Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Go down

default Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Csüt. Jún. 13, 2013 2:45 am

Nem tudom miért, de rám jött a tengerparti hangulat. Minden bizonnyal azért, mert már hiányoltam egy igazi nyarat, amiben csakis kint volt részem. Hati persze ezt nem érthette, mit is tudhatott volna a valódi világról? Nem volt alkalmam bizonygatni arról, mennyire jó a valóság, mert figyelme állandóan valami másra terelődött. Őt nemigen érdekelte, hogy tengerpartra akartam menni. Követett, ahova csak mentem és ez megkönnyítette a dolgomat. Ennyiben szabad teret adott nekem, cserébe pedig vörös szőnyeget kellett volna terítenem a lába elé. Legalábbis úgy gondoltam, ezt várja el tőlem, ha már szavakban is ki tudja fejezni magát. Egyébként már vártam, mikor akarja ezt a tudtomra adni. Mindenre fel kellett készülni és amikor megtudtam, hogy a negyedik szinten van egy sziget, ott minden bizonnyal tudatja velem az ehhez hasonló óhaját. Aztán mikor már a sziget partján caplattunk, a meleget derűsen élvezve, kérdésre nyitotta száját. Azt hittem, a hülyeségeivel kapcsolatos, de igencsak meglepődtem, mikor egészen másról kérdezett:
- Askr, miért jó "odakint", hogy ti, emberek állandóan emlegetitek?
Vajon megártott neki a friss levegő, hogy ilyen komolyan belekapcsolódott ebbe a témába? Ezek szerint még a petemnek is beszélhetek a kinti világról, nem csak más embereknek? Fejemet vakarva megálltam és gondolkodtam. Hati furcsálló tekintettel várta válaszomat, miközben leheveredett a homokban. Leguggolva fondorlatosan vakargattam államat, és sejtelmesen hümmögtem.
- Nehéz lenne megmondani annak, aki idebent kuksol... - dörmögtem, miközben továbbra is csak gondolkodtam. - Kint minden valódibb, élethűbb. A hús, amit eszel, a víz, amit iszol, a levegő, amit belégzel. És sokkal másabb.
- Miért lenne valódibb? Romlott az itteni kaja? - megszeppenve billentette oldalra fejét. Sose láttam ennyire... cukinak, mint amikor játssza a pukkancsot.
- Hajh... nem érdekes. Majd ha nagyobb leszel, majd megérted... - zártam rövidre a témát. Nagyon emlékeztetett ez a helyzet valamire. Mint amikor kicsiként a lányokról kérdeztem apánál, ő pontosan ezzel rázott le... persze most, hogy az alkoholizmus útjára lépett, már úgy sem tudna "hasznos" tanácsokkal ellátni. Cöh, nem is kellenek a hülyeségei. Főleg azután, amit anyával tett.
Nagyot sóhajtottam és már azon voltam, hogy egy alvás kerete között átadjam magamat a természetnek, de akkor észre vettem valamit. Messzebb, a homokban találtam egy labdát. Érdeklődésemet azonnal felkeltette és valamiért nagy kedvem támadt dekázgatni. Hati rosszallóan nézett rám.

- Nem értem, miért jó buli ez nálatok... - morogta.
- Meg kell hagyni, én sem. De tudod, eszembe jutott, hogy ki kéne találni egy játékot magunknak. Nem csak fejlődésből áll az élet és amúgy is... - itt széles mosolyra állt a szám. -A játék elfeledteti a komoly gondokat, mint például azt, hogy az életünkkel kell játszani. Egy percre semmi más nem számít, csak a játék és a győzelem.
Hati nem értette ezt az egészet. Inkább leállt a szarvacskáit csodálni, amiket nem rég növesztett. Foglalkozzon csak, amivel akar, de addig is nem kellett vele foglalkoznom. Végre valahol ismét tíz évesnek éreztem magamat, a valódi világban.

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Vas. Jún. 16, 2013 9:49 am


Pihenésre vágytam. Valamire, ami kicsit kizökkent, és elfeledteti velem a monoton, mobölős hétköznapokat, melyek a szintemen lassan már olyannyira könnyedén és reflexből mentek, hogy még gyakorolni sem volt érdemes ellenük. Így nem fejlődtem semmit. Lelassult a szintesedés, abban a pillanatban, hogy utolértem és lehagytam az aktuális, még élő boss szintjét. Időarányosan egyre többet kellett volna a mezőn töltenem ugyanannyi expért, s lassacskán elegem lett. Fogtam magam, kiléptem a céhházból, és át sem gondolva a dolgot, teleportáltam a negyedik szintre.

A hiányát már korábban is éreztem, ám a kiábrándító tény csupán akkor tudatosult bennem, amikor nekem ugrott a legelső állatka, vaddisznó vagy valami más, teljesen mindegy volt. Már húztam is volna elő a kardot, ám rá kellett jönnöm: nem volt a tokjában. Idő azonban nem volt a pánikra, így kénytelen voltam puszta kézzel hárítani a veszélyt, s csak ezután kezdeni el az őrült keresést. Olyan béna nem lehetek, hogy elveszítsem, ugye? Ugye? Visszaszaladtam az úton, még a képességem gyorsasági bónuszát is bevetettem, s minden arra járót szinte lerohantam a kérdésemmel, néha még válaszolni sem hagytam őket. A céhház. Igen, biztosan ott van, ott kell lennie, máshol nem lehet. Kitartásom már jócskán a végéhez közeledett, mire a szobámat is átkutattam, ám pozitív eredmény híján hamar visszaszambáztam a tengerpart szintjére, és a homokos partszakasz mentén folytattam a keresést. A furcsa, tudat alatti gondolat fokozatosan, lépésről lépésre kerített hatalmába: úgy éreztem, mintha kihagytam volna valamit, egy helyet, ami annyira nyilvánvaló volt, hogy eddig eszembe sem jutott. Ott volt a nyelvem hegyén, de mégse voltam képes kimondani, egyszerűen kitörlődött a memóriámból, ahogy ráébredtem volna. Bezzeg ha a kezemben lenne a Katana, rögtön megmondaná a tutit…

Ekkor láttam meg a fiút, aki békésen labdázgatott, mit sem törődve a vészhelyzettel. Ahogy közelebb futottam hozzá, arcomon derűs mosoly szaladt végig, s az emlék egy pillanatra el is feledtette velem a problémámat.
- Szia Askr – köszöntem neki, és nagyon büszke voltam magamra, hogy elsőre sikerült normálisan kiejteni a nevét, ám ahogy az állatkájára néztem, bevillant, mit is akartam tőle elsősorban – Öhm, nem találom a kardom. Se a tokjában nincs, se a céhházban, nincs valami tipped, hová tehettem? – kérdeztem tőle, nem is gondolva rá, hogy valószínű neki mégannyira se lehet fogalma róla, mint nekem. Miközben a válaszára vártam, elnézegettem a játékszert, és mosolyogva ébredtem rá, hogy én is valami ilyesmire készültem még reggel. Pihenés. Önfeledt szórakozás. Játék.

