[20. boss] 2. próba

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 31, 2015 4:48 pm

Első kör határideje: 06. 06. 06:06 16:48
Minimum szólimit (minden hozzászólásnak): 100 szó
Harci kör határidő: 4 nap (amennyiben többször is előfordul, hogy a 4. napon írnak, harc közben lecsökkentem 3-ra)
Ezen belül parancsnok határidő: 2 nap

Az vesz részt, aki ír, mindenki magának találja ki miért jött ide pont ekkor.

Parancsnok: Hayashi Yuichi.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Május 31, 2015 5:18 pm

// tekintve hogy holnaptól jön a vizsgaidőszakom remélem nem baj, hogy én kezdtem xD //

Az előző próbánk sajnos nem éppen úgy zajlott le, ahogy terveztük, de azért próbáltam jól hozzáállni a dolgokhoz, és reménykedtem, hogy most nem lesz így. Legnagyobb meglepetésemre, azonban a bosst Yuichi rendezte. Nem tudom, hogy kellene a meghívására, de a levele után összeszorult a szívem. Bár már viszonylag túlléptem a dolgokon, annyira még nem, hogy ne hiányozzon nekem, ha eszembe jutnak a régebbi idők. Amint csak tudtam végül meg is jelentem a bosson. Majd ha eljön az infós rész, én is előálltam.
- Amm.. két infót szereztem, sajnos egyik sem túlontúl fontos. Az egyik azt írja: "A boss állati tulajdonságokkal ruházza fel magát." a másik pedig a Kígyó totemhez van köze, miszerint: ""A kígyók elkaphatóak." - ez az üzenet jelenik meg mindenkinek. A plafonból kígyók kezdenek potyogni. (A kígyók elkapásához egy 12-es kockával kell dobni.)"
Végül ha ezzel megvoltam visszaálltam Miri mellé, már ha jön.

// a zárójeles részt IC nem mondja a kari persze xD //

Nevelés Kesztyűje lvl8
Napszak gyűrű x2


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 03, 2015 7:51 pm-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi3819/4100[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Chancery on Hétf. Jún. 01, 2015 4:53 pm

Nem is volt kérdés, hogy jövök-e vagy sem. Ezúttal Yuichi került sorra? Tudnék tükörbe nézni, ha most cserben hagynám a testvérem? Smile
Az előző próba egy katasztrófába fúlt végül, és amint kiteleportált a parancsnok is, mindenki végül legyek módjára hullt el a csapások alatt. Pedig azok alapján, amiket eddig összeszedtem, információmorzsák, ez a boss még könnyebbnek is tűnik, mint a legendás tizedik. Hisz a totemek még némi előnyt is adhatnak nekünk, ha vállaljuk az esetleges hátrányokat is, mint a boss felbuffolása és a többi. Sőt, ahogy utolsó pillanataimban láttam, és amit utána Saya kelletlenül elmesélt, a Cápalovagokat fel is kell majd használnunk, amint lehet.
-Köszönjük. -mosolyogtam Ayanira, miután elmondta a két információt. Ebből egyet már láttunk is, hallottunk is, de hát ha jönnek olyanok, akik még nem találkoztak Jaleenával. Sosem árt az óvatosság, én pedig készen állok, immár némileg új felszereléssel is :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi8140/8500[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jún. 01, 2015 8:22 pm

Mikor a két felderítőt hátam mögött hagytam a kazamata bejáratában, még utoljára hátra pillantottam rájuk. Ketten már meg is érkeztek. Kezemben egy gyertya kristállyal haladtam a helyenként sötét folyosókon. Ketten jelezték, hogy nem fognak jönni, ki tudja milyen okból,az mindegy is, nem akarják legyőzni a szintet, vagy rossz az időpont. Remélhetőleg még így is megleszünk. Útközben találkoztam a "Thunderbolt" közösségi céh tagjaival, akik bőszen tisztították a kazamata útját az érkezők előtt, ha éppen szükséges volt. Egyetlen csatát kaptam csak el, ahogy hárman állnak körbe egy csontvázat, ami utolsó csapásáig küzdött a kalandozók ellenében, hiába.
Végül elértem a boss terem ajtaja előtti elterülő rész. Ketten már ott voltak, mindkettőjüket üdvözöltem barátilag. Ayani előtt immáron csak meghajoltam, míg Chant meg is öleltem. - Hali - köszöntöttem őket szóban is, valamint akik ezután érkeztek. Mindkettőjüknek sokat köszönhetek, hogy eljutottam eddig a lépésig. Bár a hátam közepére sem kívánom a fontos pozíciót, így csak azt fogom tenni, amit mindig. Beolvad.. nem. Eleget kullogtam hátul és hallgattam, ezt a bosst legyőzzük. Hisz a káosz fölött csak is a rend lehet az úr! Ezt diktálja az a világrend, amiben én hiszek még hitetlenként is.


//ugyan megelőztetek, de nem baj, szombaton nem voltam online aktívan. Június 6-án jön a taktikai reag azoknak akik tényleg el is jönnek Smile Üssük le o/

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Saya on Kedd Jún. 02, 2015 10:47 pm

Hugi, ugye most nem lesz olyan veszekedés, mint a legutóbb?
~Ez nem rajtam múlik. Csak reménykedek, elvégre most Yuichi lesz a parancsnok. Ő nem fog fölösleges vitát szítani.~
Remélem, mert én nagyon nem szeretem az ilyesmit, mármint, afféle van épp elég bajom, nem kell még ez is, mert ha most is vita lesz, én inkább nem is fogok soha többet bossolni.
Úgyhogy elég bizonytalan léptekkel közeledem most oda, meg hát hárman már ott vannak, és el is mosolyodom végül, mert pont az Ayani, a Yuichi meg a Chancery az, és ők tudom, hogy nem fognak vitázni így egymás között, aztán nem tudom, kik fognak még eljönni, de szerintem nem lesz itt baj. Szóval úgy integetek nekik, most nem köszönök, valahogy semmi kedvem még csak meg se szólalni, integetek, aztán beállok közéjük, hogy ne is zavarjak, de azért ott legyek, hogy na, én eljöttem, és meg fogok megint tenni mindent, amit csak tudok


//Gyémánt Mellvért :3 //
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi3807/4100[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Asuka on Csüt. Jún. 04, 2015 8:02 am

