Mashava City

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Szomb. Okt. 29, 2016 11:28 am

A kérdésemre elég hosszan elgondolkodott, túlságosan is hosszan ami kicsit kezdett zavarni, hiszen ennyire nem volt bonyolult a kérdésem. Hatalmasakat pislogtam amikor megjött a válasz, majd hangot is adtam felháborodásomnak.
-HEE? Ennyi? De,de,de,de biztos van még valami nem? Kiwu, nem mondhatod azt, hogy te egy embert akarsz párodnak?! Pont az a lényeg, hogy idealizáljunk, és kitaláljunk magunknak egy tökéletes pasit, vagy nőt, és a végén biztosan a tök ellentétébe fogunk beleszeretni. Tudod ez a szabály. Nembaj, most már tudod. - kacsintottam rá, - Na szóval én úgy szoktam, hogy elképzelek egy színészt, vagy valakit aki jól néz ki, és kicserélem azokat a tulajdonságait amiket annyira nem csípek. Magasabb lesz, szebb szemei lesznek, nagyobb orra, kisebb füle, hosszabb ujjai, jobb izlése, és mélyebb hangja. és bumm. - széttárom a karjaim, ami lehet nem éppen egy étterembe való dolog, de nem izgat. A levesem kevergetve hallgatom az újabb tényeket, amik kicsit kielégítőbbek voltak, de nem elegek.
- Hmm megteszi. Majd még gyakoroljuk picit a fantáziálgatást, rendben? Megtanítalak rá . - vigyorgok, majd folytatom a levesem, de a következő kérdése annyira meglep, hogy félre is nyelem az adott falatot, és köhögni kezdek. Nem voltam benne biztos, hogy jól értettem a kérdését. De cikinek éreznék visszakérdezni egy ilyen jelenet után.
- Hogy milyennek? - ej végül mégis visszakérdeztem. buta vagyok, nagyon buta.. - Hmm jó kérdés. - picit elmerengtem, legalább annyira hosszúnak tűnhetett mint amikor ő merült el a gondolataiba. Most már tudom milyen.. A kérdésére legszívesebben annyit válaszolnék, hogy egy csodálatos dolognak, de ekkora klisét nem lőhetek el, ráadásul többre tartom,minthogy ennyiből lerendezzük a dolgot. Helyette másik klisét veszek elő.
- Egy csodálatos dolognak. - elnevetem magam. - Nem, csak vicceltem. Nem ennyire egyszerű ez az egész. Szerintem a szerelem egy nehéz dolog. Harc, szenvedés, bugyilopkodás és szimatolás, majd sok szívdobogás, adrenalin, vágyakozás, néha könnyek, és vér meg alkalmanként halálozások is, de ebbe most ne menjünk bele.. Szóval a szerelem egy izgalmas dolog, ami tökre beindít, fantáziálgatsz, meg minden, és ha az illető viszonozza is akkor egy szuperjó dolog. Minden olyan hotpink, és puhupuhu. Megmelengeti a szíved. Jól érzed magad. Szóval azthiszem a szerelmet én valahogy így élem meg. Kicsit lehet ijesztő is picit néha, de megéri a fáradtságot. - vigyorgok mint a vadalma, mit sem sejtek, hogy a fogamra ragadt egy kis barackdarabka..

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Okt. 29, 2016 10:02 pm

Kicsit kezdtem elveszteni a fonalat.Oké, azt tudtam miről beszélgetünk, de amióta szóba kerültem én, vagyis inkább rólam volt szó… szóval, kezdtem kicsit kuszábbnak látni a dolgokat. Azt hiszem nehezebben is válaszoltam, és még nehezebben őszintén… Pedig nem akartam neki hazudni vagy füllenteni… de egyszerűen nem tudtam megosztani vele a saját gondolataimat, csupán az ostoba kliséket, ahogy elképzelem a nagy őt. Hazudnék ha azt mondanám hogy gyenge a fantáziám, vagy ha nem lennének olyan emberek akik jobban bejönnek mint mások. De egyszerűen olyan dolgok fognak meg bennük, amit nem tudom hogy normális-e, így nem mertem valós választ adni. Kicsit úgy éreztem hogy, ahogy közelebb kerültünk, úgy vonultam én inkább háttérbe. Na nem azért mert akartam, szimplán csak bepáráztam. Azt hittem könnyű, menő, sőt átlagos témák ezek, vagyis azok… mégsem tudtam annak kezelni, ami zavart, és féltem hogy ez látszik. Főleg amikor nem tudtam magam normálisan kifejezni, vagy épp… amikor megkérdeztem, hogy szerinte milyen a szerelem… Annyira gáz, és érezem is, amikor torkán akadt a leves és köhögni kezdett. Kicsit meghúztam magam. Gondolhattam volna, hogy ilyet nem illik kérdezni, de már nem tudom letagadni, még gondolatban megpróbáltam átforgatni a szavakat, hogy kijátszhassam a „félre értettél” kártyát, de nem találtam megfelelő… módot erre. Voltaképp picit szégyelltem is magam, bár… volt egy kilengése… a mondatában, amikor úgy éreztem csak elvicceli, de mégis meg volt benne az az egész, az a teljesség érzése, ami miatt úgy érzem hogy tényleg így gondolja. Szokatlan egy szerzet… Viszont, itt megtorpantam, hogy tereljem a dolgot, bele falatoztam az ételembe… de, azt sem húzhattam sokáig. Hiába gondolkodott el ő is. Nekem… ilyen tapasztalataim nincsennek, azt sem tudom, hogy létezik-e, vagy csak beképzeljük? Oké, a hormonok bolondítanak meg, ez köztudott tény… én mégsem voltam még szerelmes. Pedig próbáltam. Szerettem volna megtapasztalni, azt az átható érzelemláncot, amit annyi könyv, film és zene dolgoz fel. Mégis vak vagyok erre a dologra. Vagyis vannak emberek akik tetszenek, tetszettek… de még nem szerettem meg senkit sem.. úgy. Valamint pont ezért éreztem azt, hogy lemaradva vagyok másoktól. Pedig, én mindent meg tettem érte, már szűz sem vagyok… Mit tehetnék még?...
- Én még nem voltam szerelmes. – Vallottam be, majd ittam egy kortyot a vízből. Olyan hülyén éreztem magam, nem is értem… hogy jutottunk el idáig, és csupán azért mondtam el ezt… mert nem tudtam semmi érdemlegeset hozzá fűzni, semmi tapasztalatot… semmit. Egyszerűen nem tudtam mit mondani, mégis úgy éreztem, hogy meg kell szólaljak…

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Szomb. Okt. 29, 2016 10:20 pm

Szépen meséltem, és miután a végére értem is, nem voltam benne biztos, hogy tényleg végére értem a dolognak. Vajon végére lehet egyáltalán érni ennek? Nem vagyok benne biztos. Annyi minden lehet amit elfelejtethettem, az pedig ugyebár nem ritka dolog. Na mindegy is. Reméltem, hogy kielégítettem a lányt, és boldogan szürcsölgettem a levesem, amikor váratlanul, villámcsapásként érkezett a következő kijelentése. Ismét félrenyeltem, majd egy sor köhögést követően felvonyítottam a tőlem telhető legélesebb hangon.
- Hogy mii?! - elkerekedtek a szemeim, és meg kellett kapaszkodnom az asztalban. - Hogy nem voltál még szerelmes? De, de, de mi van a férfiakkal? Csókolózni csókolóztál biztos, és szép is vagy meg formás és... nő is. - megcsóváltam a fejem és végigmértem a lányt. Vagyis azt amit láthattam belőle. Vannak mellei, szép hosszú lábai vannak, amiket persze csak úgy láthatok ha vadul bepillantok az asztal alá. Nem zavartatom magam, felhajtom a szép csipketerítőt. Stílusa is van, tud öltözködni és a haja is szexi. De nem volt még szerelmes?
- Hű. - teljesen ledöbbentem, nem jutottam szóhoz. - Hát ezen sürgősen változtatnunk kell. - én is kortyoltam vizet, ahogyan ő. Csak én picit többet.. mondjuk az egész pohárral benyakaltam.
- Ez hogyan lehetséges? Biztos láttál már kedves, jóképű/csinos embert aki pont téged akart és szépeket mondott, volt pénze jófej családja, meg kedvelte apud. Akkor mi lehetett a baj? Részleteket akarok. Meséld el. Naaa, légyszii. - még toporzékolnék is ha éppenséggel nem ücsörögnék egy kényelmes párnázott széken, egy puccos étteremben. Habár azok után amiket levágtam talán ez lenne a legkevesebb.
- Sőt tudod mit? Mi lenne, ha kipróbálnánk dolgokat amiket a szerelemkor csinálnak az emberek? Tök jó buli lenne! Most már amúgy is randin vagyunk, szóval szerintem csináljunk egy bakancslistát és szedjük össze azokat a dolgokat amikre szükség lehet egy szerelmetes dologban. - előhúztam egy papírt és egy tollat. Néha jobb manuálisan csinálni a dolgokat, így van feelingje, és elétoltam, remélve, hogy ír pár gondolatot a kedvelt dolgairól amiket ő romancsikünek tartana. - Csináljunk listát. :3

