Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 23 2013, 22:55

-Ismét a küzdőterek színterén, igaz, Álomkelő?
Kiscicám csak unottan ásít egyet, összegömbölyödik a padon és úgy dönt, ő most szunyókálni fog egy kicsit. Elmosolyodom, ahogy figyelem a szőrgombócot, majd tekintetem ismét az arénákra vetül. Most csak az egyikben vívnak viadalt, afféle nagy-játékos-tanítja-a-kisebbek típusút, hasonlót ahhoz, amilyenre Thundert is kihívtam régebben. Vele vajon mi lehet mostanában? Meghívtam ugyan egy beszélgetésre utána, de azt azóta sem ejtettük meg, és néha eszembe jut, amit mondott a vírusról, és hogy nincs már sok ideje hátra.
Szerencsére a Kastélyban még nem láttam áthúzva a nevét.
Egy nagyobb sóhaj kíséretében elfordulok és elvetem magam a padon. Ma semmi dolgom nincs, lelassult a fejlődésem mostanság, pont a lustaságomnak köszönhetően... no meg amiért elhúztam egy hétre a mezőség közepére csak úgy, minden ok nélkül.
Valami kis kuncogást hallok a pad alól, mire sóhajtva mégis felkelek. -Oké, oké, csinálom már. Khm...
Hahóó!
-szemelek ki magamnak egy arrajáró játékost és a padról felkelve odalépek hozzá. -Szia! Mond, szoktál potikat használni?
-Ööö... nem...
-Akkor itt a remek alkalom, hogy beletanulj, barátom ^,^ Ha kilépsz a kapun és mész erre meg arra, találsz egy boltot, gyönyörű főnix a jelképe, és most különleges leárazás van benne potikból. Ha bemész, Hayashi Yuichi megtanít a használatukra és elmagyaráz mindent. Jutányos áron vannak, nagyon olcsók és a legjobb minőség a piacon. ^^
-Oké...
-No, ennyit akartam, köszi, hogy meghallgattál:3

Integetek neki, majd visszamegyek Álomkelőmhöz, útközben egy jókorát rúgva a Kisördögbe a padsorok között. -Nesze, elégedett vagy?
Lehuppanok a padra és tovább figyelem az arénákat, amik időközben teljesen kiürültek. Úgy tűnik, párbajozni sincs ma kedvük az embereknek errefelé, vagy mindenki izgatottan várja a híreket, vajon sikerül-e legyőzni a tizedik bosst odafent. Akármi is legyen, jó ez a kis csend és magány, de tény, hogy hiányozna, ha ma nem lenne alkalmam harcolni. Rég volt már, és szeretném megint érezni, hogy ura vagyok az adrenalinnak és önmagamnak. Szeretném tudni, hogy még mindig ugyanaz vagyok-e, mint a játék elején...
És hogy vajon fejlődtem-e. Tudom, önző gondolatok, de néha lehetek az is, nem igaz? Csak egy kicsit.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 24 2013, 13:04

A stadion küszöbén álltam, hol korábban az idomárok tornáját nyertem. A küzdőterek kiürültek, visszhangzott minden lépés. Ijesztő üresség uralkodott az építményen. Egy folyosón keresztül sétálva végül kiértem a színpadra. Talán itt küzdöttem meg akkor Taival, talán itt lett a mélybe dobva a Majom. Talán, nem tudtam, rég volt, halvány emlékek voltak csak csupán.
A kapcsolat gyűrű az ujjamon volt, mit akkor nyertem. Hogy megérdemeltem e? Nem. Ám mégis én viseltem, nem volt ki elvegye tőlem. Anatole kovácsolta, a macska még mindig fénylett az ékszeren. A gyűrűnek csupán csak az eszmei értéke volt több a társainál, nem adott több pontot, játékosi szemmel nézve nem volt értékesebb másnál, sőt az újabb ékszereket figyelve lassan értéktelenné is vált…

Hisame nem volt most mellettem. Rosszul keltem, rossz álmom volt és látva ezt rajtam, Lea hívta kertészkedni a sárkányt, mit reggel csupán csak némán köszöntem meg neki. Kedves lány volt, egy érték a céh számára.
Az álom. Nem véletlenül vezetett az utam ide, nem véletlenül álltam most a karomat tárva az építmény közepén. Az álmomban veszítettem, azonban nem láttam, hogy ki ellen, nem láttam az illető arcát. Egyszerű kíváncsiság hozott ide, az egyszerű kérdés, hogy teljesül e, mit korábban láttam. Meg persze az arc, ki a földre terít engem, már ha persze képes lesz rá.
- Valaki… ki… ki… ki… - messze visszhangzott a hangom, tán az utcára is hallani lehetett, hogy miként kiabál egy bolond harcos – Bárki… ki… ki… ki… - sóhajtottam, majd emeltem a tekintettem az égre, miközben a hideg végig futott a testemen – Megküzdök bárkivel! Most! Itt! Itt… itt…

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Kedd Szept. 24 2013, 13:54

Először Álomkelő kapja fel a fejét, s eltelik tán egy másodperc is, mikor meghallom, miért. Ismerős hang kiált, talán pont Thunder. Akárki legyen is, úgy tűnik, meghallotta az imámat, vagy csupán tényleg létezik valaki odafent, aki néha-néha figyeli a kívánságaimat.
Lelkem Főnixmadara, tán pont te vagy az.
Felkelek a padról és a hang feltételezhető forrása felé indulok, de a fülem becsapott, Álomkelő a másik irányba indul. Nem csak mi figyeltünk fel a hangra, a hívásra, a "vadon szavára", de csak mi reagáltunk rá. Követem drága macskámat az úton végig, és kisvártatva meg is látom az alakot égnek fordult arccal, letaszított istenként állva a porond közepén, utolsó szava még pár végsőt pattant a falakról ide-oda. Kisugárzását ugyanúgy megismerném ezrek közül is, mint még pár emberét a sok közül.

Mindig vannak emberek az életemben, akikre úgy nézek fel, mintha valóságos istenek lennének, mindenhatók, akik rengeteget elértek az életben, és akikhez képest én csak egy féreg vagyok. Néha kiderül, hogy én is fel tudok kapaszkodni melléjük, és a közelükben üldögélve segíthetem őket, amennyire csak tudom. Mint az idomárok egyik megbecsült tagja, Peter is ezek közé tartozott a számomra: olyan ember volt, akire felnézek, és sosem felejtem el, milyen érzés volt, mikor meghívott a céhébe, vagy amikor nemrég bekopogott hozzám és egy adagnyi, többségében Anatole-féle felszerelést "dobott a szobámba" - mintha csak kitalált volna, mennyire szeretem a cicákat, és büszkén fogom hordani a macska-karcolatú tárgyakat.
Néha láttam őt a tetőn vagy a folyosón, gondolataiba meredve, bánatosan, de sosem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy odamenjek hozzá. Ott volt neki Hisame...
Tényleg? Hol lehet Hisame?

Gondolataimból az ébreszt fel, mikor Álomkelő leül Peter lábaihoz és kíváncsi hangon felnyávog. Olyan érzés hallani ezt, mintha egy ütővel fejbecsapnának. Na de kiscicám, mit képzelsz magadról?
~Te kerestél vívópartnert, nem?

Futva robbanok ki a folyosón az arénába, majd nem messze a férfitól lefékezek.

