Titánok harca - Frisk vs Sil

Go down

default Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Kedd Szept. 04 2018, 09:36

Mit tesz az ember lánya, ha szeretné összeszedni magát, és bátorságot gyűjteni Aincardban? Elmegy az arénához (mert hallotta, hogy éppen most fejezték be a fejlesztését).
Igen, ez már komoly bátorságot igényelt tőle a legutóbbi győzelme után, amikor Hikari szó szerint berángatta a küzdőtérre.
Most, miután kétszer elkeveredett, és háromszor kért segítséget a teleportkaputól idáig, látja, hogy nagy tömeg van a bejáratnál, úgyhogy esze ágában sincs odamenni. Megáll valamivel távolabb, hogy azért rálásson az emberekre.
Na de ki is legyen az, akit megkér, hogy harcoljon ellene egy meccsen?
Az a nagydarab marcona aki olyan magas mint Quentin, de kétszer olyan széles és rettentő morcosnak néz ki az biztos nem lesz jó… Már csak attól, hogy ilyen távolról nézi, inkább elbújni támadt kedve (és be is húzódott a legközelebbi épület mögé, nehogy észrevegye az illető)
Ott van az a színes hajú lány… Akinek nagyobb a fegyvere, mint ő maga, és most is éppen egy nála másfélszer nagyobb férfit gúnyol nagy hangon.. Nem, ő se lesz jó… Nem biztos benne, de úgy sejti még el sem fogadná a kihívást, ellenben hamar felhívná a figyelmet a megszeppent kislányra.
És akkor ott van az a szemüveges srác… Na ő pont úgy néz ki, mint aki nagyon sokat magyarázna, amiből Fuwa egy szót sem értene, de a végén az sülne ki belőle, hogy mindezen megfontolásokból nem lenne előnyös a kislánynak, ha egymás ellen harcolnának. Nem jó…
Keresi a következő alakot akit jobban megnézhet, de valaki neki jön hátulról, amitől kibillen az egyensúlyából, amit csak két ingatag lépés után nyer vissza, és ezzel kikerül  fal védelméből.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Pént. Szept. 07 2018, 22:00

Nem igazán tudtam, hogy hol vagyok…. vagy, hogy épp mit csinálok. Miért és hogyan. Sosem jártam erre és nem is akartam idejönni. Szimplán…. eltévedtem. Kicsit kétségbe ejtett a tudat, hogy ilyen könnyen eltévedtem, pedig úgy emlékeztem, hogy jó fele fordultam le a fogadó fele. Viszont, ahogy egyre beljebb és beljebb jöttem úgy tűnt egyre kevésbé ismerősnek a terület, majd egyszerűen teljesen felhagytam azzal, hogy megtaláljam a visszavezető utat. Nem vagyok elég tapasztalt, hogy magamtól visszataláljak és túlságosan tartok az emberektől, azért, mert a végén haszontalan kölyöknek tartanak majd és mindenki megutál… nem akarom ezt! Bármit elfogadok, csak ezt nem! Nem akarok haszontalan lenni! Így pedig muszáj lesz magamtól hazajutnom, ha már találtam el egy helyet, ahol megszállhatok a pincében. Sajnos fizetni nem tudtam, de a csapos megengedte, hogy a szalmazsákokon aludjak, cserébe, ha naponta segítek neki kicsit. Kedves egy ember, de kicsit ijesztő. De legalább van, hol aludnom alkalomadtán. Mindenesetre tanácstalanul nézegetek, mikor is hirtelen valaki nekem csapódik. Felsikkantok, ahogy feldöntenek, bár jószerével magam esek el rémületembe, s bár érezhető volt, hogy nem én voltam a hibás, sőt a lányt is meglökték, egyszerűen nem bírtam magammal és gyorsan térdeimre fordulok és homlokomat a földhöz nyomom.
- E…elnézést a figyelmetlenségemért… - cincogom pánikozva – Ígérem t…többször nem fordul elő. – mondom, majd próbálok minél gyorsabban felállni és arrébb futni sietősen.
Természetesen azonnal megállok, ha elkapja a kezem, vagy utánam szól, még akkor is ha érezhetően ingerülten, leszidóan… el kell viselnem, hisz úgy voltam vele, ha nem lennék ilyen ügyetlen, hogy eltévedjek az úton… akkor biztos nem történt volna ez a baleset… szóval tuti én vagyok a hibás… így ha nem tudok elfutni időben elviselek bármilyen büntetést, bár rémült tekintetemet a lány cipőn tudom csak tartani, hisz egy szolgáló nem nézhet egy magasabbrendű személy szemeibe engedély nélkül…


