Párnacsata

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Szomb. Dec. 27 2014, 21:10

~ Ozzy és Szo vs Yuichi és Nio

Kedvem támadt felkeresni Oziriszt, főleg a legutolsó testcserés kalandom után, amikor is az ő testét vehettem kölcsön, megjegyzem, egy nem túl jól sikerült kalandra. Szegény.. Remélem, nem nézik ezek után fodrásznak.:O Vagy melegnek.>< És azt is remélem, a kocsmáros nem kérdezte meg tőle utólag, hogy a sört miért váltotta fel whiskyre.
Szóval.. Automatikusan a kocsma felé vettem az irányt, amerre legutóbb is voltam. A szobáját inkább elkerültem, hisz tudtam, hogy már nincs ott. A minimapom biztosan mutatta a haladási irányát, hisz rajta volt a barátlistámon, így pedig nyomon tudtam követni. Tudtam egy rövidebb útról, így elé vágtam, és a kocsmaajtónak dőlve vártam rá.
Pár perc múlva meg is láttam alakját, én pedig előreléptem, és intettem neki.
- Ma nem jössz ide. - ragadtam aztán galléron, amikor közelebb ért. - Szükségem van rád. - vallottam be. - És neked is arra, hogy ne mindig az alkoholba fojts mindent. Beszélgessünk, csináljunk valami... valami olyat, amit a barátoknak csinálni kell. - ragadtam mindeközben karon, és húztam magammal.
- Akár harcolhatunk is. Igazából a harc is jó arra, hogy kiadd magadból a dolgokat. Igen, és még hasznos is. Szükséged van rá, szükségem van rá. - tegnap megpróbálkoztam a farmolással, kevés sikerrel. Rá kellett jönnöm, hogy az aréna az egyetlen kiút a fejemben tomboló káoszból. Kissé önző dolog volt, de erre akartam most kényszeríteni Oziriszt. Hogy enyhítse a helyzetem, hogy segítsen elterelni a figyelmem. Hisz a barátok elvileg azért vannak, hogy az ilyen helyzetekben támaszt nyújtsanak.. Legalábbis nekem mindenki ezt mondogatja. Természetesen Hinarinak is ilyenkor kell nyaralnia... Viszont Ozirisz még itt van nekem. És Justin is. Habár őt valamiért nincs kedvem most felkeresni, ahogy Hinarit sincs szívem ilyesmivel zaklatni. Ozirisznak sem mondtam igazán semmi különöset, viszont biztosan észrevette, mennyire nyúzott is vagyok. Nem csoda, hisz a sápadtság, a karikák a szemem alatt, és a folyamatos kócosság még számomra is feltűnt. Össze is kötöttem a hajam. Muszáj volt, mert egyébként uralhatatlanná lett, összevissza állt, mintha csak a bennem tomboló viharokat akarná kifelé tükrözni.
Öltözetem egyébként visszafogott volt, habár a megszokottnál talán kicsit visszafogottabb és elegánsabb. És szokatlanul sok szürke volt rajtam, ellenben a kék csak a virággá alakított babérkoszorúmon volt jelen a hajamban. Fehér is csak a karkötőm volt.
Szóval gyorsan hazarohantam Vezérért... Vagyis inkább ő rohant elém, egészen aggodalmas képet vágva.
- Ne tűnj el csak így. - szűrte a fogai közül idegesen. Nem gondoltam volna, hogy aggódni fog. Az elmúlt időben persze semmire sem gondolok magamon és rajta kívül. Vezér viszont, úgy tűnik, jobban rajtam tartja a szemét, mint valaha.
- Szóval.. szerintem egy megfelelő aréna harc mindenkinek jót tenne. - csaptam össze a tenyerem, ezzel az egy mondattal ismertetve a tervem. - Örülnék neki. - néztem Ozirisz szemébe. - Ha nem is egymás ellen, dee... kereshetnénk ellenfeleket. És közösen, egymás oldalán. Ez erősítené is a kapcsolatot közöttünk. - egy gyenge mosolyt is megeresztettem felé. Gyengét, de őszintét. Habár próbáltam nem hinni a barátság ilyen mély és komoly erejében, mégis megpróbáltam közben ki is használni azt.
Végül ellenkezést nem tűrve indultam el, hogy hamarosan már az aréna előtt ácsorogjunk, pásztázva a tömeget ismerősök vagy lehetséges ellenfelek után kutatva.

_________________
Párnacsata Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata Vo36oi7666/7700Párnacsata 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Dec. 27 2014, 23:23

Ismét egy átlagos nap virradt Aincradra. Hűvős reggeli szellő járta át a főteret, miközben határozottan lépdeltem a hatalmas fekete kastély felé. Ha nem tudnám, mi is az az épület, még talán szép látvány is lenne, ahogy a kelő nap vöröses fényében pompázik. De tudván mindent, egyre olyan érzésem támad, mintha ott a pokol lángjai lobognának. A Halál jéghideg lehelete pedig ott van minden egyes fuvallatban.
Beléptem az épületbe, és egy csokor virágot tettem le a fekete márványtábla elé. Azokért, akik már nem lehetnek közöttünk. Akiket elragadott a Végzet, akiket nem tudtam megvédeni...
Majd leültem a táblával szemközti falhoz, és nekitámasztottam a hátam. Ismét átjárta az egész lényemet a hideg. Mintha az élet távozna belőlem, és csak a fagyos semmi marad a végeláthatatlan fekete éjben... De nem... Még nem ér véget az élet ilyen könnyedén. Számomra sajnos nem. Nekem azt a sorsot szánták, hogy lássam azok halálát, akik fontosak voltak. Akiket nem tudtam megvédeni, pedig számítottak rám. Vajon mi lehetett Ai Hane és Judy utolsó gondolata? Ismét átjárta csontjaimat a hideg...
Nem tudom mennyi idő telt el, mire kijöttem a Fekete Vas Palota falai közül. Nem is érdekelt. A nap már magasabban járt az égbolton, de a hűvösség érzete továbbra is megmaradt. Jön a tél. Végre olyan időjárás, ami illik ahhoz, ami odabenn gomolyog. Közben elindultam keresztül a főtéren. Hova? Az sem igazán érdekelt. Ahová a lábaim visznek. Csak szedtem a lábaim, a balt és a jobbat, majd újra a balt, és újra a jobbat, és közben számolgattam a macskaköveket. De hogy minek, azt nem tudnám megmondani. Megszokás? Vagy csak figyelemelterelés? Azonban kizökkentett a macskakövekből a következő pillanat, amikor...
...egy ismerős hang szólt hozzám. Szophie hangját hallottam. Ő azon kevesek egyike, aki valamelyest ismer engem, és akit barátomnak mondhatok. Majd felnéztem, és tényleg nem képzelődöm. Mire bármit is szólhattam volna, már rángatott is el a kocsma elől.
- Szia Szophie! Mi történt? Valami baj van? - jött ki nagy nehezen pár szó a torkomon. Valahogy olyan rossz előérzetem támadt az első mondatai alapján. És valószínűleg rólam is messziről lerí hogy valami nincs rendben. Legalábbis Szophie számára, hisz ismer eléggé. Még minden akaraterőm ellenére is vannak akik számára jártasság nélkül is olyan átlátszó vagyok, mint az üres üveg...
- Harcolni? - kérdeztem vissza értetlenül. Kutya legyek, ha én kiigazodok valaha is a nőkön... - Ömm... jó, rendben van - nyökögtem ki, miközben kattogtak a fogaskerekek. Szerencsére minden harci felszerelésem nálam, nem harci felszereléseim szintén, túlélőkészlet szintén üvegszámra, szóval ilyen szempontból felkészült vagyok. A többiről pedig úgyis a mindenható rendszer dönt, és szerencsére most kivételesen mellettem áll. Amilyen sokat aludtam az utóbbi időben, odakinn valószínűleg két lépés között eldőlnék... De idebenn, a kitartás-pontok segítenek ébren maradni, az erő-pontok segítenek cipelni a felszerelést, a fegyverkezelés-pontok segítenek bánni a karddal, és így tovább.
Aztán felbukkant Vezér is, kicsit morcosan, hogy lemaradt, mint a borravaló. És persze a bor...
- Jó ötlet. - feleltem a lánynak. Bár aggasztott, hogy mennyire szétszórt lett. Otthol felejti Vezért, miközben a nem épp legjobb környéken sétálgat. És az idomárok a társuk nélkül sokkal sebezhetőbbek. Hiába küzdene érte a farkas a legvégsőkig, ha épp Aincrad túlsó végében van... Csak nehogy Szophieval is valami történjen... Egyre több név van áthúzva azon a hatalmas táblán, és egyre több közülük, akiket ismertem... Nem lesz ez így jó... Újabb borzongás futott át rajtam. Majd az ég felé emeltem a tekintetem. Bár a 2. emelet alja (és még az összes többi is) útban volt, de az az érzésem támadt, hogy miközben nézek fel, addig a Mindenható pedig visszanéz rám. Vajon mi járhat most a fejében? Miért hagy életben engem, amíg körülöttem egyre többen eltávoznak? Mi a terve velem Kayaba Akihikonak? Ezen gondolatok kavarogtak a fejemben, miközben haladtunk tovább az aréna felé...

