[Miniboss] Trap Master

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Lizbet on Pént. Szept. 13 2013, 22:42

Esu, Nio, a megmaradt jegyetek mutatja az utat, mely elvezet titeket a harmadik szint mezejére, ahol az a bizonyos hajó, mely oly sok élet elvételéért felelős, megint megjelent, bár ezúttal meglehetősen lepusztult állapotban van, mint valami kísértethajó, sehol egy őr, kihalt a fedélzet. Nem volt hirdetés, mint először, csak ti találjátok meg.
Mivel tudjátok, hogy miniboss a főmufti a hajón, csapatot szerveztetek, hirdettetek és később visszatértetek.

Jussatok el a „kapitány” szobájáig, terméig, ahol megpihentek, esetleg taktikát beszéltek meg, felszerelést összegeztek, vagy ilyesmi. Út közben csak nyomi zombik, meg pár farkas volt, semmi több, de a lépcsőkön néha beszakadtok \o/
Kövi körben indul a bunyó \o/

Résztvevők:


  Koshitsu Esutel +
  Nio +
  Tachi
  Hayashi Yuichi
  Askr
  Halász Alex
  Jun
  Chitose
  Szophie
  Thunder +
  Rita Hanami +
  Peter Worker +Határidő: Szeptember 16, de ha mindenki előbb ír, akk azonnal válaszolok \o/

Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Nio on Szomb. Szept. 14 2013, 12:48

Az előző küldetés nehéznek és igencsak ijesztőnek bizonyult. Szerencsére sikeresen túléltem én is és még egy páran. Bár a vége felé már tény hogy kezdtem egy kicsit bedilizni és lehet, hogy valami egyéb "betegség" vagy hasonló is jeleit mutatta rajtam. Azonban valami azt súgta hogy még nincsen vége.
Mikor ismét szilárd talaj volt lábaim alatt átnéztem cuccaimat hogy biztosan megvan-e minden amim eddig volt. Meg is volt, de valamiről elfelejtkeztem. A belépőről, melyet igencsak szerencsés módon szereztem be. Bár már inkább balszerencsének tartom beszerzését.
Viszont a jegy valahogy másabb volt, mint mikor először láttam. Azóta nemigen nézegettem, ami azt illeti időm se volt. Mindenesetre a jegy egy most mint valami térkép vagy iránytű működött, és utat mutatott... valamerre, ahol feltehetőleg egy kisebb boss vár ránk.
A bossnak nem mertem nekimenni egyedül, és mivel nem maradtunk valami sokan életben a küldi során, ezért külső segítségre szorultam. Nem jutott eszembe, hogy kinek szólhatnék, nem ismerek még sokakat itt és még az se biztos, hogy ők ráérnek. Illetve más ötlet nélkül, hirdetést raktam ki, hátha lesznek önkéntesek, akik segítenének nekem. Leküzdeni azt ami ott vár ahova a jegy vezet. Már csak azért is pontot akartam tenni az ügy végére mert az a vigyorgó mészáros nagyon irritáló alak, és megé5rdemelné, hogy valaki jól ellássa a baját, de ehhez én kevés vagyok.
Mindezek után én magam is felszerelkeztem egy két újabb felszereléssel, és egy kisebb csapattal tértem ugyan vissza, akiket érdekel a dolog. Viszont nemigen tudtam ki kicsoda, bár volt egy-két ismerős arc a tömegben. De ha ez még nem lenne elég, magamat sem éreztem valami vezető egyéniségnek. Az igazat megvallva nemigen tudtam mit kellene csinálni. Bemenni és kinyírni, na abban biztos vagyok, de ennél több nem jutott az eszembe. Hátha majd nekik:
-Sziasztok, Nio vagyok egy igencsak kezdő harcművész- kezdtem ismét a bemutatkozással, majd folytattam.- Valahol bent van egy kisebb boss, de nem akarok fejjel a falnak rohanni, ezért valami használható ötletet, taktikát kéne kitalálni- vettem levegőt, mivel egy levegővel kezdtem mondani az egészet.- Akkor valakinek valami ötlet?

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi2076/2100[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Szept. 14 2013, 14:56

Teljesen a véletlenen múlt, hogy épp akkor és ott jártam, amikor megpillantottam azt a bizonyos cetlit. Ki akartam menni kezdetek erdejébe, mint mindennap, de kicsivel korábban meggondoltam magam és inkább a JL palota felé indultam a főtéren keresztül. Nio, a névre nagyon is jól emlékszem, és egy segítségfelhívás, társakat keres. Több sem kellett, nem olvastam tovább a cetlit, és kapkodva egy körüzenetet küldtem a JL-eseknek.

,, Főtér, most! Segítségre van szüksége egy játékosnak! Nekünk való feladat cheers "


Bevártam, hátha jön valaki, aki épp nincsen küldetésem. Szophie szavai után nem csalódtam megjelenésén, illedelmesen üdvözöltem, jött még mesterem Rita és Askr a szőke srác. Nagyszerű máris jóval többen vagyunk, hála a két idomárnak. Két farkas és egy sárkány. Míg a többiek beszélgettek én igyekeztem kicsit előrébb sietni, jó emlékeket idézett fel a név és rég láttam már Niot, a cetlit azért fennhagytam, hátha akar még valaki segíteni neki és csatlakozik a kis csapatunkhoz. Ráálltam a teleport kőre, bevártam a többieket és együtt tűntünk el a főtérről.
- Rita, most nem vagyunk egyedül, együtt vagyunk így heten - többet nem mondtam, de látszólagosan a társaság már kiheverte a traumákat és készek vagyunk cselekedni a jó ügy érdekében, mindenki jobb hangulatot vett fel és szerintem nem csak én élek azzal az érzéssel, hogy segíthetek valakinek, ez feltölt. Az hogy kinek, az meg esetemben szerencsés, hisz rég láttam a fekete hajú lányt. Majdnem két hónapja már, és mennyi minden történt. Biztosan ő is sokat fejlődött. Mosolyodtam el, ahogyan elindultam a többiekkel együtt. Ha kérdeztek, persze szívesen feleltem, de igyekeztem inkább csendbe burkolózni és mesterem mellett sétálni. Gyakorláson túl vagyunk, remélem büszke lesz rám, fejlesztettem magam tovább. Igaz ezt leginkább Hinari közbenjárásának köszönhetem és kevésbé saját éjjeli edzéseimnek.
- Askr, hogy van Hinari? - kérdeztem a srácot. - Rita, hugi inkább most cukorkát fal, minthogy itt lenne? - kérdezem nevetve. Szophiera csak ránéztem, majd a farkasra - nem felejtettem el, itt van nálam (//KT-nk befejezésére utalok erről később Smile//) - mosolygok rá. Majd újra előre néztem, mert a többiek nagyon néztek valamit. Egy romos hajó.
Hamarosan a rozoga pallókon sétáltunk már, ahol szerencsémet kockára téve kifogtam két rozoga deszkát is és mindkét alkalommal combtőig eltűntem benne, először Rita kapott utánam, hogy ne nyeljen el a hajó, másik alkalommal nem láttam, csak azt, hogy már kint voltam. Szavakkal sem kellett volna kifejezniük szerencsétlenségem, elég volt Rita kuncogása és rosszalló tekintete. - Jobban odafigyelek ezentúl.. - néztem félre szégyenemben. A szörnyeket sem én intéztem el, hanem a többiek.. tiszta szégyen, így mutassam meg Ritának mit tanultam azóta.. azonban tovább már nem kellett menni, hisz a térkép jelölése is közvetlen előttünk volt, ahogy Nio is. Illedelmesen bemutatkozott, és már el is mondta, mit tudunk. Valamint beszéljünk némi taktikát. - Szia Nio! - intettem neki, leginkább megöleltem volna üdvözlésképp, de nem tettem, nem akartam lerohanni örömben. - Taktikához per pillanat nem tudok még hozzászólni, de egy Kis Potiont(+20 Hp) máris beadnék a közösbe, bárki megihatja, életmentő lehet. Végig néztem listám, maradt egy mini potim és egy hosszú pontosság potim. - Ha szükséges, itt helyben még tudok készíteni potit, van még pár alap növényem, kis pótlással bármilyen italt el tudok készíteni. Taktikához pedig, inkább sebző, vagy támogató ként jöhetek szóba. Ha felidegesítetek, vagy a boss felidegesít, akkor vagyok a leghasználhatóbb. - Mondtam el nekik legjobb fegyverem, Nio és céh társaim előtt könnyedén bevállalom gyengéim kimondását idegenek előtt, azt hiszem erről mélyen hallgattam volna.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi4298/4400[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Szophie on Szomb. Szept. 14 2013, 19:42

