Villámló Barlang

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Pént. Dec. 25 2015, 18:42

Állítólag a különös fényvillanások oka a barlang legbelső termében kialakuló természetellenes viharfelhőkből származó villámlás. Csakhogy azt a termet még senki sem látta...


A terület főszörnye
Viharpók - HP:550 | F:32 | E:32 | GY:32 | S:32 | P:0


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 29 2016, 12:06-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jan. 10 2016, 00:20

Hayashi Yuichi (31) - HP:175 | F:64 | E:68 | K:30 | GY:99 | S:25 | P:75
Hinari (43) - HP:240 | F:83 | E:92 | K:48 | GY:103 | S:62 | P:55
RenAi (35) - HP:460 | F:40 | E:0 | K:21 | GY:70 | S:70 | P:117
Rey (10) - HP:40 | F:33 | E:19 | K:5 | GY:39 | S:29 | P:45


A barlang, amiből szabálytalan időközönként villanások röppennek a vakvilágba. Négyen vágtok neki a kalandnak, hát találkozzatok össze, készüljetek fel, és jelezzétek, ha használtok Észlelést.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hinari on Vas. Jan. 10 2016, 01:06


Úgy voltam vele, hogy régen voltunk így együtt, egy céhként terepet tisztítani. Általában egy-egy boss előtt, akkor is csak azokat a szörnyeket távolítva el, amelyek a bossteremig utunkba akadtak - nem túl nagy feladat, és nem is az az igazi csapatharc, hiszen akkor már mindenki feszült, és inkább a taktikára koncentrál. Bizonytalanul nyitottam meg a menüt, de ahogy a szöveget kezdtem el írni, úgy vettem rá magam, hogy igen, jó lesz ez. Lesz, aki ráér, és lesz, aki szívesen jönne velem.
Igazság szerint szükségem volt rájuk. A közelségükre, a mosolyukra, nevetésükre. És nem a kazamata szörnyei miatt; azokkal egy-két kivétellel szólóban is végeztem volna, pár perc alatt is. De kellett a vidámság. Hiányzott Szophie. S bár sokat gondolkodtam Yuichi szavain, amiket aznap a csokiszobában mondott, de abban az egyben igaza volt, nem tesz jót nekem az egyedüllét. Egy ilyen mobozásban pedig - főleg csapatban - semmi veszélyes nem volt, így bőven lesz lehetőség egy kicsit kikapcsolódni, miközben végzünk pár szörnnyel és fejlődünk is általuk. Megírtam hát a rövid körüzenetet, és vártam a válaszpm-eket, végül közösen megbeszélve egy időpontot, ami a legtöbbünknek jó volt. Annak külön örültem, hogy Rey is velünk tart: ugyan a szintje elmaradt a kazamatában található mobokétól, de pont ezért fog tudni gyorsabban fejlődni, s biztos voltam benne, hogy Ai megvédi őt, ha szükséges. Mosolyogtam, márcsak a program gondolatától is. Ti vagytok a családom idebent.

A helyzet pedig úgy alakult, hogy túl sokan lettünk, így két csapatra kellett osztanunk magunkat, ahogy régebben a tornyos helyszínen is. Ha egyszerre hat-hét játékos ront neki négy-öt négyzetméteren lebzselő moboknak, abból hatalmas káosz lesz, arról nem is beszélve, hogy nagy rá az esély, hogy véletlen egymást sebezzük majd. Az pedig nagyon nem lett volna jó. Két külön helyet kellett tehát kinézni, ideális felállással, ám ha valaki talán morcos is lett volna miatta, biztosítottam róla, hogy lesz még ilyen kirándulás. Nem utolsó sorban pedig, remek lehetőség, hogy mindenki egy kicsit jobban megismerje egymást.
- A teleportkapunál találkozunk - integettem a többieknek, s Aival, Yuival és Reyel az oldalamon elindultunk a Villámló Barlang felé.
Egy hely, ahol igaz már voltam, de nem sikerült megtalálni a mélyén rejtőző szörnyet. Felszerelkeztem, majd, miután mindenki készen állt, aktiváltam a jártasságaim, és beléptünk a barlangba.