_________________
Párnacsata Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata Vo36oi9303/9700Párnacsata 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Dec. 31 2014, 17:08

Végig kóstoltam a süteményeket, amit Nio is, meg kell hagyni nagyon finomak.
- Pompás - köszöntem meg neki szóban és puszival - remek felhozatala van már a cukrászdának. Sokat fejlődött azóta, hogy nyílnak meg az újabb és újabb szintek - mondtam, miután utolsó falatot is lenyeltem. Szemébe néztem és kacsójába belekapaszkodva, rá mosolyogtam.
- Nagyon szeretlek - folytattam, kis szünet után, ha nem szólalt volna meg.
Ma reggel ez alkalommal én hívtam meg, hisz ő már sorozatban négy alkalommal vendégeskedtem, nála is, meg itt is. Illet, már viszonoznom kedvességgét. Na meg nem csak emiatt vagyunk ma itt. Elszeretnem hívni egy küzdelemre, ahol ezúttal újra egymás mellett harcolhatunk, de nem szörnyek ellen, hanem játékosok ellen. Ez meg új lenne nekünk, hisz ez bonyolultabb.
- Szeretnél edzeni? Mármint a lándzsával - pirultam bele kissé,  csókokkal már egészen elhaladtunk. Vonzó kis szája.. ne térjek el túl messze. -Bővebben kifejtve, csapat aréna harcra gondoltam, ahol kiállunk másik két ember ellen. Fegyver kombinációnk verhetetlennek kell lennie.
Megvártam míg beleegyezik, ha nem akart volna jönni addig csókoltam, míg be nem adja a derekát. Kézen fogtam, és - irány az aréna! - felkiáltással, felugrassal máris széke mögött teremtem. Gyorsaságom és akrobatikám bekapcsolt. Lehet ennyire nem kellene sietnem. Válla fölött áthajolva megpusziltam, s megvártam míg útra kész.

Az arénához érve megpillantottam két ismerőst.
- Nio, találtam két embert, akiket érdemes lenne megismerned, és persze nekem is - mondtam boldogan. Kezét megemelve és irányukba mutatva kezeinkkel.

// telos poszt Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata Vo36oi4298/4400Párnacsata 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Nio on Csüt. Jan. 01 2015, 11:29

Ez a reggelem valahogy sokkal jobban indult, mint az ez előttiek. Többnyire reggelente egymagam vágok neki a napnak, ami ez alkalommal kicsit más volt. Jó értelemben. Ma Yuichi keresett meg és mentünk el a már törzshelyünknek számító cukrászdába, ahol folytattuk is a kínálat tesztelését. Bár bujkált bennem egy érzés, mely szerint Yuichi nem ok nélkül keresett ma meg engem, elvégre nem ez volna az első alkalom, de engem ez nem érdekel. Bármit szeretne, bármit kér igyekszek legjobb tudásom szerint segíteni benne, illetve megoldani a helyzetet.
-Én is szeretlek. -Viszonoztam gesztusait egy leheletnyi mosollyal megfűszerezve. Pontosan azzal a mosollyal, amely mindig ott bujkál arcomon, amikor vele vagyok, persze nem ok nélkül.
E szavakat csókocskák követik, melyekbe szinte beleborzongok, és várom, hogy egyszer saját bőrömön tapasztaljam. Bár valahányszor erre gondolok, mindig eszembe jut az is, hogy még sokat kell addig tennem és hogy milyen messze is vagyok még a céltól. E gondolatokat rendszerint Yuichi mindig kiűzi fejemből. Mert tudom, hogy vele mindenre képes vagyok. És igazából csak ez a lényeg. Számomra.
-Edzeni? -nézek rá meglepetten, mikor felhozta a a témát. -Aréna?- döntöttem kissé oldalra fejemet. Hallottam hírét, de még bizonytalan vagyok az ilyesmiben. Párbajban se vagyok még tökéletes, a technikámról nem is beszélve.- Nem egy nyerő partnert választottál ehhez, ugye tudod?- néztem rá szórakozottan. Bár nekem a párbajokban sem az a fontos, hogy nyerjek, hanem inkább az hogy új játékosokkal ismerkedjek meg. Ugyan még nem csináltam ilyet, de egyszer ki kell próbálni.
Beleegyezésemet követően villám gyorsan fizettünk és már a helyszínen is voltunk egy szempillantás alatt. Yuichi meg szinte azonnal ellenfeleket is lelt. Ekkor kezdett el agy gondócka növekedni torkomban. Bár lehet, hogy nem is lett volna oka, de attól még ideges voltam és kifejezetten izgatott.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Párnacsata Vo36oi2076/2100Párnacsata 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 01 2015, 14:08

