[Küldetés] Flowering

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Csüt. Ápr. 30 2015, 19:13

Egyszer volt, hol nem volt, valahol a második szint délnyugati részén egy aprócska falucska. A lakói nem voltak jó földművesek, ahogyan az állattartásban sem jeleskedtek. A legtöbb kereskedő messziről elkerülte a félreeső kis települést, elvégre nem volt semmi hasznuk abból ha ott értékesítik áruikat. Viszont, mégis volt valami amivel büszkélkedhettek az ott lakók. Aster ad otthont a szint leggyönyörűbb "virágainak".

Nem meglepő, hogy a játékosok tavasszal ellátogatnak, hogy saját szemükkel is megcsodálhassák a frissen nyílt nárciszokat, megszagolhassák az illatos jácintokat, vagy pedig szedjenek egy szép nagy csokrot szeretteiknek.
Délelőtt a faluba érkeztek, akár együtt, akár egymástól függetlenül, mindegyikőtöket felkeres egy barátságosnak tűnő mosolygós szőkeség, haját színes virágok ékesítik. Üdvözöl benneteket, és amint visszaköszöntök fel is ugrik előttetek egy küldetés ablak.
Flowering:
Aster sorsa a kezedben van...

Az elfogadás gombot követően a lány további szép napot kíván, és továbbáll, teszi a dolgát, még ha követnétek is, faggatni próbálnátok, értetlenkedik, nem válaszol. "Nem tudja miről beszéltek"
Viszont ami feltűnhet, hogy a térképeteken felbukkant egy pötty, ami néhány lépésnyire a falú "főterén" álló kútra mutat, ahonnan a falusiak hozzájutnak az ivóvízhez. Hmm vajon az a számláló mit jelenthez? Mintha valami készülődne 12:00-kor... de vajon mi lesz akkor, és hol? Rolling Eyes

Feladat: Érkezzetek meg a falucskába. A reagjaitok időrendileg legfeljebb 11:59-ig tarthatnak. Rajtatok kívül nincs más játékos a faluban, így könnyű lesz egymásra találnotok.
Határidő: Minél előbb írtok, annál hamarabb jön a mese.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Pént. Május 01 2015, 06:47

Kellett a kikapcsolódás. Azután az események után, ami a bosson történt, mindenképpen kellett. Azt még nem tudta, hogy elégedett legyen-e a fejleményekkel, de azt már biztosra vette, hogy van egy-két ember, akit gyűlöl. Olyan szinten gyűlöli, mint a gyilkosokat, vagy talán még jobban is, hiszen a gyilkosok egy része még eljut odáig, hogy bevallja magának, hogy gyilkos, és nem tesz úgy, mintha pont az ellenkezője lenne. De vannak, akik Shu mellett állnak. Persze a többség megint az elvárt csőlátós módon viselkedett a kapu előtt. Nyáladzó zombiként ismételgették, hogy „Boooos! Booooss! Booooss!” és ilyenkor ugye semmi más nem érdekes, csak, hogy boss. Nem fontos az, hogy a bűnüldöző céh miért azokat a feladatokat vállalja el, ahol ismeretlenek kérik meg őket ismeretlen gyilkosok ismeretlen áldozatai után kutatva, és miért állnak tétlenül a barátok halála felett. Oké, ha lenne ezernyi bűnüldöző, akihez Shu fordulhatna (mármint a Sayonaran kívül), akkor érthető lenne, hogy nem tudnak pártatlanul ítélkezni, és emiatt nem vállalhatják el az ügyet… de így? Virágok. Most virágokra kell gondolni. Egy ideig követte a lányt, ám utána elindult a térképen jelzett irányba. Aster sorsra. Vajon mire utalhat ez a név? Őszirózsa. De hát tavasz van! Shu nem szakította le a virágokat, de nem is ment azonnal a kúthoz. Tudta, hogy egy küldetésen vesz részt, tudta jól, így azonnal elindult az első nyomon, azaz őszirózsát kereset. Szerette volna, ha valóban az ő kezében lenne, ahogy az üzenet is írta. Persze tudta azt is, hogy a számláló okkal van ott, így körülbelül fél órával azelőtt, hogy a harang delet ütött volna a városban, meg is érkeztek a kúthoz Timivel.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Május 01 2015, 11:46

Minden tavasszal mikor a virágok kinyílnak el szoktam látogatni Asterbe ami Aincrad egyik legcsodálatosabb helye feltéve persze ha az ember szereti a virágokat én pedig kifejezetten szeretem őket, illatosak, színesek és sok esetben megnyugtatóak. Gyakran elgondolkoztam már azon, hogy talán leköltözhetnék ide, de nem nagyon lenne szívem eladni a családi házat. Meg azért Solviknak is megvan a maga hangulata és már amúgy is túl sok emlék fűz ahhoz a helyhez. De azért talán ha lesz elég pénzem egy kis nyaralóba befektetek és akkor bármikor leugorhatok ide ha épp szeretnék kikapcsolódni… bár ezt most megtehetem… Na mindegy a lényeg, hogy virágok!
De a kikapcsolódás az viszont váratott magára. Alig, hogy megérkezem egy aranyős szőke lány köszön rám és egy üzenettel lep meg (küldetés ablak) amiben csak annyi áll. „Aster sorsa a kezedben van”.
- Várj mit értesz ez alatt? Mi a baj? – Kiabálok utána de ő elrohan. Ismét csak az üzenetre pillantok és maga a rövid íráson túl még egy térkép szerű is van. Legalább azt tudom hova kell mennem. Sóhajtok egy nagyot. Ennyit a pihenésről és a virágokról, de az emberek elsőbbséget élveznek a személyes igényekkel szemben különösen ha valami nagy dologról van szó és most pedig nagyon úgy tűnik, hogy így van. Maga a hely amit megjelöltek egy kis kutacska volt és ráadásul még valaki állt is ott. Valaki? Nem is akárki…
- Shukaku-senpai! - Örültem meg neki. – Senpai ti mit csináltok itt? Jöttetek megnézni a virágokat? – Biztos ilyesmiről van szó hisz a senpai szereti a természetet, nem lepne meg ha a tavaszi virágzás miatt jött volna.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Pént. Május 01 2015, 19:12

