[Küldetés] Lebegő Lucas

Go down

default [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 17 2015, 04:08

Résztvevők: Chancery, Arisu, Kemabat, Hikaru, Miu
Határidő: mindvégig 7nap/kör (kivéve, ha jelzem, hogy megváltozott)

A régi küldetés meghívó, mivel valamilyen módon találkoztatok a Kezdetek Városában, nem említette a romba dőlt Mirage Várost. A meghívón csupán annyi állt, hogy "Egy eszeveszett megint a fogadó felett lebeg. Lucas a neve és elviselhetetlen minden jelenete, amit itt lerendez. Takarítsd el innen egyszer s mindörökké és kétezer arany üti markod!". Valamilyen okból kifolyólag tehát elfogadjátok a meghívást és a harmadik szintre mentek, ahol hamarosan egy város romjain tapostok. Itt, közel a teleport kapuhoz találkoztok egymással. Egy viszonylag fiatal nőt pillantotok meg, azonban a látvány nem biztató. Haját tépdesve, üres szemekkel, maga előtt a földet bámulva rikácsol:
- Lucas! Mindig az a fránya Lucas! Kiszedem a szemgolyóját! Ketté tépem a nyelvét! Elvágom a torkát! Lecsavarom minden egyes ujját! Lucas! Mindig az a fránya Lucas! Kiszedem a szemgolyóját! Ketté tépem a nyelvét! Elvágom a torkát! Lecsavarom minden egyes ujját...! - ismételgeti újra és újra.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 18 2015, 16:21

//Akkor beszéltek értelmében juti nélkül jövök, mivel foglaltak még a küldihelyeim Embarassed  //

Kell nekem egy vicsorgó macskafejet ábrázoló medált :3
Ez a gondolat elsősorban a küldetés leírásának elolvasásakor ötlött az eszembe. A megfogalmazás valahogy hajaz kicsit számomra úgy minden más hasonló játékra is, mint a Witcherre, és egyébként is szeretek ilyen esetekben egy kicsit el-witcheresedni. Ha már rongyosra olvastam a könyveket, na meg régen játszottam is velük, ez talán nem is olyan meglepő, bár ott hasonló problémával nem igen szoktak szembesülni, hacsak nem átoklevételről van szó.
A macskámmal és a főnixxel karöltve végül elindulunk, persze csak azután, hogy erről is rakok ki a céhház falára egy ismertetőt, hogy hova mentem és hogy tudnak elérni baj esetén. Mirage Városában még sosem jártam, így meg sem lepődöm annak romos állapotán; talán mindig is ilyen volt. Nem vagyok egyedül sem, de ismerős arcot nem igazán látok, hacsak nem látásból itt-ott. Álomkelő az, akinek a figyelmét először felkelti valami, és már lohol is oda sebesen, pontosabban a fiatal nőhöz, aki igen nagy hangzavart csap.
Egy kicsit meg is lepődöm azon, amit mond. Nagyon dühös lehet erre a Lucas-ra, ha ilyen kedves gesztusokkal akarja illetni, de mikor már el is ismétli, egy kicsit megtorpanok. Álom a közelében marad, egyenesen elé ül, és nézi, nézi szakadatlanul a macskák tipikus türelmével. Úgy a sokadik ismétlésre kinyújtja a mancsát is és lágyan megérinti a nő lábfejét. Ekkor lesz elég merszem ahhoz, hogy én is közelebb lépjek, tekintve, hogy nem tudom, a többiek is ugyanazért jöttek-e, mint én, vagy csak szimpla látogatók.
Na meg azt is jó lenne tudni, a nő vajon játékos-e vagy csak NPC.
Ahogy odamegyek, meg se szólalok; nagyon még nem látom értelmét a szavaknak, amíg össze nem szedi magát rendesen, csak leguggolok, és ugyanúgy, mint a macska, figyelem. Dust már egy távolabbi ház romjaira szállt rá, az egyik gerendára, és a tollait igazgatja.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi8140/8500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Miu on Vas. Júl. 19 2015, 12:27

Mostanában igazán töltök sok időt ezen a szinten. Mióta megleltem a szafarit, már-már beköltöztem a 10. szintre. Hisz onnan a legegyszerűbb neki indulni a vadászatnak, ha kedvem támadna hozzá. Csak unottan és álmoskásan koptattam a Kezdetek Városa főterének  kövét. Nem néztem a hirdető táblákat sem, nem volt hozzá kedvem, egyébként is meghagyom a kisebb feladatokat a kisebb szintűeknek, akik még csak most ébredtek bele a játékba.  Viszont még is akkor, hogyan is vettem észre erről a lebegő Lucasról a felhívást. A szél miatt. Ugyanis az fújta ezt a papír fecnit a lábamnak és így sikerült találkoznom ezzel a küldetés meghívóval. Egy ásítást megejtve kezdtem el olvasni a felhíváson szereplő sorokat, majd gyorsan el is kerekedet a szemem. Egy Lucas nevű valaki, aki lebeg és mindenkit idegesít már... Hmmm... Tudok egy hasonlóan idegesítő személyt mondani, csak ő épp nem lebeg, legalább nem ennyire magasan, mint ez a Lucas. Ilyen nagy jutalmat se láttam még meghirdetve küldetésen,  tényleg nagyon idegesítheti már az ott élőket. Egy pillanatra felcsillant a szeme a jutalom olvasása közben, viszont hamar el is vesztettem az érdeklődésem utána. Viszont az idegesítő személy eltakarítását elvállalom, már csak azért is mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki csak úgy elkezdjen lebegni. Ezt látnom kell.  És még Mirage városban sem jártam még. *.* Kis séta a teleport kapuig, majd beléptem a kapun és pár másodperc múlva már a helyszínen is termek. Esküszöm ez lesz az egyetlen ami hiányozni fog, ha kijutok innét egyszer. Muris ez a teleport és még gyors is. :3 Elég romos ez a város. Bár igaz a koboldok óta van néhány romos hely a játékban, meg azt is hallottam, hogy átszellemültek is vannak. Bár az is lehet, hogy ez a hely eddig is ilyen volt és semmi köze sincs az ostromló kis fickókhoz. Feltűnt, hogy nem csak az én érdeklődésem fogadta meg a felhívás. De sipákoló nő jobban felkelltette az érdeklődésem és ahogy elnéztem nem én leszek az egyetlen aki oda is megy hozzá. A nőt megkerülve egy nagyívben tett kanyarral már oda is ugrottam az idomár és petje háta mögé, majd a térdemre támaszkodva közéjük hajoltam egy picit.
-Üdv. Én Miu vagyok, örvendek a találkozásnak. :3 Sikerült már valamit kiszednetek az asszonyságból vagy még csak csodáltátok eddig? :3
Majd gyorsan váltok is és az egyik kezem a nő orra elé emelve csettintek párat előtte és meg is szólítom.
-Hahóó! Még is miféle rosszaságokat csinál ez a Lucas? És merrefelé lebeg pontosan? :3