Meglepődtem, ahogy Ozirisz rögtön megkérdezte, bajom van-e. Nem mondtam neki semmit. És ő pedig minden kertelés nélkül rákérdezett. Olyan furcsán közvetlenek velem az emberek, ami már-már rémisztő. És ebbe csak most gondoltam bele igazán, amikor egy csöppnyit vissza kellett zökkennem a valóságba. Viszont neki nem akartam hazudni, habár úgy igazán elmondani sem. Igazából fogalmam sincs, hogyan kéne most hozzáállnom a barátaimhoz. Azokhoz, akik mellett gyenge vagyok. Bólintottam.
- Pont, mint neked. - böktem mellkason, majd nem belegondolva, mit is teszek, elgyengülve, elfeledve fogadalmaimat, jólesőn magamhoz öleltem. Van egy olyan érzésem, hogy már képtelen vagyok igazán erős lenni. Ez valahogy rossz. De annak idején vajon hogy csináltam? Tíz évesen? Vajon először akkor is ilyen voltam, és csak később sikerült elérnem azt, amit? Nem hiszem, hogy rögtön beállt a hatalmas változás. Azt hiszem, ez talán lépésről lépésre működik.
- Mindenesetre.. Jót tenne egy kis harc. És Vezér mellett még egy barátommal az oldalamon még jobb lenne. - néztem rá kérlelőn, majd amikor beleegyezett, elégedetten bólintottam. Jó lesz ez, úgy érzem. Jónak kell lennie. Vagy legalábbis figyelemelterelőnek. Az pedig már jó..
Végül elbattyogtunk az arénához, mindeközben nem hagytam, hogy akármelyikünk is a gondolataiba feledkezzen. Beszéltem, beszéltettem, beszélgettünk. Aztán megpillantottam Yuichit és Niot. Vagyis először csak két furcsa alakot, akik nekünk integetnek...
Fogták egymás kezét, ettől pedig összeszorult a szívem. De várjunk.. Yuichi legutóbb nem Ayanit csókolgatta? Suspect Hitvány alak.  Férfiak.. Férfiak. Szörnyűség.. Ayani.. Ezért verést érdemel. Habár sem Ayanit sem Niot kedvelem, most Yuichi elásta magát a szememben. Persze nem fogom hangosan kimondani.. Nem rendezek jelenetet, meg semmi. ^^" Csak elverem őt a többi lány nevében. Ezek miatt a férfiak miatt szörnyű a társadalom. Én ezt képtelen vagyok elviselni. Ez a rengeteg mocsok és szenny mindenütt, ami az emberekből árad.. Hitvány!
Széles ál mosollyal arcomon emeltem fel a kezem és integettem vissza nekik, majd lépdeltem közelebb hozzájuk.
- Sziasztok! - köszöntem. - Egy harc? - kérdeztem meg, terveket kidolgozva, hogy vajon mivel tudnám rávenni őket. Őt.

_________________
Párnacsata Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata Vo36oi7666/7700Párnacsata 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Jan. 04 2015, 01:42

Hát tény és való, éles fordulatot vett a nap, legalábbis ahhoz képest, amit elterveztem... illetve... nem is terveztem, csak ami lett volna. Ha rám lenne bízva, akkor egy tapottat sem mozdultam volna abból a kocsmából, ami elől Szophie elrángatott. Legalábbis a lábaim megszokásból oda vittek, ahogy az utóbbi időben már oly sokszor. De hát, ez van, a virtuális itóka ugyanúgy elnyomja a tudatot, legalábbis látszólag. Puszta pszichológia, ahogy a kinti világban a fájdalomcsillapítók működnek. Azt sem tudjuk, hogy milyen tablettát veszünk be, mit is csinál valójában, de mivel elhisszük hogy tompítja a fejfájást, és bemeséljük magunknak, előfordul, hogy hat. Ha pedig mégsem, akkor még öt tablettát utána, és az első egy plusz az azt követő már tényleg hat. Az alkohol viszont... ebben a világban még talán jobban is működik, mint odakinn. Kellő mennyiség elfogyasztása után sorra jelennek meg a negatív státusz ikonok, beleértve a kitartás-csökkenést is, ami hozzásegít, hogy egyáltalán tudjak valamicskét aludni. Bár a rémálmok ellen nem véd. Vajon lesz majd olyan potion vagy kristály, ami elűzi ilyesmit? Talán, magasabb szinten, vagy valami esemény keretében pottyan néha ilyesmi is...
Ami viszont kissé fura volt Szophie ölelésén kívül a válasza. "Pont, mint neked". Most vagy én vagyok lemaradva, vagy ennyire ismer, vagy csupán a nőkre jellemző kaotikus gondolkodás eredménye? És az is fura volt, hogy csak beszélt, beszélt, és beszélt. Bár istenigazából nem igazán tudtam mit mondani, csak figyelmesen hallgattam, miközben lépdeltünk az aréna felé.
Aztán két alak tűnt fel, akik integettek, majd ahogy közelebb értek, Yuichit felismertem. A lányt, aki vele volt, nem tudtam hirtelen hová tenni, de így elsőre szépen mutatnak így együtt.
- Sziasztok - köszöntem nekik én is, majd alig pár másodperc múlva megnyitottam a menümet, és biztos-ami-biztos alapon ellenőriztem megvan-e minden, majd a tárgyak közül lehívtam egy üveg bort. - Valaki egy korty potiont? - kérdeztem a többiektől, nyújtva az üveget. Akár kértek, és körbejért az üveg, akár nem kértek és nálam maradt egész végig, a flaskát kiürítettem. Persze, ha nem jött közbe valami világrengető esemény, aminek következtében a flaska elrepült, vagy leesett, és milliónyi kék poligonra nem hullott. Ez esetben a szétszóródó szilákok és a folyamatot kísérő hangeffekt hatására pár másodpercig ledermedten álltam...

_________________
Párnacsata Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata Vo36oi9303/9700Párnacsata 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jan. 05 2015, 19:32

Mit is mondhatnék, gyakorlat teszi a mestert?
- Igen, párszor már harcoltunk egy oldalon, és szerintem azért már akkor ügyesen forgattad a lándzsát - szelídebben néztem rá, ahogy rájöttem, máris elkezdtem rávenni arra, hogy a kalandozás milyen jó, pedig azt a keveset tudom, vele sem bánik úgy a játék, ahogyan azt megérdemelné. Egynek ott a démon, most meg belerángatnám egy harcba, amit nem is biztos, hogy akar?
- Számomra te vagy a nyerő partner - adtam neki egy rövid puszit s folytattam - akár ránk, akár ellenünk fog kongatni a meccs vége, kíváncsi vagyok, hogyan tudunk együtt mozogni - feleltem mosolyogva kérdésére. - Szerinted én nyerő partner vagyok? - ujjaimon leszámoltam - cirka 5 vereséggel? - nevettem is egy kicsit mellé. Igazán nem akarom nem létező hírnevem előtte rebesgetni, vagy ha létezik is az a hírnék, akkor inkább a vesztesek közé tartozik az.
- Óh, még egy valami, egy támadást tudok védeni öt találatonként, valamint, kicsit erősebb és gyorsabbá tudok válni, rövid időre. Ez az, amiről kevesen tudnak, és szeretném, ha Te tudnád - hogy is szokás mondani, lassan kihűl a gyomrom, annyit beszélek, de mégsem tudom levenni szemem pilláiról és szembogaráról. Valamint mindig úgy érzem, mintha beszélnem kéne, csak mondjam még meg ne álljak. Mégis belém apad a szó, úgy érzem magam, mint egy kisfiú, aki szeretne még jobban szeretni.
Ha ő is elmondta, milyen képességei vannak, természetesen elmondtam a képességek neveit is, hogy melyik szónál, mi aktiválódik, és kitértem a káosz oldalára is, hogy minek a hatására jön elő.
Ahogy megpillantottuk ezután két céhtársam, érett is bennem a gondolat, egyikükről tudom, hogy jóval erősebb nálam, de talán ez annyira nem probléma, és vajon véletlen vannak itt, vagy ők is beállnának ide edzeni?
- Sziasztok - köszöntöttem őket, majd még mindig Nio kezét fogva másik kezemmel magyarázólag megemeltem - szeretném bemutatni Niot nektek - furán éreztem magam, nagyon is, a kínált italra csak egyszerűen megráztam a fejem és visszautasítottam, míg Szophie azonnali harc terve, azért válasz adott - Ő és én, egymásra találtunk - két, de lehetőleg, egy boldogtalan lélek.
- Igen, azért néztünk be ide - néztem Nio felé megerősítésképp, s hozzá tettem még - inkább edzésnek, hogy legyen némi tapasztalatunk, hogyan lehet előre lépni - hogy minek mondtam ezt, meg így? Hova előre lépni? Ranglétrán, vagy a céhben? Ja nem is vagyok buta, hisz csak abban, hogy még inkább megszokjam Nio közelségét, könnyebben tudjam védeni, vagy ő megvédeni engem.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata Vo36oi4298/4400Párnacsata 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Nio on Kedd Jan. 06 2015, 22:20