Kifejezetten érdekesen végződött az első próba. Ugyan számítottam arra, hogy nem lesz egyszerű, ilyen komplikációkat viszont egyáltalán nem vártam. Még Malcolm is pipa miatta. És egészen aranyos, amikor ideges. A tervünk nem úgy végződött, ahogyan annak kellett volna, így le kell mondanom róla, a saját biztonságunk érdekében. Az viszont már inkább bosszantó, hogy részben Szophie miatt, részben pedig azért, mert a harcban lévők egyáltalán nem figyeltek egymásra, gyakorlatilag mindenkinek ki kellett burkolnia.
Életem első burkolása nem hatott meg igazán, legfeljebb az a rengeteg arany, amit beletettem. Bosszantó volt ez a helyzet... Bosszantó, hogy pontosan tudom, mi volt a hiba a bosson, de még sem tehetek semmit. Ezek után persze, hogy beláttam, Shuunak igaza van, már újra átgondoltam ezt a frontolós dolgot. Arra jutottam, hogy nekem nincs szükségem rájuk, ha nem csak egy vöröset, de még egymást sem tudják megvédeni. Eredetileg pedig nem is szándékoztam eljönni. Hiszen arra sem volt időm előzőleg, hogy egyáltalán körbenézzek a teremben, mire kiburkoltam.
Aztán kaptam egy olyan üzenetet, ami miatt valamiért mégis úgy döntöttem, megjelenek. Nem tudom, mennyire fogom bánni ezt a döntésem. Az pedig picit bánt, ahogyan Yuichi viselkedik. Viszont talán a szervező személye ugyanolyan fontos, mint maga a boss. Hiszen érdekes módon Hinarinál nem volt semmi probléma, minden simán ment. És azt hiszem, Yuichi is jó vezető lehet. Érdekes, pedig mindannyian ugyanazon céh tagjai.
A megbeszélt időpontra érkezem meg, azonban fura, hogy ilyen kevesen vagyunk.
- Halihó... - köszönök azoknak, akik már itt vannak. Aztán Yuichihez fordulok, hiszen van valami, amit muszáj elmondanom. Biztosan ő is észrevette. Rengeteget segíthet, ha most nem követjük el ezt a hibát.
- Uhm... tudom, hogy semmi közöm hozzá, de amit Hinari vezetett bosst, ott láttam ilyen közös item listát. Szophienál azonban még egy mini potink sem volt, pedig ezek nagyon hasznosak. Nem tudom, kié az a sok item, de nem lenne jó, ha nélkülük mennénkbe ismét. Ja, és egy Perfekt Frissítő Potiont pedig berakok hozzá. Nem tudtam most többet. - a Louise Vitton tatyóból előkerül egy üvegcse. A többit felszívta a többi kaland. No

Hentes: +10% vérzés
Kaszás cipő: +3 akrobatika
Valamint volt egy szintlépésem, ha a boss indulásáig nem lenne a pontozó frissítve (+2 élet, +3 erő). Ellenkező esetben sztornó.

Hozok:
1 db Perfekt Frissítő Potion
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4530/4700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Jún. 04, 2015 2:09 pm

Az előző bossnál csalódtam Szophie-ba, hiszen úgy viselkedett, mint Tachi, csak sokkal rosszabb volt ő. Yuichi remélem nem lesz ilyen, ha már meghívott engem, így ebben a tudatban mentem oda. M ár ott is volt Yuichi, Ayani, Chancery, s az a rózsaszínhajú lány is. ^^
- Sziasztok!^^ - köszöntem nekik akárcsak Villámlás is. Remélem nem lesz megint idegörlő vita, mint legutóbb. Miért van olyan érzésem, hogy Szophie hívta el Shukaku-t, mikor tudja, hogy ő a frontosok ellen van? Ugyan, biztos csak a sok stressz miatt képzelek ilyeneket be magamnak. A lány betett egy Potion-t a közösbe, igaz nem tudom, milyent, de ennek hála eszembe jutott, hogy nekem is van egy Potion-om, amit beraktam a közösbe.

beteszek a közösbe:
1x [T2] Frissítő Potion (+5 gyorsaság egy körig és +25 HP) (bocsi, csak ennyim van, a T1-esek meg túl gyengék ide)

_________________
[20. boss] 2. próba Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[20. boss] 2. próba Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi2532/2700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Mirika on Csüt. Jún. 04, 2015 6:45 pm

Csúfos kudarcot vallottunk, de mindig ez van, amikor ránk szabadul egy olyan boss, amit nem ismerünk eléggé. Ugyan a vita, Szophie baromságai és a figyelmetlenség mind rányomta a bélyegét a bukóra, de a fő oka az volt, hogy nem tudtuk, hogyan lehet kihasználni a totemek jellegzetességeit. Szerintem mindenképp bebuktuk volna, akármi van. Ez olyan boss volt, amivel versenyt kell futni, hogy melyikünk győz előbb, nem fért bele egy hiba sem. Az a vicces, hogy egy ilyen után sokszor napokig húzzuk a következő próbát, erre most még ki se pihentük magunkat, Yuichi már hívott is vissza minket. Mondjuk az, hogy ő tette meg, csalt egy picinyke mosolyt az arcomra, örültem neki, hogy tenni akar valamit. Aztán vagy beletörik a bicskája, vagy nem.
Mindenesetre én ott voltam, megérkeztem nagyjából időben, bár kicsit már álmos voltam. Most éppen olyan időszakomban voltam, hogy relatíve korán elmentem aludni. Nem volt miért fennmaradnom Rolling Eyes
- Akkor te még nem hallottál az alapítványunkról. Melyik barlangban élsz? - jegyeztem meg cinikusan a vörös csajszinak, akinek gőze nem volt róla, honnan volt az a sok item. Picit vacak lett a kedvem, mert elfelejtettem délután, de mondjuk Hina-channak is lehetett volna annyi esze, hogy lecsekkolja. Mondjuk már régóta nem érdekel senkit, és szinte csak a nagyobb céhek adakoztak. Elkeserítő. Most mindenesetre összeszedtem a menümből azt a listát, és hozzácsaptam a közös batyuhoz.

Spec tárgyak: Gyémánt Mellvért, Razonek Tüskéje
Képességhez 40 irányítom van

Közös batyuba:
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi526/600[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Jún. 05, 2015 3:07 pm

Nos, a kedvem nem volt jó. Yuichi-kun üzenete borította az összes tervemet erre a napra, pedig igazán jó lett volna az estét is Szophieval tölteni. Azonban azt nem engedhettem meg magamnak, hogy két bossharcot is kihagyjak, úgy tűnt elegendő információt szereztünk első alkalommal ahhoz, hogy sikerrel vegyük a próbát másodszorra. A részvételem tehát nem lehetett kérdéses, még akkor is, ha kénytelen-kelletlen le kellett mondanom az esti programom. Akkor is az lett volna, ha nem kapok üzenetet, de nem kis meglepetésemre kaptam. Én, aki sose tesz semmi hasznosat :] Legalábbis ez a kép él rólam, ugyebár. Ez pedig még mindig jobb, mint a közutálat tárgyának lenni, lásd például Ren-kun esetét.
Nem késtem, ellenben szokásomtól eltérően most nem bújtam el az árnyékokba, hanem szem előtt maradtam, és kézcsókkal köszöntöttem az ismerős hölgyeket, mint Chan-chan, vagy Enheriel-chan, esetleg Asuka-chan. Már persze ha elfogadták :]

Spec tárgyak: Szükség Pajzsa, Senzankoo Páncélja, Kaszás Rettegett Gyűrűje
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi7624/7700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Silver on Pént. Jún. 05, 2015 9:31 pm

