[19. boss] 2. próba

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 20 2015, 13:51

Első kör határideje: Március 1. 23:59
Minimum szólimit (minden hozzászólásnak): 100 szó
Harci kör határidő: 4 nap (amennyiben többször is előfordul, hogy a 4. napon írnak, harc közben lecsökkentem 3-ra)
Ezen belül parancsnok határidő: 2 nap

Két kapott NJK: Farotawa, Deliz


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 28 2015, 14:25-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Chancery on Pént. Feb. 20 2015, 17:00

Ismét egy rahedli újítás. Ismét egy rahedli szabály, változtatás, és még Isten tudja, micsoda. Na meg persze kétely, szomorúság, bűntudat.
Hosszú idő után én sem vagyok a legvidámabb. A szokásos reggeli meditáció sem volt képes megnyugtatni még ennyi idő után sem, pedig nem is maga a hír volt az, ami letaglózott, hanem a gondolat, hogy egyesek hogy is reagálhatnak rá.
Minden nap, miközben igyekszem kizárni a gondolataimat és ápolni a lelkem, Anatole jár az eszemben, az utolsó momentum, ahogy láttam, mikor kiöltözött, megfésülködött, és még virágot is adott. Így utólag elgondolva tényleg olyan volt az egész, mint egy randevú, egy magamfajta csúnyácska lánynak pedig nagy önbizalomlöketet tud adni az ilyesmi. Akkor még nem volt semmi baja. Mi történt? Miért kellett neki is olyan tragikus hirtelenséggel elmennie, mint Peternek?
És a legrosszabb, hogy elsősorban Shukaku miatt aggódom... vajon hogy viseli, hogy megint egy céhvezére halt meg...?
Megmondom őszintén, direkt azért nem kerestem eddig, mert vártam, hogy feldolgozhassa a Limen maga, a saját köreiben, de amint túljutunk ezen a bosson, akár így, akár úgy, első dolgom lesz írni neki egy levelet. Úgy érzem, találkoznom kell vele, minél előbb.
Gondolataim szálai akkor érnek véget, mikor a terem elé érünk Álomkelővel. Hinari már ott van, két ismeretlen társaságában. Közelebb lépek hozzájuk, fesztelenül, szomorú mosollyal az arcomon. Egy rövid időre ki kell vernem a közelmúlt tragédiáit a fejemből, és a harcra összpontosítanom.
-Majd elmondod, hogy sikerült a felderítés? -kérdezem azért még halkan, elvégre hozzám azóta se jutott el új információ, hogy mindenki szó nélkül távozott a Twisterből az "ugye nem fog mindenki besértődni és a maga feje után menni" típusú kérdésem után. Annak ellenére, hogy az igenis rosszul esett, mindenkit mosollyal fogadok, aki érkezik.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi8140/8500[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Yoshiaga on Pént. Feb. 20 2015, 18:49

Deliz éppen háttal az ajtónak dőlve, a földön ülve a menüjét bütykölte és fehér farkasának nagy bundáját simogatta, mikor észrevette az első megérkezőt, a szervezőt és egyben parancsnokot.
Kezét nyújtotta.
- Örvendek a találkozásnak, remélem segítségére szolgálhatok. Sajnos az ártatlan pókok mészárlását nem kívánnám szemmel követni és részt sem akarok benne venni, de a könyörtelen bossban szívesen segítek. Remélem majd akkor kerül rám a sor, mikor a legjobban kell bizonyítani, hiszen ezért vagyok itt, ezért jelentkeztem elsőnek Yoshiaga kérésére... hogy felmérjem magam a frontharcosokkal és nem utolsó sorban segíthessek.
Ezután csöndben újra nekidől az ajtónak, lecsüccsen és továbbra is elvan a menüjével meg a nála, ha mindketten ülnek, kétszer akkora farkas simogatásával.

Farotawa még odaút megpillantható, kicsit távolabb a bejárattól. Éppen fiolákat töm a zsebeibe, miközben kissé begörnyedve egy mosollyal illeti a megérkező parancsnokot. Az alak felegyenesedik, majd követi a parancsnokot, miután végzett az elpakolással. Mellette, kissé mögötte sétál, de még a periférikus látásában, a parancsnok nehogy azt higgye rosszat akar. Nem mond semmit, az összes köszönést vagy megszólalást egy egyszerű mosollyal illeti miután megérkezik az ajtóhoz és keres egy tökéletes helyet, ahol megállhat és lepihenhet.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi10500/10500[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 21 2015, 12:35

Sajnos az első próba nem volt túlontúl hatékony, bár legalább egy-két infót szereztünk. Fogalmam sincs most kik lesznek, de úgy tudom most nem történt személykorlátozás. Így történt hát, hogy útnak indulok a boss terme felé, ahol is találkozok, egy-két ismeretlen személlyel. Biccentek feléjük, majd várom az eligazítást. Nem aggódok túlságosan. A burkom megvan, így ha ki is esek ismét, a burok megment remélhetőleg. Azért próbálnom majd nem kiesni, bár amilyen pechem van, úgyis kifogok, a pókok miatt. De nem baj, a szerencse forgandó végülis…. Remélem igaz ez a mondás balszerencsére is. Bár, ha sokan összegyűlünk talán nem lesz belőle olyan nagy baj, mert úgy a sebzéseket is el tudjuk osztani.

// Nevelés Kesztyűje, 2x Napszak Gyűrű //


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 01 2015, 16:26-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi3819/4100[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Enheriel on Vas. Feb. 22 2015, 14:49

Eljött a nagy nap, jobban mondva a 19. boss legyőzésének megpróbálása.
- Siess Villámlás!
- Sietek! - Villámlás élesítette a karmait és csőrét, miközben én mindent bepakoltam, amit kellett, majd amint végeztünk, indultunk. Sajnos nem mondhattam azt, hogy zökkenő mentesen, ugyanis útközben egy csatába botlottunk, amit 3 játékos, s 6 Ezüst Farkas között zajlott.
- Valaki csináljon valamit! - kiáltotta az egyik játékos, mire egy másik amint meglátott, rám dobott egy Figyelem Kristályt, így mind a 6 farkas nekem ugrott! Én és Villámlás azonnal kapcsoltunk, s 1-et Villámlásnak sikerült is elpusztítania.
- MIT CSINÁLTÁL TE SZERENCSÉTLEN?! - a társai alaposan leüvöltötték az illetőt, majd rohantak segíteni nekem. Együttes erővel sikerült nagy nehezen leverni a farkasokat, azonban az egyiknek igen csúnyán lement a HP-ja.
- Van valakinél Potion? - a társai keresni kezdtek, ám nem találtak. Éppen én is kerestem, mikor a játékos megszédült és dőlni kezdett, ám szerencsére elkaptam. Viszont abban a pillanatban zöld fény vette körül egy percre a játékost, majd nem kis HP-ja jött vissza. Kb mintha egy T2-es potiont ivott volna meg.
- Na hát... - lepődött meg a játékos. - Nem is tudtam, hogy van ilyen. Köszi szépen!^^ - bólintottam, majd elbúcsúzva tőlük mentem tovább a Boss felé, miközben az, aki rám hergelte a mobokat, kapta tovább a szidásokat. Csak útközben vettem észre a jelzést, hogy kaptam egy új képességet. Rá is néztem azonnal, s láttam, hogy egy healer képesség volt az. Szóval így gyógyítottam meg. És pont jókor jött, mert így jobban tudok segíteni a többieknek!Very Happy Ám amikor megjöttem a Boss terem elé, csak Chancery, Ayani, s két ismeretlen volt még csak ott.
- Üdvözlet!^^ - köszöntem mindenkinek, majd fordultam a két illetőhöz. - A nevem Enheriel, a társam pedig Villámlás, örülök a találkozásnak.^^
- Üdv.