Spoiler:
Szint: 20 (10 exp)
Élet: 8
Fk: 25
Erő: 13+1
Kitartás: 20
Gyorsaság: 15
SK: 10
Páncél: 2
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi236/1500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Pént. Szept. 14 2018, 10:21

Már az sem volt kellemes neki, hogy kilökték a fal takarásából, de ráadásul neki is csapódott valakinek, aki vele együtt elesett. Kicsit megijesztette az ütközés, és rögtön vissza is ugrott a fal takarásába. Nem szeretné, ha valaki megint kipécézné magának, és berángatná az arénába. Azután kiles, hogy megnézze, ki az, akit fellökött.  Elszégyenli magát, előszedi a füzetét, és beleír egy szót, amit atán felmutat a kislánynak, akinek nekiment.

Bocsánat

Csak ekkor néz meg jobban. Hozzá hasonló alkatú lányka vagy, és kedvesnek is nézel ki. Éppen ezért érezte hibásnak magát, hogy fellökött. Ha mondjuk egy nagydarab, ijesztő fickó lettél volna, akkor inkább el is szalad, de nem jut el odéig, hogy bocsánatot kérjen, mert megijedt volna, hogy bántani fogod, amiért ügyetlen volt.
Eközben elvörösödik, mert lehajolsz a földre, és bocsánatot kérsz. A kezével is tiltakozni kezd, hogy nem kell, emiatt elejti a füzetet. Nem érti miért kérsz bocsánatot, amikor ő nem volt elég óvatos.
Még jobban zavarba jön, lehajol, hogy felvegye. Pontosan ezért akar gyakorolni. Nem jó, hogy ilyen ügyetlen... Így nem megbízható, és folyton veszélyben lesz. Akkor pedig hogy fogja megmutatni, hogy egyedül is boldogul?
Ahogy közben kicsit megnyugszik, megint végignéz a rajtad. Veled talán jó lenne gyakorolni. Nem vagy ijesztő, és úgy nézi nem fogsz megharagudni akkor sem, ha nincs kedved bemenni az arénába.
Felül a sarkára, és megint ír egy mondatot a füzetbe.

Van kedved gyakorolni velem?
pislog tiszta tekintettel, és reménykedve, hogy elfogadod. Így nem kellene félnie a többi arénázótól, mert mondhatná, hogy már van partnere, és utána pedig hamar el tudna tűnni.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Szomb. Szept. 22 2018, 01:03

