Ködbe Veszett Erdő

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Kedd Dec. 18 2018, 22:15

Bár a helyzetem elég kilátástalan volt, legalább nem egy szép nagy adag lócitromban landoltam, az igazán elkeserítő lett volna. Itt viszont csak egy kicsikét beszorultam és közben kaptam levegőt így nem, volt olyan borzalmas, csak egy kicsit. Az más dolog, hogy legszívesebben a föld alá süllyedtem volna a szégyenemben bár ez ekkor elég rossz szóhasználat. De azért lehetett volna sokkal rosszabb is, például ha egy rakás dühös méh közé pottyantam volna. Ha bár nem érezhettük a fájdalmat attól még elég kényelmet lehetett volna. Volt még pár elképzelésem azonban ezeket inkább nem osztom meg veletek, így a legjobb mindnyájunknak.

Igaz, hogy zavart az a kis potya utas az alfelemen, de jobban féltem azoktól a vadaktól, akiket egyelőre még nem érzékeltem. Kissé kétségbe eshettem ugyanis minden követ megmozgattam annak érdekében, hogy minél előbb kiszabadulhassak. Közben fölöttem lehetett valami akció, igaz, a föld réteg miatt gyengült a hallássom, de meg voltam győződve arról, hogy valaki sikított. Eztán a fenekem megszabadult a fölösleges nyomástól, ami azt jelentette, hogy valami volt kit rajtam kívül. Ettől az apróságtól olyan dezsavű érzésem támadt mintha már történt volna velem valami hasonló. Mint mikor megvakultam és attól rettegtem, hogy kitől esetleg mitől származnak a lépésnek hangzó apró zörejek.

Valaki kiszélesítette a nyakamnál a lyukat, aminek köszönthetően sikerült kiszabadulnom. Az első szippantás a szabad levegőn és máris sokkal jobban éreztem magamat. Gondolom, senkit nem lep meg, ha azt mondom ismét az a szótlan kislány mentett meg. Kissé furcsálltam, hogy a papírjával ismét bemutatkozott.
- Tudom már mondtad, vagyis azt hiszem. Köszönöm a segítséget. K1. - mutattam magamra.
Ezúttal nem vettem ki a kezéből a papírt, hogy írás közben beszélhessek hozzá. A testét vörös pixel csíkok tarkították ezért elővettem a menümet és a kezébe nyomtam egy kisebb életerő visszatöltő itat.
- Tessék. – mondtam röviden.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 15:22

Meglepve pislogott rád. Már.. Bemutatkozott volna? Mikor? És akkor miért nem emlékszik rá? A nevedre se, pedig ha ő bemutatkozott, akkor te is biztosan mondtad már… K1… nem is nehéz megjegyezni…
Kezdett egyre kétségbeesettebb arcot vágni, ráadásul az a fránya szédülés sem akart elmúlni teljesen. Már megtudott állni a lábán (bár magához képest is meglehetősen ingatagon) de nagyon zavarta mindenben. A gondolkodásban is. Biztosan ezért nem tudja kitalálni, hogy mi történhetett…
Már-már eszébe jutott, hogy megkérdezzen téged, de a kezébe nyomtál egy italt.
Tiltakozóan megrázta a fejét. Nem, nem fogadhatja el. Grimm azt mondta, idegenektől nem fogadhat el semmit, mert még ha úgy is néz ki, mint egy ártalmatlan gyógyital, akkor is lehet, hogy valami méreg, ami komoly bajba keveri. Ő pedig teljesen meg is értette, hogy nem olyan nehéz álcázni a veszélyes dolgokat, úgyhogy  ehhez a szabályhoz azóta is tartotta magát. Szóval visszanyomta a kezedbe az italt, és hátrébb lépett, mielőtt ismét a kezébe nyomhattad volna. És abból a lendületből átesett egy ágon. Most nem ütötte meg magát komolyan, de kezdett nagyon elege lenni az erdőből… A füzetét ismét maga elé véve reménykedő-kétségbeesett tekintettel ír egy kérdést, majd fordítja feléd a kommunikációs eszközt.

Bocsánat… Meg tudja mutatni merre van a város?
Hiába igyekszik kitalálni, nem tud rájönni, merre kellene indulnia, közben már-már teljesen sötét lesz… Ami a teleportkristályt illeti… Nem érzi vészhelyzetnek a történteket, ezért eszébe sem jut, hogy azt is használhatná.  Bár a sötétség kezdi azzá tenni a szituációt, úgyhogy a vészcsengő egyelőre csak halkan, de kezd csilingelni a fejében. Minél hamarabb vissza kellene mennie a városba… És te vagy az egyetlen, akitől segítséget tud kérni…

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 15:40

Mivel ez a szegény szerencsétlen az én hibámból sérült meg úgy tartottam az a legkevesebb, ha segítek neki a gyógyulásban. Lehetséges, hogy az balszerencséje szabadította ránk a sertést vészt, de azt már korábban kiveséztük. Lenyitottam a menümet és elkezdtem benne kotorászni ugyanis tisztán emlékeztem, hogy volt valahol néhány életerő visszatöltő ital. Elég nehézkes kimondani, adhattak volna neki egy sokkal rövidebb nevet is. Némi keresgélés után sikerült rá találnom a keresett dologra és ki is vettem. Ám amikor át akartam nyújtani a lánynak ő visszautasította, ráadásául hátrébb is lépett, aminek következményében borult egyet. Nem igazán értettem, hogy mi kifogása lehetett, talán bennem nem bízott. Az is lehet, hogy szégyenlős volt, és nem mert ajándékot elfogadni. Nekem is volt ilyen időszakom, de egy idő után, már ha vendégségben voltam elfogadtam a felkínált ételt vagy italt. Nemcsak azért, hogy a hasamat megtöltsem, hanem mert így nem sértem meg a vendéglátómat.  Egy kis ideig nagy kerek szemekkel bámultam a vörös nedűt majd hirtelen a fejemhez kaptam.
- Biztosan ez túl kicsi.
Szerencsére mindig is egy spórolós ember voltam ezért akadt pár ilyen lötty a tarsolyomban vagy ezúttal egy nagyobbat vettem elő. Ekkor jöttem rá, hogy megfeledkeztem az esésről ezért odanyújtottam neki a karomat, hogy segítsek felkelni. Ez után a kezébe nyomtam ezt az erősebb gyógyitalt, hogy begyógyuljanak a sebei.
- Nekem van bőven. – valójában nem akartam magamra pazarolni ilyesmit, tudtam begyógyul magától.


