Frost City

Go down

default Frost City

Témanyitás by Strea on Csüt. Okt. 11 2018, 23:05


A jégbefagyott város.
Minden tömör jégből van kifaragva: a házak, a padok, de még a lámpaoszlopok is. Fákat egyáltalán nem látni, helyettük azokat mintázó, életnagyságú jégszobrok vannak elszórva a parkokban és az utak mentén. A nagyobb főutakon kívül - amik macskakővel vannak kikövezve - még ezeket is jég borítja, legalább kettes akrobatika hiányában pedig számíthatsz rá, hogy szögesbakancs nélkül bizony többet leszel a földön, mint talpon. De van jó oldala is ennek a sok jégnek! Frost városában található ugyanis a védett övezeten belüli legnagyobb korcsolyapálya, illetve a Nagy Jeges Csúszdapark is.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Frost City Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Frost City Vo36oi0/0Frost City 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frost City

Témanyitás by Danee on Hétf. Dec. 10 2018, 23:26

Forced teleport.

Még borzongtam. Nem a hidegtől, az éppen csak, hogy belép csípett, hanem a hirtelen csapástól, aminek nem állt ellen a páncélom, az életcsíkom is egy pár pillanat alatt elolvadt, attól az egy nyavalyás ütéstől.
Lassan vettem a levegőt, csak néztem a kaput, ami mögül kikerültem.
Kidobott. És csak a buroknak köszönhetően voltam egyben.
Mióta is járok bossról bossra ezzel az egy pánik burokkal? Már vagy két éve?
Feltápászkodtam, mert kezdett fájni a tenyerem meg az alsó felem a jéghideg padlón. Ösztönösen lesepertem a nadrágom ülepét, fázósan összedörzsöltem a kezemet
- Hát, ezt is megértük - sóhajtottam. Most biztos izgalmas lehet odabent, hogy láthatták mire is képes a harmincadik szint főszörnye.
Kristály elő, teleport a legközelebbi településre. Majd ott bevárom a fejleményeket, remélhetőleg senkinek nem esik bántódása, és vagy sikerül nélkülem, vagy újra neki megyünk együtt, ezúttal okosabban

Frost City. Nevéhez híven semmivel sem hívogatóbb, mint a városon kívüli táj, de legalább van egy kiépített korcsolyapálya. Addigra már magamra ötöltem a medvebundát, meg a hozzávaló kesztyűket.
Már a hidegtől borzongtam, a kesztyűk szorításában egy bögre forrócsoki gőzölgőt az arcomba. De az agyam még mindig a boss termen zakatolt.
- Miért ütött ekkorát a boss? Ennyivel sokkal magasabb szintűeknek kéne lennünk?
- Mi értelme volt a tököknek? Hiszen nem is dobtuk be az összest... tehát nem kell bedobni mindet, hogy a boss aktiválódjon
- De akkor mihez kell?

Beleszürcsöltem a jólesően krémes innivalóba és szótlanul bámultam magam elé, a tájat, a pályát, a felidézett termet
- Az utolsó tök eltűnése után éledt fel. Tehát a tököknek veszniük kell. Viszont, ha bedobtuk a gyűrű-szerű karjain, akkor szint váltott a boss. És a tökök is amikor felmarkoltuk őket. - ennek van valami szerepe. Főleg, hogy az eltérő színű tök visszapattant
- Ezen még gondolkodnom kell - lehet, hogy legyőzhető a boss, és a tököknek van még valami más funkciójuk is. Kell hogy legyen. Különben itt ragadunk.
Felcsatoltam a kikölcsönzött korcsolyát és besiklottam a pályára

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1870
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
Frost City Vo36oi6796/6900Frost City 2yjvlht  (6796/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frost City

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Dec. 11 2018, 23:20

Az ismerős kislány elkerülte a figyelmedet, ahogy forrócsokit kortyolgatva a korcsolyapálya szélén álldogált. Ő viszont észre vett téged.
Észlelve, hogy túl hamar, ráadásul egyedül tértél vissza a bossharcól, megsajnált, elővett egy papírfecnit, és miután írt rá pár mondatot közelebb csúszott, és megpróbálta észrevétlenül a zsebedbe-markodba gyűrni, majd tovább suhant, hogy valami érdekes elfoglaltságot kerítsen, ameddig a többiek is visszatérnek a bossteremből.


//PM
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Frost City

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.