[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Go down

default [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jún. 16 2013, 20:56

Ryuninji Ren
Élet: 85 HP (Reginald 43 HP)
Fegyverkezelés: 0
Irányítás: 33
Kitartás: 8
Gyorsaság: 20
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Képesség: Soundwave

Felszerelések:
T2: Sólyomgondozók Sisakja +4 irányítás +6 páncél
T1 ritka: Gyorstalpaló +8 gyorsi
3-6: kapcsolat gyűrű +6 irányítás
3-6: kapcsolat gyűrű +6 irányítás
3-6 görbe bot +4 irányítás

Hinari
Élet: 75 HP
Fegyverkezelés: 20
Erő: 13
Kitartás: 8
Gyorsaság: 22
Speciális képesség: 15
Páncél: 14
Képesség: Element Absorb

Felszerelések:
Fegyver: Szabdaló (+5 erő, +4 gyorsaság +2 fegyv.) /ritka/
Sisak: Vas sisak (+7 páncél) /1-2 pontot adó/
Köpeny: Bajnok köpeny (+2 fegyv., +2 kit, +1 gyors.) /6 alatt ad, tehát 3-6 pontot adó/
Páncél: Láncruha (+7 páncél) /1-2 pontot adó/
Cipő: Bőr cipő (+2 gyors.) /1-2 pontot adó/
Gyűrű: Csigamintás gyűrű (+5 fegyv.) /6 alatt ad, tehát 3-6 pontot adó/
Zerios gyűrűje (+1élet, +2 fegyv., +2 erő, +1 kit., +2 gyors., +2 spec.) /ritka/

Ren sikeres találathoz 6-ot kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához 2-t vagy nagyobbat kell dobnia.
Reginald sikeres találathoz 4-et vagy nagyobbat kell dobjon, minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához 2-t vagy nagyobbat kell dobnia.
Hinari sikeres találathoz 3-at vagy nagyobbat kell dobjon, ha petet támad, biztos találat, ha idomárt. Minden 4. támadásakor pihen, speciális képesség használatához 2-t vagy nagyobbat kell dobnia.

Támadások sorrendje és száma egy körben:
Hinari
Ryuninji Ren
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi0/0[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 16 2013, 23:38


Kipihenten ébredtem. Arcom határozottságot tükrözött, miközben végigvonultam a főtéren, egészen a már olyannyira ismert arénákig, amik vegyes érzésekkel teli élményeket juttattak eszembe. Nem tudtam nem mosolyogni, ahogy kiléptem a közönség elé, akik mindannyiunkat tapsviharral üdvözöltek. Hiába akarta a bíra, hogy megutáljanak egy-egy játékost, úgy tűnik nem sikerült, a hangos éljenzés minden kétséget kizárt. Végignéztem az egybegyűlteken, Askr-nak intettem egyet, Taira magabiztosan mosolyogtam, és megemeltem felé a kardom, a kislányt pedig igyekeztem észre se venni.
 
A párosítás. Hát igen, nem mondhatom, hogy el voltam ragadtatva tőle: már megint egy idomár, ráadásul nem is akármilyen. Velük sohasem könnyű, okoztak pár kellemetlen és kiélezett percet, márcsak a stellás ütközetemre gondolva is, hogy a bőgőmasináról már ne is beszéljünk. Sóhajtottam, majd megvontam a vállamat. Ren ellen vagy kockáztatsz, és elbuksz, vagy nem kockáztatsz, és biztosan elbuksz. Egyéb lehetőségek nemigen vannak.
- Sok szerencsét – vigyorogtam rá a frontharcosra, amint a saját lépcsőnk felé lépdeltünk, a kiemelt küzdőtér felé, ahol csak a legjobbak játszhatnak. Nem is volt kérdés, melyikünk miatt osztottak pont erre a pályára. De legalább gondolkozni volt időm. Tudtam, amit tudnom kellett, a főnixmadár képes gyógyítani magát, így a kis sebzésemmel esélyem sincs ellene. Az idomárjának viszont baromi sok élete volt, és bár jó eséllyel találnám el, a petje hamarabb kivégezne, hogy akárcsak a sárgáig elmehetnék. Sebzést erősíteni sincs értelme egyelőre, így egyetlen taktikára építettem. Mély levegőt vettem, és megvártam a párbaj kezdetét jelző gongot.
Tűz! A gondolatban kimondott szavakba beleadtam minden energiámat, majd megindultam, és a fiút támadtam. Reméltem, nem fullad eleve kudarcba az elképzelésem…