Addig nem voltam hajlandó semmit sem csinálni, amíg meg nem issza az utolsó cseppig. Mikor megkérdezte tőlem, hogy tudok-e egy utat kissé komoran, de határozott hangon válaszoltam.
- Nem.
Szerencsére nem is volt erre szükség ugyanis beszélgetés zaja ütötte meg a fülemet a távolból és úgy tűnt közeledik felénk. Kis idő múlva kiderült egy férfi és egy nő társalognak így hát még jobban hegyeztem a fülemet. Nagyon j kedvük volt bizonyára egy pár lehettek, ezt alátámasztotta az a tény mikor megláttam őket egymásba karolva jártak. Abból a pár szóból, amit sikerült kivennem úgy tűnt ők is a városba tartanak, ami pont kapóra jött nekünk.
- Menjünk. - szóltam a lánynak majd elindultam a párocska után.
Igyekeztem azt a látszott kelteni mintha mi is tudnánk az irányt és egyáltalán nem tévedtünk volna el.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 17:18

Gyanakodva nézte az újabb kutakodásodat is, és ezúttal már közben rázta a fejét. Nem, semmire nincsen szüksége, csak arra, hogy visszajusson a városba. Nem az a gond, hogy túl kicsi az ital.
Mielőtt az újabb üvegcsét a kezébe nyomhatnád, elhúzza a kezeit, és rázza a fejét. Az életsávja lassacskán töltődik vissza, egyre közelebb kerülve a zöld sávhoz.
Annak ellenére, hogy biztosítod róla, hogy neked van bőven ilyen itemed, rázza a fejét tovább határozottan. Nem, neki akkor sem kell. Hiába is próbálod győzködni, 5 perc múlva, sőt, 10 perc múlva  ugyan úgy ellenkezik az ellen, hogy adj neki bármit.
A lépések beszélgetést viszont ő is meghallja nemsokára, veled ellentétben viszont ő azonnal siet a hang irányába. Ha te nem tudsz segíteni, akkor megkérdezi a közeledőket is. Meglátva a közeledőket megtorpan, és elpirul. Láthatóan egy hercegnő meg a hercege, akikkel találkozott, és nem akarja őket megzavarni…
Így viszonylag könnyedén utoléred,
A kijelentésedre, hogy "Menjünk" értetlenül pislog rád. Hova? És miért? Ő csak a árosba hajlandó elmenni, máshova nem.  És különben is idegen vagy, és idegenek után menni nem szabad csak úgy…Ki tudja miben sántikálnak, és hogy melyik bizonyul veszélyes alaknak… Nem szabad kockáztatni
Viszont látva. Hogy elindultál, és vészesen közeledett a helyzet affelé, hogy teljesen egyedül marad, nem tudva pontosan hol van a sötétben, sietve utánad iramodik. Még mindig jobb, ha nem tudja hova, de nem egyedül keveredik…  És mostmár eszébe jut, hogy ha más nem, még mindig használhatja majd a teleportkristályát, hogy biztonságos helyre kerüljön. Nem is kell annyira félnie az idegen szituációtól. A sötét erdő sokkal veszélyesebb egyedül… Sokkal, de sokkal veszélyesebb.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 17:47

Ez a lány amennyire apró pont olyan makacs is volt, egyszerűen nem tudtam dűlőre jutni vele. Akármit kínáltam neki ő nem volt hajlandó elfogadni, pedig nem kértem érte sok, mondhatnám semmit. Csak kellett, hogy annyi esze legyen, a sérülések ellen be kell venni az orvosságot, ezt minden gyerek ismerte. Fel lehetett volna hozni azt, hogy rendkívül rossz az íze, viszont ez ebben a formában nem volt igaz. Az is meglehet, hogy csak én nem voltam neki szimpatikus, bizonyára nem kedvelte a vörösöket. Ha ez tényleg igaz lett volna az nem lett volna valami szép ettől a kislánytól, de egyelőre ennyi elég is a politikából.

Említettem volt, hogy csevegés ütötte meg a fülemet, de jó alaposan. A hangokból arra is rájöttem, hogy egy gerlepárral van dolgunk ezért elindultam utánuk hátha a segítségünkre lehet. Egy darabig mentem majd valamiért olyan egyedül éreztem magam, hamar kiderült az is, hogy miért gondoltam ezt. Sehol sem volt a szótlan kislány, vagyis jött csak egy kicsikét lemaradva ezért megálltam és mikor beért tovább indultam. Miközben várakoztam szemmel tartottam a szerelmeseket, nehogy eltűnjenek. Hogy honnan tudtam róluk, hogy szerelmesek? Hát kérem szépen ennél mi sem egyszerűbb jó orrom van az ilyesmihez, mondhatni szagról megmondtam melyik pár és melyik nem.

Kicsit furcsának tartottam, hogy a kis hölgy nem tanácsolta nekem, hogy kérdezzük, meg merre kell menni, ugyanis a nők szeretik ezt gyakorta mondogatni. Nem mondom azt, hogy tudtam merre kell menni, mert nem tudtam, de nagy eséllyel az előttünk haladók tudták. Kissé megalázónak éreztem, ha oda mentem volna hozzájuk, mint egy turista és útbaigazítást kértem volna. Egy darabig mentünk teljes csendben majd a távolban fényeket véltem felfedezni, ráadásul egyre több ember tűnt fel egyikük messzebb volt másuk meg közelebb, bizonyára mind ugyan oda tartottunk. Egyikük megkérdezte tőlem, hogy jó irányba halad-e a város feléén meg kurtán bólintottam és a fények felé mutattam. Ahogy egyre közelebb értünk úgy erősödött bennem a remény, hogy ez a város az a város, amelyeket kerestük. Már csak egy kis időt kellett eltűrnie engem és végre megszabadulhatott tőlem. Habár néha mintha aggódott volna értem tisztán éreztem valami oknál fogva irritálom. De nem bánkódtam nem olyan családból származtam, ráadásul volt elég barátom már, nem kellett mindenkinek kedvelnie engem.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 18:16

