Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Go down

default Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Szer. Május 07 2014, 13:22

// A KT-ért csak Raven kap jutalmat.
Raven: Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat //

Az üzenetre a következő választ kapod: "11-es szint, Taft északi kijárata." Semmi címezés, semmi elköszönés. Mikor odaérsz a városkapu melletti falnak támaszkodva pillanthatod meg a férfit. Arcáról a nyers unalom ró le, amikor rád pillant.
- Hoy' - szólal meg, majd sétálni kezd az erdő felé.
- Ne vedd sértésnek, de ne akard megtudni mennyi gyenge játékos hiszi azt, hogy van esélye ellenem. Unalom, egyik sem jelent kihívást. Támadnom sem kell, a meccs általában addig tart, ameddig a potion készleteik. Siralmas. Remélem, hogy te nem vagy gyenge, de valószínűleg csak félrebeszélek, tehát csak essünk túl rajta.
A ködös erdőben nekidől egy fának, majd aktivál egy képességet, aminek köszönhetően pikkelyek veszik körbe a bőrét.
- Remélem nem gond, hogy képességgel kezdek, csak nem akarom fölöslegesen elhúzni a harcot. Támadhatsz, ha gondolod.
Tette hozzá, miközben teljesen unott arccal várja, hogy megtámadd.


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 18 2014, 11:35-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Pént. Május 16 2014, 15:13


Egyvalamit biztosra tudtam: megőrültem. Pontosan fogalmam nem volt, arról, miért csináltam azt, amire elszántam magamat, de nem is számított - legalábbis nem annyira. Tudtam, hogy őellene nem lehet esélyem, ám az, hogy valaki el akarta venni a címemet, a szokatlannál is jobban sértette büszkeségemet - már ha volt olyanom. Még azzal is tisztában voltam, hogyha kiállok ellene, nem kérhetek segítséget a barátaimtól: sem a hűséges lótól, sem a vidám és jó modorú oroszlántól. Jókora hátránnyal indultam, de nem érdekelt. Kíváncsivá tett egy olyan idegen, aki igencsak nagy befolyással bírt, és az erejét nem arra fordította, hogy a fronton harcolva segítsen a többinek, a szintek megtisztításában - pedig ilyen nagyszerű játékosokkal sokkal hamarabb ki lehetne vinni a Sword Artot. Kíváncsi voltam, vajon miféle ok miatt nem akartak kijutni - vagy ha nem is, hát a segítségadást határozottan megtagadták. Egyes idegenek sosem változnak: mindig hihetetlenül ostobák maradnak ahhoz, hogy felnyissák a szemüket. A játék egy átverés, ahol az idegenek hozzájuk fogható ostobasággal ölik meg egymást.
Számos oka volt annak, amiért kihívtam az Áttörhetetlennek titulált idegent, Nabnost, s nem csak merő meggondolatlanságból. Röviden, tömören, de tisztelettudóan fogalmaztam meg az üzenetet, melyben a felhívást fogalmaztam meg - ehhez mérhetően érkezett a válasz: ugyanolyan rövid, tömör, de semmi köszöntés. Nem fűztem túl sok jó modort az illetőhöz, ha már egy csekély kis levélben sem tudott egy "Üdvözöllek"-et mellékelni. Sok minden jött le ebből: egy ilyen alaktól nem várhattam el azt, hogy bármilyen megmozdulást is tegyen a legfőbb ügy érdekében. Nabnos ott várt az üzenetben említett Taft kapujánál, a falnak támaszkodva. Csodálkozva vontam fel szemöldökömet, miképpen őt látszólag untatta az, hogy kihívtam. Ebből kifolyólag engem se tartott többre a számos kihívónál, és amint említésre foghatónak tartotta azt a sok-sok elbukottat, görcsbe rándult a gyomrom.