-Szia! Jaj... -hebegem, és jövök rá, hogy valójában semmit sem tudok mondani. Mégis hogy kéne most vajon viselkednem?
~Úgy, mint eddig...
-Szia. Izé... hát te? Mármint... -najó, Chan, szerintem ezt inkább ne is folytasd... >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 24 2013, 14:29

Szavaimra egy ismerős macska lépett a lábaimhoz. Nem őt vártam. Valaki nagyobbat, két lábút, talán emberibbet, azonban csakhamar megérkezett a gazdája is, kire illett a leírás. A lány futott felém, majd miként úgy tűnt, hogy el akar tarolni, megállt. A macskafülei, mint két örökmozgó, úgy imbolyogtak a feje tetején.
- Szia, Chan. – lepődtem meg, hisz nem számítottam rá, hogy egy ismerőssel találkozok, hogy egy baráttal.
Nem kérdeztem, hogy mit keresett itt, mert akkor visszakérdezve nekem is válaszolnom kellett volna, mi azt hiszem nem lett volna jó ötlet. Legalábbis ha azt őszintén teszem. Őt kaptam, körbenéztem, de nem volt itt más. Nem mintha válogatni akartam volna, de a gondolat, hogy a céh egy tagja volt, mégis nyomasztott. Lenéztem a gyűrűre és húztam mosolyra a szám.
- Lehet, hogy új gazdára találsz. – halkan szóltam az ékszerhez, majd néztem Chan felé és léptem közelebb hozzá – Szia. Meglepő itt látni titeket, ugyanakkor úgy tűnik ti hallottátok meg a hangom. Mit gondolsz… kiálltok itt ellenem, lesztek az ellenfeleim? – tértem rögtön a tárgyra kihagyva minden fölösleges kérdést most, majd néztem körbe, néztem az üres lelátókra – Legalább senki sem látja majd a kudarcom. – a fogaimmal húztam le a kapcsolatgyűrűt az ujjamról, majd ejtettem azt a tenyerembe – Ha nyersz, úgy gyűrűt cserélünk. Értékes darab, az idomár torna valamikori nyereménye volt. – nyújtottam felé, hogy lássa a csillogását.
Nem voltam zavarba, pedig máskor abba lettem volna. Nem kérdeztem, hogy hogy van, pedig máskor kérdeztem volna. Más voltam e nap, mint szoktam lenni, küzdeni akartam és bíztam is benne, hogy vállalja az ellenfél szerepét. Nem akartam ártani neki, eszemben sem volt, nem volt célom erősebbnek lenni, csupán csak nem adni fel olyan könnyen.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Kedd Szept. 24 2013, 15:07

Peter körbenéz, mintha keresne valakit, annak ellenére, hogy azt kiáltotta, "bárki". Igaz, hogy a hívás üzenete csak később nyert bennem értelmet, és ugyan nem érzem magam méltónak arra, hogy pont Peterrel vívjak párviadalt, de mikor körbenéz, az felér számomra egy késszúrással. Hát persze. Nem csak nem érzem magam annak, méltó sem vagyok arra, hogy elfogadjon párbajtársnak. Keserű mosollyal a földre vetül tekintetem, hisz egyszerre bánom is meg nem is a felismerést. Azt hiszem, ideje lesz elkullogni haza.
~Ne kezd már megint!
Álomkelő fejemben intézett megszólalása miatt nem értem, amit Peter motyogott az orra alatt, az ilyesmit pedig sosem szerettem. Kíváncsi macska a szívem, és ki tudja, talán azt motyogta, hogy mondjuk "ilyen az én balszerencsém" vagy hasonlót, ami kifejezi, mennyire nem örül nekem. Mikor szomorú szemeit végre rám veti és közelebb jön, kicsit még kívánom is, hogy gyerünk, küldj el, küldj el nyugodtan te is a Pokolba, tőled nem bánom, még jól is esne talán, mert téged legalább becsüllek és kedvellek.
-Valójában mindenki hallotta, csak Álom olyan hévvel robogott ide, hogy a többiek meglepődtek. -kuncogok, erőltetett mosollyal, küzdve a pesszimizmus szörnyetegével. Igen, tisztába vagyok vele, hogy napok óta nem vagyok önmagam, de igyekszem, tényleg, esküszöm. Én igyekszem.
Folytatása viszont meglep, miközben Álomkelő büszkén kihúzza magát Peter lábainál és elégedett cicamosollyal lengeti a farkát, azzal a tipikus "én megmondtam előre" arckifejezésével. Hihetetlen, milyen emberi tud lenni olykor, pont, mint a kinti macskám.
-Ugyanmár, kudarc. Inkább kár, hogy senki nem látja majd a győzelmed Razz-nevetek, kicsikét, de tényleg csak kicsikét felszabadultabban. Elvégre ő egy toplistás játékos, én meg csak egy kis senki vagyok. Úgy tűnik, a mai nap nem csak nekem jelenti a pesszimizmus támadását, akkor pedig talán érdemes lenne valahogy kiűznünk egymásból ezt az önsanyargató érzést. Vele vajon mi történhetett?
Érdeklődve szemlélem a gyűrűt, az ismerős, mégis láthatólag régi macskakarcolást benne, és szinte érzem a kisugárzásából, hogy ez több, mint szokványos gyűrű. Talán ahogy Peter beszél róla, érezteti velem, hogy nem szabad elfogadnom. Nekem már van saját, amit ugyanúgy a céhtől kaptam, mint bármi másomat, arról a tornáról pedig sajnos csak hallottam, mivel abban az időben még Normmal bujkáltunk az erdő mélyén és menekültünk a nagyobb mobok elől. Milyen rég volt, mégis milyen kevésnek érzem az azóta eltelt időt...
-Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy harcolunk. -nyúlok ki felé, s ujjait a gyűrű köré fonom. Normális esetben nem mernék csak így, ilyen bensőségesen hozzáérni egy nálam magasabb rangúhoz, de ez most nem normális eset, érzem a szívemben és lelkemben. -Hogy ki mit nyer a végén, azt meglátjuk. Nekem jól esne egy csata, hogy visszataláljak magamhoz, akár vesztek, akár nem, te pedig ellenfelet kerestél a magad céljához. Foglalkozzunk most csak ennyivel, a többit pedig majd utána megbeszéljük.
Mosolygok rá, ezúttal őszintén és boldogan, úgy, ahogy mindig is mosolyogtam a játékban.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Szept. 30 2013, 16:46

- Ahogy gondolod. – mosolyogtam, majd léptem el tőle – Kezdjük akkor. – és hátráltam tovább és tovább, míg el nem értem egy bizonyos távolságot. Így volt szokás, hogy futva a másikhoz újra egymás előtt legyünk.
Csak a kezdő késem volt a nálam, a pálca nem kellett, nem volt velem Hisame. A penge markolatát biztosan fogtam, fénylett a fegyver a ráeső sugarak miatt. Irányba fordultam és rúgtam közbe az alattunk levő porba. Nem volt a legbiztosabb a járás, de ez volt a helyszín, nem sétáltunk át máshova.
Ketten voltak egy ellen. Végre sikerült megtapasztalnom, hogy másoknak milyen is volt ellenünk. A kérdés, hogy miként és kit támadjak majd minden lépésnél foglalkoztatott, azonban végül sikerült döntenem. Bár jól tudtam, hogy az idomár és idomított gyorsasága megegyezik, mégsem akartam a macskát üldözni, függetlenül attól, hogy kevesebb élettel rendelkezett, mint a lány. Egyszerűen nem volt kedvem lehajolnom hozzá, lényegesen egyszerűbbnek tűnt elsőnek a nagyobb célpontot támadni. Ostobaság talán, ám tényleg nem volt kedvem a hajlékony négylábú után kapkodnom.
Elindultam, határozottan, ám hangok nélkül. Kiabálnom sem volt kedvem. Használva a képességem rugaszkodtam el a talajtól, így a magasból érkeztem felé. A kés nem kard volt, a penge hossza jóval rövidebb volt a többi fegyvertől, így fölöslegesnek is éreztem különleges mozdulatokat leírni vele a levegőben. A fejem fölé sem emeltem, egyszerűen csak tartottam a jobbomban amolyan plusz pár centiként gondolva rá az öklöm kiegészítéseképp. Chan mellkasa volt a cél, a legnagyobb található felület, így lendítettem is a karom a földre érkezés pillanatában, nem törődve vele, hogy Álomkelő miatt a védekezésre is gondolnom kellett volna.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 30 2013, 17:10