 
/Eredetileg egy ördög miatt kezdtem bele ebbe a szálba, de jó kis rejtvény lett belőle, próbáld megfejteni! ^^ /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Hétf. Jún. 17, 2013 8:07 pm

Miközben elvoltam magammal, egy ismerős hang ütötte meg a fülemet. Régen, még annak idején volt egy esemény Aincradban, de még nem tudtam nevet csatolni a hanghoz. Egy pillanat erejére megálltam és odanéztem. Széles mosoly ült az arcomra, mikor megláttam Hinarit. Még Hati is felkapta a fejét és izgatottan csóválta farkát. Biztos ő is ugyanúgy emlékezett a csokis birkózásra, mikor ugyanis a démonfarkas kis híján agyon nyomott kettőnket. A kisebb-nagyobb kellemetlenségek ellenére én kifejezetten élveztem azt a "harcot", Hati pedig teletömhette a képét csokoládéval.
- Szia, Hinari! - köszöntöttem barátságosan, majd egy ideig folytattam a labdajátékot. A lány kérdése meglehetősen furcsa volt. Hogy lehet az, hogy nem találja a saját fegyverét? Hati szíve szerint nagyot kacagott volna és pillanatokon múlott, hanem inkább megköszörülte torkát és másfele tekintett. Ismét félbehagytam a játszadozást és tanácstalanul gondolkodtam, miközben egy hosszan elnyújtott hümmögést adtam ki magamból. Aztán mintha a villám csapott volna belém, úgy esett le nekem, mi lehetett a dologban. Szokásom volt az, hogyha nem megyek ki mobokat ölni, egyszerűen elrakom a fegyveremet az inventorymba. A hipotézisemet demonstrálva elővettem a botomat, s jónéhányszor megforgattam, valamint suhintottam vele.
- Biztos vagy benne, hogy nem raktad el véletlenül? - kérdeztem.
- Ne tartsd már ennyire komplett hülyének, na! - morrant föl Hati és odatotyogott hozzánk, s leült. Bal hátsó lábával fülét vakargatta meg, majd nagyot ásított. Úgy tettem, mintha meg se hallottam volna ezt a megjegyzést, s vállamat megvonva léptem odébb, magamhoz hívva a társamat.
- Kis mérges paradicsom vagy. Miért nem tudsz egy percre csendes, tisztelet tudó farkasnak mutatkozni... pláne egy csaj előtt? - suttogtam oda neki zavarba jőve. - Ha jó leszel, kapsz otthon zellert meg káposztát, kis kecskefarkas.
- Gúnyolódás helyett inkább egy "légyszíves"-t nyögjél ki... - zárta rövidre a témát, majd Hinarihoz fordult. - Remélem nem nagyon nyomtalak össze a múltkor, de ha igen, sajnálom. - és itt tisztelet méltóan hajtott fejet Hinari előtt, ezzel engem kínos helyzetbe hozva. Rosszallóan csóváltam fejemet, majd keresztbe font karokkal vártam, mikor hagyja már abba a talpnyalást. Ez legalább egy fokkal jobb volt, mint amikor engem szégyenít meg a csúfolódásaival vagy ha előttem dicsekszik az újonnan nőtt szarvaival. Vajon csak a gyerekkorárban vagy majd mindig el kell viselnem ezt?

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Kedd Jún. 18, 2013 10:31 am


- El… rakni? Ööö…
Már komolyan kezdtem azt hinni, hogy itt bizony előfordulhatnak betegségek, olyanok, mint a napszúrás vagy a rövidtávú emlékezetkiesés, hiszen az nem létezik, nem létezhet, hogy ennyire hü… khm, szóval hogy egy ilyen dolgot elfelejtsek. Én. Nem, ez egy kicsit se logikus, már-már megmagyarázhatatlan jelenség, biztos bugos lehetett egy kicsit a konzol, vagy belekavarhattak odakint az adataimba. Vagy akármi…
Zavartam nevettem fel, próbálva nem hallani a farkas beszólását, ami talán még kínosabbá tette az így se kellemes szituációt. Így leégetni magam, ráadásul előttük? Hiába, ez nem az én napom volt. Nagyon nem. Gyorsan lehívtam a menümet, és meggyőződtem róla, hogy a Katana bizony ott csücsül az inventoryban, valószínű rutinból tehettem el, nem is gondolva rá, hogy védett területen kívülre igyekszem. Remélem azért nem fog túlzottan megharagudni rám, ha egy program képes erre egyáltalán. Sóhajtottam egy nagyot, becsuktam a menüt, és a fiú felé fordultam.

- Hogyhogy Hati tud beszélni? – tereltem el rögtön a témát, bár, meg kell hagyni, tényleg érdekelt a dolog. Nem sok petre emlékszem, akik képesek voltak az emberi beszédre, főleg kölyökkorukban – Amikor legutóbb találkoztunk, még nem tudott, nem? – tettem még hozzá, mosolyogva emlékezve vissza a birkózásra. Majd minden percét élveztem annak a küzdelemnek, és szívesen ismételtem volna meg, csakhát fogalmam se volt róla, vajon ők hogyan állnának hozzá. Ámbár, biztosan sokat fejlődtek azóta, a farkas is valahogy másnak, érettebbnek tűnt.
Úgy tűnik újfent elkalandoztak a gondolataim, ugyanis mire újra felvettem a párossal a szemkontaktust, ők éppen sutyorogtak valamit, a fiú arckifejezéséből olvasva pedig tisztán látszott, hogy én is benne voltam a dologban. A farkas mondatán azonban őszintén elcsodálkoztam, sose hittem volna, hogy így emlékszik, nameg persze hogy bocsánatot kér.
- Ó, semmi probléma – vigyorogtam rá, felelevenítve a csokitól dülöngélő állat képét, s bár magából az esésből sok nem maradt meg, csupán a sütialakú felhők és a tomboló közönség, azért valahol mélyen éreztem a helyzet – szó szerinti - súlyosságát. Majdnem felnevettem az emléktől.
- Hmm, csinálni kéne valamit – vezettem fel az előbb a fejemben járó témát – Valami ötlet? Dekázni mondjuk nem tudok – pirultam el. Az úgyis amolyan fiús dolog…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Kedd Jún. 18, 2013 8:24 pm

