Párnacsata

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 02 2015, 13:40

The member 'Nio' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 08 2015, 15:07

Mindannyian csendben voltunk, és csak a harcra koncentráltunk. A megfeszült csendben csak a lélegzésünk, a nyögéseink, és a fegyverek csapódása hallatszott. Ez nem jó, nagyon nem. Hiszen így teljesen úgy tűnik, mintha vérre menő küzdelem lenne. A nézőtéren is, mintha egyre inkább lázas tűz gyúlna az emberek szemében, miközben minket néznek. Pedig csak gyakorlunk, vagy mi a fene.. Legalábbis ők úgy tudják. De elnézve a harcot, nagyon nem keltjük azt a látszatot, pedig én csak Yuichit akarom büntetni, és csak egy egészen kicsit, egy egészen finoman. Éppen csak annyit szeretnék, hogy valamit megmozgassak a fejében. Aztán legközelebb is ugyanilyen feltűnően, ugyanilyen picikét akarom büntetni, és mindig, mindig, szépen lassan, belecsorgatva a mérget a gondolataiba. De ez így nem fog menni. Már elástam benne a bűn magvait, most már vehetnénk lazábban, vagy ha úgy nem is, azért tehetnénk úgy, vagy mi a fene.. Hisz mi csak gyakorlunk. Rolling Eyes
- Hehehh, össznépi Szophie és Yuichi gyűlölet van? - álltam meg egy ponton, és mosodtam el, miután kikerültem a kardforgató fiú és Nio közös, majdhogynem egyszerre indított támadását. Még jó, hogy akrobatikám megengedi, hogy mélyebbre hajoljak, elbukfencezzek, és gyorsaság pontjaimmal karöltve igazán mozgékonnyá tud tenni. Meg a párnácskák is segítségemre vannak. Még a föld is puha általuk.
Közben Vezér lassan eszmélni kezdett az eddigi bágyadt alvásból, de ezt én közben még nem igazán vettem észre.
- Nyohm, olyan csöndben vagyunk. Ez nem annyira tetszik. - húztam el a számat, majd felemeltem az ostorom, és megcsapkodtam vele Vezért, de persze csak egészen finoman, inkább csak aprócska csípésként.
- Ébresztő. - dúdolgattam. - Legalább veled hadd beszéljek. - és lám, a farkas hallgatott rám. Nyohm, úgy tűnik, az ostor ébresztő hatású, vagy talán a méreg hatása múlt el.
- Beszélgetni-beszélgetni. - ingatta a fejét lemondóan. - Épp harcolunk, nem beszélgetek. - jegyezte meg morcosan morogva, majd kinyújtóztatta tagjait, végül támadást indított meg Yuichi ellen, hisz számára azóta sem változott a felállás. És egyébként nekem is célom volt, hogy őt támadja.
Közben én pedig Niot próbáltam megtámadni.

/Vezér: mínusz 13 Hp
Erőm növekszik 6-tal.
Szophie: 141 Hp

Első kocka Vezér, támadja Yuichit 66 sebzéssel.
Második kocka Szo, támadja Niot 19 sebzés. /

_________________
Párnacsata - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi7666/7700Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 08 2015, 15:07

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s Párnacsata - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 10 2015, 22:16