Borúsan napjaim fátylát aligha sütötte át a fény az elmúlt napokban. A levertség egyre fokozódó nyomása alatt összetörni készültem. Szükségem volt a csendre, és egyedüllétre, ugyanakkor a társaság is jól esett volna. Eme kettő közötti ingadozásom végeredménye lett magányom egy elhagyatott fogadóban, ahol egyetlen társamként a fogadós lehetett. Derűs arca minden nap új erőt adott a tovább haladáshoz, kedves szavai nap, mint nap előrelöktek a tettek mezejére. Nem mertem a JL palotának még csak a közelébe se menni. Dühös voltam. Magamra, amiért azt tettem, amit, rájuk, amiért azt tették, amit. Gyűlöltem. Askr-t, hogy Hinari mellett tudott lenni. Ritát, hogy olyan erős tudott maradni. Hinarit, aki össze tudott minket tartani. Gyűlöltem őket. És hogy miért? Mert nekem is azt kellett volna tennem. Ám én képtelen voltam rá. Irigységemből fakadóan gyűlöltem őket.
És most mégis üzenetet kaptam. Az egész céhre vonatkozó üzenetet. Közöttük vagyok, ám nem tartozom oda. Menjek, vagy ne? Nem akartam újra látni őket. Ám szívem mégis oda húzott. Segíteni valakinek.. Mégis ez volt elkötelezett célom. Nem mondhattam nemet a segély kérésre. Velük, vagy nélkülük, de én segíteni akarok!
Szótlanul álldogáltam a kis, összeverődött csoport mellett. Nem akartam beszélni velük, még a köszönés is nehézkes volt. Nem néztem a szemükbe, nem emeltem fel a fejem. Csendesen, kelletlen álltam, és vártam, hogy mi lesz a feladatom. Egyedül a kis harcművészre mosolyogtam rá. Ő volt az, akinek segíthetek.
- Üdv, én Szophie vagyok. - mutatkoztam be csendesen. - Jók leszünk mi együtt, ne aggódj! - mosolyogtam. - És szerintem nyugodtan rohanhatunk a falnak, információk hiányában nem hiszem, hogy sokat érne taktikázni. - motyogtam, bár aztán el is szégyelltem magam. Már megint butaságokat beszélek, biztosan. Mindig ilyesmiket mondok.. Sosem jó az, ami az én számon kijön. Tudom, tudom, mert mindig így van. A múltkor is így volt. Hime még sosem volt ilyen..
- Reméltem is, hogy elhozod! - egy halovány mosolyt azért sikerült megeresztenem Yui felé, bár a szemébe képtelen voltam nézni. És amúgy is a farkashoz beszélt, nem hozzám. Azt sem értem, miért én válaszoltam.
- Igen, reméltük, hogy elhozod. - motyogta Vezér. Bár ő alapból sem beszédes, most még az én nyomott hangulatomat is átvette, így nála ennyiben ki is merült a társalgás úgy.. sok napra. (improvizáció!\o/)
- Én sem vagyok egy tanknak való, de sok életem van, viszont annál többet sebzek, ha arról van szó. - közöltem nagy sóhajtás közepette. Csak hogy tisztában legyen mindenki ezzel, aki nem ismer. Gondolok ez alatt Nio- chanra. Félre lépkedtem, és a falnak dőltem. Csakhogy az szépen el volt korhadva, ééés... beszakadt. Szerencse, fuck off!
- Megvagyok! - másztam ki belőle gyorsan, és kicsit odább álltam. Ilyen az én formám, nem kérdéses, hogy mindent elbénázok. Ezek után inkább csak csendesen ácsorogtam egészen kapunyitásig.

_________________
[Miniboss] Trap Master Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi7791/8100[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Jun on Vas. Szept. 15 2013, 15:54

