Kyrena Juurei vs. Thunder

Go down

default Kyrena Juurei vs. Thunder

Témanyitás by Thunder on Hétf. Szept. 23 2013, 17:56

// A kezdő posztom egyben képesség pályázat is ami remélhetőleg el lesz fogadva //

Szokásos napnak indult a mai is amióta rabja lettem eme játéknak. A már jól megszokott fogadómban keltem fel a puha ágyamból, amikor az ablakon bejövő napsugarak világították meg arcomat. Hunyorítottam kicsit, de csak rászántam magam arra, hogy felkeljek és ismét a semmittevéssel töltsem el a napomat. Így hát belekezdtem a mindennapos reggeli torna gyakorlataimba melyek már megszokottá váltak számomra. Amint ezzel végeztem indultam el tusolni, majd magamra öntöttem a szebb ruhámat és lementem a reggelizni. Igaz, hogy már a céh melyben tag lennék rendelkezik már céh épülettel, de még nem tudom hogyan kellene berendeznem a szobámat. Amint leértem az emeletről elfoglaltam egy üres asztalt miután leadtam a rendelésemet is. Jóízűen elfogyasztottam azt, majd fizetés után távoztam is. Ballagtam a főtérre ahogy az minden nap lenni szokott, mikor egy fekete csukjás alak egy sikátorból hozzám szólt.
- Hé te ott … Igen te abban az iskolai egyenruhában … Gyere csak ide - halkan mondta mikor elhaladtam az imént említett sikátor mellett. Megfordultam és visszanéztem mire ő már elindult beljebb a házak között. ~ Vajon mit akarhat? ~ tettem fel magamban a kérdést, ahogy azt a helyemben szinte bárki tenné. ~ Kövessem … Ne kövessem? ~ mondtam magamban mire az emberi kíváncsiság diadalmaskodott felettem és egymás után szépen lassan lépkedtem előre.
- Nos mi is az amit tőlem szeretnél ? - kérdeztem meg az ismeretlentől. Lassan megfordult, de a csukja annyira takarta az arcát, hogy semmit se láttam. Ahogy jobban megpróbáltam figyelni mintha még valami maszk vagy valami lenne az arcán, hogy tényleg ne lehessen felismerni.
- Hogy én mit szeretnék? … Az nem tartozik rád - felelt a kérdésemre mire előhívta a menüjét és elkezdett kotorászni benne. Gyorsan az oldalamhoz kaptam a kardom iránt, de eszembe jutott, hogy még fel se szereltem a cuccaimat. Mire ismét észbe kaptam az illető aki velem szemben volt pixelekre bomlott melyek tovaszálltak. Ekkor vettem észre, hogy kaptam egy üzenetet. Ahogy megpillantottam a zölden villogó levelet kénytelen voltam rányomni, hogy megnézzem ki és mit küldhetett nekem.


Ismeretlen írta:Üdvözletem bátor harcos! A mai nap igen szerencsésen indulhat önnek kedves Beta teszteri játékos. Magát sorsoltuk ki arra, hogy a képességét le cserélhesse arra amit a tesztek alatt kapott/fejlesztett ki magának vagy kialakíthat újat. Mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi azt az opciót a menüjében, hogy Beta termék kulcs melyet csak magának engedélyeztünk. Amint beírja oda kény kedve szerint válogathat régi képességei között, vagy kialakíthat valami teljesen újat. FIGYELEM: Az opció melyet önnek engedélyeztünk csak egyszeri alkalommal lehet felhasználni. Amennyiben él eme kiváltságos helyzettel akkor minden egyes képességét meg tudja változtatni.
További szép napot!


