Juurei vs. Incubus

Go down

default Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Kyrena Juurei on Pént. Feb. 15 2013, 18:24

A napjaim cseppet sem mondhatók unalmasnak mostanság. Esemény van bőven, Ren is lefoglal kellőképp, de egy dolgot hiányolok nap mint nap. Az pedig a mozgás. Ritkán van alkalmam csiszolni képességeimen. Azt pedig sosem árt. Begyakorolni a mozdulatokat, esetleg ujjakon agyalni. Különleges helyzetekben felvázolni megannyi lehetőséget és kiválasztani a lehető legjobbnak véltet. Ezt hiányolom. Természetem igencsak harcias, a nőcsábász miatt viszont igyekszem visszafogni magam. Az effélét pedig ki kellene adni magamból. Épp ezért hagytam ma magára az idomárt. Jobbnak véltem egyedül az arénába menni. Remélhetőleg találok ott valakit, akivel gyakorolhatok. Nem érdekel, hogy nyerek, vagy vesztek. Lényeg a tapasztalatszerzés. Nálam gyengébb, velem hasonlóan erős, vagy nálam sokkal erősebb ellenfél ellen. Az mindegy, nem lényeg. Minél többet küzd az ember, annál többet tud. Ez már csak így megy.
A nap kissé zavaróan süt ma. Mondhatni túlzottan jól, ami kissé idegesít. Szeretem érezni bőrömön melegét, de csak mértékkel. Ez volt az oka annak, hogy fedett arénát választottam gyakorlásképp. Odabent voltak néhányan. Én viszont mit sem törődve velük, fogtam magam és elkezdtem gyakorolni. Lassú, könnyed csapásokkal, de ez elég unalmas. Még akkor is, ha olyan az egész, mintha táncolnék. Könnyed, és kellemes érzésekkel áraszt el ez az egész, de nem elég. Keresnem kell valakit, vagyis találnom. Olyat, ki szintén ellenfelet keres magának. Mikor körbenézek, nem éppen úgy fest, hogy sokan keresnének partnert, tekintve, hogy mindenkinek van. Eleresztek egy egyszerű sóhajt, fogom magam, letelepedek pihenni kicsit az aréna szélére és figyelem a bejáratot. Úgy terveztem, hogy az első egyedül betévedő alakot megállítom. Amint megpillantom, fel is pattanok és odasietek elé.

- Ahogy látom ellenfél nélkül van. Nincs kedve gyakorolni egy keveset? Mondjuk... velem... - hozom fel egyből a témát, remélve, hogy érti a célzást az illető.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Juurei vs. Incubus Vo36oi397/400Juurei vs. Incubus 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Pént. Feb. 15 2013, 19:01

Átlagos napnak indult a mai is. Felkeltem ágyamból majd elvégeztem pár tornya gyakorlatot majd elindultam le a földszintre ahol rendeltem egy kis reggelinek valót. Elfogyasztottam majd elindultam ki a fogadóból amikor szembesültem azzal a ténnyel hogy milyen szép idő a mai. Kellemesen meleg volt és még én kicsit jobb kedvre derültem ettől. Elmentem a főtérre ahol szokásos délig tartó helyélésemet végeztem. Eljött a pihenés végét jelző hang hiszen delet ütött a közelben lévő templom tornyán lévő óra. Felkeltem a fa alól ahol eddig voltam és magamra aggattam minden felszerelésemet és belevettem magam a délutánba. Eldöntöttem, hogy jó lenne egy párbaj hiszen már a következő szintemet karcolgatom. Így hát a legközelebbi harctér felé vettem az irányt. Út közben kaptam egy értesítést, hogy képességcserére köteleztek szabálymódosítás miatt.
~ Nah de jó -.-" Most gondolhatok ki egy másik képességet.
Az aréna felé vezető utam alatt csak sikerült kitalálnom valamit. Remélve erről nem a VP-zés jut eszébe egy JK-nak se. Így talán több ellenfelem lesz nem mint akkor mikor az Azúrkék láng nevezetű képesség birtokában voltam. A mostani sokkal egyszerűbb és még a neve is jobban tetszik. A rendszer az Égszilánk nevet adta a képességemnek. Míg el nem értem a küzdőtérig gondolkodóba estem, hogy hogyan tudnám kihasználni újdonsült képességemet. Lassan elérkeztem az arénához ami egy fedett küzdőtér volt.
~ Remélem ez nem akadályozza a képességemet. -gondoltam magamban.
Megérkeztem hát azzal a reménnyel, hogy lesz valami jó kis harc amit nézhetek és talán okulok is belőle majd kihívom azt az illetőt és győzelmet aratok felett. Beléptem hát a nézőtérre és már is egy ismeretlent pillantok meg ami nem lenne meglepő, de ő ki akar hívni egy párbajra.
~ Szépen nézek ki. Alig hogy ideértem már is valaki harcolni akar velem. Ekkor a harctérre pillantok ahol éppen egy harc vette kezdetét.
- Nézd ... Éppen harcolnak odalenn. Abból is lehet tanulni ha csak néző az ember. Amint vége a harcnak kiállhatok ellened hiszen kíváncsi vagyok valamire. Ezzel megindultam az ülő részleg felé és kerestem egy helyet magamnak.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Juurei vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Juurei vs. Incubus Vo36oi1119/1200Juurei vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 26 2013, 16:17