Ki gondolta volna, hogy némi szerencsével és jól időzítéssel egy ilyen kincsbe botlik az ember? Hát én biztos nem! Itt van előttem életnagyságban feketén fehéren a felhívás. Méghozzá nem is akármilyen feladat! Egy miniboss, jobb nem is lehetne, elég régóta várok már egy igazi összecsapásra, szemtől szemben valami rémséggel. Most pedig itt a lehetőség, nem időztem sokat a plakát felett, letéptem és mielőtt még eltűnt volna jól az eszembe véstem a találkozóhelyet. Egész úton csak fantáziálgattam, miféle ellenfél is lehet, erős, gyenge, magas, kicsi, állat vagy ember. Eddig csak a Kyuubihoz volt szerencsém mint miniboss de az inkább agytorna volt mint élet halál harc. Megpróbáltam minden használható tárgyam elhozni, beleértve néhány saját készítésű még ki nem próbált kristályt. Egy két bájitalt amit még indulást előtt szereztem be egy üzletből. Életmentő bájitalok, lötyögtettem meg az üveg vörös italkát. Kibontani nem mertem, csak nézegettem az üvegcsét, szép formás, remélem elegendő lesz. Visszacsúsztattam a táskába. Közben előhúztam egy másikat és szépen sorjában ellenőriztem le a tárgyaimat. Az utam nem állta semmi komolyabb fenevad, vagy szörnyeteg. Egy két halálközeli élményt okozott a hajópadló de mást nem igazán. A korlát elkorhadt, a padló repedezett néhol lyukakkal tarkított, a vitorla megtépázott. Mint valami kísértethajó, egyáltalán jó helyen járok? Veszítenivalóm nincs, mára úgysem terveztem semmit. Néhány percnyi tájékozódási probléma és forgolódás után végül meglett a kapitány szobája ahol már néhány jól ismert arc beszélgetett egymással.
- Üdv, - néztem be az ajtón, és mosolyogva köszöntem a megérkezőknek - a miniboss miatt jöttem... - mormogtam, közben besétáltam.  - Nekem ez az első éles küzdelmem, de mindent beleadok! - jobb ha most megmondom, hogy semmi tapasztalatom nincs e téren mintha harc közben derülne ki... Nem igazán volt kedvem társalogni inkább csak hallgattam a többieket és körbenéztem a szobában. Majd egy hordó mögött egy poros kalapra bukkantam. Amikor kicsit megtöröltem rögtön rájöttem, hogy ez biza egy cowboy kalap! Felpróbáltam, de tükör híján nem tudtam hogy is áll. Már csak egy hű paripára van szükségem! Először felmásztam a hordóra és azzal játszottam pacigólosat, de nem volt túlságosan izgalmas. De mit ad Isten, egy majom nézett be az ablakon. Egy majom... majdnem ló! Rohantam ki a teremből, és egy pillanatig farkasszemet nézve egymással készültem rá, hogy vetődök.
- Hjáá!- csatakiáltással indítva rohantam a vad felé, ami berohant a szobába utána indulva, a gyanútlanul ugrándozó állatra vetettem magam.- Nem menekülsz! Most meg foglak...lovagolni... - elkezdtem felmászni a hátára de kirohant alólam sietve felálltam és utána indultam. Rövidesen újra rámásztam átkulcsoltam rajta a lábaim.
- Gyite paci...izé majom. - a jobb lábammal kicsit oldalba rugtam ami látszólag nem tetszett neki és hatalmas visítás közepette rohant világgá. - Nee! még nem végeztem! - kiáltottam a majom után a földön feküdve. Több pontra lenne szükségem a lovagláshoz...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi3984/4100[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Askr on Hétf. Szept. 16 2013, 18:38

Tehetetlennek éreztem magamat. Nem tudtam kiverni a fejemből a múltkori céhgyűlést, és azt a gyászos légkört, mely az egész JL palotában jelen volt. Hati is érezte, és a néhány nap alatt egyszer sem ugrott nekem. Nem lepett meg a letörtsége, ám Nestor váratlan magába fordulása annál inkább. Tudtam, hogy még emészti az idomárának a halála, ezért nem faggattam a sárkányt. Pedig annyi kérdéssel meg szerettem volna bombázni. Mit érez, hogy van, szereti-e az új környezetét? Nem, ebben a lelki állapotában nem ment. Így hát otthagytam a palotában, önmagára utalva, hiszen még megmozdulni sem akart. Megpróbáltam a friss levegőn relaxálni, a démonfarkas társaságában. Időnként visszatekintettem a palotára - az új otthonom. Derűs, egyben szomorú érzés fogott el. Új családom volt, de ezzel együtt egy új terhet kellett magammal cipelnem. Egy különösen nehéz, szívfájdító terhet, amihez egyébként alig van közöm, hiszen nem rég csatlakoztam a JL kötelékéhez. Ahogyan ott lépdeltem, a hídon, a vizet bámulva, másra se tudtam gondolni, minthogy találjak valami megoldást a problémára. Egy követ pöccintettem az eddig sima felszínű vízbe, mely aztán zavarossá lett. Miközben gondolataim hálójában lengtem, egy üzenet érkezett. Yuichi. Már a név hallatán is elmosolyodtam, de amint elolvastam az üzenetet, fenemód fellelkesedtem. A farkasnak füttyentve már rohantam is a főtérre, a "randevú" helyszínére. Hati azon nyomban farkát csóválva futott, amint meglátta fajtársát, Vezért. Mintha misem történt volna, úgy ment oda hozzá. Furcsa volt, de elmosolyogtatott az, hogy ő legalább most boldog. Yuichi kérdésére azonban szomorúan sóhajtottam.
- Bárcsak tudhatnám... - mondtam, egy fejrázás közepette. Mióta ott voltam a céhgyűlésen, azóta nem is beszéltem a lánnyal. Csakis magamat okolhatom érte, de legalább megpróbáltam. Azonban a bosszúval kapcsolatos ellenvélemények nem hagytak nyugodni. Ők miért utasították el? Elvégre egy családtagot vesztettek el, és ez nem kis szó. Erősek voltak. Én gyenge. Nem is ismertem Lewist, mégis meg akartam torolni. Talán azért, mert ennyire elkeserített, ami a céhben fogadott. Viszont ez a miniboss küzdelem talán segíthet elterelni a gondolatainkat a rémhírről. Az idomárlány látszólag igen távolságtartó volt, ami erős aggodalomra adott okot. Biztosan ugyanazért. Legalább abban reménykedtem, hogy ez nem fogja a két farkas közötti kapcsolatot rontani. Elvégre ha mi nem is vagyunk most annyira jóba, ők miért is ne lehetnének? De ennek ellenére meg akartam kérdezni Szophietól - jól van-e? Pontosan olyan volt ez az egész, mint Nestorral. Na, de majd a küzdelem után megkérdezem tőle. A szervező igencsak ismerős: igen, akkor találkoztam vele, amikor a démoni bestia elől zárkóztunk be, a Rózsa völgyben. A többiek javaslatát meghallgatva úgy éreztem, nekem is fel kellett szólalnom.
- Sebzésem a szintemhez mérten egész jó, és egy időre magamra tudnám vonni a boss figyelmét. Az egyik képességemmel elérhetem, hogy csak fele sebzést vigyen be nekem. A másikkal - ha sikerül bejátszanom - megnövelhetem a páncélpontjaimat. - mondandóm befejeztével keresztbe font karokkal vártam és meghallgattam, mit javasolnak a többiek.