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Okt. 31, 2016 4:53 pm

Megtörtént a vallomásom… és nem várt eredményt hozott. Nem várt? Azt azért nem mondanám, de a lényeg hogy egyáltalán nem ezt akartam elérni vele… főleg nem ezt. Megszeppenve fogadtam a kiakadását, érezhető is volt, majd szépen el kezdett pörögni, jómagam pedig el voltam veszve ebben az ügyben. Ha nem olyan listát írnánk, hanem az érzelmeimet kéne felsorolnom, és megmagyaráznom… Hát, az is egy szép sor volna. Hisz ott volt bennem a félelem, frusztrálás, ódzkodás az ismeretlentől… Vagyis nem, azt nem mondanám hogy ismeretlentől… de a tény hogy nem akartam. Viszont ott volt bennem a megfelelési kényszer valamint az a tudat, hogy egy vagány csajszi biztosan benne lenne. Nekem pedig csupán pár percem volt eldönteni mit is kezdjek a kialakult helyzettel.
- Nem úgy értem… - Kezdtem szabadkozni, még mielőtt tényleg félreért.
- Persze, csókolóztam már… és volt más is, de… attól még nem voltam szerelmes. – Vagyis nem tudom, ha szerelem volt az amit akkor éreztem, akkor bizony nagyon nagy képmutatók ezek a filmek, könyvek művek… Vagy velem van a baj… persze azt tudom hogy van, de… akkor is. Ő olyannak tűnik, akit el tudnak varázsolni, sőt konkrétan le tudott írni mindent, ezért is kérdeztem meg tőle ami érdekelt. És még a végén kiderül, hogy ahány ember… annyiféleképp működünk. Amikor kijelenti, hogy ezen változtatni kell, hirtelen nem tudtam eldönteni hogy megsértődjek, vagy örüljek-e neki. Sok esélyét nem láttam a dolognak, hogy majd jön a pálcasuhintás és szerelmes leszek… de igyekszem játéknak felfogni, főleg ha nem unja meg félúton. Mert szerintem meg fogja. Valahol talán még reménykedek is benne, hisz akkor nem derül ki hogy defektes vagyok, ha mégsem sikerül.
- Láttam. És volt, bár nem volt túl helyes… de, elzavartam őket, hogy már van aki tetszik, vagy akivel járok… - Jaaj, kimondva is olyan gyerekes, de megtettem, elmondtam neki… Miért mondok el neki ennyi mindent?... Oké, lehet picit Shu „nyissunk a másikra” tanácsa is benne van, valamint szeretném ha meghallgatnának, foglalkoznának velem… szóval el-ribanckodom magam, az infóimmal. Úgyis csak csámcsogni akar rajtam… Majd a gondolatra picit hátrébb dőltem a székben.
- De, volt akinek engedtem magam… volt, aki egész kitartó volt, bár… csupán azért, nem is voltunk sokat együtt, de én megpróbáltam. Megadtam az esélyt arra, hogy beleszeressek. Nem sirült. – Közöltem, egyszerű nemességgel. És persze ez még mindig nem a teljes igazság… Szeretni valakit, és hiányolni valakit, vagy valakinek a törődését… már tudom hogy, nem ugyanaz. De még mindig nem tartok ott ebben a dologban, ahol kéne… Lehet hibáztam, amikor hagytam magam, mégsem bánom… azt hiszem, ha az sem lett volna akkor most én lennék a huszonéves szűz. Végül ha szűkszavúan is, de megosztottam vele, ami érdekelte, vagy amiről úgy gondolom, hogy érdekli. Majd elkerekedett a szemem és sűrűbben kezdtem pislogni, amikor kijelentette az ötletét. Nos, most körülbelül nálam jöhetett volna a: „Hogy miiii?~” De egy pillanatra megszólalni sem tudtam. Végig kellett futnom, hogy most poénkodik-e velem, vagy micsoda. De nem, máris toll és papír akadt a kezébe, és nekem meg kellett volna szólalnom, sőt nem is… mire kapcsolhattam volna, máris toll és papír volt előttem. Bizalmatlan voltam felé, nem-e bohócot akar belőlem csinálni. Így csupán a kezembe vettem a tollat, de jó pár másodpercig nem került fel semmi sem a lapra… Majd járni kezdett a kezemben a toll, végül pedig elé toltam a papírt, és a tollat.
- Nekem ez nem megy! – Jelentettem ki… hisz, tényleg nem tudtam mit kezdeni a dologgal. Féltem hogy felhasználja ellenem, és megaláz. Vagy.. hogy elrontok valamit, vagy kinevet… úgy… mindentől féltem.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Hétf. Nov. 07, 2016 5:46 pm

Érdeklődve hallgattam, az, hogy már csókolózott és még huncutságos aprósüteményeket is csinált valakivel, vélhetően egy szobában. Boldog voltam, hogy nem kell ilyen mélységig elmerülnünk a témában, viszont abban egészen biztos voltam, hogy ennek a szegény lánynak sürgősen szüksége van egy Junci féle felvilágosító órábara, és egy ingyenes gyorstalpalóra. Elhatároztam, hogy segítek neki, ha akarja, ha nem.
- Keresünk neked egy irtóhelyes valaki ledöf azzal a nyíllal amit azok a picike babucik lődöznek február közepén. - bólogattam elégedetten a tervre - De előtte majd felmérjük a piaci lehetőségeket. Neked a majdnem legtökéletesebbet fogjuk keresni, mert tudod, a legtökéletesebbet nem kaphatod meg mert az az enyém lett már. - öltök nyelvet, majd elnevetem magam a saját imádnivalóságomon és poénkodolásaimon. Micsoda mókamester bújkált meg bennem.  Vártam a kifogásokat, és az ellenkezést amit minden bizonnyal színészkedni fog, és majd miután eleget bólogattam, és elfogadtam a papírosom visszautasítását ismét megszólaltam, széles mosollyal az arcomon.
- Na akkor kezdem én. Szépen összeírjuk a dolgokat, és majd lesz valami. - ekkor magamhoz kapom a tollat, és picit rágódok azon, hogy mit is írjak a papírra, majd gyorsan odaírok valami fontosat.
Szerelmetes dolgok listája:

- Közös iszizés közös üvegből
- szuszizás egy kanapén összebújva
- Almaszeletelés egy holtfényes éjszakán a tengerparton
- Romancsikü dolgok közös nézegetése
Miután elégnek éreztem a dolgot, úgy döntöttem, visszaadom a lánynak a lapot, hogy neki is lehetősége legyen írkafirkálni oda. Direkt csak néhányat írtam kezdésképpen, hátha ő is belelendül és végül egy egész jó kis lista születik majd.
- Na most te jössz. Miután összeírtuk és megbeszéltük a dolgokat, a párhorgászás sikerével ki is próbálhatjuk a legjobbakat. - osztom meg vele az elképzelésem. Szinte már látom is magam előtt a pillanatot, ahogyan Kiwu és egy nagyon helyes, magas fekete hajú, kicsit erősebb alkatú férfi közösen almát szeletelnek, vagy befőttet csomagolnak.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 13, 2016 8:50 pm