Ez az én szerencsém. Egy olyan alakot fogok ki, aki nemigen akar harcolni. Akkor meg miért jön egyáltalán arénába? Aha... Erre hamarosan meg is kapom a választ. Nincs mit tenni. Várnom kell a soromra. Abban viszont igaza van, hogy mások nézéséből is lehet tanulni. Jobb ötlet híján, csak bólintok és várok. Egy ideig még maradok helyemen, majd én is megindulok a lelátó felé. Egyenesen az imént kiszemelt ellenfelem felé veszem az utat. Ott lehuppanok mellé és érdeklődve figyelem az előttünk játszódó viadalt. Nem tudom, hogy közben mennyire szokott beszédesnek mutatkozni. Én egyelőre csendben maradok. Nem áll szándékomban dumálással zavarni a mellettem ülőt.
A küzdelem egész érdekesnek mutatkozik. Egy állatidomár és petje küzd egy harcossal. Érdekes párbaj-összeállítás, meg kell hagyni. Erről eszembe jut, hogy az én első párbajom is ilyen volt. Csak ott az idomár egy kardforgatóval állt szemben, jómagammal. Az idomár pedig nem volt más, mint Ren és az imádni való Reginald. Na igen... Az a főnix nagyon aranyos, ez tény. Vak az, aki mást állít. Én magam egyre jobban beleélem magam a lent küzdők által mutatottakba. Egyre jobban görnyedek előre, hátha több részletre is felfigyelhetek.

- Igazad van, tényleg lehet ebből tanulni. És... Mentálisan felkészít a saját küzdelmedre. Egyébként... Elmondod, hogy mit szeretnél kipróbálni? - kérdem érdeklődve.
Most először szólalok meg, amióta itt ülünk. Közben csak egy-egy szó erejéig fordulok a mellettem lévőhöz, nehogy lemaradjak valamiről a lenti küzdelmet illetően.//Elnézést, hogy eddig kellett várni!//

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


Kyrena Juurei
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Juurei vs. Incubus Vo36oi397/400Juurei vs. Incubus 2yjvlht  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Szer. Feb. 27 2013, 11:29