 

  • Képesség használat, FK-t növelek, ha sikerül, 35-re, így a 35 – 17 arány miatt Regi támadásánál hat körig 5 vagy afelett találsz be csak. (A kocka rákérdezve Kleinnél.)
  • Támadás Renre, nem kell dobnom, 13 sebzés.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 16 2013, 23:38

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 13:08

Végtelen jókedvemben, ami nem is olyan végtelen és főleg nem annyira jó, elmegyek iszogatni egy keveset a pajtimmal, míg nem kezdődik a mérkőzésem.  Nem tudom ki lesz az ellenfelem, de nem is érdekel, lenyomom és jöhet a következő, röviden ennyiről szól majd az egész. Egyik pohár tartalma csúszik le a másik után, valahogy most olyan jól esik. Reginald is nyugton van kivételesen, már éppen eléggé kimozogta és kitombolta magát. Az a Stella harmadik hely tök gázos volt, keményebben kell gyúrnom az tuti.
Telik, múlik az idő, de csak nem akar elkezdődni a küzdelmem, ráadásul ez a nyomi pultos folyton újratölti a poharam. Nem tudok mit tenni.. azért teli pohár itókát csak nem hagyhatok itt. Majd megunja a töltögetést… hehe… mert ha nem akkor… akkor… hmmmm.. akkor mi is van?? o.O Veeeeh.. elfelejtettem…  mindegy… igyunk..
A párbajom kezdetekor megjelenek, nem teljesen józan állapotban, az arénában és bicegek faltól alig, mert nem egyenes a folyosó és még a talaj is hullámzik… tréééé egy aréna ez, de mintha máshogy nézett volna ki korábban nem??... lehet.. hehe…
- Hoppá…ho…otototot-otot… o.O itt volt lépcső?? – értetlenkedve nézek vissza, mikor valamelyest visszanyerem tökéletlen egyensúlyom eme hullámzó talajon.  Elenfelem is itt van már, mert hallom hangját, csak szavait nem értem. A hangforrás felé fordítom tekintetem és látom őt, a partnerem… hmmmm.. mintha már láttam volna valahol, de hol… hmmmmm és mi is a neve? Hehe.. ott a kijelzőn.. hmmmm… Hi-na-r…rrr…ri…
- Szia Hinari-chan!!!!- intek felé nagy mosollyal, petem pedig magasba száll. Hopsz.. óvatosan kelel itt integetnem, mert a hullámzó talajon nehéz megőrizni az egyensúlyom.. nem is lehet egyhelyben állni.. tréééé
- Hmmmm… - nézegetem az ellenfelem és gondolkodom. Egy ilyen cicus, hogy-hogy nem vettem eddig észre? :O A fejecskémet vakargatom, mikor odajön hozzám és megvág a kardjával…. o.O  A kis türelmetlen.
- Közelebbről még cukibb vagy – ne is reagálok a támadására, ellenben petem igen és már támad is… de ki engedte meg neki? o.O


Páncél: 0/6
Hp: 78/85


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 20 2013, 13:13-kor.