"Ahogy gondolod". Meg Móricka és társai. Nagyon jól tudom, milyen üres szavak ez valójában, és hasonló hatást is érnek el, mint bizonyos napokon a "hogy vagy?", "mi újság?" és ilyen témájú kérdések. Kit érdekel, hogy vagyok? Én csak egyedül akarok maradni. Picit azt akarom, hogy senki se törődjön velem.
"Ahogy gondolod". Tudom, hogy Peter nem akar rosszat, ő sosem, de már napok óta hajlamos vagyok megint bebeszélni magamnak, hogy mindenki gonosz és csak a halálomat várják. Logikus így gondolkodni valójában, nem? Hisz senki sem lát bele a másik fejébe, nem tudja, mit gondol valójában.
Mégis... Peterről egyszerűen nem lehet ilyeneket gondolni... én mégis képes vagyok rá. Talán.
Én is teszek pár lépést hátra, lelkemet pedig felvértezem arra, ami következik. El kell majd telnie pár csapásnak, mire eléggé bemelegszem, de tán ez az egyetlen hibám ebben a játékban: én nem vagyok képes azonnal harci módba kapcsolni. Álomkelő viszont annál inkább.
-Türelem. -szólok rá a macskámra, végig Petert figyelve. Sokkal magasabb szinten van, mint én, így valószínűleg a gyorsasága se lesz kutya dolog. Tudom, hogy a rendszer szinte lehetetlenné teszi, de mégis figyelem minden mozdulatát, hogy időben reagálhassunk arra, amit tervez.
Csupán a szokásos: ha már vesztek, ne veszítsek csont nélkül. És ezúttal úgysem a győzelem a célom, hanem hogy kiűzzem magamból ezt a démon, aki napok óta kísért, aki miatt nem foglalkozom sem a bolttal, sem a küldetésekkel, sem a céhhel.
Peter angyalként szökken a levegőbe, mintha csak meghallotta volna, amire gondoltam, és fegyverével a megváltást akarja elhozni nekem. Én viszont pont az imént esküdtem meg, hogy harcolni fogok. A digitális nap fénye megzavar, és hátrálni kezdek, hogy még a férfi leérkezése előtt kikerülhessek a hatótávolságból, utolsó pillanatban kiugorva a képzeletbeli körből.
Megszorítom a botomat, de nem támadok, jobbra kezdek szaladni, egyszerűen csak azért, mert nincs jobb ötletem. Tartani akarom a távolságot, hogy a tőr éle ne érhessen el engem, hogy ne érjen véget olyan hamar a küzdelem kettőnk között. Bár valójában csak reménykedhetek. Peter legalább háromszor olyan gyors, mint én, és ilyen kaliberű ellenféllel még sosem találkoztam ezelőtt. Én legalábbis nem emlékszem rá...
Álomkelő velem ellentétben nem rest, nem hagyja, hogy kósza gondolataim eltereljék a figyelmét. Abban a pillanatba, hogy Peter földet ért, engem célozva, a kismacska hatalmas lendülettel röpül felé, a hátára, hogy véghez vigye, amit szeretnék, és ne sértetlen K.O.-val kelljen végeznem. Fajtársaihoz (vagy inkább a farkasokhoz) hasonlóan pedig azonmód vissza is ugrik, tisztes távolságra. Pont, mint ahogy mindig is szokta.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Szept. 30 2013, 18:25

Futott, ám előtte Álomkelő a hátamra vetette magát. Ügyes volt, ezt el kellett ismerni és okos is, mert nem maradt rajtam. Nem tudtam utána nyúlni, nem tudtam viszont sebesíteni a bundást.
- Szép. – mosolyogtam elismerően, majd siettem Chan után, hisz a terv változatlan maradt. Nem üldöztem még igazán senkit sem eddig és emiatt kerített most a hatalmába szokatlan érzés. Vadászat. Többnyire eddig én voltam az üldözött, ám most változott a felállás, mondhatni én voltam a puska végén és előlem futottak, mint vad és vadász. Eddig nem igazán tudtam átérezni a Hisame által leírt meséket, mikben macskákat üldözött, de most én üldöztem egy kétlábút. Kuncogtam magamban. Én üldöztem a Macskalányt. Akaratlanul is kerestem a lány mozgásába a kecsességet, mit a társától örökölhetett. Szűk ruhát képzeltem rá, néztem a domborulatait, hisz ez volt a képregényekből ismert macskalány egyik különlegessége.
A figyelmem terelődött, lemaradtam. Átkozva ráztam a fejem, hogy tisztítsam a gondolataimat, majd koncentráltam újra a küzdelemre. Magam mellett tartottam a kezeimet, kicsit előrébb hajoltam futás közben. Egy egyszerű vágás elég lett volna, de úgy problémák nélkül folytatódott volna a rohanás, így elsőnek azt akartam megállítani. Elrugaszkodtam ismét, ám most nem magasra, hanem előre és mint a focisták a labda helyett, úgy akartam rúgni én is Chan lábait, hogy essen el, nyeljen földet előttem.
Vizes füvön talán egyszerűbb, könnyebb lett volna, de így is rúgtam a port és remélve a lábait is. Remélve, hisz a kisebb felhő miatt, mit magunk közé csináltam nem sok mindent láttam, csupán csak egy –két sötétebb foltot, de nem bátorkodtam egyikben sem Chan alakját meglátni.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 30 2013, 18:41

Csak halkan hallom a választ, de mégis olyan érzés, mintha hosszú szomjúság után vizet kaptam volna. Különös, hogy Jaytől vagy Yuichitól ugyanez a szó nem érte volna el ezt a hatást - talán pont azért, amilyen közel állnak hozzám, vagy mert egy magasabb rangú embertől kapom, aki már jóval többet tapasztalt a gyilkos játék tulajdonságaiból. Jómagam mégsem nyögtem ki egy köszönöm-öt sem... pusztán azért, mert a torkom egyszerűen bezárult, és képtelen voltam megszólalni.
Futottam, mintha az életem múlt volna rajta, és tudtam, hogy közben Álomkelő is elkezdte üldözni ellenfelemet. Bár a játékban semmit sem ér, az agyam már magától küldte a jeleket, magától váltott taktikát. Belégzés orron át, mélyen. Kilégzés szájon át, hosszan. Így az ember elkerülheti, hogy hamar megfájduljon az oldala a futástól. Már nem is emlékszem, ki tanította meg nekem ezt a módszert, de utána jóval tovább bírtam a távokat tesiórákon, mint azelőtt.
Szinte éreztem a férfi jelenlétét, egyre közelebb és közelebb a hátam mögött, mintha maga Diablo akarna levadászni - s végül éreztem, ahogy megragadnak a karmai és hátrarántanak. Pontosabban Peter gáncsolt el és előrezuhantam, kezeimmel próbáltam tompítani az esést. Álomkelő nyávogását hallottam ismét a hátam mögött, és tudtam, hogy támad, utolérte üldözőm és most ismét a karmait mélyeszti annak testébe, hogy hátraugorjon a porfelhőben, és ahányszor csak engedi az ideje, megismételje a mozdulatot.
Álomkelő, valami mást kell kitalálnunk. Peter életereje túl nagy, mire ezzel a módszerrel leaprítanád, már rég ismerni fogja a mozdulataidat.
~Oh, igen, erre igazán kitalálhattál volna valamit, mikor kihívtuk párbajozni!
Bár tudtam, hogy a logikus ilyenkor az lenne, ha talpra állnék és futnék tovább, de tudtam, hogy a Kitartáspontjaim nem valószínű, hogy az én oldalamon állnának majd. Ugyan nem jelenti azt, hogy nem fogom megtenni, de előtte más is kieszeltem. A bottal, amit pont a céh bankjából csórtam tán még nagyon-nagyon régen, olyan erőset vágok a porfelhőből kilógó, bűnös lábra, amilyen erősre csak egy magamfajta gyenge lány képes lehet. Csak ezután kezdtem feltápászkodni a földről. Ha okozhattam ezzel 1 HP-nyi sebzést, már megérte számomra, hisz érzem, ahogy valami különös érzés, a harcolni akarás, a túlélés vágya súlyos ködként kezdi körbevenni az elmém.
Szervusz, Adrenalin. Késtél.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Okt. 04 2013, 23:12

