Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Go down

default Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Dec. 01 2012, 17:12

Hősünk, Sir Lewis diadalmasan vonult be a város boltívén át, mintha csak éveken át távol lett volna egy királylánymentő küldetés. Mostani feladata azonban nem volt ilyen horderejű, inkább azt mondhatnánk rá, hogy a lovagok egyszerű, mindennapi feladatait végezte el.
- Óhh, hát igen, mily' nehéz is a hősök élete..! - mondja, miközben beletúr hajfürtjeibe, s megjáratja szeme világát a főtéren lévő ember-rengetegen. Valójában nincsenek sokan, odakint pedig még kevesebb élő emberrel találkozott hősies útja során. Felszívódtak az emberek? Meghaltak vagy a következő szintre léptek..? Hmm, talán csak az ő lovagias ereje nem olyan nagy, hogy fellépjen a következő szintre, s az igazság bajnokaként ragyogjon a frontharcosok között? Csupán reménykedik abban, hogy vannak még hozzá hasonló lovagok, kik életüket arra szentelik, hogy mérhetetlen lojalitásukat az emberi élet védelme felé minden nap kimutassák.
Érdeklődve kezdi el szemlélni az árusok pultjait. A legjobb dolog az, itt Aincradban, hogy az ember nagyon könnyedén beszerezhet minden hülyeséget, amit csak akar. Ha van pénzed, akármit eladnak neked, s van, hogy téged keresnek meg az áruval. Hősünk azonban most nem kis apróságokat meg biszbaszokat keres, hanem egy sokkal fontosabb dolgot. Valami nagyszerűnek, mégpedig a béke eszközének egyik alkotóelemét kutatja.
Aztán egy nem várt pillanatban lázas keresése végre sikerrel zárul, mikor megpillantja azt, amiért korábban annyi időt feláldozott: papír.
- Egy black roll-t legyen szíves... - mondja kedélyesen az eladónak, amivel együtt egy kacsintást is szabadjára enged. Szavai nyitott fülekre lelnek az árus személyében, aki azonnal átadja neki a kis csomagolású limitált szériás cigaretta papírt.
Sir Lewis nem is rabolja tovább az időt, mentem egy padhoz sétál, hogy ott letegye magát, majd menüjében matat. Útja során ugyan is az egyik mezőn kitépett egy növényt, melyhez igen sok reményt fűz. Útközben összekombinálta már tűzzel is, szóval ki is van szárítva. Az inventoryból megidézi a kezébe, lecsíp belőle egy megfelelő adagot, a többit visszarakja a helyére. Papírt vesz elő, amibe beleteszi a zöldet, s szépen meghajtja a cigit. Büszkén tekint az így elkészített itemre, mivel egészen szép alkotás lett. Elégedetten dől hátra a padon.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Szomb. Dec. 01 2012, 18:00

Séta….Séta….Séta…. Ez volt a mai program. Mendegéltem is a városban, azon gondolkozva, hogy mihez fogok kezdeni, hogyha kilépek ebből a világból. Folytathatom-e a régi életem? Nem tudom. Csak azt tudom, hogy a testem nagy valószínűséggel gyenge lesz. És az első hely ahova el fogok menni, az nem a wc lesz, hanem a barátom sírjához. Persze, ha igaz, amit mondanak. Mert senki sem jött még vissza a virtuális halálból, ebből feltételezem, hogy tényleg meghalnak az emberek. Miközben sétáltam, eljutottam a külvárosban. A külváros jól meg volt rendezve, legalább is itt, mert ezen kívül más városban nem nagyon voltam. Padok voltak mindenütt, kis kertek, fák. Szép idő volt. Mondjuk, lehetett volna egy kicsit naposabb is. Láttam egy padon ülni egy fiút. ÉS mi volt a kezében? Hát az a dolog, amit mindig ki akartam próbálni, hogy milyen érzés, elszívni egy cigit. Közeledtem a fiú felé. Mikor közelebb értem, láttam, hogy zöld szemei vannak. Ez érdekes volt, mivel nekem sem valami szokványos szemeim vannak. Egy piros szemű kér egy zöld szeműtől egy cigit. Fura. Főleg, hogy még életemben nem cigiztem, azt sem tudom, hogyan kellene, én csak azt látom, hogy az emberek szívják azt a cuccot, de hogy hogyan, az számomra rejtély. Most majd kiderítem! Persze, ha a játékban ugyan olyan, mint a külvilágban. Szóval, odaértem a fiúhoz. Megpróbáltam elkérni tőle egyet, olyan kedvesen, mint egy cuki kislány:
- Szia, Kimiko vagyok! Tudnál adni egy cigit, légy szíves? Még sosem próbáltam. Most ki szeretném.
Kérdeztem meg tőle, nem tudhattam mi lesz a reakciója. Vártam, hogy ad egyet, mivel az aurám az kedvesebbé teszi az embereket. De lehet, hogy rá ez nem hat, vagy már ő alapból kedves, de ha cigi van szóban, akkor senkinek sem ad. Nem tudom, hogy van ez az utcán, osztoznak e az emberek egyáltalán a cigin, vagy sem. Ha nem sikerülne a kedves megkérdezés, akkor muszáj, leszek komolyabb dolgokhoz folyamodni, akár erőszakkal is. Ki akarom próbálni, milyen lehet elszívni egy cigit. Ez úgyse károsítja a rendes testünket, úgyhogy itt lehet. A fiú lehet, hogy ad egy szálat, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy nem hatott rá az aurám, ezért nem fog adni, a látszat, itt szinte mindig csal.
//Ennyi keveset még sosem írtam, bocsi :S //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Dec. 01 2012, 21:02