Yuichit figyelmesen halhattam végig. Szavai megnyugtattak. Tapasztalatlan vagyok, de remélem nem reménytelenül ügyetlen. Minden esetre igazán örültem annak, hogy nem más, hanem Ő hívott erre a mai "edzésre". Bár ami azt illeti párbaj nem igen nyertem. Viszont nem is párbajoztam olyan sokszor. Az utóbbi időben talán egyáltalán nem is végeztem ilyen tevékenységet. Küldik... vadászat... farmolás... nagyjából ezekkel foglaltam el magamat mikor Yuichi nem volt mellettem. Ha vele voltam az egészen más elfoglaltságot jelentet...
Gondolataim kicsit elkalandoztak, melybe egy kicsit bele is pirult arcom. Ami miatt egynén oldalra fordítottam fejemet, és kicsit halkabban feleltem imént feltett kérdésére némi hallgatás után.
-Nagyon is jó partner vagy abban biztos vagyok. És arra én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudunk együtt működni...- szedtem össze magamat az utolsó mondatra, majd folytattam. -Támadási sebességemet tudom megnövelni, és lefegyverezni az ellenfelet. Bár az utóbbi még nagyon friss, és nem igazán tudom hogy mikor lőjem el... e téren még fejlődni kell- egyetlen egyszer használtam, de emlékeim szerint nem volt éppen valami szerencsés párbaj. Egy biztos, még csiszolni kell tudásom.
Lassan az iménti két játékos elé értünk, és Yuichi be is mutatott. Megszólalni sem tudtam és a kínálásra csak fejemet ráztam. Valami előhozta régen elfelejtett lámpalázamat, mely a valóságban volt rossz szokásom és ott gyötört. Emiatt kicsit meg is szorítottam Yuichi kezét. Jó érzés volt, hogy nemcsak álom, hogy velem van. Ez után végre meg is tudtam szólalni, bár kissé haloványra sikerült.
-Sziasztok!

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Párnacsata Vo36oi2076/2100Párnacsata 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Vas. Jan. 11 2015, 19:37

Ozirisz természetesen megérdemelt volna egy fejbekólintást, de nem voltam igazán abban az állapotban, hogy ilyesmikkel foglalkozzam. Persze tudhatná, hogy nem azért rángattam el a kocsma elől, hogy aztán elővegyen egy üveg bort, és ilyen mód oldja meg a dolgot. Én viszont tudhatnám, hogy neki ez fontos, mint számomra a meleg tej. Talán ő is azt érzi, amit én. Talán az ő gyomra is üres, átjárja a folyamatos remegés, és talán ő is képtelen az evésre. Éhes gyomrom ezekben a pillanatokban is étel után kiáltott, ám tudtam, két falatnál több nem megy le a torkomon, hogy aztán fél óra múlva újra megkísértsen ugyanez az érzés. Viszont valahonnan erőt kellett gyűjtenem. Számomra a mézes tej volt a megoldás, az energiaforrás. Számára pedig minden bizonnyal az alkohol.. De ha már ilyen bűnös italok, akkor legalább minőségit inna.. Ez a bor aligha tűnt annak. És egyébként sem ez az igazi alkohol. Sóhajtva nyitottam le az invertorymat, és kerestem elő egy üveg whiskyt, hogy azt nyomjam a kezébe, elvéve tőle a bort.
- Legalább értelmes dolgot igyál. - mondtam neki, és ezzel le is tudtam az egészet. Nem érdekelt, ha egy keveset iszik, amíg ez nincs kihatással a teljesítményére. Ilyen adagban pedig biztos vagyok benne, hogy nincs. Sőt, talán ebből energiát vesz fel. Én is így vagyok a mézes tejjel.
Ezekben a pillanatokban is az éltető ital után kiáltottam, ahogy átjárt az üresség, és felerősödött az érzés Yuchiéket meglátva. Talán Ozirisznak is ugyanez jár a fejében. Ő is magányosnak érezheti magát. Kiüresedettnek. Össze vagyok törve, mint még soha, és egyetlen vágyam, hogy gondolataimat más irányba fordítsam. Mégsem megy, egyszerűen lehetetlen. Sőt, a jelenlegi helyzetben csak felerősödik az érzés, és negatív irányba hat. Dühös vagyok Yuichire. Rá, Makoto helyett. Voltaképp a világ összes férfijától elszigetelődni kívántam. Ám céhtársam ennél erősebb reakciókat is kicsalt belőlem viselkedésével.
- Rendben, gyakoroljunk! - bólintottam, és már az aréna felé is vettem az irányt, nyomomban Vezérrel. Viszont a farkas szokásához nem híven egyáltalán nem volt a harctól feltüzelve. Semmilyen életreakciót nem láttam igazán rajta. Persze, rajtam sem nagyon látszott, de nekem legalább volt okom rá. Csendesen mellé léptem, és úgy súgtam.
- Mindent adj bele a kedvemért! - Vezér ezen a mondaton teljesen meglepődött, bár nem mutatta. Elképzelni sem tudta, miért is fontos gazdájának, hogy jól teljesítsenek. Vajon tényleg lelkes a harc miatt? Tényleg győzni akar? Mi lehet az oka? Természetesen nem szándékozott a farkas kevesebbet nyújtani, mint akármikor máskor, de gazdája szavai arra ösztönözzék, hogy lelkes is legyen.

Fejben előre eldöntöttem, hogy megpróbálom a csatát a helyszín választásával is az előnyünkre fordítani. Persze, amennyire azt tehetem. Én léptem be elsőként, és az aréna máris egy hatalmas szobává változott, amit mindenhol a farkasommal egyező méretű, és színű hófehér párnák borítottak. Csak hogy legyen esélye elbújni, és lesből támadni. Azt hiszem, a párnák eléggé zavaró tényezők lehetnek esetükben.
- Most egy kicsit eltűnök. - súgtam oda Ozirisznek, majd rögtön aktiváltam a lopakodás jártasságomat, majd vártam, hogy az ellenfél belépjen. Amint megpillantottam Yuichit, rögtön rárontottam, teljes erőbedobással. Meg kell mutatnom neki, hogy nem szívlelem a hozzáállását a nőkhöz. Szegény Ayani.. Szegény Nio. Vezér pedig követett. Nos, ha farkasom először nem hitte el, hogy tényleg teljes erőmből küzdök, most láthatta. Ostorom hangosan csattant a fiú oldalán, majd visszarántottam, bal lábamat megtámasztottam hátul, és újra támadtam , most a lába között becélozva, egymás után kétszer is. Közben Vezér mögé került, és a lábát próbálta támadni.

