Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Go down

default Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 09 2013, 16:19

__________Harc az esőben!__________


A mai nap is szerencsésen indult, épp vásárolgattam ahogy azt szoktam, és pont egy viadal szerű helyen találtam magam. Egy robusztus fel álló hajú küzdött meg jó pár játékossal, úgy néz ki a saját képességeit erejét feszegeti, elvégre több kasztú playerrel is játszott. De sorolom az elejéről.
A pasas középkorú lehetett, és nem kevés egóval rendelkezett, amit talán meg is értek elvégre sorra verte le a vele kiállókat, legyen az állatidomár, íjász vagy épp kardforgató. A fegyveréből ítélve árnyharcos lehetett és a speciális képessége a bénítás, ugyanakkor csakis olyan játékosok ellen vetette be csak, aki akár egy picinyke kihívást is jelentett számára. Néztem a harcokat hogy tanuljak belőle, amint új ellenfele akadt aki ki mert ellene állni furcsa talán kicsit őrült fény csillant a szemében, mindig megvárta hogy támadjanak majd egy gyors mozdulattal el is intézte a lassúkat és a gyengéket akik feltehetőleg sok élettel rendelkeztek azoknak két gyors mozdulat járt. Azok akik gyorsak voltak de kevés élettel rendelkeztek hátulról támadta őket szintén egy aprócska vágás és véget is ért a meccsük, az aki gyors volt, okos és még tápos is annál már használta a képességét, de egy-egy meccs így sem volt több két, három percnél. Győzelem ittasan, újra megszólalt:
- Naaa, van még valaki aki ki mer ellenem állni, gyáva népség! – Az utolsó mondatott kissé később tette hozzá, mikor látta hogy a lázasan jelentkezők száma megcsappant. Gyorsan mint valami hörcsög felfaltam a pocky-t amit épp rágcsáltam és jelentkeztem.
- Én kiállok ellened! - Mondtam határozott hangon, ugyanakkor belül eléggé bizonytalannak éreztem magam, lehet még több információt kellett volna gyűjtenem mielőtt megszólalok…de már késő volt visszakozni, a pasas megfordul, majd rámförmed.
- Kislányoknak otthon a helyük, én férfiakat keresek, akiknek van vér a pucájukban, hogy kiálljanak ellenem! - Mondta mély hangon. Majd ismét körbe nézett akad-e bárki is a jelen lévők körében, aki megfelel az elvárásainak, majd miután kiszúrt magának valakit, aki igaz nem jelentkezett de elég termetesnek tűnt, hogy kiálljon vele, nekem hátat fordított és elkezdett oda sétálni hozzá.
- Na, azt már nem! - Kiáltom, elvégre már van egy kieszelt tervem hogy hogyan is győzhetném le, mivel kiismeri ellenfelei alaptulajdonságait, majd egy megrögzött támadássort indít, és mindig ugyan azt. Volt időm ellesni, miközben két kardforgatóval is eljátszotta a saját taktikáját, épp csak én nem vagyok egy átlagos kardforgató, több élettel, kitartással rendelkezem, ugyanakkor jóval lassabb is vagyok mint kaszt társaim, de minek sietnem ha Ő úgyis oda jön hozzám hogy támadhasson, nemde? Gondolatmenetem közben már a kardom elő is hívtam és a pasas felé irányítottam. Majd talán irónia, de épp elkezdett szakadni az eső, ilyet még nem tapasztaltam eddig a sao világában.
- Harcolni akarok veled! - Mondtam most már majdhogynem erőszakos hangon, elvégre fel idegesített hogy csak úgy semmibe néz engem. Majd valaki hátulról megkocogtatta a vállam…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Szer. Jan. 09 2013, 16:53

