik se tudott ilyen remekbeszabott stílusváltást, mint én azzal, hogy felvettem Susaya alakját. Istenkirályságosság vagyok, yee!
Ott tartottam, hogy eldöntöttem, ezúttal nem leszek töketlen majom, a sarkamra állok, holmi aranypet nélkül is vágni fogom a szabályokat. Olyan szinten ráfeszültem arra, amit mondd, hogy egyetlen dolgot masszívan megjegyeztem: névbemondás! Oh-oh, én tudok, egyet minimum tudok, én tudok! Ördögi vigyort sikerült produkálnom a maszk alatt. Biztos voltam benne, hogy egyetlen dologra senki sem gondolt: hogy a saját nevemet is bemondhatom. Igen, ez biztos, hogy tök kreatív lesz, ez senkinek eszébe se jutna, mwuhahahaa!
Tök lelkes voltam, majdnem kapásból be is nyögtem, hogy Saru Taidana, de aztán inkább maradtam tök kussban. Gyanús lett a hirtelen beálló csend. Már ha állt be ilyen, és nem csak én haluztam hasonlót gondolataim ordító áradata után.
Így aztán csendben maradtam. Szépen. Csendben.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 03 2013, 12:44

Végül nagy nehezen felértem a lépcsőhöz. Félve pillantottam maszkom mögül a furcsa alakra. Most akkor hogyan tovább? A maradék, még küzdő embert figyelte, így én is oda fordítottam tekintetemet. Felértek utánam még hárman, így heten lettünk.
- A többiekkel vajon mi lesz? - kérdeznem sem kellett volna, mind összeestek, és meghaltak. A szemem láttára. Elmondtam egy imát az ott meghalt áldozatokért. Eszembe jutott Mozart Lacrimosa című dala, az visszhangzott a fejemben. Az egy perces néma csönd után, amit önkéntesen tartottam, viszont felkiáltottam.
- Feljutottam! Ezaz!! Meg fogom nyerni a játékot! Mert muszáj megnyernem! Sajnállak titeket, de ez szükséges volt ahhoz, hogy én nyerjek.. - mondtam amolyan boldogan. Ez eléggé úgy hangozhatott, mintha nem is törődnék azzal, hogy mellettem épp most haltak meg egy csomóan. Természetesen ez nem így volt, lelkem mélyén gyászoltam épp, csak ezen felülkerekedett az öröm, hogy tovább jutottam az előző "pályán". Mindeközben a szmokingos alak megint beszélni kezdett, azt hallgattam. Még hogy nagyon erős, meg nagyon gyors. Nekem szerintem csak szerencsém volt. Pláne farkasom nélkül. Esélytelen vagyok így bármit is véghez vinni. Elmondta a következő feladatunkat.
- Huhh, ez igazán nehéznek bizonyul. - mormogtam magamnak. Itt senki nem ismer senkit. Mégis hogyan találjam ki a többiek nevét? Barkóbázzak? Tegye fel a kezét, akinek van a nevében "e" betű?? Na meg persze nem is akarok senkit se megöletni. Egyébként is azt mondta, "egy embert megölethettek". A "-het" az annyit jelent, hogy nem kötelező. Egyébként is, most mindenki épp fontolgatja a lehetőségeket, teljes csend van. Egyszóval én is csöndben fogok maradni. Meg sem mukkanok! Lecsücsültem a földre, és vártam.

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Márc. 03 2013, 17:19

Hamarosan a többi ember is feljön, akiket a limit elbír, vagyis heten állunk ott fent. Akárhogy is szerettem volna, az előző partnerem nincs köztünk. Már csak heten… ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy alig néhány perc leforgása alatt, a csapatnak több mint kétharmadát elveszítettük. Hogyan tudok így a céhemhez hű maradni, ha nem tudom megvédeni még azokat sem, akikkel egy küldetésben veszek részt.
~ A francba, mit kell tegyek, hogy vége legyen ennek az őrületnek, mit? –teszem fel magamban a kérdést, és közben fogaimat összeszorítom.
De sokat nem mérgelődhetek ezen, mert folytatódik a „játék”, itt is jön a következő forduló, ami nem másból áll, hogy ki kell találni az egyikünk nevét, és ha helyes a tippünk, akkor az az illető meg fog halni. Ez körülbelül, úgy nézne ki, mintha mi ölnénk meg az illetőt. Milyen gyilkos játékba keveredtünk, miért kényszerítenek minket, hogy ilyet tegyünk? Pedig, ennek tényleg egy olyan dolognak kell lennie, hogy mindenki élvezzen, de ahogy visszaemlékezek a lent viaskodó emberek, akik már inkább a vadállatokra hasonlítottak, mintha tényleg azokká váltak volna. Teljesen elveszítették emberségüket. Akkor én nekem, mit kéne tennem, álljak be közéjük, vagy maradjak az, aki eddig voltam. Nehéz döntés előtt állok, ami talán nem is olyan bonyolult lenne egy normális esetben, de most, hogy arról kell döntsek, hogy ki maradjon életben, ki nem, ez kezd kicsit sok lenni. De ekkor egy hang szólal meg a fejemben.
~ Mi az, hogy nem tudsz dönteni? –teszi fel a kérdést. ~ Véleményem szerint a válasz nagyon egyszerű, itt egy valakinek kell meghalnia… -azzal elhallgat.
És igen itt csak egy valakinek kell meghalnia… ekkor egy ördögi mosolyt csalok az arcomra, mondhatni, hogy a kaszás eljött, hogy begyűjtse a lelket. Ekkor a vendéglátónk fele fordulok.
- Egy kérdésem lehetne? –kezdem a mondandómat. – Elárulná nekünk a nevét? Szerintem kicsit faragatlan öntől, hogy meginvitált bennünket, de még a nevét sem volt hajlandó elárulni. Nos? -kérdezem tőle, és várom a válaszát, miközben rezzenéstelenül állok előtte.
Természetesen fenn áll annak a lehetősége, hogy nem árulja el, vagy az, hogy csettint és megöl ezzel, de akkor unfair-rá tenné a játékot, és végül a harmadik opció, hogy egy hamis nevet ad meg. De ezt meg kell próbálnom, két lehetőségem, van így nem szalaszthatom el. A tervem onnantól lép érvénybe, hogy elárulja a nevét. Igen a tervem, az, hogy az ő nevét kimondva és rászavazva elteszem láb alól a fehér csókát, hiszen a feladat arról szól, hogy a jelenlévők valamelyikének a nevét eltaláljuk, mivel nem az mondta, hogy a hét „szerencsés” közül válasszunk, hanem hogy közülünk valakinek a nevét lehetne mondani, és a kettő nem ugyan az. Ezért szeretem a kiskapukat, nem fogom hagyni, hogy több ártatlant tegyen el láb alól.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Márc. 04 2013, 19:04