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20 2013, 13:08

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 13:22


Ren már fel is tűnik, igaz kissé furcsán mozog, de hát annyi baj legyen, hiszen idomár, a petjén múlnak a támadások, nem rajta. Szerencsére sikerült a képességem, ám ez az eredményen sajna nemigen látszik: mozdulok, már csupán pár méter választ el a fiútól, mikor felém repül az állat. Megvágni még meg tudom a nagyszájút, ám szavai és főleg a belőle áradó alkoholszag kissé mellbe vág, egy pillanatra el is veszítem a koncentrációmat, és valami válaszfélét próbálok összeszerkeszteni, ám életpontjaim vészes zuhanása hamar tájékoztat róla, hogy ennek most nincs itt az ideje.
Idegesen fordulok a főnix felé, és gyorsan kiszámolom a sebzését, ajkaimba harapva, amikor rájövök, hogy a madárka bizony baromi erős. Nekem pedig a képességbónusz, az árnyéktank szerep nélkül nem sok esélyem van. Főleg úgy, hogy hiába a fegyverkezelés növelése, a találat rajtam is múlik. Nem szabadna ennyit foglalkoznom Rennel magával…

Megállok egy kis időre, és kitisztítom a fejem, majd újfent a fiú felé orientálódok, és újra megsebzem, szemem sarkából végig a petjét figyelve, ugyanis ő az első számú veszélyforrás.


Támadás Renre.
Élet: 75/56 Páncél: 14/0

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 13:35

Reginald pajtim önállósítja magát… a fene ebbe az akaratos főnixbe… honnan és kitől tanulta az effajta viselkedést, he?? :O Tőlem nem az biztos.. én jólnevelt vagyok meg minden ilyen… öhm milyen?  o.O  Áhh…  nem jut eszembe  Baka Regi.. kiver az észből   Megsebzi a szép lánykát, aki talán ezen meg is sértődött? Nem szól hozzám, vagy nem hallott? Veeeh.. csak nem süket..
- Hé… o.O – kérdezni szerettem volna, hogy halás károsult-e szegénykém, de megint megtámad és levesz egy kevés hp-t. A legkevésbé sem érdekel, van még belőle bőven… Hinari-chan jól bánik a kardjával… az én kardommal is bánhatna ilyen keményen :F
- Hmmm…. utálsz engem Hinari-chan? :O Regi támadott meg nem én…. – így van.. a pet az erőszakos.. én mindig gyengéd vagyok a lányokkal.. hehe.. Majdnem mindig… .
- Látod? – kérdezem tőle, mert a picike főnix megint támadni szeretne… ejnye-ejnye…. meg kell nevelnem.  Amennyiben az előttem levő szépség megint erőszakhoz folyamodna, próbálok csettinteni egyet, hogy kis kezecskéjét, melyikben a kardot fogja, meggátoljam abban, hogy lecsapjon adoniszi testemre…


Páncél: 0/6
Hp: 65/85

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20 2013, 13:35

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 13:49

Már megint eltalált. Volt értelme egyáltalán a képességemnek? Kezdtem tényleg kételkedni benne, vagy csak szimplán ilyen szerencsétlen vagyok? Mindegy is, váltani nem fogok. Megtehetném. Most, váltani életre, és akkor még kihúzom valameddig, de minek? Az egésznek semmi értelme nem lenne, mint ahogy momentán annak sincsen sok, hogy itt vagyok. Egyetlen ütés. Ennyi kell a madárkának, én pedig még sehol sem vagyok attól, hogy akár narancsba levigyem a srác életét.
- Mert őt olyan könnyű eltalálni miközben a levegőben szárnyal – húzom el a számat, kissé idegesebben a kelleténél. Nem pont így terveztem, ezt mindenki tudhatja, aki rámnéz, de többet nem is foglalkozok most a problémáimmal, a párbajra kell koncentrálni.