_________________
[Miniboss] Trap Master Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Miniboss] Trap Master Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi2779/2900[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Szept. 16 2013, 19:30

*Azt hittem, végre megszabadulhattam démonaimtól, melyek azóta ksértettek, mióta az Astrum hajóról végre hazajutottam. Akkor azt hittem, meg fogok halni. Annyi mindent átéltem akkor, s olyasmiket, amelyeket senkinek sem kívánnék. Most pedig kiderült, hogy a jegy nálam maradt, s jelzett nekem, s kiderült, hogy az a rohadék, akinek talán meg kellett volna hania még akor, amikor a hajó szétesett, most ő lett egy miniboss, s van lehetőség elpusztítani őt. Elkomorodott a tekintetem. Nem volt kedvem sem viccelődni, se figyelembe nem venni, se túl komolyan venni az ügyet. Talán itt az ideje, hogy tényleg végezzek démonommal. Már voltam egyszer minibosson, s nem is akármilyen szerepem volt ott, de pont ezért tudtam, hogy nem vehetem félvállról a dolgot. Írtam Alexnek, s megkértem, tartson velem. De nem akartam a céhtársaimra hárítani azt a terhet, amit magamnak köszönhetően szereztem. Úgy éreztem, ez az én harcom, s nélkülük akarom megoldani a problémát. De hirdetményt azért kitettem, s jelentkeztek is páran. Maga Anat is, de mégis nemet mondtam neki. Ugyanis meghívtam valaki mást is, akit talán Anat jelenlétében nem lehetett volna. Jobban meg akartam ismerni Tachit. Annak ellenére, hogy Ren figyelmeztetett nem valami szelíd módon.
Megérkeztünk a helyre. Borzasztó volt újra az ismert fedélzetre fellépni. A legborzasztóbb pedig az volt, hogy annyira ismerős volt, mintha otthon lennék. Gyűlöltem, s egyszerre szerettem ezt a helyet, mert az enyém volt. Mert komoly emlékeim voltak vele kapcsolatban. Megráztam a fejem. Végre valahára eljutottunk a kapitány szobájához, s akkor Nio vette át a szót. Nem volt valami nagy csatakiáltás a részéről, de egy ifjú, Yuichi, akit már ismertem pont a másik minibossról, beadott a közösbe egy kis potit. Biccentve köszöntem meg neki. Viszont az egyik lány, aki vélhetően az én meghívásomra érkezett, egy majmon akart lovagolni. Facepalm. De csöppet sem volt kedvem nevetni, így talán kicsit szigorúan szóltam rá.*
- Ne haragudj, de most egy nagyon gonosz valakit kell megölnünk, aki százak életéért felelős. Nincs helye majmok meglovagolásának!
* Szemeim szinte villogtak rá. Majd a többiekhez fordultam. *
- Korábban egy másik minibossnál volt, hogy figyelmetlenek voltunk, s nem figyeltünk arra, kinek van magas sebzése, s kinek van kevés élete. Vigyázzatok egymásra, s az elsődleges cél a boss legyőzése legyen, nem pedig a hősködés!
* Mondtam szigorúan, majd felkészültem arra, hogy harcoljunk.*
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi1900/1900[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Szept. 16 2013, 21:49

Az elmúlt napok meglehetősen lassan teltek, a többiekkel mondhatni szinte nem is találkoztam a céhgyűlés óta, még csak annyira se mikor összefutunk a palota folyosóin, ez alól egyedül Yuichi volt kivétel. Legalább azt tudom ő hogyan érzi magát a történtek után. A kezdetek városának utcáit jártam és a boltok polcait pásztáztam. Nagyon nagy szükségem volt már arra, hogy felszereljem magam a Tier 2-es cuccokkal, legalább ebbe ne maradjak el a többiek mögött. A Yuichitől jövő üzenet ismét váratlanul ért, mostanában egyre sűrűbben invitál meg valahova. Nem is baj, kifejezetten örülök ennek. Segítségre van szükség? A főtér csak pár saroknyira van innen és amúgy sem lenne helyes visszautasítani egy segítséget kérő játékost. Elindultam a megbeszélt helyre ahol Yuichi már várt rám, és nem csak rám. A JL nagy része megjelent, azonban bánatomra sem Hinari sem pedig Ai nem jelent meg. Egy kedves mosoly kíséretében köszöntöttem a többieket és követtem őket.
- Ami azt illeti a gyűlés óta nem láttam Ai-t. Őt is megviselte a történtek. – Feleltem Yuichinek csendesen. Ha itt végeztem mindenképp fel fogom keresni. – Hinari miatt pedig nem kell aggódnunk, erős lány és Lewis nem véletlen választotta vezetőnek, csupán hagynunk kell, hogy egy kicsi rendbe szedje magában a dolgokat. – Próbáltam valamelyest elhessegetni az aggályokat bár ez alig ha segít majd. Kis sétát követően hamarosan egy igen csak romos hajóhoz értünk és egy kis időre mindenki megtorpant, hogy szemügyre vegye a hajónak erős jóindulattal nevezhető roncsot.
- Hü… Egy igazi kísértet hajó. – Szólaltam meg önkéntelenül is. – Hallottam pletykákat egy szellemhajóról aminek ha valaki a fedélzetére lép soha nem tér vissza onnan. Úgy tartják, szörnyű rémségek lakják amik az őrület terrorjába taszítja az emberek elméjét megtörve a testet míg maga a hajó egyenest a pokolba viszi az utasait ahol örökké tartó kín veszi kezdetét míg a lélek a folytonos fájdalom és szenvedés hatására egyszerűen eltűnik, mintha sose lett volna. – Mondtam el a kis történetem majd még egyszer végignéztem a vészjóslóan recsegő hajón.
- Nos, akkor induljunk! – Indultam el végül a fedélzetre. Ahogyan sétáltunk a korhadt pallok szinte minden egyes lépésnél nyikorogtak, komolyan attól tartottam, hogy egyszerűen elsüllyedünk ezzel a ronccsal egyűt. A félelmemet pedig alátámasztotta az időnként beszakadó pallók.
- Figyelj oda! – Szóltam rá Yuichire közben pedig kikerültem egy már látszólag is veszélyes gerendát. Amint, hogy léptem párat az egyik sarok mögül egy hörgő hang csendült és alig pár karnyújtásnyira már egy zombi igyekezettem lakmározni a húsomból. Szerencsére a lassú csoszogós fajta volt és nem is a legerősebbek közé tartozott így egy gyors vágással lecsaptam a fejét ami pont a lábam elé gurult. A test közben tovább haladt felém karjait kinyújtva közben a fej ismét hörögni kezdett amit én egy szép rúgással reagáltam le. A fej neki csapódott a falnak majd el pixeleződött amit a test is követett aminek épp már csak pár centi hiányzott, hogy elérjen.
- Nem szeretem a zombikat. – Jegyeztem meg, sokkal inkább magamnak mint sem társaimnak és haladtam tovább. Hamarosan meg is érkeztünk a boss terem bejáratához ahol már egy kisebb csapat gyűlt össze. Végig hallgattam mindenki mondandóját és a lányon aki egy majmot próbált meglovagolni pedig egy jót derültem magamban.
- Én Rita vagyok. – Mutatkoztam be Nionak. – Többnyire én is a támadó szerepét tudom betölteni. – Közöltem azt amit tudni kell rólam. Nem vittem túlzásba. – Szophinak pedig igaza van. Ha nincs semmi épkézláb infónk a bossról fölösleges taktikákon törni az agyunkat. Tankok előre, a DPS-ek pedig lenullázzák a bosst. Ennél többre nincs szükség. – Közöltem a véleményem.