Szint: 30
Statok:
Spoiler:

Élet: 29 + 5 = 34 = 170 Hp
Fegyverkezelés: 47 + 17 = 64
Erő: 2 + 11 = 13
Irányítás: 30 + 36 = 66
Kitartás: 17 + 9 = 26
Gyorsaság: 38 + 21 = 59
Speciális képesség: 13 + 7 = 20
Páncél: + 55

Támadásos dolgok:
Spoiler:

gyorsi:
Yui: 69
Nio: 16
Ozi:28
Szo 59
Sorrend: Szo, Yui, Ozi, Nio
Yui kivételével mindenki körönként egyszer támad.
Yui körönként 2* támad
Ha Yui kiesik, onnantól Szo 3* támad körönként.


Kitartás:
Yui:22
Nio:13
Ozi: 15
Szo:26
Szo minden 5. körben pihen
Yui és Ozi minden 4. körben pihen
Nio minden 3. körben pihen


FK:
Yui:42
Nio:26

Ozi: 35
Szo:64
Yui: ha Ozi-t támadja akkor 2-től talál, ha Szo-t akkor 3-tól
Nio: ha Ozi-t támadja akkor 3-tól talál, ha Szo-t akkor 4-től
Ozi: ha Yui-t támadja akkor 3-tól talál, ha Nio-t akkor 2-tól
Szo: ha Yui-t támadja akkor 2-től talál, ha Nio-t akkor 1 és korona esetén nem talál, minden más esetben talál.Spec:
Yui:21
Nio:18
Ozi:35
Szo:20
Ozi-nak 3-tól sikeres a spece
mindenki másnak 4-től
lopakodás bónusza csak Szo-nak van - ezért kezd ő először.

/2 támadás megy Yuira, elsőfelső kocka Vez, + 15  lopakodás bónusz.
VÉletlen számoási baki miatt sok-sok dobás.Rolling Eyes
Szóval: Felső első kocka Vez: 66
Alsó első kocka Szo: 13
+ lopakodás jártasság: 15
Így összesen: 94 sebzés Yuichire./


A hozzászólást Szophie összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 11 2015, 19:51-kor.

_________________
Párnacsata Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata Vo36oi7666/7700Párnacsata 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 11 2015, 19:37

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766610511_dda12706fc_s Párnacsata 4767251444_0f76bf2817_s Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766612103_86ee832108_s Párnacsata 4767250438_224285ea8b_s Párnacsata 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jan. 19 2015, 23:36

Érdeklődve hallgattam mit szól Nio az ötlethez, hogy hogyan harcoljunk együtt a célért, hogy győzedelmeskedünk az arénában, vagy csak jól szórakozunk, ha netán kikapnánk. Igazán egyikkel sem veszthetnénk semmit, hmm ugye? bár a kérdést gyorsan elhessegetve, kicsit ki is tátottam a szám. Igazából a képességeink kiegészítik egymást, és mindketten be tudunk gyorsítani, ez valahogy véletlen öröm.
- Még én sem tudnék ötletet mondani rá, hogyan kellene pontosan használni, de talán a védés és lefegyverezés jól hangzik - mosolyogtam rá, miközben lassan kibogoztam ezt a mondatot, közben legeltetve szemem szembogarán. Egész belepirultam, hisz nem igazán azt a szépséget látom benne, amit kellene, tehát a külsőt, hanem valahogy engedte, hogy meglássam, ami mögötte van. Egy fantasztikus személyt. Egyet viszont tudok, a kinti próbát sosem fogom kipróbálni rajta, legalábbis, itt bent biztosan nem. Arra az idő választ ad, viszont nála nem félek ettől. Mosolyom nem tudta szegni a gondolat, magamban is jobban bízom és benne is. Óh de már megint merre megyek, fejben? Irány vissza!
Ahogy bemutattam Niot, azzal tisztában voltam, hogy jobb így, mintha teljes nevén mutattam volna be, vagy vajon szerette volna így? Saját maga mondani? Így köszönése miatt talán a többiek megszólnék, szerény köszönése miatt? Azt hiszem nem, ők nem vadállatok. Legalábbis Szo nem hinném, de Ozirisz kétely, úgy harcolt, mint egy sebezhetetlen isten.. Most pedig vajon mit fog kezdeni a temérdek erős piával? Igazából ez nem is volt kérdés a választ tudtam előre, megissza és eldobja az üveget, had pixeleződjön el a földön valamerre. Ez egy örök szokatlan dolog a rendszeretésemben, néha már én is áthajlok erre az oldalra, nyugodt szívvel szemetelek, hisz az úgyis eltűnik magától. Kényelmes...
Picit szorítottam Nio kezén épp hogy csak megérezze és rámosolyogtam, hangot ki nem adva, de felé hajolva picit szám a szeretlek szó formálására hajlítottam. Majd meghunyászkodtam és mielőtt még teljesen vörösbe fordulnék, igaz felé fordulva tekintettel, de "ellenfeleinknek" bólogatva, megvártam mi következik. Sorba kell állni, jegyet venni, letenni értéktárgyaink és kapunk valami fakardot és azzal csápoljuk egymást, míg el nem fogy életerő csíkunk? Viszont választ és kérdést meg sem várva elindultak be.
Egy kicsit vártam, míg eltűnnek a horizontról és nehéz szívvel, de elengedtem kezét. - Talán így nem mennénk sokra - aprót emelve vállamon, nem láttam reményt arra, hogy képes volnék még ilyenre. Fel kell vegyem sebességét és akkor menni fog, de az mivel Ő is fejlődött és én is, ezt nem tudom meghatározni mennyi lehet - gyakoroljuk, hogy lehet-e! - mondtam, s ha engedte, kipróbálásra, akkor ez alkalommal bal kézbe fogtam a kardot. Ha Nio visszakozott, úgy rendszerint jobb kezembe vettem a kardot.
Belépve az arénába, elég furcsa helyre kerültünk, elég kényelmesnek tűnt, de körülbelül csak addig, amíg az egyik párna mögül a vállamnak ugrott egy farkas é lecincálta rólam a páncélt, majd a forgatagban, már estem volna el, hogy levessem magamról a farkast, akár magammal rántva Niot is, jött egy újabb támadás, akár a szökőár, de nem Ozirisz képében jött, hanem egy lány, és a megereszkedett testtartásom közepette, vagy előre eltervezett szándékkal, lábam közé rúgott.
Mondhatnám azt is, hogy "Áúúúú", vagy odakaphatnék, hogy megmaradt-e még ezek után. Főleg, hogy egy bizonyos tiltás még ki is lett kapcsolva. De az itt eltöltött évek és tapasztalatok megtanítottak arra, hogy ne pánikoljak egyből. A pánik viszont most rohan át testemen. Az életerőm!!! Hova lett? Nem túl rég öltöttem fel az új vértezetet, amit kaptam, és csak lestem, amikor megérkezett levélben Hinaritól. Tudhatná, hogy hű harcos maradok, hisz van igazság érzetem, még ha elég sajátos is, de hogy ezek a tárgyak a maguk hetven páncélpontjával, most tovaszálltak, az nem kicsit kiborító!
Nincs sok mindenem, ezt tudom, és eddig nem tudtam, Szophieról ezt, bár a toronyban azért kiderül, bármin kellett is keresztül mennie, Rita és immáron én is jelentéktelenebbnek tűnünk. Viszont a támadásának kivitelezése, ahogy rámugrott a farkasa és az időt kihasználva, pont láb közé rúgott.. ez gyakorlás?
- Valami baj van? - kérdeztem felé, talán keveset rezdült is a hangom, hisz szokatlan, egy valaki támadott ezen a ponton korábban, de ő feltette erre a lapját, hogy ezzel megtör és győzedelmeskedik párbajon. Nem sokat vártam válaszára, ha egyáltalán megtette. Nem mertem Niora nézni, mi van, ha azt hiszi erről, hogy megbántottam ezt a lányt, és ez a bosszúja, hogy együtt lát minket? Remélem ez csak az én fejemben fordul meg, ahogy az is, hogy ezt a tárgyat nem azon a sárkányon használom, aki annyit bántja a gazdáját, hogy elmarja az emberektől. Nem létező dicsőségét hirdeti az emberek között.. ez a farkas viszont sokkal veszélyesebb. Következőleg ha elkap, meg is ölhet. Előkaptam azt a bizonyos mérget, aminek színe enyhén sárgás, és ha igaz, amit a tárgy ír, akkor egy ideig ki tudom iktatni a farkast. Az üveg zárát lepattintva ráöntöttem a kardra, és bal kezemmel megsuhogtatva láttam, a méreg azért rendesen tapad, alig pár csepp színezte a párnát, aminek takarásából érkeztek. A támadás mivoltja, viszont kérdés, de nem viszonozhatom, ugyanígy, így csak torzó felé vágtam, ügyelve, hogy maximálisan, a vállán csúsztassam meg a szabdalót. rRemélem ez is elég, hogy szétválasszam a farkastól.