Mikor végre feladod a próbálkozást, megkönnyebbül. Tartja ő magát a szabályokhoz, de azért.. Nagyon nehezére esik, hogy ilyen sokszor kell a fejét ráznia. Miért nem érted meg, hogy nem szeretné hogy adj neki valamit? Megvan ő anélkül is, nincs szüksége az adományodra… Egyszerűen azért, mert idegen vagy, ezért neki nem szabad benned megbíznia. Nem bizony. Nem mintha nem lennél szimpatikus, hiszen kifejezetten kedvesnek tűnsz, ahogy segíteni próbálsz… De akkor is idegen vagy.
Igyekszik, hogy utolérjen, és örül neki, hogy kicsit megálltál, és bevártad, Így könnyebb volt.
Természetesen eszébe sem jutott mostmár mondogatni, hogy útbaigazítást kellene kérni a pártól. A fejébe vette, hogy megzavarná a herceget, és a hercegnőt, ha ezt tenné, amit pedig nem akart. Nem szabad a szerelmeseket buta kérdésekkel zavarni… Hadd örüljenek egymásnak, ha már végre együtt lehetnek a sok sok megpróbáltatás után, amit keresztül mentek. Tudja ő, hiszen minden tündérmesében így van. A szerelmes párnak le kell győznie sok sok gonoszságot, hogy egymásra találjanak, és boldogan élhessenek együtt. A világért sem rontaná el ezt a pillanatot.
A távolban fények neki is hamar feltűnnek, és rettentően megörül nekik. Mostmár biztosan nem téved el. Kicsit sietősebbre is fogta a lépteit a sötétben, hogy minél előbb odaérjen.
Ne túl gyorsan azért nem ment, hiszen eléggé elfáradt a nap folyamán (nem teljesen érti hogy miben, hiszen nem is csinált sok mindent)
Le is lassult, amikor a város körüli tömegbe keveredett volna. Be kell mennie… Biztos, hogy be kell, de ezt a sok embert valahogy el kellene kerülni.
Végül a kaputól pár méterre, ahol a sokaság összpontosulni, és mint ilyen sűrűsödni is kezdett, tanácstalanul ácsorgott egy darabig. Nem volt benne biztos, hogy itt már biztonságos addig, ameddig kivárja, hogy bejusson a sok-sok játékos, viszont esélytelennek tűnt keresztülfurakodni közöttük… Így álldogált tanácstalanul, elgondolkodva a kapu vizslatása közben. De nem tudta kitalálni, hogy mitévő legyen.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 18:39

Nem csoda, hogy én vettem észre elsőként a távoli fényeket, mert sokkalta magasabb voltam, mint ez a pöttöm kis védő angyal. Azért egy csöppet csalódtam benne, hisz ajándékot nem illik visszautasítani, mondhatom úgy is, hogy modortalanság. De nem erőszak a disznótól, mégsem foghattam le és önthettem le a torkán a gyógyító nedűd. Bár meg volt az esély arra, hogy sikerrel járjak, mert külsőre erősebbnek tűntem, mint ő. Viszont már rég megtanultam, hogy ott a külsőségek egy fikarcnyit sem számítanak. Egy bizonyos szinten hiába néz ki olyan pirinyónak az a nyúl, ha közben meglett kalandorokat harap ketté. Nem szóltam erről egy árva szót sem ugyanis hálával tatoztam neki, amiért segített nekem mikor nem láttam.

Szép lassan bandukoltunk és közben nem történt semmi érdekes, ami egyben jó, de kissé elszomorító is. Illetve egy valami mégis történt, de ez egy igen apró dolog volt. Silence annyira belelkesült a város közelgésétől, hogy egy kissé előre sietett, de azért a közelemben maradt. Egyre jobban elhatalmasodott felettem az az érzés, hogy láttam már ezt a lányt, vagy nagyon hasonlít valakire. Abban a pillanatban szinte villámcsapásként ért a felismerés, ötön tudtam miért éreztem így magamat. Egy kicsikét sajnáltam, hogy nem jutott egyből az eszembe ugyanis ilyesmit elég nehéz elfelejteni. Mikor így előre sietett rájöttem pont olyan, mint egy aranyos kis kutya azt hiszem si-cu-val tudnám azonosítani. Azok is sétáltatásnál hajlamosak voltak előrébb szalad, de akkor legalább volt egy póráz, amivel visszahúzhattam, ám akkor nem állt rendelkezésemre ez a felettébb hasznos eszköz. Amint a kapuhoz értünk pöttömke kissé megijedt, de nem tudtam mi lehet a gond.

Amint oda értem mellé azonnal rájöttem, hogy a tömeggel lehet gondja, engem is meglepett, hogy ilyen sokan vannak. Várhatunk volna, míg elül a tömeg, de úgy határoztam kipróbálok egy vadonatúj módszert. Azelőtt még sosem volt módon megkísérelni és azt sem tudhattam, hogy sikerrel fogok járni. Tölcsért csináltam a kezemből és jó hangosan elüvöltöttem magamat akárcsak a malacoknál.
- Emberek, mozgás! – és lásd csodát kettéváltak pont, mint a Vörös tenger.
Úgy tettem mintha ez teljesen természetes lenne és intettem a picurkának, hogy jöjjön utánam, szabad a pálya.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 18:58

Amennyire aggódott érted korábban, most annyire meg is feledkezett rólad. Hiszen nem emlékezett rá, milyen körülmények között találkoztatok, és hogy mennyire hasonlónak gondolt magához.
Megtehetted volna, hogy megpróbálod belékényszeríteni a gyógyitalt, valószínűleg sikerült is volna, De nem élvezhetted volna sokáig a segítségnyújtás örömét, mert egy ilyen akció azonnal riadót fújt volna a kicsi fejében, és pillanatokon belül elteleportált volna a közeledből.
Szerencsére nem ez történt, és mire a városba elértek, már zöld életcsík látszik a feje felett, ha teljesen nem is töltődött még vissza az élete, és a vörös pixelcsíkok is még látszottak.
Riadtan fordult feléd az üvöltésre, ösztönösen hátrálva is egy lépét. Követ a tekintetével, ahogy elmasírozol az emberek felé, és elkerekedik a szeme, ahogy meglátja, hogy nyílt közöttük egy folyosó. Ráadásul még intettél is neki, hogy menjen utánad, úgyhogy kissé lassú reakcióidővel ugyan, de sietős léptekkel indult utánad, hogy bejusson a városba, mielőtt még a tömeg összezár, és megint kint ragad. Kissé megszeppen ugyan, amikor az emberek között elhaladva halk pusmogást hall. Olyanokat, mint "idióta", "mit képzelnek ezek magukról" "Fajankó" "Tűrhetetlen" és hasonlók… Ezeket hallva is gyorsít kicsit a léptein, hogy minél kevesebb ideig legyen a figyelem középpontjában.
Ámuló szemekkel pislogott rád, miután végre biztonságban érezte magát a védett övezetben. Nem érti, hogy csináltad ezt, de szeretné megtanulni, Nagyon is szeretné. Éppen ezért, ha éppen nem figyelnél rá, akkor a ruhád ujját megrángatva jelzi, hogy mondani szeretne valamit, előszedi a füzetét, és gyorsan beleír két mondatot, amit utána felmutat feléd.