Megint felé suhintottam, ám ezúttal valamilyen módon elkerülte a penge a testét. Kicsit meg is torpantam, ám tudtam jól, hogy van valami ilyesmi képessége, így nem zavartattam magam sokáig, hanem a petet kezdtem el figyelni, hogy ne tudja 3 kör alatt lenullázni az életem. Fegyverkezelés… az égvilágon semmit se számít…Támadás Renre, képessége miatt sebzés nincsen.
Élet: 75/23

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 14:01

Veeeh.. ez a madár sorra támadja szegény Hinari-chan-t.. most miért nem tud téveszteni, mint a Stellában? Ha akkor csinál ilyeneket, akkor megnyertem volna az egészet…. de nem… áh… hagyjuk, már nem is érdekel.. baka Regi..…
A támadást meghiúsítom… nem szívlelem én ennyire az erőszakot… van a hippiknek egy mondása, de mi is??  Lényegtelen... Annyi tuti, hogy kedvemre valóbb lenne azt csinálni… de tényleg mi is az??
- Ez még nem mentség… - fordulok el színlelt sértettségemben, majd mikor Reginald támadni szeretne megint, elkapom a lábacskáját, és így nem tudja befejezni… hehe… buta madár…. bünti az engedetlenségért.  Hehe..
- Tessék, most ütheted…- mondom vigyorogva… hehe…. csak tegye gyorsan, mert olyan erősen csapkod a szárnyaival, hogy csak na.. alig bírom tartani.
- Hinari-chan… mennyire ennyire szeretnél nyerni? o.O – kérdezem értetlenkedve… tényleg lövésem nincs róla, hogy miért ilyen ingerült…
- A mosolyod sokkal jobban tetszett…  Razz


Páncél: 0/6
Hp: 65/85

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 14:27

Köpni-nyelni nem tudtam. De tényleg.
- He? – ennyit bírtam csak kinyögni, miután végignéztem a párocska nem mindennapi alakítását. De most őszintén, normális ez a fiú? Egyáltalán nem értettem, nem fért a fejembe, mégis miért akadályozta meg a petjét a támadásban. Nem volt logikus. Se ésszerű. Se semmilyen, amit még a „normális” jelzővel lehetne illetni. Most vagy csak engem ugrat, vagy tényleg ennyire lenéz? Merthogy valaki ekkora egy… hmm, szal hogy ilyen legyen, ráadásul egy nívós mérkőzésen, több száz ember előtt… nem, ez teljességgel lehetetlen. Ki van zárva. Biztos készül valamire, igen. Más nem is jöhet szóba.

- Most őszintén, te tényleg hülyének nézel? – akadtam ki immáron nem csak gondolatban, kardommal a szerencsétlen madárra mutatva. Igaz, kis időbe beletelt, mire rájöttem a tervére, de mostmár teljesen biztos voltam magamban. Megértettem, végre, és tettének magyarázata már nem is tűnt annyira butának. Sőt. Kifejezetten okos, még egy minimális tiszteletet is megérdemel, hiszen jól kitervelte, csak arra nem gondolt, hogy velem van dolga. Látta, hogy feszült vagyok, így azt hitte majd belerohanok a csapdájába, gondolkozás nélkül. Ügyes.
Tudtam én, mit szeretne! Hogy a petjét sebezzem, azt hitte, nem tudom, hogy képes meggyógyítani magát. Ha megtettem volna, gyakorlatilag elpazarolom a köröm, igaz, hogy ő is az övét, de mivel a képességem körlimites, így nyilván ez járhatott a fejében, ezért nem csinált semmit. Nem is rossz, a játékot azonban ketten is játszhatjuk!
- Hát persze, hogy szeretnék, miért, te nem? – kérdeztem vissza angyali mosollyal, majd pihenve egy kicsikét.Pihikör.
Élet: 75/23