Megérkeztem a lelátó ülő részére és az első sorban helyet is foglaltam. Meglepő módon nem sok játékos szokott az ülő helyekhez jönni így bőséggel van itt hely. A lenti harc is egész érdekesnek bizonyul hiszen egy állatidomár és egy harcos méri össze erejüket. Eléggé rugalmasnak mondható kettejük harci stílusa hiszen egyszer az egyik fél máskor viszont a másik illető kerekedik felül ellenfelén. Igazán élvezetes egy harc innen nézve. Bár az előny még mindig az állatidomár mellett van hiszen állatkája számára a légi harc a nyerő. Nem csoda hiszen egy főnix. Ekkor szembesültem azzal, hogy az előbbi illető lehuppant mellém és onnan figyeli a mérkőzést.
- Én biztos nem lennék a harcos helyében. Nem szeretek több ellenféllel harcolni így állatidomárokkal nem mérem össze tudásomat szívesen. Nem tudom te hogy vagy ezzel a felállással. - közlöm ezt a kis információt magamról leendő ellenfelemnek bár nem tudom, hogy miért is. Szemem sarkából figyelemmel kísérem mit csinál itt mellettem, de úgy hogy közben észre ne vegye, hogy figyelem őt. Érzékeltem miszerint egyre jobban görnyed előre miközben a mérkőzést nézi. Már-már annyira előredőlt, hogy majdnem leesett a nézőtérről, de mint jótevő gyorsan a mellkasához kaptam és visszahúztam mikor észrevettem hova is nyúltam. Ekkor igazán elvörösödött arcocskám és a kezemet elvettem arról a bizonyos helyről.
~ Igazán telt idomokkal rendelkezik ~ futott végig a gondolat a buksimaban
- Bocsikaaa ... Igazán nem akartam. Kérlek bocsáss meg nekem. Sajnálom. Ne érted félre nem taperolni akartalak. Mindössze nem lett volna szerencsés ha a leendő ellenfelem lezuhanna és életét vesztené. - már már könyörögtem, hogy bocsásson meg nekem. Ezek után alig mertem hozzá szólni. A kezemet néztem és azon gondolkoztam hogyan tehettem ilyesmit egy idegennel. Ráadásul mintha még idősebb is lenne nálam.
- Igazad van, tényleg lehet ebből tanulni. És... Mentálisan felkészít a saját küzdelmedre. Egyébként... Elmondod, hogy mit szeretnél kipróbálni? - kérdezte tőlem ellenfelem.
- Nem titkolózok előtted. A játékrendszer szabálymódosítás miatt képességcserére kötelezett és kell valaki akin le tudom ellenőrizni mit alkottam. Az új képességemmel talán több ellenére tehetek szert hiszen a régi már eléggé híres lett. Túl sok minden volt belesűrítve abba bizonyos VP képességbe és ezért is nehezen találtam magamnak ellenfelet. A mostaninak viszint még a neve is jobban tetszik mint a réginek.
- Ha nem zavar akkor egy kis forma bemutatkozást megejthetnénk. Elmondanád mégis hány éves vagy és mi a neved? Hogyan szólíthatlak egyáltalán? - tettem fel a kérdést hiszen tudnom kell, hogy fiatalabb vagy idősebb e nálam.
- Kezdem én ha nem gond. A login nevem Thunder, de Incubus név alatt is szerény személyem érhető el. A korom nos hát legyen elmondom ... 19 éves vagyok és amint számodra nyilvánvaló karforgató lennék a SAO-ban.
- Bocsáss meg. Megyek elrendezem a papírmunkát a harccal kapcsolatban. Addig nyugodtam itt maradhatsz. Nemsokára itt leszek.
Attól függetlenül, hogy ellenfelem bemutatkozik vagy sem elindulok az adminisztráció felé bejelenteni, hogy a következő vagy netán az az utáni mérkőzésben részt kívánok venni és ellenfelem is van. Kiderült miszerint várnunk kell még 1 mérkőzést. Szépen visszabattyogtam a helyemre és közöltem az információt ellenfelemmel.
- Várnunk kell még 1 harcot és utána mi jövünk. - közöltem is a fejleményeket majd figyeltem tovább a harcot hiszen még mindig az állatidomár és ellenfele harcoltak._________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Juurei vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Juurei vs. Incubus Vo36oi1119/1200Juurei vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Márc. 16 2013, 09:38

Ossu!

Thunder kérésére zárom a KT-t, lévén Juurei bizonytalan idejű hiányzást jelzett. Mindkettőtök jutalma 10 arany.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Juurei vs. Incubus Vo36oi0/0Juurei vs. Incubus 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Juurei vs. Incubus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.