[Küldetés] Vásári komédia

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Rosalia on Pént. Márc. 28 2014, 23:26

Miután mindannyian helyet foglaltok - igen, még Mamekot is beengedik, maximum egy homlokráncolást kap az indikátora miatt az adminisztrátortól - kisvártatva kezdetét veszi a tárgyalás. Akik Benjaminnal érkeztek ide, azok számára bizonyára meglepetést jelent az, hogy a kísérőtök bár előre sejthetően a védőügyvéd szerepében tetszeleg, ám nem Christopher Razant, hanem a korábban említett Loras McGriffint védi. Hogy keveredhettek így össze a szálak. És ki ez az ismeretlen fiú, akit szintén Benjaminnak kell védenie? Összekeverték volna az adminisztrátorok a dolgokat? De akkor Benjamin miért nem tűnik zavartnak vagy idegesnek? miért nem jelzi, hogy hiba került a gépezetbe? Nem-nem, úgy tűnik minden rendjén van. Már érkezik is a vádlott:

[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Fa.Zheng.600.1683191_www.kepfeltoltes.hu_

Pökhendi fiatalember, akit cseppet sem hat meg, hogy bíróságra citálták, ugyanakkor értő szem hamar felfigyelhet rá, hogy a nagyképű stílus csupán álcája annak, hogy rettentően be van tojva. Ügyvédjével, Benjaminnal nem kommunikál, csak ledobja magát a helyére. Feltűnhet a beavatottaknak, hogy ez a fiú is hasonló stílusú különleges ruhát visel, mint Christopher. Az ügyész röviden összefoglalja, hogy mivel vádolják Lorast: garázdaság, lopás, csempészet, közszeméremsértés. Szép lajstrom. Közben bevezetnek egy fiatal lányt, egyszerű ruhában, nem NJK, nem is harcos.
- A vád szólítja az első tanúját: Anne Zheng - A lány az ügyész kérdésekeire válaszolva beszámol arról, hogy van egy kis vegyeskereskedése, amit az utóbbi hetekben rendszeresen kiraboltak, sőt, a minap az "adós" feliratot firkálták föl az épület falára kora hajnalban. Miután az Armyhoz fordult a lány, szembesítést készítettek elő, és még a hatóságok számára is meglepetést okozott, hogy olyasvalakit vádolt be a lány szemtanúként tettesnek, akit úgymond töltelékemberként tettek be a közismert csirkefogók közé. A lány azt állítja, hogy látta Lorast a tett helyszínéhez közeli utcában késő este festékes kézzel, amikor is hazafelé indult a munkahelyéről, amin másnap reggel már ott virított a felirat. Arra a kérdésre, hogy miért hihetik róla, hogy adós... nos nem tud érdemben válaszolni. Ezután következik Benjamin. Hatásvadász módon először egy költői kérdéssel áll elő.
- Mondja kérem, ha aznap én is festékes kézzel sétálok, akkor most én ülnék a vádlottak padján? - A háttérből kuncogás hallatszódik, a lány kínosan elpirul, majd csak ennyit vág rá:
- De láttam az utcánkból kikanyarodni és láttam az arcát is! - Benjamin továbbra is kimért hangnemben forgatja meg a kést a lányban:
- Milyen napszak volt ez?
- Éjszaka
- Mennyire járt későre az idő?
- Legalább 11 volt, mikor hazaindultam, mert egy fárasztó leltározáson voltunk túl.
Benjamin arcán hamiskás mosoly jelenik meg. - Szóval fárasztó. - A lány rögtön védekezésre nyitná a száját, de Benjamin csak ennyit tesz hozzá kurtán, egyenesen a bíróra nézve. - Nincs több kérdésem. - Az összezavarodott lányt kivezetik, Loras elégedett mosollyal biccent ügyvédje felé karba font kezekkel.

Reagáljátok le a szituációt gondolatban! Idomárok kommunikálhatnak a petjükkel, de csak halkan! A mellettetek ülőkkel ne beszéljétek meg a történteket, arra lesz alkalmatok rövidesen!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Márc. 29 2014, 06:49

Shu jegyzetel. Minden egyes szót leír a füzetébe, majd azt is, hogy hogyan nézett ki az adott illető, aki beszélt. Ez természetesen nem csak a tanúra és a vádlottra igaz, ugyanúgy leírja a bíró és az ügyvéd külsejét is, szépen táblázatba szedve külső és belső tulajdonságaikat, amit legalább is a rövid beszélgetés alatt észre tud venni. Amikor végeznek a kérdésekkel, Timidus feszengeni kezd, és megböködi a lány oldalát, majd egy kérdő csipogást hallat.
-Mi az Timidus?
Suttogja az idomár, mire a sárkány értetlenül megcsóválja a fejét.
-Nekem még lenne kérdésem.
-De téged nem kérdeztek Timidus.
-Miért nem?
-Mert te nem most kapsz szót.
-Hanem később?
-Igen. Később. Addig csak figyelj!
-Ez uncsi.