Köszönöm szépen, hogy segített. Higy sinálta ezt az előbb?
reméli, hogy nem olyan különleges dolog, amit nem tud elsajátítani, hanem valami egyszerű, amit könnyen meg is ért, és tud használni is. Bár… Az, hogy kiabálnod kellett hozzá nem volt túl bíztató a sikerre nézve, de talán nem feltétlenül kell olyan hangosnak lennie annak a kiáltásnak… talán elég egy kicsit halkabb is. Arra ő is képes.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 19:44

Mikor beértünk az a csöpetnyi kislány megkérdezte tőlem, hogy hogyan csináltam az előbb és én erre nem is tudtam hírtelen, hogy mit is kéne felelnem. Mi is történt elég nehéz megmagyarázni, mert magam sem értettem, de volt pár elméletem, de nem csak engem kell számba venni, hanem a tömeget is. Játék ide vagy oda bennük is megszólalt az ősi ösztön, miszerint ami hangos az veszélyes is. Ezért hát az ácsorgó csorda azon nyomban szétszéledt akárcsak a gazellák mikor megijednek. Ezt az elméletet az is alátámasztotta miszerint nem volt semmiféle okuk arra, hogy nekem ott azon a szent helyen szót fogadjanak. Nagy eséllyel volt legalább egy, ha nm több személy, akik jóval erősebbek voltak, mint én. Mégis nagyon nehéz leküzdeni a régi berögződéseket a szokásokat. Az az utcán sétálva dudaszót hallunk azon nyomban félre ugrunk, mert nem akarjuk, hogy elüssenek, ez is valami hasonló lehetett. Hogy az emberek sugdolóztak a hátam mögött nemes egyszerűséggel nem foglalkoztam vele. Ez is azt mutatta, hogy megrémültek tőlem, mert csak ugatni voltak képesek, harapni nem.

Annyi gondolat kavargott a fejemben és nem tudtam, hogy melyiket is adjam elő. Sosem voltam valami jó a magyarázásban, a vége mindig rosszul sült el. Ott volt az a fickó, akivel egyszer egy kocsmában vagy hol csevegtem azt hiszem Oizirisznek hívták. Ő egyből tiszta vizet öntött volna a pohárba és bátorságot a lelkébe. Végül aztán vettem egy nagy levegőt és belekezdtem.
- Én sehogy csak hallgatok az ösztöneimre és nem szabad gondolni a következményre csak csinálni kell. De van egy módszer. –ezzel intettem, hogy jöjjön oda az egyik házhoz.
Nem volt oka megrémülni ugyanis még mindig a nyílt utcán voltunk ahol mindenki láthatott bennünket. Szembe álltunk az üveggel, hogy láthassuk a tükörképünket én pedig mögé álltam.
- Tudod mit látok. Büszkeséget. Erőt. Egy vagány látok, aki a pimaszságot nem tűri el. Ugyan ezt látom benne is. Mond csak ki, jól fog esni. Vagy írd le.
A mérete egyáltalán nem számított volt olyan vadmacska, ami kicsi volt, de ha felbosszantották szétcincált egy egész embert. Benne is megvolt a lehetőség, de ha ő nem hisz önmagában, akkor én tehetetlen vagyok, ahogy mások is. Csak az ajtót mutathattam meg neki azon már neki kellett átlépnie.
- Az is segít, ha egy kicsit morcosan nézel magad elé. Ráncold össze a homlokodat. Próbáld meg veszteni valód nincs.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 20:43

Tény, hogy a sugdolózók közül egyik sem tett mégcsak kísérletet sem arra, hogy változtasson az eseményeken. Mindannyian csak morogtak.
Fuwa viszont kicsit értetlenül pislog rád. Hallgatni az ösztöneidre? Azt hogy kell? Ő még sose hallott semmiféle ösztönt, pláne nem olyat, ami hozzá beszélt volna… Nem gondolni, csak csinálni… De… ha nincs bátorsága hozzá, akkor ezt hogy csinálja?
Felcsillan a szeme a lehetőségre, hogy van más módszer is. Ez az első sajnos teljesen lehetetlennek tűnt számára… Nincs neki elég kurázsija ehhez…
Kíváncsian lép tehát utánad. Először megpróbál feléd fordulni, hogy lásson, miközben beszélsz, de sikerült úgy mögé állnod, hogy ezt nem tette. Picikét ellépet tőled előre, és oldalra, hogy ne legyél zavaróan közel, és figyelt téged az üvegben.  Büszkeség… Erő…  Pislog. Nem érti. Ezeket hogy lehet látni? Ő hiába néz, csak egy furcsa, de kedvesnek tűnő, vörös hajú  férfit lát… Nem tudja mit értesz vagányságon, de talán még azt is mondaná, hogy ezt még ő is látja. Ugyan ezt látod benne is? Zavarodottan pislog hol a maga tükörképére, hol a tiedre… de semmi hasonlóságot nem tud felfedezni, hacsak nem veszi annak az ő haja vöröses csillogását a lámpafényben…  Mostmár végképp nem érti, hogy mit kellene látnia, vagy figyelnie, csak pislog nagyokat.
Morcosan nézni maga elé… Azt megpróbálhatja… Morcosan morcosan… mondogatja magának, és közben kicsit ráncolja a homlokát. És a próbálkozás közepette végül bandzsítani kezd. Pár pillanatig úgy marad, hiszen most morcosan kell nézni, de hamar feleszédül, és abbahagyja. Szomorkásan pislog a tükörképére… Nem megy neki… nem tud morcosan nézni… Akkor ez a másik módszer sem segít neki…  Teljesen elkámpicsorodik szegényke… Ő igazán szerette volna megtanulni hogy kell így eltessékelni az útból az embereket. Mostmár nem is nézi a tükörképét, hanem lesütött szemmel ácsorog. Kicsit mérges magára, hogy ilyen ügyetlen még ebben is… Pedig tényleg nagyon igyekezett…