<= Harc az esőben! =>


Szokásom szerint a megszokott helyemen a fa alatt voltam mikor észrevettem hogy az idő kezd roszra fordulni. Érezni lehetett kisebb hol nagyobb szellőt és meglepődve lehetett érezni az eső illatát. Így hát eldöntöttem hogy egy fedett helyre be kéne húzódni mivel a kedvenc fám nem nyújt elegendő védelemt a vihar elől. Tehát felkeltem és elindultam megkereseni a kis menedékemet. Találtam is egyet ami nem más mit egy aréna. Igaz csak a nézőtér volt fedett de nem volt szándékomban megmérkőzni senkivel így hár figyeltem a lenn folyó eseményeket.
Egy nagy benga állat harcolt éppen egy kardforgató ellen mikor odaártem. Elfoglaltam helyemet a nézőtéren egy csodálatosan szép leányzó mögött. Ekkor már véget is ért a küzdelem. Nos ez nem volt valami hosszú jutottam erre a következtetésre mikor újabb és újabb ellenfelek álltak ki ellene. Nem esett nehezemre kideríteni mi lehet a képessége illetve milyen kasztba tartozik hála a múltamank. Rájöttem tehát hogy egy árnyharcos lehet akinek valamiféle mérgezés a képessége. Eltelt jó pár harc míg ez tudatosult bennem mivel nem kellett minden ellefele ellen bevetni a képességét. A nélkül is két vagy netán három perc alatt legyőzte az öszses ellenfelét.
Újabb ellenfelet keresett az árnyharcos. Naaa, van még valaki aki ki mer ellenem állni, gyáva népség! - kiáltotta a nézők felé. Nem hallottam tiszán de valami ilyesmit mondhatott. Minezt annak köszönhettem hogy az előttem lévő lány elkezdett enni valamit. Ekkor jelentkezett, hogy kiáll az ismeretlen ellen. Nagyon úgy tűnik hogy harcolni akar bár az árnyharcos visszautasította mondván hogy lányokkal nem harcol.
A leányzó nem hagyja magát és minta egy kisebb dührohamot kapva káltja, hogy - Na, azt már nem! Harcolni akarok veled! Majd előrántotta a fegyverét és a „bajnok” felé tartotta. Kíváncsan várom mit lép erre a bajnok de azért megkocogtatom a lány vállát és a fülébe súgok valamit.
Ne hagyd magad. Tudom hogy erősebb vagy nála.
Ezzel vissza is térek a helyemre és észreveszem, hogy közben az előrejelzésem bejött. Eleredt hát az eső.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 09 2013, 17:44__________Harc az esőben!__________Egy lila hajú srác volt az aki megkocogtatta a vállam, majd mikor odébb fordultam Ő biztató szavakat súgott a fülembe. Nagyon jól estek, bár tudtam hogy csak kedveskedni akart a fiú mivel semmit sem tudhatott rólam, most láttam először, és ebben biztos vagyok egy ilyen szamuráj jellegű srácot megjegyeztem volna. Szóval több sem kellett fellelkesülve a fiú által súgott szavaktól, még inkább harcolni akartam vele, fejben már össze is raktam a magam kis taktikáját, amit annyira nem is volt nehéz mivel ugyanazokat a módszereket használja újra és újra kaszt és az erősebb tulajdonságok függvényében. Egy esőcsepp csöppent kardom pengéjére, majd szép lassan követték a társai is, így kaptunk egy nyári zuhét, nem kellett sok sokan még bentebb bújtak a fedett csarnokban, mivel én az első sorban ültem az arénában így én is kaptam pár cseppet, de nem zavartattam magam. Mikor az utolsó ellenfelét egy laza mozdulattal az aréna falába vágta, még egy fontos tulajdonságot megtudtam róla, ki van neki fejlesztve a súlyemelés is, szerencse hogy nekem is. A srácnak gyorsan lecsúszott az élete s épp csak egy apró piros csík maradt meg neki. Oda siettem hozzá, és adtam neki egy potiont még mielőtt teljesen elfogy. Láttam hogy Ő már a sajátját még a harc közben használta.
- Te teljesen megőrültél? Meg is ölhetted volna! – Kiáltom utána, de már a távolban járt, talán nem is hallotta, vagy csak épp nem akarta. Gyorsan eltűnt az esőfüggönyben, ügyet sem vetve szavaimra.
- Cha…ez most felhúzott! – Mondtam félhangosan. A fiú megköszönte az potiont, majd gyorsan el is illant, talán szégyellte magát, vagy csak nem akart jobban elázni. Így most ott álltam a küzdőtéren egyedül, a sűrű esőben, amiből alig láttam ki, de annyit ki tudtam venni hogy sokan a kristályukat használva, sokan csak a hagyományos módon, elsétáltak így alig maradtak páran, talán csak azok akik ténylegesen féltek az esőtől vagy épp még vártak valami fejleményt a téren.
- Köhöm – Köszörültem meg a torkom.
- Van valakinek kedve kiállni ellenem? – Kérdezem, úgy hogy kardom a nézőtér felé fordítom.
- Remélem, akad köztetek olyan aki nem riad vissza egy kis víztől! – Majd egy elegáns mozdulattal hátracsaptam a hajam, majd léptem egyet hátra és sikeresen egy kisebb gödörbe léptem, így megcsúszott a lábam és estem egy nagyot a közönség szeme láttára. Volt, aki kinevetett, volt aki még csak arra sem méltatott, inkább ők is csak tovább álltak. És így már a reményt is elvesztettem hogy lesz ma bárki is aki hajlandó kiállni ellenem. Össze szedtem magam majd felálltam, és vártam a fejleményeket.


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 09 2013, 18:16-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Szer. Jan. 09 2013, 18:12

Nos miután visszatértem a helyemre, hogy ne ázzak meg történt egy s más. A bajnok még éppen legyőzte utolsó ellenfelét és megeredet az eső. Mintha dézsából önték. Csak úgy hirtelen mindent elárasztott.

A lány akit az előbb bíztattam kcisit a vesztésre álló személy védelmére sietett de az eltűnt az esőfüggöny közepette. Nem tudni mi lett a bajnokkal. Ő is felszívódott. Sokan a lelátó első pár sorából a hátsók felé vették az irányt, de volt aki úgy döntött elballag a szállására. Megijedtek volna egy kis esőtől? Pedi ilyenkor a legfrissebb a levegő. Nem beszélve arról, hogy mennyire szeretem az esőt. Így hát közelebb mentem az arénához hogy, jobban láthassam a fejleményeket.
Ekkor arra lettem figyelmes a leányzó párbajra akar hívni valakit. Ilyen az én szerencsém. Pont akkor indultam el mikor feltette a kérdését. Így azt szűrheti le a viselkedésemből, hogy ki akarok állni ellene pedig ez nem így van. Viszont nagyún úgy fest mert csak én közeledtem felé. Mikor a harmadik sor környékén jártam láttam, hogy a lány elesett és sokan kinevették. Szegénykének ma nincs szerencséje – gondoltam magamban mikor megindultam a lejárat felé. Addig is kicsit fedett részen leszek. Ekkor tudatosult bennem, hogy harcolnom kell vele. Amint kiléptem a kis alagútszerüségből abban a pillanatban teljesen eláztam. Nagyon nem foglalkoztam vele. Felsétáltam hát a kis arénára és előrántottam a fegyveremet. Megpördítettem a kezemben így ellentétes módon van benne. Kicsit behajlítottam a térdemet mellyel lejebberesztettem a súlypontomat. Ekkor a kardforgató karomat a bal vállamíg emeltem fel így a pengémmel védhetem a testemet. Ezt követve küldtem el ellenfelemnem a párbalyfelkérést amit a szabadon lébő bal kezemmel intéztem el.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 09 2013, 18:42


