[Küldetés] Flowering

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jún. 15 2015, 19:12

Shu megpróbálta ugyan elkapni Yuuki kezét, hogy ne tudjon beleolvadni a tömegbe, és magyarázatot adni neki, ám ha és amennyiben ez nem sikerült, úgy üzenetben küldte el neki a felvilágosítást.


Kód:
Timidus nem fog kiszáradni, és karmolással is átadhatja az ellenmérget, nem kell aggódnod, nem fogy ki. A levélgyűjtést pedig nem csak a küldetés miatt kértem az emberektől, eszem ágába sem volt ehhez kötni a gyógyításukat, csak így legalább erre figyelnek ahelyett, hogy egymást taposnák el. Látod, be is vált!


Ha sikerült elmondani, vagy megírni, akkor remélhetőleg Yuuki is megkapta a nyalintást, majd sorban a népek is, a kis csapat pedig bőszen gyűjtögette a kosárkába a növényeket. Azt sajnos már nem láthatták a magasból, lévén leszálltak kiosztani az ellenmérget, hogy Yuuki mit is tervez a kúttal, így mindketten abban a hitben voltak, hogy ő is gyűjtögetni indult. Az viszont szerencsére látták és hallották, hogy ki mit tervez, így Enheriel, és ezáltal a patikus bácsi is megkaphatta azt a kérést, hogy hozzanak ki az épületből egy kristályíró felszerelést, és akkor Shu már itt a téren, mindenki előtt elkezdheti írni a kristályokat, amíg Timidus gyógyít, így el lehet majd kezdeni osztani azt is, és akkor kétszer olyan gyorsan fog haladni a folyamat. Shu néha azért egy-egy mosdatlanabb városlakónál felvonja a szemöldökét, és mivel nem akarja, hogy Timidusnak ilyen emberkéket kelljen nyalogatnia, kér egy kis pillanatot, és odasétál a kúthoz vízért, hogy lehessen mosakodni. Ekkor látja meg az odaerősített kötelet, és mivel a többieket látta, és csak egyvalakiről tud elképzelni ilyen kalandvágyat, azonnal ír is egy újabb levélkét.


Kód:
Mit keresel odalent? Gyere fel, ha mindenkit meggyógyítottunk, Timi biztosan szívesen levisz, és az sokkal biztonságosabb.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Pént. Jún. 26 2015, 15:28

- Sajnálom édeslányom, nem tudom én hol nőnek a gyógynövényeim. Talán a tisztáson, vagy az erdőben találni néhányat. De este nem tanácsos arrafelé császkálni, egy olyan védtelen nőnek mint magácskának főleg nem!
- Hogy érti ezt? Mi van ott, hogy este az olyanok ne menjenek főleg, mint én? - nem kicsit ijedtem meg, hiszen este soha nem jártam az erdőbe, s talán most okot is kapok arra, hogy pláne ne menjek oda. Pedig igazából nem vagyok annyira védtelen ezen a szinten, még ha úgy is nézek ki. Shu valamennyi szerencsével járt, mert sorban álltak páran nála, néhány növénnyel a kezükben, ellentétben Kanami-val, akiknek azt mondták, hogy nem segítenek. Valami tényleg lehet az erdőben, ha ennyire nem akarnak kimenni onnan. Így kénytelen voltam odamenni a lányhoz.
- Kanami, úgy tűnik ketten és Villámlás lesz, aki kimegy az erdőbe. De legyünk óvatosak, mert a patikus szerint van valami ott, ami miatt este nem tanácsos odamenni. Így is velem jössz, hogy ha megtelne az invertory-m valahogy, akkor a maradékot te hozd? - remélem igent mondd, mert egyedül nem szívesen mennék el, még úgy sem, hogy igazából soha nem vagyok egyedül, hiszen velem van Villámlás, plusz talán megkedveltetem vele a növénylátást, illetve a növényeket. Remélem az a másik lány és az idomárlánynak nem esett baja, mert még mindig nem látom az előbbit. Hacsak valami oknál fogva nem mászott le a kútba. O.o De miért mászott volna le? Hiszen az a szegény virágárus lány már meghalt, látni lehetett a pixeleket. Vagy csak álca volt az a halál?

_________________
[Küldetés] Flowering - Page 2 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering - Page 2 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Szomb. Jún. 27 2015, 21:41

Holnap este érkezik a mese. reagkorbács
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 29 2015, 10:53