Hogy mit kerestem azon a szinten? Természetesen farmolni mentem. De hogy ne legyek a szürke hétköznapok rabja, meg mivel a céh szabályait is igyekeztem szem előtt tartani, ezért úgy döntöttem, mindezt virágokkal tarkított réten teszem. Vagy mellette. Valahol a közelében.. Adott a jó hangulat. Élvezem az itt létet, ha egy kis virágos rét körül harcolhatok.
Így aztán vadul keresgéltem a mobokat, miközben virágillat vett körül, és néha szirmok is repdestek a fáról. Hangulatos volt, igen. Régebben sosem töltöttem ennyi időt a természetben, sőt, azt sem mondanám annak, hogy néha végigsétáltam az iskoláig az utcán. Tokió zsúfolt utcáin. Tehát fogalmazzunk inkább úgy, sosem voltam még így kint a természetben. Mostanában viszont semmi mást nem csinálok. Persze ez sem nevezhető annak, ha azt nézzük, hogy csak adathalmaz vesz körül. Igazából még mindig a szobámban vagyok, ahogy általában. Csak egy szép, teljesen élethű grafikát kapott játékban. És még az illatok is stimmelnek. Könnyűszerrel pixeleztem el egy vaddisznót, amikor hirtelen elém ugrott egy lányka. Lejjebb engedtem a kardomat, úgy néztem rá kérdőn, de végül nem szólt igazán semmit. Semmi mást az üdvözlésen kívül.
Ehelyett egy ablak ugrott fel előttem. Figyelmem rögtön az kötötte le. A kislány biztosan csak a közvetítő volt. Bár érdekes, hogy nem szóban mondja el a feladatom. Bár akkor is ki szokták írni ugyanúgy..
Úgy döntöttem némi habozás után, hogy elfogadom a küldetést, majd a felugró pötty láttán a megadott hely felé vettem az irányt. Ami egy kút volt. Nem voltam benne biztos, hogy délben ott lenni jó lehet. Még az is megeshet, hogy csapdába futunk bele. De a feladatot úgy nem lehet megoldani, ha nem megyek oda, az biztos. Legalábbis majdnem biztos.. És egyébként is városon belül leszünk. Akkora baj nem történhet..
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Szer. Május 06 2015, 18:04

A 20. boss után Enheriel-re ráfért már egy pihenés. Nem elég, hogy Timidus meg az a fogyatékos már megint csak azért jött, hogy csinálja a feszültséget, mert Shu beképzeli, hogy mindenkinek csak az a dolga, hogy a gyilkosok után szaladgáljon, ja meg a Sayonara… fenekét fényesre nyalja, de Ren is rátett egy lapátra, mert hogy Enhi haszontalan. Mellette biztos, mert sose adja meg a lánynak az esélyt arra se, hogy a bossba üssön. -.- Beképzelt barom. Viszont az a virágokkal teli falucska majd felvidítja Enhi-t, amit egy repülés közben láttam!^^ El is vittem oda, s igazam is lett: Enhi olyan boldog lett a sok csodaszép virág láttán, hogy kitalálta, hogy keres valakit, aki tud neki virágmagokat adni, s elültetik a céh tagjai a Pillangókertbe. Ez remek ötlet, legalább tesznek együtt valamit a céhért!^^ Legalábbis ez volt az elsődleges terv addig, amíg Enhi-t meg nem szólította egy szőke leány, kinek hajában virágok voltak.
- Jó napot!^^ - köszönt vissza Enheriel, erre előugrott egy küldetés ablak. „Aster sorsa a kezedben van...”? O.o Ez meg mi? O.o Enhi valami megérzés alapján elfogadta, mire a lány további szép napot kívánt, s elment. Először megpróbáltuk megkérdezni tőle, hogy mi ez a küldetés, de csak értetlenkedett, s nem válaszolt. Valami bug lehet, legalábbis a társam szerint. Meg is kaptuk a küldetés első feladatát: 12:00-ára a kúthoz. Óh, pont időben ott vagyunk! S ha jól látom, vannak is már ott mások is! Jaj ne, itt van Shukaku is! Ez direkt követi a frontosokat külön-külön, hogy zaklassa egyesével is őket a baromságaival?!

_________________
[Küldetés] Flowering Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Csüt. Május 07 2015, 18:24

Még várok egy kicsit Hirasawa Yuki-ra.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Yue on Csüt. Május 07 2015, 19:32

Amint fülembe jutott, hogy tavasszal gyönyörű virágokat lehet megnézni egy kis faluban rögtön el is határoztam, hogy elmegyek, illetve elmegyünk Airissal! Inu inkább kihagyta a virágnézegetést. -.-
Még szerencse! Inu és a virágok=semmi jó.
Max ha nem hemperegne a virágok között, amit ha akarna sem tenne.
-Nos mi megyünk is Inu! Érezd jól magad Tanaka-sannal!
-Sayonara. Egy öregemberrel csinálhatok akármit is? Csak mert ismer és nem fogok ülni amíg ti az idióta haszontalan virágokat nézitek meg.
-Sok mindent lehet csinálni Tanaka-sannal! Mint például... REPÜLJ AIRIS! ~kabo.
-HIRASAWA YUKIII!!!!! Kabo? O.o
Futás után:
-Ezt megúsztuk. -.-"
-Inu-nak kéne egy barátnő. A gond az, hogy nem létezik olyan állat aki kibírna mellette akár 2 max 3 napot.
-Ja. Na menjünk. ~kabo
Elteleportáltam magunkat a kettes szintre.
Elmentünk a faluig. Senkit nem láttunk a faluban. Bementünk a faluba. Egy lány jött oda hozzánk. Felugrott a küldetés ablak, ami azt jelentette, hogy akaratlanul is belesétáltunk egy küldetésbe. De legalább van benne virág, remélhetőleg...
Elfogadtam a küldetést, a lány szép napot kívánt majd távozott. Nem kérdeztem mivel volt egy olyan érzésem, hogy levegőnek nézett volna minket.
-Érdekes, megint sikerült... -.-
-Asszem ja.
A térképen megjelent egy pont. 12:00-ra. Szuper. Térképet nézve, néhányszor elbotolva sikerült a szökőkúthoz érnünk. Pedig közel volt!!!!
Bár még mindig jobb mintha amikor a lépcsőről gurulok le.
Nem mi voltunk az egyetlenek akik elfogadták a küldetést.
Yuuki-chan! Odasétáltam.
-Szia Yuuki-chan! Rég láttalak. ~kabo ^^
-Yuu-chan!
Miért kabozok?! Asszem Inu is hallotta. De remélem nem.
Yuuki-chan haja vörös lett. *.*
-Jól áll a vörös! ^^
-Szerintem jobban állt neked Yuu-chan a szőke.  No
~Airis!