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 21:17

Sosem voltam valami jó a tanács adásban, sőt nem is olyan régen még én is olyan szerencsétlen voltam, mint ez a leányka. Jó, persze nem ennyire, de azért alkalomadtán én is el voltam kámpicsorodva. Aztán történt egy s más és igyekeztem meggyőzni magamat, hogy ki is vagyok valójában. Az az én az igazi, amelyik vagy két méter magas és határozott vagy amelyik nyúlbéla és egy gyárban gályázik. Ott álltam, mint egy rakás szerencsétlenségnek és megpróbáltam tanácsokat adni egy rászorulónak. Nem tudtam miket is hordok össze meg vissza nem is igazán gondolkodtam. Megpróbáltam azokból a filmekből illetve műsorokból idézni, amik hasznosnak tűnhettek. Arra akartam rávenni, hogy kimondja, hogy erős, mert először neki kell elismerni, ezt tanítják az önismereti kurzusokon is. Egy másik filmben halottam ahol a magabiztos emberek ezt mondogatták. „xy- vagyok, nagyszerű vagyok, csodálatos vagyok, engem mindenki szeret.”

Az ő esetében ez egy kicsikét komplikált volt, mert nem elég, hogy nem volt önbizalma még a hangját sem szerette használni. Tőlem nyugodtan elővehette volna a füzetét az is jó lett volna. Ehelyett a grimasszal próbálkozott majd elment a kedve és szó szerint magába roskadt.
- Sosem fog sikerülni, ha rögtön az elején feladod, különben is nagyon jól haladtál. Azt hiszed nekem könnyen ment az elején mikor mosolyogni akartam? Hát nem. Nézd csak meg valahogy így ment. - olyan képet vágtam mintha egy citromba haraptam volna, miközben egy hónapos zoknit szagoltam. - Az emberek azt hitték rólam, hogy rohamom van. Ma meg már nagyon jól megy.
Reméltem, hogy ezzel ki tudok belőle sajtolni legalább egy kis mosolyt.
- Ismétlem nem volt rossz. Mint egy ördögi kis cirmos. Láttad már a Pindur pandúrok rajzfilmet? Amerikai: Három pici kislányról szól, akik nap, mint nap szuper erejükkel megvédik a várost, és habár tudnak repülni mégis csak kislányok, tele gonddal, ennek ellenére szembe néztek a veszéllyel. Próbáld meg még egyszer a kedvemért. Ha felállt ismét mögé álltam és adtam az előző instrukciókat de finoman megnyomtam az arcát, mit hol kell csinálni.
- Képzeld azt, hogy valaki el akarja venni a sütidet. Gyerekkoromban ezt szoktam tenni. Néz morcosan. Száj lebiggyeszt, homlok ráncol, és belül képzeld el, hogy valamit rosszat csinálsz vele.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Szer. Dec. 19 2018, 22:11

Lehet ez a problémája Fuwának. Hogy ő életében egyetlen egy filmet sem látott, a könyvek között pedig, amiket olvasott, sajnos nem volt olyan, amelyik hasonló tanácsokkal látta volna el.
Ő pontosan tudja, hogy ügyetlen, és igyekszik is tenni ellene, és dolgozni rajta, elvégre aki ügyetlen, az másokra szorul. Ő viszont egyedül akarna boldogulni. Eleget kellett már neki segíteni… Épp ezért keseredett el, hogy most megint olyasmibe botlott, ami nem megy neki, hiába igyekszik.
A megint felnéz, ahogy bíztatod. Igazad van, nem szabadna ilyen hamar feladni. Az olvasás se ment neki először, meg az írás sem, de idővel megtanulta. A morcos nézést is meg tudja tanulni!
A dicséretre, hogy jól halad elpirul. De hát egyáltalán nem sikerült neki morcosan nézni…
Elcsodálkozik. A mosolygás neked nehéz volt? De hát az a legegyszerűbb dolog a világon. Hogy lehet nem mosolyogni, amikor olyan szép színek, olyan szép virágok, olyan aranyos kisálltok és olyan gyönyörű dallamok (és madárcsicsergés) vannak az ember körül? Nem, lehetetlen, hogy valakinek ne menjen a mosolygás ilyen fantasztikus dolgokkal körülvéve!
Pislog a tükörképedre, amiről még neki is süt, hogy az nem mosoly…
Egyszerű mozdulattal feléd fordul, és két ujjával mosolyra húzza a szádat, akaratlanul is kuncogva az eredményen. Így kell ezt csinálni, az nem lehet, hogy ez nehéz legyen…
Nem volt rossz… Tényleg nem? Visszafordul a tükörképe felé, és nézi… Nem, ez nem egy morcos arc.. Hiszen még mindig mosolyog… Közben figyelmesen hallgatja az instrukcióidat… Valak iel akarja venni a sütijét… Oh… biztosan éhes szegény, és nincs mit ennie. Kedvesen elmosolyodik, és kinyújtja a kezét, mintha odaadná valakinek a sütit. Aztán értetlenül pislog. Emiatt miért nézne morcosan? És miért csinálna bármit rosszat szegénykével? Hiszen csak éhes… Inkább segíteni akarna rajta…

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Szer. Dec. 19 2018, 23:43

Ez a lány valami elképesztő volt még hasonlóval sem találkoztam az életem során pedig láttam pár furcsaságot, de ilyet, mint ő, nem. Bármit mondtam neki mindig az ellenkezőjét csinálta. Azt kértem legyen morcos és dühös ráadásul olyan egyszerűen beszéltem, hogy még ő is megértse. Pont úgy viselkedett, mint a pár hetes kutya kölyök, aki csak annyira volt képes, hogy megrágja az ujjamat. Az is lehet, hogy az egészért én voltam a felelős, mint említettem nem pszichológusnak tanultam.  Azok képesek belevájkálni az emberek agyában és megoldani a problémájukat. Annyi ember volt a tv-ben aki ilyen önismereti tanfolyamokat tartottak meg egy rakás könyvet adtak ki. Én persze nem vettem meg azt a szemetet ugyanis jobb dologra is el tudtam költeni a pénzemet, például ételre meg számlákra.