Láttam és halottam is ahogy a denevérsólyom nekem csipog és repked felettem, biztosan üzenetet hozott de most az ráér. Sokkal fontosabb dolgom van hisz meg kell gyógyítani ezt a sok embert és még annak is utána kell járnom, hogy az a lány tényleg meghalt-e. Lehet csak a lábát törte és most reményt vesztve ott fekszik a kút aljában. De majd én elviszem neki a reményt és megmentem. Szerencsére nem volt nehéz olyan pontot találnom ahová a kötelet rögzíthettem és le is tudtam mászni a kútba. Már ameddig a kötél engedte. Érdekes, hogy a kút falát valami növény boritja. Puha, lehetséges, hogy moha de akkor is fura. A kútnak tisztának kellene lennie elvégre nem csak vizet hordanak belőle tudtommal de ebből isznak is az emberek. Viszont, ahogy egyre lentebb merészkedem, úgy lesz egyre inkább sötétebb és a végén már nem is látok. Reméltem, hogy leérek a végére de nem. Éreztem ahogy a kötél elfogy és így már kénytelen leszek valami világító eszközt csinálni. Idő közben egy újabb denevérsólyom csipogására leszek figyelmes de ő nem mer lejönni a kútba és amúgy sem tudnám a sötétben elolvasni az üzenetet. Leleményességben viszont nem szenvedek hiányt és a tatyómban kezdek el matatni. Emlékeim szerint kell lennie benne pár fáklyának és hála a villanás cipőmnek ami folyamatosan szikrákat hány magából könnyen meg is gyújthatom. Ezzel már jobban szemügyre vehetem a másik kötelet ami lentebb visz a kútban bár maga a cipő is nyújthat némi fényt ha fáklyát esetleg nem találok. Kicsit megrángatom a kút eredeti kötelét mennyire stabil de nem nagyon bízom benne. Ám azt is jó lenne tudni milyen magason vagyok és, hogy van e víz alattam, akkor simán le is ugorhatnék. Nemes egyszerűséggel elengedem a fáklyát és várom mikor ér földet vagy esik bele a vízbe, hogy kialudjon de ha a fáklyákat nem találom meg akkor a régi aranykoronám dobom le és a fülemre támaszkodva próbálom megsaccolni a magasságot.

/Timidus nem nyalta meg Yuukit tehát neki fogy az élete, úgy izgibb XD. Valamint nem tudom lehet e nálam fákyla szóval azt mesélőre bízom és az üziket Yuuki nem olvasta el Very Happy/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Szer. Júl. 01 2015, 21:26

Enhi:
A patikus a kérdés hallatán körbepillant, majd közelebb hajol, és alig hallhatóan csupán annyit mondd: "Ott él a mumus!"
De természetesen ez nem jelent semmit, hiszen az idősebb emberek híresek az aggodalmukról, és, hogy szeretnek bugyuta pletykákat híresztelni. Vagy talán mégsem?
Mindenesetre keresned sem kell utat az erdőbe, hiszen itt van egy köpésre, csak el kell indulnod. Rolling Eyes

Yuuki:
Fáklya lehetett nálad, és hála a jártasságaidnak nem zuhansz le amikor előre hajolsz és fél kézzel próbálod elérni, hogy a fáklya lángra kapjon. Rövidesen össze is jön a terved, végre láthatod a sűrű zöld növényzetet ami felkúszik a kút falán, és némileg igazad volt, hiszen moha is akad bőven, a régi téglákra lerakódva. A másik kötél erős, ámde csúszós, viszont ismét hála súlyemelésednek és akrobatikádnak meg tudod tartani magad rajta anélkül, hogy lezuhannál a mélybe.
Ha ledobod a fáklyát, esetleg a koronád, nem sokkal később loccsanást hallasz. Minden bizonnyal néhány méternyire víz van a kút fenekén. Viszont nem csak a ledobott akármid zaját hallhatod. Ha elég figyelmes vagy kiszúrhatsz valami mást is... mintha valami vagy valaki nagyon hangosan és nehezen venné a levegőt. Suspect
Hmm folytatod az utad lefelé a mélybe?  Esetleg visszamászol?

Shu:
Ha belenézel a kútba semmit sem látsz, csak a sötétségbe vesző kötelet.
Eközben a kosár tartalma gyarapszik, de vajon mivel? Suspect

Kanami:
500 szóval pótol.

Yuki: 140 - 7 = 133
133 - 7 = 126 HP
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Júl. 03 2015, 10:35

Kellet egy kicsit ügyeskednem mire sikerült meggyújtanom a fáklyát de a lényeg, hogy ég és az lényeg meg. Így már azért elég fényforrás akad, hogy jobban szemügyre vegyem a kút falán lévő növényzetet. Egy része valóban moha viszont van valami más is. Igyekszem lecsípni egy darabot belőle, hogy jobban szemügyre vegyem és még szagmintát is vegyek belőle, nem mint ha ismerném a növényeket, pedig lehet nem ártana. Viszont a kút alját még mindig nem látom de legalább a kút eredeti kötelét meg tudom nézni magamnak. Elég erősnek tűnik bár kicsit mint ha vizes is lenne, de talán meg is tud tartani. Viszont így talán nincs is szükségem arra, hogy ledobjak bármit is a mélybe. Látható, hogy a kötél azért viszonylag erős így szépen át is tornászom magam a másikra azonban a vizes kötél eléggé csúszik így amint megragadom két kézzel elkezdek lefele csúszni. Szerencsére azért megtudtam elég szorosan markolni ahhoz, hogy ne zuhanjak le.
- Csak óvatosan! – Utasítom saját magam a fáklyával a számban és lassan elkezdek leereszkedni ám ahogy haladok lefele úgy kezdek el észrevenni valami furát oda lent. Mintha ha valaki zihálna odalent, márpedig ha valaki zihál az csak is a lány lehet. Tudtam, hogy nem halt meg!
- Kitartás már jövök, hogy megmentselek! – Kiabálok le, már amennyire ez sikerülhet a fáklyával a számban és valamivel gyorsabban kezdek ereszkedni a kötélen, az se érdekel ha megcsúszok és leesek. Sietnem kell mert biztosan fél és megsérült a lány. Bár azt még nem tudom, hogy viszem ki innen de majd kitalálok valamit.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 07 2015, 07:30