Színes érettségi feladatsorok matematikából, középszint - írásbeli - Középszint-írásbeli 2009 maximum kiadó 2166ft
Picit kezdtem magam úgy érezni, mint valami vallatáson, úgy éreztem válaszolnom kell hogy megértsen, és meg is tettem, de kezdtem feszélyezve érezni magam… Főleg, miután kijelentette hogy, pasit akar nekem még találni… Nem tudtam hogy, mit tegyek, nem akartam bunó lenni és leállítani, viszont bele menni sem… Bár, ahogy rápörgött nem is hiszem hogy, értene a szóból… Kezdjem el játszani, hogy benne vagyok? Hátha… megérti… Mehh…
- Attól hogy, találunk valakit, még nem leszek szerelmes egyből… - Jelentem ki, hisz hasonlóval már próbálkoztam, azt hiszem megbántam, hogy erre tereltem a témát.. Bulinak jó.. csak ne vegye komolyan… A poénkodását, egy szemforgatással jutalmaztam volna legszívesebben, de igyekeztem semmiféle negatív gesztust tenni. Szóval csak mosolyogtam… bambán, és bénán.. Végül vissza toltam neki a lapot, mondván hogy, ez nem megy… De nem adta fel, saját maga kezdett el ötleteket írni. Azt hiszem… ez talán neki fontosabb lehet mint nekem… Picit értetlenkedtem is, de úgy voltam vele miért ne. Már csak dacból is megcsinálom… és ő lesz a „szárnysegédem”. Szóval igyekeztem gyávaságból nem meghátrálni, bár szinte nulla esélyt adtam a dolognak, és féltem a csalódástól… de, ha nem hiszek benne, nem csalódhatok, nem? Akkor mégis mi bajom van? …
Vissza kaptam a listát, és szemöldök ráncolva olvasom végig. Szerencsére szépen és olvashatóan ír, így azzal nincs is baj… de a szövege. Igazi kódfejtés jártasság kell hozzá, bár.. azt hiszem értem… vagyis, nem… tuti hogy nem értem.
- Iszizés az a pia? Szuszi az az alvás? Almaszeletelés? – Az utóbbinál fel is pillantottam a lányra, tényleg nem értettem… Vizuális típus vagyok, így szó szerint képzeltem el a dolgot… és oké, nem értek a romantikához.. mert tényleg nem, túlzottan zavarba hoz, és elmajmolom… de, ez? Ez mi, ez? Értetlen vagyok a dolgok felett, és csak remélem hogy, nem csak játszik velem és szívat… Fogalmam sincs, hogy álljak hozzá… Viszont most én jövök… Valami romantikusat kéne kitaláljak… De mit? Mi volna szerinte romantikus? Mi a romantikus mások szerint? Én… analfabéta vagyok ilyen téren. Végül egy kis gondolkodás után, a papír felé görnyedek, ceruzával a kézben… és írni kezdek.

- Tűzijáték, cicák, csokievés, kiállítás, közös játékok. – Tőszavak csupán, azt sem tudom hogy, fogja-e érteni… de sok helyeken, ezt találtam amivel romantikáznak, így jónak kell hogy legyen. Visszatoltam elé a lapot és picit izgultam, miként fogja véleményezni. Valamint a romantikus dolgok nézegetését legszívesebben lehúztam volna… Mert tudom magamról hogy, a megható dolgokon bőgök, és ha bőgök… minden vagyok, csak vonzó nem. De azt majd lecsalom onnan valahogy.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 25, 2016 5:23 pm

Úgy tűnt Kiwi legalább annyira jól érzi magát mint amennyire én is. Csak ő kicsit olyan szégyellősebb és próbálja leplezni ezeket valamiért. De én tudom az igazságot, ismerem a fajtáját, és tudom, hogy nagyon de nagyon megmelengetem a szívét azzal, hogy segítek neki kitörni a bábból, igazi pillangóvá változni.
- Oh hát persze, hogy nem. De mi nem akárkit keresünk neked. Mi szerelmet fogunk neked találni Kiwu! Ez picit nehéz munka lesz, de kitartóak leszünk ezért nem lesz baj. Egykettőre lesz egy lovagod. A paramétereit már tudjuk, szóval azok alapján elindulhatunk. - persze tudom én, hogy azok nem jelentenek semmit, mert hiába a fekete haj szeretete, lehet egy szőke lovaggal lesz dolgunk végül, akit legalább annyira fog szeretni. Türelmesen várakoztam, hogy írjon valamit a csodálatos listánkra, terveket akartam adni neki, elszántságot, és még vágyakat amiket meg tud élni majd. Az én ötleteim jó példának tűntek, hiszen, ezeket is megvalósíthatja kezdésképpen, és mivel ezek bevált technikák, garantált a siker. Amikor visszakérdezett mindig hangosan ühümöztem, vagy a bólogattam neki helyeslés gyanánt. Habár kezdett gyanús lenni, hogy problémái vannak az értő olvasással mert ilyen sokat visszakérdez. De volt ebben valami eszméletlenül édi, ezt a jó tulajdonságai közé sorolom majd. Közben ő is végzett az ő listácskájával.
Nagyon izgatott voltam amikor ismét elém került a papiros, és hogy ne érezze magát rosszul inkább én is visszakérdezgettem.
- Tűzijáték alatt robbanásokra gondolsz? Én egyszer ott voltam az egyik terrortámadásnál Tokyo-ban amikor bombával fenyegették az egyik iskolát. Már nem emlékszem miért.. Csomó tűzszerész rohangált arra, és nagyon ijesztő volt, de volt benne valami hihetetlenül tüzes. Tudod olyan szexi. - majd meg sem várva válaszát máris folytattam a hangos olvasást - Jaj a cicák! imádom a cicákat! Olyan kis husik a picike mancsocskájukkal, ahogyan csomó szeretetet tudnak neked adni velük. Nekem egyszer volt egy cicám, vagyis inkább a bátyám cicája volt, de ez most nem lényeg. Harmadik Erzsébetnek hívták. Gyönyörű fehér bundája volt, de picit sznob is volt.. De hatalmas is volt egyben! Mint egy tigristank. Hmm a csoki jó dolog, a kiállítások miért romantikusak? Oh közös játékok! Tudom én mire gondolsz. Igen. Szerintem is. Ezek jó dolgok! - közben még egyszer végigfutottam a listát, elég hamar lett egy csomó dolog rajta. Elégedett voltam, célom elértem, jöhet a következő lépés.
- Hogy csókolsz?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 27, 2016 7:47 pm

Minden erőmmel azon voltam… érted? Minden erőmmel, arra koncentráltam hogy tartani tudjam a tempót…. De ez lehetetlenség! Vagyis vele az! Vele tuti az! Oké, hogy pörög, meg minden… de, én nem tudom tartani ezt a tempót. Már mindig előrébb jár, és mindig jobban csinálja a dolgokat… Azért, hogy biztosra mehessek… fogtam, és visszakérdeztem. Biztosra akartam menni és nem félre érteni semmit. Mindent… igazolt is, hogy jól gondolom… Bár… az utolsót nem fejtette ki, és valahol, reméltem, hogy nem azért… ><” Kezdtem kínosnak érezni ezt az egészet, pedig még csak bele se merültünk, de máris egy komplett idiótának éreztem magam, és féltem attól, hogy tényleg csak szívat… és csak bolondott csinál belőlem, én pedig ügyes társa vagyok ebben… Hisz mindenben támogatom. A listát visszanyújtottam neki, majd felolvasta, és visszakérdezgetett… Nos, ekkor lettem benne biztos, hogy szívat…. majd még ebben is el tudtam bizonytalanodni! ><” Ez hihetetlen!
- Nem, tűzijáték alatt, a tűzijátékra gondolok, amit ünnepségeken szoktak. – Én úgy tudtam japánban ez népszerű… bár, Aincardban még nem találkoztam vele… szóval, lehet már el is felejtette milyen… És én bizony ha meg sem várta a választ, akkor is kijavítottam. Végül csak nagy és kerek szemekkel, sűrűn pislogva hallgattam végig a mondandóját, és fogalmazódtak meg bennem a gondolatok:
~ Miért adnál ilyen nevet a macskádnak? Harmadik Erzsébet?.... o.o ~ Vagy a játékos résznél… Nos, ott egy kisebb rendszer összeomlás is jelentkezett, hisz tényleg nem tudtam mit reagálni rá, csupán lemerevedve figyeltem, ahogy szépen túllépi nálam azokat a bizonyos határokat… Én pedig tárt karokkal engedtem be… Ahogy eleinte nem, most úgy kezdtem feszengeni a társaságában… És az utolsó kérdése… Villámcsapásként ért.
~ Erre… erre…. hogy lehet válaszolni?~ Csupán tátogtam, mire össze tudtam szedni magam, vagy legalábbis a látszatát megadni!
- Tudod mit? Ha érdekel próbáld ki! – Na tessék!  Ha szívat, akkor meg fog futamodni, mert az már nem fog neki tetszeni… ha komolyan gondolja, sem tuti, hogy bevállalva, viszont! ezek után, visszább fog venni. Ebben biztos vagyok! Hangomban hallhatott némi dacot, de nem rosszallást vagy hasonlók. Tényleg kíváncsi voltam, meg meri-e tenni. Hisz a szíve már másért dobog. :3