Incoming mail o.O Meglepődtem azon, hogy Mr. Yuichi írt nekem, eddig nem voltunk levelező viszonyban, de a levelet olvasva világossá vált számomra, miért is kaptam az üzenetet, és örömmel vettem tudomásul, hogy már számítanak rám annak ellenére, hogy eddig legjobb esetben is csak dísz voltam ezeken a nagyszabású harcokon. Az éjszakai időpont mondjuk unusual volt, de hát whatever. Kis késéssel, de odaértem, csak útba kellett ejtenem egy boltot, ami elette az útra szánt időmet. Pedig még siettem is. Oh well... Hogy miképpen fogunk diadalmaskodni, az számomra rejtély volt, mert elég hopelessnek tűnt az első kísérlet, de remélem Mr. Yuichi többet felfogott abból, ami történt, mint én. Ha így van, akkor én megbízom benne és stratégiájában. Ha már Miss Szophieban elbizonytalanodtam, because... well... nem mutatott vezetői erényeket pár órával ezelőtt.
- Hey! Howdy? - inttetem a társaságnak vidáman, belül pedig fortyogott bennem a tettrekészség és a bizonyítási vágy. Most hasznos szerettem volna lenni.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi10/3800[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hinari on Pént. Jún. 05, 2015 9:57 pm


Most nem gondoltam úgy, hogy együtt kéne mennie a céhnek. Nem is tudom. Jobb volt ez így, adott időt gondolkodni, a mai napon és az ott történteken egyaránt. Nem mintha akartam volna; nem is tettem. Szophie másik oldalából ismertem meg egy újabb részletet, s a kiburkolás után csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: ha odakint is ugyanígy csinálta, hogy maradhatott vezető? Vagy ez csak játék volt? Esetleg egy már eltervezett játékának előszele? Még mindig nem tudtam kiigazodni rajta, így hagytam is, inkább a taktikára koncentrálva, sorra véve mindazt, amit én és a Katana megtudtunk a teremben töltött pár másodperc alatt.
Yuichira viszont kíváncsi voltam. Hogy hogyan tud helyt állni, hogyan boldogul a csapattal, hogy sikerült-e összeszednie, amiről korábban a szobámban beszéltünk. Lassan oda is értem, ráérősen, de komoly határozottsággal lépkedve, köszönve a többieknek, teljes felszerelésben. Végül megállapodtam Yui mellett, pár halk szót váltva vele: megkérdeztem, megtudta-e mindazt, amit szeretett volna, s ha láttam rajta, hogy hezitál és nincs ellenére, elmondtam neki, amire mi rájöttünk. Persze ha mindennel tisztában volt, csak bólintottam, mást nem is szólva: Yuichi úgy tűnt pontosan tudja, mit tesz. S erre most szükségünk is volt.


Lila Koponya Gyűrű, (Szivárvány Köpeny)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi14712/10100[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jún. 06, 2015 7:49 am

Kicsit meglepődtem, amikor megkaptam a bossharc meghívót Yuichitól. Nem mintha ezelőtt túl sok hasznom lett volna, hisz mire felkaptam a fejem, mind kiburkoltunk. Ez ellen kivételesen nem tehettem semmit, ez kivételesen nem az én hibám volt, és szerencsére a jó öreg burok megvédett. Itt, bossharcon véd a burok. Nem úgy, mint egy szimpla, átverésen alapuló teljes életes párbajon...
A másik, amin meglepődtem pedig az volt, hogy ilyen korán meg akarják próbálni újra. Vagy megéhezett mindenki, és burkolhatnékja van, vagy kinyomoztak valami lényeges taktikai infót, hogy nem tudom. Remélem az utóbbi.
Szép kényelmesen elindultam legutóbbi bukásunk színhelyére. Előtte még beugrottam Yoshiaga professzor laborjába. Jó korán eszembe jutott, de még épp időben. Odaértem, köszöntem az egybegyűlteknek, majd jó szokásomhoz híven a falnak támaszkodva figyeltem az eseményeket. Yuichiban ilyen téren megbízok, vannak jó elgondolásai, és szerintem elboldogul a harc vezetésével. Határozott, ki mer állni a jónép elé.
A Ligából is szép számmal eljöttünk. És ismerős arcok is bőven akadnak. Egy-két embert azért hiányolok, de lehet, hogy csak később pottyannak be. Az előző próbánál csak jobb lehet ez a mai, az az egy biztos. Csupán egy a kérdés: hoztunk magunkkal Dráma Kristályt? Rolling Eyes

// speckó tárgy: Lángoló Nodachi – 1/6 esély 6 tűzsebzésre

_________________
[20. boss] 2. próba Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi9303/9700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Szophie on Szomb. Jún. 06, 2015 9:18 am

Vele mentem, hát persze. Ott battyogtam tőle három lépésre, Vezérbe kapaszkodva.
Úgy éreztem, mindent meg kell tennem, hogy boldog legyen. Mindent meg kell adnom neki, amit csak szeretne. És ha ezt szeretné, akkor ez lesz.
Bár elgondolkodtató is volt a helyzet. Csak logikusan kell visszafejteni a viselkedését, elgondolkodni rajta, mit miért tesz. Mindig erre ösztönzött, így hát most igyekeztem ennek eleget tenni.
Persze nem értek hozzá, és talán elfogult is vagyok, de minden alkalommal csak egy álláspontra jutottam. Ez pedig rossz érzéssel töltött el, és hiába nem akartam, végül csak tovább kombináltam a dolgot.
Mert oké, ha fontosabbá vált a pajzs nálam, hiszen öt hónapig nem látott, előtte veszekedtünk, és azelőtt sem volt megfelelő a kapcsolatunk, mint kiderült. Még úgy is, hogy általában nem sok igyekezetet öl bele a játékba, az a tárgy azért elég jelentős darab. És az én érdekemet is szolgálja, hogy fejlődjön, mert azzal jobban védelmezi Kicsimet. Így aztán teljesen logikus volt a fontossága velem szemben, és én is beláthattam, hogy ez így most jó.
Mégis.. valahogy zavart.
De az egyetlen, ami fontos, hogy támogassam. Csendesen hátulról, vagy az élről, farkasom harapásait felhasználva. Ahol éppen szükséges volt.
Végül csak besoroltam Hinari mellé egy orv hátulról érkező öleléssel. Ezzel a lánnyal annyival gondmentesebb a kapcsolatom, mint azzal a másik kettővel.
- Szeretleeek.. - mondtam máris jókedvűen, és segítségével szinte azonnal a szokásos mosoly ült ajkaimon.