Pontok:

Élet: 20+5 =125
Fegyverkezelés: 25+17(+3) 42 ((két kard "üzemmódban" = 45)
Erő/Irányítás: 20+22(+9) 42 (két kard "üzemmódban" = 51)
Kitartás: 9+13 22
Gyorsaság: 34+34 68
Speciális képesség: 14+7 21
Páncél: 70

Felszerelés:

1x {T2} Díszes Katana (+9 erő +3 fegyverkezelés) nem felszerelt.
1x Hangrögzítő kristály
1x Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)
1x Hazatérés Kristály
1x Hosszú Pontosság Potion (2 támadás erejéig biztos találat)
1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
2x Kis Potion (+20 hp)
1x Mini Potion(+5hp)
1x Pet Bódító Méreg (az adott pet 2 körre elalszik és az sem ébreszti fel, ha megütik, egy harcban maximum egyszer használható)
1x Gyenge Lénygyengítő Méreg (a mérgezett mob 10%-kal több sebzést szenved el 2 körig minden találat után, maximum 3 találatig marad a pengén)

Életerő: 101/125
Páncél: 0/70


// Támadás Szophiera, 1x Pet bódító méreg elhasználása, találat esetén érvényesül a hatás

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata Vo36oi4298/4400Párnacsata 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 19 2015, 23:36

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jan. 19 2015, 23:40

// értem már miért támadhatok 2 alkalommal* még egy dobás

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata Vo36oi4298/4400Párnacsata 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 19 2015, 23:40

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jan. 24 2015, 13:04

Azon, hogy senki sem kért a borból, nem igazán lepődtem meg. Azonban azon, hogy Szophie egy üveg whiskeyt nyomott a mancsomba, már inkább. Ejj-ejj, mintha tudta volna, mi kell most igazán. Még egy utolsót kortyoltam a borból, majd a maradékot visszasüllyesztettem az inventorym mélyére, a túlélőkészlet mellé, és az erősebb itókát kóstolgattam. Bár ittam már korábban whiskeyt is, de nem rémlett, hogy ennyire erős lenne. Majd még egy korty, aztán elkapott a köhögés a vártnál töményebb itóka mellékhatásaként. Állítom, tüzet tudtam volna okádni, mint valami sárkány. Legalábbis én úgy éreztem. De természetesen semmi ilyesmi nem történt... Még... Aztán átfutott az agyamon egy kósza gondolat. Átvettem az üveget a bal kezembe, és a jobb kezemmel előkaptam a hüvelyéből a nodachit. Újabb kortyolás, majd oldalra fordultam és a lángoló kardot magam elé tartottam, és fújtam egyet a kard felé. Az alkoholgőz megtette a hatását, és a kifújt levegő egy kisebb tűzcsóvává alakult a lángoló nodachinak hála. Sunyi vigyorral a képemen nyugtáztam az eredményt, majd megismételtem még egyszer. Kicsit nagyobb tűzcsóva lett az eredmény. Azt hiszem, ezt még kell gyakorolnom. Ki tudja, lehet még idővel hasznomra lehet. De az tény, hogy lesz még egy dolog, ami alapján már messziről felismer a jónép. Nem mindennapos azért, hogy az ember fia átmegy tűzokádó sárkányba...
Közben becammogtunk az arénába, és a megmaradt whiskeyt a megmaradt bor mellé süllyesztettem az invenroty mélyére. Majd a meccs után kísérletezgetek tovább.
Az aréna helyszínén csak forgattam a szemeim. Párnák mindenütt. Szophie odasúgta, hogy kicsit eltűnik, amit én csak egy bólintással jeleztem, hogy rendben van, fogtam az adást. Aztán tényleg el is tűnt, ahogy Vezér is. Következő képkocka, hogy már Yuichi kapta az áldást, de elég rendesen. Közben elnézelődtem, merre fele kellene helyezkedni, párnák itt, párnák ott, párnák mindenütt. De amíg Vezér szép kényelmesen el tudna bújni mögöttük, addig rám sajnos nem mondható el ugyanez. Lehet fogynom kellene? Nem mintha jelentene bármit is ebben a világban, hisz a testalkatunk, és minden hasonló jellemzőnk a megnyitó-kori állapotból valók, idebenn nem változik. Az, hogy odakinn csont-meg-bőr kategóriában vagyok, az már más tészta. De lehet, hogy csupán amiatt, mert az infúzió az alkoholmentes?
Akárhogy is, de a bújkálás és rajtaütés nekem nem megy. Ehelyett annyit tudtam tenni, hogy kis séta, lehetőleg úgy, hogy ne legyek Yuichi látóterében annyira, és oldalról indítottam a rohamot. Persze nem vittem túlzásba, nemes egyszerűséggel megsuhintottam a nodachit, vízszintesen, nagyjából derékmagasságban. Aztán az, hogy Yuichi kitért-e előle, vagy netalántán egy másik kardban megakadt a nodachi, az már olyasmi, ami nem tőlem függ, hanem a rendszertől és a céhtársam reakcióidejétől. Az előbbi nem tudom, kinek az oldalán áll, az utóbbi viszont ellenem szól. Legutóbb is amikor láttam harcolni, nagyságrendekkel gyorsabb volt nálam.