Rövid idő alatt a kezébe idézte az öngyújtóját is, amely ezen ritka alkalmakkor szokott használatba kerülni, mert alapjáraton hősünk nem szokott ám dohányozni, s a füst szívás ezen formája is csak azért maradt meg nála, mert úgy érzi, hogy így közelebb kerülhet az igazságért folytatott háború elméleti részében is. Ilyenkor átadja magát az elmélkedésnek, s leginkább egy buddhista szerzetesre kezd hasonlítani. Kivéve amikor már kis vonatot játszik, vagy valami más hülyeséget csinál. De természetesen a lovagi létére sosem hozna szégyent, mert arra igen büszke, hogy ennyi aljas játékos között ő meg bírta tartani hősies magatartását. Hát igen, éppen ezért jár is neki a lazítás néha napján.
Szóval ott van ő, ücsörög a padon, s szájából lóg a ki a tízcentis tekert cigi, aminek már az illata is árulkodós, hogy nem virtuális dohány van benne. Már épp gyújtaná be a jointot, amikor látóterébe egy lány sétál be, egyenest hozzá. Hirtelen nem tudja mire vélni, hogy a gyengébbik nem egy tagja csak úgy odaáll elé, de akkor az meg is szólal:
- Szia, Kimiko vagyok! Tudnál adni egy cigit, légy szíves? Még sosem próbáltam. Most ki szeretném. - s a lány kérlelően néz hősünkre, aki először azt se tudja, hogy hogyan kellene cselekednie. Aztán betöltődnek agyába a lovagi etikett szabályai, s egyből emódon kezd cselekedni: Kikapja a szájából a cigarettát, ám nem nyújtja oda a lánynak, hanem felpattan a padról, s gyengéden meghajol.
- Üdvözlöm hölgyem, az én nevem Sir Lewis... Én vagyok a játék hősi lovagja! - majd pedig mindkét kezét derekára teszi ökölbe szorítva, s arcát az ég felé fordítja. Igazából egy heroikus háttérzene sokat dobott volna ezen a pózoláson, de ő így is tökéletesnek tartotta. Ennél jobban már nem is tudná kinyilvánítani hovatartozását a jó és gonosz örök csatájában.
- Azonban cigarettával nem szolgálhatok egy ilyen szép hölgynek... - lassan és kimérten mondja - Ha nem próbálta, akkor ne is tegye... - mondja, majd megereszt egy kedves mosolyt, ám már most elhatározza magában, hogy nem enged a lány követeléseinek, akár hogy is kérlelné. Egy ilyen aranyos lánynak egyszerűen nem való joint a szép ajkai közé, s különben is, nem lenne túl "ladylike", ha ő is elkezdené kis vonatnak, vagy Angelina Joleinak képzelni magát, mert hát bármi megeshet...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Hétf. Dec. 03 2012, 19:04

//A karim egy narkós e postban T_T Kéretik megbocsájtani.//

A fiú úgy látszott, társas lény. Egyből felpattant, és bemutatkozott nekem. Érdekesen mutatkozott be, olyasmi lovagnak jelezte magát. Érdekes bemutatkozás volt. A bemutatkozásból megtudtam, hogy Lewisnek hívják. Sir Lewisnek… Sir?!?! Sir mint Szőr? Vagy Sir mint sir? Vagy sir mint sír? Na most aztán, az agyam darabokra szakadt, sikerült elpusztítania az összes agyfélteket a fejembe, ami még épségben egybe volt. Ilyen esetekben inkább öngyilkos lennék, de azért mégse. Utána a fiú érdekesen pózolt. Valódi hősnek érezte magát. A pózolása alá, pont ez a zene illet volna: https://www.youtube.com/watch?v=Xsl01e4hkbY . Semmi más zene, nem lett volna ez alá a pózolás alá. Mondjuk, ha humorosra vesszük a formát, akkor egy jó pár. De persze, mi komoly emberek vagyunk, ezért csak komoly dolgokról hadoválunk a mindennapi szürke életünkbe. A komolyságot említve, a fiú illemtudó komoly volt. Válaszolt meg minden, mint egy igazi lovag. Lehet, hogy egy időutazóhoz van szerencsém? No mindegy. Mind ez után, kaptam egy elutasítást. Amire ezt válaszoltam:
- Naaaaaaaa….
És egy cuki, cicamosolyt ejtettem el :3 Persze nem a földre! A fiú felé. Látszatra, és mivel lovagnak nevezte magát, ezért kétlem, hogy kardforgató vagy árnyharcos. Apropó, árnyharcossal még nem is harcoltam. Lovaggal se. De mindebből ítélve, ő lovag, mivel van olyan kaszt. Tökéletes értekezés folyt a fejembe. Ha egy ember, el tudná olvasni a gondolataimat, akkor csak ezt mondaná: „Nem mondod???:YOU DONT SAY:”. Agyi tekervényeim összeszedése közben, nem tudom mi ütött belém, mintha annyira kellene nekem egy join, egy fura dolgot tettem.
- Sir Lewis! Ezennel kihívlak egy Xiaolin leszámolásra! Feltétel: Egy párbaj, fél életig. Aki győz, azé a joint!
Mielőtt ezt elkezdtem volna mondani, a jointra raktam a kezem. A mondataim után, a joint, mintha mágikusan felvillant volna. Talán csak egy glitch lett volna? DE MÉG NEM IS SZÍVTUNK?!?!?! MI LEHET EZ?!?!?! WOOOT?!!?! Bob Marley köztünk van, barátaim… Mát csak egy kis lazulós zene kellene ez alá. És egy pár sárkány körénk… Jaaa nem, az az LSD mellékhatása. Áááá, kokain, heroin, amfetamin. Ezektől pörögnék @_@ Magam sem tudtam, mi van velem. Mint aki megőrült. Olyan érzésem van, mintha teli lennék energiával. Mindenre képes vagyok azért a jointért. De akkor is, a joint fénylett. Érted?! FÉNYLETT!!! Hát ez elképesztő volt. Ezután elengedtem a jointot, és intettem magam elé, dobtam a párbaj ajánlatot egyből Lewis felé. Remélem elfogadja, mert ha nem… Ha nem… HA NEM! Akkor itt csúnya dolgok fognak bekövetkezni. És lehet, hogy átmegyek piros játékosba, mind ezt egy jointért. El sem hiszem. De a városba, nehezen ölném meg Szőr Lewist…
- Fogadd ellllll!!!!
Kiáltottam neki oda, cuki kislányhangon, közben mosolyogva. Hogy azért csak fogadja el.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Dec. 03 2012, 19:44