Szophie éppen eltudott siklani Nio lándzsa hegye elől, valamint ezúttal a vágásaimnak is csak a levegőt hagyta hátra, hogy azt cakkozzam össze, ne a ruháját. Rámosolyogtam Niora, bár még mindig óvatosan, nem értettem, miért ennyire engem támad és miért így? Kicsit megpihenve rávilágított arra tényre, ami első kör óta feszélyez. Túlságosan eldurvult a gyakorlás, sehol egy olyan megindított támadás, ahol nem azt várom, hogy életerő csíkot vonjak le, hanem csak egyszerűen, próbálja meg védeni. Első pillanattól kezdve beindult egy védelmi reakcióm, és rossz döntést hoztam.
- Sajnálom - mondtam és álltam meg egy pillanatra. A rúgásra nem akartam rákérdezni, azt hiszem ezt barátnőmmel kell megbeszéljem. Hisz nem értem a mivoltját, később pedig vele is, hogy miért tette. Valamilyen formán fájdalmat okozott, de ezek szerint én is, csak tudnám mivel? De talán az ok mindegy is, a fájdalom az rossz bármilyen esetben, én pedig túlon-túl konfliktus kerülő vagyok ahhoz, hogy ezt tisztázatlanul hagyjam. Tényleg sajnálom bármit tettem. Szememmel a farkast kerestem, aki szerencsére, még mindig fekszik. Egész hatékony ez a formula.
Ozi láng sebzése örülök, hogy nem lángcsóva ként terített be, jobb volt így, hogy végig hasított rajtam. Viszont egy biztos, támadása remekelt és a kardja felettébb figyelem felkeltő. Megérdemelt volna meghajlást, de tulajdonképp ez volt az igazi Ozi, tudom, ha én próbálkoztam volna, sosem találnám el. Az a bajnokság óra, őt talán még inkább kerülöm, a céhházban, mint mondjuk Hermitet. Győztem egy démonom felett, és akad még egy pár. A cápa harapást nem kedvelem, továbbra sem.
- Nio, próbáld meg elvenni tőle - hajoltam közel hozzá, és szám szélét Ozi irányába húztam kétszer. Nem akartam többet mondani, hisz még most harcolunk először, együtt emberek ellen. Összhangunk megvan, csak gyengék vagyunk ellenük, ők pedig kedvesek, hogy nem Niot támadták. Viszont Ő mire gondolhat? Végülis így kizárták a harcból eddig, mintha itt sem lenne, remélem nem így érez. Igyekeztem biztatni, hisz a felém tartó farkas agyalok, túl gyorsan jönnek.
Kezemet feltartva kardlappal próbáltam visszalökni a farkast, aki nem engedett, marcangolta csuklóm, míg el nem engedtem a kardot. Támadását védte a rendszer.
Megint lassú voltam, hiába láttam a mozgását, már nem tudtam aktiválni a meglepetés képességem. Az ostor csapás is talált, mire a gyomrom megmozdult, de már nem tehettem semmit. Nio egyedül maradtál, mindent bele, szerelmem.
Lehuppantam az egyik fehér párnára és néztem kedvesem mozdulatait. Csak neki drukkoltam, hogy minél tovább jusson. Mosolyogva.


//életerőm nem maradt, így kiestem, de maradok még nézőnek Smile Képesség használatot tervezett yuichi Nio védelmében, de végül nem dobtam a kockával, elképzelt világban lehetségesnek látom, azonban a szabályokkal ez már ütközik így nem dobtam képesség kockával.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi4298/4400Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Feb. 14 2015, 17:28

Valami csoda folytán a támadásom betalált, és még a rendszer is rásegített a tűzsebzés terén. Felettébb meglepődtem, hisz az előző támadásom elől olyan könnyedén kitért Yuichi, hogy öröm volt nézni. Most viszont épp oly könnyedén találtam el. Vajon hagyta, hogy eltaláljam? Vagy csak gondolatban máshol járt? Vagy mi történhetett? Nagyságrendekkel gyorsabb, mint jómagam, és nem hogy kitérni lett volna ideje, hanem még futhatott volna két kört is körülöttem, aztán egy embereset visszatámadhatott volna. De valamiért nem tette, és még csak ki sem tért. Aztán Vezér marcangolását is megnyerte magának. Mintha elhagyta volna a szerencse. És ennek nem szokott túl jó vége lenni, mert akit egyszer elhagy, annak már édes mindegy. Saját bőrömön tapasztaltam, és őszintén remélem, nem valami hasonló útra fog kerülni Yuichi is...
Apropó, lángoló kard. Igaz, normál esetben fájdalomérzet nincs, legalábbis fizikai értelemben. Hiába kapja az ember a sebzéseket, nem érez semmit, és részben ennek hála tudnak egyesek álmukban megölni másokat. Viszont, ami most eszembe jutott, vajon a tűzsebzésre is vonatkozik ez a fájdalommentes szabály? Hogyha nem, akkor mindjárt meg is van az egyik lehetséges oka, hogy Yuichi miért esett ki azután a támadás után... Remélem, hogy nem okoz fájdalmat, de biztosra nem tudom, most először, hogy ember ellen használtam a nodachit...
Node most a harc ideje van, és az egyik ellenfél kiiktatva. Most jöhet a másik. Vajon Nio erősebb, vagy gyengébb, mint Yuichi? Szophie már el is kezdte támadni, és most rajtam van a sor. Kicsit fújtam, aztán a kardom megsuhintottam a levegőben, majd egy utolsó körbenézés, célpont bemérése, és roham. Rohantam Nio irányába, ahogy a közelébe értem, egy erőteljes suhintás felé, majd rohanás tovább, és egy kis fújás ismét. Különösképp nem foglalkoztam vele, hol érem el, csupán a találat volt a célom, és a helyzetváltoztatás, ami szintén nem árt... Ha sokáig maradok egy helyben, azzal könnyű célpont is lehetek, és hát.. kikopnak a lábam alatt a párnák...