Vendéglátónk egy trónon ücsörögve folytatja a játszadozást az új szabályok ismertetésével. Komolyan kezd olyan érzésem lenni, hogy a győztesnek is csak a pixelekre szakadás lesz a jutalma. Valami mód csak van. Hiába pörgettem a fogaskerekeket semmi nem jutott eszembe, ami ne lett volna túl kockázatos. Hülyeség lenne egyszerűen neki esni, hiszen egy csettintés és végem. A többiek nevére kéne rájönni valahogy, anélkül hogy bármelyikük is megtudná, ki vagyok. Viszont megszólalni se olyan jó ötlet, hiszen a hangomról felismerhetnek, ha van itt olyan, akivel már találkoztam korábban. Így az egyetlen logikusnak tűnő dolgot választottam. Csendben maradtam. Bíztam benne, hogy lesz olyan, aki valamilyen módon véletlenül elárulja magát. Ha másokat kell ölni a kijutásért, akkor megteszem.
Csendes gondolkodásomból Szophie hangja ébresztett fel. Mostmár biztos, hogy ő az. Te bolond legalább most ne beszélnél! Idegesen néztem körbe a maszkosokon. Ha bármelyikük felismerte azt gyorsan meg kéne találni. Még mielőtt bemondaná a nevét. A késeim még mindig a kezeimben voltak és erősen megmarkoltam őket. Egyelőre egyikükön se láttam, hogy nagyon felkapta volna a fejét. Talán megúsztuk. Aztán az egyikük kinyitotta a száját. Felkészültem, hogy megállítsam de végül nem egy nevet mondott. Viszont arra is rájöttem, hogy ismerem valahonnan. Ha rájövök, hol találkoztam vele, és eszembe jut a neve talán el, tudom érni, hogy ő haljon meg de az is elgondolkodtató volt, amit mondott. Ha ez beválik, talán nem kell őt elintéznünk. Elég esélytelennek tűnik, hogy csak úgy elárulja a nevét de, azért bízom benne, hogy nem kell tovább csökkenteni a létszámot. Mostmár csak a válaszát kell megvárni, és addig megpróbálom kitalálni, hogy ki lehet ez a srác.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 08 2013, 22:56

Egyetlen kérdés érkezett az NJK-k felé, amit a szervező kapott. Elmosolyodott, majd vígan válaszolt.
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Mep_An1
- Hát persze, hiszen én is játszom! A nevem Allen Dante, ha ennyire érdekel titeket.
Mosolya lassan kezdett vigyorba váltani, ahogy keresztbe tette lábait és Dante reakcióját figyelte.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Pént. Márc. 08 2013, 23:29

Mikor meghallom a nevem, hiszen az én nevemet mondta „Kalapos Úr”, kicsit megijedtem, de ha életben akarok maradni, akkor meg kell őriznem a hideg vérem. Így ugyan azzal a higgadtsággal folytatom a kis mondanivalómat.
- Értem, szóval Allen Dante. –majd a többi játékos fele fordulok. – Mi van, ha ez nem is a valódi neve. Mivel, a kérdésem, vagyis inkább a kérésem nem volt egyértelmű. Ennyi erővel egy random nevet is mondhatna. És itt van egy csapda elrejtve. –emelem meg a hangomat, hogy nagyobb nyomatékot adjak a mondandómnak. – Ha netalántán, valaki megjelöli ezt a nevet, és ha nem lenne jó, azzal egyel, közelebb kerülne a halálhoz, és ezzel a maga kezére játszanánk. –fordulok vissza a vendéglátónkhoz, akinek még mindig nem tudjuk a nevét. – És még valami, ki adná meg a saját nevét, hiszen abban mi az élvezet, ha a játékmester meghalna még az előtt, hogy végig vinné a játékát, és nem tudná, kijelenti a végső győztest. –ezzel be is fejezem a feltevéseimet, és egy mosolyt csalok az arcomra, ami vélhetően az utolsó is egyben, ha balul sülnének el a dolgok.
Innentől már csak abban bízhatok, hogy a többiek a mondott nevet nem szavazzák meg. Nincs kedvem meghalni, és ezt a küldetést is végig kell, vigyem, bármi nemű veszteség nélkül. Már bőven elég játékostársamat vesztettem el, és nem szeretném, ha ez folytatódna.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Szomb. Márc. 09 2013, 06:25

Fölmentem a lépcsőn, közben egyszer-egyszer hátra pillantottam a tömegverekedésre. Mikor felértem még alig voltak hárman, de hamarosan mások is csatlakoztak hozzánk. Az alak, amint felhalmozódott a hét tagból álló kis csapatunk. Leült egy éppen akkor oda manifesztálódó trónra, és keresztbe helyezte a kezeit. Beszélni kezdett, gondoltam hogy nem rendelkezik reload-al így jobb, ha figyelek rá. Amint befejezte az instrukciók elmondását, egy újabb halálos minigame-hez nagy csend tört a kis csapatra. Az egyik srác egy kérést, vagy kérdést, de a hibrid szó jobban illene rá, invitált a fickó felé. Az pedig készségesen válaszolt neki, nem voltam egészen biztos hogy bármit is cselekednem kellene, inkább csak várok. Remélhetőleg a nevem semmilyen módon sem kerül ki a játékosok közé, mert sok kellemetlenséggel járna nekem. Az önzőség mindenki részéről fennáll, mivel mindenkinek az élete van veszélyben. Hogy folytatódik tovább? Mit kéne kezdenünk az „Allen Dante” információval?
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 09 2013, 11:17

