[Küldetés] Narnia krónikái

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Ronye Arabel on Csüt. Nov. 02 2017, 00:48

Kiwi
A küldetéseid között találsz egy újat, Narnia néven. Csakhogy hiába próbálod lenyitni, más infót nem találsz róla.
Kiválasztott lennél? Meglehet. De vajon hogyan történt a kiválasztás? Smile

A pandahölgy úgy tűnik készséges, de az ember szóra valami riadalomhoz hasonló ül ki a pofájára.
- Nem, nincsenek más emberek, csak a királynő… és te… - és mintha erre csak most döbbent volna rá, gyanakvóvá válik a tekintete. - Te is ember vagy. A királynő társa vagy? - kérdezi halk hangon, ugrásra-készen.
HA sikerül a kérdést tisztázni, van alkalmad feltenni a következő kérdésedet is.
- A királynő fekete hajú, hófehér bőrű, kék szemű ember. Vékony mint  a bambusz. Egy manccsal összetörhetném. De nincs egyedül. Valahogyan megbabonázta a farkasok népét, és a segítségével sorra igázza le Narnia nemes népeit. A fiaink azért harcolnak a fronton, hogy megakadályozzák, hogy eljusson a mi népünkig. Boopy szülei összekötők voltak a front és közöttünk… - int fejével a kis panda felé. Vannak még kérdéseid? Vagy tervezel tenni valamit?

Szophie

Oh jaj… A farkasok az információra, hogy több ember is van a hegy alján, néhány pillantással gyors kupaktanácsot tartanak, aminek a tartalmát még Vezér sem értheti. Közös jelnyelve ez a falkának, amit csak az érthet, aki benne élt huzamosabb ideig.
- Vigyetek oda, és segítsetek elfogni egyet. Utána szabadon elmehettek. - közli végül a döntést a csapat szószólója.
- Nem alantasodott a népünk sehová, fattyú. - vicsorog Vezérre egy másik a kérdésére válaszul. - A királynő kiérdemelte, hogy a falka vezére legyen - sziszegi szinte a fogai között morogva. Nem úgy tűnik, hogy el lehet őket téríteni ettől a meggyőződésüktől…
A megszólalásodra mérgesen felmordul mindegyik
- Nem, ember, a seregek idefent vannak, a hegyekben, a királynő szolgálatában. - méltat egyikük végül mégiscsak morrantásra, majd elkezdenek terelgetni titeket lefele a hegyről.


Simeon:

Értetlenül pislog rád a polip. Mi az, hogy "ahonnan mi jöttünk"? Úgy néz ki számára Narnián kívül nem igen létezik világ…
Nem akarsz velük menni. Rendben. De ettől függetlenül a három polipnak talán meglepő ereje van, és ha lassacskán mindkét kezedtől fogva araszonként húznak magukkal. Nem tudod őket csak úgy felkapni.
Akkor sem hagyják abba, miközben tengerszemmel vitatkozol.
A végeredményre viszont… Megállnak és szinte egyszerre próbálnak mind az öledbe ugrani, hiszen úgy mégiscsak gyorsabb. Elbírod vajon őket egyszerre? Very Happy Megállni mindenesetre nehéz lesz a lábadon Smile
Egyikük (nem az, akit először felvettél) lelkesen mutatja az utat az egyik csápjával, kissé északabbra.
- Arra lakik Octovus! - jelenti ki mellé.
Ahogy haladtok észak felé, érezheted, hogy bár nem hirtelen, de fokozatosan lehűl a levegő. Mire odaértek a tíz polip búvóhelyéhez, már egy pulóver biztosan elkél.
Ami rögtön feltűnhet, hogy a polipok elszomorító állapotban vannak. A bőrük veszélyesen száraznak tűnik. A 4 akivel az erdőben találkoztál, valószínűleg erősebb, fiatalabb a többinél, azért bírja jobban a vízhiányt, de ha most őket is jpbban megnézed, felfedezheted a jeleket.
Octovus pedig egyből arra kér, hogy segíts valahogy a tengert felolvasztani.
Na? Még mindig óckodsz a boszorkánytól?