__________Harc az esőben!__________


Gyorsan talpra pattantam, és le szerettem volna porolni a ruhám, de akkor láttam csak meg hogy ez így esőben nem túl egyszerű elvégre a porból sár lett, és alap egy tócsába pottyantam bele, nem kellett sok a kosz csak úgy elpixeleződött magától, miközben igyekeztem valahogy megtisztítani a ruhám. Sok mindent nem láttam a nézőtérből, épp csak hogy egy alak közeledik az aréna fel, megörültem a dolognak, ugyanakkor még nem vehettem biztosra hogy harc lesz a végén belőle, lehet csak előrébb akar ülni. Vagy épp rábeszélni, hogy menjek be az esőről, meggyőzni nem épp tudott volna, elvégre itt még meg sem fázik az ember, épp csak kissé rosszabbul lát, és az eső kellemes hűvösségét élvezheti, ami ránk is fért, már nagyon egyhangúan napsütéses volt az idő. A srác egyre csak közeledett, közeledett és közeledett, majd ahogy közelebb ért kezdett kivehetővé válni az arca, az a srác volt az aki még a nézőtéren biztatott hogy erősebb vagyok annál a benga állatnál. Nem kellett sok kaptam is egy párbaj felhívást. Amit kisvártatva de el is fogadtam, kissé meglepődtem ugyanakkor örültem hogy van valaki aki végül ki áll ellenem. A kardját megnézve ő is kardforgató lehet, ugyanakkor sokkal szebb kardja van mint nekem, lehet valami ritkaság? Elmélkedtem. Majd előhívtam én is a sajátom, és mivel ő védekező állásba állt be így úgy gondolom akkor enyém lesz a támadói szerep. A visszaszámlálás megkezdődött, de most nehezebb helyzetben vagyok mintsem a góliát pasassal szemben, Őt láttam harcolni, nem egy esetben, míg a szamuráj fiút még nem. Beálltam támadó állásba majd megszólaltam:
- A nevem RenAi-chan, és köszönöm hogy elfogadtad a párbajfelkérésem! Adj bele mindent, én is úgy teszek! – A mondatom utolsó felénél kacsintottam egyet, bár lehet hogy nem érkezett meg a címzettnek, elvégre az esőfüggönyben nem igazán lehetett túl jól látni. Ha bemutatkozott, még azt is hozzá tettem hogy örülök hogy megismerhetlek. Amint lejárt az idő, támadásba is lendültem, szerettem volna minél többet megtudni a fiú képességéről és tulajdonságairól, így csak terelő könnyen kivédhető támadásokat vágást intéztem felé, arra vártam hogy megmutassa hogy mégis mit tud, sőt nem mellékesen igyekeztem fárasztani is a srácot, nem egy esetben vált már be nálam ez a taktika. Ha valami úton módon sarokba szorított akkor a speciális képességemet kihasználva próbáltam megsebesíteni vagy hátrálásra kényszeríteni.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Szer. Jan. 09 2013, 19:12

<= Harc az esőben! =>


Elküldtem hát a felkérést a harcra amit el is fogadtott a leányzó. Míg nem kezdődött le a kettőnk harca bemutatkozott és mintha egy kacsintást vagy valami hasonlót láttam tőle, de az eső miadt nehezen tudtam kivenni. Ezt követve én is bemutatkoztam neki.
- A nevem Scarlet Nightmare – mondtam egy nagy mosollyal az arcomon és sok szerencsét kívántam ellenfelemnek. Hírtelen elfogott egy érzés melyet régen éreztem. Régen mikor még a kendo versenyekre jártam és ismeretlenekkel harcoltam. Elfogott tehát ez az érzés mivel az ég adta világon semmit se tudok a lányról. MI lehet a képessége? Milyen a harci stílusa? - ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemben. Ekkor lassan a vége felé tartott már a visszaszámláló. Amint lejárt a felkészülést jelző idő a lány már meg is indult felém. Megrohamozott.
Jó sok vágást intézett felém de nem okozott nagyobb meglepetést. Szinte az összes támadását tudtam hárítani mikor kezdtem fáradni és rést talált a védelmen. Gyorsan blokkolnom kell valahogy. Futott át a gondolat a fejemen mire reflexszerűen megtörtént a kard kivédése. Lehet, hogy gyorsabb vagyok mint ellenfelem vagy csak visszafogja magát? Nem tudhatom.
Tovább sorozott a támádásával mikor megfogtam a bal kezemmel a kardforgató karját. Ekkor megpróbálkozok azzal, hogy magamhozrántom és a kardommal hastájékon egy vízszintes vágást ejtenék közben. Ha sikeül akkor ezt követve elengedem és visszaállok védekezni várva arra mi lesz a leányzó következő lépése.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 09 2013, 21:48