- Saját kárán tanul az ember. - Vontam meg vállamat. Ha ő, hát én is így. A képessége nem volt túlságosan megdöbbentő, de nem akadt több ötletem annál, minthogy teljesen felfegyverkezve támadjak neki, miután a párbaj kezdetét jelző gong megszólalt. Ő volt az Áttörethetetlen páncél, az tény, de én sem szerénykedhettem, s az első ütés amúgy sem tehetett nála túl nagy benyomást.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 16 2014, 15:13

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Május 18 2014, 11:49

Sayonara (Raven vs. Nabnos) 99c35cc5ca8f043d4cea2ee43d10f671_1963d2bf68d822d271209ab1d1bb2787218b6c54
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 6b289ba5b87629571db5881852f0d6c1_9cd1bb35e6fa98cccd5c9e21da4d82b96a4af44d

Nabnos arrébb lép egyet és kitér a támadásod elől, majd a földre ülve foglal helyet, testét továbbra is zöld pikkelyek borítják.
- Nem kell félned a kinézetemtől. Amúgy meg ne keseredj el, ha itt most elesel. Tudod, mindenki kicsit bénácskán kezdte, sőt, kicsit emlékeztetsz rám. Én sosem voltam túl erős támadások terén, és éppen ezért fejlesztettem ki olyan képességeket, mik a védekezésben segítenek.
Folytatta ücsörgését a földön, kardjával a hátán, majd játszani kezdett a fűvel.
- Realisztikus mi? Unalmas, de mégis realisztikus. Úgy, mint ez a harc. - hátradőlt és lefeküdt ásítozások közepette.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Kedd Május 20 2014, 21:07


Megtámadtam, ő kitért. Nem múlott különösebb ügyességen, szinte megalázó volt azt látni, hogy csak egyet lép odébb, és megúszta a csapást. De ha ennyire páncélos, miért félne egy kis sérüléstől? Kissé felpiszkált az a tudat, hogy még nálamnál is több páncéllal rendelkezik, de az sem igazán az én érdemem volt. Valószínűleg az odakintben nem is számítanának az efféle pontok - legalábbis amiket elmondtak arról, hogyan is működnek ott a dolgok... kicsit beleborzongtam. Nem tudtam másféle életmódot elképzelni, az aincradin kívül. Ismét eljutottam arra a pontra, hogy leálltam eltöprengeni a kinti éltről, ám el kellett hessegetnem az arról szőtt gondolatokat. Harctér kellős közepén álltam, egy olyan alakkal, aki jóval erősebb, tapasztaltabb harcos volt, mint én - még szinttől függetlenül is. Keveset harcoltam a többi idegenhez képest, s sajnos nem mindig bizonyult elégségeseknek azok a pontok, amiket ráosztottam, illetve amiket a felszereléseim adtak. Büszkén viseltem a legpáncélosabb frontharcos címét, de ott se mentem vele túlságosan sokra. Nem jelentett többet egy üres titulusnál, elvégre nem az határozza meg az ember által elért teljesítményét ebben az átkozott életben. Most már rájöttem: mégse olyan ostobák, mint ahogyan azt mutatják.
Nabnos nem úgy festett, mintha kárörvendett volna. Még arra se voltam elég, és valószínűleg az utóbbi hibába esett bele. Elég sokra volt a szintjével ahhoz, hogy nyitott szemmel járjon.

- Ezt úgy mondod, mintha a szintek határoznák meg az embereket. - jelentettem ki, rosszalló hanglejtésben. Igen, tényleg olyan volt. Nem sokat tudtam őróla, mi történhetett vele, de ettől függetlenül tévedett - már az elejétől fogva tévedett. Miképpen ő a porban üldögélt, úgy keresztbe font karral vártam. Sok volt nekem, tudtam, így egy darabig pihennem, s gondolkodnom kellett. Már szinte biztos voltam benne, hogy nem nyerhetek - ettől függetlenül kellett valamilyen terv, amivel bebizonyíthatom: igenis téved az idegenekről kapcsolatban. Tény: ostobák, mint a kő, de kis hányadosuk képesek a hibáikból tanulva a jóra törekedni. Nabnos ítélkezett, pedig még nem is látott harcolni - meg egyáltalán... Tanakodva álltam, miként fogadja válaszreakciómat, miképpen gyorsan kifújtam magamat.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Szer. Május 21 2014, 00:53