Észlelés 3 aktív.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi14712/10100Villámló Barlang 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jan. 13 2016, 18:11

A jegyzeteim fölött ülve, néztem a legújabb pókhálót, amit a belső kert ajtaja fölött szövögetett Pocky. Az apró feketeség, szorgosan szőtte az újabb csapdát, feltehetőleg nekem. Egy újabb fondorlatos háló rengeteg, amiből valahogy kiszabadulhatok. Nem találtam még rá magyarázatot, de valahogyan megérzi a pók, hogy még most sem vagyok képes elviselni a jelenlétét.. pedig nagyon igyekszem. De akkor is hasonlít a kazamata szörnyekre, amikre vadászok. Nem értem Chan hogyan nem üti le egyik petjét sem. Harcban, mindegy mivel harcolok, nekem első dolgom lenne egy jó nagyot odasózni Álomkelőnek, vagy a madárnak helyében. Ujjaimmal doboltam az asztalon. Elkalandoztam. Ujj hegyemmel és kimérten nézve, arrébb toltam jegyzeteim. Még most sem tökéletesek az elixírek, hiányzik belőlük egy komponens, amire vagy időt kell találjak, hogy mi hiányzik belőle, vagy egy szikrát. Számtalan recept, aminek jól kellene működnie, mégis kudarcba fullad. Talán az ital készítésemmel lehet a baj, túl keveset használom. De jó lenne, ha Nio néha lejönne ide és csak úgy átölelne. Ne lenne, ilyen mulya, itt nem kell félnie semmitől. Sokkal üresebb ez a részleg Szophie távozása óta. Kong. Felnéztem a csivitelő pókféleségre. Kivéve téged. A neszeid felvernek mindent és mindenkit. Jött egy üzenet ekkor, ami a pókról a levelet jelző ikonra vitte tekintetem. Előhívtam menüm és megnyitottam. Hinari?
Pár napja figyelem azért merre jár és csinál-e hülyeséget, de szerencsére nem tett semmi meggondolatlant. Találkozott a többiekkel, akik valószínűleg sajnálatuk akarják vele megosztani, vagy legalább felvidítani. Sajnos azt kell mondjam balgák. Most halt meg egy ember a szemében és ezzel közel mindenki más. Csak remélem, nem húzzák ki nála a gyufát. Válaszoltam és addig tartott a pm párbaj, míg az az időpont nem nyert, amit nem akartam. - Nemár, akkor Nioval mentünk volna Chocobot futtatni. Ugyan ő lovagolni, én meg csak kergetni a Chocobot, mégis csak gyorsabb vagyok nála - mondtam csalódottan az előttem álló falnak és meglepett póknak. - Most mi van? - kérdeztem és néztem a Pockyra.

A nap hátralevő része változott valamennyit, de az pl rettentően zavart, hogy Nio nem jött. Odamentem a megbeszélt találkozó helyre, üdvözöltem a többieket, de inkább zsebre dugott kézzel néztem a környezetet. Amikor a fele csapat elhúzott a másik kazamatába, úgy csak azon lepődtem meg, hogy a lusta szőke srác nem Hinarival tart. Fura. És az is, hogy csak integetett, de legalább kicsit sem látszódik összezavartnak. Aira pillantottam, Ő sem volt toppon, és jobban is érdekelt jelenleg, hogy vele mi a szitu. Hina megmarad.
- Hali Hugi - löktem enyhén oldalba könyökömmel. - Felkészültél a most következő csillagszóró barlangra? Itt bent bizony tűű-zi-játéklesz - tagoltam viccesre fogva a szavakat. Ha még volt lehetőségem, úgy elkaptam Rey nyakát is, annyira nem ismerem ezt a srácot, hogy érdemes, a lehető legnyíltabban kezdeni. Ugyan nem fogom összekócolni a haját, mint Channak. De azért érezze a törődést. - Lecsapjuk a szörnyeket Rey, benne vagy? Jól bánsz azzal? - biccentettem a kardja felé. Ha már nincs Nio, legalább ne lássák rajtam, egyáltalán, hogy mennyire szenvedek.

Kazamatába érve, ugyan gyertya kristályom nem volt így látásomra és észlelésemre hagyatkoztam, na meg persze a többiekre.


Észlelés és látás 1 bekapcsolva.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi4298/4400Villámló Barlang 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 24 2016, 15:29