Lehorgasztott fejjel vártam a szidást… az ordibálást, vagy a lenéző motyogást. Vártam, mikor jön és már nem bírtam ki sokáig. Éreztem, hogyha tovább érzem rajtam a tekintetét úgy, hogy nem szólal meg, a végén nem tudom megállni könnyeimet… ennyire elszúrtam volna? Ennyire használhatatlannak tart, hogy még szóra se méltat? Tényleg ilyen szánalmas lennék? Jó pár perc telt el érzem, ahogy önbecsülésem egyre jobban kezd elhagyni és teljen összetörök. Ám ekkor egy tompa folytatott, akadozó hang szólal meg fölöttem.
- K...kér…em… - hallom a fiatal lány hangját.
Meglepetten pillantok fel, megfeledkezve magamról, de ahogy látom mi is folyik itt, valamennyire sikerült összeszednem annyira a gondolataimat, hogy nagyjából összerakjam a miért/hogyan dolgokat. Továbbra is lesütött szemmel, de azért fel-felpillantva szólalok meg.
- B…bocsánat, nem tudtam, hogy Ön így kommunikál Kisasszony…. E….Elaila Heldfrisk vagyok szolgálatára, kérem parancsoljon velem. Ha ezzel boldoggá tehetem Önt, szívesen elkísérem a Kisasszonyt egy mérkőzésre. – hajtom meg ismét a fejem, majd sarkamra ülve kezemet szorosan a combjaimra raktam várva mi lesz a folytatás. Nem igazán tudtam eldönteni mit kéne tennem, de valamilyen szinten megnyugodtam, hogy nem vagyok egy nagy adag szerencsekupac… a lány szeretne velem harcolni! Lehetséges, hogy mihaszna vagyok ilyen téren, de ő mégis felkért, hogy segítsek neki edzeni! Végre… végre olyan sok ideje vártam, hogy valakinek szüksége legyen rám! Még ha boksz zsák is leszek, legalább nem vagyok csődtömeg! De muszáj lesz odafigyelnem! Ha azt szeretné, hogy harcoljunk, muszáj leszek komolyan venni és teljes erőből harcolni! Viszont nem ismertem az itteni környezetet. Nem értettem ezekhez és a modern technológiában én mindig elveszettnek éreztem magam…. szóval hagytam, hogy újdonsült (bár nagy valószínűleg ideiglenes) gazdasszonykám megtegye azt, ami az ilyen dolgoknál meg kell tennie….
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi236/1500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Szomb. Szept. 29 2018, 15:48

Először kicsit elkeseredik, hogy nem nézel fel, de nem adja fel, nagy nehezen ráveszi magát, hogy megszólaljon, és így felhívja magára a figyelmedet. Merthogy úgy értelmezte, hogy nem figyeltél rá.
De sikerült neki, végre válaszolsz. Megrázza a fejét, hogy nem baj. Megérti, hogy arra számítottál, hogy beszélni fog, és egyáltalán nem haragszik érte, hogy emiatt nem nézetél fel, hogy láthasd az írást.
A válaszra, hogy szívesen elkíséred az arénába, boldogan elmosolyodik, és gyorsan felír egy szót a füzetébe, amit mostmár a kezedbe nyom, hogy biztos észrevegye mit írt

Köszönöm!

És valóban, rendkívül hálásan pislog rád. Oda is sétál az aréna bejáratához, ami pillanatnyilag épp szabadon van, és pislog a panelra. Annyi minden van ott, hogy nem igazán tudja, hol kezdje, vagy mit állítgasson be. Legutóbb egy kicsike esélye sem volt beleszólni... A hátán végigfut a hideg. Nem szeret emlékezni arra... Inkább a panelt bűvöli tovább kicsit.
Terület... mező... Azon szép virágok vannak... Erdő... ott sok a fa, és nem biztonságos, nem tetszik neki... Hegy... Az meg tele van sziklákkal nem, nem lesz jó... Tengerpart.. Ez tökéletes! A tengerpartot nagyon szereti, ott biztosan jó lesz a dolog.
Időjárás.. Hóesés... Az hideg, nem jó... Köd... azt nem szereti, olyankor nem lát rendesen, nem, ez sem jó... Eső... Akkor vizes lesz, nem szeret vizes ruhában mászkálni... Napsütés... Napsütésben gyönyörű a temger, legyen napsütés!
Egyéb dolgok... Futóhomok? Nem, az nagyon veszélyes, olyat nem rakhat bele... ingovány.... Az sem hangzik jól... A legjobb lesz, ha nem tesz semmi mást..
Azt hogy mi az első lépése az arénának... Na azt meg teljesen elfelejtette...