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 14:42

Elkapom engedetlen petecskémet, hogy ő legyen büntetve helyettem és ne én helyette, mert az úgy trééé dolog ám, nem is kicsit.. hehe…  Hinari-chan viszont nem örül neki :(Komolyan mondom nem értem ezt a csajt… kész rejtély…
- He?? Miért néznélek annak? :O – vissza kell kérdeznem, mert fullra nem értem a kérdését. Még rajta segítek, annyira menő, meg kedves vagyok és lehurrog? :(Gonosz egy lányka, de legalább csini. Kérdésemre kapott válaszon elmosolyodok, hehe.. mondjuk elég hülye kérdés volt, de jobb így, hogy a saját szájából hallottam.
- Ooooooh… hát lássuk csak…- gondolkodó fejet vágtam, ami tuti menő, csak én még nem láttam magam gondolkodni…. valahogy tükör előtt azt nem szokás…
- Attól függ, mit nyerek vele- igen, ez egy nagyon fontos szempont. Van olyan nyeremény, amiért nem éri meg gürcölni… főleg nekem nem.
- Például…. hagylak nyerni, ha randizol velem.. na mit szólsz? – húzom ki magam büszkén… hehe.. ezért a  jutalomért még veszíteni is megéri.. hehe..
- Hmmm.. egy bomba  szőkecsajjal randizni, vagy továbbjutni és nyomi férfiakkal viaskodni tovább… hmmm…- kezemmel is mutatom mérlegelésem eredményét. A válasz egyértelmű, melyik férfi ne ezt választaná, most őszintén?


Páncél: 0/6
Hp: 65/85

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 20:59

- Hogy mit? – nyögtem tátott szájjal, kikerekedett szemekkel bámulva őt. Még beszélni sem tudtam normálisan, hát még gondolkodni, de mégis, ki lenne képes ilyen tevékenységekre, miközben ilyeneket kérdeznek tőle? Nem voltam képes befogadni az információt. Valahogy csődöt mondott a dekódolás, már a „randi” ponton elakadt a dolog, a nova párbaj környezetébe pedig végképp nem lehetett beleiktatni a kifejezést. Így először csak meglepetten álldogáltam, a testsúlyomat néha áthelyezve a másik lábamra, és próbáltam észérvek alapján végigvezetni a történteket.
 
Ez azonban hiábavaló erőfeszítésnek bizonyult, így inkább magára a kérdésre fókuszáltam. Ebben a játékban… eddig csak a kijutás és a fejlődés járt a fejemben, persze kivételek voltak, mint a szépségverseny például, de alapjában véve nem igazán gondolkodtam kapcsolatokban. Így visszagondolva furcsa is volt, de nem most fogom elkezdeni, pláne nem ezzel a szépfiúval, és főleg nem a nagyközönség előtt. Sóhajtottam. Túl bonyolult.
- Öhm… - fogalmam se volt, mit mondjak. De tényleg. Teljes képzavar. Most bántsam meg? Az nem én lennék… márha egyáltalán képes megbántódni, amire kevés az esély. Elfogadni biztosan nem fogom, hiszen az se én lennék, nekem ennél fontosabbak az elvek, és nem tudnék önmagam szemébe se nézni, ha így nyernék. Inkább egy tiszta vereség, megbánások nélkül, mint a győzelemért járó díj.
- Én inkább végig szeretném játszani, oké? – fejeztem be végül, megkerülve a témát, majd mélyen beszívtam a levegőt, és próbáltam kiverni a fejemből az iménti eseményeket. Nem ment.
 
Totális lefagyás.
Reset.
 
Örültem, ha a kardomat a kezemben tudom tartani, s amíg még ez ment, közel kerültem hozzá, és megszúrtam, mindeközben még véletlenül se nézve a szemébe. Iszonyatosan zavarban voltam, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Időre volt szükségem, ám megvolt az a sanda gyanúm, hogy ezt nem fogom megkapni tőle. Sőt.