Kaptam egy körlevelet. Igaz manapság nem voltam a toppon, de amennyire csak tudtam tartottam magamban a lelket, mégis egyre inkább éreztem azt hogy én magam is zavarodott leszek. Néha félek… Mi van ha már megbolondultam?... Sosem voltam híres az eszemről, viszont a szívem a helyén volt ez tény… És már hetek.. hosszú hetek teltek el hogy Jin nincs. És én?... És én? Én mit teszek? Minden szörnyű esemény után…. minden után ami után nem kéne már önmagamnak lenni, ami után nem kéne tudnom létezni sem… Folytatom úgy a napjaim ahogy mindenki. Mint egy báb, egy élettelen báb amit mozgat valami… De mi? A tudat? A félelem? A valóság teljes megtagadása?... Egyszerűen nem fogtam fel hogy minden elromlott… Ugyanúgy két személyre főzök és terítek mint eddig… Pedig tudom hogy nem jön haza… Ugyanúgy ágyazok mint eddig, pedig Jin ha élne sem feküdne többet mellém… Eljátszom hogy minden rendbevan?... Mosolygok és logikus reakciókat adok a környezetemnek. Azt amit elvár… Alkalmazkodok, de miért? És meddig tart ez így tovább?... Olyan mintha minden rendben volna, de a sötét szoba falai épülnek körém, miközben lassan eltakarja az elmém által hazudott, vászonra festett valóságot… Gyűlölöm és megvetem magam, mindenért. Mindezért!... Mégis félek más lenni, egy picit is elengedni ezt az álcát… hisz ha megteszem minden eltűnik, eltörik és pixeljeivel megsemmisülve soha többé nem lehet már a részem!! Gyűlölöm! Nem hagyom hogy ez… hogy mindez megtörténjen. Amíg játszom valóság. Amíg táncolok szól a zene nem?... Ha elgyengülök… ha csak egy picit is engedek… azt hiszem belehalok…

Depresszív gondolatok ezek, valósak és ijesztőek. Mégis amint odaértem felvetettem a kínzó maszkom amiről úgy éreztem ezt várják. De leginkább én is ezt vártam. Vidámság, boldogság, ökörködés… ez jellemzett engem, és Ritának is megígértem hogy soha nem fogok megváltozni. Soha, hisz az emberek így szeretnek, ilyennek… ha nem ilyen lennék elfordulnának, és többé nem lenne szükségük rám… Így érzem legalábbis. És a reakciók megszülettek, és ebben most bátyus volt nagy partner. Persze nem tudhattam, hogy ő is mennyire szenved, és ha tudtam volna egy naagyon naaagy ölelést is kapott volna. Amolyan biztató, minden rendben lesz ölelést. Így viszont viszonoztam a lelkesedését, és a jókedvét már amennyire tőlem telt. Minden áron tartani akartam magam…
- Persze, nem aggódok. Sosem voltam híres arról hogy megijesszen egy ilyen kis apróság. Hihi.– Hazudtam és a nevetésem is mesterkélt volt, vagyis valahogy egyáltalán nem érdekelt hogy mi lesz odabent. Nem a barlang érdeklelt hanem hogy picit a többiekkel lehetek.
- Etoo… nekem nincs látásom, sem és az észlelésem is csak kettes. – Azt viszont bekapcsoltam.
- Báárr… nyomkövetés! – Lelkendeztem.
- Kijelöllek Yuichi és így téged követlek ha kell. - És persze ha megoldható. Jelentettem ki.
- Rey te se aggódj, több buff és helaer képességem van, nem lesz gond. – Biztattam a fiút. Hinari, őt nem kell félteni. :3 Legalábbis ilyen pályán nem.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi6908/7300Villámló Barlang 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jan. 30 2016, 14:43

Nos, Reynek sikerült aktiválnia egy csapdát, és megnyílt alatta a föld. Klasszikus momentum az ilyen barlangokban, és nem is tudtok utána menni, mert nem kevesebb, mint kilenc tigris formálódik meg körülöttetek mindenféle pixelekből.


Hinari (Sebzés: 92, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Hayashi Yuichi (Sebzés: 68, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Hayashi Yuichi
RenAi (Sebzés: 0, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
9x Vörös Csíkos Tigris


Hinari (43. szint): 240/240 HP, 55 páncél, 240/240 CSP
Hayashi Yuichi (31. szint): 175/175 HP, 75 páncél, 150/150 CSP
RenAi (35. szint): 460/460 HP, 117 páncél, 105/105 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 30 2016, 18:11