Shu egy simogatással megnyugtatja Timidust, aki viszont csak egy ásítással válaszol, de azért figyel tovább. A lány végignéz az esküdteken is, és a már eleve vidámabb hangulat, amiért ismerősöket is lát, még vidámabb lesz, amikor pár vele hasonló korú játékos is feltűnik neki. Eddig csak a mellé lecsüccsenő Kokorot figyelte, akinek természetesen mindketten jó nagyot köszöntek, és örültek a jelenlétének. Talán… Shu ebben sem volt biztos. Miután Shu mindent lefirkantott, Timidus belekukkant a füzetébe.
-Mi az a garázdaság?
-Amikor… amikor kihívóan meg ellenségesen viselkedsz, és zavarod a többieket. Azt hiszem.
-Oké-oké… csöndben maradok.
-Nem… nem utaltam semmire Timidus. Azt hiszem tényleg ezt jelenti.
-Biztos?
-Nem. Nem biztos. De majd megnézzük. Biztosan vannak itt könyvek, meg nálunk okosabb valakik, akik értenek ehhez.
-És a közszem… szóval az a másik?
-Az…

És ekkor a lány félve pillant a mellette ülő Kokorora. Nagyon reméli, hogy ő egyáltalán nem ismeri ezt a szót.
-Az majdnem olyan mint az előző, csak picit más…
-Miben?
-Majd… majd később elmondom. Most figyelni kell.
-Oké. Csodás! Azt hittem egy ilyen izé izgibb lesz.
-Majd lesz az is, csak légy türelmes.
-Az vagyok.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi12695/10100[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Ayse on Szomb. Márc. 29 2014, 19:59

Leültünk és végre elkezdődött a tárgyalás. Konkrétan nem érdekelt mi zajlik itt, de ha jó pénzt adnak pár mondatomért, akkor miért is ne, hülye lennék kihagyni. Fejben már számoltam is hogy mennyivel is kéne konkrétan megtoldani hogy egy-két már kinézett felszereléssel gazdagíthassam magam, vagy esetleg képességekkel. Jah, lehet azt érné meg hamarabb, a képesítéseim megmaradnak de a cuccaimat reményeim szerint hamarosan ki fogom nőni. Vagyis szeretném, mint szintileg… mint pedig fizikálisan. Fél füllel figyeltem, hallgattam az eseményeket, de nem koncentráltam oda túlzottan, csupán szófoszlányok jutottak el a tudatomig. Míg akadt aki szorgosan jegyzetelt, a legkisebb, legapróbb részletre is ügyelve… elhúztam a szám, nem értettem mirefel ez a nagy szorgoskodás… de ahogy érzi. Nem beszéltünk egymással, nem is tehettük volna. Csupán pár állatidomár társalgott viszonylag csendesen, de azért a susmurgás igencsak hallható volt, bár valószínű csupán a közelségem végett hallottam jobban mintsem akartam. Hátradőltem, ellazítottam a testem, elernyedtem és majdhogynem bele folytam a székbe unalmamba. Történt pár baki a nevek kicsit összekuszálódtak, de ahogy néztem ez senkit nem izgat, hát engem sem. Csendesen várom hogy végre történjen valami. Elhangzik pár dolog, vádak és állítások, esetleges lehetőségek… cha.. nem érdekel pontosan, de az biztos hogy vaj van a hogy is nevezték… Benjamin füle mögött. Eltelt pár perc, megjelent egy Anne nevű lányka is… kissé kínos helyzetbe hozva… majd hamar távozott is. Jobbra pillantottam majd balra, vagyunk páran.. nincs okom arra hogy különösebben foglalkozzak a dologgal, majd ők szépen elintézik a dolgokat, én maximum csak bólogatok, helyeselek… akkora baromságokat csak nem állítanak fel… oO Pár pillantást vetettem a közelembe ülő rózsaszín hajú lányra… nem foglalkoztam vele különösebben. Csupán oda-oda sandítottam. Igaz… hisz megbeszéltünk egy visszavágót… szóval ha már így összefutottunk kedves neve nincs lánnyal és Jakal barátjával akkor lehet ki kellene hívnom őket egy kis csetepatéra ha véget ér ez az egész. Igen, akkor igazán jó napom lenne. Két legyet egy csapásra. Hamar lezavarjuk ezt a macerát, és még grátiszba harcolhatok is vele. Jó buli lenne.