_________________
[19. boss] 2. próba Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[19. boss] 2. próba Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi2532/2700[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Saya on Szer. Feb. 25 2015, 18:02

Anatole Saito. Ezt soha, soha, soha, soha és soha nem fogom neked megbocsájtani.
Gyors tempóban lépdelek végig a kazamatán, ami felbukkan szörny, nagy mérgemben vagy egyszerűen otthagyom, amíg fel nem hagy az üldözéssel, vagy kíméletlenül lenyilazom. Ezen a szinten ugyan számomra még kihívást jelentenek, de jelen pillanatban még az sem tud érdekelni, ha megtépázva és gyengén érkezek a bossteremhez. Dühös vagyok. Rettentőmód dühös.
Ugyanis miattad, te önző, egoista állat, Saya megtört, és soha senkinek nem bocsájtom meg, ha őt bántja. Te most bántottad, és ahogy én azt megígértem neked, majd ha kiérünk ebből a játékból, meg fogom keresni a sírodat, kiáslak és egy pöröllyel vagy akármivel olyan apró atomokra zúzom szét a rothadó hulládat, amilyenre csak lehet.
~Ne csináld...~
De, csinálni fogom, nem érdekel. Saya máris visszahúzódik a maga vackába, ahol napok óta elszigetelődve él, olyannyira, hogy még én sem férek hozzá. Tudom, hogy sír, keservesen, bár maga sem tudja, miért. Én tudom. Elvégre immár harmadszorra veszítette el azt az embert, akita legjobban szeretett, és ez még egy felnőtt embert is megviselne, nem hogy egy ilyen kislányt.
Najó, megígérhetek még valamit. Fel fogom kutatni, Anatole mibe halt bele. És legyen akármi, azt is megbüntetem.
S így, dühtől forrongva értem a kapuhoz, ahol kissé távolabb megálltam, karba tett kézzel, és vártam, érkezik-e még Arteses rajtam kívül. Én a harccal akartam kicsit megnyugtatni magam, csakis ezért vagyok jelen, semmi másért. Nem érdekel sem a társaság, sem a jutalom, csak csatázni akarok. Sokat. A többieknek is csak azért morrantok egy köszönést, hogy ne legyen olyan feltűnő a stílusváltás, bár a vörös szemem bizonyára igencsak feltűnő.
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi3807/4100[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Silver on Szer. Feb. 25 2015, 18:32

Miss Hinari mellé álltam. Izgatott voltam, nagyon is. Sosem voltam még ilyen harcon, és égtem a vágytól, hogy belépjek azon a kapun, és segítségére legyek a frontnak a szintek kitisztításában bounce Büszkén hordtam kardjaimat az oldalamon, még akkor is, ha az egyik csupán fából volt. Azt ma nem fogom használni. Egy alkalmas pillanatban aztán előreléptem, hogy bemutatkozzak a jelen lévőknek.
- Hey! Silver vagyok, a Justice League legújabb tagja! Gyors, jó sebzéstűrésű kardforgatóként support role-t szeretek betölteni, erős healer képességgel rendelkezek, és itt hasznos lehet az is, hogy egymás ellen tudom fordítani a mobokat... I think. Örülök, hogy együtt harcolhatok veletek! - tisztelegtem a csapat előtt, majd visszaléptem vezérem mellé, és megosztottam vele néhány dolgot, kezdve a képességeim részleteivel, na és kis magánakcióm eredményével is.
- Tudok négy statpontot, I don't know mennyi van meg belőle, de a bossok fegyverkezelése 21 és 30, az ereje 18, a gyorsasága pedig 34. És arról is sikerült informationt szereznem, hogy a pókkirálynő négy körönként lehálózza azt, akit támad, aztán a legtöbb HP-val rendelkező, szabadon mozgó játékosra vált. Remélem, hasznos tudtam lenni Embarassed - hajtottam le a fejem szerényen.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi10/3800[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Feb. 28 2015, 11:03

A keresztes dombságon átjutva a kazamatán átverekedve magam eljutottam én is a boss terem ajtajához. A koordináták tiszták voltak, csak a fejem még nem. Kellett egy kis idő, míg pótoltam a kiesést, vagyis inkább, pár nap szünet. Odaérve Intettem az embereknek, főleg Channak és Sayanak, meg persze a céhtársaimnak. Ayani felé csak biccentettem, de nem szóltam. Hinari felé véve az irányt, lehajtott fejjel csak az egyetlen "hasznos" információt mondtam el, aminek nem bizton veszik hasznát.
- A boss először a terem sarkában búj meg. Észleléssel lehetne próbálkozni, vagy látással felderíteni - mondtam egyhangúan, közben ránézve a hatalmas farkasra. Szophie farkasa jól megnőtt - a képességeim szerint, csak a szokásost tudom nyújtani, ja és még valami hoztam valamit próba képp. Ez a potion képes felderíteni az álcázottat, aki bemegy elsőnek kipróbálhatná, mégis kihívható-e a rejtőző - húztam félmosolyra a számat, ha nem volt különösebb felkérés, vagy beszédtéma, úgy az ajtó pántjától balra vártam a taktikai megbeszélést. Reméltem, most kiegészül a maradjunk lehetőleg életben című taktika, mint előző alkalommal, csak ott mégsem működött, valamiért. Vajon a tíz méter elég lesz-e? Vagy nagyobb a terem? Mindegy is. Azzal visszavonultam töprengeni.


// Közös tarisznyához hozzá adom:
1x Veszélyérzet Potion (a használó körül 10 méteren belül minden rejtőzködő és nem rejtőzködő szörnyet megmutat, arénában leveszi az ellenfél lopakodás plusz sebzését)


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 28 2015, 18:19-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Asuka on Szomb. Feb. 28 2015, 14:28

Eredetileg úgy terveztem, hogy csak a 20. bossra megyek el. Azonban már egy ideje semmit sem hallani a front felől, így változtattam az eredeti elképzelésemen, s mégis rászántam magam a dologra. Még sohasem vettem részt ilyenen, így picit tartok a fogadtatástól, azonban természetesen minden elővigyázatossági izét megtettem már előre. Beszéltem Shuuval, hogy mondja el, mire számíthatok, meg még Tachival is.
Utolsó lépésként, miután megvettem a burkot, és kipengettem érte a sok aranyat, küldtem egy levelet egy Hinari nevű játékosnak. Azt csiripelték a madarak, hogy neki érdemes elküldenem az információkat, amiket tudnia kell rólam. Nem csak a hatékonyabb harc miatt, hanem azért is, hogy elkerülhessem a felesleges drámázást az indikátorom miatt. Ahhoz senkinek semmi köze. De ha előre tudja, hogy jövök, már nem éri annyi meglepetés.
Az utolsók között toppanok be, s ismerős arcok után kutatok. Próbálok figyelni mindarra, amit mondanak, de nem sokat szűrök le belőle. A macskafülű lányra rámosolygok, majd odalépek a társasághoz.
- Uhm... sziasztok. ^^ Asuka vagyok. Már küldtem egy üzenetet a szervezőnek... - nem nagyon tudom, mit kéne még mondanom. Úgyhogy a gondolkodás részt inkább meghagyom a többieknek. Bízok benne, hogy tudják, mit csinálnak.
Pontozás, felszerelés:
Pontozás felszerelésekkel együtt
Szint: 21

Élet: 37 (185 HP)
Fegyverkezelés: 43
Sebzés: z: 81; s: 89; p: 96
Kitartás: 11
Gyorsaság: 32
Speciális képesség: 20
Páncél: 65

Különleges hatású tárgyak:
Hentes: +10% vérzés
Kaszás cipője: 3-as akrobatika

Viszek magammal egy burkot is.


A hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 01 2015, 16:41-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi4530/4700[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Mirika on Szomb. Feb. 28 2015, 16:22

- Nem kell, Yui-chan. Nem támad, amíg nem foglalkozunk vele - szólaltam meg. A szokásosnál halkabban. Mosoly egy szál se. Csak ott voltam, és üres tekintettel álltam Saya-chant átölelve. Ez volt talán az első alkalom, hogy társaságba merészkedtem, de talán még mindig korai volt. Nem éreztem jól magam, nem akartam látni senkit. Még mindig nem. Csak azért voltam itt, mert kötelességem volt segíteni a frontot, ez ellen a boss ellen pedig különösen fontos volt a jelenlétem. Nem tehettem meg, hogy elbújok a takaróm alatt. De igazából nem voltam itt, lélekben semmiképpen. Még csak nem is köszöntem senkinek sem, Saya-chant leszámítva. Ő volt most a párnám, akit ölelhettem, és akinek talán ugyanolyan jól esik ez az ölelés, mint nekem. Elszorult a torkom, ha arra gondoltam, hogy amikor legutóbb itt jártam, akkor még ő is itt volt. Vettem egy nagy levegőt, és becsuktam a szemem inkább. Csak egy kicsit, hogy ne emlékeztessen a kapu, ami előttünk áll, semmire. Aztán pedig nekiálltam foglalatoskodni a menümmel, még egyszer utoljára ellenőriztem, hogy minden megvan-e, amire szükségem van, és a közös batyuba is átküldtem a nálam lévő cuccokat.

Spéci tárgy: Gyémánt Mellvért
Képességhez alter felszerelés szettem 40 irányítást ad.

Közös Batyuba:
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion

[T2] 14x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi526/600[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by RenAi on Szomb. Feb. 28 2015, 21:49

Nem reménykedtem semmi jóban, a pókok nem voltak túl kedvesek hozzánk, ugyanakkor némileg elégedettséggel töltött el hogy végül is, de nekem lett igazam. Gondolkodtam a megjelenésemben, de úgy éreztem nem jó ha mindig visszavonulok amikor egy pici kis kudarc ér. Ez nem én vagyok, pedig így volt… Eddig akárhányszor is történt hasonló pár boss mérkőzést kihagytam. Nem gyávaságból, lefginkább egyszerűen elment tőle a kedvem, pedig pont az ilyen helyzetekben van szükség az emberekre. Időben ott termettem, a jelentkezésem is leadtam és Hii ugyan nyüzstölt hogy igyekezzek és el ne késsek, én ennek ellenére is időben de némileg késve toppantam be. Már voltak ott páran, vagyis elég sokan, legalábbis a multkorihoz képest. Új Jl tagunk is tiszteletét tette amit engem kimondott büszkeség töltött el. Akadt pár ismeretlen arc őket is örömmel fogadtam.
- Sziasztok. – Mosolyodtam el. És miután többen mondtak magukról valamit, így én sem maradtam ki.
- Ai vagyok egész jó szupport és healer aki még nem ismer. – Intettem oda az „újoncoknak”.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi6908/7300[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Márc. 01 2015, 20:25

Elérkezett a nap, amikor végre, életemben először bossharcra megyek. Bár az, hogy felkészültem-e rá, az már más kérdés. Különösebben hangulatom sem volt társaságba menni. Még nem... majd ha rendbejövök...
Most amúgy sem volt jobb dolgom, és hát, kíváncsi vagyok, milyen is egy rendes, igazi bossfight. Minibosson voltam már párszor, és képes voltam ott is bajba keveredni, úgyhogy útközben még beugrottam Yoshiaga professzorhoz egy friss, ropogós burokért. Jó az, ha van, és még vannak befejezetlen ügyeim, no meg persze nem ennyi ember szeme láttára szeretnék olyan laza lenni, hogy szétessek. Pixelekre.
Némi bolyongás után végül kikötöttem a boss terme előtt.
Ahogy gondoltam, jó kis tömeg gyűlt össze...
- Sziasztok! Ozirisz vagyok, a Justice League tagja. - mutatkoztam be a jónépnek. Vannak azért ismerősök, de számomra ismeretlenek is szép számban. Nem hiába, eddig még nem voltam bossharcon, és egy minibosshoz képest jóval többen vagyunk, no meg persze legalább 19-es szinten van mindenki...
Majd Hinariékhoz odasétáltam, és hallgattam a taktikai információk áradatát, és igyekeztem mindent megjegyezni.


speckó tárgy: Lángoló Nodachi (1/6 esély 6-os tűzsebzésre)

_________________
[19. boss] 2. próba Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1491
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi9303/9700[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 01 2015, 21:54


Útmutató ><
Első bekezdés: reagálás a karakterekre
Második bekezdés: tudnivalók a harcról és a bossról, kérdések
Harmadik bekezdés: RenAi és Yuichi körének parancsnoki reagja


Tovább már tényleg nem várhattunk. S bár nekem sem volt jó kedvem, egyszerűen muszáj volt továbblépni, a többiek miatt, azon játékosok ezrei miatt, akik még mindig itt voltak, és ki akartak jutni. Szótlanul lépdeltem a kazamata hideg, barátságtalan folyosóin. Szintem miatt a mobok messziről kerültek, így volt időm összeszedni a gondolataim, s átvenni újra, amiket a felderítőcsapat megtudott. Kezem a Katana markolatán nyugodott, hogy a fegyver is mindent halljon, s el tudja raktározni azokat az információkat is, amit esetleg elfelejtettem megosztani vele. Talán most volt a legnagyobb szükségem rá, mióta megtaláltam.
Pillantásom felkaptam, ahogy megláttam az idegent, s egy barátságos biccentés után haladtam tovább, a tény tudatában, hogy követ. Valahol örültem neki, hogy lesznek újak a bosson, az üzenetnek is, amit Asuka küldött, ám Alex és Anat hiánya nyomán keletkezett űrt még ők se tudták betölteni. Aggódtam a fiúért, és Miriért is, akihez legszívesebben odarohantam volna, hagyva ezt a harcot a … De nem tehettem. S ahogy a kapuhoz értem, hirtelen azt hittem, Szophie jött el mégis. Egy fél pillanatig csodálkozón bámultam az állatot, aki így jobban megnézve nem is hasonlított Vezérre, majd arcomon mosollyal fogadtam el a kézfogást.
- Üdv. Hinari vagyok, és természetesen igyekszem teljesíteni a kérést – bólintottam – Örülök, hogy a céhből is jönnek segíteni – tettem még hozzá, a furcsa professzorszerű felé is pillantva, azt persze nem mondva ki hangosan, hogy volt némi sejtésem ennek okáról. Vajon lelkiismeret-furdalás Anat halála miatt, vagy az újságcikknek volt ekkora hatása? Tulajdonképpen mindegy is volt. Nem számított. Nem érdekelt. Csak legyünk már túl ezen.
- Sziasztok – köszöntem Chanéknak, oda is lépve hozzájuk – Persze – bólintottam, s bár ez nem volt tervbe véve, de akkor pár szóval erre is kitérek majd. Időközben Ayaniék és Enhiék is megjöttek, nekik is köszöntem, ahogy céhtagjaimnak is. Silver lelkesedését megmosolyogtam, s egy kicsit engem is jobb kedvre tudott deríteni, talán. Az új információk is sokat segítettek, s miután megköszöntem a fiúnak, kicsit átdolgoztam a tervet – természetesen érintve a Katanát. Ma mindent így csináltam. A menüben lévő jegyzettömbömben pötyögtem, s Yui felszólalása után, Miri hangja zökkentett ki. Ott álltak Sayával, s elszorult a torkom, ahogy rájuk néztem. Bezártam a menüt, szó nélkül lépve oda és ölelve át az árnyharcos lányt:
- Köszönöm, hogy eljöttél – suttogtam, biztatón, de szomorúan mosolyogva rá. Tudtam, hogy ha valaki, akkor ő megérdemelne most egy kis szünetet. De itt volt, s ez nagyon sokat jelentett. Közben megérkezett a harcos lány is, aki az üzenetet küldte, s bár meglepődtem kicsit az indikátorán, ellenszenv nem volt bennem, amikor üdvözöltem, s ezt mindenki láthatta. Ő is lelkes volt, tapasztalatlan, de segítőkész, és az, hogy kérés nélkül elküldte a képességeit és a főbb erősségeit, azt mutatta, hogy lehet rá számítani. Ez pedig nem mindenkire volt igaz. Tényleg? Hol van a három Piroska? Körülnéztem, de érdekes módon minden vörös indikátoros játékos kerülte most ezt a harcot: nem volt itt se Tachibana, se Kazuma, de még a Ritára hasonlító lány sem. Félnek, hogy esetleg rákérdezünk Anatra? Nemigen értettem, de csak a vállamat vontam meg: legalább nem lesz széthúzó erő. Pár embert vártam még, s nem is hiába: Ai még épp időben futott be, ahogy Ozirisz is. Megköszörültem a torkom, s ha mindenki rám figyelt, bele is kezdtem.