Előfordulnak balesetek, s Hinari tényleg elrakta a kardját, látszólag csupán merő véletlenségből felejthette el, hogy ott van. Mosolyogtató szituáció, ám elképzeltem egy kardforgatóról, hogy nincsen meg a fegyvere. Konkrétan semmit sem tudna kezdeni a játékon belül, a vele azonos szintű mobokkal szemben. Aggódtam, vajon a lány mennyi ideig húzta ki, kard híján, a nyílt harctéren. Mire megkérdezhettem volna azt, ő megelőzött, a Hatival kapcsolatos kérdésével. Egymásra néztünk a démonfarkassal, és kuncogni kezdtem.
- Nem annyira rég kezdett el beszélni, csupán néhány hete, de azóta megállás nélkül. Azt, hogy miért pont akkor kezdett el beszélni, mikor Ranmaruval játszadozott, arra csakis ő tudna válaszolni. - feleltem Hinarinak. Igen, az íjászsrác valamit tudhatott, amit én nem. A farkaskámra pillantgatva azonban a helyzet nem volt ennyire komplikált komplikált: egyszerűen megszólalt és kész. Bár javarészt csak az idegeimet rágta, Hati a beszédével bátorított, mikor megvoltak a bajaim, s szórakoztatott azokban a felzaklatott napjaimban, ahol még a csendes gondolkodás, tanakodás sem segített. Egyszóval a démonfarkas kommunikálásában előnyt, hátrányt egyáltalán lehetett találni, bár jól lehet, hogy az utóbbit csak én gondoltam úgy. Gondolkodásom közepette eljátszottam a kezeimben lévő botommal, melyet végül a homokba szúrtam, és bár nem minden súlyommal, de rátámaszkodtam. Felnevettem, ahogy Hinari megbocsátott Hatinak a múltkoriért, mire a kis démonfarkas a hátára feküdt és hemperegni kezdett, mint valami csintalan kis kölyök, akinek az élet csupa vidámság, kacagás. Jó is lenne gondok, problémák, bajok nélkül élni, és csak annyiból állna az életem, hogy nevetek, legalábbis így gondoltam. Mikor már a gondolataim a múltban történtekkel kezdtek el foglalkozni, rögtön ki is ábrándultam belőlük, Hinari újabb kérdésével: mit lehetne csinálni? Magamban hümmögve tanakodtam, elvégre nem minden nap van a parton az ember. Ilyenkor jó, ha valaki kitalál valami különlegeset, ami annyira felejthetetlen, mint például az aincradi iszapbirkózás. Hati is szemmel láthatóan gondolkodott, miközben gondtalanul a hátán feküdt és lihegett. Egy ponton oldalra dőlt, s fejét felém fordítva, rubinvörös szemeivel az enyémbe nézett. Sejtelmesen morogva egyetlen szót suttogott, amit csupán szájmozgásának leolvasásról tudhattam megállapítani, mit akar: harcot. Felegyenesedtem a botomról és elmosolyodtam.
- Nem mutatnád meg nekünk, mire vagy képes? - kezdtem bele. - Meg aztán, még nem is küzdöttünk meg így egymással. Mit szólsz hozzá?
Miközben vártam a lány válaszát, Hati felszökkent a helyéről, nagyot nyújtózott, majd egész testéről igyekezte lerázni a naptól szárított homokot. Őt ugyanúgy érdekelte, mit gondol erről Hinari. Figyelme a labdára vándorolva már kezdte tényleg felkelteni az érdeklődését a játék és az emberekkel kapcsolatos "hülyeségek". Ezek szerint komolyan gondolta a nekem szánt kérdést, és valahogy úgy éreztem, mintha Hinarit is meg akarja majd kérdezni erről. Csakis a kardforgató lánytól függött ez, és persze a kihívás elfogadása is.


A hozzászólást Askr összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 20, 2013 1:04 am-kor.

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 19, 2013 10:34 pm


Így elsőre nagyon úgy tűnt, hogy még a fiú maga sem érti a miérteket, ám látszott rajta, hogy ettől függetlenül örül neki, hogy megtörtént. Végülis, Hisame is tudott beszélni, Susayáról már nem is beszélve, így nem csodálkoztam rajta sokáig, inkább elmosolyodtam, és – ha engedte- megvakargattam a farkas füle tövét.
- Érdekes, ámbár én már találkoztam beszélő állatokkal idebent – feleltem – Ezek szerint ismeritek Rant? – kérdeztem, direkt nem téve hozzá semmilyen saját véleményt a témához. Az íjász személyiségéből adódóan képes kiváltani az emberekből igen szélsőséges érzelmeket, így amíg nem tudtam, ők hogyan viszonyulnak hozzá, nem is szóltam semmit. Inkább lehajoltam a farkashoz, aki addigra már a földön hempergett, és folytattam a játékot. Az állatokkal mindigis jól kijöttem, furcsa is volt, hogy nem állatidomár lettem, kasztváltáson azonban sosem gondolkoztam. Jó volt nekem ez így, főleg miután megtaláltam a Katanát.

- Ó, jut is eszembe, ha már a témánál vagyunk: az enyém is beszél. A kard – mondtam, bár fogalmam sem volt, miért is hoztam szóba egyáltalán. Ez nem olyasmi, amit csakúgy megosztasz a másikkal, hiszen minél kevesebben tudják, annál biztonságosabb, az idomárfiúban viszont furcsamód megbíztam, a kevés együtt töltött idő ellenére is. Hogy lássák, miről is van szó, lehívtam a menümet, és felszereltem a kardot, párszor meglóbálva a levegőben, majd enyhén leengedve. Eredetileg nem állt szándékomban előhívni az inventorymból, de aztán úgy döntöttem, hogy jobb minél előbb rendezni az esetleges félreértéseket, ha közönség előtt, hát akkor úgy. A Katana azonban nem szólalt meg, így ejtettem is a témát, helyette a feltett kérdésen gondolkozva.
- Hmm, rendben van! Úgyis ránk fért már egy kis gyakorlás – feleltem – Viszont ha már itt vagyunk a parton, és itt ez a labda is, csavarjuk meg egy kicsit a dolgot – mosolyodtam el – Mit szólnátok egy teljes életes küzdelemhez, úgy, hogy miközben harcolunk, figyelnünk kell arra, hogy ne essen le a labda? Akinek a térfelén leesik – eközben a kardommal húztam egy vonalat kettőnk közé – azt egyszer megsebezheti a másik. Ez a párbajba beleszámít, de a harctól független, így egyszerre kell figyelni a párbajra és a labdára is. Persze át lehet menni a másik térfelére, az csak a labda miatt van amúgyis – magyaráztam. Tudtam, hogy ők ketten vannak, míg én egyedül, de ettől csak még izgalmasabb lesz a dolog. Reméltem, hogy megértették, és ha beleegyeztek, már el is küldtem nekik a párbajfelkérést.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Csüt. Jún. 20, 2013 1:36 am