/Jelezném, hogy van egy ilyenem: 19 - Egy általad választott küldetésnél 50%-al több expet és aranyat kapsz. (A mesélőnek jelezni kell!) :3 /


A hozzászólást Miu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 22 2015, 19:44-kor.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi10/2100[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Hikaru on Kedd Júl. 21 2015, 22:12

Megnyalom a szám szélét, mintha csak valami finom ételről olvasnék. Kétezer arany! Hülye leszek nem elfogadni, ráadásul úgy látom, ez a küldetés nem igényel mást legendás kreativitásomon kívül. Azt hiszem, könnyen meg tudom csinálni, nem kell harcolni, meg nem kell magas szintűnek lenni, csak valami gyökér NPC-t kell letakarítani a ház tetejéről.
Mélyet szívok a levegőből, ahogy a teleportkristály célba repít. Tetszik ez a lepusztult szint, örülök, hogy végre nem minden happy, úgyhogy annak külön örülök, hogy Mirage most így néz ki. Hallottam róla, hogy pár hónapja pusztult el valami npc támadásban, ez a poszt apokaliptikus hangulat nekem kifejezetten bejön. Lehet, hogy megveszem ezt a szintet a kétezer aranyból, most biztos nagyon lementek az ingatlanárak. Nagyapa is akkor gazdagodott meg igazán, amikor a Fukushimai atomerőmű baleset után felvásárolta az ingatlanokat.
Pár másodpercre megállok, és érdeklődve nézem, ahogy egy másik vörös játékos éppen hátba mar egy zöldit. Gondolkozok rajta, hogy ha gankelésre kerül sor, esetleg segédkezek a kirablásában- még ha gazdag is leszek rövidesen, egy kis plusz pénz soha nem jön rosszul. Aztán látom, hogy nem támadja meg, úgyhogy én is abbahagyom a kardom birizgálását. A tekintetem tovább vándorol az NPC csajra, aki a pénzeszsákom nevét kiabálja, úgyhogy egy magabiztos mosollyal felé veszem az irányt. Megfogom a vállát, és magam felé fordítom, hogy csak rám figyeljen.
- Lefogom neked, amíg lecsavarod az ujját, oké? Csak mondjad meg, hogy hol van pontosan!- egy gyors oldalpillantást azért vetek a többi játékosra, elkezdem kidolgozni magamban a tervet arra, hogy megszabaduljak tőlük. Én nem fogok osztozni.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi1702/1900[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kemabat on Szer. Júl. 22 2015, 00:06

Kedvetlenül rótta az utakat, nem figyelt semmire, és senkire, ha kedve támadt fel is lökött néhány járókelőt. Kapott pár anyázást, volt olyan is, aki legszívesebben nekiugrott volna, de Kemabat csak lenéző pillantásokkal viszonozta, és magában a „védett övezet, te barom” kifejezést szajkózta.
A főtéren járt, szokásához híven ránézett a küldetésekre, és az állát a földről kellett visszaraknia a helyére. Kétezer arany. Ennyi volt a jutalom. Átfutotta még egyszer a szöveget, kereste a buktatót, hiszen ennyi pénzt nem vágnak csak úgy oda az emberhez. Kétezer arany. Csak ennyit tudott felfogni az egészből. Kétezer arany, egy Lucas nevű alakért, aki léggömbnek hiszi magát. Egy nyílvessző és leereszt, gondolta, és már fel is készült, hogy Mirage Városába teleportálja magát.
A város meglepően más volt, mint amit eddig megszokott. Minden romokban hevert, sehol egy épp ház. Nem mondhatni, hogy mennyire zavarta, ellenkezőleg, tetszett neki ez egész, megadta azt a hangulatot, hogy ez egy gyilkos játék, ha meghalsz, hát meghalsz.
Jobban körülnézve nem volt egyedül. Több játékosra is felfigyelhetett, akik egy nőt álltak körül, köztük kettő vörös indikátoros is. Kemabat a menüből előkereste jegyzettömbjét, és feljegyezte nevüket és szintjüket, bár kételkedett benne, hogy közülük való lenne, akit keres, ahhoz nem voltak elég fejlettek, de sosem lehet tudni. Közben, közelebb lépve meghallotta, hogy az, akit körbeálltak mit ismétel, és rossz érzés fogta el. Nem igazán örült a riválisoknak, nem merte remélni, hogy mindenki megkapja a teljes összeget, ha összedolgoznának, és neki az egész kell. Kétezer arany. Ismételgette magában, és próbálta kivenni a romokból, hogy merre lehetett a fogadó. Nem ér rá bámészkodni, meg egy nő hisztijét hallgatni. Neki kell leghamarabb megtalálnia azt a Lucast, és felmarkolni a pénzt.

/*Itt szeretném felhasználni: 11 - Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több aranyat kapsz. (A mesélőnek jelezni kell!)*/
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi496/1500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Arisu on Csüt. Júl. 23 2015, 20:43

- Hűha, mi történt ezzel a várossal? o.O - hüledeztem a látványtól, miután kiléptem a teleport kapuból, és megtettem az első néhány lépést a törmeléken egyensúlyozva. Szemét, üvegszilánkok, cserepek, fadarabok... fintorogva néztem végig a romokon. Méltatlan volt a személyemhez! Végre divatos ruhákat hordhattam, mi lesz, ha összekoszolom egy ilyen helyen? Még nem is láttam mosógépet, ugye nem a patakban kell majd kimosnom, ha ilyen baleset történik? Elhúztam a szám, aztán a cipőmmel odébb rugdostam egy-két kisebb törmelékdarabot.
Volt ugyan már forgótőkém, azonban a pénzből sosem elég, így döntöttem emellett a quest mellett, hiszen ez kecsegtetett a legnagyobb nyereséggel. Ráadásul kétezer arany a tőkémhez képest is jelentős pénz, talán megéri a fáradságot és ezeket a mostoha körülményeket, ha növelhetem ennyivel a tartalékaimat. Csak úgy ropogott a talpam alatt minden, de szerencsére nem kellett sokat sétálnom, mert nem messze a kaputól volt néhány másik ember, akik mintha azért lettek volna ott, hogy egy helyre gyűljenek. Feléjük fordítottam a lépteimet, köhintettem egyet, hogy felhívjam magamra a figyelmet - nem mintha kéne -, hátralibbentettem az aranyszínű hajamat, majd odaérve megálltam a társaság előtt.
- Konnichiwa desu~! Lennének olyan kedvesek elárulni, hogy beavatnak a részletekbe~desu? - kértem kedvesen mosolyogva. Ellenállhatatlan vagyok, nem? Hát persze hogy, ha értelmes emberek, akkor egymást fogják taposni azért, hogy válaszolhassanak a kérdésemre és beavassanak :3

11 - Egy általad választott küldetés befejezésekor 20%-al több aranyat kapsz. (A mesélőnek jelezni kell!)