__________Harc az esőben!__________Bemutatkozásom után ő is illedelmesen bemutatkozott, sőt még sok szerencsét is kívánt, amit vissza is kívántam, ugyanakkor volt valami furcsa a nevébe, vagy az igazi nevét mondta vagy csak meg akart viccelni, elvégre nem az a név lebeg a feje felett, amit mondott nekem.
De nem kérdeztem rá, el voltam foglalva azzal, hogy ellenfelem kifárasszam. A támadás sorozatomat ügyesen védte szó-szó, még bakit is vétettem nem is kicsit, úgy tűnik gyorsabb nálam a fiú, a fegyvert tartó kezem elkapta és sikeresen meg is sebesített. Rögtön az életcsíkom kezdtem el figyelni, de megnyugvással töltött el hogy még a páncél sem tűnt el teljesen, ezzel is egy új dolgot tudtam meg róla. Jól van nem lesz baj. Biztattam magam. Majd mivel a fiú az ügyesebbik kezem fogta, kénytelen voltam a másik kezemmel hátra nyúlni, sőt ha megpróbálta elengedni a kezem, akkor én fogtam meg az övét, és nem engedtem el. Így mivel egymás fogságában voltunk, és immáron a másik kezemben volt a kardom. Így voltaképp, jól álltam, elvégre tudtam hogy keveset sebez, és mivel gyorsabb nem engedhetem el. Nincs más mintsem kitapasztalni hogy mennyi élete lehet. Ezt meg tudom állapítani abból hogy mégis mekkora csík megy le az életéből, csupán egy sima vágással. Úgy is tettem, egy alulról intézett vágást indítottam felé, ha védte újra és újra próbálkoztam különféle módokkal. Majd miután megsebesítettem, rögtön az életcsíkját kezdtem el nézni. Több ment le mint nekem. Pedig nem is sebzek nagyot, ez annyit jelent hogy kevesebb életpontja van mint nekem. Ennek örültem, de nem élek vissza a helyzetemmel.
- Egy ide, egy oda! – Mondtam célozva ezzel arra hogy mivel megsebesített neki is jár egy vágás. Majd hátra ugrottam és feltűnt egy furcsaság, sokkal nagyobbat ugrottam mint ahogy ez megszokott volt.
- Huuu, ezt nézd mekkorákat ugrok! Olyan vagyok mint egy asztronauta! – Jelentem ki ellenfelemnek, nagy örömmel. Tetszett ez az állapot. Nagyokat ugrottam sőt szinte lebegtem. Próbálgattam új semmiből jött képességem, még azzal a gondolattal is eljátszottam hogy hasznát vehetném a mérkőzésben, de nem vagyok a csalás híve. Még ugrottam párat, majd az utolsó ugrásnál már elfogyott a lendület vagy az antigravipor vagy le járt az idő vagy nem tudom hogy mi történt, de visszaálltam a normális állapotomba, jelezve ezt azzal hogy a félre sikerült ugrás következtében, megcsúszott a lábam és arccal bele estem egy újabb tócsába. Nem örültem hogy már másodjára lát bénázni a srác de hát mit tehetek ellene, hozzá kell szoknom, pedig még az akrobatikát is kifejlesztettem, azt írta ügyesebb és hajlékonyabb leszek tőle, de nem látom túl sok jelét hogy bármit is változtatott volna rajtam ez a képesség. Felálltam és az eső lemosta a sarat az arcomról, sőt még a ruhámról is, azt amit nem tudott az meg pár másodperc múlva elpixeleződött.
- Nyah, folytatjuk? – Kérdezem ellenfelem. Ezzel jeleztem hogy befejeztem a bohóckodást és ismét a harcé vagyok.

/Egy sikeres vágás ért ami 5 pontot vett le a páncélomból, de még így is maradt 4 pont a páncélomon és 13 életpontom ^^/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Szer. Jan. 09 2013, 22:28

<= Harc az esőben! =>

Amint elkaptam a leányzó karját és megvágtam kicsit ledöbbentem. Amint el akartam engedni a leányzó kezét ő megfogta az enyémet. Nem engedett a szorításából. Nem lesz jó. Most tuti visszatámad – gondoltam magamban. Próbálkoztam a szorításából kikerülni de nem adta könynen magát ellenfelem. Ellentámadásba lendült miközben a próbáltam kiszabadulni. Eléggé ragaszkodó vagy – mondom neki mikor a kardjával meg akar sebesíteni. Gyorsaságomat hasznáva könnyek kivédem a támadását, de kezdtem fáradni így mindet nem tudtam hárítani. Eltalát. Páncélzatom elvesztettem és még némi életpontot is mellette. Ekkor rájöttem, hogy minimum öt lehet a sebezése mivel a páncélzatom csak négyes. Gyorsan végeznem kell vele – jutottam erre a következtetésre.

Ellenfelem eleresztett a szorításából majd hátrébbugrott. Valami hasonlót mondot, hogy ő egy asztronauta. Nagyon nem figyeltem a mondandójára hiszen egy harc kellős közepén nincs helye a beszédnek. Nemsokkal a kijelentését követve egy tócsa kellős közepébe esett bele. Kicsit ügyetlen de látni benne a potenciált. Ha nem viccelné el a küzdelmet már lehet rég vége lehetne – gondoltam magamban.

Megvártam míg kikászálódik a tócsából. Harcoli jöttél vagy bohóckodni? - tettem fel neki a kérdést.
Beszéljenek hát helyettünk a kardjaink! - mikor káltottam el magam és aktváltam a képességemet. Elkezdtem megrohamozni ellenfelemet. Csakély esélyt hagyva neki a védekezésre. Mivel láng alapú képességem van így körülöttem a víz elhezd száradni így egy kisebb pára jön létre amiben elrejtem magamat. Ez egy remek alkaom a támadásra.

Amint kellő távolságba érek bedőlök ellenfelem előtt mindtha lendületből ütném meg. Ez mind csak elterelés hiszen a kardom úgy tartom hogy e közben megsérülne. Mindössze egy vízszintes vágást végeznék el így. Ha ellenfelem hátrálna vagy valamelyik irányba kimozdunla melynek következtében nem találnám el akkor a lángomat felé irányítom. Mindezek után visszaállnék védekezni, hogy pihenhessek kicsit mután hátráltam kicsit.