Statok és miegymás:

Pontozás
Élet: 20 (+0) =20
Fegyverkezelés: 17 (+18) =35
Erő: 16 (+20) =36
Kitartás: 7 (+8 ) =15
Gyorsaság: 16 (+12) =28
Spec. Képesség: 6 (+29) =35
Páncél: (+30) =30

Felszerelés
Fegyver: Lángoló Nodachi ( +12 Erő +4 Spec. Képesség )
Rúna: Egyedi Mindenes Rúna ( +2 Erő +2 Kitartás +4 Fegyverkezelés +2 Gyorsaság +2 Spec. Képesség )
Testpáncél: Birkózó Páncél ( +4 Erő +20 Páncél )
Sisak: Holdsugár Diadém ( +2 Fegyverkezelés +5 Spec. Képesség +10 Páncél )
Csizma: Nyúlcipő ( +2 Kitartás +10 Gyorsaság )
Köpeny: Egyedi Trükkmester Köpeny ( +2 Erő +4 Kitartás +6 Spec. Képesség )
Gyűrű: Harmat Gyűrű ( +6 Fegyverkezelés +6 Spec. Képesség )
Gyűrű: Harmat Gyűrű ( +6 Fegyverkezelés +6 Spec. Képesség )

Speckó tárgyak:
Lángoló Nodachi Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre


// 1 támadás Yuichire, alsó kocka a nodachi tűzsebzése (6-os esetén 6, minden más esetben 0)
// EDIT: Húúúú de széééép nagy luft :/


A hozzászólást Ozirisz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 24 2015, 13:07-kor.

_________________
Párnacsata Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata Vo36oi9303/9700Párnacsata 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24 2015, 13:04

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Nio on Vas. Jan. 25 2015, 20:29

Az hogy Yuichi mellettem volt mindenképpen biztatott, és a legjobbat akartam kihozni magamból. Bár valószínűleg szintben én vagyok legalul, ami némiképpen nem annyira jó hír, de ki tudja. Jó lesz megint az Ő oldalán harcolni. Lopva rátekintettem, amiből erőt merítettem a rám váró megpróbáltatást illetően. Egy jó tapasztalatnak jó lesz, még akkor is, ha veszítünk.
Ezekkel a gondolatokkal mentem be a számomra igencsak furcsa helyszínre. Mindenhol párnák. Így kell kinéznie egy arénának? Méláztam el egy pillanatra, és mire felocsúdtam már Szophie már Yuichire támadt elég nagy lendülettel, illetve Szophie partnere is ugyanígy tett. A lány támadása éppen úgy meglepett, ahogyan a helyszín is. Eléggé furcsa helyen célozta meg Yuichit, ami fájhatott volna, ha be volna kapcsolva a fájdalomérzet.
Mindenesetre nem sokat gondolkodtam, szinte reflexből cselekedtem. Előkaptam lándzsámat cuccaim közül, és támadtam is egyből annak reményében, hogy sikerül valamit produkálnom. Célpontom Szophie volt, akivel gyanítom, hogy valami egészen furcsa kapcsolata lehet Yuichinek. Bár az még kérdéses, hogy milyen fajta ez a kapcsolat. De van egy tippem, hogy kiderül még ma.
Támadásom gyorsasági statjaim és legjobb tudásom szerint hajtottam végre. Nekilendültem és szinte Yuichi vágását követően hajtottam végre. Aki a lány vállát vette célba. Én viszont a szabad oldalát céloztam meg.


14.szint statjai:
Élet:17=>85
Fegyverkezelés:13(+13)=26
Erő:12(+17)=29
Kitartás:12(+2)=14
Gyorsaság:14(+5)=19
Páncél:40

/1. támadás Szophie-ra


A hozzászólást Nio összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 17 2015, 13:27-kor.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Párnacsata Vo36oi2076/2100Párnacsata 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 25 2015, 20:29

The member 'Nio' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Szer. Jan. 28 2015, 16:06

/Izéé.. Yui.>< Most akkor a 42-es sebzést kell néznem, vagy mi? :O/

Válaszul két tökéletes csapást kaptam. Elégedetten figyeltem páncél és életpontjaim süllyedését – amikből egyébként nem rendelkeztem igazán sokkal. Viszont megjelent a mérgezett ikon is a fejem fölött, ez pedig már sokkalta problémásabb dolognak bizonyult.
Odébb ugrottam, és figyeltem, vártam a hatást, de csak nem jött.. Nem éreztem igazán semmit. Közben Ozirisz is támadott, és habár azt hittem, Niot fogja, ő is végül Yuichit vette célba. Nos, igazán annyira nem tartottam fontosnak a dolgot.. Ha segít nekem a kardforgató ellen, az is jó. Habár a lányt is fogni kellene valahogy. Bár még nem kavart fel sok vizet. Víz.. hümm.. Ha már erről van szó, Ozirisz kaphatna egy keveset az arcába, hogy összeszedje magát egy csöppet. Az alkohol hatása lehet a bénasága, pedig megesküdtem volna rá, hogy még segít is neki a harcban.. Na mindegy. Most nem számít más, csak hogy teljes erőbedobással támadjak ellenfelemre, Vezérrel karöltve! …. Vezér? Mi a…? Kifeküdt? Ohh Istenem, a méreg. Eszembe sem jutott, hogy petekre ható is lehet közöttük. Ajjajj, ez bajos. De legalább párnán alszik a kis aranyos. Még egy előnye a pályának.
Közben szemem sarkából láttam, hogy Nio is mozgolódásba kezdett. Akrobatikámmal ügyesen és kecsesen ugrottam el az útjából, végső soron egy párnával hárítva el fegyverét. Egészen necces volt a helyzet, mert így is a párna két részre szakadt, sűrű tollfelhőt bocsátva egy pillanatra magától. Éppen hogy csak elkerültem az újabb sebződést.
Vezér nélkül nehezebb. De még így sem vagyok halálra ítélve teljesen. Nem, ennél többre vagyok képes! Egyedül is.. Valamennyire..
Megpróbáltam aktiválni a képességemet, bár fogalmam sincs, mennyire leszek képes erre. Meg kell hagyni, nem sokat rakok speciális képességre, ahogy a saját erőmre sem. Ezzel a méreggel most egy kissé megleptek. El is döntöttem magamban, hogy talán a saját sebzésemet kellene növelnem majd, ha odáig jutok, hogy az ilyen helyzetek se lepjenek meg legközelebb. Végül oldalra billentem, kitámasztottam a lábam, egy párnát dobtam Yuichi felé zavarásképp, majd a közelébe futottam, és támadtam. Kíméletlenül.
Habár alacsonyka sebzésemmel lehet, Niora kellene koncentrálnom, és Yuichit hagyni Ozirisszal kard párbajozni, most mégis nem voltam képes a lányt támadni. Nem ő volt az ellenfelem.

Élet: (ha Yuinak 42 a sebzése) 141 Hp
Képesség sikeressége esetén Szo + 20 erő. Yuit támadom.