// egy támadás Niora
// alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy, csak 6-os esetén kell vele foglalkozni

Edit: 36 + 6 tűzsebzés, össz 42
Csak én érzem úgy, vagy tényleg változott a kockadobó algoritmus?


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 14 2015, 17:33-kor.

_________________
Párnacsata - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi9303/9700Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 14 2015, 17:28

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Nio on Kedd Feb. 17 2015, 13:47

A támadásom megint sikertelenül zajlott le. És sajnos Yuichi is kiesett és most én jövök. Arról nem is beszélve, hogy szinte semmi esélyem sincs ellenük, tartok tőle, hogy tényleg nagy a szint különbség. Mindenesetre akár vesztek, akár sikerül hozzájuk érnem, ideje csinálnom valamit. Biztos a vereség, de egy kis gyakorlásnak megteszi.
Kezdetbeni apróbb kétségbeesésem után egy apróbb mosolyra húztam számat, és új célpontot választatom, ahogy még Yuichi javasolta. Ezúttal Ozirisz személyébe. Bár a lánytól jobban tartok, de valószínűleg már egyébként se húzom sokáig, de mindent megteszek, amit csak tudok.
Így indultam bizakodóbban és végre legalább egy találat reményében célpontom felé. Talán még csak egyszer használtam újabb késességemet, amit kicsit sajnálok, hogy csak most jutott eszembe, de már mindegy. Legközelebb ígérem Yuichi, hogy ügyesebb leszek! Sokkal ügyesebb.
A többiek mellett szinte eltörpülő alapsebességemmel futottam Ozirisz felé, majd le is csaptam. Lándzsám hegyével viszont nem magát Oziriszt támadtam, hanem kardjára csaptam le egy röpke pillanatra, majd egy kecsesebb mozdulattal visszafelé ugrottam kicsit messzebb mit eddig voltam. Ha tervem sikerült, akkor Ozirisz kezéből kirepült fegyvere és a következő körben csak Szophitól és petjétől kapok egy-két sebzést a már egyébként is megcsappant életerőm rovására.


Élet: 64/85
Páncél: 0/40

//Másodig spec. képességem használata Ozirisz ellen, ha talál a következő körben nem támadhat

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi2076/2100Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 17 2015, 13:47

The member 'Nio' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Szophie on Szer. Feb. 18 2015, 19:10

És Yuichit ki is ejtettük. Még mielőtt akárki is képes lenne beszédbe bonyolódni, vagy elhitetni a tényt, hogy ez egyáltalán nem vérre menő küzdelem volt. Remek. Most biztosan mumus vagyok, vagy ilyesmi. Egy gonosz néni. Jó, mondjuk tényleg az vagyok. Egy félelmetes ember, aki ennek ellenére nem testesíti meg azt a bizonyos vörös hajú nőszemélyt, sokkal inkább illik be egy deszkának, ahogy Ren mondaná. Egy szürke kis léc vagyok. Nem mintha ezzel sokat tudnék kezdeni.
Már csak Nio maradt. És ő pedig úgy döntött, stratégiát vált. Igazság szerint az elején féltem ettől a harctól, és attól, hogy esetleg kevés az esélyünk. Most viszont úgy érzem, egyszerűbb, mint akkor hittem volna. Nio könnyű préda, főleg így kettőnknek Ozirisszel. Vagy számoljunk hárommal, Vezérrel. És most, hogy Yuichi kiesett, a támadásaim száma is jelentősen megnövekedett. Hiába akarnám most azt a látszatot kelteni, hogy nem akarok komoly harcot, nem fogok ez miatt veszíteni. Most, hogy elhatároztam, komolyan fogom venni a dolgokat, nem engedhettem meg magamnak játszadozást. Legalábbis nem ilyen szinten.
- Sajnálom, Nio. - mondtam szívből, tényleg sajnálva a lányt. Hogy azért, mert megverem-e, vagy azért, mert olyan fiúval állt össze, amilyennel, azt nem feltétlenül tudom elhatárolni. Ez a két érzés valahogy egyszerre volt jelen a kifejezésben.
Úgy tűnt, Ozirisz is remekel ma. Tényleg szüksége van rá, hogy harcoljon! Tényleg szüksége van rám, mint barát! És nekem is rá! És nem csak a csatatéren. Habár éppenséggel ezt a helyet találtam a legmegfelelőbbnek. Valamikor mondjuk elmehetnénk egy vacsora és egy üveg whisky mellett beszélgetni. Valamikor, amikor olyan állapotban leszek.
Újabb sóhaj hagyta el a számat. Ideje a vége felé lökni a harcot. Vagy teljesen rátenni a pontot az i-re. Bólintottam Vezér felé, majd megrohamoztuk szegény lányt.