Eleinte úgy éreztem magam, mint csöndes megfigyelője az eseményeknek; ugyan odaértünk a bejárat elé, de Yuichi Aival viccelődött később Reyt is bevonva – én pedig csak úgy voltam ott. Mosolyogva figyeltem őket. Érdekelt, Alexék vajon hogyan boldogulnak odaát, közben pedig átnéztem mégegyszer, mik várhatnak ránk a barlangban, igyekezve előre tervezni kicsit. Amikor Ai a nyomkövetését említette, felelni szerettem volna, rápillantva Reyre, de végül mégsem tettem: csak összeszorítottam ajkaim, és egy halk „Menjünk” után beléptem a kazamatába. Nem akartam beleszólni. Ők is tudták, mire képesek, és sokra is voltak képesek, még egyedül is, nemhogy így, hogy többen jöttünk. S közben egyre inkább elbizonytalanodtam, jó ötlet volt-e elhívni őket. Szophiera gondoltam. Ővele… valahogy más volt. El tudtam engedni magam, és őszintén, jókedvűen nevetni még a legveszélyesebb szituációkban is, most azonban olyan távolinak éreztem mindezt, őket is, a barátaim, akik jól elvoltak egymással. Némán lépkedtem elöl, kezemben a kelleténél erősebben szorítva a Katanát.
Ezt pedig még tetézte is a baj, ami hirtelen jött és egyáltalán nem voltam felkészülve rá: Rey egyszerre csak eltűnt. Ahogy korábban Al is, pont ugyanitt. És én hoztam ide őket. Tudnom kellett volna, hogy nem biztonságos. És pont Rey…
- Utána kell mennünk, hamar – ugrottam oda a ponthoz, ahol a csapda aktiválódott – Remélem, ha olyan lesz a helyzet, el tud teleportálni – mondtam reménykedve, azonban feszült voltam és ez az incidens csak még feszültebbé tett. Miután rájöttem, hogy nem tudjuk követni őt, rögtön lenyitottam a minimapot, hogy tudjam, merre van, ám mielőtt ránavigálhattam volna a fiú tartózkodási helyére, megjelentek az első mobok, méghozzá nem is kevesen – A legjobbkor… - húztam el a szám – Feltartom őket – szóltam hátra, majd már vetettem is magam előre, be a kilenc tigris közé, még a levegőben próbálva aktiválni a képességem. Ha sikerült, ha nem, lendítettem meg a fegyvert, és elintéztem, hogy a lehető legtöbb tigris kapjon egy-egy plusz csíkot, a hátán lévők mellé…


Képipróba, ha sikerül +62 gyorsi, amivel (a kasztbónusszal együtt) 4 támadásom lesz. Ettől meg Ai esetleges gyorsibuffjától függően megy 2 vagy 3 vagy 4 vágás a tigrisekbe.
Edit: miért is sikerülne Rolling Eyes Így 2 vagy 3 támadás.


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 30 2016, 18:23-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi14712/10100Villámló Barlang 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 30 2016, 18:11

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Villámló Barlang 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Jan. 30 2016, 19:42

Rey biccentésére lettem figyelmes, (kis irányítás, ha már úgy sincs Razz) és Hugi azért vette a viccet is, bár laposan, és Hina sem hazudtolta meg magát, rendesen vezet minket, de még csak megfigyelője az eseményeknek. Lehet aggassza a huszadik szint feletti kazamata. No sebaj, majd kiderül, mit hoz nekünk ez a barlang, legrosszabb esetben szikla omlást, de az alól meg kimászunk. Beléptünk és Rey úgy tűnt el előlem, mint a nyíl ahogy beszakadt alatta a járat.
- Rey! - kiáltottam utána. A méretes lyukat fentről lezuhanó kövek be is takarták, esélyünk sem volt közvetlen utána menni. Ezzel egy időben, megannyi fenevad jelent meg és rontott csapatunknak. Ait követve és Hinari vágásai után, én is elkezdtem aprítani a villám jogaros macskákat. Közbe megnéztem a csapat jelzőt, e szerint Reynek nincs baja, csak egy szinttel alattunk van.
- Jussunk le, ahogy átvágtuk magunk a tigriseken - mondtam, bár aranyosak a tigrisek, a kedvenc állataim, viszont jelen esetben elvágnak minket egy ember társunktól, ideje, egy nagyobbat odacsapni a tigriskéknek. Futtában, Hina elé kerülve, elkezdtem a négy vágásos kombinációt. Egy kis kiegészítéssel, hagytam, hogy eluralkodjon rajtam, némi rossz érzés a szörnyekkel kapcsolatban, mert ők mégis csak azok.
- Niji Chaos - kiáltottam, ahogy első vágásom szúrássá formáltam. Remélhetőleg, kardom megnyúlt, hogy a mögötte várakozó tigrist is elérje kardom. Kezemmel félre tolva a sebzett állat fejét, vetettem be akrobatikám, hogy háta fölött átugorva a sebzettel végezzek, egy oldalsó vágással, amivel a torkától egészen a hasa közepéig húztam a pengét Rolling Eyes
- Hugi, vágd le a sebesültet, kérlek! - tudom a lány nem csípi az ilyesmit, de Rey fontosabb jelen pillanatban.