Támadás Renre.
Élet: 75/23

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 21:44

- Randit- pislogok kettőt, mert visszakérdez. Csak tudja, hogy mit jelent egy randi, remélem, bár picinek tűnik, mégsem hinném, hogy holmi 12 éves szűz lányka…  Bááár… elkezdem méregetni, jó alaposan szemügyre veszem idomait és még csak azzal sem törődöm, hogy elrejtsem  szándékoam..
- Hmmm…. – gondolkodok, miközben stírölöm ezerrel… hmmm… nagylány és kész.. itt amúgy sincsenek olyan törvények, vagy igen? :O Egy pillanatra el is felejtem a kezemben vergődő madárkát és az kiszabadul… odébb repül, hogy lendületet tudjon venni a támadáshoz…. ez a pet kikészít.. pont ilyenkor nem hallgat rám.. Szégyellje magát Sad
- Öhm?? – elmosolyodom… vicces látni, hogy így megszenved egy egyszerű ajánlattal… éppen hogy megtudom állni, hogy ne nevessem el magam.
- o.O ???????- ez egy laza visszautasítás volt o.O Ez képtelenség… engem, a nagy sztárt, a Ren-t csak így csuklóból?? Ááááh…. ezt nem hagyhatom csak úgy annyiban.
- De-de-dedededede…. miért?  - értetlenkedek egy sort.. ez tisztára nem menő Sad
- Ahham.. bizonyíték kell vagy mi – de mire? Hehh, kiment a fejemből hehe… de azt tudom mit akartam, hát megteszem, míg a madárkám el nem rontja a napomat.
- Figyeljen mindenki!! – teszem fel kezeimet, hogy a közönség rám figyeljen, mert mondandóm van.
- Én!!- mutatok magamra
- Szeretem Őőőőőt – mutatok Hinari-chanra, miközben kieresztem a hangom, hogy mindenki hallja… hehehe, nem is érdekel a támadása.
- Bizony… beléd zúgtam…. I LOVE HINARI-CHAN – kiáltom még hangosabban, majd fél térdre ereszkedem.  Szerény angoltudásom is helyet kap, remélem nem tévesztettem, az gáz lenne o.O
- Egy randi? – kérlelő tekintettel nézek rá, míg közönség lélegzetvisszafojtva várja válaszát.. hehehe… imádok műsorozni…
Persze petem is beveti magát…. ezért majd számolunk…

 
 
Páncél: 0/6
Hp: 52/85

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20 2013, 21:44

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 22:22… …
… … …

Azt hiszem elfogyott a levegőm. Nincs. Kész. Se oxigén, se tér, mintha még a gondolkodásom is kiakadt volna, és már a reset se segít. Megráztam a fejem, de semmi. És ő csak mondja, és mondja, és már lassan fel se fogom, hogy mit, vagyis… ehh, dehogynem fogom fel, arra még képes vagyok, ám bár ne lennék képes rá. El nem akarom hinni. Az addig rendben, hogy árad belőle az alkohol, de miért pont velem kell ezt megcsinálnia? És miért pont egy zsúfolásig megtelt arénában? Lassan már ott tartottam, hogy a madarat kezdtem el szugerálni, hátha képes megérteni a gondolataimat, ám az éppen a kiszabadulással volt elfoglalva. Próbálkozni azért lehetett, így kérlelve néztem a szemébe, az idomárja felé bökve. Regi, verd már fejbe kérlek, hátha észhez tér!

- Bizonyíték? Neeee… - kezdtem bele kétségbeesetten, de már késő volt. Mindenki ránk figyelt. Ren ordított. És csak ekkor esett le, hogy nemcsak a mi harcunk zajlik egyszerre, így kiabálását valószínű minden küzdőterező hallotta. Azért ezen a ponton kissé elvigyorodtam, és lopva tekintgettem a majmos kölyök felé, remélve, hogy ő is idefigyelt. Ha másra nem is, de legalább erre legyen már jó a nagyszájú performance-a, megérné, azért az egy pillanatért, ha láthatnám Tai reakcióját minderre. Ám ha sikerült, ha nem, amint visszafordítottam tekintetem az ellenfelemre, az máris lejjebb volt pár szinttel, és úgy, térdelve kért meg újra. Hát ez nem komplett.
- Valaki… - én is kiabálni szerettem volna, mindenkinek, megkérni őket, hogy csináljanak már valamit, akárki akármit, de hangom halk volt és rettentően reszketeg. Arcom pedig ennél pirosabb már nem is lehetett volna, éreztem a forróságot, ahogy elönt, és akkor végre megfogalmazódott bennem, hogy csakis én tehetek itt akármit is.