- Igen-igen, ismerjük! Azaz én ismerem, mert megleckéztettem! - felelt Hati, ugrándozva. Farkát hevesen csóválta, mikor a kardforgató lány megvakargatta ott, ahol a legjobban szerette: a füle tövénél. Vidáman, szinte dallamosan nyüszített. Szememet forgatva vártam, mikor fogja abbahagyni ha nem is a füllentést, de a maga dicsőítését.
- Igen. Volt egy kis nézeteltérésem a bolhazsákkal, és hát segített nekem visszahozni a komát. - meséltem Hinarinak, miközben egy rosszalló pillantást vetettem Hatira. Ha a farkaskölyök tudott volna ölni a pillantásával, nos, már rég egy kriptában lennék. Arról nem is beszélve, hogy a nemtetsző morgásával a szívbajt hozhatná az emberekre. Démoni, a szó szoros értelmében, habár a hölgyekkel kifejezetten angyalian bánt.
Kissé meglepett, amit Hinari a kardjáról mondott: beszélő katana? No, ha már egy pet képes a kommunikációra, akkor egy fegyver miért is ne? Kevés dolog okozhatna meglepetéseket a SAO világában, de egy társas katana? Ki hallott ilyesmiről? Érdeklődően hümmögve vártam, mikor is szólal meg, azonban ez MÉG nem történt meg. Miközben Hati a hátán hemperegve, mancsát nyalogatta, mint valami kényes kis macska, Hinari csűrte-csavarta a barátságos megmérettetést. Féloldalasan mosolyogtam, hiszen egy párbajban való játékra nem is tudom, mikor volt alkalmam. Visszaemlékezve a Szophieval lezajlott futóversenyre, meg sem sebesítettük egymást, hanem hol az egyikünk, hol a másikunk akadályozott meg a tovahaladásban. Első küzdelmem felejthetetlen, és bár az első szinten voltam, mégis sikerült egy döntetlent fabrikálnom, köszönhetően annak a bolond kis fekete farkasnak. Miközben Hinari elmagyarázta a játékos harc lényegét, lelkesen hümmögve bólogattam.

- Világos. Nekem tetszik! Rég vívtam játékra menő harcot! - mondtam, vidáman hunyorítva, s Hatira pillantottam. A démonfarkas rögtön felszökkent a földről, és mellettem foglalt helyet. Orrával odagurította a labdát Hinarinak, miközben elfogadtam a párbajfelkérést.
- Ha megtisztelne vele, hölgyem... - bókolt a kardforgató lánynak a kezdés lehetőségének átadásával. Minden figyelmemet a labdára fordítottam, és feszülten vártam, mi fog kisülni ebből a megmérettetésből.

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Pént. Jún. 21, 2013 12:17 am


A farkas lelkendezésén csak jót mosolyogtam: nagyonis el tudtam képzelni, amint ez a farkaskölyök megleckézteti Rant, igazán vicces szituáció lehetett, ismerve az íjász reakcióit, azt azonban meg kell hagyni, hogy Askr verziója már sokkal jobban megfelelt az általam vélt valóságnak. Ezt persze nem tettem szóvá, ejtve is a témát egy időre.

A kihívást és a játékszabályokat elfogadták, és hamar azon vettem észre magam, hogy visszafele számol az óra, és éppen egy labda gurul felém, én pedig nem csinálok gyakorlatilag semmit. Időm azonban még volt, így bal kezemmel felemeltem a játékszert, és szórakozottan megforgattam párszor. Reméltem, hogy nem fog Hati első harapásától elpixeleződni, mert akkor annyi lenne a szórakozásunknak.
Ez remek alkalom lesz, hogy gyakoroljuk és minél nagyobb szintre fejlesszük a kommunikációnkat. Én figyelek a labdára, te pedig a harcra, jó lesz így? – kérdeztem a Katanától gondolatban, hiszen tudtam, hogy amíg a kezemben van, minden gondolatomat hallja.
- Rendben – szólalt meg a tőle megszokott, mély hangon, így én csak határozottan bólintottam, és térdeimet behajlítva vártam a kezdést.

Ekkor megszólalt a párbaj kezdetét jelző „gong”, így nem is vesztegettem az időt: kezemet leengedtem, majd egy erőteljes mozdulattal elhajítottam a játékszert, nem nyílegyenesen, mert úgy sokat kéne futnunk az ő térfelükön, és az nem lenne fair. Helyette a laszti inkább ívesen repült, ha jól láttam, tőlünk úgy 4-5 méterre fog földet érni az ő felükön, de még nem most. Mindkettőjük reakcióját figyeltem, és amint az egyikük megmozdult, én is megiramodtam. A fegyvert magam előtt, immáron két kézben tartva futottam, ám ameddig nem derült ki, melyikük fog a labdáért menni, nem támadtam. Nem siettem el a dolgot, egyelőre a megfigyelés volt a célom.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Hétf. Jún. 24, 2013 6:34 am