Hiába hősünk elutasító válasza, a lány nem tágított attól az elhatározásától, miszerint ő most rá akar gyújtani. Heves kérlelés ostromát azonban a lovag hősiesen leküzdötte megacélozott akaraterejével. Igen, ehhez kellett folyamodnia, mert Kimiko aranyos mosolyát aligha tudta volna ignorálni egyszerű férfias ösztöneivel. Ide bizony keményebb eszközökre volt szüksége. Úgy döntött, hogy itt nem is fogja begyújtani. Inkább átmegy a másik városba, vagy odakint a réten elpöfékeli, mert ugyebár a passzív dohányzás is igen káros, s hősünk még ennyire sem akarta bántalmazni a többi játékost. Éppen tette volna el zsebébe a méretes tekertet, amikor a lány egy hirtelen mozdulattal ráhelyezi a kezét. Sir Lewis először azt hiszi, hogy a lány egy tolvaj, s most arra készül, hogy ellopja az ő becses tárgyát, de ennek ellenére a lány nem fogta meg az itemet, hogy uccu neki elszaladjon vele, hanem egyenest a lovagra pillantott.
- Sir Lewis! Ezennel kihívlak egy Xiaolin leszámolásra! Feltétel: Egy párbaj, fél életig. Aki győz, azé a joint! - kiáltja, majd a lovag kezében lévő joint egyszerre csak felragyog, mintha az lenne maga az esthajnalcsillag.
Sir Lewis arcán először a meglepődöttség vonásai jelennek meg, de ezek gyorsan át is csapnak határozott, férfias harci mámorba.
- Óóhhh! - mondja vigyorogva, ahogy a lány arcát fürkészi. Most már biztos benne. Ez a lány csak is egy Xiaolin pap lehet, s az ő nagyra becsült iteme tuti, hogy egy Shin Gong Wu! Amire viszont ő is igényt tart, így semmiképpen nem fogja átadni, még akkor se, ha a világ sorsa múlna rajta..! Azonban hagyni akart esélyt a kis dohányos pap-csajszinak.
- Rendben, elfogadom a feltételeket..! - majd mélyen a lány szemébe néz, s egyszerre elkiáltják magukat. Hangjuk mennydörögve villámlik a levegőben:
- Kezdődjön hát a Xiaolin leszámolás!!!

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Hétf. Dec. 03 2012, 20:20

//Ez van ha iszok egy kis kávét. FANTÁZIAAAAAAAA :3 //

- Kezdődjön hát, a Shaolin leszámolás!

Kiáltottam, miközben a kezem a varázslatos jointon volt. Éreztem, hogy ez a join el fog vinni engem a trollok és orkok barlangjába, ahol majd meg fogok küzdeni Süsü-channal a hétfejű sárkánnyal. Majd levágom a fejét, megfürdök a vérében. Jaaaa! Hogy ez Siegfried?! Sebaj, megteszi! Egy jointból, ennyi erőt… Sose láttam világító jointot, fantasztikus lehet majd elszívni, és a legjobb, nem károsítja az egészséget. Legalábbis ebben a világban. Elmélkedéseim közben elugrottam a fiútól, majd észbe kaptam. Mennyire egy retardált nőszemély vagyok. Egy párbaj kezdődik… ÉS RAJTAM NINCS FELSZERELÉS. Miután elugrottam, kiáltottam a fiúnak:

- ÁJÁÁÁÁ!!!!

És mutattam a kezemmel, hogy álljon meg. Majd magam elé intettem, és lazán, kecsesen fel próbáltam venni a felszerelésemet. Persze, ha ez idő alatt nem támadott meg, vagy nyeste le a fejemet keresztbe, háromszor. Amikor felöltöztem, persze ha felöltöztem, és nem jött egy mágikus sárkány, rajta egy pár hobbittal, és tépte le rólam a páncélzatom. Persze, a hobbitok nem lehettek ott, mert az orkok elvitték őket Isengardba ( Twisted Evil ). De miket hadoválok én??? ÁÁÁÁ, így lesz ez igazi. Mivel egy igazi, Szőrrel van dolgom, egy lovaggal… A kardom megpörgettem, persze, csak akkor, ha éppen nem jött meg Flash, és elképesztő sebességével egy pónilovon miközben lézerkardos macskák védik őt, stílusosan ellopja a kardom. Na ebből gyere ki, kedves olvasó!
Elmélkedés vége! Következik a hardcore fantázia és harc.
Nos, Megpörgetem a kardot a kezemben, mint valami igazi beszívott Achilles, csak csaj verzióban, és rózsaszín hajjal. De kifelejtettem a legfontosabb részét, egy igazi Xiaolin leszámolásnak. Amikor készen voltam, jeleztem ezt az ellenfelemnek:

- GOOONN GIIII TÁÁÁÁMMMPÁÁÁÁÁÁJJJ!!!!

Kiáltottam, még akkor is, ha nem válaszolt az ellenfelem. Persze, ezt úgy illendő, hogy együtt kiabáljuk. Csak úgy fognak megjelenni a pónilovak, és elvisznek minket az internetz világába.

Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 28405225

Ha minden sikerült, akkor ilyen macskák jelennek meg mindenütt. ÉS elkezdenek pónilovakról egymást lőőőni. Igazi fantáziavilágba csöppenünk. Jönnek a hobbitok, és egymással fognak játszani. Majd be fog tűnni az igazi fővezér, nem más, mint Gandalf önmaga, ő meg ment minket. És ad nekünk egy kis további marihónajját, hogy hát azért, miért ne. Marihónajjából sosem elég, főleg nem a következményeiből. Mert azért, nem minden nap lát kiscicákat az ember, unikornison ülve.

Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] No-s600x511-262017

NO! Mind ez valójában nem történt meg, nem vagyunk annyira beszívva. Valójában egyáltalán nem, ez csak egy kis szimuláció volt, mi lenne, ha be lennénk szívva. Pont e szerint a szcenárió szerint menne végbe minden. De nem ment! Hála Istennek!!!!

Szóval ott tartottunk, hogy én állok egy helyben, csomó gondolattal özönözve, és nem tudom mit tegyek. Várom az ellenfelem válaszát, fog é GONGITÁMPÁJ-ozni, vagy mégsem? Mert kellene, hogy meglegyen a formalitás egy xiaolin leszámolásnál.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Dec. 03 2012, 21:04