- Üdv mindenkinek, és mégegyszer köszönöm, hogy eljöttetek. Vannak páran, akik most bossolnak először, így pár tudnivaló a harcról: először is szeretném, ha előítéletektől mentesen, egy csapat lennénk odabent, és mindenki törekedne arra, hogy a boss legyőzése mellett a lehető legkevesebb burok használódjon el. Mivel a bossteremben le van tiltva a Hazatérés Kristály, így akinek nincs burka, az nem léphet be – nyomtam meg az utolsó szótagot, végignézve a csapaton – Ha valakinek nincs, az most szóljon, megvárjuk. Nem akarok bent játékosi halált látni – tartottam egy kis szünetet, majd, amennyiben senki nem jelentkezett, folytattam – Ezen felül akinek új képessége van vagy olyan, amiről nem tudok, és megosztaná velem, az küldjön egy pm-et. A harc során én fogom betölteni a parancsnoki szerepkört, így a megfelelő hatékonyság érdekében érdemes tudnom, milyen lehetőségeink vannak.
- A besúgó és a felderítőcsapat munkájának eredményeképp jópár dolgot megtudtunk – folytattam egy újabb szünet után, melyben pm-ek is érkeztek – Boss tulajdonságú szörnyből három különbözőt kutattunk fel, ezek közül a felderítők a Pókkirálynőig jutottak. Rajta kívül lesz egy Razorek és egy Nazorek nevű is, a segítőik vérengző óriás-, és vadászpókok, mégpedig nem is kevés. Számítani kell rá, hogy utóbbiak x körönként egy – jelenlegi tudásunk szerint – véletlenszerű játékost teljesen lebénítanak, s a Pókkirálynő is rendelkezik ilyen tulajdonsággal, ő azonban négy körönként bénít, és azt, akit eddig támadott. Fontos megjegyezni továbbá, hogy a vadászpókok áldozataikat fákra cipelik föl, egyre többet sebezve beléjük. Kiszabadításukhoz el kell pusztítani a pókot, ám a fára futás mellékcselekvést igényel, és minden esetben három óriáspókot hív elő. Minden. Esetben. Tehát akkor is, ha le akarjuk ütni az előző körben megjelent óriáspókokat a fán lévő játékosokról. Így amennyiben nem sikerül őket a megjelenésükkor elpixelezni, switcheljétek magatokra őket, és miután lejöttek, csak akkor támadjatok rájuk. Az óriáspókokat lehet switchelni, a vadászpókokat viszont nem. Összesen négy fa lesz, kezdetben egy, a Pókkirálynő megjelenésével még kettő, az utolsóról viszont nincsenek információink – mondtam, s muszáj volt kicsit pihennem, mielőtt újra megszólaltam volna – A Pókkirálynő előhívásához a lyukban lévő kristályt kell megérinteni, ekkor tíz vérengző óriáspók szalad szét. A sebződések így el lesznek osztva, viszont a vadászpókok meg fogják nehezíteni az előre tervezést. És ez még csak az első fázis… Nazorek és Razorek három körönként mérgez, akit eltalál, kiskörönként 5 méregsebzést szenved el, így szükség lesz Tisztítókristályokra. Amit ezekből a fázisokból tudunk még, hogy Razoneknél a vadászpókok és a Pókkirálynő visszahúzódik, s csak akkor jönnek elő újra, amikor átütöttük a páncélját. Ebből valószínűsíthető, hogy a Pókkirálynőt nem fogjuk tudni elpusztítani a harcnak eddig a pontjáig, tehát számítani kell rá, hogy respawnol. Ha időközben előjön Nazorek vagy Razorek, rájuk fogunk koncentrálni, ha nem jönnek, elképzelhető, hogy a Pókkirálynőt egyszer meg kell ölnünk ahhoz, hogy át tudjunk lépni a következő fázisba, a tizes bosshoz hasonlóan – nyeltem egyet, a papirost nézegetve, hogy mit hagytam ki, ami még fontos lehet – Jah igen. Akinek a kitartása 10-, és a gyorsasága 32 alatt van, kérem szóljon – emeltem fel a pillantásom, várva a jelentkezőket – Most pedig az, akinek a kitartása 10 és a gyorsasága 68 alatt – folytattam, szintén várva egy kicsit – Előbbiek – bika poti nélkül - a harc során csak minden második körben fognak tudni bármit is cselekedni, utóbbiak pedig Nazorek fázisában, akinek a Pókkirálynőhöz képest több mint kétszer akkora a gyorsasága. A pontos adatokat elküldöm pm-ben. Ha valakinek bármi kérdése van, kérem most tegye fel – fejeztem be, időközben egy party-ba téve a megjelent játékosokat.