Noha ez egy játékos megmérettetésnek bizonyult, mégis csak egy harcról volt szó. Nem véthettem olyan hibát, melyet követően könnyen veszíthetek. Hati kedvéét sem akartam szegni a bukással, szóval játék ide-oda, még mindig küzdelemről beszéltünk. A démonfarkaskölyök néhány méterre terpeszkedett tőlem, minden figyelmét a Hinari által szervált labdára összpontosítva. Vajon mit forgatott abban a kis fejében? Még én sem láthattam bele a kobakjába, de ahogy elnéztem, valami nagy meggondolatlanságra készült.
- Mire készülsz? - kérdeztem tőle szinte szigorúan. Még élvezetből sem akartam összekapni Hatival, de roppantul kíváncsi lettem attól az a elhatározottságtól, amiről akkor tett tanúbizonyságot. Bár eddig sosem volt gondunk a komoly helyzetekben való kommunikációban, azonban láttam, hogy vezetni akar. Szája széles vigyorra húzódott, s még ördögibbé tette a napban megvillanó agyarai azt. Eltántoríthatatlanul nézte azt az ívben repülő labdát. Túl sokat várt vele. Tennem kellett valami, nehogy leégessem magunkat a lány előtt, mint a múltkor. A botomat két marokra fogva, becsúsztam a démonfarkas elé, akit látszólag igenis meglepte a váratlan akcióm.
- Mit csinálsz? Nem látod, hogy ura vagyok a helyzetnek? - Úgy tűnt, nagyon kiborítottam, pedig csak segíteni akartam. Hiába is, Hati sosem értette meg, mikor kell segítséget kérni. Túlságosan buzgó és büszke volt ahhoz, hogy beismerje. Csak egy rosszalló "Hümm"-öt tudtam kinyögni, miközben a botomat meglendítve, hangos csatakiáltás közepette hárítottam a csapást. Reménykedtem, hogy egy középen szálló, csavart ütés leköti Hinari figyelmét. Hati buzgón ugrándozott, s bár az előbbit nemigen fogja kiheverni, azért nagyon tetszett neki a hárításom. Az igazat megvallva nekem is. Szememet forgatva, szavak nélkül igyekeztem a démonfarkas tudtára hozni tervemet, mely kifejezetten aljas volt, ha úgy vesszük. Nem kellett sokat értetni vele, hogy "Igen, ezt kell csinálod". Talán egy csipetnyi belső gonoszságtól tudhatta, sőt, inkább érezte, mi a "kötelessége". Fogasan vigyorogva a kardforgató lány felé vetette magát, s egy alulról érkező harapással próbálta megsebesíteni.

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Pént. Jún. 28, 2013 1:18 am


Ahogy számoltam a másodperceket, egyre inkább úgy gondoltam, mégsem volt jó ötlet kivárni. A labda szépen repült a levegőben, s ami fő, viszonylag hosszan, én pedig toporogva vártam, hogy történjen már valami. Simán támadhattak volna közben, sőt, talán még két összeütközés is belefért volna, ők azonban, okosan vagy éppen kevésbé, de nem kockáztattak. Helyette a játékszert figyelték, s amikor már éppen azt hihettem volna, hogy a farkas fogva visszapasszolni, Askr megindult. Nem túl gyorsan, vagyis nekem nem úgy tűnt, ámde mégis sikeresen hárította a föld felé igyekvő lasztit, és rögtön küldte is felém, méghozzá elég lendületesen.
Hoppá – kommentáltam a történéseket, ugyanis a szerva nyílegyenesen suhant, és mire eldöntöttem volna, hogy kézzel vagy karddal hárítsak, nomeg hogy merre és hogyan, addigra már túl késő volt: úgy fejbetalált, hogy majdnem hátra is estem tőle, ám az ütközés utáni visszapattanás sajnálatos módon nem adott elég sebességet a labdának, hogy visszarepüljön az ő térfelükre, így egy reflexes mozdulattal rúgtam belé az utolsó pillanatban, elvéve ezzel a sima találat lehetőségét az ellenfeleinktől. A játékszer az előzőnél kevésbé ívesen szállt el fölöttük, s ahogy elnéztem, amint a fiútól egyre távolodik és távolodik, hirtelen megszólalt a Katana:
- Ugorj hátra!
- Késő – vágtam rá azonnal, hiszen a hanggal egyidőben megérkezett a harapás is, a bizsergés sem maradt el, s mint ilyen, oda sem kellett néznem, hogy tudjam mi történt. Az életpontjaimat persze leellenőriztem, és egy minimális számolás után ki tudtam következtetni az állat sebzését. Pontosan annyi volt, amennyi páncéllal rendelkeztem. Jó.

- Dehogy jó! Veszíteni akarsz? – hallottam a kezem felől a furcsán halk és ingerült hangot, s először nem is tudtam mire vélni a felháborodást. Későn szóltál, a te hibád – jegyeztem meg gondolatban, de mint kiderült, nem ez volt a legmegfelelőbb kezelése a történteknek. Egy ideig meg se szólalt, mintha válaszra sem méltatna, aztán mégis megtette, méghozzá nem a legbarátságosabb stílusban.
- Ennek így semmi értelme, eredmény nélkül.
- Felőlem – vontam meg a vállam makacsul. Kissé elegem lett. Rengeteget gyakoroltunk, tényleg, erre még ő van felháborodva, hogy egy teljesen új figura nem sikerül elsőre, ráadásul ő szólt későn. Aztán meg csinálja itt a felhajtást, méghozzá közönség előtt. Szép. Vajon mit gondolhatnak rólunk? És ha csak magamat égetném, de a céhemet is, ami mégrosszabb. A Katanát persze nem tettem el. Hogyisne, hallja csak szépen minden gondolatomat, legalább biztosan tudom, hogy van, akinek kidühönghetem magam.
- Ehh, bocsi a közjátékért, még szoknunk kell egymást – mosolyogtam Askr-ra kényszeredetten, majd nem vesztegettem tovább az időt: maximális sebességre kapcsoltam, és igyekeztem – szó szerint – visszavágni a beszélő farkasnak az előbbi harapásáért.