// Életpont: 18 //
// Páncélzat: 0 //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Szer. Jan. 09 2013, 23:16


__________Harc az esőben!__________Ellenfelem elég erőteljesen próbálta magát kiszabadítani a szorításomból, sőt még megjegyzést is tett hogy eléggé ragaszkodó típus vagyok. Ezt nem igazán értettem hogy mégis hogy érti, csak egy kérdő pillantást vetek oda neki, szerintem a helyemben Ő is hasonlóképp cselekedne. A különleges képességemből nem látott túl sokat, talán az eső miatt vagy talán csak nem is érdekelte, mikor kikászálódtam a tócsából rám förmedt hogy mos t harcolni jöttem vagy csak bohóckodni? Kérdezte, de mielőtt bármit is válaszolhattam volna mondta hogy beszéljenek helyettünk a kardjaink. Igazat is adok neki, ugyanakkor nem is. Komolyan veszem a harcot, de nálam ez nem ölre megy. Én a harc közben nem csak a győzelemre koncentrálok, meg akarom ismerni a társamat, önmagamat, arról nem is beszélve hogy közben jól is akarom magam érezni, és ha ez egy kis bohóckodással jár hát állok elébe.
- Komolyan veszem attól ne félj, de nálam a harc nem ölre megy, nálam egy harc többet jelent szimplán egy küzdelemnél, én akkor meg akarom ismerni az ellenfelem, önmagam és persze nem utolsó az sem hogy közben jól érezzem magam, vagy ha kell szórakoztassam a társam, és ha néha bohócot is kell csinálnom magamból, hát állok elébe. - Mondtam majd a kardom ismét támadó állásba tettem, de hamar észre vettem hogy váltanom kell ugyanis a srác már itt volt velem szemben, így védekezőre fogtam majd hátráltam egyet de mivel láttam hogy szemből jön így kitértem jobbra. A találata sikeres volt valamennyit sebzett is, de nem ez volt a furcsa. Valahogy megváltozott a világ, mindent kékben láttam, és tulajdonképp el is vakított. Egy pillanatra nagyon megijedtem, de gyorsan rájöttem hogy nem is annyira vészes a helyzet elvégre eddig sem láttam túl sokat az eső miatt, épp csak foltokat és a kardon visszatükröződő fényeket, ennek tudatában le is nyugodtam. Kardom magam előtt tartva figyeltem a környezetem zajait, miként az eső a földre hullik, a nézőtéren lévő hangokat, majd feltűnt az amit kerestem. Lépések, ezeket a hangokat kell követnem. Lépések, lélegzet vétel, kard suhanás, ahogy az eső megtörik az ellenfelem ruháján és kardján, mind-mind jellegzetes hangokat adnak ki. Ugyanakkor ha ellenfelem elég közel kerül még a teste hőjét is érezhetem, elvégre lehűlt a levegő, mi meg kimelegedve harcolunk. Ha valamit felém dobna az esőt hangját az is megtörné. Ezen gondolkozva, olyan volt minden nekem mintha lelassult volna az idő, de valahol talán épp felpörgött, szerintem az adrenalin vagy nem is tudom mi, mire véget értem a gondolatmenetemnek ismét észbe kellett kapnom. Lecsendesedtem, és figyeltem védekező állásba álltam de úgy hogy bármikor indíthatok akár támadást is ellene. Ha a közelembe ért, támadtam, most bele adtam mindent, így mivel nem fogtam vissza magam lehettem olyan gyors is mint Ő. Támadtam és legjobb tudásom szerint védekeztem. Ha elég közel jött hozzám, meglepő módon nem védekeztem és hátráltam, a támadását semmisnek véve, támadtam előre hogy megsebezzem, ha sikerült megfogtam a ruháját, és a kardom kéken kezdett el izzani, ez jelentette azt hogy most egy erősebb támadásra készülök. Tehát amint biztosan a közelébe férkőztem támadok a speciális képességemmel, ha nem sikerül csak sok sima vágást, szúrást intézek felé.
- Ne reméld, nem fogom hagyni magam!- Mondtam hogy az ellenfelem is jól hallja.

/Egy sikeres találat miatt páncélom szerte foszlott, és életem ből ami 13 azaz a 65 pontomból maradt 64 életpont./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 10 2013, 00:00

<= Harc az esőben! =>


Nem haboztam megtámadni ellenfelemt. Ez a kis hírtelen kitalált stratégia úgy látszik bejött mivel megsebeztem. Igaz nem olyan mértékben mint szerettem volna. Nem közelharcban sikerült sebzést okoznom neki hanem távolharcban. Mindez azért történt mert kikerülte a támadásom és kitért jobbra. No csak pont ez az amit akartam. Ez az amire imént gondoltam. Jó kardforgató lesz belőle a jövőben – gondoltam mikor láttam hogy kitért. Pont az ilyen alkalmak miatt van a képességemnek messziről hatő része is. Igaz nehézkes kombinálni a klözelharc közben, de úgy tűnik sikerül belejönnöm nagynehezen. Itt vagyok a második a második szinten karcolva a harmadikat és még sokszor nem is kellett használnom a képességem. Na jó talán kétszer vagy háromszor mindössze. Ezt követve reménykedek, hogy sikerült a kellő mennyiségűt sebeznem ellenfelemen hogy ne lásson egy ideig. Bár az eső miatt is nehézkes kiismerni az ellenfél mozdulatait. Tehát hátrálok tőle kicsikét.