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi425/1500[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Csüt. Május 07 2015, 20:27

Még ha nem is állt szándékotokban, hogy kövessétek a lányt, bőven volt lehetőségetek találkozni vele, hiszen újra és újra feltűnt az utcákon, ahogyan a közeli kúthoz cipel néhány cserepet, vázát, gyönyörű szép virágokkal. Miután végzett a pakolászással, hozzá is lát az értékesítésükhöz, ezért mindenkinek lehetősége van rá, hogy vásároljon a kedves teremtéstől. A cserepes, és a csokorba fogott "növények" egyaránt különlegesek voltak, hiszen a már megszokott virágokéval ellentétben nekik sokkal nagyobb viráguk és sokkal élénkebb színeik vannak. Az "illatuk" is elképesztő, szinte már messziről csalogatják az embereket magukhoz...
- Virágot tessék! Egzotikus virágokat tessék! Nézzék a rózsákat! Sosem látott szépségek, most csak két arany szálanként! Biztosíthatom önöket róla, hogy a legmagasabb ormokat másztam meg értük, hogy hozzájuk juthassak! Ha most nem vesznek belőlük lehet sosem lesz újra alkalmuk rá! - reklámozza ahogyan annak rendje szokás, a falubéliek pedig köré gyűlnek és vásárolnak. Egész faluban terjed a hír, ezért még azokhoz is eljuthatott akik nem érkeztek korán a kúthoz, vagy egyáltalán nem mentek oda az idő lejártáig.


12:00


A számláló lejárt, és felugrik a következő ablak előttetek.
Flowering:
Feano levél (0/2000)
Kis tövisgyökér (0/1000)
Gyenge Tisztító Kristály (0/1000)
Kristályíró mester(0/1)

Elsőre talán érthetetlennek tűnhet számotokra, mire szükséges ennyi nyersanyag, viszont az események megváltoznak. A tömeg sikoltozni kezd, és láthatjátok ahogyan a lány fejéből néhány hajdíszként funkcionáló virág magasodik ki, ahogyan a szél fújja azok csak forgatják a színes kis fejüket, a lány elsápadt arccal próbálja kitépni a növényeket a fejéből miközben magyarázkodásba kezd.
- Ne aggódjanak! Nincs ok a pánikra, ezek a virágok teljesen ártalmatlanok! Minden rendben van, csak óvatosan... - de persze az őrjöngő tömeg nem figyel rá, sátáni virágnak titulálják a nő portékáját, aki beleszédül a kútba, és már szivárognak is elő a vörös kis kockák... Az őrült tömeg egyetlen házat céloz meg, aminek a cégérjén a patika szó olvasható. Hamarosan ti is részesei lehettek a pániknak. Valami "növekszik" belőletek... egyelőre csak 2-3 darabra figyelhettek fel a testeteken.

Paraziták:
1. Shukaku - Gombák
2. Timidus - Őszirózsa
3. Kurokawa Yuuki - Nárcisz
4. Kanami - Ágak
5. Enheriel - Dália
6. Villámlás - Kis Tövisgyökér
7. Hirasawa Yuki - Rózsák
8. Airis - Dália

//Ti döntitek el, hogy hol nőttek ki rajtatok az a 2-3 növény :3//
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Pént. Május 08 2015, 06:38

Jó volt látni, hogy nem egy kedves ismerős gyűlt össze itt. Üdvözölték Yuukit és Yukit, na meg persze a két petet is. A kardforgatóval már a szokásos rituális módon érintették össze a kezüket és mancsukat, hogy a kis ábrák összealkossák a nagy szimbólumot. Shu párszor átrajzolta már az ábrát, ha egy kicsit kopni kezdett, és már azon is elgondolkodott, hogy tetoválást készítsenek közösen. Egyrészt mert az a legfelnőttesebb dolog ever a… szóval az után, másrészt pedig Asuu azt mondta, hogy itt nem is fáj, harmadrészt pedig az biztosan soha nem kopna le.
-Igen, a virágokat is, de segíteni is jöttünk. Érzem, hogy valami nagy dolog fog készülni, és Timidus is érzi, a sárkányok megérzései pedig ritkán tévednek.
Na meg persze van egy elfogadott küldetésük is… az is segítette egy picit az idomár és társa hatodik érzékét. Kanami is egy nagy ölelést kapott, Enheriel és a társa pedig… nos ők csak távolabbról egy integetést, ha azt egyáltalán viszonozták. Shu továbbra sem volt hajlandó szégyellni magát azon dolgok miatt, ami a bosson történt. Nem volt más választása. Ha a virágokat cipelő lány elfogadta a segítséget, akkor segítettek neki, és az első vásárlók között is voltak addig a pontig, amíg el nem kezdődött a kalamajka. Persze Shu figyelte a számlálót, így a felugró ablak csak kicsit ijesztette meg… a nagyon megijesztésre pedig ott voltak az események. Timidus ugyan ugrana, hogy kimentse a kútba esett lányt, ám annak úgy tűnik le sem kellett érnie az aljára, hogy meghaljon, ráadásul mással is kell foglalkozni, például a testükből kinövő virágokkal. Shunak a fején jelennek meg apró lila gombácskák, míg Timidus hátán pár őszirózsa. Ha Yuuki és Kanami a közelükben van, azonnal megragadják a kezüket, és igyekeznek kitörni a tömegből. Egyelőre ez a legfontosabb.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Május 08 2015, 12:05