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Csüt. Dec. 08, 2016 5:39 pm

- Oh jaa arra a tűzijátékra gondoltál. Miért nem ezzel kezdted, így tökre félreérthető volt az egész. - kuncogtam picit, és odaírtam a papírra még zárójelben a tűzijáték mellé, hogy "ünnepi". Ej, Kiwu olyan kis bonyolult személyiség, néha tökre nem értem mire gondol. Még szerencse, hogy van csacsogóm és meg tudom tőle kérdezni. De mitévő lennék, ha nem lenne itt? Remélem mindig itt lesz, ha fontos kérdésem lesz hozzá.
- Kipróbálhatom? - kérdezek vissza, picit félredöntött buksival, a mosolyom alább hagyott, meglepett a kijelentése, annak ellenére is, hogy tudom milyen kis hunci tud lenni. Felkeltem a székemről, picit előredőltem, át az asztal fölött, számat csücsörítem, de csak egy pöppet, hogy ne tűnjön úgy, hogy egy harcsával készül csókolózni, majd óvatosan egy puszit lehelek a szájára, kezemmel pedig a hajába túrok hátulról, feltéve ha eddig nem kapta el a fejét. Ha viszonozza a csókom, akkor kicsit jobban belelendülök, és aktivizálom magam, és hamar megkísérelem a francia csókot. Hevesen, talán kissé erőszakosan is, de szeretnék mindent beleadni, még azzal sem foglalkozom, hogy egy étteremben vagyunk, és ez illetlenség. Miután végeztem a csókkal, ha eddig nem szakítottál félbe, egyszerűen csak visszaülök a helyemre, és a lapra ráírom, hogy "elfogadhatóan csókol". Ha már az elején ellöksz magadtól vagy valami akkor pedig csak vigyorogva foglalok helyet, és nem írok semmit a papírra.
- Szóval szerintem jobban meg kellene mutatnod a lábaid, meg a ciciket is. Mármint ne vetkőzz itt neki vagy ilyesmi, csak szerintem akinek szép cicijei vannak, annak nem kellene ennyire rejtegetnie. Amid van azt mutasd, és büszkélkedj vele. - támogatóan vállon is veregetem, majd kortyolok egy kis vizet.
- Mi lenne, ha próbaképpen elcsábítanánk Shushut? Vagy Ritsut? Vaaagy Ceart? Timi? Biztos segítenek nekünk, ha szépen kérjük.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Dec. 11, 2016 11:22 pm

Adott volt ez a lány… és fogalmam sincs mihez kezdjek vele… Nem volt bajom, egészen addig ameddig meg nem említettem neki, valami baromságot… és most?... Úgy érzem… bajban vagyok. A mostani viselkedésével… úgy érzem, hogy pillanatok alatt le tudná szívni az összes energiám. Fogalmam sincs mit kezdjek vele, miként visszakozzak… Majd úgy döntöttem, választás elé állítom… és a reakciójára… egyszerűen elkerekedett a szemem. Ez képes lenne így… itt megcsókolni. Szóval a kikerekedett szemeket, hadakozó kézmozdulat követi… amikor megpróbál felém közeledni… Végül, a fejét a tenyeremmel toltam el magamtól, és vissza a székére… ha, kellett. Nem, hagytam hogy megcsókoljon, de egyszerűen szavakkal nem kísértem… a visszakozásom. Ez… képes volna megcsókolni… ><” Még….  mindig nehezen sikerül, felfognom… hogy tényleg. Oké… hogy, én kértem meg… Ő pedig, csak vigyorgott. Zavart…. Én felsóhajtottam, majd úgy éreztem meg kéne szólalnom… de, folytatta a vezetést.
- Nem stílusom. – Válaszoltam… egyszerűen a tanácsára.
- Figyelj… félreértettél. – Kezdek bele.
- Nem… nekem ilyen átváltozósdi… és azért kössz…. hogy, ennyit nézel ki belőlem. – Nem, akarom lekorholni… de, föl akarom világosítani.
- Nem azzal volt bajom… hogy, nem találtam volna magamnak valakit… ha akarok. Hanem, azzal… hogy én nem lettem szerelmes, hiába akartam. – Magyaráztam meg végül… hátha, így megérti. Majd ha még ezek után is felvezeti a kis listáját… akkor így folytatom.
- Shukaku…. egy kislány. – Mondom.
- Ritsu… gyerek… Timi… pet. – Azt…. úgy nem is értem, hogy hozta össze…
- És Cearnak nem jövök be mint nő. – Lőttem, kis sorba… az embereket.
- Valamint… ha, kezdenék is valakivel… nem céhtag volna. Ha összeveszés, vagy szakítás lenne a vége… amit nem tudunk megbeszélni… nem lenne jó, minden nap látni a másikat. – Vázoltam fel, és jöttem rá, mennyire kis élet-tapasztalatlan. Bár… eddig is sejtettem, azt hiszem… Valamint… ezzel menthetetlenné váltam, elvégre nekem semmi sem jó, senki sem jó…. és még csak megváltoztatni sem hagyom magam. Kíváncsi vagyok erre mit lép. Bár... kedves tőle, hogy próbálkozik.... és hogy tényleg. Hisz... még meg is csókolt volna.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 16, 2016 5:05 pm

Én megpróbáltam, majd kedvesen mosolyogtam. Aranyos, hogy ilyen kis szégyellős szegényke. Tetszik. A tanácsom viszont visszautasítja, én pedig szomorkásan nézek vissza rá.
- Muuuu. Olyan mufumufu vagy. Szerintem nem tartod elég sokra magad. Pedig kellene, mert tényleg ilyen hűűű, meg, haa vagy. De ha a cickókipakolás nem tetszik, akkor mi lenne, haaa vennénk majd neked új ruhákat? Van egy csomó ötletem. Tutira állandóan kekszinek éreznéd magad, és garantáltan annak fog látni mindenki. Na mit gondolsz? Jövőhét vasárnap ráérsz? Cool - finoman érdeklődtem nála, nem akartam túl tolakodó lenni, de azt hiszem mégis sikerült annak lennem.
- Jaj ugyan. - legyintek. - A csini ruhák, és a keksziaura az első lépések a szerelemkutatásnak. Tudod ami azt illeti én nagy szerelemológus volnék, és a diplomám is a keksziaura különböző formáinak vizsgálatából írtam. Nekem az a véleményem, hogy ha a huncutságod mértéke ötven százaléknál fentebb kerül, akkor a keksziaurád megduplázódik, és ez fokozza a férfiak vérbőségét, és jobban fog kalimpálni a szívük. Tehát, ezzel azt akarom mondani, hogy ha részt akarsz venni az egyébként elég drága magánóráimon, csak most csak neked ingyenesen akkor oda is kell figyelned rám! Én is tudom, hogy nem a pasifogdosással vannak a problémáid. De hidd el, hogy ha kifejlesztünk neked egy szerelmetes képességet, amivel a kiszemelt áldozataid szívét kitépkedheted, és aprócska bársonnyal kibélelt dobozkákban tárolgathatod. Ugye milyen jól hangzik? Ne aggódj, jó úton haladsz afelé, hogy olyan legyél mint én. - ekkor még egy bátorító vállon veregetést is megkíséreltem. Közben hallgattam az érveit. Igazából azok alapján amit elmondott csak egyvalaki jöhetett szóba.
- Szerintem neked Timidus kell. Tök jól csókol, és szemrevaló sárkány. Szerintem, gyakoroljunk rajta. Kérjük kölcsön Shushutól! Biztos megengedi, hogy velünk gyakoroljon szerelmetességes dolgokat. Neki is hasznos az ilyesmi. Egyszer olyan hevesen megcsókolt, hogy a lábamról is ledöntött Timidus. Habár lehet kezdésképpen Shushu lenne a tökéletes... Hümmmmm Vagy vadásszunk az utcákon? Megtanítsalak arra, hogyan keltsd fel az érdeklődésed? Van egy tuti technikám amit a férfiaktól lestem el.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 15, 2017 9:53 pm