/Yui kiesésével 3x támadhatok körönként. Niot támado én is, Vezér is. Vezér első 3 kocka: 3 x 66 sebzés, Szo második 3 kocka, 3 x 13 sebzés./

_________________
Párnacsata - Page 2 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi7666/7700Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 18 2015, 19:10

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s Párnacsata - Page 2 4767250438_224285ea8b_s Párnacsata - Page 2 4766612103_86ee832108_s Párnacsata - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s Párnacsata - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Feb. 18 2015, 20:06

Párnán ülve már egészen más szögből látszódott a harcunk. Így pedig, hogy nem tudom védeni Niot egészen furcsa, de kíváncsian vártam, hogyan harcol tovább. Szophie elejétől beleadott ,mindent, és igazán nem értem miért úgy. Mit tehettem ellene? Talán nem tetszett neki a karácsonyi ajándék? Nem tudom.. fogtam meg mindkét kezemmel a fejem. Szemem viszont továbbra is a terepen tartva, bármikor megugorhat Nio, addig viszont fejtegethetem, hogy miért és miért és miért? Az már bizonyos, hogy valami nagyon csúnya dolgot tettem ellene, hisz, míg életemben voltam, addig nem kaptam ilyen egyértelmű magyarázatot tetteimre. Bár a tetteimbe belegondolva, azokért inkább puszi járt volna, de ahhoz meg nem tartoztam a menő srácok közé, sem a vakmerők közé. Egyszerűen csak mosolyogtam, mert lelombozhatatlan kedvem volt, és van is? Ha Niora nézek igen, egyértelműen, ha Oziriszre, attól pedig elmegy az életkedvem, hogy lehet ennyit inni? Jó volna beszélgetni vele, hisz száját még nem láttam máson, csak üvegen, valahol az üveghegyen túl.
Azonban mozgásra lekaptam kezem halántékomról és vártam, egy gyönyörű találat, a lándzsával. Felugrottam félig, de aztán visszaültem helyemre. Elvesztett életpontok alapján a lány kétszer olyan veszélyes, főleg a farkasa miatt és gyorsabb is nálam. Nio tarts ki, szorítottam neki.
Azonban az elkövetkező támadások, nem vétettek, hamar felvillant az őt körülvevő sebezhetetlen fal is, hogy megakadályozza a fatális támadást. Valamint az ezzel járó másik csapat győzelme. Kudarc vagyok kudarc hátán, ezt most láthatta Nio is és és céhtársak is. Bár a fiú többet is tud róla, mennyire képtelen vagyok célt találni karddal. Ami eredetileg véremben kellene lennie.
- Szép támadás volt - fordultam Niohoz, míg felkeltem a párnáról közben kézbe véve egy másikat - és gratulálok a győzelemhez, örömmel harcolnék máskor is, talán hosszabban - mosolyogtam rájuk. Majd a párnát két kézre fogva, egy gondolat járt eszemben, dobd el.. dobd nekik.. dobd nekik.. nem érhet így vége.. de nem. Minden bizonnyal Nionak is lesz kérdése, míg a válaszról fogalmam sincs. Szophie pedig elég megacélozottnak tűnik, hogy a farkasát küldené vissza a párna helyett. O.. kiütném a kezéből a piát. Nio pedig Ő biztosan visszacsapna vele és kezdetét vehetné a párnacsata!