Nem tudhatom siekrült e a szeme világát ideiglenesen elvennem így gyorsan cselekednem kell. Kezdek kifutni az időből. Még az előtt végeznem kell vele hogy lejár a képességem hatóideje. Amint ez tudatosult benn igyekeztem ellenfelem háta högé kerülni. Lehetett rajta látni, hogy nagyon koncentrál. Ezt látva egy nagyobb ívben közelítem meg hátulról miközben ide- oda cikázok. Súlypontomat lejebb eresztem, de úgy, hogy még futni tudjak. Persze a pára most is körbejár és lassan az egész arénát belepi. Így ellenfelem ha még látna ott az eső ami zavarja a látását nem beszélve a páráról is. Amint a megfelelő helyen és a megfelelő időben érek ellenfelemhez megpróbálkozok egy hasonló támadással csak a háta mögül. Meglepődve tapasztalom hogy kivédte a támadásomat. Ezek szerint még a páncélzatát nem veszíthette el. A blokkolást követve átváltott támadásba. Hihetetlen gyorsasággal kezdett megsorozni a leányzó. A legtöbbet tudtam hárítani, de nem is egyzser hanem kétszer eltalált. Jelentős mértékben csöjjent az életem. Ekkor nem gondolva a lehetőségekre fogtam a kardomat és bordáihoz próbáltam beleszúrni amilyen gyorsan csak tudtam. Ha minez megtörtént akkor ki is húzom majd hátrálok és elbújok kicsit a párában remélve hogy most már tényleg nem lát engem. Így kicsit visszanyerném az erőmet és a következő támadásomra tudnék fókuszálni.

// Életpontom: 16-12 =4 //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 10 2013, 01:45

__________Harc az esőben!__________


Nem mondhatnám hogy könnyű dolgom volt, mondjuk most a szürke esőfüggöny helyett valami azúrkék szerűséget, látok csak, ez picit olyan mint amikor a napba néz az ember és hosszú ideig csak foltokat lát, nos ez a folt olyan nagy hogy nem látok tőle semmi mást. Az eső kezdett enyhülni, aminek én csakis azért örültem mert a léptek zaja jobban kihallatszott miatta. Kardom szorosabbra fogtam és igyekeztem minél jobban oda figyelni, nehogy ellenfelem megtámadhasson. Igyekeztem ismét a felém szűrődő hangokra koncentrálni, ugyanakkor rájöttem még valamire, fogalmam sincs mit történt mivel nem láttam, de éreztem hogy bizonyos területeken melegebb a levegő, sőt olyan az illata mint a sűrű párának, nem tudom hogy ezt hogy csinálhassa, de gondolom ahol a pára ott rejtőzködhet Ő is. Fordultam picit és tettem pár lépést, ugyanakkor figyeltem vajon a távolból bármi féle lépés hangját hátha megneszelek valamit és egy köríves vágással eltalálom. Még pár lépés majd a közönségből felszólal egy női hang.
- A hátad mögött van! – Kiálltja, így mivel hiszek neki rögtön meg is fordulok és hadonászok párat a levegőben, de gondolhattam volna hogy mivel ő is hallja arrébb húzódik, majd mivel onnan számítok támadásra oldalról vagy hátulról meg támad. Így is történt, egy loccsanást hallottam amit gondolom a lépésével idézhetett elő majd egy közeli vágást intézett felém. Sikerült az elsőt kivédenem de gyorsan rá is kontrázott még egyel, amire nem számítottam, így életcsíkom megint lentebb csúszhatott, tulajdonképp nem láttam mennyivel csakis a vágás lökését éreztem, így azt gondoltam ez is csak kicsit sebezhet, így támadásba is lendültem felé, majd éreztem hogy az a kék köd vagy nem is tudom mi kezdett volna kitisztázódni így újra erősebb „sötétséget” borított a szememre. Most már tudtam hogy sikeresen be másztam a csapdájába, így rögtön hátrálni kezdtem, méghozzá tisztes távolságba tőle.
- Ügyes vagy! De még így sem lesz könnyű dolgod. - Mondtam a fiúnak.
- És megkérem a közönség tagjait hogy pártatlanul figyeljék az eseményeket, neked meg aki segíteni akartál, köszönöm, de így nem fog kiderülni melyikőnk is a jobb! - Mondtam nagyobb hangerővel hogy jól hallhassák, persze az eső így is elnyomhatta a hangom, és talán el sem ért oda ahova szerettem volna.

/Mivel közelről sebeztél így 53 életpontom maradt ^^/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 10 2013, 12:44

<= Harc az esőben! =>


Megindítottam hát a támadásomat a leányzó felé. Minden a tervek szerint halad, de látom, hogy a nagy koncentrálása közepette arra figyel, hogy valyon merre lehetek. Szépnem követi a mozdulataimat ám nem tud végig követni. Ekkor vélhetően egy nő kiált a lelátóról, hogy mögötte vagyok. Nem semmi szeme lehet hiszen az esőfüggöny és a páraköd is takart engem, de ő észrevett. Ez ám az összetartás. Segíteni a másiknak hol az ellenfele. Nem beszélve arról, hogy a párbalyt megzavarja ezzel. Nem kis bátorság szorult bele.
Abban a pillanatban mikor az a rejtélyes nőszemély közölte hollétemet már túl késő volt és ellenfelem megfordult. Hadonászni kezdett a fegyverével amiben semmi rendszert nem véltem felfedezni így talált el két alkalommal. Mivel nem vagyok az aki könnyen adja magát egy gyors kontratámadással vissza is támadtam. Ezután kezdődtek a bajok. Életem meglehetősen lecsökkent. Még egy csapást nem bírnék ki az biztos. Ekkor mitha az ellenfelem hátrálni kezdene amit nem hagyok szó nélkül. Pontosabban nem hagyok rá neki alkalmat így a kardforgató kezét megrgadva magamhoz húzom és ismételten egy vágást ejtek rajta megynek következtében elgáncsolnám. Tehát itt az idő a dolgot kivitelezni.
Ellenfelem már hátrál is, de gyorsabb vagyok mint ő és így meg tudtam ragadni a kezét. Ezt követte volna a gyors vágás, de ki tudta kerülni. Mindez a terv része hiszen a gáncsoláson van a hangsúly. Tehát folytatom is a mozdulatot melynek kövezkeztében kihúzom egyik lábát így elveszíti az egyensúlyát és egy tócsába esne. Persze a kezét közbel el engedem. Amint földetért kardommal megpróbálom a földhöz szegezni úgy, hogy a jobb vállánál keresztülszúrom rajta miközben a fegyverét megpróbálom eltávolítani a kezéből. Vagyis kirúgni. Ha mindez sikeresen megtörtént akkor a sebzést követve szertefoszlott a pengémen lévő kék láng ami azt jelentette, hogy letelt a tíz perces használati idő.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 10 2013, 14:53