_________________
[20. boss] 2. próba Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi7666/7700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Jún. 06, 2015 4:29 pm

Szépen lassan beért mindenki. Ayaninak megköszöntem egy meghajlással az új információkat, minden hasznos egy ismeretlen terepen. Majd bevártam mindenkit akit csak tudtam.
Lehívtam a menümet, és az órát nézve, mindjárt éjfél. Addig, egy hálás mosolyt intéztem Hinari felé, jólesett, hogy támogat és óva intését is megértettem korábbról. Amit kérdezett, odasúgtam neki, hogy határozott vagyok, de ha olyan információja van, persze ne tartsa magában. Bármi jól jöhet a boss ellen, ahogy, amire ötletet adott korábban is.
Igazából örülök, hogy ilyen sokat elfogadták a kései boss harcot. De jelen esetben nem is tudom jobb lett volna-e, ha Szophie tényleg távol marad. Mikor megpillantottam, nem tudtam mire vélni, hisz nem is olyan rég közölte, hogy se Ő és se Tachi nem jönnek. Viszont Tachi alig egy két perce futott be, majd jött is Szophie, közel és még közelebb. Majd mellőlem Hinarit előre lökve egészen fura reakciót hallatott. Nem tudtam hova tenni kettejüket, legalábbis, amit korábban láttam Tachi és Szophie között, ezt a reakciót, valahogy ott tudtam volna elképzelni, de így. Elmosolyodtam, valami történt határozottan a lány hirtelen váltásának hátterében, közte és a srác között, de legalább éber. Remélhetőleg mindketten. Mintha eltávolodtak volna, mi történhetett? Hinarira néztem, hogy vajon ő hogyan fogadta ezt a dolgot, de bármit is láttam igazán kuncogni támadt kedvem.
Majd el is jött az idő.
- Köszönöm, hogy eljöttetek. Gyorsan akartam lépni, amíg még emlékezetünkben van a kudarc és magunk előtt tudjuk tartani a sikert. Jelentős információhoz jutottam, aminek a beszerzésére őket kértem meg - mutattam a belépő őrökre Sangere és Yashára - köszönöm nektek, hogy eddig vigyáztátok a kazamatát - biccentettem a két kardforgatónak.
- Elsősorban a legfontosabb információk a taktikával kapcsolatban. Tizenhat totemet használhatunk ebből négy rögzített. Minden szellemnévhez tartozó totemből három-három mozgatható. Mindegyik háromszor erősödik.
A sólyom szellem említésekor minden esetben a boss eggyel többször támad. Ezt tudtuk már előző alkalommal, láttuk is működésben. A kígyó szellemre a totem kettő majd nyolc majd tizennégyet sebez körönként. A tigris szellem és a hal szellem ismeretlen hatásokkal bír, egyet tudunk azonban ezekről. első említésnél tízet sebez mindenkire a tigris szellem. A hal említésénél hússzal nő a boss sebzése. Ezeket kerüljük
- mondtam kicsit megállva és szétnézve mindenkin, hogy eddig tiszta-e.
- A taktika a következő. A tigris totemet kezdjük építeni, tehát az első három ember, akinek a nevét mondom, ahogy beérünk ők tigris totemre fognak mutatni és sólymot vagy kígyót fognak mondani. Azután felépítjük a hal totemet, nem fogunk halat mondani addig, amíg nincs két teljesen felépített totemünk. A harmadik embernek lesz még  egy dolga. A közös tarisznyából hála az Alapítványnak ezekből a gyengítő mérgekből egyet fel kell használnia és biztos találattal a bosst gyengíteni. Tehát a harmadik embernek fontos szerepe lesz a torony építésben. aki tud bármilyen területi sebzésnövelést vagy csökkentést alkalmazni legkésőbb odabent még szóljon róla. RenAi-t még nem látom itt meg Tetsuko Jint sem, de hátha befutnak. Tehát még egyszer, - Ayanira nézve majd a többiekre - amit a parancsnok mond, azt kérlek teljesítsétek, nincs más esély. - Majd Szophiera nézek - A káosznak itt nincs helye, rossz helyen akartál ilyet tenni, rend nélkül sosem fogunk innen kijutni, megértetted? - kérdeztem, lehet kissé erősebb hangnemet megütve, mint kellett volna. Ezzel követtem Tachi tekintetét is - Több halottra nincs szükség, élők a fontosak - mondtam, majd haladtam tovább.

Ayanihoz léptem, mivel a másik figyelmetlen nincs még itt. Kézfejemmel a kobakjára vágtam, némi sebzést bevíve, mire indikátorom sárgára ugrott. - Ne ments meg, főleg engem nem, amit a parancsnok mond, vagy ha én kiesek, amit Hinari, Mirika vagy bárki más mond, akár Te hallgass rájuk, vagy magadra. De aki már menthetetlen ne.. - nyeltem egyet - ne áldozd fel a többieket egyért.

Visszafordultam a többiekhez és a boss kapuja előtt megálltam. Egy healer és egy erős support nem jött el, valamint egy erős játékos még. Sajnálom őket, mert mindent megtettek, de nélkülük nem fog menni, viszont itt már nem fordíthatom meg őket, talán csak késleltethetem.
- Jaleena, jövünk! - majd nyitottam a kaput.


// yuichi megszereszte 3. alkalommal a sárga indikátort, a harc alatt és a következő napokban sárga.
Valamint a közös tarisznyába kerül:
2x Gyenge Bossgyengítő Méreg (A mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén.)

RenAi elvileg este tudna írni ő visszajelezte, hogy jön bossra.


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 06, 2015 4:46 pm-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jún. 06, 2015 4:34 pm

- Megint megsértődsz, ha a bossal foglalkozom, ahelyett, hogy téged pesztrálnálak? – kérdezem a jelenlegi szervezőtől, akit nem olyan régen vertem le az arénában, méghozzá meglepően egyszerűen Cool
- Megint ez a csapatmunka? Az sajna számotokra lehetetlen, mert azt sem tudjátok, hogy mi az, csak dobálóztok ezzel a szóval, mert ettől olyan „jónak” tűntök.  – elérkezettnek látom az időt arra, hogy felvilágosítsam a kis báránykákat. Hátha segít a múltkori kudarcuk.
- A jó csapatmunkához az kell, hogy tudd a másik erősségeit, gyengeségeit szóval azt, hogy mire képes. A melletted álló lányka például a képességeit sem hajlandó megosztani velünk. Legutóbb is egyedül én mondtam el a sajátjaim- sajnos ez nem csak vele van így, hanem mindenkivel…. fogalmam sincs, hogy mitől félnek.
- Azt sem tudjuk, kinek mennyi hp-ja és páncélja van…. ezért hullik a nép, mert honnan tudnánk, hogy ki mennyit bír? Ezek alapján azt sem tudjuk, hogy kit mikor kell bevetni. A múltkor simán ellőttétek a két legjobb healert egymás után facepalm - bizony-bizoy. El se hittem, annyira rossz döntés volt az akkor.
- Nem igazán érdekelt eddig, ezért nem hoztam fel, de az utóbbi időben is csak azért voltatok ilyen szerencsések, mert a saját fejem után mentem a parancsok helyett, Tehát értelmetlen parancsokat továbbra sem fogok teljesíteniha valaki ezt végiggondolja rájöhet, bár ezek még ahhoz is buták
- Felnőttök végre és megtanuljátok a szavak jelentését, hogy sikerélménye legyen a lófarkasnak, vagy megint szavazunk a részvételemről? – felteszem ezt az igen egyszerű kérdést. Rohadtul nem szeretnék kidobni újabb 500 aranyat az ablakon >.>
- Ami engem illet….. irányítani tudom az elemeket, a környezetem. Képes vagyok mindent megfagyasztani, szakadékot, tsunamit vagy akár tornádót létrehozni. Átalakítom a  terepet ha kell. emellett tudom magam erősíteni, és akár meghatszorozni is a sebzésem. HP-m 200, páncélom 70, sebzésem 100 felett van. – csicsergek egy kicsit.
- Ez vagyok én, egykori megmentőtök, Ryuninji Ren…… Yoroshiku- gihihihihiii még meg is hajolok a bemutatkozásomnál Cool
- Érdekelne kiért érdemes áldozni és kiből lesz hamar töltényhüvely, mert szerintem nem mindegy Rolling Eyes

szivárványköpeny, gyémánt kesztyű

_________________
[20. boss] 2. próba 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi6382/6500[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Jún. 06, 2015 5:26 pm