-Pfff!
Shu ennyit tudott reagálni arra, amikor elküldött levélkéi több másodperc várakozás sem után sem nyitódtak meg. Még mindig csak ott szemtelenkedtek a Kimenő üzenetek részlegén, és úgy tűnt, hogy egyáltalán nincs kedvük átvándorolni az Elküldött üzenetek mellé, pedig ott sokkal de sokkal többen voltak, és nem érezték volna magukat olyan egyedül, mint a másik mappában. Ebből csak egy dologra lehetett következtetni, mégpedig arra, hogy Yuuki ugyanolyan makacs, mint Jun, és ugyanolyan… hát… Shu inkább ismét csak sóhajtott, mert a legjobb barátairól volt szó. Úgy tűnik hármuk közül egyedül Atoru az, akinek egy csöppnyi esze is van a lelkesedés, a végtelen kedvesség és segítőkészség mellé. Kis hősünk valahogy mindig ilyen embereket fog ki. Persze nem lehetett sokáig tétlenkedni, riasztani kellett a többieket is, hiszen folyamatosan látták, ahogyan Yuuki életpontjai zuhannak lefelé. Nem gyorsan, de azért elég kitartóan. Timidus még mindig a potikat osztogatta, de szerencsére fogytak az emberek, szóval mire Kanami és Enheriel ideér, talán ő is végez a sorban állókkal, és akkor nem lesz annyira nehéz leereszkedni a kútba. Shunál ugyan volt kötél, de kérdéses volt, hogy a többieknél van-e, ő pedig, illetve hát ők pedig feltételezhetően nem akartak ugyanazon a köteleken leereszkedni, vagy ha akartak is volna, akkor Shu közölte volna velük, hogy nem jó ötlet. Még jó, hogy két röpképes pet is volt a társaságukban. A fiatal idomár nagyon remélte, hogy Kanami és Enheriel legalább olvassák az üzeneteiket, így hát ezúttal nekik küldött egy kedves kis levélkét.


Kód:
Gyertek a kúthoz! Ne szóródjunk szét, mert azzal csak veszélybe sodorjuk magunkat. Senkit nem hagyunk hátra!


Éljenek a jó kis amerikai filmek. Ennyi tanulságuk legalább tényleg volt, akkor is, ha csak a filmekben tartották be ezt a szép mondatot.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Kedd Júl. 14 2015, 12:26

Mert ott él a mumus. Ez volt a patikus válasza. Mosolyogtam volna rajta, de az udvariatlanság lett volna, így nem tettem. Nem akartam komolyan venni, hiszen ez csak egy bugyuta kitaláció, amit az idősek szoktak használni a kis unokáik megijesztésére, ha rosszalkodnak. De a SAO-ban is így van? O.o Mondjuk az erdő is csak egy köpésnyire van, így akár indulhatok is, mert Kanami nem igen válaszolt a kérdésemre.  Mikor mentem volna az erdőbe, kaptam egy üzenetet Shu-tól, amit meg is néztem gyorsan. Istenem, ez a lány most komolyan csak arra megy ki, hogy húzza az időt?! Hiszen hiába hoztak a falusiak mindenfélét, egyik se az, amit kell, mert a lista nem igen bővül! Írtam Yuuki-nak egy levelet:

Kód:
Yuuki, hol vagy? Segítened kell nekem növényt szerezni, mert nem bővül a lista, Kanami nem tudom hol van fejben, s Shukaku is csak húzza az időt az idétlen leveleivel! Kérlek, gyere a kúthoz!

Majd kicsit ingerülten mentem a kúthoz, s vártam, ha viszont 10 perc után se jött elő Yuuki, s a többiek se csinálnak semmit, megszólalok:
- Oké, én nem várok, bemegyek egyedül az erdőbe! Azzal nem érünk el semmit, ha itt álldogálunk és idétlen leveleket írogatunk egymásnak, ha a falusiak se jó növényeket hoznak! Gyere Villámlás. - S különben is, Shu úgyse azt akarja csinálni, amit a küldetésbe kérnek, mert ő mindenáron potiont akar, amit nem fog elfogadni a küldetés, plusz abból is jó hogy nem csapott balhét, hogy Villámlásról törtem le azt a három gyökeret, mert hogy azt hiszi ő minden jobban tud, úgyhogy akár tetszik, akár nem, én meg Villámlás ha kell, egyedül megpróbáljuk megcsinálni.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09 2015, 11:25-kor.