Ledöbbentem a név hallatán. Hisz az említett embert én ismerem, és ez a figura biztosan nem ő. Más esetben persze megfontolnám a dolgot, és ha valaki kimondja a nevet, biztosan felraknám a kezem - hisz az, aki egyszerűen csak szavaz, nem kockáztat semmit. - de most egy ismerősről van szó. Még az is lehet, hogy ő is közöttünk van. Egyszóval biztosan nem fogom kimondani az említett nevet, és ha valaki ezt megteszi, felrakni sem a kezem. Miközben mindezeken gondolkodtam, egy ötlet fogalmazódott meg bennem. Mi van akkor, ha becsapom őket. Vajon akkor is vége a játéknak, ha valaki kimond két nevet, és egyik sem jó, és az miatt hal meg? Ez egy jó kérdés.. Mintha azt mondta volna, hogy "Ha valaki a második próbálkozását is elrontja, akkor ő hal meg." Egyszóval nem azt mondta, hogy akkor ő IS meghal, hanem azt, hogy ő hal meg, amit én úgy is értelmezhetek, hogy ezzel is le lehet zárni a játékot. Már csak rá kell venni valakit, hogy kimondjon két random nevet, ami nem jó. Oda sompolyogtam a többiekhez egy kicsit közelebb.
- Öhm.. Nekem ez a játék nem tetszik, nem akarom, hogy ennyien meghalljanak. Bár én szinte biztos vagyok abban is, hogy a játékbeli halálunkkal újra hazajutunk. Szóval.. én már unom ezt az egészet, és újra otthon szeretnék lenni. Szóval megmondom a nevem, nyugodtan mondjátok ki, majd szavazzatok ki. - mondtam kicsit lehangolt, ám tejesen komoly arccal. Szinte tökéletesen tudok színészkedni, szóval ez a kis hazugság meg sem kottyant. - A nevem.. - na ja, csak azt nem döntöttem el, hogy milyen nevet is mondjak. Szerencsére a gondolkodásra használt szünetet habozásnak is betudhatják. Végül vettem egy nagy levegőt, és kimondtam. - A nevem Nanami, Risa Nanami.

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Szomb. Márc. 09 2013, 12:41

Kapkodtam a fejem. Tök tanácstalanul. Éreztem én, hogy itt most mindenki tökre agyal, mert nyilván azért kussol és lapul mindenki egyébként. Azért néhányan csak magukhoz ragadták a kezdeményezést, kaptunk egy nevet. Aztán idővel megérkezett a második is. Nem is annyira a kimondott név érdekelt, mert azt annyira nem ismertem. Annál inkább a körítés, amit hozzátett a kiscsaj. Nagyot csillant a szemem. Kis ideig azért haboztam. Susayára gondoltam. Hogy ő ezt most szerintem tökre nem támogatná. Küzdöttem magammal, de a csaj beszéde teljesen megérintett. Pontosan azt mondta el, amiben mi is hiszünk, ezért nem tehettem mást… Bólintottam, és felemeltem a kezem.
Az álarc mögött fogalmam sincs, hogy mennyire látszódhatott, de azért próbáltam bíztatólag rámosolyogni a lányra. Egy aranymajmos bölcseleten járattam az eszem, de semmit sem tudtam mondani. Ez mégiscsak a petem asztala.
Helyette várakozóan a többiekre néztem, ki csatlakozik még hozzám. Én biztos voltam benne, hogy felszabadítom a csajt. Hadd menjen. Kevesen vagyunk Felszabadítók, a mi karaktereink nem törlődhetnek. De ha valaki menni kíván, hadd menjen.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Márc. 09 2013, 19:21

A válaszra nem is kellett sokat várni és meg is lepődtem mikor bemondott egy nevet. Nem erre számítottam. Inkább vártam volna, hogy megpróbál valahogy kitérni a kérdés elől, vagy csak bejelenti hogy ő nem ”játszik”. Ez és a mosolya elég volt, hogy meggyőzzön. Itt valami trükközés van a dologban…
A név nem hangzott ismerősen. Viszont egy próbát megérhet. Ha felteszem a kezem, azzal még nem lövöm el a két lehetőséget. Ugyanis csak az veszíthet, rajta aki bemondd egy rossz nevet nem az, aki szavaz. Így is tettem és a kezem a magasba lendült. Vártam hogy a többiek is követnek-e de nem láttam, hogy más is jelentkezett volna. Viszont az előbbi játékos nem hagyta szó nélkül a dolgokat. Amit mondott elgondolkodtatott de, aztán rájöttem hol hallottam már a hangját. A félresikerült küldetésünkön. Ő Bornis. Letettem a kezemet. Ez most nem jött be. Viszont végre gyűlik az információ. Van egy biztos név a kezemben egy, ami nem biztos és kettő, amit senki nem tudhat meg. Még négy ismeretlen van. Bornis. Bemondhatnám. Vagyis be kéne. Eszembe jutott a közös küldetésünk és már-már megsajnáltam, de amikor Szophiera gondoltam és arra a pillanatra mikor megcsókolt nem volt kérdéses a döntés. Ha ezzel megmentem magunkat boldogan végzek a fiúval. Mielőtt azonban kinyithattam volna a számat Szophie közelebb lépett a többiekhez és megelőzött a beszéddel. Viszont, amit mondott rémisztő volt. Nem mondhatja meg a nevét! Nem gondolhatja komolyan, hogy így kijuthat. Nem lehet, hogy csak mások miatt ezt tegye. Elhallgatott és nagyon reméltem hogy nem folytatja. Aztán vett egy nagy levegőt. Hirtelen ügyetlenül a keze után kaptam.
– Ne! Vár… -
elharaptam a mondatot. Kimondta a nevet, de nem a sajátját. Viszont hirtelen megfordult a dolgok állása. Nagyon megkönnyebbültem de, rájöttem, hogy ezt kívülről nem láthatják, hiszen azzal elrontanám a tervét. Nem hagytam eltűnni az ijedt arckifejezésemet, még ha nagy részét a maszk takarta is. Játszunk. Szomorúan lehajtottam a fejem, mint aki beletörődött az elkerülhetetlenbe. A többiek már tudják, hogy ismerem, és nem akarom, hogy veszítsen és ugyanakkor a hangomat is, hallották szóval eléggé csőbe, húztam magam. Remélhetőleg ez azért még nem volt elég, hogy Bornis vagy valaki más felismerjen. Lopva sandítottam körül hogy mások bedőltek-e neki.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 09 2013, 19:24