Az imént befejezett küldetésemnek hála sikerült több szintet is lépnem egyszerre, amiért hálás is vagyok, hiszen egy jó darabig tudok most ismételten boss harcokra járni. A szintem innentől kezdve nem akadály.  Azonban ennek a küldetésnek hála nem tudok időben odaérni a boss kapujához.  Sietve szedem a lábaim, nem kívánok lemaradni újfent, talán még odaérek amennyiben a megbeszélés egy kicsit elhúzódik.
A kazamatákban szerencsére nem futok össze egy mobbal sem. Kellőképpen megtisztították, így akadálytalanul haladhatok tovább. Még időm is van, hogy vessek pár rövid pillantást az új képességemre, amire alig pár perce tettem szert, szintén a küldetést illeti a dicséret.
- Sumimseeeeeen! - kiáltom oda, mikor látótávolságba érek. Igen, sikerült elkésnem, de még elcsíphetem a harcot.
Lihegve érek oda, még szóhoz sem tudok jutni, de már ujjaim fürgén mozognak a panelemen.
- Elnézést a késésért. Megérkeztem - felelem, miután enyhül egy kicsit légszomjam.
- .... és még itt van ez - elküldöm a képességem a szervezőnek és ő majd eldönti, hogy hasznát vesszük-e, vagy sem. Addig van időm egy kevés pihenésre.a PÜ'zenet:
Guardian: Jin létrehoz egy védőmezőt, amihez hozzáadja az összes páncélpontját. Amíg a mező páncélpontja el nem fogy, addig ő nem sérül. Továbbá a szövetséges csapattársak előtt felugrik egy ablak, hogy szeretnének-e csatlakozni a védelmezőhöz. Ha elfogadják, akkor az ő páncélpontjuk is a mezőhöz adódik, és az őt ért támadások esetén a mező páncéljából vonódik majd le. (később majd átfogalmazom, addig magyarázzátok el Ayaninak Razz xD )

_________________
[20. boss] 2. próba 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi2110/2300[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 06, 2015 6:35 pm

// RenAi majd nem-harci hozzászólásként megírja, ahogyan beesik. Ha ma nem ír akkor azonban úgy kell venni, hogy el se jött. //

A terembe érkezve megjelenik előttetek a boss, feje fölött a következővel: Jaleena, az Amazon
Kinézete:
[20. boss] 2. próba Amazon_Scout_by_daarken
Jaleena mögött négy totem van. A szélső bal oldali kék-sólyom, a középső bal oldali sárga-hal, a középső jobb oldali narancs-tigris és a szélső jobb oldali lila-kígyó.
Besétáláskor a boss előtt a földön a következő világító szöveg olvasható: "Mutass egy totemre és mondd ki az ősi szellemek állatának egyikét: sólyom, hal, tigris, kígyó."


Mirika jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:
Jaleena, az Amazon
[20. boss] 2. próba 3d0fac9bffc4c64aa552f0ed6ddb5f1a_bb4a69524828637150884f4859d839710def8b21
[20. boss] 2. próba 025f303bf268a880245a32e16fbad3fc_eeaa783ae149bd76e89438c573f29e3b987f8264
--------------------------
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 155/155 CSP
- Hinari: 210/210 HP, 70 páncél, 200/200 CSP
- Hayashi Yuichi: 140/140 HP, 70 páncél, 100/100 CSP
- Ryuninji Ren: 200/200 HP, 75 páncél, 150/150 CSP
- RenAi: 395/395 HP, 118 páncél, 95/95 CSP
- Silver: 250/250 HP, 75 páncél, 125/125 CSP
- Szophie: 170/170 HP, 55 páncél, 155/155 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Chancery: 160/160 HP, 60 páncél, 165/165 CSP
- Ozirisz: 120/120 HP, 65 páncél, 80/80 CSP
- Kusumi Ayani: 245/245 HP, 50 páncél, 95/95 CSP
- Enheriel: 135/135 HP, 65 páncél, 130/130 CSP
- Asuka: 200/200 HP, 85 páncél, 85/85 CSP
- Tachibana Makoto: 170/170 HP, 95 páncél, 165/165 CSP
-2x Tetsuko Jin: 435/435 HP, 137 páncél, 100/100 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hayashi Yuichi
--------------------------
Közös tarisznya:
2x Gyenge Bossgyengítő Méreg

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 5x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Vasbőr Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T3] 1x Perfekt Frissítő Potion

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 6x Mobszorító Kristály
[T2] 5x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály

[T2] 1x Frissítő Potion

[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály

--------------------------

Statok:
3xMirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->; SET2:40IR; 5BLDinf

3xHinariLv40 (Sebzés: 75, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
1/1 STN

3xHayashi YuichiLv26 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
6BRN1/6

2xRyuninji RenLv37 (Sebzés: 13, Pet sebzés 88, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
STRATKMISS+PETATK

2xRenAiLv32 (Sebzés: 5, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)

2xSilverLv25 (Sebzés: 41, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

2xSzophieLv36 (Sebzés: 14, Pet sebzés 73, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

SayaLv24 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
10% <->

ChanceryLv28 (Sebzés: 15, Pet sebzés 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

OziriszLv23 (Sebzés: 42, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
6BRN1/6

Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2/2 +4FKnight; +8STATleg

EnherielLv21 (Sebzés: 31, Pet sebzés 27, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)

AsukaLv27 (Sebzés: Z:138 / S:151 / P:163, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
10%BLD

Tachibana MakotoLv25 (Sebzés: 62, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
50%-30DAMifnoP; infPDEF

Tetsuko JinLv22 (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Jún. 06, 2015 10:13 pm