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Szomb. Okt. 06 2018, 21:14

Türelmesen és izgatottan vártam mi lesz. Nem tudtam mit csináljak, vagy miben segítsem a lányt. Nem szólt semmit, így úgy véltem nem igényli egyelőre a segítségem ebbe. Viszont a harcban igen! És ez nagyon felpörgetett. Rég volt, már, hogy bárkinek a kérését teljesítettem… eddig bármit képes lettem volna megtenni ezért a pillanatért, most végre eljön! Sejtem igaz, hogy tiszavirág életű lesz az örömöm, de legalább van egy rövidke pillanatom az életben. Ahogy a lány szépen összedobta az arénát, én türelmesen vártam és ellenőriztem minden jól be van állítva. Véletlenül se akartam csalódást okozni, így úgy voltam a legfrissebb állapotomban kell megjelennem előtte… bár tény, hogy nem sok különbség lett így sem, mint az ellenőrzés előtt, de hát sajnos nem tudok ezzel mit tenni. A lány végül befejezte, és én némán (de annál lelkesebb) bólintással jelzem, hogy készen állok, így, ha megadja a jelet már szaladtam is az aréna túloldalára, hogy minél előbb kielégíthessen partnerem kívánságait. Miután végül az aréna beengedett, már aktiváltam is a rejtőzködésemet, és bujkálva osontam az ellenfelem felé. Biztos nem örülne, ha lebecsülném, így teljes erőből támadok. Késemmel meglepetés rohammal támadok, és gyors vágásokkal próbálom megsebesíteni ellenfelem. Tisztában vagyok vele, hogy semmi esélyem sincs ellene… tudom… de nem érdekel. Addig próbálok kitérni és megtámadni, míg pihenőt nem kér, vagy rám nem szól, hogy hagyjam abba. Muszáj mindent beleadnom! Anélkül… hogy nézhetnék a szemébe? Kicsit furi volt, ahogy a pengéket más játékosra emeltem. Próbáltam már máskor is (leginkább kérésre) az úgy nevezett PvP-t, de akkor nem sikerült eltalálnom senkit se. Talán most másképp alakul.


// 2x támadok, ha talál, a sebzéssel egyenértékű méregjelző kerül rád, de életvesztést még nem szerzel (vizualizálva a HP-csíkod belilul, a páncélod azonban sértetlen) //


Elaila Heldfrisk (20. szint): 40/40 HP, 2 páncél, 55/75 CSP 


Elaila Heldfrisk (Sebzés: 7 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Silenece (Sebzés: 19, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.4 SP kiskörönként.)

Elaila Heldfrisk (20. szint): 40/40 HP, 2 páncél, 75/75 CSP 
Silenece (19. szint): 80/80 HP, 2 páncél, 75/75 CSP
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi236/1500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 06 2018, 21:14

The member 'Elaila Heldfrisk' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4767251444_0f76bf2817_s Titánok harca - Frisk vs Sil 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Szer. Okt. 17 2018, 23:14

Nagy nehezen sikerül beállítania a panelt. Kifejezetten büszke emiatt magára. Egyedül meg tudta csinálni! És nem is volt olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnt... Csak pár percet (és néhány türelmetlen morgást a hátuk mögül) vett igénybe. Ez elsőre igazán dícséretre méltó teljesítmény, uye?
Aztán menne be, de... Kiderül, hogy az ellenfelet elfelejtette kiválasztani... Gyoran elküldi a kihívást teljes életes, de nem élet-halál harcra. Nem egészen értette ugyan a különbséget, de a fejébe lett verve, hogy SOHA ne fogadjon el és ne is küldjön élet-halál harcra szóló kihívást.
Végül belép a homokos tengerpartra, amiben egy pillanatra el is felejti, hogy bizony ez egy harc lesz, csak ámulva nézegeti a tájat. A visszaszámláló hangja ránja vissza. Gyorsan előkattintja a kardját, éppen időben ahhoz, hogy az első kést ki tudja védeni. A második azonban végigkarcolja, és lilára szinezi a HP csíkját. Amit minden bizonnyal észre is venne, ha figyelné, hogyan alakul az élete. De jobban leköti, hogy ne hibázzon.
Mivel fel volt rá készülve, hogy harc lesz, nem lepődik meg, hanem ahogy Grimmtől tanulta, megpróbál gyors mozdulattal visszavágni, és megkarcolni a lány karját. Nem akar komoly sérülést okozni neki, akkor sem, ha egyébként megtanították neki, hogy nincs különbség a karcolás és a tiszta vágás között. Miután pedig lecsapott a kardjával, megpróbál oldalra és hátrafele ugrani, hogy legyen tere a következő csapásoknál is védeni az esetleges támadást.
Egyáltalán nem profik a mozdulatai, de érződik rajtuk a gyakorlottság. Nyugodt marad, koncentrál, és le sem vesz a szemét a lányról, nehogy rosszul mérje fel merről, és mikor érkezik majd a következő támadás.