Az ismeretlen nő megszólalt.
- Risa Nanami.
Ezután körbenézett, hogy valaki felteszi-e a kezét. A másik ismeretlen, a férfi nem tette.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Szomb. Márc. 09 2013, 20:18

Elhangzott a név, és érted, én ott állok, a maszkom mögött tök meghatott arccal, hogy milyen mártírjai vannak a felfogásunknak, hősnő, igazi bátor úttörő, nem tudom már hogyan tartani felfelé a kezem, hogy látszódjon, miszerint én arra szavazok, hogy hadd repüljön ki ez a galamb a SAO durva ketrecéből, mire egy eddig kussoló csaj újra benyögi. Hát könyörgöm, a pofám majd’ leszakad. Nem mondom, kell néhány perc, hogy leessen: nem, nem új nevet mondott be, hanem a régit, ami már az előbb is elhangzott.
Újult erővel rakom magasba a kezemet. A többieket fürkészem. Nem mondom, hogy közben nem kattog az én agyam is, mert de, azon kívül, hogy jelentkezem, még egész sok dolgot tudok mellette csinálni, mint pl a gondolkodás, sz’al gondolkozom is rendesen, de azon túl, hogy halovány tippek – pontosabban csak egyetlen tipp – jut eszembe a többieket méregetve, nem jutok előrébb. Így viszont egyelőre nem marad más, mint a jelentkezés, hogy igen, ennek a csajnak mennie kell, engedje el mindenki. Nem érdekel a dráma, a barátja majd megérti. Mondjuk pár hónap múlva, amikor ő is végre felébred otthon, mert az avatárja meghalt. Jah, akkor majd hálás lesz azért, hogy most mi kiszavazzuk. Már ha – lesek körbe –, tényleg kiszavazzuk.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 10 2013, 12:11

A mellettem nem sokkal álló fiú mellém futott, meg akart állítani, mintha aggódna értem. Görcsösen szorongatta a kezem, amit az előbb ragadott magához, és abban a pillanatban szinte biztos voltam benne, hogy ő Zuzu. Először is, senki más nem tette volna ezt így hirtelen, és ő megismerhetett a virágomról. Másodszor meg szintes semmit nem változott a kinti kinézetéhez képest. Szokásosan maszk volt az arcán, és a haja is fekete. Nem is értem, miért nem jöttem eddig rá, hogy ő az. Talán mert annyira kézenfekvő, hogy tudat alatt ezt a lehetőséget el is vetettem. Az egyik lány - megjegyzem rajtam kívül ő az egyetlen - végül kimondta a nevemet. Milyen rendes, segít egy szegény lánynak, aki meg szeretne halni. Igaz, ellenkező esetben, bár a nevét ki nem mondtam volna, de a kezemet biztos felraknám. Az egyik fiú máris szavazott a halálomra, viszont ha nincs még valaki, aki felteszi, akkor nem szavaznak ki, így még az sem derül ki, hogy hazudtam. Már csak arra kell rávennem a csajt, hogy még egy nevet kimondjon, és akkor nyertem. Várakozás teljesen körbenéztem. Remélem senki nem rakja fel a tappancsát, mert úgy, hogy lebukok a hazugságom miatt, nehezen fogom rávenni, hogy másik nevet is kimondjon. Hirtelen támadt egy nagyon jó ötletem, legalábbis véleményem szerint nagyon jó. Itt az ideje tovább drámázni. Oda fordultam a fiúhoz, akinek még mindig a kezét szorongattam. Magamhoz húztam, és a derekánál fogva átöleltem. Ha ő Zuzu, akkor meg fogja érteni, mit akarok ezzel az egésszel, ha meg nem, akkor egy ismeretlent ölelgetek. No problem.
- Jockey, ugye te vagy az? Annyira örülök, hogy te is itt vagy velem. - mondtam a szemébe nézve. - Te is gyere velem haza, a családunkhoz! Megkereslek majd, és a valós világban is együtt lehetünk, jó? Bemutatlak majd a szüleimnek is. Nem lesz a továbbiakban harc, meg semmi, csak a normális, hétköznapi élet. - Ekkor az előbbi lányhoz fordultam. - Kiszavaztatnád őt is a kedvemért? A neve Jockey Ewing. - reméltem, beveszi. ~ Bocsi, hogy ezt teszem veled, de ez muszáj..~ Gondoltam magamban. Véres játék, tényleg nem tetszik, de nincs mit tenni. Közben bűnbánóan még jobban magamhoz öleltem a fiút, és a fejemet a mellkasához szorítottam.

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 15 2013, 11:42

A "játékmester" megemeli a kezét.
- Hoppá-hoppá... Ez a név nem is volt igazi, nagyon cseles hölgy ez a Seiensui Idane. Vigyázzatok, nehogy a Jockey is hamis legyen.
Az alak elmosolyodott, majd még inkább kényelembe helyezte magát.