_________________
[Küldetés] Flowering - Page 2 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering - Page 2 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Kedd Júl. 21 2015, 23:27

Pánikoló embertömeg vett körül, és nem értettem, miért mi páran vagyunk az egyetlenek, akik segíteni óhajtanak. Csak mert mi vállaltuk el a küldetést? De ha ez nem lett volna, akkor is ezt tenném most! Nem értem ezeket az embereket magam körül. Ide-oda rohangálnak, egymást lökdösik, az út szélén ülve pityeregnek, nézve az életpontjuk csökkenését.. Miért nem mennek el maguk megkeresni az ellenszert? Miért ránk hagyatkoznak? Hogy lehetnek ennyire magatehetetlenek? Értetlenek és buták? Önzőek? Mint egy halom kisgyerek, és mi vagyunk a nevelőjük. Mintha én nem lennék gyerek. Mintha én nem lennék ugyanolyan elveszett.
- Kérem szépen. Csináljanak valamit maguk is. - nyöszörögtem elhaladva a sor mellett, végignézve idősökön és fiatalokon, nőkön és férfiakon. Hogy történhet ez az egész? És én.. Én mégis mit tehetek? A hátsóknak vészesen fogy az életpontjuk. Ha nem készülünk el időben.. Miattam fognak meghalni.. Én az erős és gyors kardforgató akkor pedig elbukom küldetésem és célom. Valóban pixelekké vállnak. És nem azért, mert hibáztak egy harcban. Ennél sokkal aprócskább okok miatt.
Csak álltam ott bambán, és egymás után mormoltam a szavakat: Kérem szépen, kérem szépen. De mindezt már hang nélkül, cél nélkül, nem is a tömeghez beszélve, csupán magam elé bámulva. A tömeg egy hatalmas színskálává folyt össze, a nap perzselt, pedig még nincs is olyan meleg, és mintha a lábam alatt a macskakő mozogni kezdett volna.
És akkor a megütötte valamilyen hang a fülemet. Ott ismétlődött a kagylóban. Ez valami ismerős.. Fontos lehet talán. Meg kellene néznem. Persze, üzenet!
Ohh, igen. Tényleg. Tennem kell valamit. Ha csak itt ácsorgok, azzal nem lesz jobb. Akkor még csak meg sem próbálom megmenteni őket.
- Enheriel..! - fordultam meg, de a lány már el is indult az erdő felé. Ez nem lesz jó! Nem engedhetem el egyedül! Mi van, ha baja lesz? Nem mintha az én segítségem sok lenne.. De legalább hívhatom Timidus-samát, ha valami baj van. Ha másra nem, erre jó vagyok. Megpróbáltam összekapni magam, előhívtam egy kis vizet, és meglocsoltam az arcom, majd írtam egy válasz üzenetet.

Kanami írta:Nem lehetséges, nem hagyhatom egyedül Enheriel-sant. Vigyázok rá, ha baj van, írok üzenetet, nem keveredek bajba, ígérem. Nektek itt kell maradni, és folytatni a gyógyítást, kérlek foglalkozz ezzel, hogy addig is több életet mentsünk meg. Most ők a fontosabbak. Azt hiszem, Yuuki-san már el is indult segíteni, őt is meg kell majd keresni.
Kanami

Majd előrántottam a kardomat, és siettem is Enheriel-san és Villámlás-san után, amilyen gyorsan csak a gyorsaságpontjaim bírták. Még egy üzenetet is kaptak tőlem, biztos ami biztos.

Kanami írta:
Várjatok meg! Már megyek segíteni! Ígérem, összeszedem magam, csak.. Kérlek, ne menjetek egyedül! Úgy még veszélyesebb!
Kanami

Igen, nincs jártasságom ilyesmire, mégis tudok segíteni azzal, hogy megvédem a moboktól, amíg ő gyűjtöget, vagy ilyesmi. Persze csak Villámlással karöltve, aki biztosan sokkal erősebb, mint én. De egy pet párban tanult meg harcolni. Még egy nagy és erős petnek is szüksége van rá, hogy segítsek a stratégiák kivitelezésében, ahogyan azt Timidus-samától tanultam.
Meg talán.. Lehet, hogy a növényekben is tudok azért egy kicsit segíteni, ha nem is sokat. Valamire biztosan jó leszek. Ez a kard és ez a kéz nem lesz tétlen!
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Szomb. Júl. 25 2015, 22:52

Yuuki:
Szerencsére nem kell nagyon igyekezned, hiszen csak egy kicsit kell lentebb ereszkedned és máris a kút fenekére érsz. Egy viszonylag tágas térben találod magad, viszont nem tudod megmondani pontosan, milyen nagy is, hiszen a fáklyád fénye nem elég erős ahhoz, hogy megvilágítsa az egészet. Mögötted két lépésnyire a falra tapadva megtalálod a felfelé törő futónövényzet magját, aki nem más mint a lány aki beleesett a kútba. Eszméletlenül fekszik, egy furcsa növény végigtekeredik a testén, szorongatja szegénykét, csupán az arca maradt látható. A vízben mellkasodig süllyedsz. Viszont találsz kitüremkedéseket amikre ki tudsz úszni.
Ha kiúszol egy ilyenre akkor észrevehetsz még egy gyanús alagutat. Hmm...

Shu:
Hallgatózás híján sajnos nem tudod megmondani, hogy mik lehetnek ezek a furcsa zajok amelyek a kútból visszhangoznak. Viszont néhány várakozással töltött perc múlva, két jól megtermett falubéli férfi a kosár egy-egy fülét fogva sétál feléd, majd mint akik jól végezték dolgukat lerakják a kút mellé, és megköszönik a gyógyítást.
A kosárra egy fedőt is raktak.