// 2 támadás és képi próba. Ha a képesség sikerül, az első tigris 68 sebzést kap találat esetén, a második tigris fele ennyit, amire utána rávetem magam, hogy elpixelezzem.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi4298/4400Villámló Barlang 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 30 2016, 19:42

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Villámló Barlang 4766609959_af0c0eb7c7_s Villámló Barlang 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Villámló Barlang 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by RenAi on Vas. Jan. 31 2016, 10:39

Viccelődtünk egy keveset mielőtt elindultunk, de nem volt az igazi. Valahogy le voltunk eresztve, és egy kis csapatmunkával igyekeztünk tenni ez ellen... De senki nem tud semmi a másikról... igazán. És nem is tudtam miként is törjem ezt meg. Bár nem is akarom. Addig jó amíg nem tudják. Nem akarom sem terhelni őket, és azt sem hogy segíteni próbáljanak mindaddig amíg... amíg én magam sem tudom mi lenne a legjobb számomra. Mindenkinek... Végül együtt kiabáltam a többiekkel, Rey után. Ugye sziklák választottak el, minket plusz pár mob, vagyis tigrisek. Hinari már támadásba is lendült, mire jött Yuichi, de észrevéve a helyzetet még Hinari akciója előtt megpróbáltam egy buff-al segíteni a társaimat. A plusz gyorsaság mindig jól jön, hisz ennyi szörnnyel kell kezdeni valamit. Miközben az én fejemben csak Rey hova tűnése forgott. Meg volt a lehetőségem hogy utána eredjek, és nem én lettem volna ha magára hagyom a kis újoncot.
- Szerintem én utána megyek a képességemmel! - Jelentem ki hangosan.
- Ti meglesztek, míg visszaérünk? - Egy kérdés, és már szóra is nyílt a szám, hogy a Rey se maradjon sokáig egyedül.
- Switchback Rey! - Persze csak akkor mondtam ki, ha társaimnak is megfelelt, viszont nem tudom sokáig egyedül hagyni őt sem... Yuichi kérésére nem tudtam mit feleljek, hisz tudja hogy nincs támadásom amíg képesség kontra pontgyűjtés nem üzemel, és még nem, aktiváltam. Pedig időszerű lesz. Amint kicsit visszanyerem a speciális erőmet, pár másodperc múlva azt fogom használni.


/Off: ezek vagyunk mi.... xD/


A hozzászólást RenAi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 31 2016, 10:45-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi6908/7300Villámló Barlang 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 31 2016, 10:39

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Villámló Barlang 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jan. 31 2016, 12:05

Ez igen, háromból három sikertelen képességhasználat. Így nem lesz könnyű, de legalább két tigrissel sikerült végezni. Az a baj, hogy ebben a tempóban nem értek a végére, pláne úgy, hogy a nagymacskák a csapat férfi tagjára szállnak rá.


Minden képesség sikertelen.
Vörös Csíkos Tigris #1 és #2 elpusztult.
Yuichi 7x11 sebzést szenved el.

Vörös Csíkos Tigris #3: 2/70 HP
Vörös Csíkos Tigris #4: 2/70 HP
Vörös Csíkos Tigris #5-#9: 70/70 HP


Hinari (43. szint): 240/240 HP, 55 páncél, 133/240 CSP
Hayashi Yuichi (31. szint): 173/175 HP, 0 páncél, 73/150 CSP
RenAi (35. szint): 460/460 HP, 117 páncél, 70/105 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hinari on Vas. Jan. 31 2016, 12:24


Bólintottam Yuichira, le kell mennünk, ha itt végeztünk. A probléma csupán annyi volt, hogy Rey eltűnése kellőképpen kizökkentett ahhoz, hogy ne sikerüljön a képességem, így viszont túlságosan is sok tigris maradt életben; Yui sem tudott leütni belőlük annyit. Nem volt időnk játszadozni, innentől taktikázni kellett.
- Ai, még egy kicsit maradj, és védd be Yuichit a pajzsoddal kérlek – fordultam a lány felé, fél szememmel a látóterem bal felső sarkát nézve – Amint Reynek csökkenni kezd az életsávja, ő lesz nagyobb veszélyben – egy pillantás a minimapomra is – Ám egyelőre úgy tűnik elért egy biztonságos zónát. Talán nem lesz baj.
Megkönnyebbülten bólintottam. Mivel egy partyban voltunk, nyomon tudtuk követni minden csapattársunk életpont-változásait, ennyi macskával a nyakunkban azonban per pillanat Yui védelme fontosabb volt. Ez mégcsak az első hullám, annak is az eleje, az pedig nem lenne jó, ha erősen sárgában lennénk, mire szembekerülünk a kazamata főszörnyével. A tier három nem egy könnyű séta, úgy tűnik még nekünk sem.
- A sebzetteket hagyjuk a végére, Ai mellvértje addig csak elintézi őket – mondtam Yuinak gyorsan, és már emeltem is a gyorsaságom – a Katana élén végigfutó, halványsárga fénynek köszönhetően immáron hiba nélkül -, a teljes életes egyedeket célozva.