- Tenshi-chan! – Ölelgetem meg Yukit. Őszintén szólva nem hittem volna, hogy ilyen sűrűn találkozunk majd. – Eeeeh… már túl sokan mondták ezt pedig a vörös egy menő szín. Erőt és elszántságot sugároz és… és egy csomó nagy harcosnak volt valamiféle vörös szín a megjelenésében. – Én meg a testem minden porcikájában vörös lettem, már amennyire ez lehetséges.
- Viszont, ha úgy érzitek baj lesz akkor jobb ha odafigyelünk. – Fordultam vissza a senpaihoz. – Te is tartsd nyitva a szemed, Tenshi-chan. – Több szem többet lát ugye én pedig bízom a senpai megérzéseiben. Idő közben még többen jöttek el, köztük valaki aki szintén egyfajta szövetségben lehet a senpaial, vagy valami szorosabb kapcsolatban.
- Szia! – Léptem oda hozzá hogy illedelmesen bemutatkozzam. – Silverose Yuuki vagyok, a karmazsin kardforgató. Nagyon örvendek. – Hajolok meg előtte. – Találkoztunk mi már valahol? – Kérdem tőle. Annyira ismerős volt az arca de már nem emlékszem, hogy honnan. Sebaj, most már hivatalosan is ismerem őt így minden rendben. Volt még egy lány akinek a senpai szintén intett de volt egy olyan érzésem, hogy nem voltak túl jóban legalábbis az alapján ahogy a lány ránézett a senpaira.
- Ismered őt? – Kérdeztem rá, hogy pontosabb képet kapjak. Ez után viszont szépen sorban szálingózni kezdte a vevők mivel a lány akivel találkoztam elkezdett árulni növényeket, méghozzá nagyon is szépeket. De aztán valami borzalmas történt. A lányból nagy növények kezdtek nőni a testén és nem csak az övén de miénken is. Nekem a kézfejemen kezdtek nőni valamiféle virágok és ez hatalmas pánikot okozott. Mindenki a patikát rohamozta és ha ezek beszabadulnak oda nagy kárt okoznak az épületben, az eladókban és önmagukban is. Nem engedhetem! Rögvest a patika bejáratát céloztam meg magamnak lehetőleg az előtt, hogy a tömeg betódulna rajta és igyekszem elállni az utat magam elé tartva a két aranykatanát természetesen, úgy, hogy nem rántom ki őket a tokjukból nehogy valakit komolyan megsértsek és próbálok véget vetni a pániknak.
- Mindenki nyugodjon meg ez csak egy gyakorlat része! Önök mind egy próba vészhelyzet részesei! – Kiabáltam igyekezve túlharsogni a tömeget és ha szükséges erővel visszatartani attól őket, hogy lerohanják a patikát. – Pánikra semmi ok, ez csak gyakorlat! – Ismételgetem. – Kérek mindenkit, hogy higgadjon le és hármas csoportokban rendeződjenek az épület előtt, hamarosan mindenki megkapja az oltását. – Vagy nem tudom… a lényeg, hogy lenyugodjanak. A virág árus lány biztos tudja mi történik majd.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Vas. Május 10 2015, 22:09

Egészen furcsa volt végignézni, ahogy a kislány tevékenykedik. Méghozzá virágot árul! Most akkor ezért hívott volna ide? Suspect Nem hinném, hogy ez lenne az oka.
Viszonoztam Shukaku-senpai ölelését, és Timidus-sama előtt pedig meghajoltam, majd igyekeztem velük együtt segíteni a virágárus kisasszonynak, amiben csak tudtam. Nincs súlyemelés jártasságom, de egy pár dobozt és vázát én is el tudok cipelni! Közben pedig figyeltem a tényleg szép virágokat. Biztosan jól állna, ha a hajamba tűznék egyet. Az mindig olyan cuki.
Közben egy Yuuki nevű lány is odajött hozzám és bemutatkozott, de nem volt igazán ismerős, csak az arca. Yuukikból meg sok van japán szerte, így aztán a neve sem mondott semmit, ezért csak a fejemet ingattam kérdésére.
- Kanami vagyok, örvendek. - hajoltam meg ugyanúgy, ahogy ő, illendően.
Amint lehetőségem adódott rá, a többieknek is bemutatkoztam. Már amennyire ki tudtam szűrni a tömegből, hogy ki lehet az, aki a küldetésre jött, és ki az, aki egyszerű vásárló csupán. Felesleges lenne mindenkinek bemutatkozni, engem is zavarna, ha a boltba menvén különös - bár aranyos - lánykák csak így leszólítanának.
Mindeközben természetesen figyeltem az időt is, hiszen tudtam, nekem a küldetésem pontosan délben indul. Így aztán semmi meglepetést nem okozott a felugró ablak, sőt, megörültem neki. Végre gyűjtögetős feladat! Valami, ami szokásos! Pontosan ilyesmire vártam! Nem ám ilyen kiszavazósdi.. Az nem szokványos feladat. Ilyen viszont akármelyik mmo-ban van!
Viszont korai volt elkiabálnom ezt a szokványos dolgot. De sajnos nem volt sehol asztal, amin lekopoghattam volna, sőt, nem is gondoltam rá, hogy le kéne. A következő pillanatban viszont minden a feje tetejére állt, és nemsokára úgy találtam magam, hogy ágacskák kezdtek kisarjazni belőlem. Mindjárt ki is rügyezek. >.> Csak álltam ott, döbbenten meredve a kezemből és lábamból kinyúló ágra, nem is tudva róla, hogy egy a fejem tetején is növekedett.
A többiek elkezdték a tömeget csitítani, addig én leblokkoltam. Csak álltam ott, és néztem ami történik, utána pedig egyszerűen követtem Shukaku-senpait, miközben ő igyekezett kivezetni a tömegből. Aztán visszhangozni kezdett a fejemben a mondat: a legmagasabb ormokat másztam meg érte.
Oda kell menni! Ott lesz a titok nyitja! Vagy csak össze kellene gyűjteni ezt a rengeteg alapanyagot? Vagy mind a kettő? A kristályíró mester biztosan tudna segíteni.. A gyenge tisztító kristály is lehet, hogy hasznos egy ilyen helyzetben. De akkor minek az a rengeteg növény? Hühhm.. Talán mindenkinek kellene készíteni. Persze, hisz nem lehetünk önzőek, másokon is segíteni kell! Ez azt jelentené, hogy a patikában nincs is igazi ellenszer?
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Pént. Május 22 2015, 21:05

reagkorbács Legkésőbb jövőhéten szeretnék mesélni, reagkorbács
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Május 23 2015, 10:14