Sir Lewis már alig bírta féken tartani magát, mikor ordításuk visszhangja még csak tova se tűnt, ő máris azon gondolkodott, hogy hogyan tehetne pontok a mondatuk végére, amiben a kérdés az, hogy ki foglya megnyerni ezt a leszámolást, s ki lesz az a szerencsés, aki hazaviszi a lottó... Úgy értem a béke mindenkori leghatalmasabb eszközét, amely képes megnyugtatni a háborgó lelket, s elmét a viszontagságoktól és sötét gondolatoktól.
Erőteljesen a hátához kap, ahonnan lecsatolja bal kezével a pajzsot, majd jobbal az alatta lévő buzogányt, ami hű társa lesz ebben a csatában. Már éppen azon van, hogy villódzó szemmel nekirontson a szerzetes csajnak, de az hatalmasat kiált, s megálljt mutat.
Hősünk egy pillanatra megtorpan, majd ahogy látja a lány tevékenységét, vagyis azt, hogy a menüjét nyitogatja, s abban matat, foglya magát, s visszateszi harcoló eszköztárát a hátára. A lovag ugyan is nem hülye, tudja, hogy egy nővel áll szemben. Márpedig egy olyannal, aki egészen idáig egy kis ruhácskában volt, ami egyáltalán nem alkalmas harchoz. Főleg nem egy olyanhoz, ahol egy ilyen hatalmasan becsületes hőssel kell szembenéznie, mint Sir Shiel D. Lewis, az ártatlanok őrzője, az elesettek felsegítője. Hát igen, egyáltalán nem lennék a lány helyében. De majd kiderül, hogy Sir Lewis mennyire is gondolja komolyan ezt a fight-ot, mert mégis csak motoszkál benne egy olyan békítő érzés, miszerint talán hagyja Kimikót győzni, hogy aztán kettesben szívhassák el az élet-elixírt, ezzel is biztosítva a kölcsönös szétlevést.
Ám legyen, amíg a nő matat a cuccai között, addig hősünk álló pozícióból belép a lótusz pózba, de akrobatika jártasság híján csak össze-visszapakolja testrészeit, majd szinte teljesen hanyatt lecsapódik a földre. Sebaj, ő így is képes arra, hogy lekerüljön alfa-állapotba, ahol átadhatja magát az elmélkedés mindenségének. Azonban rájön arra, hogy erre szüksége valójában nincsen! A feladata, hogy megszerezze a jointot, s elszívva megoldást keressen a világ minden problémájára... Áhhááá! A lótusz póz ereje mégis segített!
Visszatér a valóságba. Vagyis a játéktér valóságába, ahol a kiscsaj már fel is kapta magára a páncélzatát, plusz egy kis kardot is. Hát igen, a csaj le se tagadhatná magáról, hogy kardforgató. De vajon a kezében egy újabb Shin Gong Wu van..? Ami varázslatos képességével, s az ősök erejével van felruházva...? Óhh my god! Sir Lewis, mégis micsoda harcba keveredtél már megint?!?!
A lovag, látva a csaj pózolgatását, vág egy not bad fejet, ami kimondottan jól áll kicsit borostás, kemény kötésű állának, s szeme csillogásának.
- GON GÍÍÍ TÁÁÁMPÁÁÁJ! - kiáltja válaszul a lánynak, majd pajzsát teste elé helyezi, miközben a buzogányát is készenlétbe helyezi, ha használnia kéne a szerzetes csaj ellen. Minden bizonnyal kelleni fog..! Ám a kezdeményezés jogát átadja a hölgynek, mert egy lovag mindig tudja, ha szét van, ha nem: A hölgyeké az elsőbbség!

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Hétf. Dec. 03 2012, 21:35

Folytatódott az agymenés. A fiú miközben váltottam a ruházatom lótuszpózba próbált ülni, ami úgy ahogy, de mégsem sikerült neki. Viszont én sikeresen átöltöztem, és készen voltam megmérettetni magam a SAO világába. Szinte már majdnem ki kiáltottam azt, hogy: „COME AT ME BRO!”. De mégsem, azért ennyire elvetemült állat csak nem vagyok, elvileg én egy úri hölgy vagyok. Ljúisz is kikiáltotta az a gyönyörű kis leszámolás kezdetét jelző, kínai vagy milyen, akár héber, mondatot. Álltam, és vártam, de ellenfelem nem mozdult. Ekkor a narkós arcomról, áttértem a harcolósra. Persze, itt most nem a menüben cseréltem a ruhát. Szimplán nem mosolyogtam, hanem komoly lett az arcom. A kardot magam elé rakom, pont, mintha egy igazi xiaolin leszámolásba lennék. De mit beszélek? Ez a legeredetibb leszámolás, ami csak lehet. Amikor magam elé raktam a kardom, akkor nagyon badass módban nézhettem ki. Legalábbis én úgy éreztem magamat. Itt tudtam, a jointot én fogom elvinni.
- A joint. Az enyém.
Mondtam, nyugodt hangon. Már nagyon komolyra kezdett fordulni a dolog a gondolataim terén. De ekkor jött, egy kósza Nyancat, és minden összeborzolt. UGYANMÁR? Egy jointon harcolunk. Ilyet még a SAO világa biztos nem látott, egy joint, amiért csapatunk egy párbajt. Tiszta fantázia az egész. No de nem baj, a joint az enyém lesz, és el fogom szívni. Ha nálam köt ki, egy csillió százalék, hogy nem fogok adni az ellenfelemnek. Sőt, még el is megyek, nehogy a passzív dohányzástól is kapjon valami kis energiát belőle. A tér körülöttünk, mintha megváltozott volna. Sötét lett minden, pont, mintha a Dragon Ballban, Shenlong jelent meg. De neeem, ez csak egy leszámolás volt, itt csak körülöttünk volt sötét. És olyan feeling volt, mintha este lenne. Na hát, gondoltam én itt, shit just got serious… A kardom magam előtt tartva, összes gyorsaságomat összeszedve, ami keményen, merészen egy szép 4es. Ellenfelem ellen irányultam, ha sikerült eljutnom odáig, akkor a nyakára intézek egy vágást. Persze mindezt akkor, ha csak nem jelent meg oldalról egy medvedisznóember, vagy csak szimplán, a fiú kivédte az ütésem a pajzsával. Mert hát, csak-csak egy lovaggal van dolgom. Mire a pajzs neki, ha nem tudja azt használni? Persze, itt még felvetődött az a dolog is, hogy talált az ütésem, ha talált, akkor nagyon keménynek fogom érezni magam. De annyira nem, mivel az ellenfelem lovagnak vallja magát, azok pedig, azt hiszem a szívósságukról híresek. Biztos van vagy egy tonna élete. Nehéz menet lesz, egy jointért. De megint csak… Egy JOINTÉRT. Egy ekkora hajhőt csaptunk. Micsoda játék már ez. Tiszta őrültség lesz itt, és ez még csak az első szint. Amíg eljutunk a 20as szintig, megfogok őrülni.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Kedd Dec. 04 2012, 16:54