_________________
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 V74586
Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
Ayse
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi10/1400[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (10/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Atoru on Szomb. Márc. 29 2014, 21:10

Az esküdtszék ülése olyan volt számomra, mint valamilyen privát hely, ahonnan kényelmesen nézhetem, hogy mi történik. De aztán észbe kaptam, hogy mégis csak egy hivatali személy vagyok, akinek kötelezettsége van, így aztán megkomolyodtam. Nem sokára bevezették ezt a Loras fickót, aki, mint kiderült, nem Christopher volt. Egy kicsit megemeltem a jobb szemöldököm, jelezve hogy furcsállom a dolgot, de nem szólaltam meg. Ez az alak, úgy tűnt, hogy nem fél semmitől és senkitől, de már elég ilyen bírósági filmet láttam, ahhoz, hogy tudjam, ez csak álca. Hogy valójában mit érez, arra csak tippelhetek, de minden bizonnyal fél. Persze ez emberi reakció, én se viselkednék másképp. A ruhája pedig ismerős. :suspect:Valakin már láttam ilyet, de most nem jut eszembe, hogy kicsodán. Közben a tárgyalás kezdetét vette, és már hívták az első tanút. Csak az a lényeg, hogy független legyek, és nem pedig elfogult. Mr. McGriffin bűneinek a listája egy kicsit nagy volt, de ez egyelőre még csak vád, nem tudták igazolni, hogy igaz lenne ez az egész. Az első vádja nem más, minthogy fenyegetett és kirabolt egy boltost. Oké, a rablás nem volt vád, de azt is megemlítették, a főindíték viszont az volt, hogy összefestékezett egy falat, amit arra alapoznak, hogy látták festékes kézzel abban az utcában. Ez azért gyenge lábakon álló indíték. :no:Benjamin viszont remekül kiforgatta, megkereste a kiskapukat, és máris a saját fegyverével „támadott” a tanúra. Remekül csinálta, nem csoda, hogy Mr. Razann az ő védelmét kérte. Azonban ez egyelőre még csak egy vád, még a többit is bizonyítani kéne. Talán jegyzetelni is kéne, mert a végén még belezavarodok. De ez még várat magára. Addig is lássuk, mi lesz a következő, amivel vádolni fogják.
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi2303/2500[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Kokoro on Vas. Márc. 30 2014, 21:39

Jackal mocorog. Nyüsszög, nem érti. Biztos futkározni akar. Néha pisszegek halkan neki. De csak azért, hogy hagyja abba. Úgy a harmadik környékén meg is teszi. Felfogja, hogy most csendben kell lenni. Leül a székem sarkánál, a lábamhoz. Ő még úgyis pici, nem ért az ilyesmihez. Igaz, a gazdája sem.
Bevezetik a férfit. Megrázkódom kissé. Össze kell szednem magam. Szerencsére sikerül. Mert nincs borostája.
Felsorolják a vétkeit; ismerem őket. Tudom, mit jelentenek. Az ilyesmit nem nehéz kitalálni. Nagyon hosszú lista. Benjaminra nézek; tettes lenne? Mindezt elkövette? Ha csak egy dolgot követett volna, akkor nem lenne vádlott. Ha ilyen sokat, akkor nagyobb az esélye, hogy bűnös. Eddig bűnös.
Bevezetik a lányt. Reszket szegény, fél. Elmeséli a történteket. Ülök a széken és hallgatom. Hátam egyenes, kezeim az ölembe esnek. A térdeit figyelem, vagy a szoba sarkát. Csak lopva nézek a szemekbe. Tudom, hogy azok kulcsok. A szem a lélek tükre, elárulja a másikat. Minden kis gondolatát. De én nem szeretek a szemekbe nézni.
Jackal ásít, és összekuporodik, hogy aludjon. Ő még pici az ilyesmihez.
Benjamin durva módon támad neki a nőnek. Szavakkal, csépeli, ütlegeli. A lány még jobban megijed. Megingok; vajon tényleg bűnös? Éjszaka volt, mikor a lány meglátta. Nem tudhatta, jól látja-e. Éjszaka minden sötét, csak alakokat látni. Ha fehér volt a festék, akkor az is lehetne bizonyíték. De nem mondták meg a festék színét.
Eddig bűnösnek gondolom. Merev arccal figyelem az eseményeket. Meg se mozdulok. Nem akarom felhívni magamra a figyelmet. Nekem most csak a megfigyelés a feladatom. Shukakuék köszöntek, de utána feladat-összpontosítás. A vörös hajú észrevett, tudom, felismert. A maszkomról nagyon felismerhető vagyok. Szerencsére, Benjamin nem volt vendég nálunk. Legalábbis nálam. Felismerném... azt hiszem. És olyankor még nem volt maszkom sem. El tudok bújni, ha kell, de most nem kell.