Élet: 80/80
Páncél: 17/0

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Kedd Júl. 02, 2013 12:52 am

Az biztos, hogy amit akkor láttam, azt sose felejtem el. A Hati támadása után következő képsorok természetesen arra emlékeztetett, amikor a démonfarkasommal vitatkoztam. A kis bolhazsákot nagyjából úgy dorongoltam le, ahogy a kard tette Hinarival. Fura volt azt látni, hogy egy élettelen tárgy tanácsokat osztogat egy húsvér embernek, ráadásul elég élethűen tette. Pontosan úgy, mint egy nevelőtiszt vagy ha nem az, akkor rosszabb. Persze következhettem már a harci játék elején. Lesz elég időm megvizsgálni a katanát magamnak, elvégre az ember nem minden nap fut össze egy beszélő fegyverrel. Kihívó mosolyra fakadtam, amit sajnos Hati is észre vett... Nemtetsző morgásba kezdett, miközben próbáltam azt elengedni a fülem mellett.
- Ugyan, gyakran...
- ...Előfordul! - Elég ingerülten fejezte be a mondatomat. Furcsállóan néztem rá, miközben halántékomat dörzsöltem. Már megint a féltékeny mártírt játszotta, amit úgy utáltam, mint a bűnt. Szigorú pillantásommal elértem, hogy fülét, farkát behúzva, lehajtott fejjel álljon a helyén, de rubinvörös szemével még mindig idegesen méregetett, és egy percre se hagyta abba a morgolódást. Annyira belehergelte magát ebbe a hülyeségbe, hogy észre se vette a támadó Hinarit. Hiába: ha szóltam volna, akkor sem hallgatna rám, így nem maradt más választásom. A botomat a mellemnek nyomtam, lehunytam szememet, s vártam, miképpen pixelek közepette tiszta energiává válok. Bizony, a játék csinál egy-két fura dolgot és a képesség változása is közéjük tartozik. Őszintén szólva annak, hogy csak a támadások felét kellett elviselnem, jobban tetszett, mint a mobok érzelmeinek leolvasása. Azért a pixeleződés kifejezetten furcsa, zsibbasztó élmény volt. A földtől egy méterre lebegve siettem Hati segítségére. Tisztában voltam azzal, hogy egyetlen egy csapás is elég lenne ahhoz, hogy véget vessen ennek a küzdelemnek. A dühös démonfarkas és a lendülő kard közé "álltam", s eltűrtem, ahogyan az erejének felével számos pontot leüt a páncélomról. Hati meglepetten nézett rám, majd felnevetett.
- Magamtól is megcsináltam volna! - Nem lepett meg, hogy ezeket a szavakat intézte felém.
- Akkor meg mire vársz? - kérdeztem lelkesen. A fekete farkaskölyök a hátsó lábaival igyekezte a magasba rúgni a labdát. Egy vakkantással jelzett nekem, mikor a játékszer fél méterre volt tőlem, emberi alakomban vetődtem felé és egy fejeléssel, Hati szervájánál magasabbra küldtem azt. Kissé ívesebben esett, mint amire eleinte számítottam, így biztosan Hinari közelében fog földet érni. Az alkalmat pedig kihasználtam: gyorsan lendültem, hogy botommal megszabadítsam a kardforgatót néhány "fölösleges" életponttól.

Élet: 50/50; Hati: 25/25;
Páncél: 4/14;

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 03, 2013 10:18 am


Még ha teljes erőmmel és maximális koncentrálással is indítottam el a csapást, titkon azért reméltem, hogy nem fog idő előtt véget érni a játékos párbaj. A sebzésem ugyan nem volt az egekben, ám egyelőre nem volt viszonyítási alapom, így fogalmam sem volt róla, mennyi élete lehet a srácnak és a virgonc farkasának. A Katana pedig szélsebesen repült az állat felé, ellentmondást nem tűrően hasította a levegőt, és egy pillanatra úgy tűnt, semmi sem lehet gyorsabb nála. Ekkor azonban feltűnt a fénysugár, s mivel csak a szemem sarkából láttam az átalakulást, először nem is hittem az igazságában.
Érdekes és egyben lélegzetelállító volt a képessége, egyfajta természetfeletti erő lengte körbe, amit nem is tudtam hová tenni ebben az adatokból álló világban. A kardom pedig őt találta telibe, ám az életcsíkja nem mozdult, így továbbra sem tudtam megállapítani a statpontjait. Az biztos, hogy több, mint húsz pont volt a páncélján, ami nem kispályás azért. Elismerően bólintottam, miközben azok éppen szócsatát vívtak egymással. Jó lesz ez bizony. Erősek és jól tudnak együttműködni, habár a külvilág felé csak a veszekedést mutatják. Nem kellett mozdulnom, de nem is akartam még. Rajtuk volt a sor, a laszti az ő területükön zuhant lefelé, és bár erősen gondolkodtam egy elterelő hadműveletben, ezúttal inkább végignéztem, ahogy a fiú visszaalakul, és kiszámoltam, nagyjából mennyi ideig teszi ezt. Információkat szerettem volna, a nyers erő és a támadás utána is ráér.

Aztán mire feleszméltem, már jött is a szerva, és amíg én a maradék időt igyekeztem bemérni, a Katana is tette a dolgát.
- Bottal jön! – kiáltotta, és egy pillanatra meg is lepődtem, hogy nem utasít, hogy ugorjak hátra, vagy ilyesmi, hanem csak simán figyelmeztet. Mindenesetre ez nem akadályozott meg benne, hogy könnyedén hárítsam a támadást, sréhen oldalra fordítottam a fegyverem, és a lapjával védtem, elcsúsztatva a botot a fémen, hogy még véletlenül se tudjam elvágni. A fiú közel volt, a farkasa pedig ha akart volna se tudott volna közbeavatkozni, így minden adott volt egy elegáns ellentámadásra, azonban a labda vészesen közeledett, méghozzá az én térfelemen. Kénytelen voltam tehát hátraugrani, és a Katanát baseball ütőnek használva elröpíteni azt, úgy célozva, hogy az egyiküknek mindenképpen utána kelljen rohanni, ha nem akarják, hogy leessen. Ezek után én se álltam tétlenül, amelyikük helyben maradt, azt próbáltam megszúrni.