Enhi és Kanami:
Az erdő közel van, viszont ahogyan közeledtek, együtt akár külön láthatjátok, hogy a lombkorona nagyon sűrű, ahogyan az aljnövényzet is kicsit elburjánzott. Talán egy éles tárgy jól jöhet, hogy utat tudjatok magatoknak vágni. Viszont anélkül is bejuthattok, csak picikét nehezebb lesz a feladat.
A bokrok megrázkódnak, madárcsiripelés, szárnycsapkodás... Mégis mi volt az ott? Egy agancs...? Jól láttátok? Tényleg egy fekete agancs bukkant elő az egyik fa mögül? Talán csak egy szarvas volt? Egy nagyon... nagyon ügyesen elrejtőző szarvas...?  Suspect
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Vas. Júl. 26 2015, 06:16

~Mi? Mimimimimi?! Vááá! Túl sok minden történik egyszerre! Szünetet kérek!~
Nézett fel Shu az égre, könyörögve a játékmesterhez, hogy egy picit akassza meg a küldit, hogy legyen ideje a kútból kihalászni Yuukit, összeszedni az elcsatangoló Enhit és Kanamit, akikről fogalma sem volt, hogy pontosan hova is mentek, és, és, és…
~Így hogyan fogom megvédeni őket? Miért nem hallgattak rám, és miért nem maradtunk együtt? Nem láttak még egyetlen Scooby Doo mesét sem?! Ez hihetetlen! Ez egyszerűen hihetetlen!~
Először csak a hátát döntötte a kút falának, majd le is roskadt mellé, és úgy nézett hol a házak, hol az erdő felé.
~Most melyik után induljak? Enheriel… Enheriel nem az én céhem tagja, meg ő egy céhvezér, csak tud vigyázni magára. De… oké, igazad van Timidus, ő Enheriel. De akkor is, ott van mellette Kanami, aki meg… igen, igazad van, ő meg még kezdő! Jajj Timidus, de hát Yuuki viszont a barátom, és azért fontos, hogy őt védjem meg, mert… mert… igen, tudom, hogy ő sokkal erősebb, mint ők ketten együtt, de akkor is…~
~~Most hogyan magyarázzam meg Timinek, hogy nem észérvek miatt akarok Yuuki után menni?~~

A gondolatok alatti gondolatok egymással való vívódása közben érkezett meg a kosár, amire Shu először csak felnézett, majd odaszaladt, és nagyon szépen megköszönte a falusiaknak, és azonnal fel is nyitotta.
~Ha azt mondjátok, hogy most, hogy elhatároztam magam, kezdjek el főzőcskézni, én komolyan…~
Zsörtölődés helyett azonban inkább felnyitotta a fedelet, hogy megnézze pontosan mi is van benne. Most minden további lépés ettől válik függővé…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Júl. 28 2015, 17:46

Ahogy ígértem mentem, hogy megmentsem a lányt már ott is voltam derékig állva a vízben és erőlködve odasiettem a lányhoz akit teljesen körbetekert valami furcsa növényzet. Sőt ami azt illeti ez az a növény ami benőtte a kutat. Meg a lányt is teljesen, éppen csak az arca látszik ki. Nem engedhetem, hogy a növény megfojtsa.
- Tarts ki! – Nyugtatom az eszméletlen lányt. Egész biztos halja amit mondok még ha nincs is magánál. Ahogy odaérek a számba veszem a fáklyát, hogy nehogy kialudjon, megragadom a gyökeret és minden erőmet bele adva igyekszem letépni róla a fojtó növényt és ha ez nem válik be, pedig azért elég erős vagyok, akkor előhúzom a kardom és azzal igyekszem ritkítani az indaszerű akármiket gondosan ügyelve arra, hogy nem okoz a bajba jutottan egyetlen karcolást sem. Szép is lenne a mentőakció véletlen gyilkosságba fordulna. Nem! Erre még gondolni se merek. Viszont ha ez sem válik be akkor teljesen tanácstalan maradok… hmm… vagyis annyira azért mégsem hisz még megtehetem azt, hogy megnézem a növény mennyire érzékeny a tűzre avagy a fényre. Halottam olyan növényről ami nem bírja a fényt. Ördöghurok… azt hiszem így hívták. Viszont akár sikerül kiszabadítanom akár nem szét is kell néznem és találok is egy alagutat. Különös. A kutakban nem szoktak alagutak lenni. Weeeh de felfedezném de előbb az kell kitalálnom, hogyan is szabadítsam ki a lányt majd meg kel gyógyítani az embereket is. Ha ennek vége tuti lemászok és körbenézek de előbb a kötelességeim aztán a szórakozás.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Vas. Aug. 09 2015, 14:29