_________________
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi10/1500[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Tsubasa Norika on Hétf. Márc. 31 2014, 19:19

//Elnézést, hogy kihagytam ezt a kört. Pótlom 500 szóval... szóval... sorry, ízé, meg minden Very Happy//

- Heh? - néztem rá a férfira megvető értetlenséggel. - Loras McGriffin? Az lehetetlen! Megint valami hazug dolgokat próbálnak bemesélni, hogy Christopher-sama ellen szavazzunk? Na majd meglátjuk a bíróságon!
Nem lehet, hogy Christopher úr ne Christopher legyen, az nem létezik! Ahhoz képest, ha valóban nem ez lenne az igazi neve, akkor a védőügyvédjének fel se kellett volna ismernie a nevet! ˇ^ˇ
Vagy igen? Itt igen nagy bizonytalanságba estem most így hirtelen. Lehet, hogy talán ezúttal igaza van az Armynak, és Christohper úr valóban valami aljas gazember lenne, aki minket is megpróbált behúzni a csőbe?
Nem, nem, az lehetetlenség. Nem lehet gonosz Christopher Razann! Ő nagyszerű ember, aki előadásokkal akarja szórakoztatni a játékosokat ilyen rossz időszakban, és ráadásul nem is kérne érte túl sokat. Hajjajj... most mitévő legyek? Kinek higgyek? Mit mondjak? Bűnös vagy ártatlan?
Bűnös lenni, vagy nem bűnös lenni, ez itt a jó kérdés! Óh, drága Hamlett, miért nem vagy itt, hogy megadd a választ... vagy te Shakespeare! Vagy maga Columbo főhadnagy és Sherlock Holmes.
Nem vagyok jó nyomozó, nincs nagy tehetségem ahhoz, hogy bárki után szaglásszak, az nagyon undok dolog. Nem mindig van mindenkinek köze hozzá, hogy én mondjuk kivel kavarok éppen, vagy mit eszek, vagy mikor megyek vécére. Jobban szeretek én is szórakoztatni az embereket, mint Christopher úr.
Ha már ennél tartunk, kicsit sértőnek véltem, hogy ennyire ráakaszkodnak itt az emberek a másikra, hogy kik vagyunk, hány évesek vagyunk, meg ilyenek. Rögtön ez fogadott minket, miután az unpatikus durva képű férfit követtük egy tipikus tárgyalóterembe.
- Norika Tsubasa vagyok, és egy nő sose árulja el a korát ˇ^ˇ - akadékoskodtam, mikor megkérdezték a koromat. Azonban hiába nem voltam hajlandó erről beszélni, az ember olyan undorítóan viselkedett, hogy nem igaz. Végül dühösen csak a képébe vágtam, hogy tizenkilenc éves vagyok, és megmondtam neki, hogy ha ezt elmondja mindenkinek, csúnyán megsért egy hozzám hasonló szépséget.
- Harcművész vagyok, és nem is értem, minek megkérdezni az indikátort, mikor itt villog a fejem felett ˇ^ˇ - feleltem a másik két kérdésre, és rámutattam a zöld indikátorra. Ezek az Armysok nemcsak undokul viselkednek, de ráadásul még ostobák is! Az indikátora mindenkinek látszik, úgyhogy minek kell ezt egyáltalán megkérdezni?!
Végül faképnél hagytam ezt az undok pokrócot, és leültem a fiútársaim közé. Egyik oldalamon Aidor, másik oldalamon Atoru. Legalább ők itt lesznek mellettem szó szerint, ha valami komoly dolog fog történni. Lassan kezdődik a tárgyalás, és hozzák is mindjárt Christopher-samát/McGriffin-samát.
És a tárgyalás meg is kezdődött. Megdöbbenésemre Benjamin úr nem azt az embert képviselte, akin segítenünk kéne, hanem egy másik szépfiút, aki amolyan pökhendi, mégis ijedt alaknak tűnt első ránézésre. Na jól van, most már semmit se értek... hát hol van a mi kis Christopherünk? Hát ki ez az ember? Ő lenne Lorann McGriffin? Egek, bizonyára egy másik tárgyalásra tévedhettünk be! Vagy nem?  És csak véletlen, hogy hasonló ruhát hord ez az ember? Hiszen itt van Benjamin úr emellett az ismeretlen mellett.
Megérkezett a bíró úr is, és elkezdődött a tárgyalás. Ugyanazokkal vádolták, amivel szegény Christopher-samát is. És behívtak valami csajszikát, aki túl egyszerűen néz ki. Hát igen, ő nem egy szépség, mint amilyen én vagyok. Egyedül én vagyok itt a legszebb, mármint az esküdtszék tagjai közt. Bár lehet, hogy az egész bíróságon. ˇUˇ
A lány szerint talán ő rabolta ki folyton a boltját, és firkált fel valamit a falra, mert látta, hogy a keze festékes. Itt bizony lódít valami valamit! Ha tényleg így lenne... esetleg nem nézték meg egyáltalán, milyen színű volt az a firka a falon, és milyen színű volt ennek a fickónak a festékje a kezén? Ez nagyon fontos szempont lenne ám, te buta tyúk és idióta Army!
De szerencsére Benjamin-sama jól zavarba hozta a jogos kérdésekkel, bár a festékes ügyet se kellett volna kihagyni, amit az imént gondoltam. Legszívesebben beleszóltam volna, de sajnos az esküdtszéknek csendben kell maradnia, és csak akkor szólhat, ha eldöntötték, hogy bűnös-e az illető vagy sem.
Végül a csajt kivezetik. Na és most innen hogy tovább? Remélem, mihamarabb mehetünk megbeszélni a dolgokat, mert volna nekem mit mondanom az esküdtszék-társaimnak. Véleménykinyilvánítás számít! Aki tartózkodik, azt szigorúan megrovom. Ugye nincs több szemtanú?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi10/500[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Mameko on Pént. Ápr. 04 2014, 14:11