_________________
[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi10/1300[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Szept. 17 2013, 15:37

Hosszan elnyújtott hümmögéssel vettem tudomásul a szemeim előtt felugró ablak tartalmát. Meghívó... vagy talán inkább aposztrofáljuk segítségkérésnek. Nem is akárkitől, a szöszi lány meglehetősen érdekes figura volt. Tisztán emlékszem rá és a beszélgetésünkre is, szórakoztató este volt annak ellenére, hogy az eleje mennyire balul sült el. Azt hiszem én is felkeltettem az ő érdeklődését, ám mégis felmerült bennem a kérdés, hogy miért éppen hozzám jutott el a levele. Hiába volt zárkózott hölgyemény, majdnem biztos voltam benne, hogy elég ismerőse van ahhoz, hogy ne kelljen egy magamfajta kétes alakhoz fordulnia. Nem számított mit teszek, az indikátorom bélyeg volt. Egy stigma, melyet én azonban büszkén viseltem :]
Kérdés sem férhetett hozzá, hogy felelek a hívására, és nem csak azért, mert olyan harcra hívott, mellyel én is profitálhatok. A következtetés, melyet levontam, arra mutatott, hogy szeretne tőlem valamit. Hogy mit, az lényegtelen volt, csinos hölgyeket egyébként sem szokásom visszautasítani, különösen ha olyan érdekfeszítő beszélgetőpartnerek, mint Esutel :] A megadott helyszín a 3. szinten volt, azon belül is egy partra vetett hajóroncshoz érkeztem meg teljes felszerelésemben, talpig páncélban. Ezúttal köpeny nélkül, hiszen miért is inkognitóztam volna, ha valaki tudja, ki vagyok. Kardommal a vállamon hatoltam be a hajó belsejébe, a hangok alapján nem voltam egyedül a folyosókon. És itt nem a zombikra gondoltam, jó ismerőseim persze már rég nem okoztak gondot, fejüket könnyedén távolítottam el a helyéről. Épp eleget vívtam már ezekkel a lényekkel. A padló itt-ott be volt szakadva, minden lépésem alatt vészesen nyikorogtak a korhadt deszkák. Rövidesen már jelentős odafigyeléssel lépkedtem rajtuk, az illesztésekre lépve elsősorban, hogy be ne szakadjon alattam is.
Így viszonylag problémamentesen jutottam el a célhoz, ahol már számos kalandor ott téblábolt. Végigfuttattam rajtuk a tekintetem, többnyire ismeretlenek voltak. Annál jobb. Beljebb léptem, unott tekintettel elvegyülve a csoportosulásban, ám egy sikkantásra mégis felkaptam a fejem. Nahát... a falban keletkezett lyukból éppen Szophie mászott ki. Micsoda meglepetés :] Elmosolyodtam, de egyelőre nem mentem oda hozzá, több céhtársa jelenlétben nem tartottam bölcs ötletnek. Helyette inkább a szöszkét céloztam meg, aki éppen egy kislányt teremtett le.
- Vajon miért is hívtál meg pont engem? Ohisashiburi, Esutel :] - húztam ajkaimat félszeg mosolyra a lány előtt. A taktikába nem szóltam bele, az nem az én asztalom volt. Úgyis azt teszem, amit jónak látok, nem azt, amit utasításba adnak nekem. Még csak specialitásom se volt, nem voltam se tank, se DPS, ahogy az egyik amazon fogalmazott egyszerű felvetésében. Leginkább Bádogember voltam :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi7624/7700[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Szept. 17 2013, 16:04

>> Esu csapata hogy is áll össze, van itt Tachi, Thun, meg .... >< nem tudom Sad<<

Esu chan írt nekem! o.O Vajon tudja, hogy Anat küldött nekem egy kitűzőt? :roll:Habár sztem még nem vagyok teljes tagja az Artesnek, ahhoz el is kéne fogadnom, meg hát a többiekről se tudok semmit. Huhh, azért van egy kisebb gombóc a torkomban miatta. Az a kovács még a tizedik boss első próbálkozásánál  jelezte, hogy beszélni akar velem. Akkor nem tudtam, hogy mit akarhat, de mostanra azért kikristályosodott pár dolog. Persze elmaradt az a bizonyos beszélgetés, és mosta negyedik próbálkozás után is vagyunk, én meg direkt bevállaltam egy minibosst, hogy ne kelljen menni az ötösre. Rolling Eyes
Kicsit elegem lett a sorozatos elbukásokból <.< Habár szokás szerint kidobott a burok a helyről, mint az előző próbáknál is. >< Pedig nem tettem keveset életre cshhh Mad
Noh, ott tartottam, hogy kaptam egy üzit Esu chantól, ami felettébb jól esett. Nem csak, hogy nem felejtett el, de még számít is rám, és meghívott erre a minibossra. Még szép, hogy elmegyek \o/ Esu channak ne segítenék? Razz
Igyekeztem időben oda érni, így elkaphattam még, ahogy a szőke szépség leteremt egy játékost.
- Konnichiva. Surprised
Szólok közbe, jelezve, hogy megérkeztem, és felőlem indulhat is a banzáj. Magam elé emelem a rubin íjam. Valóban tök menő. Cool
A többi felszerelésem már rajtam van rég. Azért is késtem egy picikét, mert azzal voltam elfoglalva, hogy félre tegyem azokat, amik kevesebbet adnak. Még a kezdő felszerelésem is megvan. :/ Mit kezdjek velük? Tudok valamit valahol, hogy elvileg be lehet zúzni, de eddig nem találtam >< Annyira nem ismerem az mmo-kat :(xd Huhh, na de a miniboss.... hajrá \o/

_________________
[Miniboss] Trap Master 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Miniboss] Trap Master Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Miniboss] Trap Master 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi5187/5300[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Szept. 18 2013, 08:10

Vártam, hogy mikor érünk el egy tengerhez, vagy egy kisebb tóhoz, de a harmadik szint mezején ez nem következett be. Fentről, Hisame hátáról tekintettem le, ám kevés dolgot lehetett látni, melynek talán oka lehetett, hogy a sárkány elképesztő sebességgel haladt, hogy időben a megbeszélt helyen legyünk. A hajó. Nem értettem, hogy miért ott, akkor, de ott voltunk, ott kellett lennünk, hisz a régen látott Esutel hívott meg, hogy legyünk a segítségére. Talán motiválóbb lett volna, ha személyesen teszi meg mindezt és nem egy kitett hirdetményen kellett volna olvasnunk, de egy minibossról volt szó, mindezt a gondolatot félre kellett tenni most.
Szóltam volna, hogy látom a hajót, de Hisame is észrevette azt, élesebben, jobban látó szemei voltak.
A fedélzetre ugrottam, ám szokás szerint használtam a képességem az utolsó méternél, hogy az érkezésem tompa, néma legyen és szerencsére már a lányom is meg tanult szinte észrevétlenül landolni. Kezemet végig simítottam a nyakán és halkan dicsértem, majd körbenézve figyeltem, hogy kik jelentek meg még.
Egy – két ismeretlen volt csupán, a többieket, ha más nem, látásból ismertem, ugyanakkor voltak ketten, kiket talán tovább figyeltem, mint azt kellett volna. Makoto, kinek a vörös indikátora vonzotta a figyelmet, kirítt, szinte parancsolta, hogy figyeljünk rá. Nem örültem neki.
A másik személy nem rég még a céhhez tartozott, ám átköltözött a nagyokhoz, Hinari volt a vezére és csak emiatt nem sajnáltam a távozását így utólag. Askr. Életem legjobb, leghatásosabb viadalát vívtam akkor vele az esőben, melytől máig a hideg rázott és mit úgy éreztem, hogy sosem feledek. Egy bestia volt a fiú, kit szerencsére az oldalunkon tudhattunk.
- Peter. Ja, tank szerep, asszem. – szóltam én is, ám kedvtelenül. Akárhogy is néztünk pocsék hangulatot árasztott magából ez a hajó.
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi2601/2700[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Thunder on Szer. Szept. 18 2013, 11:39