Egyelőre nem szóltam semmit, csupán odasétáltam hozzá, és jól fejbevágtam a szabdalóval, hátha ez kijózanítja egy kicsinykét.
- A madarad okosabb nálad! – szidtam, a főnixre mutatva, aki éppenhogy elkerült engem – Ennek nem itt van a helye, ez egy párbaj! – a hangom rekedt volt, az arcom vörös, és ahogy teltek a másodpercek, egyre dühösebb lettem. Rá, mert képes volt megcsinálni velem ilyeneket, és az egész helyzetre, amibe belecsöppentem. Fogalmam sem volt, merre lehet ezt még fokozni.Támadás Renre.
Élet: 75/23

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 20 2013, 22:56

Előadásom rettentően jól sikerül, szegény lány újfent szóhoz sem jut, rákvörös arcát is élvezet nézni, nagyon kedvemre való a látvány. Nekem egy kis színjáték mit sem számít, mármint, ami a közönség reakcióit illeti, hozzászoktam már a tömeghez, meg ahhoz, hogy produkáljam magam, ajajj, de még mennyire. Ez nálam előírás, hehe.  Térden állva kérek tőle újra randit, hátha igent mond, simán elmennék vele, ez nem vitás, és talán így már beadja a derekát.
De nem teszi.. sőt, még fejbe is vág… o.O…. ezt nem hiszem el… nagyon gonosz ez a lány… térden állva kérlelő embert lecsapni egyáltalán nem menő :(Fejecském simogatom, ahol megüt és újabb hp-kat vesz el tőlem, de nem zavar.. most sem, helyette felnézek rá…
- Hidooooi – szólalok meg és a közönség egy része is kifejti véleményét erről a gaztettről…. így meggyalázni egy vallomást, tévő embert :(teljesen összetörtem, hanyatt vágom magam és csak az eget bámulom.. meg sem moccanok..
Óóóóh, micsoda kííín! Hát ebben a világban is létezik a fájdalom, melynek forrása megsebzett szívem…. – játszom el a hattyú halálát, mondjuk valóban rosszul esett egy picit… felpillantok rá megint, lentről, a hideg, kényelmetlen földről, hová ő maga száműzött az imént kegyetlen szavaival, tettével.
- Az életem értelmetlen Sad Visszautasított a lány, kinek megszereznék mindent, mi erőmből telik, kinek kezébe adnám életem, hogy rendelkezzen vele Sad- egy kis erőteljes ráadás.. hehe.. Talán túlzásba viszem?? Ááááh, tuti nem.  
Mélyen a szemeibe nézek, persze lehet, elfordítja tekintetét, vagy simán lecsap.. haha.. azt nem hagyom.. sunyiban a képességemmel blokkolom.
Nagyot sóhajtok.. mint, aki feladja, nincs tovább… legalábbis részemről… a petemmel nem foglalkozom.. most amúgy sem hallgat rám.. megy a feje után.

- Gyönyörű vagy


Páncél: 0/6
Hp: 39/85

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20 2013, 22:56

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jún. 20 2013, 23:19


Csinálta itt a drámát rendesen, de már túl ideges voltam ahhoz, hogy komolyan vegyem. De komolyan, minden Arteses ennyire idióta? Először a bőgőmasina, most meg a színjáték, tényleg kikészítenek... nemtom Anat hogyan bírja...