Élet: 80/80
Páncél: 17/0

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Vas. Júl. 14, 2013 3:12 am

Kissé meglepett a hárítás, sajnos szentül elhittem, hogy mindenképpen eltalálom a kardforgató lányt, ám a beszélő katana még épp idejében figyelmeztette. Milyen jó is lenne, ha az én kis társam olyan hasznos lenne, mint az a fegyver. Egy pillanatra összenéztem Hatival, aki mintha gondolatolvasó lett volna, tudta, mire gondolok. Ki is fejtette ám nemtetszését, egy rosszalló morgás keretében, de igyekeztem nem törődni a kis méregzsákkal. Elismerően biccentettem Hinarinak, majd hátrébb ugrottam. Ő ugyanúgy tett, hiszen az általam küldött labda még a szélnél is sebesebben közeledett felé. Szemlátomást Hatinak kifejezetten tetszett az a módszer, amit Hinari használt a laszti elütésére. Farkát csóválta, s mint egy kiskutya, úgy ugrándozott, a játékszer hatalmas röpte miatt. Mivel nem hagyhattam, hogy leessen, így nekem kellett utána vetődnöm. Hiába füttyentettem Hatinak, az örömtánc lejtése közben nem ügyelt eléggé a kardforgatóra, aki sikeresen megszúrta. Esélyem se volt az előző taktikával megvédeni a démonfarkast, aki meglepetten pislogott a lány váratlan támadásán. Rosszalló fejcsóválásom közepette, minden figyelmemet a magasan szálló labdára összpontosítottam. Hinari kissé túlzásba vitte az ütést, hiszen a játékszer már-már a vízbe akart pottyanni. Igen, úgy gondoltam, az is hibapontnak számítana, bár lehet, hogy tévedtem. Hosszabbakat léptem az átlagosnál, annak érdekében, hogy beérjem a labdát. Ívesen lefelé szállt, így bejöhetett az a csel, amit mindig is be akartam mutatni: hátra vetődve, egy szilaj ollózás közepette rúgtam bele a lasztiba. Nyíl egyenesen szállt, vissza, a feladónak. Miközben a vizes homokban próbáltam felocsúdni a hátra esésből, a démonfarkaskölyöknek füttyentettem. Azok a rubinvörös szemek jól elkerekedtem, mikor meglátta a sebesen szálló labdát, így a biztonság kedvéért, kifejezetten pajkosan ugrándozott el, annak útjából. Kifejezetten élvezte a helyzetet, habár legszívesebben rászóltam volna, hogy fejezze be és ha egy kis időre is, de koncentráljon a küzdelemre. Nem is cécózott tovább: hatalmas, koponyafejű szörnyeteggé alakulva az egyik közeli pálmafa árnyékát használva igyekezte úgy megszúrni Hinarit, hogy közben ő semmit se sejtsen az egészből. Miközben próbáltam életet lehelni végtagjaimba és visszakecmeregni a küzdőtérre, reménykedtem, hogy mindez be fog válni, elvégre a kardforgató lány eddig biztos nem látta Hati árnyékmanipulációs képességét. Vajon kicsit vagy nagyon lesz meglepődve? Hamarosan kiderül.

Élet: 50/50; Hati: 5/25;
Páncél: 4/14;

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Hétf. Júl. 15, 2013 2:22 am


Nevettem. Furcsa is volt, egy küzdelem kellős közepén, két igen jó ellenféllel szemben, de nem tudtam megállni, a farkaskölyök annyira aranyosan reagált az ütésemre, hogy egy pillanatra meg is feledkeztem a gyakorlásról. Meghát, játék is volt egyben, így minden figyelmemmel őt követtem, a szemem sarkából látva csak, amint az idomár elindul a labda után. Persze ezzel egyidőben az előre eltervezett mozgássorozat sem maradt el, ha nem tettem volna meg, a Katana biztos rám szólt volna, bár egy kicsit rosszul éreztem magam a szúrás miatt. Hati jó sok életpontot veszített, amin meg is lepődtem, hiszen nem gondoltam volna, hogy ennyi élete van, az viszont szerencse, hogy a támadásom nem vetett véget a párbajnak. Valószínű az előző, a fiúra mért ütésem után könnyedén ki tudták számolni a pontos sebzésem, ezért nem aggódtak ennyire. Én viszont még mindig nem tudtam róluk eleget, csupán Askr életpontjairól volt némi fogalmam a pet sebződése után.

- Labda közelít – hallottam hirtelen, és mikor odakaptam a fejem, szemem nem a felém száguldó játékszerre fókuszált, hanem a srácra, aki éppen háttal a föld felé esett, láthatóan egy jól kivitelezett rúgás után. El kellett ismernem, hogy szép mozdulat volt, de mire akármit is reagálhattam volna, a farkas is megmozdult. Tudtam, hogy úgy beszéltük meg, hogy én figyelek a labdára, amíg a Katana az esetleges támadásokra, de képtelen voltam nem megnézni a pet átalakulását. Lábaimat behajlítottam, hogy a képességének következményeit megfelelőképpen tudjam fogadni, de a szörnyeteg nem támadott, úgy tűnt, vár valamire. Gyorsan fordultam, ám a lasztit még a képességemmel sem tudtam volna utolérni, így kénytelen kelletlen hagytam leesni a homokba, majd sóhajtva néztem Askr után. Ő ütötte meg, őt illeti tehát a szabad támadás joga. Mielőtt azonban szólhattam volna neki, az életcsíkom váratlanul süllyedni kezdett, és elsőre nem is értettem, hogy miért.
- Egy árnyék támadott. Biztosan a farkasnak van köze hozzá – kommentálta rögtön a kard, én pedig ezredszerre is elcsodálkoztam, mennyire számon tudja tartani a körülötte zajló eseményeket. Aham, köszi. Erre innentől érdemes lesz jobban odafigyelni – válaszoltam gondolatban, majd megvártam, amíg az idomár is a közelünkbe ér, és felé nyújtottam a bal karom.
- A labda leesett, így megüthetsz – mosolyogtam rá, majd amint ez megvolt, és újra visszaállt a rend, feldobtam a levegőbe a játékot, ami gyorsan, de ívesen repült az ő térfelük felé.

Ezzel azonban még nem volt vége, ugyanis most rajtam volt a sor. Úgy gondoltam, ideje nekünk is megmutatni, mit tudunk, ideje felébreszteni a sárkányt. A kérdés már csak az volt, hogy melyiket.
- Summoning Earth Dragon! – mondtam ki végül, lábamat erősen megvetve a talajon. A barna sárkányforma pillanatok alatt előbújt a kardból, és Hatit célozta, villámgyorsan közeledett felé, próbálta megharapni. Reméltem, hogy sikerül, és hogy lecsökkenti a farkas erejét egy kicsit.