Parancsnoki poszt

Nem hittem volna, hogy beérnek, és eljön szinte mindenki. Már csak RenAi hiányzott, a másik személy aki biztosan kapni fog még a fejére. De a mágus is megérkezett és máris megérdemelné a tockost.
- Egyedül a bosst lesz szükséges pesztrálnod és ezt el is várom, amikor kérlek rá - mondtam Rennek.
- Lehet nem emlékszel, de a tizenkilences bossnál mindenki megadta a parancsnoknak a képességeit és erősségeit. Ez most sincs másképp. Már csak egy képességre kellene jobban odafigyelned, hogy ne késd le a boss taktikát. Amit így külön elmondhatok neked - az ajtót résnyire nyitottam csak meg. Mivel ketten is voltak késők így meg még inkább kénytelen leszek az egészet újra elmondani. Sóhajtottam egyet, és a beszólást egyenlőre félre söpörtem fejemből, sokkal fontosabb volt, hogy a délutáni káoszt felváltsa a hajnali rend. És már tudom, is milyen édes lesz a bosszúm.
- A taktikáról Jin és Ren. Először is összesen tizenhat totem van, ebből négy rögzített és tizenkettőnél szellem nevek kimondásával tudjuk mozgatni. A sólyom eleinte veszélytelen, a boss ereje öt, plusz egy támadást ad a bossnak. A tigris veszélyesebb tíz területi sebzést oszt mindenkire. A kígyó először kettő, majd nyolc majd tizennégy sebzést oszt területre, ha mind a hármat felépítjük. A hal pedig először húsz sebzés bónusszal áldja meg a bosst. Ha a hal és sólyom összekombinálódik, meghaltunk. Márpedig nagyon remélem, mindenki aki itt van, ma reggel már a huszonegyes szinten akar lépdelni, hogy újabb küldetések után nézzünk, ugye? - kérdeztem vissza, ezúttal nem a mosolygós yuichit adva, teljesen komolyan beszéltem, mindenki tekintetét fürkészve.
- Ren remek az a fagyasztás jól fog jönni szólok mikor lesz rá szükség, és Hinari neked is szükség lesz a bénításodra a bosson, lehet. Igazából nincs sok időnk. A kilencedik totem pakolás előtt meg kell öljük a bosst, vagy mi halunk be, a gyógyítóink nem fogják tudni tartani a lépést a területi sebzéssel - összecsaptam a kezem és még mindig vártam RenAi-t hogy jól a kobakjára húzzak egyet. Ren morál rombolása addig nem igazán foglalkoztat, míg sértéseit aréna harcokra vezeti vissza, vagy régebbre.
- A hatszoros sebzésednél van kockázat? - kérdeztem rá, hisz nekem mindenhol akad hátrány is.
- Tetsuko Jin - kerestem a férfit, aki hamar meg is lett - te kezded a harcot. Használd a védelmi mezőt és RenAi területi buffját a gyorsaságot növeld, s nyisd meg a harcot, sózz oda a bossnak. Tachibana Makoto készülj te jössz majd utána és igyál meg egy vasbőr potiont. Mindenki! Amikor Jin használja a képességét kaptok egy ablakot, fogadjátok el és páncélotokkal erősíthettek a védőmezőt, ami a sebeződésünket felfogja. Ha minden jól megy saját páncélunk és a mező páncélja külön számlálón lesz és míg a páncélunk nem fogy a mezőé igen. Aki tudja a támadni a bosst mindig a mező erősítésével kezdje! - nem vártam nagy lelkesedést, de remélem kaptak egy kezdő löketet ebből, talán még Ren is. Arany katanámat a betolt ajtószáron belülre mutattam. - Tetsuko Jin tigris totemmel kezdesz, mutass rá és mond ki a sólyom szellem nevét, és hadd szóljon az a védő mező körénk és Ai buffja - azzal ahogy tudtam bevettem magam a kapun, magamba mosolyogva egy pillanatra, hogy mindenki eljött.


// Yuichi négy számlálót nyit meg:
1. Tigris totem építés néven 1/4-en áll alapból.
2. Védőmező: összegyűjtött páncélpontok. aktuális/maximum
3. Kábítás 0/2 (az eddig elhasznált boss akadályozó tárgyak és képességek, a második elem még emelkedhet)
4. Healerek 1/5 (elhasznált gyógyítási lehetőségek)

Jin kezdi a harcot tigris totemre mutatva sólyom szellemet mondj. Képességet aktiválj, mindkettőt (RenAi gyorsaság területi buffja és a védőmezőt).


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 07, 2015 5:44 pm-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jún. 06, 2015 10:40 pm

Nem tudtam eljöjjek-e, igaz Yuichinak azt válaszoltam hogy itt leszek, mégis mikor eljött a megjelenés pillanata minden kis apró dolog fontosabb lett hirtelen... Nem ez így nem igaz, de minden halaszthatatlannak tűnt és úgy éreztem hogy még ezt is-azt is meg kell tegyek mielőtt elindulok. Az úton idefele is csak eleinte siettem, amint közeledtem egyre inkább csalogató volt az angolos lelépés fondorlata. Féltem és aggódtam. Kaptam csípelődéseket már odabent is... Fájtak, de nem azért mert igazságtalan vádakként értek, hanem mert tényleg csupán egy feladatra tudtam csak koncentrálni... Egyre inkább érzem hogy nem vagyok idevaló... Hogy csupán hátráltatom őket... és hogy ilyen emberre itt nincs szükség, ezt Tachi is megmondta. Csupán egy feláldozható bábu vagyok és ezt be is vállaltam, de az nem tisztességes ha egy bábu miatt bukik minden, pedig ez megtörtént. Ugyanakkor az a sráccal történt dolgok is zavartak, feszítettek legbelül. Nem éreztem magam nyugodtanak és nem tudtam hogy tényleg beszélt-e Szophieval hogy tényleg Ő csukta-e rá az ajtót, de a céhtársam válasza... Akkor sem volt tisztességes a fiúval szemben, úgy megsajnáltam amikor kiburkolt... de legalább ki tudott burkolni. *Felsóhajt.* Nem éreztem magam biztonságban ezzel a csoporttal, és ők sem érezhették velem, hisz hiába a jó szándék ha... hülye vagyok egyszerű dolgok kivitelezéséhez. Tehát visszafordultam....

... De... talán... mégsem haragszanak rám annyira... talán tényleg van helyem közöttük, és talán tényleg lehetek ügyesebb mint az előzőnél. Visszafordultam, ismét a boss felé...

... de mi van ha most tudok healelni... de a totemeket tévesztem el, vagy csak totemet mondok és nem healelek... nem switchelek... miért olyan bonyolult mindez nekem?! És eddig miért nem volt az?!... Megtorpantam, hátra curikk...

... De Yuichi mégis hívott... talán... olyan jó lenne ha mégis fontos lennék... ha mégis számítanának a segítségemre és nem félnek attól hogy elrontok valamit... de úgyis elfogok.... hisz én mindig megteszem...