__________Harc az esőben!__________

Miután rászóltam a nézőtéren lévő lányra ismét csend lett, ennek örültem ismét csak az eső a léptek és a lélegzet hangát véltem felfedezni, az utóbbiakat csakis akkor ha elég közel volt az ellenfelem. Egy ideig tudtam követni, majd egyszerűen csak megszűntek a hangjai és csakis az eső csepergését hallottam. Így úgy döntöttem jobb ha helyet váltok és hátrálni kezdtem, szépen lassan hogy a saját lépésemtől meg tudjam különböztetni az övét, ha esetleg meghallanám. Pár lépés után hallottam is hogy közelít felém, épp csak nem tudtam védekezni, éreztem hogy megragadja a karom, és sejtettem hogy meg próbál majd megsebezni, így ki tudtam előle térni. Mivel ismét a karom fogta, nem tehettem mást be kellett vetnem az új képességem amit kifejlesztettem nemrégiben.
- Eressz! - Mondtam. A képességem súlyemelés, elvileg könnyebben mozgatok tárgyakat vagy épp amit ebben a világban, ezzel a képességgel, hát lássuk igaz-e, vagy csak kidobtam száz aranyat ahogy az akrobatikára is. Mivel a kezem fogta, tartotta erősen, így ráfogtam a kezére, majd közelebb léptem hozzá, és amilyen erősen csak tudtam, megpróbáltam hátrébb lökni hogy eltávolodjon tőlem. Nem láttam még mindig semmit, csak ha sikerült egy kisebb rántást éreztem a kezemen és egy loccsanást hallhattam a távolban. Ha nem akkor mivel fogta a kezem, én alacsonyabb vagyok mint Ő, a hóna alatt átbújtam még akkor is ha így kicsit ki is kicsavarodott a kezem, és így próbáltam meg ellökni magamtól. Az eső is kezdett csendesülni, és mintha kezdett volna a kék vakság halványodni, lassan kitisztult a látásom.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 10 2013, 15:20

<= Harc az esőben! =>


Tervem miszerint elgáncsolom kudarcot vallott. Sikerült megragadnom ellenfele kezét de elgáncsolni már nem tudtam. Ellenkezőleg ő lökött el magától. Sikerül kifognom az olyan ellenfeleket akik már jártasságokkal rendelkeznek – futott át a gondolat a fejemben. A legutóbbi alkalommal is azért veszítettem mert ellenfelemnem megvolt az akrobatika jártassága. A lány az előbb össze vissza ugrált amiből sejtem, hogy az akrobatika jártassága megvan. Most meg ellökött vagyis a súlyemeláést is birtokolja már ellenfelem. Mivel a legutóbbi alkalommal csak akrobatikája volt ellenfelemnek most nem tudom mitévő leszek.
Tehát ellökött és ügyetlenségemnek háta egy pocsolyába esetem. Most tiszta kosz lettem. Ilyen az én szerencsém. Az eső a nagy részét lemosta a többivel nem törődtem mivel még a párbalynak nincs vége. Életpontom kevés és bármikor visszanyerheti ellenfelem a látását. Tervem ismét kudarcot vallot és lassacskán a képességem is kikapcsol. Felkeltem hát a tócsából. Képességem pont addig aktív marad míg egy támadást be tudok vinni ellenfelemek. Legalábbis reménykedtem benne és ismét nekiálltam támadni. Gyorsnak kell lennem szóval ez az utolsó támadás amibe belekezdek. Tehát ismételten felvettem a támadó testtartásomat majd a bal kezembe vettem a kardom hüvelyét mintha két fegyverrel harcolnék.
Ismét ellenfelem mögé próbálok kerülni össze vissza cikázva. Egyre jobban fáradok szóval minden létező energámra szükségem van az utolsó támadásomhoz. Tehát elindultam felé. Szemből támadok és a megfelelő alkalommal eldobom felé a hüvelyt. Ezzel egy kis elterelést intézek, hogy mögé kerülhessek. Ha sikeresen a háta mögé kerülök akkor a katana-mat az oldalába próbálom szúrni mikor megragadom a haját ellenfelemnek. Ha ez is sikerült nem törődve a testi épségével egy nagyot rántottam rajta remélve hogy most elesik mikor a pengét eltávolítanám a testéből. Ha eljutottam idáig a képességem ebben a pillanatban szertefoszlik a kardomról így a páraköd amiben eddig rejtőztem kezd eltűnni. Hátrálok kicsit ellenfelemtől és védekezni készülök ezzel is nyernék egy kis időt a pihenésre.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 10 2013, 15:52