Amúgy elfelejtettem mondani, de a név bemondása csak akkor számít, ha nincs mellette más, tehát valaki csak a nevet mondja egymagában.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Márc. 16 2013, 14:05

Valaki volt olyan bolond, hogy bemondta az álnevet és engem kezdett elönteni a káröröm. Ki fogunk jutni, még ha csak mi ketten is. Szophie megölelt és zavartalanul folytatta a játékot. Jó volt a folytatás de nem volt hibátlan. Remélhetőleg azért lesznek elég bolondok, hogy bedőljenek neki. Bevetettem minden színészi képességemet.
– Igazad van. - mondtam a szemébe nézve. - Ki kell jutnunk! - Szophie ”elárulta a nevemet” és én is az ismeretlen lányhoz fordultam. - Kérlek juttass ki minket! - mondtam szinte kérlelve. Viszont a játékvezető sem maradt nyugton és mielőtt a lány bárhogy is, dönthetett volna ő is hozzászólt a dolgokhoz. Dühös lettem de aztán rájöttem, hogy ezzel csak a mi malmunkra hajtotta a vizet. Hogy direkt segít vagy csak véletlenül jött ki így a lépés, most nem számít de, az újabb név elég hihetően hangozhat. Már csak az kell, hogy valaki megpróbálkozzon vele. Ugyanakkor, ha elkezdtünk egy szerepet, most sem eshetünk ki. Rémülten kiáltok a trónon ülő alaknak a tőlem telhető legnagyobb átéléssel, játszom.
– NE! Miért kellett!? - Kitépem magam Szophie karjai közül és fenyegetően a többiek felé, suhintok az egyik késemmel. Ártalmatlanul szeli át a levegőt de, nem szándékoztam senkit sem megvágni. - Ne merjétek kimondani a nevét! - Ordítottam rájuk. Persze épp az ellenkezőjét reméltem. Remélhetőleg az itt lévők között van, egy-kettő aki a fenyegetés hatására igaznak gondolja majd a nevet és be is, mondja.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Vas. Márc. 17 2013, 13:20

Csak álltam, tök kussban közöttük. Direkt odafigyeltem rá, hogy én aztán meg ne szólaljak, mert még a végén olyasmit mondok, aminek nem lesz jó vége. Például egy nevet. Valaki nevét. Akit már régóta méregettem. Álarcom mögül próbáltam láthatatlanul figyelni minden egyes megmozdulását. Nagyon rejtélyes volt a csávó, mert a világ minden kincséért meg nem szólalt.
A nevek meg záporoztak így is, ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy én konstans fenntartom a kezem. Érted, ennél logikusabb megoldás nem volt. Persze, nyugodtan menjen haza mindenki, én tökre felszabadítom őket, ebből ne legyen para. Szabadság! Szabadság! Szóval én aztán bárkit képes lettem volna megzavarni. Egyetlen kérésem volt csak: halljon meg már valaki!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Szer. Márc. 20 2013, 18:43

Az az alak most akkor folyamatosan fenntartja a kezét? Érdekes, az biztos, nem mintha én nem épp azon lennék, hogy megölessek valakit. Ha jobban belegondolok, sokkal gonoszabb dolog az, amit én művelek, mint az, hogy ő egyszerűen csak szavaz.
- Hoppá-hoppá... Ez a név nem is volt igazi, nagyon cseles hölgy ez a Seiensui Idane. Vigyázzatok, nehogy a Jockey is hamis legyen. - szólalt meg a szmokingos alak. ~ A fenébe is már, elrontotta..~ Volt az első gondolatom, majd jött a: "Jaj ne, megmondja a nevemet" gondolat, és végül az értetlen fej, amikor rájöttem, hogy az csak egy álnév. A mellettem levő fiú, akit még mindig ölelgettem, szépen játszotta a szerepét. Akárki is volt az, rájött arra, mit akarok. A játékvezető incidens után is rögtön kapcsolt. Én is folytattam a szerepemet. Drámaian a földre borultam, és tág, majdhogynem sírásra kész szemekkel meredtem magam elé pár pillanatig.
- E-ez nem lehet igaz.. Mégis miért? Miért mondta ki a nevemet? Ez így csalás.. Most a többiekét is, őket is öljék meg.. - mondtam elhaló és teljesen felháborodott hangon, majd elkezdtem sírni. A maszkom alól hullottak a nagy könnycseppek egyenesen a földre. Kisegerek, gyertek, itatlak titeket. Mindeközben azon kattogott az agyam, vajon milyen név ez? Igazi, a jelenlevők között valaki neve? Vagy ő is csak random mondott valamit? Talán rászavazhatnék.. Vagy mégse? Bonyolult..

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Szer. Márc. 20 2013, 21:49

Iszonyatosan ki voltam bukva! Nehezen jártam azokat a tánclépéseket, amiket körülöttem táncoltak a többiek, de ha jól vettem ki a szavaikból, akkor marhára át lettem én itt vágva. Érted, tök bedőltem a csajnak, hogy fel akar szabadulni, még szavaztam is rá, érted, megadtam neki a bizalmat, erre kiderül, hogy nem, átvert. A kis cafka! Nagyon dühös voltam, mert csalódnom kellett benne. Kiderült, hogy egyáltalán nem is akar felszabadulni. Nem osztja a nézeteinket. Úgy éreztem, hogy én elárultam neki a titkomat azzal, hogy mégis hittem neki, míg ő átvert engem. Ezt nem hagyhattam annyiban.
Ezért most bűnhődnöd kell! – OK, ez kicsit teátrálisra sikerült, de a fenét se érdekelt jelen helyzetben. A lényeg, hogy pusztuljon, vagy nem? – Seiensui Idane – mondtam ki fennhangon, és azon nyomban a magasba tartottam a kezem is, hátha az már ér egy szavazatot. Kíváncsian lestem körbe. Nyilván a pasija nem fog ellene szavazni, de hátha lesz, aki besegít még. Csak nem nézi mindenki annyira jó szemmel, hogy itt szimplán átvágják őket a palánkon!