~ Állj le a gondolatokkal!!! ~


És meg is álltam, nem csak a gondolatokkal, de a lábaimat is leállítottam... Igen-igen... hisz akkor is gondolkodtam, akkor is az a fiú, a kinti dolgok, elhangzottak, Shukaku és Ren és Tachi mondatai kavarogtak bennem... És most is ez a helyzet... azon tanakodok hogy mi van ha? De azt csak a "ha" nélkül tudom meg... Ha elmegyek. Vagyis elmegyek. Ott leszek, és állom a sarat. Nem csak a bossal kell megküzdenem, hanem a felém érkező csipkelődésekkel vagyi... nem! Nekik igazuk van, magammal kell csak megküzdenem. Ha bántanak is megköszönöm mert nem azért teszik hogy bántsanak, hanem azért hogy felhívják a figyelmem a butaságaimra, és nem azért teszik hogy engem eltüntessenek hanem azért hogy nagyobb biztosnágban legyünk. Hogy teljesíteni tudjak, és hogy tényleg megvédhessem őket. Ők is csak segíteni akarnak nekem hogy segíthessek nekik. Megérkeztem a bossra, és már nagyon nagyon sokan voltak ott. Mármint nem olyan sokan mint az előbb de most is voltunk páran. Jint is ott láttam, nem szolt hogy jön, ismét. Kezdek kicsit morci lenni rá... Bár azt sem tudtam hogy ő is kapott meghívót... Ren "beszédére" estem be, mire megálltam a csoport végénél és ugyan az előzményeket nem tudom, de ez elég volt hogy én is megosszam velük ha esetleg szükséges...
- Sziasztok. - Köszöntem, szinte már robotikusan.
- Élet három-kilencvenöt, páncél száz-tizennyolc, fegyverkezelés negyvenegy, erő öt de az hasztalan számomra, kitartás tizenkilenc, gyorsaság hatvanhét, speciális képesség hatvanhárom, és ezenkívül van még akrobatika hármam, keresés észlelés egy, és súlyemelés kettőm. Plusz kristálypajzs és gyémántmellvért. A képességeim, a potionosztást és a buffokat már ismeritek, speciális képesség osztva három arányban működnek, majd ott van a legújabb képim, ami úgy működik mint a switch lényegében csak még buffot is kap az illető akinek a nevét kimondom, odateleportálok és és spec osztva hárommal, azaz huszonegy pontot tudok buffolni, addig amíg az illető fel nem töltődik teljesen. A lehűlési ideje a két bufflós képimnek három, a potion osztós képimet egy harcban háromszor használhatom, és ezenkívül a legbonyolultabb képességem amit legelőször szoktam aktiválni az a pont gyűjtős képim, az engem ért támadások felét össze tudom gyűjteni és azt felhasználva támadni vagy életet tölteni. - Hadartam el szinte egy levegőre az egészet.
- És igyekezni fogok nem elrontani mindent megint, amiért bocsánatot kérek... - Nah, egy rögtönzött mondat a végére ami kicsit értelmetlenre is sikeredett bár ezzel már nem tudtam mit kezdeni,de azért még megpróbáltam.
- Mármint úgy értem, hogy az előzőért kérek bocsánatot. - Hajoltam meg mélyen robotikusan, feszülten. Ez így nem lesz jó.... ><"

Kristálypajzs: (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló          sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)

Gyémánt mellvért: 10al több sebzést szenvedek el, de az a 10 százalék a támadótól is levonódik.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi6908/7300[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Jún. 06, 2015 11:16 pm

Nem harci reag

Befutott RenAi is, és ezzel teljes volt a létszám. Igaz most hallgattam meg Ren kedvességét, hogy milyen useless vagyok, amondó vagyok nemsoká elválik, hogy igaza van-e. De meghallgattam Hugit is. Hinára pillantottam és odasúgtam neki, míg őt ölelte Szophie, pár szóban, hogy úgy látszik elfogadtak. Örültem ennek, de addig nem ünnepelek előre míg a boss kopony.. míg a boss el nem pixeleződik. Közben RenAi elé léptem mint előbb Ayanihoz is.
Kezemet felemeltem és egy tockost adtam a lánynak közben mondtam is miért történt meg ez.
- Ne haragudj, de muszáj voltam megtenni. Köszönöm, hogy megosztottad az információkat, ami miatt nehéz szívvel tettem meg, de meg kell, figyelj oda jó? Bevállalom a sárga indikátort, kérlek kövesd a parancsnok vagy ha kiesnék az utánam lévő parancsnok utasítását. És te is egy ember miatt ne szegd meg amit tenned kell a csapatra koncentrálj - ami pedig Tachit illeti. a csapat érdekében elfogadhatóak az áldozatok, ezt mondta. Nem így van, de meg kell tanulniuk együtt működni, ha useless valaki, ha nem. Pillantottam Renre, szerinte én nem illek a csapatba, majd most kiderül._________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jún. 06, 2015 11:37 pm

Nem harci reag.

Végülis odaértem. Majd követtem Rent hisz a pont és egyéb megoszós módszert jó dolognak tartottam én is. Büszke voltam a fiúra amiért megtette, sokan tényleg félnek az ilyenektől és az igazat megvallva én sem értem hogy miért. oO De tényleg… Most viszont… Yuichi elém lép, a pillantása szigorúnak hatott, bár lehet csak én láttam Báttyust hisz tudtam hogy ludas vagyok majd:
~ Thooong~ - Visszhangzott a fiú ütésétől a fejem még egy ideig. Meglepődtem és szinte (nem szomorú, inkább meglepődött bűnbánó) könnybe lábadt szemekkel pillantottam a fiúra miközben mind a két kezem a kobakomra tapasztottam és kétségbeesett segélykérő pillantást meresztettem Jin-re is, mivel nem értettem az egészet. Mármint értettem, de mégis olyan furcsa és szokatlan volt, hisz eddig csak Jin-től kaptam tockost, de az nem egészen ilyen, és furcsa volt egy másik férfitől is állni ugyanezt az „észhez térítő” jelzést. Nagyot nyeltem majd megszólaltam.
- Igyekszem és… - Majd tenyeremmel a fiú fejére ütöttem, a homlokára a tenyerem alsó részével.
- Ne csak neked járjon ki a "jóból", ha te sárgulsz miattam, én is miattad. – Feleltem dacosan. Haragudtam rá ezért, hisz a sárgákat is sokszor bántják épp úgy mint a pirosakat és ezt tudom jól… Így ezentúl nem hagyom hogy neki legyen kutya élete, én is részesülök belőle ha már vállalta miattam… Vicces hogy eddig csak butának tartottak, most már gonosz buta is leszek. Kicsit elszomorít, hisz most már biztos meg fognak különböztetni engem is épp úgy mint a pirosakat, pedig őket sem kellene mindig… ez olyan szomorú és így már nem is harcolhatok értük önzetlenül zöldként mert úgyis azt fogják mondani hogy önös érdek vezérel… ez így félelmetesnek tűnik számomra, hogy így fogok maradni és hogy folyton magyarázkodhatok majd… de magamnak köszönhettem, bevállalom ha Yuichi is megtette csak ezért.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi6908/7300[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 07, 2015 4:18 pm

nem harci post


- Hmmm.... ééééés... ki is volt a 19-esen a parancsnok? Rolling Eyes - neeeem, nem célozgatok én semmire sem. A felvilágosításra meg felesleges is odafigyelnem, mert aki akár fél szemmel odafigyelt korábban, az már majdnem tud is mindent, amire itt szükség lesz.
- Amúgy a boss sok hp-jával mit akarsz kezdeni? Mert ugye nincs olyanunk, aki erőbuffot tud nyomni mindenkire kapásból Rolling Eyes - nem-n em. ez sem célozgatás Rolling Eyes
- Meg olyanunk sem, aki ráduplázna erre - Hogy én?! Célozgatok valamire?! Ugyan már.... sose tennék ilyet Rolling Eyes
- Vagy megint enyém a munka neheze? Rolling Eyes

_________________
[20. boss] 2. próba 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi6382/6500[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jún. 07, 2015 4:48 pm