Éreztem, ahogy újra támadott a macska, majd a késemmel nyúltam utána sikertelenül. Talán ugrott még egyszer, de úgy tűnt, hogy azt elhibázta és már csak Chan botját éreztem a lábamon. Szemléltem a hangyányi sebzését és csóváltam a fejem, hisz többet vártam tőle. Elrúgtam a fegyvert, majd egy hátra bukfenccel hátráltam és tápászkodtam fel a földről, miközben ő is hasonlóképp tett.
- Talán lehet nem ártana a saját erődre is tenni pár pontot, mert csak egyszer ne legyen melletted Álomkelő és akkor nagy problémák lesznek. – szóltam, miközben ülepedett a por és váltak újra láthatóvá – Ámbár most ellenfélként lehet inkább örülnöm kéne ennek. – a szavaim végén hosszúra nyújtottam a nyelvem, majd indultam újra felé. Közel volt, talán lehetett némi esélyem is és tudva, hogy mennyit sebzett ő maga, úgy a közelharcot akartam jobban erőltetni.
Egyszerű kalimpálás, hisz nem értettem máshoz, nem értettem még annyira a késforgatáshoz. Persze gondoltam már rá, hogy tanulni kéne, hisz ez volt a fegyverem, de sosem jutottam még el addig, mindig közbejött valami, vagy csupán csak nem volt kedvem felkelni az ágyból.  
A terv egyszerű volt, a mellkasa sebzése figyelve rá, hogy a lány Álomkelő és köztem legyen. Bár szinte még csak a megváltó pontjai  váltak semmivé, azonban Chan helyett is sebzett eleget a kisállat. Nem lehettem tovább felelőtlen, mi a támadásaik hárítását, illetve azok nem hárítását illette és reméltem csupán csak, hogy az eddigiek, ha más nem is, de elgondolkodtatták őket. A mellkasa sebzése. A kés pengéje az alkarommal volt párhuzamban és csak a megfelelő pillanatra vártam, hogy a csuklóm fordítsam. Nem tudtam, hogy sikerült e a támadás, de nem akartam megvárni, hogy ők vegyék át a kezdeményezést.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Pént. Okt. 04 2013, 23:28

-Tennék én, ha végre szintet is lépnék... -szalad a vigyor az arcomra, mint Jokernek a Batmanből, még ha nem is olyan széles és piros. Ő is és én is felkelünk a földről, s hallgatom tanítását, kárörömét, miközben én mostanában igen satnya küldetés-felhozatalomra utalok. Mikor is léptem szintet utoljára? Szinte nem is emlékszem rá... de talán a Sors a türelmemet hatalmas jutalommal fogja megáldani, ha most csendben maradok.
Peter arckifejezése eltorzul egy pillanatra. Talán az enyém is, de a harc hevében semmi sem érdekel. Az erő lüktet az ereimben, már amennyire a digitális világban ezt megteheti, és pergő-forgó haláltáncunk újból felkavarja a port az arénában. Körözünk egymás között, ide-oda marva, és fejemben egy pillanatra még régi tanulmányaim egyik kedvenc verse is fellobban, ami nagy szó, mert nem vagyok a verskedvelő típus.
-Útra kelünk. Megyünk az Őszbe,
Vijjogva, sírva, kergetőzve,
Két lankadt szárnyú héja-madár.

A fordítással nem törődöm most, magyarul szavalok, saját nyelvemen, akár érti, akár nem. Szavalnám tovább, de bemozdulok, csak egy pillanat, apró töredék, és már látom is a szálló pixeleket.
-Hoppá. -ugrok hátrébb, időn túl, de megmenekülve, s elégedetten látom, hogy Peter sebzése sem tartozik a legmagasabbak közé. Kicsit tovább fogom bírni, mint például Thunder vagy az ismeretlen Harcos ellen a tóparton. Álomkelő, ki eddig hátraszorult ütközetünkben, ismét megpróbálkozik, ezúttal a frontális támadással, villogó fogakkal és karmokkal ugrik neki Peternek, elszánt tekintettel. Nekem pedig az eszembe jut valami, mikor az ereimben lüktető energiára gondolok.
Csak egy pillanatot várj, cicám, segítek. Megnyalom az ajkam, és ökölbe szorított kézzel a Pirokinézis felé nyúlok. Egy Sárkányidomár vajon mennyire bírja a tüzet? Bár rajtam semmi sem látszik, elszánt tekintetemen kívül, de kíváncsian lesem Peter minden mozdulatát, miközben érzem, ahogy a digitális energiafonál elképesztő erővel tőr felé utat a levegőben.


//Ha minden igaz, akkor
Páncél +11

Pirokinézis nem gyullad, de kínzó forróságot érezhetsz, és 5-öt sebződsz (4,5-öt, hogy pontosítsunk)//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Okt. 06 2013, 20:40

Sikerült sebeznem, mely némi örömmel töltött el, azonban a macska újbóli támadását kedvtelenül fogadtam. Kezdett idegesítővé válni a kicsiny állat, azonban a késemre markolva a fegyverrel vártam a találkozásunk. Mint ahogy ő a karmait bennem, úgy én a pengét akartam a testében látni. Nekem ugrott és vesztettem is el az egyensúlyom, nem tudva, hogy sikerült e sebeznem őt. Akartam, hisz megérdemelte volna már.
- Itt maradsz. – nem akartam elengedni Álomkelőt, azonban váratlan melegség járta át a testem, mi fokozódva kellemetlen forrósággá változott. Elméletileg nem volt fájdalom e világban, azonban ez mintha más lett volna. Éreztem, mintha lángolt volna a bőröm. Nem volt ötletem, hogy mit kellett volna tennem, ugyanakkor látva, hogy ezt Chan okozza, úgy némi nyugalom is társult e forróságoz. Mondhatni fájt, akartam tenni ellene, kellett volna most Hisame és az ő hűsítő ereje, de nem volt most itt, egyedül kellett boldogulnom.
Terelni akartam a lány figyelmét, de nem tudtam mivel. Mozdultam, de ejtettem is el az első lépésnél a késem. Nem akartam megválni tőle, de nem tudtam tovább markolni most. Hangos lihegés, hideg levegő keresése sikertelenül.
- Ügyes vagy Chan… eh… - mosolyogtam elismerően, már amennyire sikerült mosolyra húznom az ajkaim.
A kitartásom magas volt, talán csak emiatt álltam még és talán csak emiatt sikerült egyre közelebb és közelebb kerülnöm hozzá. Léptem és csak reméltem, hogy ő nem hátrált. A célom a közel kerülés volt őhozzá, azonban a miértet nem tudtam. Csupán csak ütni tudhattam volna őt, de nem tudtam, hogy e forróság közepette mire is lettem volna képes.
- Szinte izzik a levegő köztünk. Szerelmes találkozás. – gyenge poén, de többre nem futotta most.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Vas. Okt. 06 2013, 21:33