Első gondolatom volt, hogy ehhez a lányhoz külön szótálat kell vezessek majd… Valamint a beszélgetést is kezdtem picit kínosnak érezni vele, ahogy így… egy étteremben, sőt… egy elitnek tűnő étteremben… mondja ki hangosan azokat a bizonyos szavakat. Na jó, annyira azért nem vagyok szégyenlős… vagyis de… ><” de… de mégsem. Bonyolult ez. Mindennek meg van a maga helye és hangulata, ennyi a lényeg. És ez a hely… nem biztosította azt a hangulatot, azt a komfortot… hogy, ilyen nyíltan… beszéljek akár csak a fehér neműkről. Nem ide valóak… És csak húzom a nyakam amikor még csak meg sem próbálja visszafogni a hangját, ezekkel a szavakkal kapcsolatban. Na jó… lehet, pont én érzem hangosabbnak őt, a kelleténél… a szégyenlősségem miatt. Az ötleteitől féltem, viszont… jó csapat és kapcsolatépítő ötlet a vásárlás. Bár tartottam attól, hogy is fogom viselni… de belementem.
- Rendben, a vásárlásba benne vagyok, úgyis szándékoztam menni. – Bár… egyszerre sok ruhára… sajnálom kiadni a pénzt, de jövő hét vasárnapig van időm farmolgatni. De azt is le kell szögezzem, nem a „biztatása” segített erre a döntésre jutni. Razz Viszont… ez a nő… Tipikusan nem lehet komolyan venni, és elhinni azt sem amit kérdez. Hogy lehet pont ő… céhvezér?... Nem, ne érts félre, nem a posztot sajnálom, csupán… nem értem. Miként tud egy ilyen személyiség… egyben tartani egy csapatot. De… lesz még időm, mindezt kitapasztalni, hisz egyre inkább éreztem úgy, hogy hosszú távra terveztem magam, a céhességemre értve. A szövege… mivel eléggé vizuális vagyok, hogy miket is csinál a férfi… szívekkel… csak elkerekedett, szemekkel figyelem, és ismételgetem magamban, hogy nehogy komolyan vegyem akár fél szavát is. Mindshock a csaj, az tuti. Fárasztó is picit, de édes… és irigylem az energikusságát.
- Nagyon bele lendültél ebbe a témába. – Mosolyodok el, hisz kedves meg minden, de erre azért nincs szükségem. Tanácsot kértem, és ribancként vetettem oda ezt a témát rólam. Amit szépen meg is… szóval, kapott a dolgon. Még hogy nem lennék jó ribanc? Csinálnom sem kell épp semmit, és kapom az ívet és a csókokat és persze a bókokat. Miért nem megy ez így a pasiknál is?... A bátorító vállon veregetést nem tudtam mire vélni, de azért jól esett. Viszont illetlenül jobb könyökömmel támasztva az asztalt, ökölben lévő kezemen támasztva a fejem, igyekeztem… fordítani a dolgon, és mindent elsöprő csapást mérni a lányra.
- Mindez szép és jó, csupán egy probléma van. Nem arról van szó… hogy én nem jöttem volna be másnak, inkább arról, hogy… az én vérnyomásomat nem tudták kellően feltornázni. – Mosolyogtam, kicsit kihívóan a szőkeségre. Valamint észre sem vettem, ahogy a szemeim is csillogni kezdtek. Hisz jó ízűeket kortyoltam az italomba pár perce, de azt figyelmen kívül hagytam… hogy, az alkoholos. Vagyis nem vettem észre, amikor rendeltem. Szóval… szédülni még ugyan nem szédültem, sőt a zsibbadtság, és a koordinálatlanságtól is távol álltam még, de… oldotta bennem a hangulatot, ami viszont tény. Az… hogy, maga a mondatom mennyire… is volt valós. Mármint, hogy is történt… lényegtelen volt. Olyan ember… viszont akiért meghalnék, vagy eldobnék mindent… még tényleg nem akadt. Bizgatni akartam a csajt. Azt akartam, akarjon a királynőm lenni. Mutassa meg azt a kekszi aurát, amiről beszél… ne csak a szája járjon.


_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Hétf. Jan. 16, 2017 3:53 pm

- juj de jó! - Egyszer Shu is eljött velem vásárolni, és nagyon jól szórakoztunk, biztos azóta is néha felveszi azokat a ruhákat. Picit tapsikoltam örömömben, elvégre imádok vásárolni, és amit a vásárlásnál is jobban szeretek az a társaságban vásárlás. Kiwu pedig pont ebbe egyezett bele. Nem is tudja mennyire örülök. Majd nagyon odateszem magam, ha eljön az ideje. - Majd jól megkopasszuk a céhpénzünket. - kacsintok a lányra, és már fejben számolgatom is, hogy mennyit is akarok kiadni. Jó lenne néhány pár cipő, mondjuk csizmát szeretnék mindenképpen, és hajba valókat is... Talán közös hajbavalót is vehetnénk majd.. De ennek ötletét inkább majd csak a boltban fogom felvetni, hátha ő is javasolni akarja addig. Tök tuti lenne, olyanok lennénk mint az ikrek! Nem csak a gondolkodásunk, de a külsőnk is hasonlítana.
- Persze, hogy belelendültem, hiszen segíteni akarok neked. Megtaláljuk a boldogságod! Ha törik, ha szakad, vagy ne legyen a nevem többé Jun. - húzom ki magam, közben nem tudok túllendülni fejben Timiduson.. Timidus okos. Nekünk az ő segítsége kellene, és szerintem ő is biztos örülne neki, hogy, ha neki is lenne egy barátnője mint Shunak. A lány szavaira lelkesedésem nem apadt le. Továbbra is rengeteg ötletem volt.
- Ne aggódj. Sok májat és vörösbort kell enned, és pillanatok alatt rendbe fogsz jönni. Utána pedig megfűszerezzük picit az érzéseid, és máris minden rendben lesz! Sőt történetesen pont ismerek valakit, aki e téren hasonlít rád. Mindig is attól félt, hogy neki nincsenek elég érzelmei ahhoz, hogy valakit szeretni tudjon, holott ő egy csupa szív személy. Szerintem meg kell jobban ismerned. Na gyere. Megmutatom, hogy kell ezt csinálni. Pincéér. - visítom el magam, és jött is a fiatal fiúka, kedvesen rámosolygok, és csak annyit mondok - A számlát kérjük. - ő pedig el is tűnik, néhány percre.
- Hazamegyünk. Meg kell találnunk Shu-t. Kölcsön akarok tőle kérni. - már fel is pattantam, és vártam, hogy Kiwu mit reagál.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 22, 2017 7:06 pm

Éreztem mintha egy picit felszabadultabb lennék, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentésséget. Még egy bevásárlást is megbeszéltünk, bár alap volt hogy ilyenekre nem nyúlok a céh pénzéhez, van nekem sajátom is, az pedig jó a kicsiknek vagy fejleszteni… Nálam az nagyobb pioritást élvezett. Majd kezdtek elszaladni a dolgok, és nekem semmi kedvem nem volt utánuk rohanni. Sőt… kezdtem úgy érezni, hogy jobb lesz rövidre fogni a Junal lévő vacsorámat. Amikor a pincért oda rendelte hozzánk, az én részem azonnal át is utaltam, a részemet. Az viszont ahogy Jun felpattant már a legkevésbé sem éreztem jó dolognak, fenyegetettséget éreztem a részéről, és ezt az érzést minél hamarabb el akartam tüntetni. Ha ő fel is állt, én tüntetőlegesen a seggemen maradtam, na meg persze… picit féltem is, hogy meg fogok szédülni… szóval, maradtam a popómon, a könyökömön támaszkodtam és Junt figyeltem, végig hallgattam, majd amikor ismét úgy éreztem, hogy bohóckodik… akkor úgy döntöttem elveszem a kedvét az efféle játékoktól.
- Félreértettél. Segíteni annak tudsz csak, aki kéri. Én nem kértem így nincs is szükségem a segítségedre. Jó lelkűen megosztottam veled valamit, hogy majd csámcsogunk rajta egy jót, de neked nem elég a kisujjam… a karomat akarod, azt viszont már nem adom. – Jegyeztem meg, talán kissé epésen… és várom miként fordítja ki a hallottakat, a saját szája ízére. Biztos voltam benne, hogy megteszi. Eddig háromszor is meglépte ezt, miért pont most ne tenné. Felé fordulva, vártam miként reagál a visszautasításomra.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Hétf. Jan. 23, 2017 10:49 am