Kicsit feszengve éreztem magam, hosszú szoknyám ha nem takarná el térdeim, talán még jól látható is lenne, hogy félek, de jól leplezve, kicsit színészkedve, és ihletet merítve az álnév dologból én is felvettem egy nevet amivel nem buktatom le magam. A férfi homlok ráncolva gyanakvó pillantásokat vetett rám, ha más miatt nem is talán az indikátorom vöröses árnyalata miatt. Végül is lehetetlen, hogy az álnévvel lebukjak. Pillanatok alatt összegyűlt az esküdtszék, és hamarosan be is vezették a vádlottat. A név hallatán nem éreztem meglepettséget, ugyanis korábban még mielőtt bejöttünk volna a bíróság épületébe, pont ezt ecsetelgettem, hogy miféle bűnöző lángelmével állhatunk szemben, álnév, sikkasztás, akár emberölés.. a lényeg ugyanaz marad, nem vetem meg emiatt, inkább csak kíváncsivá tett, hogy miként fog kilábalni ebből a különös helyzetből, ha mást nem de talán még segítenék is a szöktetésében. A bevonuló férfi majdnem tökéletesen passzol ahhoz a férfihoz akit a nagy tömeg elég csúnyán eltakart, de az arca és színes ruházata valamennyire még a fejemben van. Viszont, az arc valamiért olyan furcsa... valami hiányzik. Alaposan végigmértem a férfit, illetve azon a férfin is akit kísértünk. Az első tanút már be is hívták. Kíváncsian figyeltem, illetve türelmesen hallgattam a mondandóját, viszont egyáltalán nem azt kaptam amit hallani szerettem volna. Egy enyhén hamisnak mondható történet. Nem értem, hogy hogyan láthatta ennyire biztosan, hogy a férfi keze festékes volt amikor este volt... ha pedig ennyire biztos benne, hogy ez a férfi volt az, mert megvizsgálta az arcát is, akkor bizonyára elég közel kellett volna hozzá lennie. Kicsit csalódottan, csöppet unottan éreztem magam, de próbáltam egyenes háttal végigülni a Jamin úr kérdéssorozatát.
- pssszt! Momo ez nem az a pasi! - rángatta meg  ruhácskám, gyengéden Kagamin, majd amint közelebb hajoltam hozzá halkan de mégis számomra jól érthetően elhadarta a mondandóját.
- Maradj csendben, most próbálok komoly lenni.
- De.., de.., de... nem furcsa a stílusa? - döntötte meg a fejét.
- Most, hogy mondod... nem nem furcsa... most már elég legyen! -
- De...
- Semmi de! Most már elég legyen..! - a súgáspárbajt végül ezzel le is zártam. Gyanakodva körbeforgattam a fejem, főleg a mellettem ülők felé vetettem félve pillantásokat. Nem lenne túl jó ha hallgatózással kihallgatnák a mi kis privát beszélgetéseinket.