Yuuki nem válaszolt ugyan a levélre, talán mert valamit talált a kútban, viszont Kanami végre felébredt, mert hallottam először a nevem tőle, majd írt egy üzenetet, hogy várjuk meg. Végül megálltam, s megvártam, így ketten mentünk az erdőbe. Ahogy mentünk, egyre jobban sűrűsödött az erdő.
- Villámlás, Kanami, vágnátok a bozótot, hogy könnyebb legyen? - Villámlás azonnal is vágni kezdte a karmaival, hogy könnyebben haladhassunk. Ahogy mentünk, valami zörögni kezdett, majd látni véltem egy agancsot. Egy szarvas? Vagy…?
- Villámlás, Kanami, álljatok készenlétbe! Van itt valami! - sose szerettem másoknak parancsolgatni, főleg nem a petemnek, de most komoly dologról van szó. Csak remélni tudtam jelenleg, hogy tévedek, minden esetre én is előkaptam a fegyverem. Nem tudtam, mi az ott, lehetséges, hogy egy szörny, amit az öregek mumusnak néztek. Asszem a Wendigo nevű lénynek is vannak szarvai, de az sokkal rosszabb, mint a „mumus”. Lehet, hogy az előbbi az? Közben néztem a földet növények után, s ha találtam olyant, ami kell a listáról, akkor leszedtem, s az invertory-mba raktam. Egy erdőben csak van olyan, ami kell, ugye? Villámlás és Kanami meg közben tud figyelni, hiszen több szem többet lát, közben persze ha Villámláson megint nőnének a Tövisgyökerek, azokat is letörtem, hogy szaporodjanak a szükséges növények listája. De Shu-t és Timidust is egyszerűen nem értem, hogy miért kell az egészet idétlen játéknak venni, s kapásból kitalálni, hogy jaj, nem is kristály kell, hanem Potion, s hogy a falusiak szedjék össze, persze arra nem gondolnak, hogy mi van, ha a legtöbbje nem is is imeri azokat a növényeket, amik kellenek. Kíváncsi lennék, hogy akkor meg mit fognak csinálni, ha elbukjuk az egész küldetést az ő okoskodásuk miatt. Vajon mit csinálhat Yuuki?

_________________
[Küldetés] Flowering - Page 2 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering - Page 2 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Kedd Aug. 11 2015, 19:09

Kanamin reagkorbács
Pénteken/szombaton/vasárnap jön a folytatás reagkorbács
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Vas. Aug. 16 2015, 14:23

- Köszönöm szépen, hogy megvártatok. - álltam meg lihegve, zilálva Enheriel és Villámlás mellett, kicsit kifújtam magam, majd indulhattunk is tovább közösen. Nem szívesen piszkítottam a sűrű növényzettel szép fényes új kardomat, így azt leváltottam ez időre, és inkább a régi kezdőkardomat használtam a tisztogatásra. Mert persze segítettem, ahogy Enheriel-san is kérte. Mi Villámlással megtisztítjuk a terepet, neki pedig egyetlen egy dolga, hogy gyűjtse azokat a növényeket! Minél gyorsabb, minél hatékonyabb munkára van szükségünk a küldetés sikerre vételéhez. Mert ez a legfontosabb feladatunk, hogy segítsünk a falusiaknak, és mindezt a lehető leggyorsabban mielőtt akárkinek is baja esne, és esetleg meghalna a totojázásunk miatt. Biztosan Yuuki-san is tudta ezt, és azért is indult el előre.
Mivel a növényzettel voltam elfoglalva, így nem láttam tisztán és kivehetően, sőt, egyáltalán nem, hogy mi futott el tőlünk nem messze. Talán csak egy sötét villanást, mely kicsit egy szarvra hasonlított.
- Értettem. - arcomra komoly arckifejezés ült ki, és visszaszereltem az erősebb kardomat. Nem sokat tudok tenni, nem vagyok túl erős, de amit csak lehet, megteszek!
- Mi vigyázunk rád, te csak foglalkozz a növényekkel. Villámlás, talán valamiféle stratégiát kellene kieszelnünk. - bíztam benne, hogy a pet segítségemre lesz.
- Nem tudom, mennyivel lehetnek fentről jobbak a látási viszonyok.. A növényzet elég sűrű.. Attól is függ, az a lény milyen magas volt.. Hühhm.. Nem lehet még messze. Azt kéne kideríteni, hogy elfut-e előlünk, vagy körülöttünk szimatol. Mert ez nem mindegy. Lehet, csak egy csapáson vagyunk pont, és zavarjuk az állatkák útját.. Enheriel-san, esetleg van nyomkövetésed? - azt azért nem vallottam be, hogy annyira gyenge és sebezhető vagyok, hogy semmilyen jártasságom sincs még, de lassan már leveheti sajnos. Elegem van abból, hogy mindig másokra kell támaszkodnom!
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Vas. Aug. 16 2015, 21:37

Shu:
Amikor leemeled a kosár tetejét megcsodálhatod a hálás falusiak bőkezű adományát. Találhatsz benne teafüvet, gyógynövényeket, gyümölcsöket, néhány kulacsnyi vizet, és még egy szép kerek cipót is. Ha esetleg elkezdenéd kipakolni, hogy meglesd mi bujkál odalent, esetleg tüzetesebben is átvizsgálod akkor rájöhetsz, hogy a neked kellő növényekből csupán egy kis mennyiség gyűlt össze.
Flowering:
Feano levél (50/2000)
Kis tövisgyökér (53/1000)
Gyenge Tisztító Kristály (0/1000)
Kristályíró mester(0/1)

Yuuki:
A növények szorosan végigfutnak a lány testén, szinte fojtogatják szegény párát, ha közelebb hajolsz hozzá hallhatod, hogy még lélegzik, azonban nincs eszméleténél. Letépni nem tudod róla őket, megmozdítani a testet sem, hiszen a gyom kitartóan kapaszkodik a kút régi tégláihoz. A fény meg sem kottyan neki, azonban ha meggyújtod láthatod, hogy meglepően gyúlékony. Nagyon gyorsan ég. Ha megkíséreled leégetni a lányról az indákat akkor dobj halál korona kockával.