//1 sikeres támadás, 19 sebzés

Silenece (19. szint): 80/80 HP, 2 páncél, 66/75 CSP


A hozzászólást Silence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 17 2018, 23:16-kor.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 17 2018, 23:14

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Kedd Nov. 06 2018, 20:41

Nem igazán tudtam a lányra koncentrálni. Hiába bíztattam magam, hogy sikerülni fog, sikerülni fog, egyszerűen elrontottam… Az első tőrömet játszi könnyedséggel blokkolta és a második is épp, hogy csak karcolta. A sírás tudna kerülgetni, ha nem lennék olyan vidám, hogy végre valaki hasznára lehetek. Ellenfelem, a lány viszont jóval ügyesebben és gyakorlottabban mozdult, mint én és ütései is jóval határozottabb és precízebb volt, mint az én ügyetlenke csapásaim. Azonban támadása csak megkarcolt, ám ez is bőven elegendő volt, hogy életsávom lecsökkenjen. Kicsit aggódtam, hogy le fog szidni miért vagyok ilyen ügyetlen, ám mivel látszólag élvezte a harcot, bátortalan mosolyt engedtem meg magamnak, hisz végre valaki nem unja el magát rajtam. De muszáj lesz folytatnom a dolgokat! Erőt veszek magamon, majd újult erővel rohanok neki ismét, hogy ezúttal is megpróbáljam eltalálni. A mellkasát célzom, hisz azt a legkönnyebb megszúrni és nem érzem magam elég tapasztaltnak, hogy komolyabb manőverekkel próbálkozzak, vagy valami hasonló. Így marad a biztonságos út. Akár sikerül, akár nem, kissé lihegve hátrálok el és kissé tanácstalanul, gyenge hangon végül megkérdezem:
E…elégedett tetszik lenni a szolgálatommal e..eddig kisasszoy? – kérdezem aggódva.
Reménykedek benne, hogy igenlő választ mond, ebben az esetben az arcom szinte felragyog, ám ha nem kapok választ, vagy nemet mond, arcomon aggodalom jelei mutatkoznak, hisz félek, hogy büntetés lesz belőle. Nem szeretem, ha büntetnek. Még ha nem is érzek fájdalmat, túl sok nekem ez! Túl sok… túl sok fájó emlékem van róla, hogy valóságosnak éljem meg! Így hát nem tudok mást tenni, csak reménykedek, hogy ideiglenes gazdasszonykámnak ínyére való vagyok.

Elaila Heldfrisk (20. szint): 13/40 HP 35/75 CSP

OCC:
Sil 1 Hp-t sérül az életsávjából méregjelzők 6/7, a 2 találattal 2x7 méregjelző kerül fel: méregjelzők 20/21


A hozzászólást Elaila Heldfrisk összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 06 2018, 20:44-kor.
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi236/1500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 06 2018, 20:41

The member 'Elaila Heldfrisk' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4766612103_86ee832108_s Titánok harca - Frisk vs Sil 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Vas. Nov. 25 2018, 16:29

Erősen koncentrált. Szeretett volna minnél ügyesebben, minnél hatékonyabban támadni, és egyszerre védekezni is.
A feladatát megnehezíti, hohy nagyon kényelmetlenül érzi magát még ebben a helyzetben. Nem véletlenül választotta a legkevésbé ijesztő, kedvesnek tűnő lányt. Nehezen viseli a harc okozta nyomást, de éppen ebben szeretne egy kicsit fejlődni.