Nem féltettem Álomkelőt, de ösztönös aggódásom csak-csak meglegyintett, mikor láttam kettejük párharcát a porban. Macskám automatizált támadása szinte villámként próbált csapni ellenfelemre minden alkalommal, mikor Peter is egyértelmű támadást intézett ellene.
Mikor a srác meginog, elégedett mosollyal nyugtázom: hát működik a képességem. Működik egy ilyen magas szintű ellenfél ellen is. Megdöbbent, hogy nem úgy reagál rá, mint a többiek: ők mintha alig érezték volna meg tűzgyújtásom hatását, még akkor sem, mikor már lángra lobbantak körülöttük a fák vagy a fű. Peter viszont megszédült, elesett, lihegett, mintha teljesen kimerült volna.
A képesség végül erejét veszti, és tudom, hogy többé nem leszek képes használni, aggodalmam viszont újból felülkerekedik rajtam. Én nem akartam fájdalmat okozni Peternek, és elvileg nincs is fájdalom a játékban, arckifejezése mégis olyan volt, mintha végtelenül szenvedne. Megfacsarodik a szívem a gondolatra, és megbántam, hogy ilyen aljas eszközhöz nyúltam...
~Na és ő az elején a nagy ugrásával?
-Kössz. -felelem ferde mosollyal, s legszívesebben mondanám még azt is, hogy "bocsáss meg", de nem teszem. Egy csatában nem mutathatok megbánást a tetteimért... ha haragszik is rám esetleg, a harc végén majd odamegyek hozzá, ha kell, a lábáról letörlöm a port, de bocsánatot kérek.
Ahogy a férfi közelít felém, olyan érzés, mintha egy zombi akarná megenni az agyam. Rémisztő és dermesztő, csak lassú léptekkel vagyok képes hátrálni előle. Szemei rám merednek, látok bennük mindent, és jobban megszorítom a botom törzsét. A 'zombi' megjegyzése hirtelen ér, megdöbbent, majd kicsit felszabadultabban elnevetem magam.
-Hiába. Én már csak ilyen hatással vagyok a férfiakra. -szólalok meg, persze egyértelmű, hogy csak viccből. Az én hatásom a férfiakra egyenlő egy rothadó sonka étvágygerjesztő hatásával, és ezzel tisztába is vagyok... na nem mintha most ez lenne a lényeg. Ám jól esett most kicsit úgy tenni, mintha én is szép lennék, én is érnék valamit az emberiség katyvaszában.
Peter tehát engem céloz továbbra is, én pedig a menekülő kisegér szerepében ragadtam. Álomkelő folyamatosan próbálja megtalálni a réseket, amiken beeresztheti támadásait, miközben az én agyam lázasan töpreng valami új taktikán, amivel meglephetjük a sárkányos idomárt.
A Pettelen Idomárt... ahogy egy időben magamat is neveztem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Okt. 07 2013, 20:55

Hátrált és nem tudtam utolérni, hátrált és Álomkelő folyamatosan támadott. Csak egy – két támadása elől tudtam kitérni és ezeknek is majd csak a felét tudtam viszonozni. Esélytelen volt bármi érdemlegeset is tennem. Volt egy célpontom, ám én is áldozata voltam egy ügyes vadásznak.

- Lea, mennyit érek?
- Tessék? – egy virághagymával a kezében fordult felém, miközben én törökülésben ültem mellette a földön és egy – egy fűszálat tépkedtem a kezeim alól.
- Van értékem? Ha nem lenne mellettem Hisame, úgy sokat érnék?
- Gondolom igen. – vonta a vállát, majd folytatta tovább az ültetést – Ugyanakkor nem értelek… Idomár vagy, mintha azt kérdeznéd, hogy egy íjász mit ér az íja nélkül, vagy egy kardforgató a kardja nélkül. Butaság ilyeneken gondolkodni.
- Lehet. Igazad lehet.


Nem volt célom választ kapni erre Chan ellen, azonban nyilvánvalóvá vált… semmit sem értem a sárkány nélkül.
Egy álom miatt nem sok lelkesedéssel érkeztem ide és most az a csipetnyi kedv is elszállt belőlem, mi eddig bennem volt. Ingerülté váltam pár pillanatra, mondhatni dühössé egyszerűen csak a tehetetlenség miatt. A felém ugró macska fejét akartam az ujjaim közt látni és hajítani úgy az állatot a gazdája felé. Talán mocskosnak tűnhetett ez, gonosznak, de ezt hozta ki belőlem a négylábú ugrálása. Az oldalamon szívesen láttam volna, de ellenfélként a legutálatosabbak egyike lehetett. Ha nem is a fejét, de a testét fogva akartam Chanhoz hajítani, hogy a karmai a lányban álljanak az én testem helyett. Piszkosnak éreztem magam, függetlenül attól, hogy sikerült e a tervem, vagy sem. Még a gondolat sem volt szép e támadást illetően.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Hétf. Okt. 07 2013, 22:20

Álomkelő éles nyávogása hallatán megtorpanok és szinte úgy érzem, jéggé dermedek, ahogy figyelem a jelenetet. A macska hiába karmol, csak a levegőt találja el, miközben Peter úgy lóbálja, mint valami rongyot, majd egy határozott mozdulattal felém repíti az állatot.
A macska végigrepül a légen, kimeresztett karmokkal, hátracsapott fülekkel, egyre közelebb és közelebb ér, amit szinte lassított felvételként élek meg, mégsem tudok mozdulni. Majd egy hatalmas csattanással ütközünk egymásnak és hátraesek, ismét felkavarva a port a földről.
Páncélom pillanatok alatt darabokra esik, és életcsíkom is jócskán lefogy. Álomkelő brutális sebzése ezúttal engem ért, ha nem is szándékosan. Peter aljas módon a saját fegyveremet fordította ellenem.
-Hékás... -morgok az orrom alatt, miközben próbálok feltápászkodni. A macska bűnbánóan ugrik odébb, távol tőlem és Petertől, hiába édesgetem, nem jön vissza. Úgy tűnik, a repülés megtette hatását, és nem hajlandó a férfi közelébe menni többé. Előbb ki kellett volna találjak valami használható taktikát.
Ha Álomkelő kiesett, a Pirokinézist pedig már elhasználtam, akkor nem maradt másom, csak az egyet sebző botom. Valljuk be, ezzel nem fogok sokra menni. Nem vagyok benne biztos, mennyi életereje maradt ellenfelemnek, de valószínűleg jócskán több, mint amit cicaharccal, egymás csépelésével túlélhetnék.
Rá kell vennem ÁK-t, hogy ismét az én oldalamon harcoljon, de nem tudom, hogyan... eddig még sosem ijedt meg semmitől, most pedig szinte érzem lelkének reszketését. Retteg Petertől.
A macskáról a férfira vetül a tekintetem, és számomra is ismeretlen oknál fogva elmosolyodom.
-Most már mind ketten pettelenek vagyunk, ha minden igaz... -vonok vállat, majd felemelem a botom és a végével ellenfelem felé mutatok.
-Új rablói vannak a Nyárnak,
Csattognak az új héja-szárnyak,
Dúlnak a csókos ütközetek.