Cear:
- Szólíts Agyarnak - vakkantja szűkszavúan a vezetőd, Észak felé haladva egyre kevésbé tűnik magabiztosnak, és erősnek. Van ott valami, amitől fél.
A kérésedet hosszú csend követi, aztán halkan válaszol.
- Sajnos nem vezethetlek oda. Veszélyes a mi falkánknak arra a területre merészkedni. Ha a hegy felé mész, biztosan megtalálod. Meleg öltözettet nem tudom hol találsz, Narniában senkinek nincs szüksége ilyesmire.
Közben a távolból, a hegy felől farkasvonyítást hallasz. Na? Hogyan tovább?
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 05 2017, 15:27

A kérdésemre kapott válaszon én magam is meglepődtem picit, bár tény, hogy hasznos volt.
- Ha az lennék, már tudnám, hogy egyáltalán mit akarjak kezdeni itt. – Válaszoltam hidegen, de az „ugrásra kész” megnyilvánulása elhidegített. Hiszen olyasmiért lettem volna, megtámadva, amihez se közöm, se érdekem sincs. Amennyiben ez elég volt, így folytattam.
- Nem, önszántamból jöttem ide és elég sok dolog ér újdonságnak. Mint például nálunk nem beszélnek az állatok és nincsenek királynők sem. – Bár az utóbbival nem értettem teljesen egyet, hiszen nem egy jellem van, aki igencsak annak érzi magát, és a legszomorúbb az, hogy úgy. Egy szalmaszálat sem tett keresztbe érte. A küldetések listázásánál láttam, a címet az azonos nép nevével. „Narnia”. Tehát egy rejtett küldetésbe csöppentem. Hasznos lehet, bár a legtöbben állítólag, pont az ilyen kihívások teljesítése alatt, tűntek el. Nem, úgy tűnt az elmondások alatt, hogy könnyen és gyorsan felgöngyölhető küldetés lesz, de az viszont kifejezetten nem tetszett, hogy egyedül veszek részt rajta, mint játékos. Összevontam a szemöldököm, hezitáltam, hogy mit is tegyek. Végül, a kérdésektől még nem lesz bajom. De nem tudtam, mit is kezdjek ezzel az egésszel… Hiszen egyedül, egy ilyen volumenűnek tűnő, küldetést nem akarok egyedül véghez vinni és talán nem is lehet. A farkasok önmagukban nem erős szörnyek, de… ha sok van belőlük, rosszul lehet velük járni, akárcsak a koboldokkal.
- Nos, vagy megbíztok bennem, vagy nem. Amennyiben igen, azt hiszem kénytelen leszek a frontról érdeklődni és találkozni pár fiatallal. Amennyiben nem, akkor légyszíves mutassátok meg, hogy juthatok ki a saját világomba. Aminek a kapuja egy szekrény volt. – Adtam ultimátumot. Sok kedvem egyedül nekivágni egy ilyen feladatnak nem volt kedvem, de azt hiszem, hiába mennék vissza, hiszen már nem láttam a szekrényt amikor ott helyben megfordultam sem.


_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Vo36oi3303/3500[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Szophie on Szer. Nov. 08 2017, 22:03