A passzívom miatt biztos képességhasználat: +62 gyorsi, lesz 4 támadásom.
2 támadás, pihi, 1 támadás, leütöm tigris 5-6-7-et.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi14712/10100Villámló Barlang 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by RenAi on Hétf. Feb. 01 2016, 18:41

Úgy tettem ahogy kérték. Bár fejben máris azt kutattam miként mozdítanám el a lehullott sziklákat ami az alsóbb szintet zárja el előlünk, itt is szükség volt rám.
- Rendben. - Osztottam meg azonnal a pajzsom, majd ismét megpróbálkoztam az egyik képességgel. Méghozzá ismét a gyorsival, bár nekem is jól jönne ám a pontgyűjtés, de jelenleg aprítani kell, és amikor lesz egy szabadabb pillanat jöhetek én. Remélem. Így pajzsom megosztva bátyussal, és switchelni sem tudom, amíg nincs pont gyűjtős képim, vagyis nincs értelme hosszú távon. Pedig helyette gyűjthetném én a pontokat, míg ő csak veszít én a felét felhasználhatnám... Így végül aktiválom a gyorsis képim, és ha kell oszthatnék potiont.

/+23 gyorsi mindenkinek, három körig ha sikerül./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi6908/7300Villámló Barlang 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 01 2016, 18:41

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Villámló Barlang 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 02 2016, 16:32

- Nem lesz gond, tudja használni a kardját - mondtam, na meg az is biztató, hogy Hina máris elintézte a tigrisek felét mindjárt ott is vagyunk céh társunknál, persze ha a barlang is úgy gondolja. Enyhe lejtést sem érzek a talpam alatt és ez zavaró. Ai pajzsával mellém állt, így asszem túl erősek leszünk a tigrisek ellenében.
Viszont az hogy nem támadt, meglepett. Bosson sem támadt már jó ideje és kezdek tartani tőle, a védjük meg az ökoszisztémát játékos egyesülethez csatlakozott titkon. Nagyon remélem nem, mert azzal számtalan ember halálát nevetné ki, ahogy az ostobák teszik. Egyenlőre nem kérdezek rá, miért nem tette. Viszont a tigrisek van két sebzett és két teli életerős. Mire célozhatott azzal hogy mellvértje kivégzi? Szemem rá sandított Hugi mellvértjére hát igen, sok minden kivégezhetett már rajta, de a gyémánt mellvértje nem sebez annyit. Asszem ideje ellenszegülni egy parancsnak.
- Niji double de jó lenne most - óhaj-sóhajtottam egészen halkan, két karddal meg támadhatnám a teljes életerővel rendelkezőeket is, de nem erre most nincs lehetőségem. Ki ugrottam a pajzs védelme mögül az egyik sérült cicára. Majd a másik sebzett felé fordultam és annak szándékoztam egy kellemeset koppintani a fejére. Nem switchelt le Ai szerencsére, úgyis nehezen viselem, ha szörnyek mégha édesek is lányokat bántanak. Ellen van ez a cselekedet mindennek. Ha betaláltak kardjaim, ha nem visszavonultam a fedezék mögé, úgyis pihennem kell ezután.


// Vörös Csíkos Tigris #3 és #4 -at támadom, ha sikerül 22-vel kevesebbet sebződök következő körben

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi4298/4400Villámló Barlang 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 02 2016, 16:32

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Villámló Barlang 4766609959_af0c0eb7c7_s Villámló Barlang 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 02 2016, 16:56

Csökken a tigrisek száma, de még mindig sok szaladgál körülöttetek. Legalább most már Ai pajzsa fogy, hiába Yuichit támadják.


Yuichi mostantól háromszor, Hinari négyszer támadhat egy körben.
Vörös Csíkos Tigris #3, #5, #6 és #7 elpusztult.
RenAi 3x12 sebzést szenved el.
A tigrisek 1 sebzést szenvednek el.