A hozzászólást Arisu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 01 2015, 00:31-kor.
Arisu
Arisu
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi139/500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (139/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Júl. 24 2015, 22:00

A nő a pet érintésére észbe kap és felétek fordul.
- Elnézést, nem láttalak titeket! - jegyzi meg teljesen normálisan, mosolyogva.
Miura pillant, majd miközben beszél tekintetét lassan Hikarura viszi.
- Lucas... az átkozott! - majd észak felé mutat, pontosabban megfordul és a háta mögé. - Az ajánlatod pedig szívesen elfogadom.
Arisu felé szalad majd megáll közel hozzá és széles mosollyal mondja.
- Igen, igen, ezer örömmel beavatlak a részletekbe! Szóval van ez a Lucas nevezetű...IDIÓTA...aki azt hitte vicces lesz, ha a fogadóban lebegni kezd. Aztán jöttek a koboldok és elpusztították a fogadót. Végül Lucas ottmaradt a lerombolt fogadó mellett és mindenkit idegesít. Engem Lucának hívnak, én vagyok az, aki szívesen átnyújtja a kétezer aranyat annak, aki eltünteti innen a gazfickót!
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Miu on Szer. Júl. 29 2015, 14:41

Mindenki az NPC asszonyságra figyel és a többieknek sikerült jobban felhívni magukra az NPC figyelmét mint nekem. De ez engem nem is zavar, nem azért jöttem ide, hogy vele cseverésszek. Persze mikor odébb szaladt az asszonyság utána léptem és figyelmesen végig hallgattam azt is, amit a szöszinek mond. Hmm... Szóval a koboldoknak köszönhető az, hogy ennyire romos itt minden. Most ide vagy egy erős sereg jött vagy senki se jött ide védeni. Bár inkább az első opciót a tuti. Szerintem csak hatalmas szerencsénk volt ott fent a 11. szinten és kifogtuk a leggyengébb sereget és vezért. De ennyit a koboldokról, most ezzel a fellegekben járó Lucasal kellene foglalkozni. Egy lerombolt fogadónál van. Hát a sok rom között egy romot megtalálni azért nem olyan egyszerű, de mivel egy felfújt "lufi" repked körülötte, így nem lesz olyan nehéz a dolgunk. De még mielőtt neki lódulnék és rohanni kezdenék ahhoz a bizonyos fogadóhoz. Vettek egy rövid pillantást a többiekre is, akik még idejöttek elvállalni a feladatot. De nem is foglalkoztam velük sokáig. Senki se tűnt érdekes figurának. Bár az idomár cicusával, szívesen eljátszanék, de most nem a macskázás ideje van itt. Végül sarkon fordultam és megindultam a fogadóhoz, persze közben figyeltem felfelé is, hogy biztos jó helyen kössek ki, hisz lehetett itt több fogadó is, ami szintén romba dőlt.  Viszont nekem egy olyan kell, ahol lebeg egy Bolond is. :3 Szökdelve és dalolászva haladtam előre az úticélom felé és mit sem törődtem azzal, hogy a hátra hagyottak mit reagálnak vagy nem reagálnak. Én csak vidáman törtem előre romok között és hangosan énekeltem ezt a kis dalocskát:
-Egyszer egy kutya a csontot ellopta. 
Mérgében a gazdasszony a kést belé dobta,
és jött a sok kutya, hogy eltemesse őt,  
és fejfájára ráírták a most következőt, hogy:
Egyszer egy kutya a csontot ellopta...

A végtelen kis dalocskát, ami addig ismétlődik, míg rá nem unok vagy valaki le nem csap miatta. Rolling Eyes
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi10/2100[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Hikaru on Csüt. Júl. 30 2015, 16:18

- Na szuper, akkor mutasd az utat, kérlek!- átkarolom az npc csaj derekát, hogy másik el ne vehessék tőlem a térképet, hiszen egyértelmű, hogy én vagyok itt a főnök. Hagyom, hogy a dilis, éneklő, ugrabugráló csaj menjen elöl, úgyis a térképünk tudja, hogy merre kell menni. Ezzel már ki is osztottuk a lényegi feladatokat: az npc a térkép, én vagyok a vezér, a dilis csaj meg a csapdaszedő és golyófogó. A többieknek a kevésbé értékes feladatok maradnak.
- Kétezerért bármit. De egy gyors kérdésem azért van: most akkor az a lényeg, hogy legyen lent, vagy az, hogy ne legyen fent?- utóbbi esetben a küldetés elég szimpla, kiveszem az ócskább fegyvereket az inventorymból, és jól megdobálom addig, amíg le nem nullál az élete és meg nem hal, előbbi esetben viszont kell valami kötél vagy valami, amivel lehozhatjuk.
- Ja, amúgy Hikaru vagyok, ha van itt olyan, akit érdekel.- nem látom be, miért érdekelne a nevem bárkit is. Én magasról teszek a többiekére, az maximum switchelésnél szokott fontos lenni, de hát én nem szoktam switchelni, hülye leszek kinyiratni magam másokért, szóval nem kell. Magamban tudok neveket adni: a másik csávó, a macsaj, a szőke csaj meg a dilis csaj. Nekem ez így perfekt.
Amúgy ez a szint nekem tökre bejön, tele van lehetőséggel. Romos, kevés az ember, ideális kis lakóhelyet lehetne itt építtetni. Egy saját várkastély szolgákkal nagyon kúl lenne, vagy egy vidámpark. Vagy lehet megtartom ezt a Lucast, és építek rá egy repülőgépet, ha tud repülni. Az nagyon badass lenne. Csak érjünk már oda! Utálok gyalogolni. Majd lovakat is fogok szerezni, nem látok sokat, minden hülye gyalog jár valamiért.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi1702/1900[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Chancery on Vas. Aug. 02 2015, 17:10

A türelem végül rózsát teremtett, nem csak társaság, de információ tekintetéből is. Amint megindulnak az események, Álommal közösen hátrább lépünk és félmosollyal az arcomon hallgatjuk végig a csevejt, ami kialakul. Hogy mire fel az óvatosság?
Mert már emlékszem, honnan ismerős a kardforgató srác. Persze a legutóbb nagykabátban volt.
Igyekszem hát nem csak eltűnni, de lehetőleg teljesen másra is figyelni. A stílusa pont az a fajta, amivel szemben nem igazán tudok mit kezdeni; legutóbb is alaposan félreértett, valószínűleg most sem lenne másképp. Kurokoto 2.0. Csak most elmarad az alkoholizmus.
Miután egyenlőre megkaptuk a kellő információkat, és Miu, Hikaru és az NPC megindulnak, én is követem őket, szép csendben, figyelve a lépteimre, az arckifejezésemre, és a környezetre. Meg kell tanuljak mindenre odafigyelni, ami történik körülöttem, miközben a tekintetem hol ezt, hol azt az embert méri végig. A kardforgató már egyértelmű számomra alapvető stílusjegyeit tekintve. Miu sem ismeretlen, vele elsősorban még a tobzoskás minibosson találkoztam, egyike azon vörösöknek, akik jobbára ártalmatlanok. A két másik személy, a szőke lány és a sötéthajú fiú már ismeretlen, és egyenlőre nem is mutattak ki annyi cselekvést, hogy bármit is leszűrjek belőle.
Álomkelő pedig Álomkelő, mint mindig. Csendben kullog mellettem, magabiztos és tiszteletet parancsoló, puha macskaléptekkel. Fülei mozdulnak csak arra, amerre épp hangot hall, mint valami radar.
Kíváncsi vagyok magára Lucasra is, miközben Miu dalát hallgatva én inkább egy másikat dúdolok magamban, a fejemben csak, egyenlőre. :3 Bár egyenlőre nekem az is gyanús, hogy az NPC hölgynek... felettébb hasonló neve van. Lucas és Luca. Valami kapcsolatnak kell majd lennie köztük.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi8140/8500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kemabat on Szer. Aug. 05 2015, 02:30