//36 HP-m maradt//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Okt. 08 2013, 00:33

- Oh, bocsánat. Ezt nem akartam. – úgy tűnt, hogy túlzásba estem, megromlottam talán. Egy pillanat elég volt, egy rossz mozdulat mialatt a dühöm felülkerekedett rajtam. Elvesztettem a türelmem, talán most először. Vagy legalábbis most először ilyen látványosan. Kellemetlen volt és zavarba is jöttem miatta – Bocsánat, azt hiszem túl lőttem a célon.
Máskor nem csináltam volna ilyet, talán elfáradtam, ugyanakkor rossz ember is látta ezt most rajtam. Olyan, kinek nem szabadott volna, kinek a vezére voltam, vagy legalábbis annak nevezett engem. A tenyeremet néztem, nem volt benne a fegyver. Fordultam, ott volt nem messze tőlem, por fedte, nem csillogott a penge.
- Félő rossz állapotomban látsz most. – szóltam hangosan, mégsem kiabálva, miközben a késem felé sétáltam – Sajnálom ezt. Biztos rossz benyomást kelthetek most, azonban ügyesek vagytok, nem tudok mit kezdeni veletek. – fordultam a félrevonuló macskához, megsajnáltam. Lehet nem tért volna most vissza a párharchoz, de már fölöslegesnek is éreztem az itt létét, hisz már véget ért a küzdelem. Ketten legyőztek, egy az egyben pedig nem akartam harcolni Channal. Nem éreztem magam úgy, hogy szembe álljak vele ezek után, nemhogy még üssem, esetleg szúrjam is őt.
- A haragod meddig kísérne engem, ha feladnám a párharcot? – igyekeztem kedvesen mosolyogni.
Szinte biztosnak éreztem a tippem a válaszát illetően, de komolyan gondoltam a kérdésem. Talán más helyszínen, talán Hisamével magam mellett egy visszavágó jó lett volna, de itt és most könyörtelenül győztek le, függetlenül attól, hogy a lány szinte csak futott előlem. Megtapasztaltam, hogy milyen kettő ellen harcolni és pocsék érzés volt, nem kívántam többet magamnak.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Kedd Okt. 08 2013, 17:43

-Semmi gond. Ez a harc lényege. Inkább szép húzásnak nevezném. -mosolyogtam, hosszú idő után őszintén. Az adrenalin tombol a testemben, mint motorban a benzin, megtölt mindazzal, ami már napok óta hiányzott. Peter arckifejezése ismét megváltozott, kissé a régi lett, eltűnt belőle a vadállat, és ezt még kissé sajnáltam is. Felegyenesedtem mindenre-kész testtartásomból és kíváncsian figyeltem minden mozdulatát, miközben hangja szállt felém a levegőben. Ez a megbánó hanglejtés egyszerűen.... megszakad a szívem, mikor hallanom kell.
-Mindenki lehet rossz állapotban. -karba fonom kezemet és félredöntött fejjel nézek vissza rá. -Ettől még nem keltesz bennem rossz benyomást. Egyszerűen csak megismertelek másodszorra is. -vigyorodom el bátorítón. Dicséretét eleresztem a fülem mellett: most nem rólam van szó. Róla.
-Semeddig, de jól gondold meg, fel akarod-e adni. -a mosoly helyét átveszi a vigyor és megnyalom a szám szélét. -Csak ketten maradtunk, és sosem szeretem, ha az ellenfelem feladja. Kitalálhatunk valami működő alternatívát, amivel befejezhetjük tisztességesen a harcot. Teszem azt, pusztakezes harc, vagy futóverseny, ugrókötél, amőba, passziánsz, akármi Very Happy
Míg válaszára vártam, körbefordultam, hogy megkeressem Álomkelőt. A macska a lelátóra ugrott fel és most összekuporodva figyel minket az egyik üres padról. Tekintetéből szinte süt az üzenet, hogy ő bizony bolond lesz ismét az arénába lépni. Cserben hagyott, de lehet, azért, mert akartam, hogy cserben hagyjon. Bánom, hogy csak futottam, mint valami bolond, miközben ő végezte a piszkos munkát. Hiába, az idomár-lét talán az egyik legnehezebb a játékban... a tudat, hogy ketten vagytok egy ellen.
-Persze, csak ha szeretnéd. -teszem még hozzá utólag, félredöntött fejjel, ismét Petert célozva tekintetemmel. Ahogy állunk és csak beszélgetünk, a harci kedv lassan elapad... de nincs kedvem ahhoz, hogy most elköszönjünk és ki-ki menjen az útjára. Szeretném még kicsit valahogy elterelni Peter gondolatait, akármi is bántja. Talán ő nem fog megutálni emiatt úgy, mint a részeges íjász... ha meg igen, akkor így jártam.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Okt. 08 2013, 18:28

Chan lelkesedése akarva akaratlanul is mosolyt csalt az arcomra.
- Hehe. Kedves vagy. - újabb kincs a számomra, kit őrizni kellett. Önző gondolat és nem is hallattam hangosan.
Zsebembe volt a gyűrű, mit Channak akartam adni, ám félő volt még nem fogadta volna el azt tőlem. Látszott rajta, hogy számára nem volt teljes a küzdelem, folytatni akarta volna még.
- A gyűrűt neked akarom adni, de még nem hordanád szerintem, visszadobnád nekem. Folytatni akarod még, de csak ketten vagyunk. – elmélkedtem, hogy hogyan is lehetne folytatni – Hehe. Gyorsabb vagyok tőled. Erősebb. A kitartásom is több és talán ügyesebb is vagyok. Folytassuk akkor, üss meg és nyersz. Üss meg, ha tudsz. Egyedül. – adtam meg a kihívást számára.
Tényleg nem akartam folytatni a küzdelmet, ő viszont nem akarta befejezni. Kétoldalú volt ez, mint egy egyszerű érme. Hamar engedtem neki és győzködnie sem kellett nagyon. Csalódott voltam, de nem akartam tovább rontani a helyzetet, hogy a számára is csalódást okozok, hogy szomorúnak látom, mert a bűntudat sokáig kerülgetett volna.
Egyszer sikerült sebeznie a párharc során, a porban, miként a földön feküdtem, azonban akkor Álomkelő is terelte a figyelmem. Kíváncsi voltam, hogy a macska nélkül, miként tudja teljesíteni ugyanezt. Csak rá kellett figyelnem, senki másra. Jó lett volna hagyni magam, de nem volt ostoba a lány és én is pocsék színész voltam, észrevette volna azt. A testem megfeszült és készültem remélve, hogy elfogadja az ajánlatom az egyszerű játékra.
- Többel nem tudok szolgálni, de remélem azért, hogy ennyivel is beéred. – határozott, tőlem szokatlan mód nagyképű mosoly ült az arcomra és mutattam a nyelvem végét a számára.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Kedd Okt. 08 2013, 20:01