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Allen Dante on Szer. Márc. 20 2013, 22:03

Nos, egyelőre megúsztam ép bőrrel, de nem tudni, hogy mikor kerülök ismét ekkora kutyaszorítóba. Nagyon cseles ez a játékmester, mert, ahogy levettem abból, hogy tudja a nevemet, pedig nem is mondtam le senkinek, ebből arra tudok következtetni, hogy mindenkinek a nevét tudja a jelenlévők közül. A találgatások folytatódnak, egyre többen kezdenek neveket mondani, és szavazni azokra. Nemrég egy lány mondta meg a nevét, ami, mint utóbb kiderült nem is volt valódi. Macera ez, de valamit ki kell találni, mert ez akár az örökkévalóságig is folytatódhat. Kiskapura van szükség, amivel nem öletem meg magam, szóval ideje gondolkozni. Amíg ezen töprengek, egy újabb név hangzik el. Pontosan nem tudom, hogy igazi név e, vagy csak egy kitalált, de mivel nem az enyém, így nyugodt vagyok egyelőre.
~ Ki akarsz innen jutni, nem? Akkor ideje lépni. –szólal meg ismét a belsőhang, ami a korábban is.
Valahogy a múltkori után, nincs sok humorom ahhoz, hogy ismét ráhallgassak, de végül a kezemet mégis a levegőbe emelem a Seiensui Idane névre. Ha ismét hamis a név, akkor lesz időm tovább gondolkozni, hogy hogyan is lehetne kijutni ebből a rémálomból, hiszen ha jól emlékszem, akkor a vigyori fazon azt mondta, hogy már hónapok óta utaztunk, amióta elfogadtuk ezt a gyilkos játékot, nem akarok tovább itt vesztegelni. Gondolkozz…

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi616/700[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Szer. Márc. 20 2013, 22:28

Én tovább játszottam és a szemem sarkából láttam, hogy Szophie se esett ki a ritmusból. Csak egy kicsit húzzuk még. Ezzel most úgyis végleg elveszítjük a hitelünket. A lehető legjobban próbáltam mutatni a kétségbeesés tüneteit. Nem vagyunk veszélyben. Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e egy Idane köztünk. Végül az egyik srác ráharapott a csalira. Feltűnt hogy eddig is nagyon ”segítőkészen” jelentkezgetett és most sem kellett csalódnom. Vigyázz! Parancsoltam magamra. Ne ess ki a szerepből.
– Állj! - kiáltottam kétségbeesetten elkerekedett szemekkel. Szophie közben sírni kezdett a hátam mögött. Csak így tovább! Aztán egy másik kéz is a magasba lendült. Azt hiszem ezzel vége is a játéknak. Legalább is az első felvonásnak. Felemeltem a kezemet és hagytam, hogy a szám alattomos mosolyra húzódjon. Mindenképp jól járunk. Ha rossz a név, akkor ez a srác egy lépéssel közelebb került a halálhoz. Ha jó, akkor, pedig épp most öltem meg valakit. Ezek után viszont egyáltalán nem fognak bízni bennünk és új taktikát kell ki találnunk a folytatáshoz. Például az a Bornis nyugodtan repülhetne.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 21 2013, 00:00

Az egyik maszkos lány összeesett. És a képe megjelenik.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 41-65

A játékmester felkel a székéről és tapsolni kezd.
- Gratulálok! Egy igazán rafinált, gyors és koordinált csapat gyűlt össze, bár az utóbbiban lehet, hogy tévedek. - egy pillanatra Taidanára tekint - Lehet, hogy néhányan ügyetlenebbek a többieknél, de itt igazán megcsillogtatták tudásukat. - visszaül a székére és az ökölbe zárt kezét az álla alá téve hangosan gondolkodni kezd - Halálcsapda vagy akadálypálya... igazán érdekel, hogy melyik tetszik nektek jobban. - vár egy keveset, majd az ismeretlen felé mutat - Neked melyik tetszene?
Az ismeretlen körbe néz, majd magára mutat. A játékmester bólint, majd az ismeretlen megszólal:
- Döntsön maga!
A játékmester elmosolyodik, majd csettint egyet, mire az eddigi táncterem egy óriási lávatengerré változik. Odalépked a ketrechez, majd gyengéden belerúg, hogy az szépen leguruljon a lávába. Gurulás közben a ketrecbe zárt alak kétségbeesett arcát lehetett megpillantani. A sorsa megpecsételődött, ahogy próbált kiszabadulni, de végül a lávában kötött ki.

[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 49-44

- Én nem vagyok gonosz.
Szólalt meg a játékmester, majd széttárta karjait.
- Érzem a gonosz karakterek jelenlétét. Igazából csak szimpla megérzés, éppen ezért van ez a kisebb játékos próbatételem. Így tényleg kiszűrhetem azokat, akiknek van miért küzdeniük... és mint tudhatjuk, a jó mindig győz. Nos, itt ti győztetek.
A lávatenger eltűnt, majd az ajtó kinyílt.
- Szinte mindenre tudom a választ. Mindegyikőtöknek lehet hozzám egy akármilyen kérdése, majd kisétálhattok az ajtón.
Az alak a székre ült, azonban közben a fejét véletlen a szék háttámlájának ütötte. A feje fölött megjelent az életcsík és egy kevés lement belőle. Dönthettek tehát, hogy felteszitek a kérdéseteket vagy megölitek... esetleg mindkettő.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Taidana on Csüt. Márc. 21 2013, 00:18