//Yuuki, Villámlás, a petem nézett Shu-ra csúnyán (a sárga szín a petem színe)//

Shu úgy ölelgette a két idegen lányt, és az Idomárlánykát, mintha régi barinők lennének… Na persze, biztos arra játszik csak, hogy a fejükbe tömje, hogy milyen gonosz, sátáni démonok a frontosok. >.> Enheriel ugyan vissza integetett nekik, de én elfordítottam a fejem. Nem fogok egy hátba szúrós őrültnek köszönni. Az idegenekkel Enheriel szokásos módján kedvesebb volt.
- Sziasztok, a nevem Enheriel. ^^ A petem pedig Villámlás. ^^ - csak bólintottam nekik morcosan. - Nem kell félni tőle, csak most kicsit morcos, különben nagyon kedves. ^^ - de közben a lány fel-felbukkant, hogy a kúthoz virágokkal teli cserepet és vázát hozzon, majd mikor végzett a pakolászással, nekiállt értékesíteni őket. Viszont valami volt a növényekkel, mert nem olyanok voltak, mint a normális virágok. O.o
- Jaj, milyen szépek!^^ Veszek párat, hogy elültessem a kertben!^^ - Enhi boldogan vett két cseréppel, amit az „invertory-ba” rakott, le ne ejtse. Tényleg, az ilyen tárgyak hogyan férnek bele az „invertory-ba”? O.o Viszont ezen nem tudtam túl sokat gondolkodni, ugyanis pontban 12:00-kor kijött egy lista, rajta hihetetlen mennyiségű növénnyel, aminek nem volt látszólag értelme, egészen addig, amíg a tömeg pánikolni nem kezdett, mert a virágárus lányon virágok kezdtek nőni. Az próbálta megnyugtatni a tömeget, de csak nagyobb lett a hisztéria, s mikor beleszédült a kútba, Enhi is megpróbálta Timidus-sal együtt kihúzni onnan, de már késő volt addigra. Ha Enheriel kezében lett volna a két cserép, most biztos leejtette volna. Miközben a tömeg megrohamozta a falu patikáját, észrevettem, hogy Enhi fején valami virág nő ki, mint ha korona lenne. Azt hiszem Dália.
- Enhi, virág nő ki a fejedből!
- Úristen! - nézett rám ijedten. Azt gondoltam, a virágok miatt, de akkor látom, hogy az én oldalamon viszont Tövisgyökér kezdett végigfutni! Szégyenemben el is takartam a szárnyammal, s hálát adtam az égnek, hogy a kisebb változata nő csak rajtam. Mivel jobb ötletem nem volt, odamentem a tömeg mögé:
- ELNÉZÉST! Tudni szeretném, hogy ki a patikus, s hogy ki volt az a lányka!

_________________
[Küldetés] Flowering Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Hétf. Május 25 2015, 19:02

A felfordulás közepette Hirasawa Yuki-nak nyoma veszett. Szépen lassan elfogynak az emberek a kút környékéről, és a patika előtt zajongnak, ahol egy idős férfi próbálja a bejárat előtt csitítani őket. Ha közelebb mentek talán még hallhatjátok a szófoszlányokat, viszont ha valakinek van hallgatózás jártassága tisztán és érthetően tudathatja a többiekkel az idős úr szavait.
- "Nincs elegendő oltóanyag!" - szomorú de nincs mit tenni, el kell indulnotok felkutatni a szükséges nyersanyagokat a küldetés sikeres teljesítéséhez. De merre kellene mennetek? Hiszen itt vagytok a semmi közepén, egy hatalmas átláthatatlan erdő mellett. Rolling Eyes  A pánik csak tovább fokozódik amikor előbukkannak az első virágok az emberek testén..

HP veszteségek:
Shukaku: 220 HP - 11 = 209 HP Páncél MAX
Yuuki: 155 HP - 8 = 147 HP Páncél MAX
Kanami: 40 HP - 2 = 38 HP Páncél MAX
Enheriel: 135 HP - 7 = 128 HP Páncél MAX
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Szer. Május 27 2015, 23:18

- Szia Enheriel. Engem hívj csak Kanaminak, örülök. - léptem oda az idomárlány mellé.
- Szia Villámlás. - köszöntem a petnek is rendesen, hisz már meg kellett tapasztalnom, hogy ők is ugyanolyan értelemmel rendelkező lények, mint mi. Hisz Timidust is egy szörny kasztú embernek hittem.
Senki nem válaszol senkinek, kész fejetlenség és káosz uralkodik mindenütt, a tömeg hisztériás rohamot kapott, és az NJK sem tud semmit kezdeni a helyzettel. Tehát itt az ideje, hogy a hősök, kik a kalandot elvállalták, színre lépjenek, és megmentsék a sanyarú sorsú népet a pusztulástól! \o Vagy valami hasonló.. A lényeg, hogy mi, bátor hősök, vagy magunk miatt, vagy hogy itt rendet tegyünk, vagy hogy egyáltalán a küldetést elvégezzük, most el fogunk indulni növényeket keresni, mert ez így logikus, így ésszerű, és mindig így szokott történni. És abból majd összekotyvasztják az ellenszert, és mind megmenekülünk. Nem lesz egyszerű feladat ennyi növényt megtalálni, de nem lehetetlen. Bár ha azt nézem, hogy az életemből máris levett az ág, akkor bizony mondhatom, hogy nem áll jól a szénánk. Sietni kell.
Lenyitottam a menüm, hogy megnézzem, mire is van szükségünk, majd Shukaku-senpai mellé igyekeztem.
- Senpai, neked.. Kristályíró boltot láttam? Szóval.. Akkor egy emberünk már meg is van. Meg biztos a boltos bácsinak is valaki megcsinálta az ellenszert, hogyha te nem vagy jó. De biztosan jó vagy. És akkor tudsz tisztító kristályt gyártani? Mert úgy csak el kell mennünk növényeket gyűjteni. Bár ez elég sok, és nincs jártasságom sem, így.. Megint haszontalan leszek. - szontyolodtam el mondandóm végére. A kis szintem, a kezdő létem sajnos ezzel jár. Pedig mennyire igyekszem változtatni rajta! És már van is egy csöppnyi eredménye az igyekvésemnek. De még nem elég, látjátok, nem elég! Alig mozdult a mutató! Szinte semmit nem értem el.
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Csüt. Május 28 2015, 10:17

Mese kiegészítés:
A tömeg nem reagál rátok, sem pedig az idős úrra aki minden bizonnyal a patikus. Továbbra is egymást eltaposva tolongnak, kiabálnak, szitkozódnak. A virágok pedig csak rontanak a helyzeten.
*avagy a pánik*
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 28 2015, 11:41