Talán elpirulok a "kedves" szó hallatán, talán nem, magam sem tudom, de próbálok nem is foglalkozni vele. Nem akarok elszállni magamtól, hisz Peter most kedves szavakkal pakolja meg önbizalmamat, de valaki más pedig úgyis elvesz belőle, így megtartva bennem az örökös egyensúlyt: hogy nem vagyok jó, de talán olyan rossz sem.
Ahogy csillapodik a lelkem, úgy tér vissza lassan a napok óta tartó búbánat, még ha megcsappant erővel is.
Felkapom a fejem elmélkedésemből, mikor meghallom a hangját. A gyűrűről el is feledkeztem, elmém így kézzel fogható bizonyítékát adta annak, hogy nem tárgyi érdekből harcoltam eddig sem. Igazából még mindig nem tudom, miért akarja nekem adni azt a gyűrűt, mit képviselhet, ami ilyen nagy értéket jelent a szemében, és ezen gondolkodva csak még inkább elfog a kétely, hogy érdemes-e elfogadnom. Szám végül mosolyra húzódik, és így szólok:
-Azt a gyűrűt majd csak akkor fogadom el, ha sikeresen túléltem életem első... három bossharcát. Rendben? -bolondság, amit mondok, de azok után, ahogy eddig teljesítettem hasonló csatákban, van okom kételkedni. Hogy rögtön az első után elfogadjam, az túl... snassz... a hármas szám viszont véleményem szerint minden nemzetiségnél ismert. Három kívánság, három testvér, három királyfi, három próba, satöbbi.
És hogy azok után mi lesz, azt majd a Sors eldönti. Talán Peter is meg én is elfelejtjük a gyűrűt körülvevő témát.
A mosoly csak még őszintébbé, még jókedvűbbé válik, mikor hallgatom mondandóját és ötletét. -Szóval fogócska. Vagy hasonló. Benne vagyok. A világ legbénább macskanője most megmutatja magát Razz-kuncogok. Nem titkolom, hogy a játékban egyik célom olyan ügyessé, gyorssá és hatékonnyá válni, mint egy igazi macska, de persze ezek a tulajdonságok még igen messze állnak tőlem. Temérdek idő és pénz az áruk, én pedig igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, minél több szintet lépni, és minél több aranyat kaparni össze hozzá. Időbe telik, de talán megéri, és akkor már nem csak Kurokoto veszett "Cicafül"-je leszek - ami elnevezést még gyűlölök is, mióta olykor hallom az ő szájából -, hanem annál sokkal több.
-Na, akkor mire várunk? -nyújtózkodom egyet. Kipihentem magam ebben a semmit-tevésben. Botomat gyorsgombra helyezem, hogy elég legyen csak az utolsó pillanatban előkapni, a mozgásban ne zavarjon, akármi vár is rám.
S ha Peter futásnak ered, én üldözőbe veszem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Okt. 09 2013, 00:01

- Kapj el, ha tudsz… vagy valami ilyesmi. - a gyerekes megszólalás, mit egy óvoda mellett mindig hallani lehet és kezdtem el hátrálni, majd futni is.
Kíváncsi voltam Chanra, hogy mivel tud előállni, mert jól tudtam, hogy egyszerű futással nem ért volna utol. Nem porban való sétára találták ki a cipőm, ám ahogy nekem nehézkes volt futni, úgy reméltem, hogy neki is az volt.
Egy újabb emlék jutott az eszembe a menekülés közepette. Hisaméval játszottam, majd miként a futásba lehagyni látszott, akkor váratlanul állt meg és szegezte nekem a miérteket. Nem értette, hogy miért volt előrébb, mikor ugyanolyan gyorsnak kellett volna lennünk. Akkor a nevelés jósága irányította a cselekedetemet, hogy hagyjam nyerni a sárkányt, azonban Hisame nem volt ostoba már akkor sem, függetlenül attól, hogy gyakran szerette magát annak tettetni még most is.
Elbambultam, az emlékképbe felejtkeztem és miként feleszméltem, úgy már késő volt a forduláshoz. A lábaimmal nem léptem tovább és „faroltam” úgymond pár métert a porba. Nem sokkal álltam meg csak csupán a küzdőtér szélétől.
- Hoppá. A csudába. – majdnem kérdeztem Chantól, hogy miért nem figyelmeztetett, ám az most inkább komikus jelenet lett volna, hisz előle menekültem. Hirtelen ötletként a képességemhez fordultam volna segítségül, azonban nem bíztam annak a sikerében, függetlenül attól, hogy egyszer már használtam e küzdelem során. Elég alacsony volt a speciális képességemre tett pontom, így csodálkoztam, hogy egyáltalán akkor is tudtam használni.
- Asszem elkapott a fogó, már csak meg kell ütnie. Ó, jaj. Mit tegyek most? – mosolyogva aggódtam, valamiért nem éreztem olyan drámainak e helyzetet.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Szer. Okt. 09 2013, 23:05

Az én fejemben is felhangzott a mondóka folytatása, cenzúra vagy sem. Milyen furcsa, hogy egy kisgyerek szájából ez mégsem hangzik még káromkodásnak, míg az én fejemben már annak számít szinte. S ami még érdekes, hogy az európai kisgyerek vajon honnan tudja, mekkora egy strucc valaga, vagy hogy a stuccnak van-e bármi köze a futáshoz... már ha egyáltalán tudja, mi is az a strucc egyáltalán.
Amint Peter futásnak ered, én is ellököm magam a földtől és szaladok utána, kevés sikerrel. Háromszor gyorsabb nálam, Nyúlcipő nélkül semmi esélyem, de a szintem még kicsi ahhoz a lábbelihez. Helyette megpróbálom technikával pótolni, ami a sebességemből kimarad; na nem mintha ennek lenne bármi köze a sikerhez, tekintve, hogy itteni életünket pontokhoz kötötték, azok határozzák meg, mire vagyunk képesek. Hiába veszem a levegőt úgy, ahogy a profi futók, tudom, hogy csak a Kitartáspontjaim határozhatják meg, meddig jutok.
Álomkelő kíváncsian les minket az egyik padról, farka ide-oda táncot jár.
A férfi hátára tapad a tekintetem, figyelem, hogy közelebb érek-e hozzá, s hoppá, csodamód ez meg is történik... főleg, mert megáll. Én is lefékezek, egy karnyújtásnyira mögötte, s látom, mi a hiba tárgya: elérte a pálya szélét. Innentől csak oldalra ugorhat, én pedig azonnal követhetem. Arcomra széles mosoly terül szét a gondolatra, hogy kis egérkém csapdába került.
Ám a kisegér még veszi a bátorságot, hogy vakmerősködjön. Nolám. Ez szinte felperzseli az idegeimet egy pillanatra.
-Máris feladod? -nyelvem hegyén volt az "egérke" megnevezés, de inkább kihagytam, egyenlőre. Széttárom karjaimat, mutatva, hogy a csapda nyelve nincs már messze a zártól, s bármerre is ugrana, én ugrok utána, hogy egy jót rásózzak a kezemmel. -Tudod-e, miért szeret a macska játszadozni az áldozataival?
Különös érzés lesz úrrá rajtam. Egy macska vagyok, igazi vadmacska, Peter pedig szó szerint megszűnik Peter lenni a szememben.
-S mi lesz most? Ha mozdulsz, én is mozdulok és elkaplak. Vigyázz, mert ha nem találsz ki valamit gyorsan, akkor is elragadlak! -vigyorom nem lanyhul, sőt, szinte önálló életre kel. Az adrenalin ismét megőrjít teljesen.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Okt. 11 2013, 20:34

Csapdába kerültem és nem volt ötletem a szabadulásra.
- Nézd, ott egy gombolyag. – mutattam a távolba, azonban nevettem is mellé. Egy újabb gyenge poént eresztettem útnak, szegényt szinte már sajnáltam is miattuk. Dadogtam, egy – egy hangot hosszan elnyújtottam, nyögtem, hogy húzzam az időt, de nem, semmi – Hát, nincs ötletem. Viszont, - húztam félre a számat - asszem arról nem volt szó, hogy én sem üthetlek meg téged. Csupán csak a te ökleidet kell kerülnöm.
Így nem tértem ki, nem kanyarodtam el se jobbra, se balra. Egyenes, tiszta célpont volt a számomra. A fogaimat mutatva, vicsorítva indultam meg felé, hogy komolyan vegyen, azonban már az első lépéseknél kezdtem elveszíteni az egyensúlyom, rúgva végül a saját lábamba estem el és zuhantam a lábai elé. Térdeltem előtte, mint szolga a királynéja előtt. Por fedte a kézfejeim, por ment a cipőmbe.
- Hoppá. – keserű vigyor jelent meg az arcomon, azonban nem láthatta, az árnyékban a földet néztem. A fejem lassan emeltem és nagyot is nyeltem a lábait figyelve, majd a tekintettem menetelése megállt a csípője tájt – Hoppá. – más fele jártak hirtelen a gondolataim, minek okán a fejemet ráztam és újra a földet pásztáztam Chanra koncentrálva, a küzdelmünkre. Nem akartam felállni, ismerve őt, meg is várta volna, talán még vissza is kísért volna a sarokba, hogy kezdjem újra az egészet. Nem volt kedvem ehhez, nem kellett a sajnálata. A lábaimat kitámasztottam, már amennyire lehetett a helyzetembe, majd mély levegőt vettem.
- Váááá! - elrugaszkodtam, megindultam, hogy a lábai közt, a szoknyája alatt bújjak keresztül. Nagy voltam, ő kisebb tőlem, a sikerre kevés volt az esély, ám a meglepetés erejével élve voltam bizakodó.