Szemeivel egyenesen a tieidbe nézett.
- Érdekes gondolat, de a fejemben még nem fordult meg. - válaszolt röviden, majd leporolta a vállát, s ezután felállt. - A szintek csak azt határozzák meg, hogy az adott embernek mennyire tetszik jobban ez az élet a valódinál. Hidd el, a Sayonara tagjai egytől egyig itt szeretnének maradni és éppen ezért vagyunk jobbak az unalmas közönynél. Lehet, hogy ellenszenvesnek gondolsz most ezek miatt, de jobban tisztelem azokat, kik inkább itt élnének, mint a külső világban. Aincrad világában mindenki egyenlő esélyekkel indul és mindennek vannak logikus kikötései. Az életben hol látni egyenlő esélyeket? Ott nem az első szinten kezdesz a többiekkel együtt, ott a születésedtől fogva korlátozva vannak a lehetőségeid. Ott nem tudod, hogy mi okozza majd halálod, nem tudsz tenni ellene semmit. Elütött egy kamion? Nem, mintha lenne akkora súlyemelés jártasságod, hogy megállítsad. Nincs életcsík, nincs kilogikázás, nem tehetsz semmit. Egy egyszerű szúnyog Afrikában halálosabb lehet egy csorda vadállatnál. Csatlakozásom előtt már megtörtént az incidens és tisztán tudtam, hogy az itteni halál valós halállal jár együtt. Én ezt nem csapásnak fogtam fel, hanem egy választásnak. Dönthettem afelől, hogy ebbe a világba vagy a másikba szeretnék-e csatlakozni. Egyértelműen, hogy nem azt a világot választottam, ahol igazságtalanság vár minden sarkon. A világ szabályait választottam, beleértve a szintezést is. Jó érzés erősebbnek lenni másoknál, jó érzés lenézni és kigúnyolni őket, jó érzés, ha olyannyira jobb vagy másoknál, hogy nincs mi izgasson, hiszen a való életben ezek nem adattak meg nekem. A játékban nem látszik szerencsére, de a való életben egy-két végtag hiányában esélyem sem lenne ellened. Itt viszont a program kipótolja, én meg irányítom. És ellépek mellőled és megalázlak, pedig a játék előtt pokol volt az életem. Jó érzés mások arcán látni azt a reményvesztettséget, mit a kinti létemben nem tudtam levakarni arcomról. - rövidesen hozzátett még két mondatot. - Remélem elég időd volt pihenni. Ha gondolod fel is adhatod, esélyed amúgy sincs.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Pént. Május 23 2014, 23:31


Nem mondott túlságosan újat: ő is itt akart maradni, akárcsak Shu. Még nem mondta ki ugyan, de tudtam, hogy történhetett vele valami az odakintben, amiért ilyeneket állított. Az, hogy már képes volt a szemembe nézni, haladásnak számított. Sok érthetetlen furcsaságot mondott, de csak azért tűnt annak, mert egyszerűen nem jutott eszembe, mi van odakint. Nem hittem neki, amit mondott - mármint arról, hogy Aincradnál rosszabb az odakint. Eddig csak két idegentől hallottam a kinti világról, de mindkettő negatívat látták benne. Bizonytalannak tűntem abban, hogy hinnem kéne Nabnosnak, ám amiket mondott... Shu is ilyeneket állított. Ennek ellenére jóval többet mondott az odakintről, mint bármelyik más idegen, és ez szavahihetőbbé tette monológját. Ettől függetlenül nehezen lehetett elképzelni az életet életsáv, logikázás, harcok nélkül. Ismeretlen föld nevét említette, amit talán csak álmaimban hallottam. És a szúnyog? Ha tényleg veszélyesebb egy szintfőnöknél, akkor az odakintet sokkal nehezebb játszani, mint a saot? Vagy az is csupán a játék, csak éppen bonyolítva van? Volt benne igazság, amit Nabnos állított, de túlságosan cinikusan híresztelte véleményét erről és a másik világról. Keresztbe fontam karjaimat, és tanácstalanul hunytam le szememet. Volt mivel megcáfolni monológját, ámbátor kicsit talán mintha sajnáltam volna - bár korántsem biztos. Beképzelt, cinikus bu... ostoba idegen, semmi több.
- Szóval szerinted ha neked rossz volt az odakintben, akkor legyen másnak is ugyanolyan... ha nem, akkor kétszeresen, nem? Elég primitív elgondolás, de érdekes. - Vettem egy nagy levegőt, majd felvettem vele a szemkontaktust. - Nem szokásom csak úgy visszamondani egy kihívást. Neked sem lesz annyira könnyű dolgod leverni ezt! - A pajzsomra mutattam. Nem, egyszerűen csak el akartam ijeszteni, meg akartam mutatni, hogy nem csak szint alapján lehet felbecsülni az idegent. Ott álltam előtte, volt merszem kihívni a sokkalta erősebbet - még ha ez merő meggondolatlanság is. Tudtam, hogy nekem is megvannak a magam korlátai, ám nem féltem. Miért is kellene? Nem megölni akart, hanem csak lekoptatni - azt viszont nem hagyom. Miután kellően kifújtam magamat, a kardomat megmarkoltam, és újabb rohamra indultam, hogy még ha nem is megsebezni, de fel akartam repeszteni azt az áttörhetetlen páncélt.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 23 2014, 23:31

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Csüt. Jún. 12 2014, 14:02

Megint oldalra lépve kikerülte a támadásod, csupán most kissé meglökte a válladat, ellökve magától, majd mire visszanéznél egy bal horgos repül az arcod felé. Ha talált, ha nem, ráfújt az öklére, majd az orrát a magasba emelte.
- Unalmas vagy. Ez felesleges időpocsékolás.