Szokásos napnak indult a mai is amióta rabja lettem eme játéknak. A már jól megszokott fogadómban keltem fel a puha ágyamból, amikor az ablakon bejövő napsugarak világították meg arcomat. Hunyorítottam kicsit, de csak rászántam magam arra, hogy felkeljek és ismét a semmittevéssel töltsem el a napomat. Így hát belekezdtem a mindennapos reggeli torna gyakorlataimba melyek már megszokottá váltak számomra. Amint ezzel végeztem indultam el tusolni majd magamra öntöttem szebb ruhámat és lementem a reggelizni. Igaz, hogy már a céh melyben tag lennék rendelkezik már céh épülettel, de még nem tudom hogyan kellene berendeznem a szobámat. Amint leértem az emeletről elfoglaltam egy üres asztalt miután leadtam a rendelésemet is. Jóízűen elfogyasztottam azt majd fizetés után távoztam is. Ballagtam a főtérre ahogy az minden nap lenni szokott és egy kis gyalogtúrát követve meg is érkeztem. A ma naponta megfelelőnek tartottam ahhoz, hogy elfogadja egy küldetést vagy valami hasonlót. Egyből a főtéren lévő küldetés táblához igyekeztem, hogy ne kapkodjanak el minden jót előlem. Pár perces kutakodást töltöttem a falra szegezett/ragasztott papír darabok között, amikor ráakadtam egy olyanra mely felcsigázott kissé. Ahogy elolvastam valami Minibossról lehet szó benne. Ennyi már bővel elégnek bizonyosodott ahhoz, hogy el is fogadjam, agy hát meg is tettem. Segíteni szerettem volna a miniboss legyőzésében mellyel segíthetek magamon és nem csak unatkoznék nap mint nap. Így hát gyorsan elmentem a telepot kapuhoz és se szó se beszéd már is pixelekre bontottam magamat, hogy azon a szinten találjam magam ahol a megmérettetés lesz. Nem siettem kimondottan a helyszínre mely a papiroson szerepelt, de így pont annyi időm még akadt, hogy átnézzem a felszereléseimet mire odaértek. A menümet bezártam majd sóhajtottam egy nagyot amikor megpillantottam azt a roncsot magam előtt. ~ Ez most komoly? ~ tettem fel a kérdést amikor megnéztem mit mutat a mapom. Szerencsére még jó hogy út közben beállítottam az uticélt ami pontosan a hajóra mutat. ~ Hát akkor nincs mit tenni ~ indultam meg óvatosan fel a hajóra. Egy kis meglepetés fogadott mikor a miniboss terme elé érkeztem. Volt pár ismerős arc. Köszöntöttem mindenkit. Külön üdvözöltem az első küldetésemben megismert két leányzót. Pontosan Szophie-t és Ritát.
- Sziasztok lányok .. Rég láttalak titeket … Hogy vagytok manapság? - kérdeztem meg őket.
- Aki nem ismerne Thunder vagyok és a miniboss legyakása miatt jöttem ide … amit érdemes tudni rólam nos olyan nem nagyon van … megyek ölök azt ennyi lenne ha meg gondom lesz valahogy csak-csak meg oldom. Élete viszonylag sok pontot raktam ahogy az erőmre is.- fejeztem be a mondandómat majd elkezdtem felszerelni minden cuccomat és csak vártam arra, hogy nyíljon az a rozoga ajtó.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Miniboss] Trap Master Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi1119/1200[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Chitose on Csüt. Szept. 19 2013, 00:19

Új nap virradt fel rám itt a SAO-ban - ezen az új napon pedig a kedvenc reggelimet rendeltem meg ismét a fogadóban. Csakhogy immár vagy húsz percet késett az a reggeli. Kicsit bosszús is voltam arra az npc-cselédlányra, aki kihozta.
- Köszönöm ! - fordultam oda hozzá. - Mi tartott ilyen sokáig ? - kérdeztem.
- Oh, semmi, csak egy kis fennakadás a konyhán. - mondta a lány, majd automatikusan ejtett egy zavart mosolyt és az arca elé emelte a kezét.
- Értem. - hát ezért nem jó mobokkal beszélgetni. Mindig olyan "gépiesek".
- Kárpótlásul, had hívjam fel a figyelmedet egy felhívásra. - szólalt meg újra. - Talán érdekelhet.
- Igazán ? Hallgatom. - feleltem unottam, közben pedig hozzákezdtem a reggelimhez. Kétlem, hogy valami érdekeset tud mutatni, de azért illik végig hallgatni. Mégha ő nem is ember, csak egy program.
- Egy felhívást tettek közzé, amelyben jelentkezőket keresnek egy miniboss, név szerint a Trap Master legyőzésére. - olvasott egy cetlit a kezében. - A helyszín egy, a harmadik szint mezején lévő hajó. És egy Nio nevű lány a szervezője.
- Micsoda ? Mutasd azt a papírt ! - hajoltam hozzá közelebb hozzá. Az egyik ismerősöm, Nio egy minibosst szervez ? Akkor nekem is mennem kell. Végülis, olyan kevés ismerősöm van.
- Parancsol még valamit ? - kérdezte illedelmesen a cselédlány.
- Igen. Ezt a cetlit. - mondtam neki. Szépen kértem, tehát oda is adta. A következő percben pedig már használtam is a teleportáló kristályom, hogy könnyedén eljuthassak a harmadik szint fővárosába. Nem volt nehéz, hiszen jártam már ott. A cetlin lévő térkép segítségével pedig sikerült is eljutnom ahhoz a bizonyos hajóhoz. A hajó kívülről úgy nézett ki, mint valami kísértethajó a filmekben. Belülről is elég rozoga volt, néhány deszka be is szakadt a lábam alatt, amíg oda nem értem a megadott helyre, a kapitányi szobába. Ott aztán észrevettem Niot, és hogy rajta kívül még egész sokan eljöttek. Ez nem is olyan rossz, hiszen én még kezdő vagyok az ilyen minibossokban. Ezután mindenki szépen sorban bemutatkozott, megosztotta velünk a hasznos képességeit meg a tanácsait. Mivel én érkeztem utoljára, én maradtam utoljára.
- Öhm... üdv. Az én nevem Chitose. Még nem túl magas a szintem, de van egy bénító képességem. - rövidre fogtam, de ennyi talán elég.