PM:

STATOK

FK: 21 és 30
Erő: 17 és 18 (Pókkirálynő)
Kit: 12 és 19 (Nazorek)
Gyorsaság: 16 és 34 (Nazorek)
Spec: 18 és 12

MOBOK

Vérengző Vadászpók (VV):
- első körben lebénítja azt aki belép
- nem switchelhető!
- sebzése először 10 és kiskörönként 5-tel nő
- jk kiszabadításához el kell pusztítani
- 120 körüli hp-ja van
- pixelezése után nagyjából 5 kiskör után előjön újra és bénít
- PK jelenlétében? hp-jük 10-15 körüli

Vérengző Óriáspók (VÓ):
- sebzése fixen 15
- kb 60 körüli hp
- két kiskörönként támad
- támadáskor véletlenszerű jk-ra ugrik

Pókkirálynő (PK):
- először a terem távolabbi sarkában
- kristály érintésekor jön le
- azt támadja először aki érintette a kristályt
- 4 körönként lehálózza a jk-t, akit támad, majd a legtöbb hp-val rendelkező szabad jk-ra vált
- sebzése 18

Nazorek:
- 3 körönként mérget lő, célpontra körönként 5 méregsebzés

Razonek:
- 3 körönként mérget lő, célpontra körönként 5 méregsebzés
- Razonek fázisában a VV-ok is visszahúzódnak, nemcsak a PK
- Miután leesik Razonek páncélja, eldobja vállpáncélját, szemei bevörösödnek, ordít egy nagyot és a pókkirályné is lejön, meg a négy kidőlt fa és a vérengző vadászpókok is. (Ugyanaz alapján, ami alapján a Pókkirálynő fázisban is, csak ekkor újra meg kell nézni hány élő játékos van)

HELYSZÍNEK

Fa:
- harc elején 1db van
- VV ide hurcolja akit lebénított
- fára futás mellékcselekvés, ebben a körben csak a VV támadható
- minden fára futáskor 3db VÖ jön, üthetők abban a körben is amikor előjönnek

Lyuk:
- 10db VÖ van bent
- támadáskor véletlenszerű jk-ra ugranak
- ha kint vannak, be lehet menni a kristályért
- kristály: érintésére a vastag pókháló szétszéled és PK előjön, illetve még két fa újabb két VV-vel

Ha mindenki átböngészte a körlevél tartalmát – amit jóelőre összeírtam már, most csak ki kellett egészíteni és be kellett másolni – úgy újra felemeltem a hangom:
- Ai, te kezdesz, viszont a sok pók miatt a gyorsaságbuffra van most a legnagyobb szükségünk. Tehát azt a képességedet aktiváld kérlek, a party összes tagjára hatni fog. Ait el fogja kapni a vadászpók; ezután jössz te, Yui. Mássz fel a fára és addig üsd a vadászpókot, amíg vissza nem húzódik, remélhetőleg ez két ütésből meglesz. A többi csapásod pedig a mászásod következtében előkerülő óriáspókok kapják be, ha egyet leütöttél, akkor térj át a következőre, először az esetleges fán lévőket támadd, Ai buffja miatt még a pihenőkörökkel együtt is bőven lesz támadásod. Fontos, hogy ha végeztél, gyere le a fáról, és ha lehet, súlyemeléssel hozd le Ai-t is. Ezek után meglátjuk, hogy állunk majd – bólintottam, két céhtársamra nézve. Úgy tűnik, most a JL-é lesz a nyitótánc.
- Sok szerencsét mindenkinek – mondtam még, majd ha mindenki készen állt, belöktem a kaput, előreengedve Ai-t.Spéci tárgy (Hinának): Lila Koponya Gyűrű
RenAi-nak van egy Kristálypajzsa és egy Gyémánt Mellvértje.
Sayának egy Gyémánt Mellvértje.
Enherielnek pedig egy Pók Emblémás Gyűrűje.
Hmmm többiek asszem odaírták.

Sorrend: RenAi majd Yuichi, aztán jön az első parancsnoki

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi14712/10100[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Márc. 01 2015, 23:37

Egy ideje készülődöm a mai bosscsatára, mert végre megint egy szintfőnök színe elé járulhatok a frontharcosokkal a kihagyás után. Alaposan leellenőrzök mindent, az összes felszerelésem, potionom és kristályom, aminek hasznát tudnám venni a nehéz küzdelem alatt. Hallottam én is, hogy egy kisebb csapat szerencsét próbált már, azonban sajnálatos módon próbálkozásuk kudarcba fulladt. Remélhetőleg elegendő információt sikerült szerezniük közös ellenfelünkről, hogy ezúttal egy nagyobb létszámmal rendelkező, felkészültebb csapat próbáljon szerencsét.
Miután mindent rendben találtam, már felszerelkezve indulok útnak, mivel kicsit késésben vagyok. Nincs időm nézelődni, sem leállni beszélgetni, vagy akár írni egy gyors üzenetet pár érintettnek.  Lassan és biztosan kezd tudatosulni i bennem, hogy túl sokáig bíbelődtem az előkészületekkel, ezért minden bizonnyal elfogok késni. szedem a lábam, ahogy csak bírom…
- Sumimaseeeeen! – kiáltom, ahogy meglátom a kisebb tömeget a boss kapuja előtt, mely már tágra nyitva van.
- Tetsuko Jin, jelen! – integetve közlöm velük, mikor már csak pár lépésnyire vagyok tőlük, ksi légszomjjal megfűszerezve.

_________________
[19. boss] 2. próba 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi2110/2300[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Márc. 01 2015, 23:53

Most tényleg elgondolkoztam azon, hogy elmenjek-e a bossfight-ra. Kedvem az nem sok, főleg a múltkori után…. mindenki gonoszkodott velem, mikor nekem köszönhettek mindent ˇ^ˇ Nyomi banda….. >.>
Ha csak ezen múlna, is el kellene mennem, ha segíteni nem is, de legalább jól kimulathatom magam. Elég, ha csak nézem a bénázásaikat, a kiborulásaikat és a hasztalan erőfeszítéseiket, muhahaha……  akkor talán rájönnének, hogy nélkülem semmi esélyük sincs Rolling Eyes
- Te mit gondolsz,  elmenjünk? :O – teszem fel a kérdésem petecskémnek… nem szoktam még meg ezt az időnként szótlan páncélos verebet Suspect  
~ Tégy belátásod szerint
- Hű de nagy segítség vagy >.>
~ Te kérdeztél, én válaszoltam.
- Hai-hai! – nem is tuom, hogy melyik idegesít jobban. A régi, vagy a mostani főnixecske… mindkettő stílusa ki tud idegelni, csak másképp >.>
- Akkor megyünk <.< - felelem és én már útnak is indulok, mögöttem pedig battyog szorgosan a humanoid madaram Suspect
Mire odaérünk, már indulnak is befelé… jellemző, vonul a birka csorda.  Én aztán nem sietek, mikor már csukódik az ajtó is lazára veszem a lépteimet, ahogy petem, de még így is épp időben lépek be a terembe… igaz az ajtó majdnem összenyomott… nem számít Rolling Eyes

Reginald von Fah'renheit:


[19. boss] 2. próba Phoenix_by_thenightmared-d6pf1uw_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 01 2015, 23:58-kor.