Enheriel & Kanami:
Az aljnövényzetet könnyedén el tudjátok távolítani az útból, ámde lassan tudtok csak lentebb haladni a sötét erdőben. Viszont már ti is tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Valami figyel. Időről időre megrázkódnak az ágak, bokrok, gallyak ropogását halljátok, de mire a hang  forrása felé fordítjátok a tekintetetek addigra legfeljebb csak egy elsuhanó fekete valamit láthattok, ami feltehetőleg 2-2,5 méter magas. Talán még vékony is... Oh nézzenek csak oda, mintha agancsok lennének az a szép tölgyfa mögött.. lehet csak képzelődtök... már el is tűnt.. Reccs... ropp...
Az erdő elcsendesedik.
De... mintha valaki figyelne. Ti is érzitek? Érzitek ugye? De vajon honnan? Hol bujkál? Az az agancsos izé, vagy valaki más? Talán egy társatok? Valaki a faluból? Talán nem ártana megnézni mi van az a nevetségesen nagy bokor mögött Suspect
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 17 2015, 05:45

Shu csak úgy dobálta be az inventoryjába a kosár tartalmát, persze csak akkor ilyen kapkodósan, ha a falusiak már elmentek a helyszínről, és hagyták őt nyugodtan tevékenykedni. Ha nem, és árgus szemekkel figyelték, hogy hogyan reagál, akkor természetesen ámuldozott a sok hasznos holmin, és mindegyiket jól megnézte és jól megköszönte, mielőtt az eszköztárba kerültek volna. Talán valóban így cselekedett volna magától is, és tényleg hálás volt a népeknek, de most sietnie kellett, mert szorított az idő. Mikor a kosár teljesen kiürült, a maga a tároló is a többi tárgy sorsára jutott, Shu pedig kiadta a parancsot.
-Timi, Yuuki után fogunk menni. Így döntöttem, és nem szeretnék vitát nyitni arról, hogy...
-Rendben. Yuuki után megyünk.
-Hogy... hogy MÍÍÍÍ?!
-Rendben, Yuuki után megyünk.
-De... de... nem sokkal logikusabb a kisebbek és a gyengébbek után menni, ráadásul arra, amerre a falusiak küldtek is bennünket?
-De igen.
-Akkor...
-Számításaim szerint sem Enheriel, és még Kanami sem képvisel olyan értéket a számodra mint a kútban lévő kardforgató, így biztonságos megőrzésének érdekében egyetértek a döntéseddel.
-Te... de Kanami is...
-Még nem.
-Oké-oké!

És ezzel lezárta a meg sem nyílt vitát, hogy a terveihez ragaszkodni tudjon, és el is indultak a kút mélyére. Ha ez lehetséges volt, és az átmérő megengedte, akkor biztonságosan, Timidus hátán ereszkedtek le. A lovaglás jártasság rengeteget számít, és bár az émelygés még mindig ott lappangott az idomár gyomrában és fejében, a sok gyakorlás meghozta a hatását. Ha nem volt elég hely, akkor Yuukihoz hasonlóan a kötélen jutottak le, de Shu azért előkészített egy Falmászó Kristályt a legrosszabbra is gondolva.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Kedd Aug. 25 2015, 13:22

ej ej reagkorbács
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Aug. 25 2015, 16:49

Igyekeztem erővel letépni az indákat de nagyon erősen ragaszkodnak a kút falához na meg a lányhoz is így ezzel sokra nem mentem, viszont hallom ahogy lélegzik így ez mindenkép biztató jel. Ha belegondolok, hogy majdnem itt hagytuk a sorsára ezt a szegény lányt… Még szerencse, hogy ilyen akadékos vagyunk különben órákon belül meghalhatott volna. De még sajnos így sem tudok mit csinálni hisz az indák hozzám hasonlóan makacsok. Igaz ott van a fáklya a kezemben de félek mi van ha nagyon lángra kap? A kardom sem vált be ami azért picit meglepő. Acélos egy növény. Sajnos más lehetőségem nincs mit a tűz. Igyekszem valamivel odébb meggyújtani a növényt, hogy nem egyből a lányt érje és a lángoló gazt próbálom a kardal elvágni. Talán gyengül annyit amennyit kell. Minden esetre az nem túl jó ötlet, hogy közvetlen a lány arcánál kezdjem a gyomégetés így legalább annyit teszek, hogy jó alaposan bevizezem azokat a testrészeket amik kilógnak a gyom alól. Remélem ha sikerül kiszabadítanom és akkor el tudja magyarázni mi történt pontosan. Ahogy előkészülök a mentőakcióra a karomra pillantok. A növény ami a kézfejemből indult mostanra már benőtte az egész karom. Lehet mégis csak hagynom kellet volna Timidusnak, hogy meggyógyítson. Most már késő bánat, majd ha végeztem, hagyom, hogy megnyaljon. Ezután az egyik kezemben a kardot tartom vágásra készen a másikban pedig a fáklyát és óvatosa oda tartottam a gyökérhez csapásra és tűzoltásra készen ha kicsúszna az irányítás a kezem alól, bár remélem, hogy minden simán megy majd. A lány élete függ most ettől.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 25 2015, 16:49