Szóval ott álltam egy azzal az ostoba elképzeléssel a fejemben, hogy képes leszek a lány vágyát teljesíteni. Úgy tűnik, mint mentor kudarcot vallottam, egy valódi csődtömeg voltam. Miután egyik trükköm se vált be legszívesebben leugrottam volna arról a nyavalyás lebegő szikláról. Nagyon idegesített, hogy ennyire tehetetlen vagyok meg az, hogy nem képes követni az utasításaimat. Azonban egy dologra rájöttem, mégpedig valami megváltozott, mert hozzá ért a számhoz. Tudom, hogy egy harapásnak nem lett volna következménye, viszont ez is nagy bátorságra vall, kivéve, ha fogorvos mert azoknak ez rutin. Megpróbálta megmutatni nekem, hogyan is kell mosolyogni, de ebből miután elengedte az arcomat egy székrekedéssel küzdő nyugdíjas ábrázata maradt. Egyikünknek sem adatott meg a siker élmény, nagy sajnálatomra.

- Azt hiszem, én rontottam el a dolgot most már kezdem megérteni, hogy széllel szemben próbáltam, vagyis árral szemben akartam haladni. Te magabiztos akarsz lenni nem pedig üvöltözni. A kettőnek nincsen az égadta világon semmi köze egymáshoz. –ezzel átküldtem neki egy felkérést legyen a barátom. - Ha szükség van, hogy valaki üvöltsön, szólsz nekem és én leszek a te hangod. Te pedig mosolyogni fogsz helyettem, Szerintem ez egy remek üzlet, jó kis csapat lennénk együtt. Két fél tán kitesz egy egészet.
Ezzel odanyújtottam a kezemet, hogy rázza meg hisz az arcomhoz is nyúlt ez nem lehetett rosszabb.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Csüt. Dec. 20 2018, 14:40

Pedig, Fuwa pontosan azt tette amit mondtál neki. Elképzelte, hogy valaki el akarta venni a sütijét. Csakhogy, ő nem tudja elképzelni, hogy valaki pusztán rossz szándékból, aljas módon akarná ezt tenni, csak hogy ártson neki. Az ő fejében kell lennie valami oknak arra, hogy valaki annyira szeretné azt a süteményt, hogy azzal sem foglalkozik, hogy az valaki másé… Nem sok logikus ilyen ok van azon kívül, hogy az a szegény ennyire éhes, nem igaz?
Először értetlenül pislog rád. Széllel szemben? Árral szemben? Mire gondolsz. Aztán a következő mondatddal világosság gyúlt a fejecskéjében, és nagyot bólintott. Így van! Ő határozott akar lenni, meg magabiztos! Üvöltözni azt nem szeretne… Nem is tudna… Még a beszéd is gondot okoz neki, elképzelni se tudja, hogy valaha kifejezetten ordítani próbáljon…
Eltátott szájjal, de megértést tükröző tekintettel figyeli a szavaidat. Ohh… Akkor tényleg nem kell üvölteni ahhoz, hogy határozott legyen? Anélkül is tud magabiztos lenni? De hát ez fantasztikus hír! Az arca felragyog a felismeréstől, és mosolyog. Aztán meglepve pislog a szeme előtt felugró ablakra. Aztán rád. Aztán megint az ablakra. Aztán könnyek szöknek a szemébe. Nem a szomorúságtól vagy hasonlótól. Egyszerűen ennyire megörül neki, hogy valaki szeretné a barátjának tudni. Boldogan mosolyogva megnyomja az elfogadás gondot.
Aztán maga elé veszi a füzetét, és írni kezd bele. Sokat gondolkozik. Nem igazán tudja, hogyan fogalmazza meg a gondolatokat, amik éppen a fejében járnak. Végül azért pár perc után feléd fordul a füzet.

Köszönöm szépen! Legyünk nagyon jó barátok! Ha segítségre van szükséged, írjál nekem, és igyekezni fogok!

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Csüt. Dec. 20 2018, 16:33

Úgy tűnt végre sínen vagyunk, sikerült megértetnünk magunkat egymással. Bár az egészről én tehettem, mert valami oknál fogva azt hittem, hogy ő hangos akar lenni, vagyis szétkergetni az embereket. Ez egyáltalán nem igaz talán nem is lenne képes. Úgy kell az embereket elfogadni amilyenek, mert az a természetünk megerőszakolása lenne. Nem értettem, hogy eddig , hogy maradt életben agresszió nélkül, de ez nem is volt olyan fontos abban a pillanatban. Különben is mondhatok bármit egy szörnyetegnek azt egy pillanatig sem foglya meghatni, ha arra van beprogramozva, hogy mindenkit támadjon meg. Nem mintha gonosz lenne csak a teremtői ilyenre alkották meg és kész, neki beleszólása a dolgokba egy hangyányi sincs.

Egy western filmből rémlik, két fajta módon lehet nézni az ellenfélre egyik a morcos a másik pedig a vidám, mint aki meg van róla győződve, hogy ő a jobb. Úgy tűnt, hogy ennek a kislánynak az utóbbi fog illeni a stílusához, de nem kezdtem bele a magyarázkodásba, mert csak összezavartam volna mindent. Örültem annak, hogy közös nevezőre jutottunk és végre kicsit eltereltük a témát. Érdekes volt látni, ahogy az arca egyre vidámabb és vidámabb lett és mikor azt hittem az örömet nem lehet már fokozni, ő rátett még egy lapáttal. Gyorsan elfogadta a felkérésemet így azon nyomban felkerült a barát listámra, de valami azt súgta erre nem volt szükség. Jelleméből adódóan bizonyára egy tucat barátja lehetett, akik bármikor boldogan álltak a rendelkezésére. Ez kicsikét fúrva volt számomra, tekintve, hogy a gyógyitalt, amit adtam nem akarta elfogadni. Ott álltam és vártam, hogy fogja meg a kezemet és rázza meg, ezzel szentesítve a közöttünk lévő szerződést. A barátok addig nem barátok, míg legalább egyszer nem ráztak kezet, ez amolyan íratlan törvény volt. Addig nem mozdultam el onnan, amíg el nem fogatta a kezemet majdnem mind egy élő szobor. Nem szóltam, nem panaszkodtam, még grimaszokat sem vágtam, csak vártam. Végül aztán sikerült valamit kinyögnöm válaszul az írására amit már kezdtem megszokni.
-Úgyszintén.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Csüt. Dec. 20 2018, 17:53