Kemabat úgy kémlelte a romokat, mint a sas, annyi különbséggel, hogy a látása meg sem közelítette a madárét. A nagy keresgélés közben azért többször is kikacsintgatott az összegyűlt játékosok felé, akik többen lettek, mint voltak. Egy szőkeség csatlakozott hozzájuk, aki hááát… nem igazán tudom megfogalmazni, milyen benyomást keltett íjászunkban, de biztosan nem a legpozitívabbat.
Idő közben a NPC asszonyság is magához tért, befejezte a szövege ismétlését, és rendesen a körülötte állókkal foglalkozott. Kemabat nem állt messze tőlük, minden szót tisztán hallott, hallgatózás jártasság nélkül is. Kár, hogy amikor a nő a vörös indikátoros fiúhoz beszélt, nem látta, hogy merre mutat, rögtön otthagyta volna őket, hogy megkeresse a küldetés célpontját. Kénytelen volt végighallgatni minden egyes szót, ami kezdte nagyon untatni, hiszen semmi hasznos információt nem vélt felfedezni bennük. Őszintén, kit érdekel, hogy hogyan került a levegőbe az a Lucas, az se érdekelte, hogy a koboldok játszótere volt a település, azért néz ki úgy, ahogy. Azért a nő nevére felfigyelt. Biztos volt benne, hogy testvéri kapcsolat van Lucas és Luca között, és ezért is akarja eltüntetni, égő számára, hogy a testvére lebeg, mint egy héliummal felfújt lufi.
A következő, amire felfigyelt a pénzről álmodó kis hősünk, hogy a szedett-vedett csapat elindult, pont az ellenkező irányba, mint ahogy ő a szemeit erőltette. Neki sem kellett több, rögtön utánuk eredt, közben hallotta, ahogy Hikaru hallatja a hangját bemutatkozásnak álcázva, ami meglepő módon hidegen hagyta, és léptein gyorsítva a menet elején énekelő felé igyekezett.
- Szép dalocska! – szólította meg. – Jó a hangzása, csak egy kicsit monoton. Nem gondoltál még rá, hogy minden ismétlésnél változtass rajta valamit?
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi496/1500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Arisu on Szomb. Aug. 08 2015, 17:10

Ez... nem várt reakció volt. Érezhetően megrándult az arcom, látva hogy mennyire nem törődtek velem. Egy-egy pillantást kaptam csupán... tudomásul vették, hogy itt vagyok. Még csak nem is köszöntek! Milyen neveletlen népség ez?! Nem először tapasztaltam, de ebben a világban tényleg senkinek sem volt gyerekszobája? Az egyetlen dolog, amit kaptam, azt ettől az hárombetűs-izétől. Tudom, hogy ha a feje fölé nézek, és ezt a színt látom, akkor ez egy program, ami a küldetést segíti. A többiek olyanok voltak, mint én. Nem, ez nem jó megfogalmazás. Én voltam egyedül tökéletes, ők pedig szimplán bunkók voltak ˇ^ˇ Na de amit a nő mondott, annak se füle-se farka nem volt. Ebből hogy találjam ki, hogy mi lesz a feladatom? Nem vagyok én varázsló, hogy eltüntessem, noha kétségtelenül jó varázsló lennék.
- Értem én, hogy a jelenlétemben nem tudják, hogyan viselkedjenek, elvégre nem minden találkoznak olyan tökéletes emberekkel, mint amilyen én is vagyok~desu. Ez biztosan ijesztő, de megnyugtatom önöket, hogy nem harapok~desu, szóval hozzám lehet szólni. Még egy nevet is adok, ahogy szólíthatnak: Arisu desu~ - próbáltam rávezetni őket, hogy mi lenne a helyes viselkedés velem szemben, hiszen láthatóan nem tudják, de így, hogy megmutattam számukra az utat, most már tényleg semmi akadálya nem lehetett annak, hogy amíg elindulunk és elsétálunk eddig a fogadóig, addig újra feltegyem a kérdésemet.
- Szóval most, hogy ezen a problémán túl vagyunk, lennének kedvesek megosztani velem, hogy mi lesz a feladatom~desu ka? - már érződött azért a hangomon, hogy nem volt teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott, de még kitartottam, nem jutottam át az idegesség vékony határvonalán. Csak szimplán irritáltak.
Arisu
Arisu
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi139/500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (139/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 17 2015, 14:34

// Mivel sokat kellett rám várni, ezért a következő kör jutalmazásnál háromnak számít. //

(Dupla hozzászólásokat várok, azaz 500 szó.)

Hikaru a következő választ kapta indulás előtt:
- Ne legyen fent.

Mentek, mendegéltek és hamarosan megérkeztek egy bizonyos romos tájra. A tájon rengeteg ember található, nem tudni, hogy játékosok vagy NPC-k. Az óriási tömeg közepén valahol kiemelkedik egy fej. Lényeg a lényeg, hogy amennyiben valaki úgy dönt, hogy megindul a tömeg felé, annak át kell verekednie magát a tömegen. Átverekedéskor legalább három emberrel kell ütközni és mindegyik jellemét teljesen magukra bízom, csupán egyetlen mondat van, amit kötelező elmondaniuk. (Mondhatnak mellette akárhány másikat is, csupán az első ember valamikor említse meg az első mondatot.) Természetesen meg kell győzni őket, hogy engedjenek beljebb. Ezek az emberek rajonganak a bent lévő emberért és mindent megtesznek, hogy minél közelebb legyenek.

Első mondat: "Csokiról beszéltél? Csak, mert én szeretem a csokoládét, de csakis a félig narancsos ízűt, ami szerintem teljesen logikus, hiszen a teljesen narancsos csokoládé az hasonlítana ahhoz a hülyeséghez, amit most te mondtál."

Második mondat: "Harcolj velem! Kihívlak egy párbajra, de csakis a bájos hölgy szívéért! Jut eszembe, nem tudja hova tűnt a bájos hölgy? Nemrég még magával láttam. Esetleg maga lenne az? Áh, biztos, hogy nem..."