A lány nagyon komoly arcot vágva, ajkai közül a következő szavakat préselte ki:
- A joint. Az enyém. - már ebből a kevés szóból is megértette hősünk, hogy nem babra megy a játék. Hát persze, hogy nem babra, hiszen cigire...! Majd ellenfele nekilódult, hogy sebességével gyorsan leküzdje a közöttük lévő távolságot, s napfénytől csillogó pengét azonnal a lovag ellen fordította, aki nem szándékozott a buzogányával válaszolni, inkább a pajzsát emelte meg. A fegyver csapásának ívéből gyorsan levonta azt a következtetést, hogy a lány minden esetben a feje felé indította a támadást, vagy annak környékére. Okos lány, fejre támadni jó stratégia, ott jobban sebződnek az ellenfelek.
A lovag azonban megemeli pajzsát, s egyenest eltakarja vele magát a szegycsontjától felfelé. Érzi, mikor a lány támadása ütközik a védelmével, s néhány szikrát vél felfedezni, melyek a védelmi eszköz oldalain túl repülnek. Lök egyet a pajzson, hogy ezzel eltávolítsa magától a lányt, de nem üt vissza a buzogányával, mert akkor a mozdulata közben, kissé fellibbent ruhája alatt kiszúr valamit, vagyis éppen hogy valaminek a hiányát fedezni fel.
Szóval csak odébbtessékeli a csajszit a pajzzsal, majd gyorsan visszarakja a buzogányt a hátára. A lánynak int, hogy várjon egy pillanatot, majd megfogja a felső ruházatát a nyakánál, s kijjebb húzza. Ekkor pedig belehasít a szörnyű felismerés: eltűnt a mellszőre..!
Szemei azonnal megdagadnak, pupillája kitágul, s ha tudna, még izzadni is kezdene az idegességtől.
- M-Mi a franc..?! - kiáltja, majd benyúl kezével a felső alá. Kezével azonban tényleg csak a csupasz mellkasát tapogatja. Dús, férfias, s mindenek előtt lovagias mellszőrzete egyszerűen eltűnt!
- Neeeeeeeeee! - kiáltja, miközben mindkét szeméből kicsordul egy-egy férfias könnycsepp, mi jelzi fájdalma valódi hatalmasságát. Szinte látta maga előtt, amikor még a valóságban azon versenyetek barátjával, hogy ki tud hosszabb szőrt kitépni a mellkasából. Persze mindig ő nyert, s "bundájának" köszönhetően télen többnyire egy póló is elég volt. De most..? Most nem más, csak egy Justin Bieber copy... Már régebben észrevette, hogy állán alig akar nőni a borosta, de sosem akarta elhinni, hogy valóban megtörténhet ilyen a SAOban... Vagyis várjunk csak egy kicsit?! A SAOban lehet, hogy nincs meg a mellszőre, de ez a valóságra nem igaz! Hű "kebelbarátja" még most is ott van vele a valóságban, mert ott nem tűnt el!
Ezen a gondolaton aztán teljesen megnyugszik. Megsimogatja keblét, s szinte érzi, hogy ha egyszer felébred ebből a játékból, akkor szőre ugyan úgy ott lesz vele, mint korábban...
- Elnézést kérek ezért a malőrért, ne is foglalkozzon vele kegyed..! - mondja vigyorogva, s közben arra gondol, hogy a lány tuti nem sejt semmit kiborulásának okából, így nem is zavarhatja ez a további párbajukat.
Hátáról lekapja a fegyverét, majd úgy dönt, hogy most ő próbálkozik meg egy támadással. Szerencsére Kimiko már nincsen olyan messze, mint korábban, mert közelebb szaladt. Hősünk ezt kihasználva csak pár lépést kell tegyen, s máris ott van kéznél az ellenfél. Buzogányát a magasba emelve le akar sújtani az ellenfelére, de ugyan akkor tisztában van a lány gyorsaságával, s teljesen elképzelhetőnek tartja, ha az kikerüli a csapást. Viszont egyáltalán nincs megijedve attól, hogy a lány gyorsabb, ugyan is megvan a saját taktikája arra, hogy hogyan lehet leküzdeni egy nála gyorsabb ellenfelet. Ha kelleni fog, ezt is előszeretettel alkalmazni fogja a Xaiolin szerzetesen...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Szer. Dec. 05 2012, 21:06

A fiú érdekes dolgokról hadovált. A mellszőrzetéről beszélt, csak terelte a figyelmet, csak rizsázott. Nem tudom, miért tette ezt, hisz mi a jointért harcolunk most, nem pedig holmi mellszőrért. Várjunk csak?!?! Mellszőr? Eltűnt? Az lenne a jointban? Hasonlít, szőrre. T_T Lehet? Eeeeee…. Fuj. Azért mindenesetre megkérdezem a fiút, mert ez így nem pálya, akkor inkább nem szívok én abból a jointból, és értelmét veszti a leszámolásunk.
- Biztos, hogy a jointban fű van? És nem a mellszőrzeted?
Kérdeztem meg tőle. Kaptam választ, nem tudom, de ellenfelem ez után a nagy idegbaj után, ellenem támadott. Jó joint lehetett az, ha ennyi mindent megteszünk érte, remélem megéri. De, már adta jelét, hogy erős kis szer lehet, mert még bele se szívtunk, csak a kezünkben tartottuk, erre világított. Hát miezmár? A rendszer nem tűri a cigit? Hehh…
Nos. Ellenfelem támadott felém. Megpróbáltam kikerülni, de megcsapta a vállamat a fegyvere. Ezzel elszenvedtem egy kis sebződést. Lement a páncélom, csak a csupasz életem maradt. Kihasználva azt, hogy a fegyvere elég vaskos, az enyém pedig egy kard, gyorsan a mája felé próbálok szúrni, ahol lehetséges, hogy nincs páncél, de a másik kezében még mindig ott van a pajzs. Az a pajzs…. Nem olyan volt, mint amivel a sárkánynak a tüzes leheletét ki lehet bírni, mondjuk kard ütések kivédésére még tűrhető volt. De az ellenfelem jelenleg, többé kevésbé olyan mint én. Nincs az elméjénél teljesen, mert azért nem mindennap áll le az ember, a mellkasát fogdosva. Méghozzá egy lány előtt. Ezt aztán nevezem, igazi SZÁJBERLOVAG. De mi most egy Xiaolin leszámolás kellős közepén vagyunk, itt nincsenek lovagok, csakis ellenfelek.
Az ütést nem tudom, hogy sikeresen vittem be. Ha sikerült, akkor az fantasztikus. De ha nem, akkor az már nem annyira fantasztikus. Minden esetre én megpróbálok arrébb ugrani. És felmérni a helyzetet a szájberlovag barátocskám ellen. De ekkor, megint megcsapott a komolytalanság szele. Ne már. Megint… Ez… Tényleg a mellkasán rinyált. Eltűntek a bimbói, vagy mi? Ilyen nem lehet.
A fejem, ehhez volt hasonló:

Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Memeareyouseriousgirlpn

Majd ezeket a szavakat mondtam:
- Te tényleg, egy lovag vagy?
Kérdeztem meg tőle, kissé gúnyosan, utalva az előbbi kis „fellépésére” előttem, amit nem tudtam mire véljek. Talán arra, hogy a mellbimbóival jó barátok voltak? Vagy szegénynek nem voltak barátai, és a bimbóival spanolt össze titokban, és harcolt a paplan alatt magányos óráiban? Húh… Még belegondolni is rossz.
Gondolataim tucatjai közben álltam, és vártam egy karddal a kezemben, hogy erre mit lép. Persze ha lépni fog valamit. A legjobb, most az lenne, ha csak szimplán feladná, és elszívnánk a jointot ketten, fele-fele arányba, mert ha én győzök, szerintem osztozok. Azért mégsem vagyok annyira gonosz, hogy elvegyem az ellenfelem jointját, főleg ha erős dohányos az illető. Mert azért, mégis csak egy cuki, komoly, rózsaszínhajú angyalka vagyok :3

//Szóval, írd le ha visszaütöttél Very Happy //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Dec. 08 2012, 14:22

A lovag csapása sikeresnek bizonyul, mikor az eltalálja a rózsaszín barbibaba vállát, s meg is görnyed egy pillanatra az ütés fizikai erejétől. Igaz, Sir Lewis hatalma nem az erejében keresendő, de egy buzogány támadását akkor sem lehet "félvállról venni". A támadás nyomán a csaj válla pirosan izzani kezd, ezzel is jelezve a pontos helyet, ahol a sérülés érte. A lovag elégedetten szemléli, hogy gyorsasága ellenére sikerült bevinnie egy ilyen támadást.
Ekkor viszont a lányon van a következő lépés sora, aki odébb lépve egy szúrással válaszol a lovagnak, aki a közeledő penge ívéből arra következtet, hogy a kard valamivel a melle alá fog érkezni. Nincs már ideje arra, hogy a pajzsát bemozdíthassa maga és a csapás közé, mert a védelmi eszköz kitárt bal karjában van, ami a korábbi támadás lendülete miatt a valamivel a teste mögé helyeződött. Pontosan látja azt, amikor a penge megszúrja mellkasát, s érzi azt is, hogy a szúrással együtt egy kisebb lökés is érkezik, mert hátrébb kellett lépni, nehogy feldöntse a penge nyomása. Ekkor már a pajzsát is mozgásba bírja hozni, s azzal üti odébb a lány fegyverét, aki, mielőtt a férfi válaszolhatott volna támadására, odébb hátrált. A lovag kiesett abból a rádiuszból, amiben mozgás nélkül megüthette volna a lányt, de most hirtelen nem volt kezdve utána szaladni.
- Te tényleg, egy lovag vagy? - kérdezi a lány. Sir Lewis feszülten tekint a szerzetesre. Hát nem egyértelmű, hogy ő egy lovag..? Mintha már említette is volna, de mivel ő valóban egy lovag, így nem ignorálja a lány kérdését, hanem választ is ad rá:
- Biztosíthatom kegyedet afelől, hogy lovag vagyok. Méghozzá nem is akármilyen..! - mondja, monológja végén pedig arra utalva, hogy ő az igazság valódi pajzsos védelmezője, nem pedig csak egy imposztor.
A férfi azon kezd gondolkodni, hogy nem rohangál össze-vissza, mert abból csak az lenne, hogy gyorsan kifáradna. A lány amúgy is előnyt élvez az ilyen mozdulatokban. Ha szemtől szembe megtámadná, akkor nem lenne esélye a sebessége miatt, éppen ezért az életével kell játszania ahhoz, hogy a következő támadásai jók legyenek...
Viszont van egy másik megoldás is... Igen, ez a megoldás pedig az, hogy átváltozik Super Sayajinná, csak úgy, mint Son Guko, Vegeta és a többi hős. Nincs mese, a gyorsaságát csak így tudja olyan szintre emelni, hogy azzal megfelelő ellenfele lehessen a rózsaszín hajfürtű lánynak. A joint is felragyogott, hát akkor neki miért ne sikerülne haját aranyszínre varázsolni, s super sayajinként harcolni? Mindenképpen meg kell próbálnia, s azt is tudja, hogy hogyan lehet képes erre. Már sokszor látta, hogy Goku hogyan csinálja, egyszerűnek tűnik, de az biztos, hogy neki elsőre sokkal jobban kell koncentrálnia.
Fegyverét és pajzsát megint felcsatolja a hátára, majd vesz egy nagy levegőt, s becsukja a szemét. Testét ellazítja, s csak reménykedik benne, hogy a lány nem fogja időközben megtámadni. Persze ebben nem lehet teljesen biztos, de korábban ő sem támadta meg a kardforgatót, mikor az kérte a szünetet, hogy páncélt cserélhessen.
Megfeszíti az ökleit, majd szépen lassan, ajkai közül előszűrődő morgó hangok egyre hangosabbak lesznek, s végül már-már ordít. Mintha csak egy hatalmas csatakiáltás lenne, mennydörgő kiáltása megtöri a környék csöndjét, de hiába a próbálkozás, hiába az akarat, haja csak nem vált aranysárgára, s testében sem érzi az új erőt, aminek át kellene járnia. Szomorúan veszi kezébe a fegyvereit, majd elindul a lány felé. Nem rohan, csak szépen lassan tatásan sétálni kezd Kimiko irányába, miközben kezében többször is megforgatja a buzogányt.
Ha elég közel ér anélkül, hogy a lány megmozdulna, akkor újra megtámadja, de most a bal oldali bordákat veszi célba. Ha a lány támadna előbb, akkor pajzsával próbál védeni, s utána lentről-felfelé indít egy csapást a csaj hasa felé. Más esetben csak megáll és várja a fejleményeket, ha a lány csinálna valamit, amire korábban nem számított volna.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Szomb. Dec. 08 2012, 20:06