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] Flowering - Page 2 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Szer. Aug. 26 2015, 19:45

Vasárnap este jön a mese!
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Hétf. Aug. 31 2015, 21:33

Shukaku:
A kút sajnos nem elég széles ahhoz, hogy Timidus hátán ereszkedjetek alá, úgy tűnik kénytelen vagy kötélen keresztül lemászni a mélybe. Te is tapasztalhatod mindazt amit ezidáig Yuuki tapasztalt, nedves zöld növényzet növi be a kút belső falát, a kötél meglehetősen ócska, azonban szerencsére mellette ott fityeg egy másik is amit bizonyára a társatok használt a lejutáshoz. Biztonságban lejutsz a kötélen ha le akarsz jutni. Azonban amikor félúton jársz egy pillanatra mintha valami beárnyékolná felülről a kutat, ha felfelé pillantasz nem tudod pontosan kivenni az alakot aki odafent állt. Másodpercekkel később érzed ahogyan a kötél rázkódik. Talán érdemes lenne sietve valamerre mászni..
Dobj halál-korona kockával. Ha korona akkor sikerül fel vagy le jutnod a kötélen anélkül, hogy az elszakadna.

Yuuki:
A növény gyorsan ég, azonban hála az ügyes kezeidnek, és egy kis szerencsének sikerül darabokban leégetni a lányról a furcsa gyomot. Lassacskán láthatóvá válik a nyaka, a mellkasa, és szépen sorban az egész teste. Időközben láthatod, hogy a növény a lány hátából illetve fejéből nő ki, ezért nehéz dolgod van, de mint ahogyan korábban is, ezúttal is melletted maradt Fortuna asszonyság is sikerül megmentened, azonban továbbra is eszméletlen, sőt ha nem kapod el, egyenesen a vízbe zuhan.
Hogyan tovább?

Amit láthatsz/láthattok a kútban: Alagút valamerre, nyirkos falak, amelyet néhol mohaszerű puha növény fed, illetve a kút oldalán felfelé növő gaz amely a lány testéből nőtt ki korábban. Erősen a falhoz kapaszkodik, talán még a téglákba is belefúrta magát..

A többiek 500 szóval pótolnak.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 01 2015, 07:26

Dob! \o/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 01 2015, 07:26

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Küldetés] Flowering - Page 2 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 01 2015, 07:38

Shu a biztonság kedvéért mindkét kötélbe belekapaszkodik, és Timi ugyanígy tesz. Kötél persze náluk is van, de egy harmadik kifeszítése már túlzott óvatoskodás lenne, ez a kettő is egyszerre maximum akkor szakadhat el, ha valaki ebben besegít. Sem Shu, a harmincnyolc kilójával, sem Timidus a madárcsontozatával nem elég nehéz ahhoz, hogy problémát jelentsen egy olyan kötélnek, amelyen ezelőtt Yuuki feltehetően teljes páncélzatban ereszkedett le. Ja igen, ha nem mondtam volna, most megjegyzem, hogy mászás közben az idomár nem visel ilyesmit, tisztában lévén a zuhanássebzés működésével. Na jó, Timi szólt rá, ő elfelejtette volna, de akkor sem visel. Az ereszkedés közben hümmögve vizsgálgatja a növényt, vizsgálgatja Timidus izomzatát, ahogyan megfeszül minden mozdulatra, vizsgálgatja azt, ahogyan a párás levegőben megcsillan a fény a sárkány tollazatán, vizsgálgatja a kút köveit, hogy hogyan is építették föl... szóval mindent vizsgálgat, csak arra ne kelljen gondolnia, hogy ő most éppen nagyon magasan van. A ne nézz le parancs nagyon jól működik, sőt Shu annyira nem néz le, hogy amikor nem vizsgálódik, akkor végig felfele néz. Ennek köszönhetően látja meg az árnyat is, és mivel tériszonyának köszönhetően a legrosszabbnál is rosszabbra van felkészülve, most ő az, aki parancsot ad ki. Már sokszor említettem, hogy az idomár sok mesét mesélt el a barátjának. Igen, természetesen Timinek szóltak a mesék, és még véletlenül sem saját maga megnyugtatására lefekvés előtt, hiszen ő már nagy lány. A sárkányos küldi után, ahol Timi egy ideig emberré változott, Shu is egy átváltozós mesét mondott el Timinek, mert az volt a fejében hirtelen. Most is ez ugrik be neki, és ahogy a kötél rázkódni kezd, azonnal elkiáltja magát: Lama! Timinek ez már elég is, szökken, és hála a sok-sok akrobatikának, na meg persze a kockának, azonnal felveszik a mesében látott pozíciót, és sietve lecaplatnak a kút falán, ahol Yuuki már tűzijátékkal várja őket...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.