Kiwi furcsán viselkedik. Nem hagyta, hogy kifizessem az ebédünket, és mintha picit nyersebb is lenne. Félredöntöm a fejem, és furcsán nézek rá. Végigmérem, nem értettem miért maradt ülve, majd meglátom előtte az ismerős formájú talpas pohárkát, és ha hagyja akkor beleszaglintok, hogy meggyőződhessek róla, hogy a sejtésem beigazolódott-e.
- Kiwu. Szerintem nem kellene többet innod. Gyere, hazaviszlek. - nyújtok neki segítő kezet, mert félek, hogy még a végén fel találna borulni, úgy tűnik vagy nem bírja a piát, vagy pedig túl sokat ivott amíg csacsogtunk, és mindezt eddig észre sem vettem. Picit hibásnak éreztem magam miatta.
- Gyere, menjünk ki a levegőre, van nálam kekszike is, elropogtatunk párat, és dobálgatunk a madárkáknak is. Jó móka lesz. - javaslatot is tettem, remélve, hogy sikerül meggyőznöm róla, hogy hagyjuk itt gyorsan az éttermet.
- Ne mondj ilyeneket. Én segíteni szeretnék neked, mert szeretlek.. Azt szeretném, hogy ennnnnyire boldogságos legyél. - nyújtom szét a kezeimet, picit mosolygok is, de az aggodalom erősebb. Jaj mi lesz, ha kidobja a taccsot? Jaj, csak ne itt, jaj csak ne itt... - Segítek felállni, kapaszkodj. - nyújtok neki kezet. Jaj Kiwu, remélem nem most akarsz lázadozni. Félve pillantok körbe.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Kedd Jan. 24, 2017 6:46 pm


Nem pattantam fel úgy mint ő, és meg sem próbáltam felállni… tüntetően maradtam a hátulsó felemen. Amikor a poharam után nyúlt, egy lomha mozdulattal próbáltam megakadályozni… de, nem sikerült, a lány gyorsabb volt és már bele is kortyolt.
- Hééé, nem illik bele inni a másik poharába. – Ripakodtam rá. Hülye volnék… ha nem tudnám mi folyik itt, és hogy én is picit… elrontottam a rendelésem, és… hogy ő ezt szépen ki is szúrta. Talán ezért viselkedett volna így? Kíváncsi mit tehet meg velem ha részeg vagyok? Hát ezt elcseszted! Ahhoz még nem ittam eleget. Viszont a segítségét elfogadtam és olyanná váltam mint a kezes bárány. Még nyúltam is érte… Időközben picit elkalandoztam, azon agyaltam vajon… mit is tenne meg, vagy meddig menne el.. ha úgy gondolná hogy részeg vagyok. Be voltam ám csípve, de… azon gondolkodtam, hogy rá kellene játszak. Akkor tudom meg az igazi szándékát, ha ő úgy gondolja hogy… magatehetetlen vagyok. És izgalmasnak éreztem a gondolatot. Félelmetesnek is ugyan… de a másik kezébe adni magam, az mindig is érdekes elgondolás volt számomra. Így eldöntöttem. Játszok egy picit! És ha Timit is bevonja? A pet ép elméjűbb mint mi ketten összeadva. Majd amikor „meggyőzött” arról, hogy szeret… és segíteni akar, elmosolyodtam és egy picit rádőltem az asztalra. A szemeim csillogásával nem volt gond, hisz a pia tette a dolgát, én magam próbáltam éberen tartani magam, miközben játszottam azt aki túlzásba esett a piával. Így az asztalon eldőlve picit, elvigyorodtam majd csendesen elnevettem magam. Kerültem azért a feltűnést. És ő bizony úgy cselekedett ahogy szerettem volna. Jaaj, hogy fogom én ezt még szégyellni… Amikor megpróbált felsegíteni, én bele kapaszkodtam, és rá is helyeztem némi súlyt.
- Tudod… - Kezdtem bele halkan…
- Attól tartok… picit becspi…. becs…becsíptem. – Nevettem fel ismét, és a helyzettől is vöröslő arcom, is csak segített nekem.
- O-ohh… - Pár lépés után elkerekedtek a szemeim és lesápadtam… éreztem hogy émelygek, és a részegség ikonja is villogott az állapotjelzőmnél. A kezeim a szám elé tettem, és igyekeztem elfordulni Juntól, és szaporábban… szedni a lábaim kifelé, az udvarra… Azért ezt nem akartam! ><” Először csak levegő jött fel… majd… mintha már ettől is megkönnyebbültem volna? A gyomromban lévő pillangók csillapodtak.. de még féltem, hogy tovább is lesz. Most jött el a pillanat, hogy tényleg elszégyelltem magam, de a hányás elmaradt…
- Elmúlt… azt hiszem… - Jegyeztem meg Junra pillantva.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Szer. Feb. 01, 2017 3:58 pm

Aggódva pillantottam a lányra, kissé kellemetlenül éreztem magam, de amikor elfogadta a segítségemet annak nagyon megörültem és igyekeztem talpra állítani lehetőleg nem túl gyorsan, nehogy rokácskák zuhanjanak ki a szájából. Az nem lenne jó, mert ha rókát látok én is csinálok rókákat és akkor nagyon sok róka lesz..
- Tartalak ne félj - biztatom picurkát, kezét át akarom dobni a vállamon, hogy nekem is kényelmes legyen a dolog. - Jaj tudom. De minden rendben lesz. Van nálam rágcsa, és iszi is, ha kell. Meg foglak.. - ám mielőtt befejezhettem volna és már kezdtem megnyugodni érkezett a következő sokk.. Kiwu váratlanul elengedett, és nem tudom honnan szerzett ennyi energiát de elkezdett szaladni. Egy pillanatig csak döbbenten néztem rá, majd rájöttem, hogy nekem kell segíteni rajta. Széttártam a karjaim, mintha hatalmas ölelést akarnék adni, ezzel lelökve egy vázát egy asztalról és véletlenül belenyúltam egy tortába is, de vészhelyzet van, szóval kit érdekel?
- Megmentelek Kiwu tarts ki! - kiáltom utána, és már szaladok is a lány után, aki odakint az étterem előtt megállt, - Sóhajts nagyokat! - parancsolok rá, és még mielőtt kiértem volna, egy virágvázát felkaptam, a szépséges nárciszokat kilötyködtem belőle, és az üres vázával álltam meg a lány előtt.
- Tessék, kérlek gyorsan csináld. - és elfordítom a tekintetem, remélve, hogy nem kell végignéznem a jelenetet.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Feb. 05, 2017 5:08 pm

Bevallom éreztem némi szégyent, hogy így rászedem szegény Junt és kihasználom a kedvességét. Azt csinálom amit Cear velem. De szemtelenül megtettem én is. Miért? Két dolog miatt. Az egyik… végre nem akar nekem szerelmet találni, a másik… egy kis bünti, és a harmadik… mert tök cuki ilyenkor. És én menthetetlenül élveztem ahogy foglalkozik velem aggódik értem, és a markomban van. Nem ittam annyit hogy róka legyen, ámbár eleget ahhoz hogy ne nézzek ki túl… szépen és lehessen aggódni. Megpróbált felsegíteni, majd az egyik pillanatban kitéptem magam a karjaiból mert… a hirtelen mozgástól tényleg felfordult a gyomrom. Főleg mivel fura kajákat is ettem. Bevallom kínos volt azért, biztos voltam benne, hogy Junci soha többet nem jön el velem vacsorázni. És volt bennem némi kárörvendés is magam felé. Így azt hogy mit akart mondani.. már nem értettem, félbehagyta, és bánom azért picit én is. De inkább elővigyázatos voltam, minthogy… mindkettőnket kitiltsanak innen. Ekkor hallottam meg a becenevemet is. „Kiwu”, nem értettem honnan jött, de abban a pillanatban túlzottan aggódtam… hogy tényleg rosszul leszek… így félre tettem ezt a pici dolgocskát. A levegőre kiérve jót tett, hűs volt amire szükségem volt, és friss és sok. Megnyugtatott engem is és a gyomromra is jó hatással volt. Ekkorra érkezett utánam Jun egy vázával. Persze a veszély még nem múlt el teljesen… de én engedelmesen fölé hajolok. Míg ő el. A szám sarka mosolyog a lányon, és egy pillanatra meg fordult a fejemben hogy, bevallom vaklárma volt, de végül nem mertem.
- Azt hiszem... elmúlt… - Jegyeztem meg halk, elcsukló hangon. Mire az ajtóban a pincér is megjelent. – No de kérem… - Kezdett bele. – A viselkedésükkel rontják a forgalmunk és a hírnevünk… arra kérem önöket, távozzanak! – Vörösödtem teljesen bele, és majdhogy nem könny is gyűlt a szemem alatt szégyenemben. De tartottam magam. A kezét nyújtotta a vázáért, mi pedig vélhetően távozóra is fogtuk.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Jun on Hétf. Feb. 06, 2017 12:07 pm