_________________
[Miniboss] Trap Master 3nve
Chitose
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi597/600[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Szept. 19 2013, 01:08

A "kapitány" ajtaja kinyílik és ti mind beléptek rajta. ekkor az ajtó bezárul és fekete árnyak cikáznak mindenfelé, egy pontba öszpontosulnak és megjelenik az ellenfeletek, a Trap Master, aki illedelmes módon meg is hajol, majd be invitál titeket, egy jó kis harcra.


[Miniboss] Trap Master Tsun_ken_rock_v12_c075_random_scanlations.ch_75_credits_page_www.kepfeltoltes.hu_


Szophie Találathoz nem kell dobni, Speccet nem használhat, minden 6. körben pihen
Szophie
Trap Master
Rita Hanami Találathoz nem kell dobni, specre nem kel dobni, minden 5. körben pihen
Rita Hanami
Trap Master
Hayashi Yuichi Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Hayashi Yuichi
Trap Master
Peter Worker Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Peter Worker
Trap Master
Thunder Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre nem kell dobni, minden 6. körben pihent
Trap Master
Koshitsu Esutel Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Halász Alex Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Askr Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Jun Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 5. körben pihen
Trap Master
Tachibana Makoto Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Nio Találathoz 3-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Chitose Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 4. körben pihen
Trap Master

Szophie: Páncél: 39 Hp: 125
Rita:  Páncél: 15 Hp: 70
Juichi: Páncél:17 HP: 75
Peter: Páncél: 43 Hp: 145
Thunder: Páncél: 27 Hp: 140
Esutel: Páncél: 41 HP: 115
Alex: Páncél: 16 Hp: 120
Askr: páncél: 26 Hp: 95
Jun: Páncél: 15 HP: 60
Tachi: Páncél: 55 Hp: 90
Nio:  Páncél: 9 HP: 45
Chitose: Páncél: 9 Hp: 35


Határidő: 2 nap/fő
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Szophie on Csüt. Szept. 19 2013, 17:05

Rita és Thunder.. Emlékek rohamoztak meg az első küldetésemről, melyen ők voltak a társaim. Megint újra együtt, egy helyen. És hogy azóta mennyi minden megváltozott.. Pedig nem is telt el olyan hosszú idő. Lassan egyre több, és több ember érkezett meg, mint ahogy ez ilyenkor szokás, ám mindez engem zavart. Nem akartam ismerődök között lenni, képtelen voltam társalogni, és képtelen voltam az általuk ismert önmagamat adni. Az ismeretleneket meg a hátam közepére sem kívántam. Bemutatkozni, illemet mutatni, úgy tenni, mintha érdekelne is engem, hogy kik ők, s mik.. Idegesítő feladat. Valahogy semmi kedvem nem volt ilyesmihez.
- Menj, nyugodtan szórakozz. - súgtam Vezérnek, aki mintha áhítozva figyelné fajtársát. Biztos játszani akar.. Vagy nem. Tudom, hogy átragadt rá az én szörnyű hangulaltom, és azt is tudom, hogy az emberekkel alapból nem jön ki valami jól. Mindazonáltal talán jót tenne neki, ha Hatival játszana. Azt hiszem.. Bár én magam ódzkodtam attól, hogy Askr közelébe kelljen mennem, a petet nem tilthatom el. És ő kapott is az alkalmon. Bár a szokásosnál sokkal lelombozottabban, mint máskor, ám Hati felé vette az irányt. Legalább ő miatta nem kell aggódnom..
Ekkor viszont szépen beestem a falba.. Csak a szokásos szerencsétlenségem, meg sem lepődök. Viszont amint másztam ki a lyukból, egyszerre ismerős hang ütötte meg füleim. Tachii!!*-* Talán az egyetlen, akinek a társaságát éppen el tudtam viselni.
- Mjuhh..! - futottam oda, és könnyeden átöleltem, nem is törődve azzal, hogy épp beszélt valami szőke lánynak.. Ugyan, mit érdekel engem az? Fejem a mellkasának döntöttem, és az úgy nekem éppen elég, és tökéletes volt. Nem szóltam egy szót sem, és meg sem mozdultam, amíg ki nem nyílt az ajtó. Akkor viszont elsőként indultam el - megjegyzem, ilyen sem volt még.. - és befutottam, oldalamon Vezérrel, és már támadtuk is aaa... izét..Mester Trapot, vagy mi..


/86 sebzés/

_________________
[Miniboss] Trap Master Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi7791/8100[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Lizbet on Csüt. Szept. 19 2013, 17:27
Szophie ahogy megindultok támadni, egy lépőkőre tapostok, mely beindít egy csapdát. Ketrecajtók nyitósását hallod és hat darab farkas támad neked a támadásod után, ráadásul még a Trap Master is kinézett magának.

Szophie Találathoz nem kell dobni, Speccet nem használhat, minden 6. körben pihen
Szophie
Trap Master
Rita Hanami Találathoz nem kell dobni, specre nem kel dobni, minden 5. körben pihen
Rita Hanami
Trap Master
Hayashi Yuichi Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Hayashi Yuichi
Trap Master
Peter Worker Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Peter Worker
Trap Master
Thunder Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre nem kell dobni, minden 6. körben pihent
Trap Master
Koshitsu Esutel Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Halász Alex Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Askr Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Jun Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 5. körben pihen
Trap Master
Tachibana Makoto Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Nio Találathoz 3-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Chitose Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 4. körben pihen
Trap Master

Boss:[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_Farkas 1-6: Full


Szophie: Páncél: 21 Hp: 125
Rita:  Páncél: 15 Hp: 70
Juichi: Páncél:17 HP: 75
Peter: Páncél: 43 Hp: 145
Thunder: Páncél: 27 Hp: 140
Esutel: Páncél: 41 HP: 115
Alex: Páncél: 16 Hp: 120
Askr: páncél: 26 Hp: 95
Jun: Páncél: 15 HP: 60
Tachi: Páncél: 55 Hp: 90
Nio:  Páncél: 9 HP: 45
Chitose: Páncél: 9 Hp: 35


Határidő: 2 nap/fő.


A hozzászólást Lizbet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 19 2013, 17:39-kor.
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 19 2013, 17:27

The member 'Lizbet' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Trap Master 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 19 2013, 17:28

The member 'Lizbet' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Trap Master 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Szept. 20 2013, 12:51

Hamarosan még jó pár ember csatlakozott hozzánk köztük Thunder is.
- Valóban rég találkoztunk. Örülök, hogy újra látlak. – Viszonoztam a fiú üdvözlését egy mosollyal az arcomon. Most, hogy így bele gondolok tényleg elég rég volt már, hogy utoljára hárman közös kalandon vettünk részt. Mindhárman sokat változtunk, Szophiról tudom, hogy rengeteget erősödött, de kíváncsi vagyok Thunder mennyit fejlődött. A boss ajtaja kinyílt és egy nem túl bizalom gerjesztő külsővel megáldott… izé állt előttünk. De legalább illemtudó.
- Csapda mester? – Kérdezem kissé oldalra billentve a fejem és alig pár pillanat múlva már igazolta a nevét a szörny. Szophi rálépett egy kapcsolóra mire több farkas vette rá magát Szophire. A lány nyomvonalát követve indulok előre átlépve a kapcsolót amit korábban aktivált, talán így nem fogok én is bekapcsolni egy másikat. Eddig a bossokban mindig csak háttérbe szorulva harcoltam, most viszont szerettem volna „csillogni” egy picit, plusz letesztelni a saját képességeim.
- Switch Szophie! – Kiáltottam el magam és a lány felett átugorva, megtűzdelve egy szaltóval, még a levegőből lesújtok az egyik farkasra majd kissé odébb libbenve rátámadok a következőre.