__________Harc az esőben!__________

Sikeresen hátra tudtam lökni magamtól, a kék folt is kezd kitisztulni lassan és már-már mintha árnyékokat látnák is. Így a körülöttem mozgást lassan kezdem érzékelni, furcsa ez így nekem, eddig csak a fülemre hagyatkoztam, de mivel még mindig nem látok jól, szemem könnyedén becsaphat. Félelmetes képessége van. Hallom hogy a srác közeledik, és az alakjának a körvonalát is kezdem kivenni a távolból. A fiú nem áll meg egy helyben össze-vissza cikázik, hogy bezavarjon, igyekszik a hátam mögé kerülni, próbálom követni a mozgását, nem hiszem, hogy lassabb lennék nála de jócskán lelassít hogy még mindig furcsán látok csak. Mikor kicsit jobban megerőltettem a látásom, azt vettem hogy két kard van nála. Megijedtem, már láttam hasonlót Rita-chan is tud két kardot használni, a fiú támadásait is nehezen védtem úgy hogy egy kard volt nála, a két karodos támadásait nem fogom tudni elkerülni. Kezdtem bepánikolni, majd a kezében lévő kardját elhajította felém, a kard pörögve lendült és a saját kardommal védtem ki egy közbe ütéssel, melynek eredményeképp tőlem jobbra ért földet. Ez idő közben a fiúnak sikerült ügyesen a hátam mögé kerülnie, és onnan oldalba szúrni. Meglepődtem kissé ugyanakkor nem most sem hagytam magam, a srác a hajamba kapaszkodva próbált erőből hátra rántani, de most is a keze után kaptam és mielőtt elrántott volna a súlyemelésemnek köszönhetően előre rántottam, majd rátérdeltem és lefogtam a kardot tartó kezét szabad kezemmel, majd emeltem is a kardom hogy támadjak, de időközben kitisztult a látásom és immáron tisztán láttam a fiú arcát és a felette lévő életcsíkját. Így kardom megállt a levegőben, pár másodpercig csak az esőcseppek hangjai hallatszottak és az ahogy a levegő után kapkodunk mindketten. Majd megszólaltam:
- Tudnod kéne mikor ér véget egy párviadal! – Mondtam neki, elvégre ha most támadok, meg is ölhettem volna, és azt semmi kép sem akartam. Ugyanakkor saját felelőtlensége miatt történt volna, ugyanis én nem láttam semmit csak saját magam védtem. Bele gondolni sem tudtam hogy egyszer akár vörös színű is lehet az indikátorom egy ilyen ostobaság miatt. A fiú már rég vesztett, épp csak az utolsó erejéig kitartott és próbálkozott. Egyszerre tartottam ostobaságnak és néztem fel rá emiatt.
/Egy oldalba vágás miatt veszítettem 53 életpontomból 11 pontot így maradt 42 életpontom ^^/

Köszönöm a játékot ^^

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi10/7300Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Thunder on Csüt. Jan. 10 2013, 16:40

<= Harc az esőben! =>


Tervem kivitelezése közepette már nagyon fáradt voltam, de minden erőmert beleadtam az utolsó támadásomba. Bal kezemben lévő hüvelyt eldobtam ellenfelem felé aki azt ki védte. Bedőlt hát a kis csapdámnak így mögé kerülve egyenest az oldalába mélyesztettem a katana-m pengélyét. Ezddig úgy történt minden ahogy elterveztem, de ahogy folytattam a gondosan felépített tervemet a leányzó megfogta a kezemez és földre tepert. Kardom pengélye elhagyta a testét. Képességem deaktiválódott. Így legalább nem tudja pontosan hogyis néz ki a képességem. Sőt a nézők se mivel az esőföggöny és a pára kellően takart.
Földretepert hát ellenfelem és ismételten a tócsába estem. Jól sejtettem, hogy a súlyemelés jártassága megvan neki.Máskülönben nem sikerült volna a földre tepernie. Szabadon lévő kezével lefota a karforgató kezemet és rámtérdelt. Ekkor tudatosult bennem, hogy a párbalyt elvesztettem. Ellenfelem viszont már meg is indította a mindent eldöntő támadását amit rögtöm meg is állított. Valószínűleg megpillantotta az életcsíkomat. Rájött volna, hogy ha most eltalál azzal akár meg is ölhet? Piros indikátorossá válna akkor. Megállította hát a pengéjét.- Tudnod kéne mikor ér véget egy párviadal! - mondta nekem. Pengéjét visszafogta és csak várt. Várt arra vajon mit fogok neki mondani.
Tudom mikor ér végét egy párbaly, de mivel még nem ért véget a végsőkig küzdök. Ez az én utam. Nem hátrálok meg a haláltól. Történjen bármi nem adom fel. Nem szándékozok végelgyengülésben meghalni. A kardok útját választottam így nem hátrálhatok meg még akkor se ha ellenfelem sokkal erősebb nálam - közöltem a lánnyal aki rajtam térdelt. Ezután közöltem vele, hogy ez az a pillanat amikor véget ért a kettőnk küzdelme. Az eső is kezdett megállni. Mintha csak a mi küzdelmünk miatt eredt volna el az eső. Feladom, gratulálok a győzelmedhez – hangott el tőlem.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi1119/1200Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Cardinal on Pént. Jan. 11 2013, 18:25

Ossu! Very Happy

*megvakarja a fejét* Incubus, haver, figyelj rá oda, hogy ha feleannyi, vagy kevesebb pontod van a speciális képességeden, mint az ellenfeled képzettsége, akkor nem működik az Azúrkék láng. Emellett a helyesírási hibáid száma is túl sok ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam a jutalmazásnál. Kár érte, pedig szép harcot vívtatok, melyet most lezárok Very Happy

RenAi: 15 xp és 50 arany
Incubus: 10 xp és 30 arany
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! Vo36oi0/0Incubus vs. RenAi - Harc az esőben! 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Incubus vs. RenAi - Harc az esőben!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.