Harmadik mondat: "Éljen Lucas, az igazi bölcs, az egyetlen, aki újjáépítheti a romokat játékosfeletti erejével! Te meg mit nézel?"
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 17 2015, 15:26

"Júlia nem volt erős, sem több mi nálunk, Júlia nem volt se jó, se szép, most Júlia nem akar a földön járni, fölszállt inkább a fejünk fölé."
~Köszöntünk. Nem elég? Jaj, a kis telhetetlen, fenekedet ne nyaljam ki? ._.~
-Nyugi, Álom. -guggolok le és simítom végig a macska hátát, miután amaz elég csípősen válaszolt Arisu-san valóban elég furcsa megnyilvánulására. Én szokásomhoz híven halkan bár, de köszöntem, felé fordulva, mosolyogva, de talán nem volt elég egyértelmű. Nem volt még eddig senki, akinek ne köszöntem volna, a kis Saya is megírta egyszer egy papírkára, mikor épp olyanja volt, hogy mindenkiről elemzést alkotott még nem sokkal Anat halála előtt. Az a kis papírdarab még mindig ott lóg azon a falacskán, ahol általában az adataimat szoktam kirakni a szobámban és elemezni, hogy merre kéne tovább fejlődnöm. Adatlapnak hívom :3
-Bocsáss meg. Kissé túlérzékeny mostanában >.> -pillantok a lányra egy bűnbánó tekintet kíséretében, amíg Álom tovább morog magában, majd persze indulunk tovább, remélhetőleg további felesleges intrikáktól mentesen. Amíg nem ismerem Arisu-t vagy bárki mást, nem szeretnék konfliktusba keveredni vele, mint ahogy Hikaru-val szemben is szeretnék majd bizonyítani, miszerint nem vagyok én olyan, amilyennek elképzel. Küzdeni viszont nem fogok.
-A feladatokat majd ott helyben meglátjuk. Improvizálunk, legfeljebb. Nem jó az, ha az ember minden alkalommal előre megtervez mindent, fölösleges stressz :3 -válaszolok neki még út közben, mielőtt elérnénk a célunkat. A kiemelkedő fejről már kezdem sejteni, hogy valószínűleg ő lehet Lucas, vagy csak egy igen magas szószólója, Álom mindenesetre máris beslisszol a tömegbe. Macska lévén, még ha nagyobbacska is, nem igazán kell lökdösnie az embereken, nem úgy, mint nekem. Bár utálok bárkit is meglökni, általában ráteszem az emberek vállára a kezem, jelezve, hogy átalmennék arra, legyenek szívesen félreállni, ez itt másképp működik, mint általában. Úgy egész pontosan először is rám néz:
-Csokiról beszéltél? Csak, mert én szeretem a csokoládét, de csakis a félig narancsos ízűt, ami szerintem teljesen logikus, hiszen a teljesen narancsos csokoládé az hasonlítana ahhoz a hülyeséghez, amit most te mondtál.
-Bocsánat, de nem én voltam ^^;
-Akkor hagyjál békén! Majd gyere vissza, ha hoztál csokit! -azzal el is fordul, úgy kell valahogy kígyóként slusszannom át mellette. Megérintem a következőt, mire az megugrik és felborítva pár másikat az ökleivel kezd el nekem ugrálni, mint egy bokszoló.
-Harcolj velem! Kihívlak egy párbajra, de csakis a bájos hölgy szívéért! Jut eszembe, nem tudja hova tűnt a bájos hölgy? Nemrég még magával láttam. Esetleg maga lenne az? Áh, biztos, hogy nem...
-Bocsásson meg, de nem epekedek más hölgyek szívéért Smile És valóban kétlem, hogy én lennék az.
Persze fájt, hogyisne fájna, mikor tényleg kimondják szóban, hogy egyébként egy bányarém vagyok...
Ettől egy kissé szomorkásabb lett a tekintetem, az tény, melyik lánynak esne ez jól, amit az imént hallottam? Még a csúnyák is szeretik hallani, ha olykor-olykor megdicsérik őket, még ha tudják is, hogy amúgy ez nem igaz. Ezen kívül ha valakinek van önbizalma, úgy egyre szebbé is válhat, és azért valljuk be, viselkedés ide vagy oda, az önbizalmam nincs a csúcson, még ha erre igyekszem még csak nem is gondolni.
-Éljen Lucas, az igazi bölcs, az egyetlen, aki újjáépítheti a romokat játékosfeletti erejével! Te meg mit nézel?
Őt meg se kellett még érintenem, akkor fordul meg kérdő tekintettel, mikor megpróbáltam kedvesen megkérni a félrehúzódásra. Erre már nem tudok mit reagálni, bocsánatkérően vállat vonok és arrafelé intek a fejemmel, amerre Lucast sejtem. Ezek után mintha már könnyebb lenne a dolgom részben, mivel Álom visszatért és selymes bundájával próbálja szinten odébb taszigálni a sűrűsödő embertömeget, hogy elérhessek a közepéig. Ott már valószínűleg megkapjuk a választ, amire példának okáér Arisu-san is vár, és elkezdhetjük a tényleges munkát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi8140/8500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kemabat on Hétf. Aug. 24 2015, 16:03