// Támadás 2 vagy afölött. Ha talál 4-et üt. //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 14:02

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Szer. Szept. 24 2014, 14:22

Nem talált... ismét. A fiú kezdte érezni a testére és lelkére egyaránt nehezedő nyomást, amit mind a fáradtság, mind az erőviszonyok okoztak, de nem hagyta annyiban. Még ha nem is tudott váratlan trükkökkel előrukkolni, jó tanácsot még mindig várt a fantomjaitól, habár ebben a harcban jobban örült, ha ő maga találja meg a problémát orvosló megoldást. Olyan érzés volt, mintha a karjain egy-egy zacskó követ cipelne, s azok súlya a földig húznák. Nabnos tapasztalatához képest a fiú elenyésző tudással és cselekkel bírt. Nehéz, sőt, lehetetlen nyerni ily viszonytagságok közepette. Szeme elől elfújta az izzadt hajtincseket, fél térdre helyezkedve combjára támaszkodott. Valami földöntúli fáradtság vett erőt rajta, amikor szembesült a két fél közötti erőkülönbségekkel. Tényleg ilyen a Sayonara? A többi frontharcos céhez képest... nem, a többi játékoshoz képest túl nagy erővel bírt, s mégsem arra használták, hogy kijussanak. Inkább úgy tűnt - Nabnos szavaiból kiindulva -, hogy minél tovább, de bent akarnak maradni. Bármi is lehetett az ok, a fiú hitt abban, hogy a felek ki tudnak egyezni... még ha mindkét fél hihetetlenül ostobának bizonyult. Nem volt sem pacifista, sem háborús hős, de a legésszerűbb megoldást kereste - és ez tűnt a legjobb alternatívának.
A barátságtalan megjegyzésére Gilbert lesütött szemmel rázta meg fejét, majd egy félmosolyt engedett meg magának.
- Igen. Fejezzük be. De minél előbb. - "Nagy fenét"-arckifejezése azonban pontosan az ellenkezőjéről árulkodott. Mire félig-meddig kipihente magát, felegyenesedett, kardjával az áttörhetetlen páncélnak titulált Nabnos felé mutatott. A küzdelmet még nem adta át a kihívott félnek.
150 HP 112 P

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Okt. 12 2014, 18:46

- Egyetértek. - jobb karját az égbe emeli, majd miközben függőlegesen egyre lejjebb viszi, öklét összeszorítja. A mozdulat végén kissé begörnyed, majd az öklében színtiszta fény keletkezik, ami azután az erein keresztül kezd elterjedni az egész testében. Amint végigér az egész testén, rémisztő kinézetet adva Nabnosnak, kinyitja szemeit, mik színtiszta fehérséget sugároznak. A fény egyre csak intenzívebb és intenzívebb, mintha egy atomrobbanás készülne a környéken. Kezét a fejedre helyezi, megragadva azt, majd másik kezével a gyomrodat célozza meg, mindvégig a szemedbe nézve. Hangja kissé visszhangos jelleggel szólal meg:
- A harcnak rövidesen vége.

// Támadás 2 vagy afölött. Ha talál 4-et üt. //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 12 2014, 18:46

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Szer. Okt. 15 2014, 16:09


Sem az egyetértés, sem a mozdulat nem kedvezett a fiúnak - arról nem is beszélve, amit az utóbbi után Nabnos mondott. A rosszat hamar megsejtette, de nem ekkorát. Persze a két küzdőfél közti szintkülönbség iszonyat nagy volt, a lovag mégsem esett kétségbe. Ha veszít is, tapasztalattal gyarapodik. Fejét kevésbé láthatóan rázta meg, a kard markolatát erősebben szorította, miután sikerült kipihennie magát. Akkor sem adja fel. Küzdeni fog, az utolsó pixelig, s ezzel a tudattal újabb rohamot indított meg az áttörhetetlen páncél felé, hogy a fegyver végével bármily támadható felületen sebet ejthessen.