Persze, hogy baj lesz, hiszen egy cuki kis küldetésre jöttek, várogocskákkal, meg minden. Akkor itt tuti valami baj lesz. A vicces kedvű játékmesterek pont az ilyen dolgokkal akarják magukhoz édesgetni az aranyos és ártatlan játékosokat, hogy majd jól megijesszék őket, és vihoghassanak azon, ahogy félnek. na de ez Shuval szemben nem jön be, mert ő átlát a turpisságokon, és nem hajlandó félni. Nem félt a Kúriától sem, nem félt Salazartól sem, és nem fog félni a rókadémontól sem, hogy ilyen ügyesen megjósoljam nektek a jövőt is. Szóval ha tőlük nem fél, akkor nem pont virágoktól fog félni. Amikor Yuuki Kanamival ismerkedik, Shu gyorsan melléjük ugrik, és megvárja a bemutatkozást, majd azért ő is hozzászól.
-És azon kívül, hogy Kanami, még a céhtársam is.
Azután bonyodalom, és Yuuki, és mégtöbb bonyodalom, és sebződés, és sehogy sem lesz jó ez így, de legalább Kanamit sikerült kimenekíteni, és hol vannak a többiek, és szerencsére nem esett bajuk… legalább is a szokásos küldetésekkel együtt járó bajokon kívül… hú de pörögnek az események. Yuki viszont elkeveredik. Egy gyors pillantás a térképre, és azon sem jelölődik. Úgy tűnik azért egyvalakit tényleg sikerült megijeszteni a Játékmesternek, és szegény lányka fel is adta a küldetést. Na mindegy. Kanami már ötletel is, úgyhogy csak Yuukinak kell inteni, és mosolyogni a helyzeten.
-Nyugalom Yuuki. Nincs semmi baj, csak meg kell oldanunk egy küldit. Kanaminak igaza van. Szóval nincs más dolgunk, mint készíteni ezer Gyenge Tisztító kristályt.  Nekem van is két darab, szóval kipróbálhatnánk, hogy működik-e. Melyikőtök szeretne lenni a kísérleti nyúl?
-Add ide a kezed.
-Minek?
-A Tisztító Potionnak részben ugyanolyan hatása van mint a Gyenge Tisztító Kristálynak. Ha valóban ez a megoldás, akkor meggyógyítom magunkat, és utána nyugodtabban kereshetjük a növényeket a falusiaknak. Akkor a küldetésetek is megmarad, viszont mi nem leszünk veszélyben.
-Egy zseni vagy, Timidus!

És Shu már tartotta is oda a kezét a sárkánynak, aki megnyalta, és várta a kívánt hatást.

A Gyenge Tisztító Kristály egy nem méreg negatív hatást vesz le, míg a Tisztító Potion minden max. T4 mérget és egy akármilyen másik negatív hatást. Lássuk a medvét! \o/

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 01 2015, 13:10

Az idegen lány végül maga is bemutatkozott és én viszonoztam is ezt a gesztust.
- Én Yuuki vagyok. Nagyon örülök. – Hajolok meg Enheriel előtt. Hmm… ismerős a neve de nem tudom honnan. De azt még megtudtam, hogy Kanami-chan a senpai céhtársa de a káosz miatt már nem tudtam tovább érdeklődni ezzel kapcsolatban.
Hiába igyekeztem nyugtatni a népet az nem vezetett eredményre, mindenki ugyan úgy pánikolt és rombolt előre mint előtte. Reméltem, hogy a kardok megfélemlítik picit őket de nem így lett használni viszont nem fogom őket ártatlan emberek ellen. Még akkor se ha kerge ártatlanokról van szó. Viszont a senpai tőle elvárható módon már tudta is mit kell tennünk.
- Kanami-chanon és rajtad használjuk. Én egy darabig teljesen megvagyok semmilyen hatással nincsenek rám azon felül, hogy furán néznek ki. – Vigyorgom rá a senpaira felmutatva a kézfejem. Persze füllentettem hisz éreztem ahogy a virágok lassan kiszipolyozni az életerőm a testemből, de ez még csak minimális csak számomra észrevehető gyengüléssel jár. Viszont Timidus is előállt egy nagyszerű ötlettel amit rögtön tesztelni is kezdett.
- Ha működik akkor nincs szükségünk arra, hogy a kristályokkal bíbelődjünk. Ki tudja mennyi időbe telne összeszedni a szükséges alapanyagokat és az a legfontosabb, hogy mindenkit hamar meggyógyítsunk aki megfertőzött. Ha Timidus nyála gyógyító akkor abból készíthetünk elég ellen anyagot. – Javasoltam a senpainak és közben körbe pillantottam a tömegen viszont valaki hiányzott. – Hol van Tenshi-chan? Meg kell őt keresnünk! – Biztosan elkeveredett a tömegben. Tudom, hogy ügyes és tud magára vigyázni de akkor is elő kell minél hamarabb keríteni.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Jún. 06 2015, 19:35

Egy idős férfi is próbálkozott azzal, hogy megnyugtassa a tömeget a patikus bejárata előtt, s valamit mondott, de nem hallottam tisztán.
- Mit mondott, hallotta valaki? - kérdeztem tőlük aggódva. Óh, jut eszembe, az egyik lány Kanami, a másik meg Yuuki. ^^ Olyan aranyos nevek! ^^ Kár, hogy a káosz elrontotta ezt a pillanatot. Sad Ráadásul csökken a HP-nk a virágok miatt! D8 S az egyik lányka is eltűnt! Ekkor vettem észre, hogy Villámláson Kis Tövisgyökerek nőnek. S pont van az is a listán.
- Van valamelyikőtöknél olló? Villámláson Kis Tövisgyökér nő, hátha róla tudok szedni kicsit. - ha kapok, akkor azzal levágom a Petemről, ha nem tudnak adni, akkor óvatosan megpróbálom óvatosan letépni, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Remélem sikerül, mert akkor Villámlásról le tudom akkor szedni ezeket a parazita növényeket, s akkor van egy kicsi a kért növényből. Micsoda pech! Csak egy ártatlan kirándulást akartam,. S azt gondoltam, hogy ez egy ártatlan küldetés lesz, amiben virágokat kell szedni egy versenyre, vagy valami hasonló, erre ezek a csodás szép kis teremtmények parazitaként nőnek rajtunk, s szívják el tőlünk az életet, miközben lassan világvége hangulat lesz az egész városban ezek miatt! T.T Honnan szedte az a szegény pára ezeket a szörnyűséges növényeket? Mik ezek egyáltalán, hogy képesek más növények kinézetét felvenni? T.T Közben Timidus is próbálkozott valamivel, gondolom leszedni ő is ezeket a parazitákat magáról s Shu-ról valami képességel.
- Timidus, ha sikerül, a többiekről is le tudod szedni? - kérdezte Villámlás, miközben türelmesen hagyta, hogy megkíséreljem leszedni róla a gyökereket.