_________________
[19. boss] 2. próba 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi6382/6500[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 01 2015, 23:56


Jellemző Rolling Eyes Amíg az egyik ráérősen lépdel, Jinben legalább van annyi, hogy siessen. Egy sóhajjal intek a többieknek, hogy várjanak még egy kicsit, majd csípőre tett kézzel várom be a későket. Ennyit a széthúzásról.
- Regivel mi történt? Surprised – kérdeztem, és hirtelen el is felejtettem a bosszankodást. A homlokomat ráncoltam, de mivel már kinyitottuk a kaput, sok időnk nem volt. Ai-nak és Yuinak biccentettem, hogy mehetnek, majd a két fiú felé fordultam – Szóval. Teleport Kristályt nem lehet használni, legyen burkotok. Fán lévő óriáspókokhoz ne menjetek fel; ha támadni akarjátok, switcheljétek őket magatokra, ahogy a krokodiloknál is volt. Vérengző Vadászpók nem switchelhető, azt ne is próbáljátok. A többit majd mondom, ha aktuális lesz. Új képességek, változások, valamelyikőtöknek? Ha van, kérlek küldjétek el pm-ben – hadartam nekik gyorsan ami eszembe jutott, hozzáadva őket is a partyhoz, majd nekik is elküldtem a pm-et a tudnivalókról (előző reagomban) – Itt van minden, amit összeszedtünk. Most viszont kérlek gyertek, mielőtt kint maradunk.
Még megvártam a válaszokat, majd a csapat után siettem, hogy lássam mi történt Yuichi körében, mennyi pók maradt és kiken.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi14712/10100[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 02 2015, 00:10

A terem egyik távoli sarkában egy óriási pók bújik meg. A közeletekben található egy lyuk tele pókhálókkal, a pókhálók között egy kristállyal és egy fa, ami felvezet az egyik sarokban megbújó vérengző vadászpókhoz.
Vérengző Vadászpók képe:
[19. boss] 2. próba PZO9015-CutlassSpiderGolem


RenAi jön, negyedik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:
nincs
--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél [0/5]
- Hinari: 210/210 HP, 65 páncél [0/5]
- Hayashi Yuichi: 115/115 HP, 70 páncél
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 65 páncél [0/5]
- Farotawa: 365/365 HP, 75 páncél [0/5]
- Silver: 250/250 HP, 75 páncél [0/4]
- Deliz: 235/235 HP, 80 páncél [0/5]
- Chancery: 150/150 HP, 65 páncél [0/5]
- Saya: 105/105 HP, 96 páncél [0/5]
- Ozirisz: 120/120 HP, 65 páncél [0/4]
- RenAi: 310/310 HP, 123 páncél [0/4]
- Enheriel: 110/110 HP, 65 páncél [0/5]
- Kusumi Ayani: 240/240 HP, 50 páncél [0/4]
- Asuka: 185/185 HP, 65 páncél [0/4]
- Tetsuko Jin: 410/410 HP, 137 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 1x Veszélyérzet Potion

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion

[T2] 14x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; SET2:40IR
FK: 54, K: 20, GY: 96, S: 24

5x Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
[1]STUN
FK: 90, K: 36, GY: 82, S: 46

5x Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 56, K: 18, GY: 82, S: 20

5x Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 49, K: 20, GY: 80, S: 40

4x Farotawa (Sebzés: 2, Pet sebzés 3, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

4x Silver (Sebzés: 41, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 31, K: 18, GY: 60, S: 30

4x Deliz (Sebzés: 2, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

3x Chancery (Sebzés: 13, Pet sebzés 45, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 37, K: 30, GY: 60, S: 25

3x Saya (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 40, K: 20, GY: 53, S: 25

3x Ozirisz (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
1/6BRN6/1TRN
FK: 46, K: 16, GY: 47, S: 36

2x RenAi (Sebzés: 6, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
2PPLDEF; -2DAMWHILEP; 10% <->
FK: 53, K: 19, GY: 46, S: 63

2x Enheriel (Sebzés: 31, Pet sebzés 27, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
SPIDERIMMUNE
FK: 23, K: 26, GY: 41, S: 21

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
IDLEGLV8; [2]+4FK/1TRN
FK: 36, K: 17, GY: 36, S: 53

2x Asuka (Sebzés: Z:81 / S:88 / P:96, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
+10%BLD/1TRN
FK: 43, K: 11, GY: 32, S: 20

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 0, K: 20, GY: 15, S: 40


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 03 2015, 13:44-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by RenAi on Kedd Márc. 03 2015, 09:33

Jin nem szólt hogy itt lesz, örültem a betoppanásának és gondolom a sok felkészülése is erről szólt hogy ismét csatlakozhasson hozzánk, de az hogy ide se jön… hozzám se szól… akármennyire is mérgelődök már csak azért sem fogok odamenni hozzá. A háttérben duzzogok és várom hogy jöjjön vagy ne, de ha nem jön bajban lesz bizony. Mi az hogy nem méltat a figyelmére, sem pedig egy puszira ölelésre?!.... Ez nekem magas, pedig még csak össze sem vesztünk… Tudtommal. oO Megakad a pillantásom viszont a másik betoppanón és társán. Egyszerűen nem hagy nyugodni a látvány, és oda is lépek ohzzá hogy kivallassam mégis mi lett Regivel.
- Haai Ren. Mégis hol van Regi, mit csináltál vele és mi ez az Izéé?! Én a hőn szeretett kis hős Regimet akarom!! – Kezdek hisztibe szinte szóhoz se hagyva a fiút. Nem értettem mi történt és ezt akartam mindenek előtt kideríteni. Majd Hii szólt hogy illene neki kezdenünk. Amit elmondott nem tetszett bár tudtam hogy szükséges rossz. Bíztam Yuiban annyira hogy kimentsen a póktól, de akkor is naaah, mondjuk a multkori esetben Ayani kapta ezt a szerepet, így büszkén kell viselnem. De mielőtt bemennénk akkor sem bírom megállni, ha nem jön oda hozzám előtte Jin akkor bizony én támadom le.
- Kukucs, na ki van itt? – Igen volt benne némi célzatt, viszont nem tudtam eldönteni hogy haragudjak-e rá vagy sem….>< Minden esetre bosszantott a dolog… Majd erősen nem húzhattam tovább, beléptem a bosszterembe és lemondóan és bekapcsoltam a gyorsibbuffot.
Gyorsi buff aktív.
+21 gyorsi mindenkinek.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi6908/7300[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 03 2015, 13:34

Hayashi Yuichi jön, negyedik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 1
A sebzés okozói:
1 - Gyémánt Mellvért

Játékos cselekvések:

+21 gyorsaság. Mindenki kapott +1 többletkört, kivéve az alábbi személyek, akik +2-t kaptak: Hinari, Hayashi Yuichi, Chancery, RenAi (1/3 nagykör)

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

Vérengző Vadászpók #1 gyorsan ráveti magát RenAi-ra és elkapja őt, behálózza, a sarokba húzza magával együtt, majd elkezdi rágcsálni.

Vérengző Vadászpók #1 9 (10-2+1(0.8 )) sebzésnyit rág le a következő játékosról: RenAi. Emellett 1-et sebződik.

Életpontok/adatok:
Vérengző Vadászpók #1 (-1 HP)
[19. boss] 2. próba 7a42950f91ba719a0adc6ccf00ecee8d_1610b59ea741e94f6b2d2ee990e9675893436693
--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél [0/5]
- Hinari: 210/210 HP, 65 páncél [0/5]
- Hayashi Yuichi: 115/115 HP, 70 páncél [0/4]
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 65 páncél [0/5]
- Farotawa: 365/365 HP, 75 páncél [0/5]
- Silver: 250/250 HP, 75 páncél [0/4]
- Deliz: 235/235 HP, 80 páncél [0/5]
- Chancery: 150/150 HP, 65 páncél [0/5]
- Saya: 105/105 HP, 96 páncél [0/5]
- Ozirisz: 120/120 HP, 65 páncél [0/4]
- RenAi: 310/310 HP, 114 páncél [1/4] (Fa1)
- Enheriel: 110/110 HP, 65 páncél [0/5]
- Kusumi Ayani: 240/240 HP, 50 páncél [0/4]
- Asuka: 185/185 HP, 65 páncél [0/4]
- Tetsuko Jin: 410/410 HP, 137 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 1x Veszélyérzet Potion

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion

[T2] 14x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; SET2:40IR
FK: 54, K: 20, GY: 96, S: 24