Az üzenetet olvasva kissé meglepődtem. ~ Miért pont én? ~ tettem fel ismét egy olyan kérdést magamnak melyet nem tudtam megválaszolni. ~ Mit szerencsétlenkedsz … örülj, hogy most még kiváltságosabb lettél ~ szólt hozzám a valódi Thunder.
A sikátort magam mögött hagytam és azon kezdtem gondolkozni mindez igaz lehet e. Lassan battyogtam a főtérre, hogy elfoglaljam azt a helyet melyet nap mint nap megteszek. Leültem hát a főtéren található legnagyobb fa tövéhez és ahogy az lenni szokott gondolkozni kezdtem innen merre és hogyan tovább. Első sorban ellenőriznem kellett, hogy mindaz igaz melyet az üzenet tartalmaz, így hát felcsaptam a menümet. Meglepődve néztem magam elé amikor ott szerepelt a kérdéses menüpont. Hátradőltem majd sóhajtottam egy nagyot. ~ Most mi tévő legyek ? ~ tettem fel magamnak a kérdést mikor újra és újra elolvastam a levelet. ~ Meg kellene tennem, csak nem is toudom pontosan milyenek legyenek az új képességeim ~ motyogtam magamban amikor ismét meghallottam az igazi Thundert. ~ Gyerünk … mi lesz már … nyomj rá és írd be a kódot … a többit meg majd utána elintézük ~ suttogta halkan mintha mellettem ült volna vagy éppen a fa túlsó oldalán. ~ Legyen ~ mondtam magamban majd rányomtam arra a kérdéses menüpontra és beírtam a beta termék kulcsomat. Abban a pillanatban pixelekre kezdtem bomlani majd egy furcsa helyen találtam magam miközben az imént darabokra esett adataim ismét összeszálltak. Egy hatalmas szobában találtam magam. Nem is éppen szobában, hanem egy könyvtárban. Egy titkos könyvtárban gondoltam közben magamban mikor a hófehér lépcsőkön lépkedtem feljebb.  Két lépcsősor volt ami csigalépcső szerűen haladtak felfele egymással párhuzamosan. Falak nem voltak ebben a különös helyiségben vagy térben, nevezze azt bárki annak aminek akarja. Annyit tudtam mindössze, hogy itt kell kialakítanom vagy megkeresnem a képességeimet melyeket ezentúl használni szeretnék. A könyvek csak úgy repkedtek minden felé. az egyik majdnem nekiszállt a fejemnek, de szerencsére időben elhajoltam előle. Követni kezdtem a könyv útvonalát amikor a távolban mintha egy emberi alakot véltem volna felfedezni ami éppen engem szólít.
- Gyere közelebb - suttogta érzéki hangon majd s csigalépcső melyen haladtam eddig felfelé elágazott. Az oldalán egyszer csak újabb lépcsők jelentek meg valamiféle energiából. Kicsit félve lépkedtem rá, de meglehetősen stabilnak bizonyult. Miközben közeledtem az alak felé még jobban körvonalazódni kezdett és megpillantottam egy gyönyörű leányzót. Talpig fehérben volt összekuporodva ölében egy könyve miközben a hosszú vörös haját igazgatta. - Látom csak elszántad magad és beírtad - kuncogott kicsit. - Légy üdvözölve a könyvtáramban. Itt fogod megtalálni a számodra legideálisabb képességeket Thunder - szólt hozzám amikor odaértem hozzá.
- Rajtad kívül eddig senkit nem élt ezzel a helyzettel, így érezd magad megtisztelve, hogy itt lehetsz - kuncogott ismét egyet.
- Nos … Miért is vagyok én itt ? - kérdeztem egyből. - Mi másért mint, hogy megkeresd azt a könyvet amiben a te képességed lakozik. Ami leginkább illik hozzád. -
- De hisz rengeteg könyv repked itt körbe körbe fel s le … hogyan keressem meg azt ami az enyém? - tettem fel a legfontosabb kérdést.
- Ebben sajnos nem tudok segíteni … erre magadtól kell rájönnöd - nyitotta ki a könyvet a kezében - Scarlet Nightmare vagy szólítsalak inkább Incubusnak ? Mindent tudok ám rólad. - Meglepődtem amint kimondta a régi avatarom nevét, de még jobban, hogy tudja a való világban hogyan hívnak. - Viszont tanácsokat adhatok, hogy merre lelsz rá a kérdéses tárgyra. - csillant fel a szemem egyből. Lassan ereszkedni kezdett a nagy fehér placc melyen voltunk és az ég egyre inkább sötétebb és sötétebb lett. Már annyira elsötétült mindem, hogy csak a fényes valami.t lehetett látni melyen ereszkedünk le a mélységbe. - Tudom milyen személy is vagy te .. Túl sok tragédia vett már körbe … A lelked teljesen elemészti a gonosz ( itt a bennem lévő Thunderre céloz ) … Leérkeztünk - szólalt meg a leányzó. Ha itt és most legyőzöd a lelked mélyén rejtőző gonoszt akkor minden bizonnyal rálelsz arra a képességre mely már a kezdetektől hozzád tartozik. - Meglepett a látvány ami fogadott. Egy kis falucska főterén találtam magam ahol mintha valami háború zajlott volna nemrég. A házak teljesen romba voltak dőlve és volt ami már porrá vált. Mintha valami hosszan tartó viaskodás helyszínére értem volna.