Kemabat nem lehetett nagyon hangos, biztosan nem hallotta a vörös lány, azért nem reagált a szavaira. Tovább ballagott mellette, hallgatta énekét, közben fejét forgatta, hátha észrevesz valamit, ami fontos lehet a küldetés szempontjából, mondjuk magát Lucast.
Elég sokat mentek, vagyis Kem szerint sokat mehettek, talán az éneket kezdte unni, talán nem, de az út megtétele óráknak tűnt számára. Megvolt azért a cipőkoptatás eredménye, hamarosan egy tömeg kezdett körvonalazódni előttük, melynek közepéből egy fej emelkedett a többi felé. Lehet, hogy egy nagyon magas ember állt ott, de íjászunk biztos volt benne, hogy az a lebegő célpont. Nem hamarkodta el a dolgot, bár nem ártott volna sietni, ha már olyan sokan összegyűltek a jutalom miatt, kényelmes tempóban közeledett, míg bele nem olvadt a tömegbe. Elgondolkodott, mit is kellene tennie. Rengetegen voltak, nem lőhette csak úgy ki, hátha leereszt, mert a lufi rajongótábora biztosan az örök vadászmezőkre száműzte volna őt, amihez semmi kedve nem volt. Nem mintha nem szeretett volna vadászni, de örökké azzal foglalkozni, az már sokk lett volna a számára.
A testvéres elmélete kicsit változni kezdett a fejében. Nem arról volt szó, hogy ciki lenne, de nem ám. Pont ellenkezőleg. Azzal van a probléma, hogy a lebegő mutatvánnyal Lucas túlságosan népszerű lett, ami nem tetszett a testvérének. Irigyelte, és tudni is akarta, hogyan lehet képes minderre. Az meg nyílván nem mondta meg neki, és ennek eredménye képen Kemabat akár gazdaggá is válhat. Jól jönne az a pénz a nyomozásához, muszáj elsőnek Lucas közelébe jutnia.
Miután magában helyre tette a dolgokat, és a kétezer arany és felhasználásának gondolatát is sikeresen háttérbe szorította, belevettette magát a tömegbe. Nem volt egyszerű haladni, sokan akadályozták, míg egyszer csak valaki megszólította.
- Csokiról beszéltél? Csak, mert én szeretem a csokoládét, de csakis a félig narancsos ízűt, ami szerintem teljesen logikus, hiszen a teljesen narancsos csokoládé az hasonlítana ahhoz a hülyeséghez, amit most te mondtál.
Kemabat csak pislogni tudott, meg sem szólalt, nem hogy csokiról beszéljen.
- Kit érdekel, hogy milyen csokit szeretsz. Amúgy is a chilis a legjobb. Na de most tűnj az utamból, vagy teletömöm a szádat teljesen narancsos csokival. – mérgelődött, majd arrébb lökve már haladt is tovább. Kisvártatva ismét belekötött valaki, nagy lendülettel próbálta leütni, közben magyarázott valamit.
- Harcolj velem! Kihívlak egy párbajra, de csakis a bájos hölgy szívéért! Jut eszembe, nem tudja hova tűnt a bájos hölgy? Nemrég még magával láttam. Esetleg maga lenne az? Áh, biztos, hogy nem...
- Bájos hölgy? Csak nem Miura gondolsz? Megtarthatod, nekem nem kell! A bunyót meg hagyd meg máskorra. – közölte egyre mérgesebben. – Én? Ember nyisd már ki a szemed! Engem nehéz összekeverni még egy bányarémmel is, nemhogy egy bájos hölggyel. – morogta neki, majd tovább erőlködött a tömeg közepe felé. Hiába a nagy igyekezete, egy harmadik sem bírta ki szó nélkül.
- Éljen Lucas, az igazi bölcs, az egyetlen, aki újjáépítheti a romokat játékosfeletti erejével! Te meg mit nézel?
- Ez jó! „Játékosfeletti erejével.” Ez tényleg tetszik. De mond csak ez a drágalátos Lucas képes mást is lebegtetni saját magán kívül? Mert ha nem, akkor igencsak haszontalan lesz. Egy létra többet ér nála. – megpaskolta a vállát, és folytatta a kínszenvedést. Szerencsére nagyobb megszakításokat, és ellenállást már nem tapasztalt, sikeresen keresztülverte magát a sok barmon, akik egy idiótát bálványoztak. Körbenézett, hányan előzték meg, majd az idomáron akadt meg a szeme, akinek macska fülei voltak.
- Neked is bajos volt az idejutás, vagy csak én fogtam ki az idiótákat? – kérdezte tőle ingerült hangon.
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi496/1500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Hikaru on Kedd Aug. 25 2015, 22:39

„És végül, ahogy a sötétségbe veszem, semmi vagyok.” Azt hiszem, tudom, hogy Darth Malak mire gondolt, amikor ezt mondta, körbe vagyok véve idiótával. Miért nem tudnak egyszer egy olyan ops groupot összeszedni egy küldetésre, ahol legalább két ember normális velem együtt? Annyira nagy kérés lenne? Nem, ugye? Itt meg van minden, macskafülű csaj, éneklő holdkóros, badasskedő kölyök, meg blond bitch. Mintha egy gagyi vígjáték retaliáltjait vagy mijeit szedték volna össze. A szőke csaj ráadásul még el is van szállva magától, mint valami plázabitch.
- Lol, dehogy vagy te tökéletes, te buta liba. Még beszélni sem tudsz, de az még a kisebbik baj, süt rólad, hogy nincs agyad, azért vagy így elszállva magadtól. Szerintem húzz haza, elegen vagyunk nélküled is, nincs már szabad feladat.- szívem szerint hazaküldenék mindenkit, és pontosan ez is a tervem, de ezt nem egy köpésre akarom intézni. Szépen egyesével kell elzavarni az embereket, hogy a végén minden az enyém legyen. Vagy legfeljebb kétfelé osztódjon, és megölhessem a másikat a maradék lootért.
Ahogy útközben folytatódik a másik csaj éneke, halkan elkezdek mantrázni: kussolj, kussolj, kussolj! Érzem, felmegy a pumpa lassan, szívesen levágnám azt a csajt. Lehet, hogy nem is rágnának be érte, ha levágnám az alsó állkapcsát, hogy befogja, vörös és vörös közötti nézeteltérés, belefér. Nem hal bele sem, majd visszaregenerálja pár óra alatt, meg úgy harminc százalék mínusz lenne neki. Majd nem ő lesz élő pajzs első körben, arra bitch és kisanyám pályázhat úgyis először. Bár lehet, ez csak szimpla dolog. Ne legyen fent. Bármit is csinál, ha megölöm, nem fog repülni az az npc.
Egy pillanatra leesik az állam, ahogy meglátom a nagy tömeget, de azután megindulok, hogy át löködjem magam, hülye leszek a többi gyökér után befutni. Ez a feladat annyira pofonegyszerű, hogy még egy ilyen hülye is meg tudja csinálni, mint amilyenből ez a team áll. Nem jutok azonban sokáig, az utamba áll valaki rögtön a szélén. Magas, kecskeszakállas huszonéves csávó.
- Hé, én előbb voltam itt! Mit képzelsz, ki vagy te?
- Én vagyok az, aki úgy szétveri a fejed, hogy becsokizol, ha nem húzol félre az utamból.- mennék tovább, de a mellkasomra teszi a kezét, hogy megállítson, nyom hátra, mint valami búza. Elmosolyodok, miközben pofázik tovább, de észrevétlenül a kardomért nyúlok.
- Csokiról beszéltél? Csak, mert én szeretem a csokoládét, de csakis a félig narancsos ízűt, ami szerintem teljesen logikus, hiszen a teljesen narancsos csokoládé az hasonlítana ahhoz a hülyeséghez, amit most te mondtál. Szeretném azt látni, hogy egy ilyen pici fiúcska...- kirántom a kardom, és még azzal a lendülettel lecsapom a karját, ami elpixeleződik, a vállából már csak egy rövid lángoló csonk áll ki. Barátságosan, széles mosollyal félrelököm a sikoltozó npc-t, aki össze is esik a karját markolászva. A kard viszont marad a kezemben, még szükségem lehet rá. A leghatékonyabb waymaker.
Egy pillanatra megtorpanok, ahogy egy vak, fehér botos, hosszú szakállas öregember ugrik elém kiabálva, a botjával hadonászva, fejbe-fejbe csapva a többi npc-t, akik félrébb is állnak. Az üvegesen meredő szemek, az ugrálás, a hadonászás egészen emlékeztetnek a nagyapámra. Szegény megvakult még Nagasakinál öt évesen, belenézett a robbanásba. Mindig vidám volt, amennyire emlékszem, bár csak öt voltam, amikor meghalt. De a családi videókon nem tűnik olyan vidámnak, biztos szomorú volt, hogy soha nem látta anyut meg minket.
- Harcolj velem! Kihívlak egy párbajra, de csakis a bájos hölgy szívéért! Jut eszembe, nem tudja hova tűnt a bájos hölgy? Nemrég még magával láttam. Esetleg maga lenne az? Áh, biztos, hogy nem...- kikerülöm az öreget szó nélkül, pedig elég könnyű célpont lenne, amikor az oldalába kerülök. Nem is töröm el a botját, lököm el, amikor felém suhint, csak mátrixosan elhajolok, és mivel valaki mást talál el, azt kezdi el csépelni, szóval haladok is tovább arra, amerre a nézelődés van. Már közel járok, amikor valaki nem áll félre a könyöklésre és a markolatos oldalba zúzásra, mert az utamba áll egy narancspáncélos lovagizé, bár nem lovag, mert azoknak asszem nem lehet két darab balta a fegyvere.
- Megállj, hitetlen! Nem engedem, hogy tovább menj. Csak a holttestemen át mehetsz közelebb a mesterhez.
- Akkor meghalsz.- felemelem a kardom, de egy kicsit elbizonytalanodok, ahogy szemmel szinte követhetetlen sebességgel kezdi pörgetni a baltáit, úgyhogy el is kezdek oldalra nézelődni, ha taktikai visszavonulásra lenne szükség.
- Küzdjünk hát! Éljen Lucas, az igazi bölcs, az egyetlen, aki újjáépítheti a romokat játékosfeletti erejével! Te meg mit nézel?
- Tessék? Jaaa, azt a macskafülű banyát.- amint elfordul, meglendítem a kardom.
- Milyen macskafülű...- csak a rajkodás ment neki jól, egy szép rézsútos vágással keresztülvágtam a páncélt, a testet, mindent. Az NPC kikerekedett szemmel dől hátra és pixeleződik el, én pedig megyek tovább a célpontom felé. Páran még az utamba állnak, de pár kéz és láb, meg egy vagy két fej részleges eltávolítása meggyőzi őket, hogy én voltam itt előbb. El is érem a kimagasodó valakit.
- Te vagy Lucas?