A hozzászólást Peter Worker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 12 2013, 08:55-kor.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Pént. Okt. 11 2013, 23:01

-Hol? -nézek a mutatott irányba. Persze én ösztönszerűen nagybetűvel képzeltem el a Gombolyag-ot, hisz így hívják igazi, valódi, hús-vér macskámat is odakint. Persze sem Gombolyag, sem egy közönséges gombolyag nem volt sehol, s szégyenlős mosollyal, kuncogva fordulok vissza Peter felé.
-Az igaz. Akkor most egymást üldözzük, szó szerint? Annak nem sok értelme van... Razz-nyújtom a nyelvem egy kicsit, csak a hegyét, és tovább nevetek. Halkan, de jókedvűen. Szinte el is felejtettem, milyen búval bánatosan léptem be az arénába, s milyen vagyok most. Érdekes dolog az emberi érzelmek tárháza, s miként változhatnak meg egyik pillanatról a másikra. Főleg egy lánynál.
Peter végül megindul felém, én pedig felemelem a karjaimat, hogy kikerüljem a csapását. Fölösleges lépés volt, mert szegény srác ismét elesik. Egy pillanatra még az is átfut a fejemen, hogy direkt csinálja. Ha Peter ilyen "ügyetlen" a harcok során, akkor biztos nem élte volna túl eddig... arról nem is beszélve, hogy jól tudom, az ő Akrobatikája magasabb az enyémnél Razz
-Jól vagy? -kérdezem. -Nem ütötted meg magad nagyon? Mert mindjárt fogod Razz-kuncogok ismét és ökölbe szorított kezemet a levegőbe emelem, a fejem fölé. Lassú mozdulattal közelítem meg vele a vállát, hogy megüssem, és nyerjek, de Peter mást tervez. Elrugaszkodik, én pedig ösztönszerűen terpeszbe állok, hogy legyen helye hol átcsúszni >.>
Még szerencse, hogy ma is farmer-napot tartok :PHiába a digitális világ szabadsága és hogy immár előítéletek nélkül is hordhatnék valóban szoknyát, ha harcot tervezek, akkor előnyben részesítem a nadrágot. Bááár... áh, nem. Én nem vagyok ahhoz olyan kívánatos, hogy egy esetleges panty-shottal tereljem el ellenkező nemű ellenfelem figyelmét .__. Önbizalom mindörökké\o/
Amint a férfi a hátam mögé került így, megperdülök a tengelyem körül és megvárom, amíg talpra áll... és utána bizony az öklöm megindul a válla felé.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Okt. 12 2013, 09:33

Szűk volt a hely a lábai között, én viszont kemény voltam és nem adtam fel a cselekvést. Igencsak érdekes jelenet született volna, ha félúton megállásra kényszerültem volna, mondván, hogy: „Tágulj, nem férek be!” Végül azonban sikerrel hódítottam meg az eddig ismeretlen területet, minek meg lett az eredménye és kiválónak nehezen nevezhető eredménnyel, de átpréseltem magam a végtagjai alkotta kicsiny lyukon. Csak közelebbről szemlélve jöttem rá, hogy nadrágban volt, nem szoknyában… látszott, hogy más fele jártak a gondolataim. Felállva, minthogy állnom kellett e jelenet után, enyhe taszítást éreztem a vállamon, mi előrébb taszított pár lépésnyit.
- Aucs! Ez fájt. – igazából nem, ezt ő is jól tudtam, ugyanakkor jól esett kimondani – Megütöttél. – a megjátszott kétségbeesett tekintett, mit nem sikerült sokáig megtartanom, hisz hamar csíntalan mosolyra görbültek az ajkaim végei – A túróba.
Megütött. Igazából reméltem, hogy okozok majd némi kihívást a számára, de úgy tűnt, hogy túlságosan is lebecsültem őt. Kellemes csalódás ért a személyében a küzdelem során, függetlenül attól, hogy eléggé alul szerepeltem ellene. A minőséget úgy tűnt, hogy nem tudtam hozni, ám lehet más ellen sem hoztam volna. Talán, de csak talán lehet jól is jött ki, hogy Chan ellen szenvedtem és e párharcot nem látta senki más.
- Na, majd legközelebb, hisz most természetesen hagytam magam. – apró füllentés, mit a széles vigyorom hamar leleplezhetett - Viszont azt hiszem vége. Gratulálok neked, ügyes voltál egyedül is. Köszönöm. – léptem közelebb hozzá, majd nyújtottam a karom kézfogásra. Gondoltam valami frappáns macskás megszólalásra, de kifogytam a poénokból és nem is akartam már tovább fárasztani szegényt eleget kapott e egy órában tőlem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi2601/2700Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Chancery on Szomb. Okt. 12 2013, 16:39

Miközben a userem betegre röhögi magát (XD), és alig bír gépelni, én nem tágítok és végül az öklöm eltalálja a férfit. Nem túl erősen, de nem is olyan gyengéden, hogy ne lehessen érezni. Ha már így hagyta magát, akkor tudja is, hogy immár nyertem, pedig nem egyszer hagytam neki direkt egérutat Razz
-Nem is fájt az, annyira erős nem vagyok. -nevetek fel. -Pontosan, kitűnő felfedezés. Ezért jutalom jár.
De nem most, nyújtom ki picit a nyelvem hegyét ismét.
Tekintetem Álomkelő felé villan, aki épp nagyban pofozkodik valami Kisördöggel, aki végül unott képpel, ásítozva otthagyja a helyszínt. Oh, róla szinte el is feledkeztem, és úgy tűnik, megunta a várakozást. Egyébként ne kérdezze senki, mi is az a Kisördög, mert én sem tudom, ez a kis manó is akkor bukkant fel, mikor bezárkóztam a boltba és "há' nemá' csak Yuichi kísérletezgessen" felkiáltással én is belevetettem magam a kristályírás művészetének mélyebb rétegeibe. A végeredmény az temérdek elrontott kristály, meg a végén egy olyan nagy bumm lett, amitől szó szerint égnek állt a hajam és kicsit átmentem négerbe.
Peter végül mosolyogva, szóban is lezárva a párbajt, miután leokéztem az üzenetet, hogy nyertem, mehetek a dolgomra. Jómagam is egy vigyorral hallgatom a magyarázatát. -Helyes. Most se kellett volna hagynod magad. Hogy fejlődjek, ha nem adod te sem a maximumot?
Elfogadom a felém nyújtott kezet. -Én is gratulálok. És köszönöm, hogy visszahoztál. -majd gondolkodón nézek vissza rá. -Ugye... te jobban vagy?
-Oh, és had ne felejtsem el... -szólalok fel, mintha csak most jutna eszembe, majd pipiskedve közelebb hajolok hozzá és egy puszit nyomok az arcára. -A jutalmad :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? Vo36oi8140/8500Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány? 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkány ellen sárkányfű - de mi van, ha nincs sárkány?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.