_________________
[Küldetés] Flowering Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Szomb. Jún. 06 2015, 19:58

Az emberek sikoltoznak, tolongnak, továbbra sem lehet rájuk hatni, néhányan feladták a próbálkozást, és hazaindultak, bezárkóztak házaikba. Ha valaki a tömeget nézi, láthatjátok, hogy szépen lassan mindenki testén megjelennek a virágok, van akinél több is, néhányuknál viszont szinte észre sem lehet venni őket.
Timidus terve úgy tűnik bevált, hiszen a nyalást követően Shu gombáinak mérete felére csökkentek, és amíg a többiek elszenvedik a sebzést addig a lány semmilyen más hatást nem érzékel magán.
Enhi olló nélkül is könnyedén törhet a Villámláson növő Kis tövisgyökerekből, vagy akár "gyökeresen" ki is tépheti azokat, ha szeretné.
HA megpróbálja akkor:
A küldibuborék felvillan és hozzá is adódik a megszerzett három darab Kis Tövisgyökér a készlethez. Már csak további 997 darab Kis Tövisgyökérre van szükségetek. Rolling Eyes

Flowering:
Feano levél (0/2000)
Kis tövisgyökér (3/1000)
Gyenge Tisztító Kristály (0/1000)
Kristályíró mester(0/1)

HP veszteségek:
Yuuki: 155 HP - 7 = 140 HP Páncél MAX
Kanami: 40 HP - 2 = 36 HP Páncél MAX
Enheriel: 135 HP - 6 = 122 HP Páncél MAX
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jún. 06 2015, 20:15

[Küldetés] Flowering Everybody-chill-the-fuck-out-i-got-this_o_667552

Na valahogy így érezhette magát Shu a nagy rikoltozásban, és elő is vett két füldugót, amit teljes nyugodtsággal elhelyezett a füleibe. Egy nagy újítás lehetett volna, hogy egy játék világában esetleg be lehetett volna kapcsolni a némítás funkciót az emberekre is, de sajnos ezt Kayaba Bácsi még nem építette be a rendszerbe. Ezért maradt a füldugós megoldás, és nagyon jól be is vált. Persze előtte szépen végighallgatott mindenkit, majd magában is eldöntötte, hogy mit szóljon Enheriel javaslatához, ám mire elgondolta, a lány már le is szaggatta a társáról a Kis tövisgyökeret. Elsőnek Yuukinak válaszolt.
-Az a feladat, hogy összegyűjtsük a leveleket, szóval szerintem a legegyszerűbb, ha összegyűjtjük a leveleket. Persze ez így már sokkal könnyebb, ha nem haldoklunk közben, de a feladatot teljesíteni kell, hiszen azért kaptuk. Tenshi-chant pedig nem kell megkeresnünk. Semmi baja nem esett, egyszerűen csak nem szeretne ilyet játszani, úgyhogy hazament. Nem kell aggódni.
Ezután cselekedte meg Enheriel a műtétet, amire Shu kicsit felvonta a szemöldökét.
-Hát… azért a parazitákat én nem vágdosnám le csak így. Bioszból tanultuk, hogy a kullancsot is szakszerűen kell eltávolítani… de ha nem történt semmi baj, akkor folytathatod. Addig Timi meggyógyít titeket, és megkérdezzük az embereket, hogy szeretnék-e túlélni a játékot.
És ezzel Timi sorra le is smárolt mindenkit, majd Shu fel is pattant a sárkány hátára, aki a magasba emelkedett, ahol is az idomár megfújta a sípját, amíg rá nem figyeltek.
-Halihó emberek! Van ellenszerünk! Látják, nem fogy az életünk! Viszont kéne hozzá nekünk pár Faeno Levél, meg pár Kis Tövisgyökér! Aki tud nekünk hozni, azt megpróbálhatjuk meggyógyítani. Amíg nincs szép rendezett sor, addig Timi nem fog leszállni és megkezdeni a gyógyítást, szóval ne legyen tolakodás!

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi12695/10100[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jún. 14 2015, 17:40

- De senpai mi van ha nem találunk időben kellő mennyiségű ellenszert és valakinek rosszabb lesz az állapota. – Vágtam rá rögtön. Nem érdekel a feladat, az emberek biztonsága ennél sokkal fontosabb. Szerencsére legalább Tenshi-chanról tudom, hogy nem esett baja, legalábbis gondolom. Egész biztos ő nem fertőződött meg és inkább hazament nehogy ő is elkapja ezt az emberi virágcserép kórt. Persze tudom, hogy a senpainak ugyan úgy fontosak az emberek azért szeretném ha jobban motivált lenne a népgyógyításra így mikor Timidus meg akart nyalni egyszerűen hátrálni kezdtem.
- Én ráérek utoljára ha már mindenki megkapta az ellenszert. – És ehhez tartom is magam így igyekszem elkerülni Timidust. – Nehogy valakinek miattam ne jusson. – Jegyzem meg is szépen elvegyülök a tömegben egészen addig még meg nem pillantom a kutat. Azt a szegény virág árus kislányt a nagy pánikban bele lökték a kútba, ráadásul a senpai és Enheriel szerint sem élte túl. Pont ezt akartam én is elkerülni és nyugtatni a tömeget de hiába ezért reméltem a Shukaku-senpai nagyobb sikerrel jár majd. Én viszont még szerettem volna azt remélni, hogy a lány nem halt bele az esésbe így előszedtem a táskámból egy kötelet és hozzá erősítem valamihez a kút közelében, ha más nem hát magához a kúthoz. Bár nem tudom milyen mély lehet vagy egyáltalán meddig lehet tele vízzel de nagy baj nem lehet ha megnézem. Ha más nem talán maradt ott valami a lány teste után ami elmond valamit ezekről a virág parazitákról. Feljegyzések vagy vaami minta vagy bármi. Egy próbát megér.

/Összegezve, Yuuki megpróbál lemászni a kútba ha tud Very Happy/

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi7230/7300[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Kanami on Vas. Jún. 14 2015, 22:23