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi1702/1900[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 26 2015, 16:13

// Miu és Arisu 750 szóval pótolhat. //

Sikeresen átjuttok a meglepően hasonló gondolatokkal rendelkező tömegen, majd meg is pillantjátok Lucast az első sorokból. Nem kétség, tényleg lebeg és éppen szónoklatát mondja:
- És akkor azt mondá a próféta, hogy szereti a csokoládét, de csakis a félig narancsos ízűt, ami szerinte teljesen logikus volá, hiszen a teljesen narancsos csokoládé... - mit Hikaru kijelentése megzavar.
- Igen, én lennék Lucas, az igazi bölcs, az egyetlen, aki újjáépítheti a romokat a játékosfeletti erejével. Látom új emberek csatlakoztak hozzánk. Mi lenne az amit keresnek maguk? Mindennel szolgálni tudok egy kis szolgálatért cserébe. Arany, felszerelés, minden amire csak vágynak, minden maguké, amennyiben követik bölcs szavaim és azt teszik amit mondok. Amennyiben érdekli önöket kiáltsák, áve Lucas! Egyszerű megbízások, maguk által választott jutalommal. - a többiek mind áve Lucast kiáltanak, majd Lucas folytatja szónoklatát.
- És akkor a harcos azt mondá, harcolj velem! Kihívta egy párbajra a bájos hölgy szívéért, ám közben eszébe jutott, hogy a bájos hölgynek nyoma tűnt. Megkérdezte hát, hogy a kihívója-e a hölgy, majd rájött, hogy biztos hogy nem... - folytatta szónoklatát.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Chancery on Szer. Aug. 26 2015, 17:05

-Nem, én is belefutottam párba. Megkívántam a csokoládét. És nyugodj le, én nem fogom leharapni a fejed :3 -paskolom meg Kemabat vállát, ha engedi. Igencsak felingerelhette magát a tömeg hülyeségein, ha még hozzám is ilyen hangnemben beszél, de elnézem neki. Én is voltam már ideges a semmiért, főleg bizonyos időkben, mikor az ember lánya egyébként is meghülyül egy kissé. Most így belegondolva még mindig vannak ilyen időszakok, de legalább egy bizonyos mellékhatástól nem kell szenvednem, és csak most tudatosul bennem, hogy mennyire hozzászoktam már ehhez is.
Ketten lemaradtak tőlünk, mert mikor Hikaru beérkezik harmadiknak tőlünk nem is oly messze, máris nekitámad szóval a középen lebegő fickóra. Mondjuk véleményem szerint tök egyértelmű volt, hogy ő Lucas, de igaza van, jobb biztosra is menni :3 Na meg kissé nagyobb lebegésre számítottam, de ez is megteszi, legalább könnyebb lesz lejjebb varázsolni.
~Hogy lehet egy csokoládé teljesen narancsos? Akkor az már nem maga a narancs?~ -kotyog közbe Álom, nyávogva is egyet hozzá, miközben néz felfelé érdeklődve Lucasra. Milyen kis kicsi volt régen, most meg lehet, alig férne el a lebegő ember talpa alatt. Mondjuk tekintve, hogy a macska jóformán a szónoklat közepén próbált vele kapcsolatba lépni, nem tudom, érkezik-e rá válasz, ő mindenesetre marad ott, sőt, még forgolódik is, farkával olykor megsimítva a furcsa NPC lába alját. Főleg, ha nincs rajta cipő.
-Najó, én viszont inkább félreállok kicsit. -osonok el oldalra, mit sem törődve az áve Lucas kiáltásokkal. Szavaim egyébként főleg Kemabatot címzik. -Legutóbb már eloroztam a srác elől egy eszkimót. Lucast most rá hagyom, hacsak nincs jobb ötleted.
Nekem ugyanis, tipikusan, nincs.
Nagy valószínűséggel majd pár másodperc vagy perc múlva lesz.
Ismerem már magam, mint a rossz pénzt Rolling Eyes

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi8140/8500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kemabat on Csüt. Aug. 27 2015, 11:33