Hősiesen rohantam kezemben a vázával, felkészültem a legrosszabbra. Azonban Kiwu tartotta magát, és végül sikerült leküzdenie az ingert és a rókácskák nem szaladgáltak szerteszét. Miután a lány megnyugodott, picit simogattam a hátacskáját, remélve, hogy meg sikerül nyugodnia, és újra a boldogságos mosolyával néz rám. Amikor kirohant a bácsi utánunk az éjszakába, kicsit elpirultam, és az ezidáig szorongatott vázát vissza is adom neki.
- Ne tessék aggódni, tiszta. - teszem hozzá, és lépek el tőle, mintha arra számítanék meg akarna ütni. De miért akarna? Hiszen kedves voltam vele, és nem akartam ellopni a vázát, csak megmenteni egy lány méltóságát. Ami sikerült is! Az idő kellemes volt, nem volt túl hűvös, de azért végig Kiwu oldalánál maradtam, kezdetben nem szóltam semmit, kicsit zavarban voltam, de támogatóan simogattam a hátát.
- Hogy érzed magad? - törtem meg a hosszú csendet, és bíztatóan mosolyogtam rá, jelezvén felé, hogy itt vagyok neki, és vigyázok rá. - Én nagyon jól éreztem magam ma. Finom volt a kaja, és már most látom, hogy jövőre tök szuper vacsoratéma lesz ez az este. - vigyorgok picit majd folytatom - Hazamegyünk szépen lassan, és megfürcsiztetlek, majd lefekszünk.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3984/4100Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Kiwi on Vas. Márc. 05, 2017 5:16 pm

Szégyellnem kellett volna magam? Egy picit talán szégyelltem is, valahogy mégis olyan mocskosul jól esett és akartam, még, még és még. Csak még egy picikét. Nem tudom miért, hisz borzasztóan kellene éreznem magam, amiért elrontottam az esténket, most mégsem foglalkoztatott igazán. Arra azért törekedtem, hogy ne essek át a ló túloldalára, hiába vagyok már most is ott, de próbáltam magam annyira tartani, hogy ne egy szégyenfolt legyek, hanem egy picikét kellemetlen emlék a szemében, de most mégis örültem annak a támogatásnak, segítségnek, amit úgy kaptam, hogy nincs is igazi baj. A pincér utánunk szaladt, és felkaptam a pillantásom Jun viselkedésére. Ismerem ezt a gesztust, ezt a félelmet és ösztönös reakciót. Így Jun elárult magáról valamit, talán akaratlanul is. Verték otthon, vagy az ismerősei. De szerintem otthon, hisz amikor már ilyen helyzetekben is fél az ember, akkor az elmondja magáról, hogy rendszeresen bántalmazva volt és szinte állandósággal fel van készülve rá az ember ilyenkor… A gondolataimból a kérdése zökkentett ki.
- Jól… jobban. – Jelentem ki, picit megszeppenve, és picit megakadva a „színészkedésemben”.Majd még ő biztatott engem. Igazán egy rohadt szemét köcsög vagyok, de picit túl mélyen bele ástam magam ebbe ahhoz, hogy most csak úgy kitáncoljak.
- Jaj… ne. – Húztam el a végét, picit égve kínomban, de szintén mosolyogva. Majd az utolsó mondatnál picit megakadtam. Meg is torpantam, de már belemásztam, nincs visszaút… Megindultam, követtem őt, de csak lassan. Azért erős volt az az ital. Viszont lángolt a fejem a gondolattól. Na tessék, most legalább nem kell különösebben rájátszanom. Majd azt mondom, nem emlékszem semmire. ><”
- Tudok… tu..tudok ám én egyedül is fürödni! – Jelentettem ki, ellentmondást nem tűrően, vagyis próbált az lenni. Képes volnék ennyire lesüllyedni?... Végül is... csak számomra szégyen, ha tudom hogy, annyira nem áldatlan a helyzet, mint amennyire mutatom. De tényleg... miért akarom én ezt? Miért jó nekem az amit csinálok?...

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi3303/3500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Seishin on Kedd Márc. 28, 2017 12:45 am

*Chakna*

Egy átlagos magasságú ám sovány lány járta az utcákat. Pallosa hegye a földön kis árkot húzott maga után. Nevetségesen nagy kard a méreteihez képest. Itt ebben a világban ez nem számított, már mésziről üvöltött az, hogy a harcos kasztot választotta....

A kardom nehéz súlyként húzott lefelé minden lépésnél. Csak róttam az utcákat egymás után. Romos kis viskók, apró tákolt házak útvesztőjében valahogy jobban éreztem magam. Talán a kezdetekre emlékeztet egy kicsit, de inkább most ehhez van kedvem. Az mások mit gondolhatnak nem igazán érdekel, magasról teszek a dologra. Fújok egy nagyot, és motyogok magam elé valami olyasmit...
- Jol esne most egy kis pia.
A maszk miatt csak tompa hang foszlány hallatszik, meg amúgy se hangosan mondtam. Percekkel később amikor a szél is feltámadt kissé durva hangokat hallok. Harsány részeg nevetés és kiabálás mi zene a fülemnek. Persze mert ott azon a füstös, sörszagtól terhes légtérben kaphatok valamit amivel szomjam olthatom. Már jártam a helységben hasit belém a felismerés amikor nem keltek nagy feltűnést belépésemmel. Inkább közönyösek mintha rendszeresen vendég lennék. Csak egy nagy tömlőnyi bort kérek fizetek és már távozok is. Ma nem, mai nap nincs kedvem a káoszhoz és felforduláshoz. Majd holnap lehelek némi izgalmat és pörgést ebbe a szerény kis épületbe.
Az ajtónál kilépve a szabadba fel sem tűnik neki ütköztem valakinek. Persze azt ahogy neki löktem a csehó bejáratában a falnak és koppant az alak feltűnt. Csak nem érdekelt mi adott ki ilyen hangot.

Új fent az utcákat járva egy a város széle felé vezető szűk kis utca felé vettem az irányt. Tele volt két oldalt romos épületekkel, ládákkal és deszkákkal. Itt ott még az út közepén is hevert valami. Ki érve a városka szélére egyenesen a szabad pusztasággal találtam szemben magam. Szafari hatalmas területei voltak szemeim és lábaim előtt. Ami régen hűségesen hódolt be nekünk. Fel ültem egy láda tetejére pallosom a földbe szúrtam. Hátam a fegyver lapjának támasztottam és lustán elnyúltam és a tájat figyeltem. Közben néha jó nagyokat kortyoltam maszkot félre húzva a számhoz emelve tömlő száját.
- Nyavalyás semmire kelők..... fajankók.
Morgok magamban miközben előveszem a kis hangszerem és ajkaimhoz emelem óvatosan.
Lassan fújni kezdem, lágy dallam száll a levegőben amit a szellő talán mesze visz és a romos kis házak fala többszörösen visszaver. A dallamban rengeteg érzelem vegyült, remény, vágy és keserűség, bánat. Ahogy kezdődött a dal úgy is ért véget hirtelen. Mintha csak a szellő szolt volna játszva kergetve magát a házak repedésein  keresztül. A kis ocarina még a kezemben van miközben bal kezemmel ki öntök többször is némi italt a földre. Ami el pixelezödve eltűnik és nem hagy túl sok nyomot maga után.
- Nyavalyások...
Motyogom a maszk alatt mosolyogva csak úgy a nagy világba mintha valaki meg hallaná.

Dallam:
Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 232
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi1463/1500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Chakna on Kedd Márc. 28, 2017 11:20 pm

Seishin

A 10 szint, azon belül Mashava került sorra felfedezőútjaim közepette. Ez a szint lesz ugyanis az új otthonom, így jó minnél inkább ismerni.

Szinte céltalanul bojongtam. Mióta beleszerettem a Vigo céhházba, nem kellett új lakhely után kutatnom. Elviselhető napom volt, egész délelőtt járkáltam az épületek között. Minden zegét zugát, minden sikátort igyekeztem végigjárni, közben pedig beszédbe elegyedni a lakókkal.  Nem tudtam meg sokat így sem, de képbekerültem a legfontosabb dolgokkal kapcsolatban,

Mire észbekaptam, már ideje volt valami tízórai-félének, úgyhogy egy szimparikus helyen teáztam, majd folytattam a túrát.