Hogy elégedett lettem volna? Haver, tökre elegem volt már az egészből! Legszívesebben valahol már egészen máshol járnék, ha rajtam múlna, és nem itt rohadnék, Susaya nélkül, összezárva egy rakat, első blikkre vadidegen csávóval és csajjal!
Nem nagyon halt még meg játékos körülöttem. A küldetéseim irtó sikeresek voltak. Kivéve egyet-kettőt. De a múltat nagyon jól lezártam azzal, hogy életre hívtam a Felszabadítókat. Én tényleg hittem abban, hogy felébredünk. Nem mondom, én nem kívántam felébredni, mert ezt fixen ismertem, meg a való világot is fixen ismertem, de a köztük lévő utat nem. És ugyan sokat mondogattam magamnak, így egy idő után tök reálisnak tűnt, hogy ha meghalunk, akkor csak felébredünk otthon, de ezt sohasem tudhattam igazán. És ezért azért elég vacak érzés volt. Most meg még szembesültem is újra a karakteri halandósággal.
Nem az a csaj esett össze, akire én számítottam, de az avatárja tényleg törlődött. Rövid közjáték következett, amit meredt szemekkel bámultam végig. A szívem a torkomban dobogott, annyira izgultam, hogy most akkor mi a franc lesz. Egyáltalán nem tetszett a lávaverem. Gondolom, nem csodálkozol ezen te sem.
Hát, én megpróbáltam összeszedni minden lélekjelenlétem. Simán nekiugrottam volna egyébként a tagnak, ha mondjuk mellettem van Susaya, és akár csak esélyét is látom annak, hogy túlélhetjük. De itt tök egyértelműen ő volt az úr. Én meg gyengus voltam. Pff, tök gáz, de ezúttal egérút után néztem:
Figyelj csak, ha kisétálunk az ajtón, túlél… oh! – Nem tartottam ki túl sokáig az eredeti kérdésem mellett. Rájöttem, hogy amiről én filozofálok, amiben én biztos sem vagyok, arra most simán rákérdezhetnék. – Várj, másik kérdés! – hadonásztam a kezemmel. Nem igazán bírtam a rám törő rengeteg érzéssel. Biztos választ akartam, ennek a csávónak meg ilyenje nincs. Nem lehet. Ettől függetlenül meg kellett kérdeznem:
Figyelj csak! Ha törlődik egy karakter avatárja a SAO-ban. Akkor csak simán felébred otthon, nem? Mármint nem hal meg, vagy ilyesmi? – Elég bizonytalanul hangzott a kérdésem. Próbáltam volna tök pontosan megfogalmazni, de nyilván nem sikerült. És most nagyjából benn is szorult minden levegőm, hogy haptákban álljon minden idegszálammal együtt, amíg a vigyori válaszol.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi115/900[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Szophie on Csüt. Márc. 21 2013, 15:02

Na szép, simán kiszavaznának, ha tudnák az igazi nevem, milyen rendes egy társaság. ~ Gondoltam, miközben megláttam a magasba tartott kezeket. Ekkor a másik lány összeesett.
- A fene, tehát ez az ő neve volt? - néztem a pixel darabjaira.
- Sa-sajnálom, ez miattam történt. - mondtam bűnbánóan, és lehorgasztottam a fejem. Neki álltam az elmaradhatatlan önmarcangolásnak, melyből felocsúdva azt vettem észre, hogy egy teljesen más helyen vagyok. Egyszóval eltűnt a bálterem, meg minden, és valami lávás barlang szerűség közepén találtam magam. A "vendéglátónk" utolsó mondatát még épp elcsíptem.
- Szinte mindenre tudom a választ. Mindegyikőtöknek lehet hozzám egy akármilyen kérdése, majd kisétálhattok az ajtón. - mondta, majd várt. Ekkor váratlan felfedezést tettem. Neki is van életcsíkja, egyszóval meg lehet ölni. Már majdnem hajlottam a dologra, hogy megbosszuljam az itt elhunytakat, de ekkor sikeresen eszembe ötlött, hogy nincs mellettem őrdöngős kis fegyverem, a mindig bosszús farkas. Nélküle meg számomra korántsem egyszerű egy olyan dolog véghezvitele, mint a harc. Egyszóval maradt az a gondolat, hogy valamit kérdezek, és elmegyek, és vége. Na meg ott volt az a kincs ígéret még a történet elején. Azt sem felejtettem ám el! Annyi kérdést fel tudnék tenni, de csak egyet lehet. Először is, hova tűnt a farkasom? És ha már itt tartunk, miért épp őt osztotta nekem a rendszer? Vagy hol van ebben a világban a legjobb cukrászda? Vagy hogy csinálja azt, hogy egy csettintéssel ki tud végezni valakit? Huhh, ez mind nagyon érdekes kérdés. Meg,meg.. Mi lesz akkor majd, ha mindenki vagy kijut a játékból, vagy meghal? Vagy.. Áhh, de ez mind érdektelen dolog, ennél fontosabbakat kéne kérdeznem.. Bár engem ezek is nagyon érdekelnének. Akkor.. Milyen lesz a következő boss, és hol található? Vagy kérdezzem meg azt, hogy milyen lesz a tizedik? Esetleg a századik? Annyi kérdésem lenne, de csak egyet választhatok. No meg korántsem biztos az, hogy igazat mondd, így ha válaszol is, nem fogok benne bízni, tehát mégis valami mást kell kitalálnom. Még az sem biztos, hogy azon az ajtón kilépve kijutok innen. Lehet, halálos verembe esek bele. Hogy is volt egyébként az a szöveg az egésznek az elején.. "A négyes szintet minden gonosztól megtisztítsa." Igen, volt valami ilyesmi.. Gondolom ez volt a lényege a játékon belül történteknek.. Tehát mégsem vagyunk gyilkosok? Ennek lehet valami értelme.. "A neve dicsőítve lenne a kastély falain belül, rengeteg értékkel bővülne a kincstára, és erősebb lenne, mint mindenki más és ezen felül egy életre szóló sütit kap, és egy nagyon erős idomár fegyvert.." Igen, ez volt az.. Bár már akkor sem nagyon hittem el.. Egy életre elég sütit kapni? Jó is lenne.. Na de az az idomár fegyver már tényleg túlságosan jó ajánlat. Ez olyan, mint a VSteleshop. A legjobbakat ígéri, de nem szabad elhinni, mert nem is kapsz semmit, amit használni tudnál. Na de mi van akkor, ha mégis igaz a dolog? Öhmm.. Ez a kincses dolog furdalja az oldalam, de az is, hogy hova a fenébe tűnt Vezér.. A kérdésem ezek alapján.. Öhmmmmmm... Gyerünk, erőltesd meg az agyacskádat, találj ki valami értelmeset. Hehehh.. Fel tehetnék neki valami troll kérdést is. Na ha arra is tudja a választ..
- Mi történik akkor, ha Pinokkio azt mondja: Most meg fog nőni az orrom? - kuncogtam. Nos igen, sikerült végül a legértelmesebb kérdést összehoznom, ilyen az én formám..