Ehelyett keze felé nyúltam, ha engedte, akkor meg akartam fogni a kezét, hogy elhívjam egy hosszabb sétára. Lesz miről beszélni
ninja

// Köszi a csatát, Nio máskor dobj a római kockával is, azzal tudod érvényesíteni a képesség aktiválást Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi4298/4400Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Feb. 21 2015, 13:41

Még meg is lepődtem, hogy mennyire belejöttem a harcba, két egymásutáni találat, ráadásul úgy, hogy a nodachi lángjai is kifejtették hatásukat. Először Yuichi ellen, majd Nio ellen is. De ahogy szokott lenni, ha valami jó történik, valami rossz is fog, hogy a világ egyensúlya fel ne boruljék'.. vagy valami ilyesmit mondanak a nagy bölcsek, bár kétlem, hogy az egyensúly olyasmit takarna, amiket átéltem az utóbbi hónapok alatt.
Alig, hogy elgondolkoztam, és alábbhagyott a figyelmem, Nio ezt ki is használta, és amíg én csak néztem ki a fejemből, addig ő egy laza és elegáns mozdulattal kiütötte a kardot a kezemből. Pár másodperc hatásszünet, avagy csak néztem ki a fejemből, hogy most ez mi ez...? Aztán néztem körbe, mint a koboldok amikor csirkét lopnak, és valahogy az az érzésem támadt, hogy valami határozottan nincs rendjén. Konkrétan nem tudtam, mi okozta az érzést, és újabb pár másodpercig csak néztem ki a fejemből. Majd eszembe jut, gondoltam, és ráhúztam a whiskeys üvegre. Aztán ismét megvilágosodtam, ahogy egy pixelrobbanás hangja ütötte meg a fülem, és odanéztem. Egy párna maradványai szálltak az ég felé, egy másikból pedig füst és pixelek gomolyogtak, és ott volt a párnák közt a nodachi... Na, akkor esett le, hogy miről is feledkeztem meg. Lehet rámférne egy kiadós alvás, bár az elmúlt hetek-hónapok tapasztalatai alapján csak bóbiskolás-rémálom-felriadás szentháromság jutott számomra..
Sietve megindultam a kardom felé, és felvettem, mielőtt vagy lebontja a teljes díszletet, vagy pedig a nézők közül valaki fel nem kapja... Közben Szophie és Vezér is támadt, és hamarabb véget ért a harc, mint hittem. Csak most kezdett érdekes lenni, és már vége...
Általában így van, minden, ami jó, eltart egy darabig, de csak akkor kapunk észbe, amikor már mindez a múlt. Bár jelen esetben a harc megismételhető lenne, de amik nyomasztanak, az már visszafordíthatatlan és megismételhetetlen. Kegyetlenek a Párkák, akik gondolnak egyet, és elvágják valaki életének a fonalát. Mintha ez lenne náluk a tombola, fogadnak, vágnak, és míg ők jól szórakoznak az emberéletekkel, addig mások nem épp szórakozásként élik meg. Ha megélik. Inkább a Párkák is járnának el kocsmába, mindannyiunknak jobb lenne...
Miután összeszedtem a kardom, odasétáltam a többiekhez.
- Köszönöm a harcot, méltó ellenfelek voltatok. - majd Yuichi felé fordultam - Örülnék egy visszavágónak, a szerencse forgandó. Legközelebb lehet, ti győznétek.
Lehet, a jövőben fel kéne keresnem Yuichit a potionfőzéssel kapcsolatban? Lehet, hogy tud valami spéci főzetet a rémálmok ellen? Hát, benne van a pakliban, de majd máskor, amikor alkalmasabb lesz az idő...

_________________
Párnacsata - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Párnacsata - Page 2 Vo36oi9303/9700Párnacsata - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 26 2015, 19:03

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 05. 21-én küzdhettek meg.

Jutalmak: 60 exp, 160 arany

Pontok:

Szophie / Ozirisz +50
Hayashi Yuichi / Nio -30
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Párnacsata

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.