5x Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
[1]STUN
FK: 90, K: 36, GY: 82, S: 46

5x Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 56, K: 18, GY: 82, S: 20

5x Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 49, K: 20, GY: 80, S: 40

4x Farotawa (Sebzés: 2, Pet sebzés 3, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

4x Silver (Sebzés: 41, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 31, K: 18, GY: 60, S: 30

4x Deliz (Sebzés: 2, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

3x Chancery (Sebzés: 13, Pet sebzés 45, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 37, K: 30, GY: 60, S: 25

3x Saya (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 40, K: 20, GY: 53, S: 25

3x Ozirisz (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
1/6BRN6/1TRN
FK: 46, K: 16, GY: 47, S: 36

2x RenAi (Sebzés: 6, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
2PPLDEF; -2DAMWHILEP; 10% <->
FK: 53, K: 19, GY: 46, S: 63

2x Enheriel (Sebzés: 31, Pet sebzés 27, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
SPIDERIMMUNE
FK: 23, K: 26, GY: 41, S: 21

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
IDLEGLV8; [2]+4FK/1TRN
FK: 36, K: 17, GY: 36, S: 53

2x Asuka (Sebzés: Z:81 / S:88 / P:96, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
+10%BLD/1TRN
FK: 43, K: 11, GY: 32, S: 20

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 0, K: 20, GY: 15, S: 40
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 03 2015, 14:15

Természetesen nem akartam válaszolni Mirika felvetésére, csak kezébe nyomtam a potiont. Honnan tudhatná, ki sem próbáltuk Rolling Eyes . Ahogy visszatértem helyemre, meghallgattam csendben a taktikát és közben Asukát figyeltem. A kardom már így is világított jelenlétében, anélkül, hogy akár egyetlen képességet aktiválnék. Továbbra sem akartam elhinni, amit látok. Egy természettudományokban jártas ember, miért öl? Ez a kérdés számomra megfejthetetlen marad. Elfordítottam tekintetem róla, és Ozziriszra néztem. Talán ő az egyetlen akinek a jelenléte még aggaszthat, de pozitív értelemben. Most elválik, hogy tényleg sebezhetetlen-e. A karomat könnyű szerrel kikerüli, míg a tűz kardja úgy mar belém, akár a szél a vitorlába. Úgy helyezkedtem, hogy amint beérek meginduljak könnyedén Hugi után.
Chanra mosolyogtam, Hinarinak biccentettem és már rohantam is fejemből kiverve a pojáca és madara változását. Akrobatikámat bekapcsolva, a fa törzsén igyekeztem felfutni és a RenAit fogva tartó VV Pókra suhintani két hatalmasat, amíg el nem engedi RenAit, majd bal kézzel elkapva a lányt a felbukkanó pókok felé szúrni, mindegyikre egyet-egyet. Súlyemelésemre is rákapcsoltam, hogy ne ejtsem el a lányt, és pár lépéssel meggyorsítva, lefelé furni a fáról, vagy egy keveset zuhanni, ha nem ment olyan könnyen a dolog. Lent szabadjára engedtem a lányt és felidéztem az előző képeket, számoltam mennyi pixel robbanást láthattam.


// Támadásra nem kell dobnom, negyedik körömben pihenek, mellékcselekvésem a fárafutás. Az ismeretek alapján, addig ütöm Vérengző Vadászpók #1 -et míg pixelfelhőben el nem pusztul és el nem engedi Ai-t, majd Ait elkapva az előbukkanó Vérengző Óriáspók-at ütöm. Ha egy meghal, úgy a következőt csapom, és le a fáról, ha lehetséges. (6 támadásom volt)

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 03 2015, 14:33

Mirika jön, ötödik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 240
A sebzés okozói:
60 - Hayashi Yucihi sebzése Vérengző Vadászpók #1-be.
180 - Hayashi Yucihi összsebzése a lejövő Óriáspókokra.


Játékos cselekvések:

+21 gyorsaság. Mindenki kapott +1 többletkört, kivéve az alábbi személyek, akik +2-t kaptak: Hinari, Hayashi Yuichi, Chancery, RenAi (1/3 nagykör)

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:

nincs
--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél [0/5]
- Hinari: 210/210 HP, 65 páncél [0/5]
- Hayashi Yuichi: 115/115 HP, 70 páncél [2/4]
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 65 páncél [0/5]
- Farotawa: 365/365 HP, 75 páncél [0/5]
- Silver: 250/250 HP, 75 páncél [0/4]
- Deliz: 235/235 HP, 80 páncél [0/5]
- Chancery: 150/150 HP, 65 páncél [0/5]
- Saya: 105/105 HP, 96 páncél [0/5]
- Ozirisz: 120/120 HP, 65 páncél [0/4]
- RenAi: 310/310 HP, 114 páncél [1/4]
- Enheriel: 110/110 HP, 65 páncél [0/5]
- Kusumi Ayani: 240/240 HP, 50 páncél [0/4]
- Asuka: 185/185 HP, 65 páncél [0/4]
- Tetsuko Jin: 410/410 HP, 137 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 1x Veszélyérzet Potion

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion

[T2] 14x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; SET2:40IR
FK: 54, K: 20, GY: 96, S: 24

5x Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
[1]STUN
FK: 90, K: 36, GY: 82, S: 46

5x Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 56, K: 18, GY: 82, S: 20

5x Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 49, K: 20, GY: 80, S: 40

4x Farotawa (Sebzés: 2, Pet sebzés 3, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

4x Silver (Sebzés: 41, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 31, K: 18, GY: 60, S: 30

4x Deliz (Sebzés: 2, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

3x Chancery (Sebzés: 13, Pet sebzés 45, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 37, K: 30, GY: 60, S: 25

3x Saya (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 40, K: 20, GY: 53, S: 25

3x Ozirisz (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
1/6BRN6/1TRN
FK: 46, K: 16, GY: 47, S: 36

2x RenAi (Sebzés: 6, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
2PPLDEF; -2DAMWHILEP; 10% <->
FK: 53, K: 19, GY: 46, S: 63

2x Enheriel (Sebzés: 31, Pet sebzés 27, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
SPIDERIMMUNE
FK: 23, K: 26, GY: 41, S: 21

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
IDLEGLV8; [2]+4FK/1TRN
FK: 36, K: 17, GY: 36, S: 53

2x Asuka (Sebzés: Z:81 / S:88 / P:96, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
+10%BLD/1TRN
FK: 43, K: 11, GY: 32, S: 20

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 0, K: 20, GY: 15, S: 40
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Hinari on Kedd Márc. 03 2015, 17:37