/Sebzés 16/támadás, és +8 ha engem támadnak meg a képességem miatt./


_________________
[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt[Miniboss] Trap Master Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi10/1300[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 20 2013, 12:56

The member 'Lizbet' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Trap Master 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 20 2013, 12:56

The member 'Lizbet' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Trap Master 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Lizbet on Pént. Szept. 20 2013, 13:04


Switch sikeres
Rita átugrod a lépőkövet, de egy másikra érkezel, mely ezúttal 2 farkast szabadít rátok, kettőt pedig lecsapsz közülük.  

Szophie Találathoz nem kell dobni, Speccet nem használhat, minden 6. körben pihen
Szophie
Trap Master
Rita Hanami Találathoz nem kell dobni, specre nem kel dobni, minden 5. körben pihen
Rita Hanami
Trap Master
Hayashi Yuichi Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Hayashi Yuichi
Trap Master
Peter Worker Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 2-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 6. körben pihen
Peter Worker
Trap Master
Thunder Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre nem kell dobni, minden 6. körben pihent
Trap Master
Koshitsu Esutel Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Halász Alex Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Askr Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Jun Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre 3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 5. körben pihen
Trap Master
Tachibana Makoto Találathoz nem kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Nio Találathoz 3-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  nem kell dobni, minden 6. körben pihen
Trap Master
Chitose Találathoz 2-t vagy nagyobbat kell dobni, specre  3-t vagy nagyobbat kell dobni, minden 4. körben pihen
Trap Master

Boss:[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_Farkas 1-6 -8 hp: Rita


Szophie: Páncél: 21 Hp: 125
Rita:  Páncél: 0 Hp: 67
Juichi: Páncél:17 HP: 75
Peter: Páncél: 43 Hp: 145
Thunder: Páncél: 27 Hp: 140
Esutel: Páncél: 41 HP: 115
Alex: Páncél: 16 Hp: 120
Askr: páncél: 26 Hp: 95
Jun: Páncél: 15 HP: 60
Tachi: Páncél: 55 Hp: 90
Nio:  Páncél: 9 HP: 45
Chitose: Páncél: 9 Hp: 35


Határidő: 2 nap/fő.
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 20 2013, 13:57

Ahogy ott álltunk érkeztek még sokan a boss bejárata elé, köztük volt az a lány aki a darázskirálynőn megmentett. Biccentésére meghajoltam. Ismeretlenek volta, szinte egytől egyig, volt ott egy srác, aki szinte semmibe vette a férfiakat a teremben és játszi könnyedséggel, csak a nőket köszöntötte, elég bunkó, és kiszámítható egy alak. Volt egy másik, aki a szőke lánnyal beszélgetett, aztán Szophie kivágódott közülünk és hevesen átölelte, hozzábújt. Egyértelmű volt, szereti a srácot. Azonban, az indikátora... piros.. suttogtam magamban. Eszembe jutott a céhgyűlésen Szophie szavai, védjük a gyengéket, és a hős példakép, se perc alatt összeomlott. Akkor mégis minek hoztam neki sütit. Cukrászdába már nem tudtam elhívni párbajunk után, ugyanis sietnem kellett, de ez.. most így rosszul esett. Elhittem szavait, és Ritáéit is, hogy a gyengék védelme sokkal fontosabb, mint felkutatni Lewis gyilkosát. De ezek után nem tudom mit gondoljak. Egy gyilkost ölel át Szophie. Egy embert, aki ölt. Letekintettem a földre se perc alatt minden örömöm elszállt. Egy kicsit gondolkoznom kell. Ha most megyek és jelentem Hinarinak, az sem jó, ha többiekre ránézek, az sem jó. Niora néztem, aki kicsivel előttem állt, közben beléptünk a terembe, Szophie már támadott is, az amúgy rendkívül szabálytalanul kinéző boss, rezzenéstelen arccal viselte a farkas támadásait. Milyen ironikus, hogy illedelmes a boss és a nevét sem kaphatta véletlen, egy rossz lépés és máris fél tucat farkas támadta a lányt. Ezután Rita már ment is segíteni Szophien, lehet csak én fújom fel, de akkor is egy gyilkost ölelt meg.. nem értem. Próbáltam kizavarni a baljós gondolatokat és újra Niora néztem, rámosolyogtam és halkan a levegőbe súgtam - csak ügyesen - és már rohantam Rita nyomvonalát követve. Egy biztos, Rita levágott két farkast és két újabb jött elő oldalról, ezúttal mind őt ütötték és még a boss is. Nem kiáltottam switchet, tudtam mesterem kitartó és verhetetlen. - Niji gyere elő - fohászkodtam kardomhoz, hogy lesújthassak a szörnyetegre.

//25-ös sebzés találatonként, sikeres képesség aktiválás esetén módosul.
// módosítás: pozitív érzelmet érzett a kard legutoljára így gyorsaságom 41-re módosul 3 támadásig, sebzésem pedig 22-re redukálódik. Így 44 sebzést kap a boss.


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20 2013, 14:00-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Miniboss] Trap Master Vo36oi4298/4400[Miniboss] Trap Master 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 20 2013, 13:57

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Trap Master 4767249862_5877ffd2ef_s [Miniboss] Trap Master 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Trap Master 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Lizbet on Pént. Szept. 20 2013, 14:04

Yuichi te is megindulsz a boss felé, meg is caspkodod kétszer, de mire feleszmélsz, már egy lengőbárd tart feléd és eltalál ezzel hatot sebezve rajtad.

Boss: Rita

[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_
[Miniboss] Trap Master 699259762az__let_www.kepfeltoltes.hu_

Farkas 1-6 -16 hp: Rita


Szophie: Páncél: 21 Hp: 125
Rita:  Páncél: 0 Hp: 49
Juichi: Páncél:11 HP: 75
Peter: Páncél: 43 Hp: 145
Thunder: Páncél: 27 Hp: 140
Esutel: Páncél: 41 HP: 115
Alex: Páncél: 16 Hp: 120
Askr: páncél: 26 Hp: 95
Jun: Páncél: 15 HP: 60
Tachi: Páncél: 55 Hp: 90
Nio:  Páncél: 9 HP: 45
Chitose: Páncél: 9 Hp: 35


Határidő: 2 nap/fő..


A hozzászólást Lizbet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20 2013, 14:10-kor.
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Trap Master

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.