Ezúttal megpróbált ellépni a két támadás elől, de nem sikerüt neki. Az első eltalálta a mellkasát, a második pedig a karját hasíította végig. De nem rettent meg tőle, hiszen nem érzett fájdalmat, hanem hátraugrott egy kicsit (nagyon kicsit, hogy el ne essen) és készenlétbe emelte a kardját, próbálva kitalálni hova támadjon legközelebb. Nem volt nagy tehetsége a tervezéshez, és a stratégiákhoz, de annyit megtanult Grimmtől, hogy hová érdemes támadni, és hova veszélyes. Mivel csak gyakorolni akart, olyan célt keresett, ami nem veszélyes a lányra, még akkor is, ha Aincardban nem eshet baja a támadás miatt.

A kérdésére leengedi a kardot, barátságosan elmosolyodik, és nagyot bólint. Kezd belejönni a dologba, és bár a lány sikeresen támadott is, de nem volt ijesztő, csak kicsit meglepő a dolog neki. Szóval határozottan jó partnert talált a lányban a gyakorláshoz, és hálás nkei, hogy teljesítette a kérését, és bejött vele az arénába.
A reagálás után pedig megint felemeli a kardját, és megpróbálja eltalálni a lány karját oldalról.Viszont túlságosan siet a mozdulattal, és rosszul méri fe a távolságot, így a kardja néhány centire suhan el a lánytól. Pár pillanat fáziskéséssel lép hátra, hogy tudjon védekezni, és várja a lány újabb támadását. Próbál ezúttal ügyesebben védekezni mint az előb, és nem sebződni a támadástól.


Silenece (19. szint): 79/80 HP, 2 páncél, 57/75 CSP[/color]


A hozzászólást Silence összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 25 2018, 16:39-kor.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 25 2018, 16:29

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 14 2018, 18:32

The member 'The Gleam Eyes' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4766610511_dda12706fc_s Titánok harca - Frisk vs Sil 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Pént. Dec. 14 2018, 18:45

Annak ellenére, hogy támadásom eltalálja a lányt, tudom, hogy nem fogom egykönnyen levenni a Hp-ját, hiába is akarnám sebezni. Sajnos az én sebzésem nem így működik, de talán nem is baj… remélem. Mindenesetre a lány a kérdésemre bíztatóan nézett felém és úgy tűnt, hogy nem sajnálja, hogy ilyen ügyetlen és gyenge ellenfele vagyok. Tisztában vagyok, hogy nem vagyok túlságosan erős ellenfél, hisz nincsenek fegyvereim és hiába is találok sebzésem nem sebez azonnal. Két kezdő tőrtől pedig ne várjon az ember csodát… én se várok. Már az elején tudtam, hogy semmi esélyem a lány ellen. De nem bánom. Nem bánom, hisz a lány bólint azután, miután megkérdeztem, hogy elégedett-e velem. Így hát folytatom azt, amit tudok. Még egy támadás erejéig mindenképp legalább is. Tudom, hogy nagy eséllyel nem élem túl a következő támadását a lánynak, de legalább bíztatom magam azzal, hogy így legalább elégedett lesz a győzelmével, még ha nem is vagyok olyan veszedelmes ellenfele. Megemelem a késeimet és újból nekitámadok ezúttal a karját és a lábát célozva, remélhetőleg, hogy sikerül ezzel megsebesítenem, bár azt sem bánom, ha nem. Félénkek a mozdulataim továbbra is, de azért megnyugtat, hogy egy olyan szelíd természettel van dolgom, mint ez a lány. Bár tény, hogy nem örülhetek még ennek, hisz lehetséges, hogy amit én látok, az csak a mézesmázos hazugság és kiderül a végén, hogy az egész, amit eddig mutatott, csak egy édes hazugság. Nem örülnék neki, de muszáj erre is felkészítenem magam, hisz sokkal jobban fog fájni, ha azt tapasztalnám, hogy a lány csak segíteni akar nekem és utána elárul.. azt nem viselném el…