Fuwa is érezte, hogy mostmár kezditek érteni egymást. Ez pedig felvidítja még azon túl is, hogy a kilátástól, hogy nem teljesen reménytelen a helyzete ahhoz, hogy ő is úgy utat tudjon csinálni magának, ahogy te csináltad az előbb.
Na meg hogy a barátodnak tartod. Neki ez hihetetlenül fontos dolog, és lehet nem tudod, de innentől kezdve bármikot számíthatsz rá, hogy korlátain túllépve is segíteni fog neked, ha úgy hozza a sors.
Közben teljesen besötétedett, elkezdett laposakat pislogni, és mivel ezt ő is észrevette, úgyhogy elkezdett gondolkodni rajta, hogy ideje lenne visszatérnie a kicsi szobácskájába.
Először is körülnézett, hogy megállapítsa, oda fog-e innen találni.
Megnyugodva látta a sarkon a kis pékséget, mellette a felszerelés boltot, a forrócsokis standot az utca túloldalán… Mind mind ismerős volt neki. Idáig rendben van, nem fog eltévedni.
A másik probléma te voltál. Alig hogy talált magának egy új barátot, nem akarta volna megbántani, úgyhogy alaposan gondolkodnia kellett, hogy hogyan fogalmazza meg, hogy elfáradt, késő lett, szeretne valamit vacsorázni, utána pedig már aludnia kellene. Ma ugyan szabadnapja volt, de másna reggel várják dolgozni. Ő pedig nem szeretne fáradt lenni, hogy a lehető legjobban tudja a munkáját végezni.
Végül néhány perc után sikerül megfogalmaznia megfelelőképpen a mondandóját, úgyhogy előveszi a füzetét, és írni kezd. Végül nem feléd mutatja a füzetet, hanem a kezedbe adja.

Köszönöm szépen, hogy ma olyan sokat segítettél. Késő van már, és holnap dolgoznom kell, úgyhogy bocsánatot kérek, de mostmár ideje hazamennem. Remélem hamar találkozunk még
Mosolyog rád, miközben olvasol, és ha nem tartod vissza valamivel, és visszakapta a füzetét, akkor el is indul az ismerős épületek mentén a kis fogadóba, ahol a napokban lakik.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by K1 on Csüt. Dec. 20 2018, 21:13

Nem tudom mi lehetett a gond, de nem volt hajlandó velem kezet fogni, sőt még rá sem nézett. Nem értettem mi lehet vele a gond, hisz korábban még az arcomat is megfogdozta, hogy megmutathassa, hogyan is kell normálisan mosolyogni. Ez egy kicsikét rosszul esett, na, jó elég rosszul, de nem állhattam le vele vitatkozni, mégis csak én voltam a felnőtt vagy valami olyasmi. A vérnyomásom is visszasüllyedt a normális értékre így nem volt okom a panaszra ezért visszahúztam a kezemet és csak magamban bánkódtam. Valamit firkált a füzetére és belenyomta a kezembe, bizonyára azért, hogy olvassam el. Megköszönte, hogy olyan sokat segítettem neki, bár ez nem volt igaz, mert ő megmentette az életemet nem is tudom már hány alkalommal. Ezek szerint nekem kellett volna megköszönnöm az ő közre működését nem pedig fordítva. Az is oda volt írva, hogy holnap várhatóan nehéz napja lesz, ezért korán le kell feküdni. Azon nyomban felfogtam mit is kíván tőlem ezért visszaadtam a füzetet és elbúcsúztam tőle.

Ez volt az első alkalommal, hogy egy ilyen apró lánnyal randevúztam, de nem az utolsó. Addig néztem ezt a szépséget, amíg el nem tűnt az épületek között. Én is reméltem, hogy fogunk mi még találkozni, de azt kívántam, hogy legközelebb ne legyen ilyen fárasztó. Azonban azt sem zártam ki, hogy én sem voltam egy könnyű eset.
~Szegényke olyan félénk és törékeny.~ gondoltam magamban.
Ezek a szavak beindították a memóriámat mintha olvastam volna valami ilyesmit egy dossziéban. Ekkor ugrott be valójában hol láthattam ennem a lánynak a képét, az apjától kaptam mikor arra kért találjam meg és vegyem a szárnyaim alá. Több hónapig kerestem mindenféle eredmény nélkül majd váratlanul egyszer csak az ölömbe pottyant. Megtörtént az első kapcsolat felvétel és meg kell mondjam bizakodóan éreztem magamat. Annak ellenére, hogy egy törékeny virágszálnak látszik nem loholt a nyomába egy testőr csoport, mégis életben tudott maradni. Ha ez nem lett volna elég még állása is volt, ami azt illeti elfoglalta magát. Egyelőre nem kívántam felfedni magamat pusztán a háttérből akartam rá vigyázni, mint egy árnyék.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 527
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1501/1700Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Csüt. Márc. 21 2019, 20:58

//FaustIsmerős hely volt. Talán éppen ezért "menekült" ide. Nem tudott szólni a céhtársainak. Épp a városban tett vett. Végre megint munkába tudott állni, sokkal elszabadultabban, mint korábban, amikor meglátta.
Azonnal elszaladt, de követte őt. Futott, amilyen gyorsan csak tudott. Nem mert megállni, hogy üzenetet küldhessen valakinek. Akkor utolérné, és baj történne. Mint legutóbb is... Nem is értette teljesen, hogy mi történt legutóbb, csak azt, hogy akikről azt gondolta, hogy majdnem a barátai, és a segítségét kérték, kiderült, hogy becsapták, és a barátait fenyegették, amikor segíteni akartak neki.

Épp ezért szaladt el, és remélte, hogy majd az erdőben meg tud állni, hogy üzenjen bárkinek...
Egy fa mögé bújt, és onnan nézte, hogy még mindig ott van-e a nő. Megkönnyebbülten felsóhajtott, mert nem volt mögötte. Gyorsabb volt.
Rájött, hogy akkor írnia sem kell, és gyorsan elővette a teleportkristályát, hogy elmenjen. Vissza a céhházba, hogy biztonságban legyen. Tudta, hogy ott biztonságos.
Viszont mire kimondta volna a hely nevét, egy majom kikapta a kezéből a kristályt, és eltűnt vele a kicsivel feljebb lévő faágon, amin Fuwa már nem érte el.
Pedig próbálta. Kétségbeesetten nyújtózkodott, és könyörgő szemekkel nézte a majmot. Pár perc után meg is szólalt.
- Add visz-sza Kér-lek! - próbálta kérlelni a majmot. Kimerült volt a futástól, félve pislogott olykor az érkezése irányába, de úgy tűnt az üldözője végül feladta.
Megelégelve a dolgot óvatosan előkattintotta a kardját, hogy azzal próbáljon hozzáférni a majomhoz.
Ez rossz ötlet volt, mert megjelent másik tíz majom is, dühösen fújva a kardra. Amikor pedig még meg is próbálta megpiszkálni vele az ágon ülő, kristályt csodáló társukat, morogva nekiindultak a fáról, hogy ebben, és minden egyébben is megakadályozzák.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Faust on Pént. Márc. 22 2019, 11:04