Közben persze a nézőtérről is érkezett visszajelzés rendesen, a lányok kifejezetten örültek a visszautasításomnak, hát ha nekik kell, hadd vigyék! Én per pillanat besokalltam, és szinte megváltásként jött a harmadik találat. Úgy tűnik a madárka félreértelmezte a fejbevágás alanyát, de legalább vége van. Sóhajtottam. Ezen a versenyen szinte nem is volt olyan párbaj, amit ne rossz szájízzel hagytam volna ott, függetlenül az eredménytől. Most is, pontosan jól tudtam, hogy a fiú hagyta magát, ez pedig, párosítva a tudattal, hogy a képességem semmit sem ért, elég negatívan hatott rám. Elnézegettem egy darabig a földön fekvő fiút, majd sarkon fordultam, és otthagytam. Valószínűleg fogalma sem volt róla, hogy már vége a párbajnak, hiszen a jó színész csakis a darabbal van elfoglalva, a környezetet kevéssé figyeli. Ő pedig, meg kell hagyni, értette a dolgát./ Köszi a párbajt, user végigröhögte az egészet xD /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi14712/10100[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jún. 21 2013, 20:20

Veeh.. a nagy drámám közepén Reginald befejezettnek nyilvánítja ezt a mérkőzést egy sikeres találattal. A fene essen bele, abba a harcmániás fejecskéjébe. Ezért nincs süti egy hétig, ha nem tovább.  Nem csinálom tovább a fesztivált, csak fekszem tovább és nézem a szőke lánykát. Nem valami boldog, érthető, hiszen veszített, senki nem szeret veszíteni, kivéve én amennyiben megéri nekem az :F, mondjuk, ezt saját magának köszönheti, ő szenvedett vereséget csak, azonban én sem érzem magam győztesnek… fene.. ki érti ezt??... Én?? Jah.. igen én…..
- Hinari-chan… nem is akartál győzni igaz?-  pislogok rá és mikor megpróbál elindulni, elkapom a lábát, egy ruhadarabját, vagy valamijét, hogy maradásra bírjam… természetesen továbbra is a földön fekszek, mert az menő
- Igaz én sem győztem – előtör belőlem a kuncogás, melyet igyekszek elfojtani.
- Elég Ridegen viselkedsz egy fiúval, aki éppen szerelmet vallott Sad- lassan, de biztosan feltápászkodom. Aincradban ez az illuminált állapot nem tart túl sokáig, elég tréééééé. leporolgatom azért magam, nem mintha poros lennék, vagy ilyesmi, de lássák csak, hogy én akkor is adok magamra, még a frizkót is megigazítom.
- Vajon másképp viselkednél, ha tudnád: komolyan gondoltam??  - kérdezem mosolyogva, még egy lágy kacsintást is megejtek, majd megfordulok és elindulok kifelé.
- Hinari a Justice League-ből. A másodrangú céhednek mégis van valamije, ami kell nekem – hehe, lehet ezzel túllövök a célon, de megéri, meg ki mondta, hogy kamuzok? Senki sem, mert nem is, vagy mégis? Hehe, azt csak én tudom Razz
Hírtelen megpördülök és meghajolok…
- Most te nyertél Hinari-chan, de nem adom fel, nem nyugszom míg….. – a végét majd kitalálja saját maga, csak ne reagálja nekem túl, mint céhtársa szokta Ai-chan…. rémálom az a csaj ilyen téren.  Na mindegy.. Regi elrepüli az „örömtáncot” majd vállamra ereszkedik.. ideje pihenni, meg inni egy kicsit.. folytassuk ott, ahol abbahagytuk.


// Én köszönöm, menő párbaj volt Cool//

_________________
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi6382/6500[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jún. 23 2013, 17:05

Victor elégedetten somolyog a páholyában, jól választott, amikor ezt a párbajt tette a kiemelt pástra. Talán csak Hinari nem élvezte annyira, a nézők viszont nagyon is.

Győztes: Ryuninji Ren
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari Vo36oi0/0[Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.