Rendben. Szóval a tények: A beszélgetés pont elég időt adott arra, hogy Szophie kipihenhesse magát. Az időhúzás látható jeleket produkált az idomárlányon, légzése visszalassult, és készen állt az újabb hullám menekülésre. Most már valamennyire tisztult is a kép, habár azt még mindig nem tudhatta, miért is akarnak a farkasok mindenképpen embereket. Dönthetett. Megpróbálkozhatott volna a harccal, ami többnyire szimpla farkasok ellen ment volna neki, ám ezek a Narniaiak ismeretlen jellemzőkkel bírtak. Elfuthatott, hiszen a közelben már ott sötétlett a fenyveserdő jégcsapként felfelé nyúló fa hadserege. Becsaphatta őket, és amazok követik a hegy aljára, addig pedig lett volna ideje kitervelni, hogyan tovább. Neki mégis az tűnt a legizgalmasabbnak, hogy találkozzon a boszorkánnyal. Meg akarta ismerni a gondolatait, a módszereit. Tudni akarta, hogy boss-e, mob-e, micsoda is ő. Hogy le lehet-e győzni. Úgy volt vele, hogy akár még be is állhat a társaságába, ameddig amaz jó mókának tűnik, aztán csak akkor lép mást, ha már megunta a játszadozást. Ugyanakkor nem bízott a farkasokban, és nem ismerhette a hókirálynő jellegzetességeit sem, így nem tudhatta, nem-e bántja őket. Nem volt annyira magabiztos a szintjében, hogy minden kétség nélkül ezt az utat válassza. Nem tudhatta azt sem, hogy ideát a teleportkristály működik-e. Azon kezdett el gondolkodni, vajon mennyire van még jó "állapotban" a politikai érzéke. Aztán eszébe jutott a börtön. Ha valahol elment minden ilyesfajta tudása, az akkor az a hely. Viszont, ha valahol megtanulta, hogy egyedül is tudnak boldogulni, az is az a hely. Kár, hogy ott belé nevelték a csapatok fontosságát is.
Sok ideje viszont nem maradt ezen gondolkodni. A farkasok ott álltak vele szemben. Lépniük kellett.
- Egyet hagyjunk életben, aki elvezet az uralkodóhoz. - mondta végül. A farkasok, talán még fel sem fogták, mit mondott, mire Vezér már támadásba lendült. Abban a pillanatban Szophie hátrálni kezdett, miközben Vezér támadásából igyekezett megítélni a farkasok pontjait, hogy mennyi esélyük van. Most már nem volt túl sok lehetőség visszafordulni.

_________________
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2504
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Vo36oi7546/7700[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 2yjvlht  (7546/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Simeon on Csüt. Nov. 30 2017, 19:07

- Naaa - bukott ki a srác szájából amolyan félig meglepetten, félig bosszankodón. A polipok nem engedték csak úgy felkapatni magukat! El vannak ezek kapatva - gondolta is Simeon és mosolygott hozzá, egészen addig, amíg fejecskéjében össze nem álltak a darabok. Nem, senki ne a szokványos kirakósra gondoljon, ugyanis idomárunk agyában a fény játszotta a központi szerepet, és azzal szemben, hogy ezek a beszélő állatok nem akartak vele kimenni a mező közepére, teljes mértékben eltörpült az a reálisabb megközelítés, hogy egyszerűen csak nem szerették, ha a Simeonhoz hasonló fiúk csakúgy felnyalábolják őket.
- A fény az jó, a nap a barátunk - unszolta őket, merthát biztosan nem értik, hogy mit akar - Ki kell mennünk a fénycsíkok közé!
Persze ha még erre sem reagáltak, kénytelenek voltak más megoldáshoz folyamodni, és csak elvinni őket a búvóhelyükre. Octaviushoz, vagy kihez.

Az út rettentő hosszú volt. Legalábbis Simeon így érezte. Meg hidegebb is lett, Tengerszem tehát bebújt a fiú pólója alá, és onnan nézegetett kifelé néha. Csápjait rátekerte gazdája mellkasára és fejét befúrta a fiú nyakához: ahogy hideg időben utazni szoktak. Hozzá kell tenni, hogy Simeon ilyenkor egy pulcsit is mindenképpen felvesz, most viszont nem akarta letenni a rajta csüngő állatkákat, ami azt eredményezte, hogy erősen dideregve érkezett meg az említett búvóhelyhez. Ami, remélték, hogy nem barlang. Tengerszem azért, mert tudta, hogy oda Simeon nem fog bemenni, Simeon meg azért, mert tudta, hogy oda nem fog bemenni. Majd leteszik a polipokat a bejárat előtt.
- Phh!
Tengerszem kiugrott a melegedőhelyéről, és odakúszott legközelebbi társához. Simeon tátott szájjal bámulta mindet.
- Ph-phh-ph! - hadarta idomárjának a kicsi polip.
- Igen, igazad van.
...
- De van nálam medence!