Elaila Heldfrisk (20. szint): 13/40 HP 15/75 CSP

OCC:
Sil 4 Hp-t sérül az életsávjából méregjelzők 16/21, a 1 találattal 7 méregjelző kerül fel: méregjelzők 23/28


A hozzászólást Elaila Heldfrisk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 17 2018, 20:44-kor.
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi236/1500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Hétf. Dec. 17 2018, 20:25

Vidáman mosolyogva állt szemben a lánnyal, szemmel láthatóan elégedetten, és kicsit izgatottan is, ahogy lassanként őt is bevonta a harc hangulata, és lelkesedése. Nem agresszíven, de mindent megtett azért, hogy ő kerüljön ki győztesen a párharcból, amiről úgy ítélte meg, hogy nem veszélyes a másikra nézve.
Egyre magabiztosabban állt a harchoz, és ezzel párhuzamosan egyre hálásabb lett a lánynak is, hogy annak ellenére, hogy Fuwa ilyen tapasztalatlan és ügyetlen, elvállalta, hogy játszik vele egy edző harcot. Meggyőződése, hogy máris rengeteget tanult belőle. Az agya folyamatosan pörgött, és egyre inkább sikerült felvennie a harc tempóját, és elemzgetni a maga egyszerű módján a helyzeteket. Észrevette, hogy mit rontott el a mellé ment támadásoknál, és alaposan megjegyezte, hogy milyen volt, amikor sikerült eltalálnia, és utána védenie is a lány támadásait.
Most is, ahogy a lány kétszer is eltalálta, észrevette, hogy a vála teljesen védtelenül maradt, és anélkül támadható, hogy komolyabb sérülést okozna (mintha olyat lehetne Aincardban), és amilyen gyorsan a reflexeiből telt, nem sokat foglalkozva a precíz célzással, igyekszik eltalálni a lány karját.
Sajnos ezúttal is elkapkodta, és éppen sikerült úgy lesújtania a karjával, hogy a lány tőrén végigcsúszva a fegyver anélkül csúszott le találati helyről, hogy sérülést okozott volna. Gondolatban leszidta magát, amiért nem figyelt eléggé. Legközelebb ügyesebben csinálja, de lendületből vissza is lendíti a kardját, és ezzel a mozdulattal már sikerül végigkarcolnia ellenfele felkarját. Igen. Legközelebb biztosan ügyesebb lesz.
Merthogy szándékában állt a lányt jobban is megismerni, és esetleg, ha újra sikerül összeszednie a bátorságát, megint megkérni majd, hogy legyen a segítségére a gyakorlásban. Nem igazán volt még körülötte maga-forma lány, úgyhogy most nagyon örül neki, hogy találkozott egyel, akivel tényleg egyenlő félként edződhet-fejlődhet.
Silenece (19. szint): 75/80 HP, 2 páncél, 19/75
// A második támadással ha jól számolok nyertem :3 Köszönöm a játékot :3


A hozzászólást Silence összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 17 2018, 20:48-kor.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 17 2018, 20:25

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Silence on Hétf. Dec. 17 2018, 20:45

2.támadás

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi2337/2500Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 17 2018, 20:45

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Titánok harca - Frisk vs Sil 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Cardinal on Szer. Dec. 26 2018, 14:47

System Update! Aréna küzdelem zárása folyamatban. 25 exp jóváírva. 60 arany jóváírva.

Silence +48 pont
Elaila Heldfrisk -48 pont

Aréna küzdelem zárása befejeződött.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Titánok harca - Frisk vs Sil Vo36oi0/0Titánok harca - Frisk vs Sil 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Titánok harca - Frisk vs Sil

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.