- Nocsak-nocsak … kit látnak a szemeim - szólt hozzám valaki ismerős hangon. Szépen lassan kigyulladtam az utca lámpák és megpillantottam azt aki miatt már nem egészen vagyok önmagam. Akit magam előtt láttam az szöges ellentéte volt saját magamnak. Míg én mondhatni fekete ruhában voltam ő fehérben … nekem kék volt a szemem neki piros. Thunder volt előttem nem más.
- Most csak szórakozol velem? - kiáltottam a leányzó után aki szárnyakat növesztett és felszállt. Még néhány fehér madár toll is leesett.
- Rajta kezdjétek -
- Hallottad … kezdődjék hát a tánc - azzal a lendülettel nekem rontott és leütötte a páncélzatomat és még némi kis életet.
- Ugyan azokat a statok használjátok - szólt közbe az lány aki már mondható valami őr angyalnak. Abban a pillanatban megjelent a kezemben a kardom és visszatámadtam. Eltaláltam ellenfelemet és ha minden igaz amit hallottam, akkor már neki sincs páncélzata. Gyorsan számolásba kezdtem mennyi találatot is kellene bevinnem ellenfelemnek, de ő eközben nem tétovázott és ismét nekem rontott. Váltottam egyet a kardom fogásán és könnyű szerrel leblokkoltam és elgáncsoltam. kardomat a torkának szegeztem mire az valami füst szerű anyaggá vált és mögém került. Ezt még párszor el tudta játszani velem, de felfigyeltem arra, hogy amikor ismét anyagi testet ölt magának pirosan felizzik a szeme. Ekkor indultam meg felé teljes sebességgel. Úgy tűnt, hogy jól gondoltam. Ekkor volt a leg sebezhetőbb. Magam is meglepődtem mennyit sebeztem rajta. Életsávja már a piros zónába tartott amikor kihúztam a kardot a testéből. Erre ő vért kezdett köpni és térdre borult. - Ezt most te nyerted, de ez még csak a kezdet. Ha egy percre is meggyengülsz akkor ismét találkozni fogunk. - majd levágtam a fejét és a vér csak úgy spriccelt felfelé. Teljesen beterített szinte mindenhol annak az alávaló féregnek a vére. Ekkor kezdett leszállni a lány és odajött mellém.
- Nem csalódtam benned. Most már ideje, megkeresned a könyvedet - Azzal megpillantottam magam előtt egy hosszú piros fonalat és elkezdtem követni. Közben észre se vettem, hogy a lény még mindíg mellettem volt és követett az utamon. Pár órás fonalkövetés után ráleltem egy dobozra. Épp olyan vörös volt a színe mint az angyalnak mellettem. - Nyisd ki - súgta a fülembe. - Rendben van - azzal már nyitattam is és egy olyan könyvre bukkantam amin a következő felirat volt olvasható: Elemental Blade.
- Nos ezzel el is dőlt melyik képesség lesz a tied - szólalt meg ismét a lány. Picit jobban szemügyre vettem a könyvet. sok forma volt rajta, de ezek közül csak kettő volt aminek színe is volt. Az egyik egy villám míg a másik egy esőcsepp. Rögtön megkérdeztem a … - Várjunk csak … még a nevedet se tudom. -
-A nevem nem fontos, hívj úgy ahogy csak szeretnél. Eddig nem volt túl sok vendégem, így nem volt szükségem névre. -
- Nos akkor legyen a neved Shiina. Mit szólsz hozzá ? -
- Shiina … tetszik ez a név. Most vedd ki a másik könyvet is a dobozból. - ~ Másik könyv? néztem értetlenül, de megtettem amit kért és tényleg ott volt még egy könyv. Ezen egy másik szöveg állt: Égszilánk.
-Ez a két könyv nagyon értékes képességgel ruházott fel téged. Legyen büszke magára Thunder- sama, hogy ezt a két képességet kapta meg. Szoros kapcsolat van közöttük, de ezzel nem untatnám magát. Amint visszatér a játékba ott úgy is el tudja olvasni az új képességeit. Remélem még találkozunk - és egy csókot nyomott homlokomra. A következő pillanatban ismét ott ültem a fa alatt, de mintha nem történt volna semmi. Senki nem vette észre, hogy pixelekre estem volna, vagy hasonló. Felcsaptam a menümet és egy olyan opció szerepelt ott, hogy Shiina Könyvtára. ~ Ezek szerint nem csak álom volt. ~ mondtam magamban amikor megkerestem a képességeimet. Valóban másokat tartalmazott. Elemental Blade és az Égszilánk képességek voltak ott. Nagy vonalakban gyorsan átfutottam, majd felkeltem a földről és elindultam ki a városból, hogy az éjszaka alatt, leteszteljem a képességeimet. Lassan sötétedni kezdett amikor egy mezőre értem. Nekiálltam gyakorolni az éjszakában majd arra lettem figyelmes, mintha valaki a közelemben lenne.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Kyrena Juurei vs. Thunder Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kyrena Juurei vs. Thunder Vo36oi1119/1200Kyrena Juurei vs. Thunder 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kyrena Juurei vs. Thunder

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Nov. 28 2013, 16:49

Ossu!

Inaktivitás miatt lezárom a küzdőteret. Thunder jutalma 20 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kyrena Juurei vs. Thunder Vo36oi0/0Kyrena Juurei vs. Thunder 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.