A fiú gyorsan elő is hívta azt a menüből, ha tudta, és előhívott több kancsónyi vizet is: pár napra elég mindig volt nála, de ez csak egy polipnak volt elég pár napra. Ennyinek talán egyszeri alkalomra sem, ha bő vízzel terveznek. Tengerszem azonnal elsősegélynyújtóvá lépett elő, és minden fajtársat kettesével bevezényelt a vízbe, meg fröcskölt is rájuk egy-egy adag vizet, hogy könnyebb legyen a bemászás. Simeon eközben a vezető polip szavaira figyelt.
- Felolvasztani? Hogyan? - bambult rá Octovusra - Nincs semmiféle lángszóróm vagy ilyesmi - kezdett el hadonászni, közben rá-rápillantva a polipokra megerősítésként. Tudta, látta, hogy ez Tengerszemnek fontos. Ha pedig Tengerszemnek fontos, őneki meg kell tennie, ami csak a napcsíkok erejéből kitelik!
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 249
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Vo36oi3004/3100[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 2yjvlht  (3004/3100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Jan. 12 2018, 19:36

Elnézést a várakozásért. 
Cear inaktivitást jelentett, úgyhogy a napokban szomorú szívvel, de nélküle folytatjuk, ha még szeretnétek. (Kérek visszajelzést) Sad
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Szophie on Pént. Jan. 26 2018, 13:20

szeretném

_________________
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2504
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Vo36oi7546/7700[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 2yjvlht  (7546/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Ápr. 03 2018, 18:12

Nos... Az állatok elvezettek titeket északra. Amint találkoztatok, nem messze tőletek megjelent az ajtó, és aki azt akarta, távozhatott Narniából.

A küldetést lezárom

Alap jutalmak
Simeon: 145 exp, 160 arany
Kiwi: 145 exp, 160 arany
Cearso: 130 exp, 150 arany
Szophie: 160 exp, 180 arany

Ércek és növények
Simeon:
Növénylátás: Tier 1, 1 -> 11
3 Kis Tövisgyökér 4 Faeno Levél 2 Barna Gomba 1 Vörös Pitypang
Nyersanyagismeret 1:
1 Faeno Levél 1 Vörös Pitypang

Kiwi:
Érclátás: Tier 1, 100 -> 100
3 Bronzérc 4 Munkálatlan Bőr 1 Sida Kő 1 Halvány Rubin 1 Vasérc
Nyersanyagismeret 2:
2 Bronzérc 1 Munkálatlan Bőr 1 Sida Kő
Növénylátás: Tier 2, 200 -> 200
4 Vastag Tövisgyökér 1 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 2 Nihil Levél
Nyersanyagismeret 2:
2 Vastag Tövisgyökér 1 Nihil Levél 1 Óriás Pitypang

Cearso:
Érclátás: Tier 1, 31 -> 41
3 Bronzérc 1 Munkálatlan Bőr 1 Sida Kő 5 Vasérc

Szophie:
Érclátás: Tier 4, 320 -> 330
2 Fekete Holdkő 1 Pikkely 4 Mithril 1 Orichalcum 2 Platinum

Receptek
Simeon:
1db Tier 1 Kristályírás Recept

Cearso:
1db Tier 5 Fegyverkészítés Recept

Szophie:
1db Tier 3 Páncélkészítés Recept

Keresés
Simeon (Keresés 1. szint):
[T2] Rubin Kés

Kiwi (Keresés 2. szint):
[T2] Rugalmas Íj

Céhbónuszok
A Unity 80 aranyat kap a bankjába, a tagjai összesen 73 expet kapnak. - Sei és Yachi és Chan 15,  Eiki és Danee 14 exp-t kap

A Jumpy Vigor összesen  155 aranyat kap a bankjába, a tagjai összesen 203 expet kapnak. - Saya és Chakna 68, Cear pedig 67 exp-t kap
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Cardinal on Szer. Dec. 26 2018, 22:02

Anomália észlelve. Recept generálása... Recept generálása befejeződött.

[T5] Cearso: Ezüstös Pallos Recept
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3153
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 Vo36oi0/0[Küldetés] Narnia krónikái - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Narnia krónikái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.