Nem harci reag

- Hinari, remekül ment a boss harc, gyedül a két Sayonara tag volt akik elrontották a körük mert hallgattak arról, hogy mire képesek -  feleltem mi sem egyszerűbben.
- Természetesen leütni a hpját. Védelmet felállítani, sebezni, gyógyítani, majd újra sebezni. Meg minél hamarabb két totemet felhúzni maximumra. Nem összevissza pakolgatni. Aki elrontja véletlen, vagy direkt - ujjamat gondolkodóan az állam elé téve - mind meghalunk és kezdődhet elölről a huzavona, addig, míg nem vagytok hajlandóak teljesíteni a parancsnok kérését - nem akartam elfinomkodni, és tudatni akartam főleg Rennel, hogy tiszában vagyok a kockázatokkal. Mirika erőbuffját már egy ideje nem láttam. Hinari erőbuffja és Jin másolás képessége egész jó volna, de ezen a harcon nincs esélyünk erre sajnos. Jin, amit viszont átküldött hasznos lehet, amikor is elkezd aktívan sebezni a boss, addigra felgyűjtünk annyi elegendő védelmet, hogy kitartsunk a nehéz fázisig.
- Említetted, hogy meg tudod hatszorozni az erődet. Rád bízom használod-e, viszont sajnálom nem te leszel a fő fegyverünk - hajoltam meg a srác előtt. Felegyenesedve Asukára pillantottam, ugyan zavart még mindig az indikátora, de amit a levélben leírt több volt, mint amit valaha eltudnék képzelni róla. A fele társaság annyit nem írt, hogy eljönnek mégis eljöttek, ő benne sokkal több gerinc van, mint ebben a fiúban itt. - Asuka lesz az egyik ilyen fő fegyverünk a boss ellen, ezenkívül még meg tudok nevezni három olyan személyt, akik szintén. Tovább van még egy kockázatos pontja a harcnak. A cápalovag az a személy aki nem szereti a bosst. Legalábbis az egyik segítség erre utal. A kígyó totem felépítéséről annyit tudunk, hogy fentről kígyók hullanak, amiket felvehetünk. A sólyom totemről pedig annyit, hogy a bossnak szárnyai nőnek. Valószínűleg nekünk is. tehát a harmadik teljes totem a sólyom lesz. Utoljára pedig a kígyó. Tizenöten vagyunk és tizenkét körön át teszünk totemeket, utána már nem tudunk. Le kell győznünk a bosst az első hullámmal. Chan, RenAi, Ozirisz és Ayani lesznek a gyógyítóink, valamint két kristály - tarottam egy lélegzet vételnyi szünetet és higgadtan folytattam, főleg a srácra koncentrálva.
- Ami pedig a sebzést illeti. Hinari, én, Ren, Mirika, Saya, Szophie - itt ránéztem, szokatlan, hogy eljött - és Asuka lesznek. Ha eljutunk a második hullámunkig, változni fog a sorrend szükség szerint. Területi gyógyításokkal készüljetek. A tigrisről kaptam pozitív visszajelzést, hogy jó buffot adnak. Én akkor és ott kiestem délután, most nem fogok.  

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Enheriel on Vas. Jún. 07, 2015 5:30 pm

nem harci poszt

Te jó ég! Az üzenet! Teljesen kiment a fejemből, pedig leírtam jóval korábban, s lementettem! Azonnal el is küldtem Yuichi-nak, s csak reménykedtem, hogy nem fog ezért haragudni, s leharapni érte a fejemet, de legalább tudni fogja a képességeimet és persze Villámlásét is. Óóh, hogy lehetek ennyire bugyuta, én hülye? ><
- Mi lenne Ren, ha inkább kussba lennél, s csak azt csinálod, amit mondanak?! Az előző bosson is mást nem csináltál, csak járattad a semmirevaló pofádat, s vártad, mikor lehet tiéd a jutalom ahelyett, hogy segítettél volna! Fogadni mernék, hogy a valóságban mindenki úgy rühellt téged, mint a... - szúrósan ránéztem Villámlásra, mielőtt befejezte volna, mert ne most kell vitázni arról, hogy Ren mennyire nem idevaló.

üzenet tartalma Yuichi-nak:
Szia!

Bocsi, hogy most küldtem el, teljesen elfeledkeztem róla, miután megírtam!

Enhi képessége:
Állat szeretet (Passzív):
Azok a szörnyek, akik az állat vagy bestia csoportban vannak és alacsonyabb vagy ugyanakkora szinttel rendelkeznek, mint a játékos, nem olyan agresszívak azzal szembe, kivéve, ha megtámadják őket. A játékosnál erősebb(nagyobb szintű) szörnyek, illetve a bossok(beleszámítva az állat bossokat is) immúnisak erre a képességre.

Fauna Áldása:
Kimondja egy adott állat nevét, és egy bizonyos stat-jának értéke 2 körre a szintjének felével növekszik. 3 körönként használhatja, és 2 körig hat. Hátránya, hogy az alatt a 2 kör alatt egy másik stat értéke ugyan annyival csökken.
Állatok:
(1) Daru: + Élet, - Erő
(2) Tarajos Sül: + Fegyverkezelés, - Kitartás
(3) Oroszlán: + Erő, - Élet
(4) Farkas: + Kitartás, - Fegyverkezelés
(5) Medve: + Irányítás, - Gyorsaság (Itt annyi pontvesztés van, ahányas szintű vagyok)
(6) Gepárd: + Gyorsaság, - Irányítás (Itt annyi pontvesztés van, ahányas szintű vagyok)
Kígyó: + Speciális Képesség, - Random (6-os kockával kell eldönteni)

Őserő:
Enheriel megidézi a Természet erejét, ami meg gyógyít egy másik játékost, aki a teljes HP-jának a negyedét kapja vissza. Lehűlési ideje 3 kör.

Villámlás képességei:
Villámkarmok
Villámlani kezdenek a mellső lábán lévő karmok, így ha belekarmol egy ellenfélbe, az két körig mozgásképtelenné válik (2. körben szűnik meg), vagy elektromos sebzést kap, mely megegyezik az irányítás értékével.

Griff Páncél
Aktiváláskor a griffen egy páncélzat jelenik meg, ami az idomár páncéljának a felével egyező páncélt ad a petre. Addig marad a peten, amíg le nem ütik a petről, illetve a páncél leütése után 3 kört kell hűlnie. A pet magától aktiválhatja és deaktiválhatja a képességet (deaktiválás után is 3 kör lehűlés kell).

_________________
[20. boss] 2. próba Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[20. boss] 2. próba Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi2532/2700[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jún. 07, 2015 5:38 pm

Nem harci reag

- Enheriel, ne kérlek, fogd vissza a peted. Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, de ne így. Neki az egyéniség a fontos, de képes csapatharcra, láttam és tudom róla. Az meg hogy hogyan.. - hányingerkeltően - arra nem pazarolnék szavakat neki ez a stílusa. Ugye Ren? - kérdeztem. Akár elég a fagyasztására gondolni, vagy hogy minden egyes boss alkalomkor szekált valakit. Feltűnőségi viszketettségnek is vannak hátrányai. Például az hogy nem szeretem, ha ilyen sokan figyelnek rám, jobbb volna lelépni a hátsó vonalak mögé és már tényleg a boss harcot vezényelni. Viszont nem tudom Jin mire vár még. Talán.. azzal elismételtem a parancsaim, hátha úgy jobban figyel és cselekszik is.

//említés szintjén itt yuichi ezután elismételte a fent leírt parancsnoki reagom végét. Módosítás történt benne!

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[20. boss] 2. próba Vo36oi4298/4400[20. boss] 2. próba 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [20. boss] 2. próba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.