A lány közeledése nyugtatólak volt rá, bár a csokis résznél furcsán nézett rá. Nem igazán tetszett neki a korábbi félig narancsos után, de nem tudott mit kezdeni vele.
Felnézett a lebegő alakra, és arca teljesen elkámpicsorodott, amikor meghallotta miről papol. Csokoládéról, méghozzá félig narancsosról. Rögtön leesett nekik, hogy az útjába álló emberkék nem szimplán idióták voltak, hanem agymosott idióták, ami rosszabb a simánál. Lucas manipulálta őket, azok meg, mint egy istent úgy tisztelték, és magukba szívták értelmetlen szavait. Közben Hikaru is átverekedte magát a tömegen, és meg is szólította a prófétát. Kemabat hálás is volt ezért, így legalább nem kellett tovább hallgatnia. Jogosan tehetnénk fel a kérdést, hogy miért nem ő állította meg, ha ennyire nem tetszett neki a szónoklat, de erre csak annyit tudok mondani, hogy inkább az idomárhoz szólt.
Lucas mondókáin csak a szemét forgatta. Kemabat sem sorolható a legszerényebb emberek közé egészséges önbizalommal rendelkezik, de ez az alak messze túltett rajta. Íjászunk kezdte azt hinni, hogy semmi játékosfeletti ereje sincs, csak az egója annyira megnőtt, hogy felemelte pár centire a talajtól. Az ajánlaton viszont elgondolkodott. Lehet, hogy nem tudja lehozni onnan, de így sem kell üres zsebbel távoznia. Ezt a gondolatot persze hamar el is hessegette, elég volt csak a sok birkára gondolnia, akik mögötte követik a juhászt. Ő nem kívánkozott erre a sorsra jutni.
Közben Chancery félreállt, mondva meghagyja Hikarunak a dicsőséget, biztosan nem tudta, mit kellene kezdeni a kialakult helyzettel. Kem a kardforgatóra nézett, majd vissza a lányra.
- Nekem van egy jobb ötletem. – mondta neki széles mosolyával, majd ökölbe szorított kezét az ég felé lendítette, és emelt hangon, ünnepélyesen megszólalt. – Áve Lucas!
A terve persze pofonegyszerű volt. Keveset tudott az egészről, ha olyan feladatott kap a „bölcstől” amit el tud végezni, akkor jutalmat kap érte, és elnyerheti a bizalmát. Ezután, már könnyebben információhoz juthat azzal kapcsolatban, hogy Lucas honnan szerezte a „játékosfeletti” erejét, és hogy hogyan lehet semlegesíteni. Ha sikerül, akkor nem lesz fent, és a kezei közé veheti azt a kétezer aranyat is, amit az igazi munka elvégzéséért lehet kapni.
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi496/1500[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Aug. 31 2015, 03:20

Szélesen elmosolyodok, miközben körülnézek, valahol a közepétől már nem is figyelek a lebegő npc-re. Amikor Yukio olyan részegen jött haza, hogy meg akarta nyúzni a kanapét, hogy feszülős bőrnadrágot csináljon belőle, akkor hallottam utoljára ilyen hülyeségeket. És az a durva, hogy nem ő a leghülyébb, hanem azok, akik hallgatják.
Vetek a macskára egy pillantást, de úgy tűnik, az most nem kapott parancsot a gazdájától, mert nem intelligensebb egy átlagos macskánál a viselkedése. Mit is várhatnék a gazdájától? Még azóta is ott állna a piros gomb és a fóka mellett, ha én nem vagyok ott. Emellett a kihívás mellett is leragadna örökre. Az íjász csávó pedig vagy nagyon okos, vagy nagyon ostoba.
Kétezer arany nagy pénz, talán minden felszerelésemet sem tudnám eladni annyiért, de magasabb szinten az már apró lesz, úgyhogy amit ajánl, az sokkal értékesebb. Kérhetnék egy rakat ritka vagy egyedi felszerelést, amivel végre megfizethetnék mindenkinek, aki legyőzött, azután végigravagelném az összes batman céhet és megkeresném végre a bátyámat. De van ezzel egy kis gond.
Nem hajolok meg senki előtt. Nem leszek senkinek a szolgája. Soha nem voltam az, soha nem is leszek. Nem fogok eszközként szolgálni, még akkor sem, ha megfizetnek érte. A küldetések nem szolgálatot jelentenek, hanem egy üzletet, olyasmit, amit a fejvadász csinál. Egy npc-t szolgálni valamiért, amit nem látok, már szolgaság. Különben is: kizárt, hogy bármit tudna adni. Még mindig ugyanazzal a mosollyal nézek a többi játékos felé.
- Volt egy csomó Gordiusz városában egyszer régen. Azt mondták, hogy aki kibontja, a világ ura lehet, de kudarcot vallottak a tudósok, a királyok, a hajósok. Egy ember végül sikerrel járt.- nem kívánom folytatni a történelemórát, amit egyébként egy filmből szerzett információ terjesztésével rögtönöztem. Pontosan azt fogom tenni, amit Nagy Sándor tett a csomóval: kettéhasítom a problémát.
Két kézre fogom a kardom, és két gyors lépés után felugrok a levegőbe az akrobatikám segítségével, hogy egy erős vágással hasítsam ketté az npc-t. Megszereztem minden lényeges információt, amire szükségem volt. Nem az a lényeg, hogy legyen lent, hanem hogy ne legyen fent. Ő Lucas, és lebeg. Ez egy MMO, nem kell Sherlocknak lenni, hogy kitaláljuk, mit várnak el tőlünk. Ha nem hal bele, nem állok le, a teljes gyorsaságommal ütöm, amíg el nem fogy az élete. Ez a terület nem védett, öltem már itt npc-t. Talán a célpont halhatatlan, de arra is van már ötletem: kinyírom az összes követőjét, valószínű belőlük nyerheti akkor azt az effektet.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Lebegő Lucas Vo36oi1702/1900[Küldetés] Lebegő Lucas 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 02 2015, 18:06

Nem így terveztem, de akkor végül is teljesítettétek a küldetést, így lezárom. A Lucast körülvevő emberek egy ideig csak nézték ahogyan valaki a semmiből nekitámad az alaknak, majd próbáltak ellenszegülni, de ha jól értelmeztem, akkor mindegyiket elpixelezte Hikaru. Mivel a küldetés kicsit rendhagyó teljesítése az ő nevéhez fűződik, így ő extra exp jutalomban fog részesülni a bónuszok felett.

Jutalmak:

Miu: 15 exp + 20 arany + 8 exp és 10 arany céhbazár, azaz összesen 23 exp 30 arany
Arisu: 15 exp + 6 exp szóló bónusz +30 arany + 6 arany menedék, azaz összesen 21 exp 36 arany

Akik teljesítették a küldetést természetesen a tervezett körök fejében kapják a jutalmat, azaz 15 környit. (Nem büntetem az alternatív megoldásokat, bár sok izgalomból maradtatok ki és az elég büntetés. Very Happy)

Chancery: 75 exp + 30 exp csapat szint + 20 exp jó hszek + 140 arany, azaz összesen 125 exp 140 arany
Kemabat: 75 exp + 30 exp csapat szint + 20 exp jó hszek + 140 arany + 28 arany bazár, azaz összesen 125 exp 168 arany
Hikaru: 75 exp + 30 exp csapat szint + 20 exp jó hszek + 140 arany + 20 exp kulcsfigura, azaz összesen 145 exp 140 arany

Céhbónuszok:

Unity: +70 arany, +0 exp Jade Arton, +8 exp Jay, +14 exp Shakan, +14 exp Desdemona, +13 exp Chancery, +13 exp Joey

Anarchisták: +84 arany, +0 exp Hime, +5 exp Kemabat, +11 exp Miu, +16 exp Kazura, +15 exp Danee, +15 exp Katharina

Liberators: +70 arany, +14 exp Hikaru, +14 exp Asuka, +15 exp Ayse, +15 exp Tachibana, +15 exp Haru

Jártasságok:

Chancery: Kristályírás (T4): Nullázó Kristály Recept, Tömény Füst Kristály Recept
Növénylátás: 230 -> 250 (T3), 8 Nihil Ág 5 Gyilkos Galóca 3 Ezüst Százszorszép 4 Gigantikus Pitypang

Hikaru: Fegyverkészítés (T1): Körpajzs Recept, Vaskard Recept
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lebegő Lucas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.