Maguktól mozdultak az izmok, ahogy a test útnak indult az erdőben. A tudatra telepedő ködfátyol alól csak egyetlen sóhaj kúszott elő, s tisztán látszott, hogy csupán a kegyetlen úr engedte alattvalóinak a céltalan bolyongást. A hószín gömb visszakúszott a ragadozó lelkének legmélyebb árkába, hogy feltöltse kimeríthetetlen tartalékait. A lovag nem kapott parancsot az akarattól, azt tette hát, mit harcos, ha véget ér a csata. Gyakorlatozásra indult. Az izmok pallérozására, hogy a test lassan eggyé válhasson az akarat parancsaival, hogy mozdulatai egyszerre foganjanak meg hűbérura utasításaival. Fejlődött a lovag, hogy tökéletesebbé válhasson általa a ragadozó. Faust sosem ismerte az unalmat, habár az elmét fojtogató selymes lepel alá odaírta valami a fogalmat. Talán a végtelen menet nem létező kezdete előtt találkozhatott vele egyszer. Meglehet a holtak egyike hagyta rá a szókincset, melyek tartalmát sosem fedezte fel. Biztosan így volt.
Fém tompa puffanása alatt hajlottak a fűszálak, mert tudták, a titán járja a vidéket, harcból harcba hajtva magát ahogy meghagyta számára a hófehér fénnyel örökké mozgó gömb. Ám másképp rendelkezett leghűbb s mégis leggyűlöltebb szolgája felől az úr. A fülbe kúszó hangok üzenetét kellett továbbítania miközben fojtogatja az üresség. Ezúttal is jó szolgálatot tett tehát és nem várt jutalmat érte.
Egyetlen csápját nyújtotta előbb a mindent vezető akarat, irányba mozdítva a férfit, majd végtelen karjaival egyesével mart a ragadozó minden porcikájába. A szem csak másodikként érzékelte, milyen üzenetet hordozott a zaj, melyet a tudat küldött az úrnak. Egy másik érzék talált a megoldásra előbb, s az akarat látta, hogy ez jó. Lecsatolta hát a bilincseket a ketrecbe zárt vad karjairól.
Bőr pattogott a bőrön, ahogy nesztelen elősiklott odújából a fegyver, s egyetlen ugrással átszelte a teret. Faust érezte csupán a feladatot, de ennél több elvakította volna az akarat fényéhez szokott látását. Penge hasított keresztül az ugró állatok nyakán, ahogy a jobb kar lendületbe hozta a testet. Aztán a védmű csattant azokon, kik nem találkoztak a karmokkal, s az odújuk törzséhez szegezte mindannyiukat. Kínzó vergődésbe fogott minden, mi fém és fa közé szorult, a ragadozó szeméből pedig felpillantott a pokol hószín fénye. Lassú, hatalmas erő préselte ki belőlük az illúzív valóság nyújtotta életet, míg valójuk el nem roppant a nyomás alatt. A penge egyszer sújtott még le, majd koppanás vágott utat magának a téren át.
Az akarat irányba fordította a férfit. Keserves pihenésre száműzte a pengét, majd a marokban megjelent a kristály. Térdre kényszerítette a hűbérúr a gyermek előtt, s karmai átnyújtották a zsákmányt.

_________________
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 741Ala_5
Faust
Faust
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2018. Jan. 26.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi1315/1400Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (1315/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Silence on Pént. Márc. 22 2019, 19:12

Gyorsan észrevette, hogy ezt elrontotta, és megint bajba sodorta magát. A szomszédos fához hátrált, és a hátát neki vetve igyekezett védekezni.
Nem tudta, hogy honnan került elő a férfi. Nem ismerte, de nem is volt ideje, hogy sokáig gondolkodjon rajta. A majmok többségét ő, azt a néhányat, aki közben sikerült odáig eljusson, azt Fuwa pixelezte el.
Észre sem vette hogy közben csak minden másodikra vett levegőt, így nagy sóhajjal fújta ki az utolsó majmocska pixelfelhőit látva a tüdejében rekedt levegőt.
Ösztönösen összerezzent, amikor az ismeretlen férfi végül az ő kristályával a kezében közelebb lépett hozzá, és kicsit szorosabban simult hozzá a fához.
Nagyokat pislogva, tétován nyúlt végül érte, amikor a térdelő lovag (így jobban megnézve felismerte, hogy az) oda nyújtotta neki a menekülő utat jelentő csinos kis tárgyat.
Kérdőn pislogott a férfira, végül az Inventoryja biztonságába rejtette a kristályt, és helyette a füzetét vette a kezébe. Most úgy sem használhatja... Nem tudhatja kicsoda a másik, és akárkinek nem szabad tudnia, hogy hova megy...
Ráadásul nem is mehetne el csak úgy...
Pár pillanattal később a füzet megfordult a kezében, néhány szót mutatva az idegen lovag felé.

Köszönöm szépen, hogy segítettél.

Ha a lovag már nem figyelt volna, apró érintéssel próbálta felhívni magára a figyelmét, és mosoly kíséretében mutatta a háláját kifejező szavakat.
Még szinte be sem fejezte a férfi az olvasást, amikor meghallotta a közeledő lépteket, és a hangot.
- Erre jött, sokkal mélyebbre nem merészkedhetett. Tudod milyen félénk. - Mégsem adta fel... Csak közben segítséget szerzett...
Gondolkodás nélkül, most a féltett füzet biztonságával sem törődve, megfeledkezve a megtanult illem minden parancsáról szaladt el, még mélyebbre az erdőben. Közben zakatolt a fejében, hogy ez így nem lesz jó, hiszen lassacskán sötétedni fog, már lassan pirosodik az ég alja...

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 353
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Ködbe Veszett Erdő - Page 6 Vo36oi2337/2500Ködbe Veszett Erdő - Page 6 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ködbe Veszett Erdő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.