A délelőtt második felében a fontos helyeket, boltokat járom sorra a pékségtől, az éttermeken és fegyverzeti boltoktól kezdve a „patikáig” (így hívtam magamban a potikkal foglalkozó üzleteket.) Ebédelni készülve sietek el a kocsma mellett, amikor bentről kiviharzik valaki, és nekilök a falnak. Mire felocsúdok annyira, hogy megnézhetném kicsoda-micsoda volt az, már el is tűnik…

Csak morgok egyet magamban, és megyek tovább. Eddigre a lehetőségeket sikerül feltérképeznem, csak választani kell. Végül hideg, elvihető ebéd mellett döntök, és miután sikerült szereznem egy szendvicset, mászkálás, és majszolás közben kellemes, ismerős dallam üti meg a fülemet. Nem is gondolkozom, hanem elindulok az irányába, és nem is kell sokáig követnem, hogy meglássam a „művésznőt”. Egy ronda maszk takarja fél arcát… nem értem miért, pedig amennyire így meg tudom állapítani, szép lány. Nem akarok tolakodó lenni, úgyhogy mintha csak a közeli padra akarnék letelepedni, odasétálok, és leülök. Szembe vele, hogy lássam. Megüti a fülemet az a „nyavajások”, és ha ő is figyel, akkor észreveheti az értetlen, kérdő tekintetet, amivel nézem utána.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi2217/2300Mashava City - Page 3 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Seishin on Szer. Márc. 29, 2017 2:03 am

Nem igazán figyelek az érkezőre, szíve joga mindenkinek arra menni a merre akar. Arra nem számítottam, hogy pont velem szemben telepszik majd le. Mindegy figyelem tovább a messzeséget. Gondolatok és mozdulatok nélkül csak ülök, majd csuklók egy nagyot. A reakció nem merül ki ennyiben meg csúszom, és ha nem ülök, fel rendesen a földre esek. Így hát kardomtól eltávolodik a hátam és egyenes hátal, ülök. Szabadon látható szemem, ami zöld és fekete lencse alatti is az idegenre vándorol. Kérdő tekintettel engem figyel, én pedig nem tudom vajon mi a fenét akarhat tőlem. Talán kell, neki a balhé itt figyelget? Csak nem kéjre vagy verésre hajt? Kettő közül az egyiket, na, jó talán mind kettőt meg kaphatja. Kérdés kinek mi a verés és mit jelent a kéj?
Mindegy ma nem, a mai nap nincs balhé és verekedés. Földre öntök ismét nagy adagot több kisebb meg szakításban. Mintha csak épp kitölteném képzeletbeli poharakba. Majd félre húzom, ajkaim elöl a maszk szövetét, hogy inni tudjak. Csak pár korty van benne, amit ki is iszok. A tömlő pár pillanat múlva el pixelezödik majd eltűnik.
A lány még mindig figyel, ami kezd egy kicsit feszélyezni, nem szol egy szót sem csak nézz.
- Mi ért nézel rám kérdőn?
Fel állok és teszek egy pár lépést a lány felé. Közben a pia miatt egy enyhe kábulat jelzés jelenik meg az indikátoromnál. ezt persze a kedves idegen is láthatja. Jobb lábam felemelve a padra helyezem és a másik fölé hajolok. Vagy is hajolnék, miközben beszélek.
- Csak nem...
Már végig nem tudom mondani a kábulat jelzés miatt. Ami a részegség egy enyhébb tüneteit produkálja esetemben. Ugyan is ahogy a padra lépek vagy is csak akarok hiszen a lábam éppen érinti. A bal lábam meg rogy egy kicsit jobb meg csúszik és végén én hanyatt landolok a földön. Két kezemmel letakarom az arcom és fel nyögők.
- Ahhh, de béna-csuklás-vagyok!
Az arcom elengedem, és mint egy kábult béka kezem lábam szét vetve fekszek a földön és nézem az eget. Miközben halkan kuncogok saját bénaságomon a porban fekve.

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 232
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi1463/1500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Chakna on Szer. Márc. 29, 2017 11:40 pm

Igen, figyeltelek, okkal. Felkeltetted a figyelmemet, és nem csak a zenével. Valami motoszkált bennem veled kapcsolatban… Úgy néztél ki, mint akit bánt valami, ez pedig arra ösztökél, hogy ne hagyjalak magadra. Meg sem rezzen az arcom a csuklásodra, csak nézlek. Kérdő tekintetem feltűnik neked, pedig mire megszólítasz, már el tűnt a szememből.  Offenzívnek érezted, hogy nézlek… Ezt feljegyzem magamnak, mert rossz szokásom fürkészni az emberek reakcióit, de nem akarok tapintatlan lenni, és olyat csinálni, ami kellemetlen neked.
– Csak azon gondolkodtam, hogy kikre gondolsz, amikor azt mondod ”nyavalyások” – válaszolok mogorva kérdésedre higgadtan, nyugalmat, és békét sugárzó arckifejezéssel, őszintén.
 Amikor megiszod az üvegben maradt italt, már sejtem, hogy óvatosnak kell lennem, ha veled beszélek. Nem sokszor volt dolgom részeg emberekkel, de azt kitapasztaltam, hogy könnyebben felhúzzák magukat, és agresszívabban reagálnak, mint józanul, úgyhogy kínosan kell figyelni, hogy pontosan, és finoman fogalmazzak. Veled is e szerint kívánok bánni, éppen ezért nem reagálok semmit a közeledésedre, viszont amikor emeled a lábad a padra, és elvesztenéd az egyensúlyod megfogom a kezed, és megóvlak tőle, hogy eless (vagy legalábbis megpróbállak)
– Nem vagy béna – jegyzem meg egyszerűen – Ilyen állapotban akrobatika híján bárki kibillent volna az egyensúlyából – fűzöm hozzá, egyúttal azért, hogy megtudjam, hányadán állsz a jártasságokkal.
Válaszod után beáll egy kis szünet a beszélgetésben, ha lehet annak tekinteni amit elkezdtünk. Elgondolkodom, rajtad. Főleg azon jár az agyam, hogy mi lehet az okod, hogy maszkot hordj… Megkérdezni nem fogom, pláne nem amíg részeg vagy, ha megosztod velem, megtiszteltetésnek veszem, ha nem akkor pedig nem is akarom erőltetni, hogy elmond.
– Gyönyörűen játszottál – szólalok meg, mielőtt kínossá válna a csend.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi2217/2300Mashava City - Page 3 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Seishin on Csüt. Márc. 30, 2017 4:17 am

Nem válaszolok semmit, csak fel ülök és nézem az idegent. Elgondolkozok kába fejel azon mit akarhat. Egyáltalán miért kedves velem? Egy ilyennel mint én akinek sok minden szárad a lelkén. Végig mérem ahogy ezt teszem be villan az előbbi jelenet ahogy próbál utánam nyúlni ne esek el. Pallosomra pillantok lopva majd a lányra végül elfordítom fejem és újra a végtelen virtuális tájat figyelem.
- Ma lett volna az év fordulónk, pont ma két éve megalakult a TaHiSeAo csapat.
A percek ez után csak peregnek, és a csend hosszúra nyúlik. Van amit még mindig nem értek. Nem ma hanem tegnap vagy holnapi nap találkoztunk volna valószínűleg el venném a kajáját ha van neki. Vagy teljesen hidegen hagyna most itt ücsörög és magasról pottyantanék drága személyére.
- Mi az amiért kedves vagy velem és meg dicsérsz? Miért akartál segíteni az előbb, hogy ne esek el?
Kérdezem tőle egyenesen a szemeibe nézve, mert valóban nem értettem. Nem is kértem, jó legyen hozzám. Nem... nem talán nem is akarom, hogy kedves legyen. Nem akarom meg kedvelni ezt a lányt itt, nem akarom újra azt át élni. Jobb volna lehet el menni innen, de a mindenségit én voltam itt előbb! Legszívesebben fognám fegyverem és elsétálnék persze pár dolgot össze törve. Ahogy a lányt figyelem... a szemei a tekintete.... két tenyerem az arcomra helyezem és felnyögök. A pi***ba már miért hasonlít? Gondolatok közt meg szorítom a maszkot és hanyatt fekszek a földön ismét. Most fel is álltam egy perc múlva ami sikerült is és imbolyogva, de sikerült el jutnom a ládig. Amire kb úgy sikerült vissza másznom mint egy leszedált macskának. Vagy is sehogyan se mert meg se mertem próbálni. Inkább a fegyverem magam után húzva le ültem a padra. Fejem a pallos hideg markolatának támasztom. Most, hogy az eszköz a kezemben van végre egy kicsit jobban érzem magam.
- Ide jövök, mert itt nincsen egy sem a fajtádból. Még itt is csak....
A hang súlyom nyers talán egy kicsit bántó is lehet. Mielőtt még felállnál, hogy el menj. Már ha ez egyáltalán szándékodban állna szavaim után. Bal kezemmel meg fogom jobb karod.
- Ne haragudj, nem akartalak megbántani.
Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 232
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Mashava City - Page 3 Vo36oi1463/1500Mashava City - Page 3 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mashava City

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.