Vörös Csíkos Tigris #4: 1/70 HP
Vörös Csíkos Tigris #8-9: 69/70 HP


Hinari (43. szint): 240/240 HP, 55 páncél, 77/240 CSP
Hayashi Yuichi (31. szint): 173/175 HP, 0 páncél, 11/150 CSP
RenAi (35. szint): 460/460 HP, 81 páncél, 70/105 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 02 2016, 17:15


A korábbi hibázások ellenére kezdtünk belejönni; egyre kevesebb tigris állt velünk szemben - bár igaz, Yui második támadása nem sikerült, meghát nem is azokat támadta, amiket kellett volna, de ő jobban tudta a saját sebzését, így végülis nem szóltam semmit. Ha szerinte nem lesz elég a visszasebzés, akkor valóban jobban jártunk így. A lényeg úgyis az volt, hogy minél hamarabb Rey után tudjunk indulni, a hogyanok nemigen számítottak - az mondjuk ettől függetlenül nem volt rossz, hogy ezúttal már nem Yuichi sebződött, hisz gondolni kellett a következő támadási hullámokra is, nem is beszélve a főszörnyről, aminek ki tudja milyen taktikája és képességei lesznek. Nem is húztam az időt; amíg a tigrisek Ai pajzsát karmolták, én mögéjük kerültem, pár gyors vágással végezve mind a hárommal, mielőtt nagyon szétszéledhettek volna.
- Talán el tudjuk emelni a köveket – mondtam s mintha nem is lettek volna soha itt a tigrisek, léptem a beszakadt részhez, elkezdve arrébb dobálni a sziklákat. Ha viszont nem sikerült, akkor kénytelenek voltunk kerülőutat tenni, és beljebb menni a barlangban, hogy más úton közelítsük meg a fiút. Yui jól mondta, tudja használni a kardját – ha pedig bajban lenne, bíztam Ai képességében, hogy el tudja őt érni, ha kell.


Támadás, pihi, 2 támadás a maradék tigrisbe.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi14712/10100Villámló Barlang 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Feb. 04 2016, 10:44

A második támadásom elől kiugrott a tigris, hangosat bődülve vetette magát Hugi pajzsának, míg az fémesen csattant a karmok és agyarak alatt. Nem is kellett több Hinarinak, ő befejezte, amit elkezdtünk.
- Szép volt - mondtam örömmel a pajzs mögül, ahogy az utolsó állat is pixel felhőben tűnt el. Nincs is jobb, mint a frissen szálló mobok pixelfelhőjének az illata. Azonban ez még csak az első szörny csoport volt, még van hátra, hogy megmutassa magát a főszörny, de előbb találjuk meg Reyt. Elléptem Hugi mellől és Hina mellé léptem a sziklákkal eltorlaszolt réshez.
- Engedd meg kérlek - aktiváltam súlyemelésem és segítettem, majd egyenesen igyekeztem átvenni a pakolás teljes részét. Jobb, ha inkább készenlétben van, míg én pakolok. Ahogy ez meg is lett és a járat fölött guggoltam bekiabáltam.
- Reeey! Merre vagy?! - kerestem a válasz hangot. Vagy bármi jelét. Ránéztem a minitérképre, hogy merre van. Leejtettem egy követ és látásommal is ellenőriztem a lyukat, ha megfelelt és nem volt túl mély úgy leereszkedtem elsőként.Ellenben ha reménytelen lenne a rövidítő, úgy a tigrisek mögött indultam meg a járatban beljebb. Bíztam a két lányban, hogy jönnek tovább, és örömmel töltött el a tudat, hogy innentől már bármikor előhívhatom a második kardot.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi4298/4400Villámló Barlang 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Rey on Vas. Feb. 07 2016, 13:44

Rey a kazamatában sétálva egy csapdát aktivált és leesett egy mély lukba, majd elkezdtek körülötte pixelek állati alakot felvenni. Ő maga a zuhanástól eszméletet vesztette, de kis idővel késöbb már fel is ébredt. Tigrisek voltak azok az állatok. Rey nem látta sehol a többieket így egy kicsit elbizonytalanodott hisz egyik képesége sem alkalmas arra hogy egyedül felvegye a harcot bárki ellen. Hallot ugyan hangokat de nem tudta elhelyezni őket térben.
- Hahóóóóóó valakiii!
Kiabált hátha meghalja őt valaki, majd leült és várta a fejleményeket. Figyelt amennyire csak tőle telet, de nem igazán tudta még igy sem hogy milyen irányból jöhettek a hangok és egyedül nem mert elindulni hisz magát ismerve az első kanyarnál eltévedt volna.