Az ellenfelemet sikeresen megtámadtam, de életpontjai nem mozdultak. Mégis, hány kilotonna páncélt evett meg ez? Hááát peeersze, hisz ő egy szájberlovag, akkor természetes, hogy teli van páncéllal. Még az agya helyén is az van. Vagy éppen okos? Eddigi tetteiből csak a nagy szerénysége látszott, meg az, hogy valami nincs meg a ruhája alatt. De ezúttal nem volt minden ilyen eszement. Harc folyt, meg folyt. De mégsem volt semmi érdekes. Hátrébb ugrottam, majd az ellenfelem valami érdekes dolgot követett el. Megint hátracsatolta a buzogányát. Készült valamire, mert intett nekem, hogy várjak. Mivel megvárta azt, amíg én öltözködtem, ezért természetesen én is megvárom, amit ő csinál. Hosszúnak nézett ki ez az előadása. Ezért a földbe szúrtam a kardom, és leültem, úgy, hogy a szoknyám alól ne látszódjon ki semmi. Csak szemléltem, hogy mi történik. De a mostani előadásának a hülyeségszintje 9000 fölé került. Ilyet még nem láttam. Megállt egy helybe, mellkasát nagyra tolta, vett egy nagy levegőt, és ordított az ellenfelem. Valahol, már láttam az ilyet. Hírtelen félelem jött az arcomra, azt hittem, hogy mindjárt besárgul a haja, és nekem végem. De nem sikerült végül, ekkor egy mosoly kerekedett az arcomra, és gúnyosan mondtam:
- Nem sárgult be a hajad, ifjú lovag?
De várjunk csak, lovag? A lovagoknak van lovuk. Milyen lovag az, akinek nincs lova.
- Lewis. Ha te ennyire lovagias lovag vagy, minden emberek megmentője, minden sportolók sportolója, minden lovagok lovagja, minden lányok lánya... hopp… No mindegy, szóval. Ha ennyire lovag vagy, hol a lovad?
Mondtam az ellenfelemnek, az elején még kicsit elragadtatva magam. Kicsit túl gúnyosra sikeredett, de ez nem probléma. Ugyan már, milyen lovag? Olyan lovag, aki át akart alakulni super saiyanná? Ejnye. Az agyamban lejátszódott megint ez a jelenet, ami teljes mértékben hasonlított ehhez.
(No racism, csak funny :3 )
Miután ezt sikeresen kivertem a fejemből, Lewis már sikeresen közeledett felém. Feleszméltem. Jött, csak jött. Pont, mint egy tata. De én nem cselekedtem semmit, elvégre, egy Xiaolin leszámolásban vagyunk. A shaolinok pedig bölcs emberkék, ezért én is úgy tettem, a földbe szúrt kardom mellett ültem, és vártam, hogy közeledjen. Közben, a kezem a kardom felé nyújtottam, legalábbis próbáltam, ha csak ki nem ütötte azt onnan. Szóval, ha sikerült, akkor oda raktam a kezem a kardomhoz. És így szólottam:
- Fairy Charm.
Ha sikeresen használtam a képességem, akkor a fegyverkezelésem nőtt 3 ponttal. Ami most 5 pontot foglal magába. Egyre közeledett ellenfelem, és ha netán támadna, amilyen gyorsan csak tudom, kihúzom a kardot a földből, és parryzni próbálom azt, majd a gégéje felé intézni egy támadást. Remélhetőleg sikeres volt, ha mégsem, hát akkor nagy bajok vannak. Lehet, hogy már vége a párbajnak?!

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Dec. 10 2012, 19:49

- Nem sárgult be a hajad, ifjú lovag? - a lány szavaira csalódott arca egy pillanatra visszatér, mivel eszébe juttatta, hogy sajnos ő nem képes átváltozni egy sokkal erősebb harcossá, ugyan akkor talán ez nem is baj! Még a világ is azt akarja, hogy ő megmaradjon lovagnak, s így, ilyen formában terjessze az igazság eszméjét.
- Nem, maradt a jó öreg gesztenye. De tudja mit hölgyem..? Én jobban is örülök neki! - mondja, de immáron sokkal vidultabb ábrázattal.
- Lewis. Ha te ennyire lovagias lovag vagy, minden emberek megmentője, minden sportolók sportolója, minden lovagok lovagja, minden lányok lánya... hopp… No mindegy, szóval. Ha ennyire lovag vagy, hol a lovad? - Sir Lewis felvonja a szemöldökét, de csak az egyiket. A bal oldalit.
- Én olyan lovag vagyok, aki a maga lábán megy, nem pedig viteti magát..! - mondja kacsintva, miközben persze nem áll meg, folyamatosan lépked a lány felé, aki ugyan olyan pózban ücsörög a földön, ahogyan az átváltozás próba előtt tette. A lovagnak ez igen gyanús, de meg sem áll a lányig, majd mikor már csak egy karnyújtásnyira van tőle, s fegyverét éppen csapásra emelné, a lány megszólal:
- Fairy Charm. - a lovag nem értette, hogy ez mire is szól, de akkor már nem volt ideje mást reagálni, muszáj volt lendületet vinni a fegyverébe, amivel ismét függőlegesen sújtott le. Ám a lány úgy tűnik pont így tervezte a jelenetet, mivel egy szempillantás gyorsasága alatt nyúlt el kardjáért, s ugrott fel a földről, közben pedig kivédte a lovag támadását. Sir Lewis támadó-kedve egy gyors törésen megy át, ami pillanatnyi meghátrálásra kényszeríti, s ekkor a lány kényelmesen képes újrarendezni mozdulatait, s a lovag nyílt felső teste felé indít egy támadást. Hősünknek nincsen ideje odamozdítani a pajzsot, vagy akár a buzogányt a szúrás útjába, ezért a lány támadása célba ér a lovag gégéjénél, amit a férfi vicsorogva fogadott csak el.
Ám ekkor felcsillan a szeme is, mivel ezzel lehetősége nyílik arra, hogy eddig csak említett különleges harcmodora meglássa a napvilágot: Amint a támadás hozzá ért, de a piros jelzés még el sem kezdett megjelenni testén, ő már át is helyezte a súlypontját, hogy előre, a lány felé dőljön, közben pedig pajzsát is elindította Kimiko irányába. Ám szó sincs arról, hogy le akarja vele csapni a lányt, sokkal inkább a lány jobb oldala felé irányítja a mozdulatot, amivel megpróbálja megkerülni a lány csípőjét, s így magához rántani. Ha sikerül, akkor már csak annyi a dolga, hogy jól erősen magához szorítsa a lányt, egy jól irányzott mozdulattal lefejelje. Ha ez sikerül, akkor pedig miért nem sikerülhetne másodjára is? Még egyszer ad neki, hisz' úgy se fáj! Az összecsapódó kobakok hangja viszont csak akkor szűnik meg, ha a lány kiszabadul a lovag szorításából.
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Trollface_30_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kimiko on Pént. Dec. 14 2012, 20:43