150 HP; 108 P


A hozzászólást Raven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 15 2014, 16:09-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 15 2014, 16:09

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Nov. 01 2014, 20:53

Kardoddal megvágodd Nabnost és úgy látszik, hogy kissé meg is lepte. Amint a kardod érintkezik vele, abban a pillanatban a bőre pikkelyessé változik, visszasebez, kevesebb sebzést is kap, majd a támadás végezetével vissza is alakul erősen fénylővé. Alighogy tudtad befejezni a támadásod, az erős fényből tényleg robbanás lett, mi egy kis időre teljesen elvakított. Nabnos elvesztette a fele páncélértékét, viszont ugyanennyit is sebzett beléd. Rövidesen ez a kavalkádnyi cselekedet után elengedi a fejed és hátrébb lép egyel.
- Tudod mit? Lehet félreértettelek. A legtöbben mikor meglátnak fényleni, mint valami félisten, akkor elkezdenek elmenekülni, de te nemhogy csak meg sem próbáltad, harcoltál tovább. Díjazom, hogy akármennyire is egy gyenge kezdő vagy, megvan benned az akarási vágy. - ezután rövidesen hozzátette. - Kedves leszek és előre szólok, ha nullára viszem az életed és felugrik a választási opció, én nem foglak elengedni, ez a küzdelem halálig megy.

// 19-et sebeztél Nabnosba.
Nabnos 10-et sebzett beléd.
Nabnos 148 páncélt vesztett.
Nabnos 148-at sebzett beléd.
Nabnos 10 páncélpontot regenerált.
Támadás 2 vagy afölött, ha talál 4-et üt. //

Sayonara (Raven vs. Nabnos) 99c35cc5ca8f043d4cea2ee43d10f671_1963d2bf68d822d271209ab1d1bb2787218b6c54
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 8691a2d99ee1e9665408c27f7b9de6b2_180ab045f45e73d4fc3e7e92f5438e607e58d0cc
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 01 2014, 20:53

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara (Raven vs. Nabnos) 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Szomb. Nov. 01 2014, 21:21


A küzdelem alatt először talált. A lovag félmosolyt engedett meg magának, ami el is tűnt arcáról, amint a törhetetlen páncél, Nabnos hozzáért. Vakító villanás, s a férfi már el is engedte. A fáradtságtól és az ijedtségtől zihált, karjait ernyedten lógatva hallgatta ellenfele lekezelő szavait. Egy gúnyos cöh-t hallatva rázta meg fejét, miközben kimerültségén próbált erőt venni.
- Akkor meghalok.


106 HP;

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Nov. 02 2014, 00:35

Nabnos közel lép hozzád és föntről néz le rád.
- Megéri végigszenvedni? Így képzelted el a halálod? Saját kezűleg olyanra vállalkozol amiről tudod, hogy úgyis elbuksz?
Elővesz egy tövisgyökér kristályt, majd széttöri.
- Gyere és végezz magaddal! - tárja szét a karjait.

// Nabnos 10 páncélt regenerál. 158 -> 168. //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10500/10500Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Phobos on Csüt. Nov. 06 2014, 22:40


- Mindig megéri. - felelte, vállat vonva. - De ha meg kell halnom, az nem most lesz. - Majd azzal a mozdulattal elhajította kardját és pajzsát, jelezvén, hogy megadja magát. Azt követően pedig egyszerűen csak hátat fordított a veszélyes ellenfelének. Értelmetlenség így az életét kockáztatnia... ha valamit el akar érni, azt úgy teheti meg, ha Nabnos egyenlő félként tekint rá. Kellő távolságban elrakja fegyvereit, aztán kézbe veszi teleport kristályát, s igyekszik minél hamarabb eltűnni a szeme elől - már ha ezt ellene hagyja.
Ostoba vagy, Gilbert Kreiss...


//Karakterem önként megadja magát. Szerintem innentől kedve ésszerűtlen lenne folytatni ^^" Minden esetre köszönöm a lehetőséget!//

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Sayonara (Raven vs. Nabnos) Vo36oi10/2900Sayonara (Raven vs. Nabnos) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 07 2014, 16:52

A küzdőteret lezárom.

Jutalom: 45 exp, 120 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara (Raven vs. Nabnos)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.