_________________
Statjaim::

Élet  8
Fegyverkezelés 12+21
Erő 10+9
Kitartás 3 +2
Gyorsaság 17+22
Speciális képesség 10+19
Páncél 45Képesség::
Aura: Holy Guardian

Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)
Rey
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi570/600Villámló Barlang 2yjvlht  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by RenAi on Pént. Feb. 12 2016, 10:57

Büszkén húztam ki magam a dicséret miatt, mégis a gondolataim inkább Rey körül forogtak mint az itteni harcon... Mindenki megrémült kissé, és ez nem jó. Bár Hina a mappon figyelte, és láttuk mi is ha bajba kerül, mármint ha fogy az élete, de az már gond... Időben ott is kell lennünk, bár van a csoda-képim, talán az segít ha kell. Remélem nem lesz rá szükség. A súlyemelésem aktív volt, az mindig az, a másodlagosokat nem kapcsolom ki, így szinte állandóan futnak, kivéve a nyomkövetést... Így segítettem lemozdítani a sziklát Yuichinek. Majd ha sikerült elsőként estem neki a mélységnek, Rey után. Leérve a nevét kezdtem el kiabálni, nem törődve azzal hogy akár néhány mob figyelmét is magamra, magunkra hívhatom...

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi6908/7300Villámló Barlang 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Feb. 13 2016, 19:47

Le tudtok ereszkedni Rey után, mi több, olyan nagyon keresnetek sem kell őt, mert ugye nem ment sehová. A probléma az, hogy nem csak ő van lent, hanem nem kevesebb, mint hét póksárkány vesz körbe tieteket. Együtt pont hét fejük van, mint a mesében. Mondjuk a mesében nincs 56 lába annak a sárkánynak.


5x Hinari (Sebzés: 92, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
4x Hayashi Yuichi (Sebzés: 68, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
3x RenAi (Sebzés: 0, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Rey (Sebzés: 19, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
7 Vad Póksárkány


Hinari (44. szint): 240/240 HP, 55 páncél, 240/240 CSP
Hayashi Yuichi (32. szint): 173/175 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (35. szint): 460/460 HP, 81 páncél, 105/105 CSP
Rey (10. szint): 40/40 HP, 45 páncél, 25/25 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi0/0Villámló Barlang 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 13 2016, 20:13


Yui dicséretére csupán halovány mosollyal bólintottam, egy kicsit megkönnyebbülve, hogy sikerült megszabadulnunk a tigrisektől még azelőtt, hogy Reynek bármi baja esett volna. El is kezdtem pakolni a köveket, közben céhtársaim is besegítettek, így végülis a csapat fiútagjára bíztam a dolgot, és inkább az egyre nagyobb lyukon keresztül nézegettem lefelé, hogy vajon látok-e mozgást, esetleg ismerős indikátort.
- Itt vagyunk fent, pár pillanat és elérünk – kiáltottam le, amint meghallottam a fiú hangját, majd miután az utolsó köveket is sikerült eldobálni, leugrottam kaszttársamhoz, persze készenlétben és aktív Észleléssel – Minden rendben? – kérdeztem aggódón, ám láthatólag egyben volt és pixelek sem szálltak sehol, így meg tudtam nyugodni. Csupán pár másodperccel később, éppen amikor továbbhaladási irány felé kezdtem volna el nézelődni, jelentek meg a sárkányok. Olvastam ezekről is a Bestáriumban, ámbár élőben még soha nem találkoztam velük. Mennyire erősek? Mit lenne a legcélszerűbb aktiválni? – kérdeztem a Katanát gondolatban, és bár lehet Reynek meglepő lehetett, de a fegyver hangosan válaszolt:
- Véleményem szerint egy erőbuffra való átváltás ezesetben kellően hatékony lenne. A fegyverkezelésük alacsony és lassúak is, de sok életpontjuk van.
- Köszi – feleltem, majd azt tettem, amit a kard tanácsolt: átváltottam gyorsaságról erőre, és a Reyhez legközelebbi mobokból vágtam le annyit, amennyit a kitartásom és a gyorsaságom megengedett. Ám még így is maradt belőlük, Aihoz fordultam tehát:
- Kérlek védd be Reyt. Nem hinném, hogy ennyien veszélyesek lennének, de nem lehetünk eléggé biztosak… - mondtam, közben Yuichit és Reyt követtem tekintetemmel, remélve, hogy leütik a maradékot, és további sebződések nélkül mehetünk tovább.


Váltok erőre, így lesz 154 sebzésem. 5 támadás 5 póksárkányba, amiket ezzel el is pixelezek.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Villámló Barlang Vo36oi14712/10100Villámló Barlang 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Villámló Barlang

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.