Timidus nyála tényleg hatásosnak bizonyult. Szerencsére abbamaradt az életpontom csökkenése, ami azért nem rossz dolog, ha az ember ennyire nem gyúr erre. És úgy éreztem, nekem most segítenem kell egy kis rendet teremteni.
- Ha lehetséges, a kevés életponttal rendelkezők jöjjenek előre. Ne aggódjanak, mindenkire sor kerül! - segítettem Timidushoz terelni a tömeget.
- Akinek pedig növénye van, az jöjjön kérem ide, hogy minél előbb összegyűjtsük a megfelelő mennyiségű alapanyagot, és megfőzhessük az ellenszert! - közben elővettem két kosárkát, és letettem magam elé. Az egyikre azt írtam fel egy cetlire, hogy faeno levél, a másikra pedig hogy kis tövisgyökér. Hogy még válogatni se kelljen. Bár úgyis egy kondérba megy.. Vagy.. nem tudom, ez hogy működik.
- Enheriel-san, van növénylátásod? Nekem egyáltalán nincs, így nem hiszem, hogy tudnék segíteni a növények keresésében. Akárhogy is, valakinek ki kellene mennie időközben a mezőre alapanyagokért. Megkérhetlek rá?
- Ha most elindultok Yuukival növényeket gyűjteni, talán gyorsabban meg is főzhetünk pár potiont, mint ahogy Timidus segít. - próbáltam bevonni a beszélgetésbe, csak hogy közben ő eltűnt valamerre. Talán már el is ment gyűjtögetni? Biztosan, amilyen aranyos és segítőkész lánynak tűnik!
- Villámlás is biztosan sokat tud neked majd segíteni. - mosolyogtam a petre. - Már persze, ha... Ha vállaljátok ezt a szerepet. Nem akarok parancsolni. Felőlem cserélhetünk is, és akkor én megyek a mezőre. Főleg, ha jártasságotok sincs, mert akkor teljesen mindegy, hogy melyikünk teszi ezt. - folytattam, némileg magyarázkodva, hiszen tényleg nem akartam én senkinek sem utasításokat adni. Az is csoda, hogy meg mertem szólalni. Persze, ilyen helyzetben azért képes vagyok rá, főleg mert ez egy játék, és azon belül is egy küldetés. Ez teljesen más dolog, mintha odakint lennénk.
- És talán ha a nénik és bácsik segítenének gyűjtögetni, gyorsabban végeznénk. Aki meggyógyult már, az esetleg elmenne még a mezőre? Vagy aki még csak később kerül sorra, és ha úgyis vár, akkor.. akkor talán addig segíthetnének. Közös érdekünk a gyógyulás, és ehhez a növények megszerzése! - lassan kezdtem berekedni a kiabálástól, de a cél érdekében ekkora áldozat csekélységnek tűnik.
Kanami
Kanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2015. Feb. 10.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi611/700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (611/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Jún. 15 2015, 16:16

Shu elkezdte az idegesítő, okoskodó szerepet, mikor elkezdtem a műtétet, hogy ja nem így meg úgy kell, de lehet, ő is meglepődött, mint én, mikor jelezte az ablak, hogy 3 Kis tövisgyökér megvan.
- Sikerült! Very Happy nem tudtam visszafogni az örömöm, mert a petemnek nem esett baja a műtéttől. Viszont fogy az életünk sajnos, amit úgy látszik Timi meg tud állítani, bár lehet kis időre. Közben Kanami rákérdezett, hogy van-e jártasságom, s kitalált egy tervet.
- Ez jó ötlet Kanami!^^ S persze, hogy megkérhetsz rá, szívesen elindulok keresni!^^  És öhm Timidus… Segíteni nekem is, hogy ne csökkenjen az életem, amíg keresem a növényeket? ^^” - közben észreveszem, hogy Yuuki eltűnt. Jaj, remélem nem a tömeg taposta halálra. O.O Shu közben a pánikban lévő tömegtől kér segítséget, de úgy nézem, mintha ez csak egy feladat lenne, nem pedig arról, hogy egy lehetséges járványt állítsunk meg a patikus úr segítségével. Jaj tényleg, a patikus! Mivel szegény virágárus lánytól már nem tudom megkérdezni, az orvoshoz szaladtam.
- Elnézést, nem tudja, merre van sok Faeno Levél meg Kis Tövisgyökér? - remélem tudja, mert ha nem, időbe fog telni, mire megtaláljuk a legjobb lelőhelyet, még Villámlással az égben is. Meg azt remélem, hogy a patikus segítőkész lesz, nem pedig elzavar a fenébe, mikor nem kéne, mert akkor talán nagyobb lesz a pánik, s ami a legrosszabb, lehet egymást fogják halálra taposni, mint azon a Platina Varánusz vagy micsoda koncerten. De nem hinném, hogy a tömeg segíteni fog, mikor pánikban van mindenki esve, bár igaz, ha nekem sikerült Villámlásról gyökeret szerezni, akkor talán Shu-nak is sikerülni fog.

_________________
[Küldetés] Flowering Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Flowering Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi2532/2700[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Sinon on Hétf. Jún. 15 2015, 16:48

Az ellenszer hatásosnak bizonyult, ahogyan Timidus és Shu kis jelenete is, hiszen a zajongó tömeg rájuk figyel, persze csak egy része, de ez már több a semminél. Az emberek végül egy kis rásegítéssel de felsorakoznak a két kikészített kosárral szemben, és várják, hogy megkezdődjön a "gyógyítás" művelete. A terv egyelőre tökéletesnek tűnik hiszen már néhányan jól láthatóan a kezükben növényeket szorongatnak, mintha attól félnének, hogy nem kerülnek sorra, ha nincs fizetség. Rolling Eyes


Azok akik sorra kerültek, sajnálkozva de megtagadják a segítségnyújtást. Nem hajlandóak kimerészkedni az erdőbe, Kanami bármennyire is erőlködik faképnél hagyják a városlakók, és hazatérnek.


Enheriel könnyedén odajuthat a patikushoz amint a lányok az gyógyítással foglalkoznak, és a fáradt, öreg patikussal válthat is néhány szót. Az idős bácsi fejét vakargatva figyel a lányra látszólag elgondolkodott.
- Sajnálom édeslányom, nem tudom én hol nőnek a gyógynövényeim. Talán a tisztáson, vagy az erdőben találni néhányat. De este nem tanácsos arrafelé császkálni, egy olyan védtelen nőnek mint magácskának főleg nem!


Yuuki-nak szerencséje van, bőven akad olyan amire ráerősítheti a kötelét. Ha belenéz nem látja az alját, csupán sötétséget, és egy lefelé tartó régi rozoga kötelet aminek a végére bizonyára egy vödör lehet erősítve.
Ha elkezdesz lemászni a kútba fokozatosan kezd sötétedni, a levegő nyirkosabbá válik, majd egy idő után már csak sötétben tapogatózhatsz. A kút belső falát valamiféle növény telepedett le, puha, és kissé nedves, könnyedén lekaparhatod ha úgy tetszik. Rövidesen azonban elfogy a köteled, és a lehetőségeid pedig megfogyatkoznak. Leugrasz? Visszamászol? Esetleg megkíséreled a kút régi foszladozó kötelét használni?

Senki sem veszít HP-t.
Kivéve ha valakit mégsem nyalogat meg Timidus, ha van ilyen akkor kéretik jelezni és szívesen vonom le a HP-t Razz
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Flowering Vo36oi10/10[Küldetés] Flowering 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Flowering

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.