// Elnézést a késésért  Embarassed  //

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 Vo36oi315/500[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Rosalia on Vas. Ápr. 20 2014, 02:27

Szíves elnézését kérem minden résztvevőnek, de most kénytelen leszek olyasvalamit tenni, amit a másfél év alatt eddig még egyszer sem: befejezés előtt félbehagyok és lezárok egy küldetést. Alapvetően elhibázott küldetésötletet kezdtem el megvalósítani túl sok résztvevővel, majd magánéleti elfoglaltságok is hátráltatták a haladást, miközben többször többféleképpen próbáltam felpezsdíteni a történetet, de most már nem erőltetem tovább. Elnézést kérek, amiért csalódást kell okoznom, de igyekezlek konpenzálni a jutalomosztással benneteket:

Mindenek előtt Shukakunak, Kokoronak és Aysenek köszönöm a szíves közreműködést, amiért partnerek kívántak lenni a játék felpezsdítésében. 25 exp-vel és 50 arannyal tudom jutalmazni ezt.

A megírt körök alapján a többiek jutalmazása a következőképpen alakul:
Mameko, Norika, Atoru, Aidor: 60 exp és 100 arany
Asasel és Enheriel: 30 exp és 50 arany
Katharina: 15 exp és 25 arany

Atoru: 8 - A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.

Phonix Brotherhoood: 100 arany, továbbá Atoru, Judy és Joey 10-10 exp

Angelic Voice: 50 arany, továbbá Aidor, Mirika és Ayani 10-10 exp


Egyébként a sztoriról csak annyit, hogy Christopher Razan és Loras McGriffin mindketten bűnösök voltak az őket ért vádakban, s a csavart az adta volna, hogy mindketten Benjaminnak, a védőjüknek dolgoztak. Benjamin pedig a Titans' Hands céh tagja, Matheus néven találkozhattatok vele még az Éhezők viadalja idején. Christopher és Loras bűntetteivel egy olyan próbatétel soroaton vettek részt, amellyel kiérdemelhették volna, hogy a csempész céh a tagjai közé fogadja őket, ezt azonban a lefüleléssel elbukták.

Jutalmakat és a 10-10 pontnyi látást beírtam.

KA zárás:
Norika kap 10 növényt és egy poti/méreg receptet.
Atoru kap 10 növényt és egy poti/méreg receptet.
Aidor kap 10 növényt és 10 ércet.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Rosalia on Vas. Ápr. 20 2014, 03:05

Jah és persze a keresés jártasság:

1. kocka Aidor (keresés 2) 3-4-5-6 talál, 1-2 nem talál
2. kocka Norika (keresés 1) 5-6 talál, 1-2-3-4 nem talál
3. kocka Atoru (keresés 1) 5-6 talál, 1-2-3-4 nem talál

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Ápr. 20 2014, 03:05

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :
[Küldetés] Vásári komédia - Page 3 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Rosalia on Vas. Ápr. 20 2014, 03:09

Aidor: Fotó Kristály (A kristállyal fényképet lehet készíteni, amit egy régimódi fényképezőgép módjára kilök magából, ezután összetörik.)

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Ápr. 20 2014, 13:57

Norika -> Judy: 3 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér (receptet, ha kéred PÜ-ben szólj és küldöm)

Atoru: Potion/méregfőzés: Béna Frissítő Potion Recept
Növénylátás: 2 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér

Aidor: Növénylátás: 2 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér
Érclátás: 5 Bronzérc, 1 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 2 Vasérc
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vásári komédia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.