_________________
Párnacsata Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata Vo36oi7666/7700Párnacsata 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 28 2015, 16:06

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Párnacsata 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jan. 29 2015, 12:44


A halovány narancs méregnek pár cseppje veszett csak oda, az is csak a lendület miatt. Csodálkozva néztem, ahogy a lány nem tért ki a kardvágások elől, vagy inkább azt, hogy egyáltalán képes voltam eltalálni.  Majd jött is a lángoló kard, ami elől sikerült kiugranom. Ha talán azt véghezviszi, mint előbb a tűzfújást, biztosan nagyobb eséllyel talál el. De már maga a tény is, én nem tudom eltalálni őt soha nem is fogom tudni. Nio is beért támadása nem lepett meg, hogy Ő is Szophiera méri első csapását. Ugyan sikeresen hárította, és a kisebb toll felhő pillanatra beterítette a légteret. Mielőtt még a földre hullottak és elpixeleződtek. Azonban miért támadott így? Talán amikor Ritát felkerestem este, még mindig az lenne? Kapcsolatépítésnél kezdeményezni kell, és azt hiszem vele sikerült is, barátok tudtunk lenni, amíg.. összeszorítottam a fogaim, miatta is ki kell nyitni a felső szinteket, akkor kaphatja vissza esetleg életét. Jobb, ha megkérdezem tőle, miért.. azt hiszem sejtem. Alkarral védtem a párnát hirtelen visszatértem gondolati világból a támadásra. Legalábbis megpróbáltam, de fél siker. A párna takarásából felbukkanó lány könnyű szerrel akár le is taglózhatott volna, ehelyett azonban egy támadást indított ellenem. Jól sejtettem, ahogy a legtöbb idomárnál a társa jelent nagyobb veszélyt. Mégpedig jelentőset. Ahogy elnézem, amint felkel a farkas végem. Egyet emellett tudok, megéri elkészíteni ezt és vészhelyzetben használni. Talán lenyugtatja így az állatot és a lányt is, ahogyan szundít egyet. Egyet tehetek, mielőtt még megkérdezem. Niora pillantottam örültem, hogy nem Őt támadják. Nem tudom, meddig tudnám megvédeni vagy akár azt, hogy meddig tudná saját magát védeni. Rámosolyogtam, bár nem tudom milyen választ kapok vissza azután, hogy így elbántak velem. Majd rögvest elkiáltottam magam.
- Niji Double! – remélhetőleg felbukkant a katana, hogy megzavarja a szemben állót, s újabb két vágást indítottam meg Szophie felé. Továbbra is torzóra koncentrálva és felkarjaira. Könnyed vágásokkal tarkítva őt.

Életerő: 88/125
Páncél: 0/70


//igen 42 sebzés volt. Ha képi sikerül úgy 51-es sebzésre ugrom erre a körre találatonként.
//Kettő támadás Szophiera és képesség próba. (a stat. növekedés miatt csak a sebzés változik)

// képi és találat is luft.


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 29 2015, 12:52-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata Vo36oi4298/4400Párnacsata 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 29 2015, 12:44

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4767251444_0f76bf2817_s Párnacsata 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Párnacsata 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Feb. 01 2015, 22:24

Nem lepett meg, hogy Yuichi simán kitért a támadásom elől. Ami viszont inkább, hogy Vezér miért lustult el ennyire? És miért mindenki Szophiet támadja? Sok a kérdés, de kevés a válasz... Erre inni kell még egyet... Elő a whiskeys üveg, aztán egy emberes húzás az említett üvegre, aztán üveg vissza a korábbi helyére, az inventorym mélyére. Bár, amilyen szükség van rá, lehet, hogy célszerű lenne az övemen tartani... Végülis, nem egy, nem két embernél láttam, hogy az övére vannak felaggatva a potionok, és a kristályok, meg az ilyesmik, amik a harchoz kellenek. Az én esetemben az üveg indokolt lenne ugyanezen okból kifolyólag. Segít kitisztítani a fejem, segít elterelni a gondolataimat a múltról. A múltbeli események, a rémálmok, minden, ami megakadályoz a koncentrálásban. Csak persze mértékkel kell inni, mindenki mondogatta. De senki se mutatta be, ki az a Mérték, pedig olyan szívesen iszogatnék vele... De hát, ez van. Amennyit járok a Black Ironban, ha eszembe jut, majd megnézem, van-e ilyen játékos Aincradban. Persze, csak ha eljutok az M betű közelébe is, mert hát... vagy az A, vagy a J betűig jutottam, szóval... nem túl valószínű.
De egyelőre itt vagyunk, az arénában. Győznünk kell, és ahhoz már az alap töltésem meg is van, csak hát... Yuichi jóval gyorsabb, mint kellene. Félreugrik a támadásom elől, és még mire kettőt pislantok, Szophie is megkapta a magáét, szóval... túl gyors. Vajon mi a titka? Hmm... ha még mindig potionokkal foglalkozik, lehet talált valami elixírt, amitől ennyire fel tud gyorsulni... Végülis, a növények csodákra képesek, nem véletlenül árulják a sikátorban a faeno leveles cigit, vagy a vörös vagy barna gombát, meg a hasonlókat. Bár ezt a végletet nem nézem ki a srácból, de az tény, hogy a kinti világban is a legjobb gyógyszerek, orvosságok a természetben fellelhetőek. Ebben a világban pedig ezek a dolgok a HP visszatöltő, statnövelő és hasonló hatású készítmények.
Nah akkor felkészültem a harcra, és vele a kudarcra, újabb roham Yuichi ellen, hadd legyen neki mit hárítani. Egy szép egyenes vágást próbáltam megejteni rajt derékmagasságba, aztán majd elválik, mi lesz. Vagy félreugrik, vagy hárítja a kardjával, vagy csak egyet lép oldalra, és szépen végignézi a kard ívét külső szemszögből, vagy épp amihez kedve szottyan, de szinte biztosra veszem, hogy ki fog térni előle...


// támadom Yuit, alsó kocka a nodachi tűzsebzése, ha 6-os akkor +6 tűzsebzés

Edit: 36 + 6 tűzsebzés, össz 42
csak inni kell, és máris könnyebb


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 01 2015, 22:29-kor.

_________________
Párnacsata Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata Vo36oi9303/9700Párnacsata 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 01 2015, 22:24

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Párnacsata 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Nio on Hétf. Feb. 02 2015, 13:40

Támadásom totális csőd volt, hiszen egy párnát találtam el nem pedig a lányt, ami némiképpen lelombozott, de várható is volt. Elvégre szinte biztos vagyok benne, hogy van némi szintkülönbség közte és köztem, ami miatt van egy olyan érzésem, hogy még sokat is kellene gyakorolnom még.
Ugyan fülemig elvörösödtem egy pillanatra, és csak nézni tudtam egy röpke ideig, ahogy Yuichi állja a sarat... ekkor jöttem rá, hogy még nem messze vagyok Yuichitől, és attól, hogy frontharcos legyek. Ég és föld a különbség. Ha ebben a csatában nem Ő lenne a partnerem, akkor már régen feladtam volna, de ez alkalommal nem fogom. Ez még csak az első támadásom volt. Még csak most kezdődött. E gondolatok és Yuichi mosolya kellett ahhoz, hogy ismét erőt merítsek magamon, és ismét támadjak lesz ami lesz.
Yuichi Szophiet támadja sokkal sikeresebben, mint én. Illetve Yuichit mindenki támadja, elvégre nagyobb a szintje, mint partnerének és tapasztaltabb is, így nem is csodálom. Meg persze egy dolog is lapulhat a háttérbe, amit én nem tudok, és lehet hogy tanácsos nem is tudnom, de azt nagy Ő eldönti... ezt félretéve teszek még egy próbát. Lehet, hogy célszerű lenne Oziriszt támadnom, de ahogy nézem Yuichi Szophiban látja a...
Untam meg a taktikázást, és indultam meg ismételten a lány felé. Nem az erősségem az efféle gondolatmenet, így inkább reflexből cselekedtem annak reményében, hogy nem egy párna életét fogom elvenni megint.


//Ismételten Szophiet támadom, amennyiben sikerül...

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Párnacsata Vo36oi2076/2100Párnacsata 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.