Igaz a vadászpóknak nem annyi volt az élete, mint azt elsőre hittük, de a lényegen tulajdonképpen nem változtatott: Yuichinak sikerült az összes pókot lecsapnia, és le is tudta hozni Ai-t a fáról. Miri elmondása alapján nagyjából öt szabad körünk van, addig az első vadászpók békében marad. Jöhettek tehát a lyukban rejtőző óriáspókok, melyekhez nem kellett kiemelkedő erő, csak gyorsaság. S ehhez mi kellett? Fény. Elégedetten vettem tudomásul a buff ikon megjelenését, majd a Katanát felemelve lendültem előre, belerohanva a lyukba, követhetetlen gyorsasággal szelve a kiszabaduló pókokat, s mire befejeztem, márcsak pixelek vettek körül – meg két túlélő.
Heal, tank, dps nem. OH nem szükséges. Távolsági, repülő nem.
- Ozirisz, Fiolás.
Mivel nem tudtuk a furcsa professzorszerű játékos nevét, Fiolásnak neveztük el, jobb híján a support szerepkörbe téve, a fiolái alapján, amikből elég sok volt neki. Ahogy ő, úgy mindenki más is kapott jellemzőket: heal, tank, support, dps, távolsági valamint röpképes; van aki többet is, a fő erősségeitől függően. Így elég volt csupán címszavakban összefoglalnom a helyzetet; nekem is könnyebb volt, és a Katana is tudott segíteni. Meg persze gyorsabb is volt. Nem hátrány, ha egyszerre több dologra is kell figyelned.
Köszi.
- Ozi, kérlek szedj le annyi pókot, amennyit csak tudsz! Ha érzed, hogy fáradsz, használj Bika Potit a közösből – fordultam a fiú felé, egy bólintással biztatva őt. Ai buffjával, pihenőkör nélkül talán lesz annyi támadása, hogy sikerüljön elpixeleznie a maradék mobot, s ez kezdésnek nem is rossz, már ami Ozi bossos pályafutását illeti. Az önbizalom pedig mindig jól jön. Főleg az előző hónapok után...Semmire sem kell dobnom. Képességhasználat: gyorsibuff magamra, ezzel lesz 82+21+46=149+15kasztbónusz, tehát összesen 164 gyorsim. Ez 10 támadási kört jelent, melyből az 5. és a 10. pihenőkör. Szétugrasztom a lyukban megbúvó tíz pókot, ha egyet elpixeleztem, megyek a következőre, ha minden igaz 8-at le tudok így ütni belőlük.

Valamint utánam Ozirisz jön.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi14712/10100[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 03 2015, 19:11

Ozirisz jön, negyedik körében pihen.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 561
A sebzés okozói:
560 - Hinari összsebzése Vérengző Óriáspókokba.
1- Gyémánt Mellvért.


Játékos cselekvések:

+21 gyorsaság. Mindenki kapott +1 többletkört, kivéve az alábbi személyek, akik +2-t kaptak: Hinari, Hayashi Yuichi, Chancery, RenAi (1/3 nagykör)

Minden sikeres!

Boss cselekvések:
(célpontok random.org list randomizerrel sorsolva)

Vérengző Óriáspók #1 15 sebzésnyit harap a következő játékosba: Hinari.

Vérengző Óriáspók #2 14 (15-2+1(1.3)) sebzésnyit harap a következő játékosba: RenAi. Emellett 1-et sebződött.

Életpontok/adatok:
Vérengző Óriáspók #1
[19. boss] 2. próba E0b342be9bac2cd8bf510a078c5ac0df_2e6690d15ee1e7bb3bcc3fe41c0cd493dff4bee2

Vérengző Óriáspók #2 (-1 HP)
[19. boss] 2. próba Aaf4b9da3b65ee204852001a110c0fd3_1087837d6279160ddecdfad03a7e11bbdbb3bff0
--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél [0/5]
- Hinari: 210/210 HP, 50 páncél [0/5]
- Hayashi Yuichi: 115/115 HP, 70 páncél [2/4]
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 65 páncél [0/5]
- Farotawa: 365/365 HP, 75 páncél [0/5]
- Silver: 250/250 HP, 75 páncél [0/4]
- Deliz: 235/235 HP, 80 páncél [0/5]
- Chancery: 150/150 HP, 65 páncél [0/5]
- Saya: 105/105 HP, 96 páncél [0/5]
- Ozirisz: 120/120 HP, 65 páncél [0/4]
- RenAi: 310/310 HP, 100 páncél [1/4]
- Enheriel: 110/110 HP, 65 páncél [0/5]
- Kusumi Ayani: 240/240 HP, 50 páncél [0/4]
- Asuka: 185/185 HP, 65 páncél [0/4]
- Tetsuko Jin: 410/410 HP, 137 páncél [0/5]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 1x Veszélyérzet Potion

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion

[T2] 14x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

--------------------------

Statok:
6x Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; SET2:40IR
FK: 54, K: 20, GY: 96, S: 24

5x Hinari (Sebzés: 70, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
[1]STUN
FK: 90, K: 36, GY: 82, S: 46

5x Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 56, K: 18, GY: 82, S: 20

5x Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 49, K: 20, GY: 80, S: 40

4x Farotawa (Sebzés: 2, Pet sebzés 3, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

4x Silver (Sebzés: 41, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 31, K: 18, GY: 60, S: 30

4x Deliz (Sebzés: 2, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
???
FK: ??, K: ??, GY: ??, S: ??

3x Chancery (Sebzés: 13, Pet sebzés 45, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 37, K: 30, GY: 60, S: 25

3x Saya (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 40, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->
FK: 40, K: 20, GY: 53, S: 25

3x Ozirisz (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
1/6BRN6/1TRN
FK: 46, K: 16, GY: 47, S: 36

2x RenAi (Sebzés: 6, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
2PPLDEF; -2DAMWHILEP; 10% <->
FK: 53, K: 19, GY: 46, S: 63

2x Enheriel (Sebzés: 31, Pet sebzés 27, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
SPIDERIMMUNE
FK: 23, K: 26, GY: 41, S: 21

2x Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
IDLEGLV8; [2]+4FK/1TRN
FK: 36, K: 17, GY: 36, S: 53

2x Asuka (Sebzés: Z:81 / S:88 / P:96, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
+10%BLD/1TRN
FK: 43, K: 11, GY: 32, S: 20

Tetsuko Jin (Sebzés: 10, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
-
FK: 0, K: 20, GY: 15, S: 40
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Márc. 04 2015, 00:10

A taktika ismertetése, és az utolsó betoppanók után indult is a harc. RenAi és Yuichi már megkezdte a kaszabolást, Hinari folytatta, majd megkaptam én is a feladatot.
Két túlélő pókicát kell lekaszabolnom, bár ahogy elnézem, nem túl bizalomgerjesztőek a jószágok. De nem is lehetnek túlzottan erősek, hisz Hinari is egyiket a másik után vagdosta. Két túlélő pók... Talán sikerül, és nem a mob körüli levegőt vagdosom össze apró kis kockákra, mert az már totál leégés lenne... No ezért is jobb a szólózás, mert akkor senki nem látja a bénázásaimat, legalábbis élő ember nem...
Egy egyértelmű bólintással jeleztem Hinarinak, hogy vettem az utasítást. Majd nincs más hátra, mint előre, csapjunk a lovak.. izé... pókok közé, vajon szeretik a tüzet? Mindjárt kiderül, és ki tudja, talán dobnak valami alapanyagot, amiből lehet vacsorát... izé... pálinkát főzni Rolling Eyes


// Támadás a Vérengző Óriáspók #1-re, ha elpixeleződött, akkor jön a #2.
// Ha a 3 támadás után maradna pók, akkor közös batyuból használok egy bikapotit, és megy egy 4. támadás, különben nem potizok.
// Ha előbb elfogynak a pókok, mint a támadásaim, akkor természetesen nem potizok, és megállok.

// Támadáshoz nem kell dobnom, a kockák a nodachi tűzsebzésére mennek (6-os esetén 6 tűzsebzés, máskülönben semmi)

_________________
[19. boss] 2. próba Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1491
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[19. boss] 2. próba Vo36oi9303/9700[19. boss] 2. próba 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 04 2015, 00:10

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[19. boss] 2. próba 4767250438_224285ea8b_s [19. boss] 2. próba 4766612103_86ee832108_s [19. boss] 2. próba 4767250438_224285ea8b_s [19. boss] 2. próba 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [19. boss] 2. próba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.