- Naa! Elég!!!
Kiáltom fel, majd elrugaszkodok ellenfelemtől. Rápillantok a HP csíkomra. Ellenfelem, sok sebzést okozott belém. Meg is vertem volna ezért, ha a rendes világban lennénk, mert egy jó adag sérülést kaptam volna tőle. De itt, ebben a virtuális világban, virtuális levegőben, virtuális pasikkal, nem fáj semmi, sőt, a kobakom sem dagad meg. Hátrébb rugaszkodtam hát tőle. De megpillantottam a HP csíkom… Ami szerényen 13 életpontot mutatott. Nem sok. Még egy ütés, és végem lenne. Nem tudom, mit tegyek. Adjam fel? A feladás lenne a legcélszerűbb. De akkor oda kell adnom egy Wudai fegyvert, azt meg semmi pénzért. Egy wudai fegyver sokat ér, ez pedig egy leszámolás, mit tehetnék. Az ellenem harcoló lovag, erősebb mint én.
De várjunk csak. Milyen wudai fegyver? Nincs is ilyen ebben a játékban. Ehh… Akkor, nincs más hátra, mint feladni. Elmosolyodok, majd oda vetem a lovagnak:
- Rendben, erősebb vagy, feladom.
Ekkor a mágikus joint, újra megcsillant. Ehh… Nem sikerült elszívnom azt a cuccost. Pedig szívesen kipróbálnám, ebben a világban nem is lenne rossz, mivel, nem rontja a szervezetemet. A nerve gear, szerintem nem tud kihatni a tüdőmre. Habáááárr…. Nem vagyok én egy fizikus, vagy valami nagy tudós, hogy megmondjam ezeket. Az a cucc a fejemen van, és ha kihullik a hajam, ha itt cigizek? Ez a büntetés? Hmm… Jobb, ha nem szívom el. De ez mégis, milyen egy hülyeség volt, egy jointért toltunk egy ekkora viaskodást, nem tudom, hogy hol járt az eszem ilyenkor. Valamiért, jelen esetben nem érdekel, hogy lesz e velem valami, de akkor is, kell nekem az a joint. Oda megyek hát, közelebb ellenfelemhez.
- Te győztél, gratulálok, de léééégysziiiveeeess, adj nekem is egy szippantást.
Mondtam neki, cuki kislányos hangon. Azért, egy lovag nem tud ellen állni ha egy lány ennyire kéri őt, főleg, van nekem ez az aura nevezetű cuccom, ami ilyen esetekben eléggé jó lehet. Mégis, ez egy mágikus joint, ami világít!
- Szívjuk el együtt! Azért ez mégis csak egy mágikus joint. Nem akármilyen, világítós. Biztos valami jó dolog lehet a belsejében. Adj egy kicsit, lééégyszíííí….
Ismételtem meg magamat. Hátha meggyőztem az ifjú lovagot, ha felajánl egy szippantást, akkor egyet szippantok abból a mágikus cigiből. De többet nem, mert azért, mégis egy lady vagyok, csak ki akarom próbálni, nem pedig elszívni az egészet. Főleg, hogy ez a lovag, egy dohányos állat, legalábbis, amit ezért a jointért megtett, az jött le. Ha nem kapok, akkor meg csak szépen elköszönök a lovagtól, és távozok. Mivel nincs több dolgom erre, megismerkedtem egy lovaggal, pont elég élmény volt ez a számomra. Persze, mind ez előtt, én officiálisan a szerver felé is mutatva, befejeztem a párbajt, mégpedig feladtam. Más választásom nem nagyon volt. Jelenleg is csak várok a lovag válaszára, mind a két válaszát elfogadom, nem fogom utálni őt, ha netán nem azt mondja, amit hallani akarok. De azért, nagy tahó lehet az, ha nem érti meg, hogy egy lány milyen válaszra vár. Ezért, csak várok…

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi125/150Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Dec. 16 2012, 13:42

A lány nem bírja sokáig hősünk rohamozását, gyorsan feladja az ellenállását, mikor a lovag feje többször is koppan aranyos rózsaszín buksiján. Egy erős mozdulattal kitépi magát a férfi szorításából, de nem megy messzire, Sir Lewis pedig nem ugrik utána, csak várja a fejleményeket. Igazából azt reméli, hogy a lány majd megint megrohamozza, s akkor ő újra el bírja kapni, de erre nem kerül sor, mert a rózsaszín hajú lányka egyszerűen kijelenti:
- Rendben, erősebb vagy, feladom. - a lovag először nem tudja mire vélni, de aztán megvizsgálja a lány életerő-csíkját, ami lassan a feléhez közelít. Nem lepődne meg azon, ha a következő ütésétől a harcnak vége lett volna. De mivel ő egy lovag, így nem fogja megtámadni a küzdelmet feladó xiaolin szerzetest, mert az nagyban elütni a lovagi kódextől. (Egyáltalán nem tud semmit a lovagi kódexről!)
Hősünk így csupán bólint egyet, hogy ezzel is jelezze: elfogadja a lány kérvényét a harc befejezésére.
- Te győztél, gratulálok, de léééégysziiiveeeess, adj nekem is egy szippantást. - a lány újra kezdi azt, amit korábban a harc kezdetekor is eljátszott. De Sir Lewis most nagyot sóhajtva beadja a derekát, mert amúgy is egy játékban vannak, nem fogja szennyezni a szervezetét a lányka, ha elszív egy cigit...
- Szívjuk el együtt! Azért ez mégis csak egy mágikus joint. Nem akármilyen, világítós. Biztos valami jó dolog lehet a belsejében. Adj egy kicsit, lééégyszíííí…. - a lány tovább erősködik.
- Jól van legyen a küzdelem döntetlen... - mondja a lovag kedélyesen, majd így folytatja:
- És amiért döntetlen lett, szívjuk el felesbe... Csak aztán ne ijedj meg az elmélkedés ezen szintjétől... - pajzsát és buzogányát visszacsatolja a hátára, valószínűleg ebben a küzdelemben utoljára.
Felettük a harc időzítője, ami automatikusan lezárja a küzdelmet végül lejár, s ezzel a harcnak is vége, visszatértek a normál játékba.
A lovag lassan belenyúl zsebébe, melyből előhalássza a jointot. Párszor végigsimítja, hogy ha egy kicsit elferdült, akkor most újra egyenes legyen. Előkapja a gyújtót is, majd egyetlen mozdulattal belobbantja a cigit, ami máris füstölni kezd, ahogy a zöld és a papír égni kezd. Megszívja párszor, s szinte azonnal kezdi érezni a hatást, de látja, hogy a lány is várja már a körét, ezért kedvesen átnyújtja neki a cigit...

[Köszönöm a játékot! Remélem te is olyan jól szórakoztál, mint én! Very Happy]

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] Vo36oi115/700Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 18 2012, 00:17

Szép kis KT, élvezet volt olvasni, bár kicsit sok kép volt bele téve, de ez csak mellékes. Lezárom.

Jutalom Shiel D. Lewisnek: 15 exp 25 arany

Céhbe: 2 arany, 1 exp Peternek
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.