_________________
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi7791/8100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Márc. 21 2013, 20:22

Egy lány összeesett amint felemeltem a kezemet. Akaratlanul is odafordultam és még láttam az arcát mielőtt pixelekre esett volna szét. Az első játékos, akit én öltem meg. A gondolatra rögtön eltűnt a mosolyom. Muszáj volt de mégsem vagyok ettől boldog. A tapsoló alak felé fordultam. Dühös lettem a viselkedésétől. Az ő hibája! Ő ölte meg nem én! Közel álltam hozzá hogy megtámadjam de, összeszorítottam a fogaimat és nyugton maradtam. Nem tehetek semmi ostobaságot. Nyugalmat erőltettem magamra, hogy végighallgassam, amit mond. Újabb játék. Most viszont csak egy játékost szemelt ki. Nem tudom milyen próba elé, akarja állítani de, remélem, veszít. Bár azon se lepődnék meg, ha végül mindenkit elintézne inkább. Pillanatok alatt ki is végezte a kiválasztott játékost. Ledermedve figyeltem. Ez fog történni velünk is? Aztán bejelentette, hogy győztünk és eltűnhetünk. Annyira hirtelen jött hogy másodpercekig tartott mire felfogtam.
Szabadok vagyunk de, mi van, ha ez csak egy újabb trükk? Azonban megjelenik a feje felett egy életcsík. Tehát őt is meg lehet ölni. A késeimet az óta sem tettem el és még jobban megszorítottam. Ez egy jel. A többiek közben kérdezősködni kezdtek és én is, elgondolkodtam de semmi használható ötletem nem volt. Semmi, amit érdemesnek tartottam, arra hogy megkérdezzem. Csak öld meg! Parancsolta a kis hang és, ezúttal pedig biztos voltam benne hogy hallgatok rá. Megvártam hogy mit válaszol a kérdésekre, aztán támadtam. Rárontottam a széken ülő szörnyre de a torkánál megállítottam a késeimet. Még valami…
– Ki vagy te? Erre még válaszolj! -
Nem tűnt fontos kérdésnek de érdekelt a válasza. A késeket viszont nem engedtem le, és ha bármivel próbálkozna, azonnal megpróbálom kivégezni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi304/2100[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Shade on Vas. Márc. 24 2013, 06:28

Egész végig nem állt szándékomban mozdulni, sem beszélni, csak álltam ott, mint egy öreg tölgyfa a csendes erdőben. Kívülállónak éreztem magamat, de ez jól esett, mivel legalább így kevésbé rettegtem attól, hogy meghalok, akármennyire tudtam hogy minden másodperccel közelebb kerülhetek a hozzá. A csoportból egy lány meghalt, egy fiú pedig máglya tengerbe merült, ketrecbe zárva, mint egy madár. A karakter, aki megölte kettőjüket, és berúgta a fiút a fortyogó lávába, visszasétált a trónjára, és könyökölt az egyik karfán az öklére helyezte a fejét, majd mosolygott tovább. Hátra fordultam a lávához, aminek az utolsó maradékát még megpillantottam.
-Szinte mindenre tudom a választ. Mindegyikőtöknek lehet hozzám egy akármilyen kérdése, majd kisétálhattok az ajtón.- mondta, majd nem szólt többé. Lehet, hogy még mindig állt a játék gyilkos része, de információ szerzésre megfelelő módot adott a fickó, a többiek pedig már kérdeztek is.
~Mi legyen a kérdésem? Mire vagyok kíváncsi? Mire van szükségem?~ gondolkoztam, majd lehunytam a szemeimet, és gondolkodni kezdtem. A játék alatt még sosem volt lehetőségem ilyen kérdésre, agy nem is gondolkoztam rajta.
~Sok az ember, így ha olyat kérdezek, mint például egy hihetetlen erős fegyver helye, akkor verseny társakra kellene számítanom, az pedig túlságosan veszélyes rám nézve, sz'val az elvetve. Az sem lenne rossz, ha a hangja alapján lánynak ítélt személyhez hasonlóan, én is hülyeséget kérdeznék. De annak nincs semmi haszna számomra. Milyen hasznom lenne a jövőben? A játékban lévő harci, és minden más tudás átvitele. Tehát például ha a játékban megtanulnám a világ összes harcművészetét, akkor a való világban csak föl kellene edzenem magamat a szintre amivel tudom használni őket. Technikailag viszont nem kellene tanulnom. Ez jó lesz kérdésnek. Igaz a játékban lévő tudás többsége, nem valami valóságban használható. Mindegy.~ elemeztem a lehetőségek kis részét, és végül lett egy kis sikerem. Levegőt vettem, és beszédre nyitottam a számat.
-Öhm... Hogyha bármit megtanulunk a játékban, akkor a megfelelő fizikummal a valóságban is használhatjuk a tudást?- mondtam végül ki a kérdésemet.
Shade
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 Vo36oi345/500[Küldetés] Tánc az Ördöggel - Page 2 2yjvlht  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tánc az Ördöggel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.