Élet: 80/58 (Askr 5 sebzés, Hati 17 sebzés)
Páncél: 17/0

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Pént. Júl. 19, 2013 1:37 am

Hati önelégülten röhöghetett  a markába, mikor még a lány számára sem derült ki, hogyan vesztett életpontokat. A fegyver éberségére azonban elismerően bólintottam, elvégre ha nem is játékos, ám a katana jött rá a leghamarabb a képesség nyitjára. A játékszer pedig leesett a földre, tehát elértem azt, amit igazából akartam. Megüthetem. Annyira szokatlan volt ez a helyzet. Tény, hogy egy párbaj kellős közepén voltam, de csak úgy üssem meg? Nem is védekezik. Vállamat megvontam, majd jobb kezembe véve a botomat, csak egy kicsit lendítettem meg azt, s kobakon billentettem vele, ne tűnjön annyira erőszakosnak ez a néhány képsor.
- Ne haragudj. - Persze ez a kijelentés elég furcsa, hiszen a kardforgató lány adott a sebzéshez "engedélyt". Még nem is hárított vagy valami trükkel megakadályozza a támadást. Bár az tény, hogyha fordítva lett volna, ugyanúgy tűrném. Ezzel a tudattal figyeltem, ahogy ellenfelem ismét feldobja a labdát. A démonfarkasom füttyszó nélkül is tudta, mitévő legyen. Mélyebb hangján vakkantva vetődött a laszti felé, ám egy pillanat múlva megállt. Egy barna sárkányalak torkon ragadta a petet. Persze nem volt túlságosan meglepő, hogy Hinari intézte az effajta támadást, habár Hati meglepően kevesett vesztett a maradék életpontjából. A harapás ellenére a démonfarkaskölyök egy árnyékcsápot használt, hogy még időben elkapja a labdát, s visszaküldje a feladónak. Jómagam pedig határozottan vetődtem el a talajtól, ám ezúttal tényleg határozottan lendítettem meg a kezemben lévő botot. Lány ellenére nem foghattam vissza magamat. Visszagondoltam az első találkozásunkra, mikor a sárbunyón pont vele kellett megütköznöm. Valóságos szégyennek fogtam föl, hogy egy lánnyal kellett verekednem. A mostani énemhez képest egy kis mimóza voltam. Most, ahogy Hinarival álltam szemben, másként gondoltam. Lényegtelen, ha az ellenfelem lány vagy fiú, magas vagy alacsony, szép vagy csúnya. A fő a harc, az erőlködés a győzelemért. És az sem számított, hogy vesztek-e, hiszen újabb tapasztalattal leszek gazdagabb. De azért jobban örülnék, ha nyernék. Minden estre ez a küzdelem elgondolkodtatott, elvégre labdázással kezdtem el a napot és egy játékot akartam kitalálni. Függetlenül attól, hogy sikerült-e a bottal való támadásom, hátraugrok, s gondolkodó hümmögésbe kezdek.
- Te mit gondolnál arról, hogyha egy újfajta játékot találnék ki a többieknek? - tettem föl Hinarinak a kérdést. Valami olyat, ami segít elfeledtetni azt, hogy egy virtuális világban ragadtunk. Amit még álmainkban sem mertünk gondolni!
- Megint kezded? - A démonfarkas unottan ásított. Hiába is, egy hozzá hasonló démonfarkas pet hogyan érthetné ezt? Nem ő esett csapdába egy nem is létező világban. Ő csupán ennek a helynek a teremtménye, de sosem mertem ezt neki megmondani. Ezt sosem bocsátaná meg nekem.

Élet: 50/50; Hati: 2/25;
Páncél: 4/14;

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 19, 2013 8:20 am


Érdekes választás, annyi bizonyos, és talán kicsit meglepő is, ha azt vesszük, hogy akár a karomat vagy a mellkasomat is megüthette volna. Viszont annyira puhán csinálta, hogy még a megszokott, enyhe bizsergést sem éreztem, bár láthatólag nagyon zavarban volt, amin nem is csodálkoztam. Nem a megszokott szabályok alapján harcoltunk, beletettünk egy olyan elemet, ami, ha csak nyomokban is, de a játékra is hangsúlyt fektet, vidámabbá téve ezzel az éles helyzeteket is.
Ami már nagyon rám fért.

A képességem tökéletesen sikerült, a sárkány, mintha csak önálló életre kelt volna, kapta el a petet, megakadályozva őt, hogy a labda után menjen. Léptem is egyet a jelenet felé, valamiért nem akartam, hogy pont nyakon ragadja, habár tudtam, hogy ebben a világban nincs sok jelentősége, mégis… nem volt túl jó látvány. Összeszorult tőle a torkom, így szinte már örültem, amikor a sebzés pillanatában semmivé vált a képződmény. Hatit néztem, biztos voltam benne, hogy már nem fogja elérni a labdát, ha viszont hagyja leesni, akkor vége. Ekkor azonban az árnyék segítségével mégis megoldotta a problémát, ám hiába jött visszafelé a labda, számomra a szerzett információk fontosabbak voltak. Árnyékmanipulálás. Tehát ezzel sebzett meg az előbb.
- Figyelj! – hallottam szinte rögtön, ám akármennyire is akartam, én sem tudtam kettészakadni: Hati még nem heverte ki a támadást, ám a játékszer és a fiú egyszerre közeledett, azzal a különbséggel, hogy az előbbi jóval messzebbre szállt. Ha játék, akkor most jöjjön egy kis fogócska! – vigyorodtam el, és a labda után eredtem. Ha Askr meg akar sebezni, bizony utánam kell jönnie és el kell kapnia, ezt azonban nemigen hagytam neki. Gyorsan elütöttem a kerek tárgyat, méghozzá egyenesen a fiú felé, így vagy kitér, és lelassul, vagy fejen fogja találni a játékszer. Így vagy úgy, de nálam lesz az előny.
Miután végignéztem, mit kezdett a szituációval, elegánsan hárítottam a csapását, majd rögtön ellentámadásba kezdtem, de mivel hátraugrott, és úgy tűnt, kérdezni szeretne, inkább félbehagytam a mozdulatsort. Szemem sarkából figyeltem közben a farkast és az esetlegesen megváltozó árnyékokat, a Katanát is erre utasítottam gondolatban.
- Egy játék? – kérdeztem vissza, majd kicsit átgondoltam én is, amiket mondott. Nem volt rossz ötlet, mégis… – Sokan ellene lennének, és tudod is, hogy miért – kezdtem – A kikapcsolódás jó, de nem szabad, hogy elvonja a figyelmünket az elsődleges célunkról, a kijutásról. Nem szabad úgy éreznünk, hogy itt a helyünk, nem szabadna jól éreznünk magunkat – ahogy kimondtam, éreztem, hogy mennyire nincs igazam. És hogy sokáig én is ezt hittem, aztán az a pár momentum, a birkózás, a beszélgetések a cukrászdában… mindegyiktől több lettem. Összezavarodtam, egy pillanatra elvesztettem az egyensúlyt, az ittlét és a valóság értékének különbségeit. De, miért ne lehetne ugyanaz a kettő?
- Mire gondolsz? – kérdeztem végül, be se fejezve az előző gondolatmenetet. Talán ha elmondja, milyen játékról beszélt, én is meg tudom neki mondani, mennyire jó vagy rossz ötlet…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Pént. Júl. 19, 2013 9:24 am

- Hej, gyere csak vissza! - Arra nem számítottam, hogy ellenfelem inkább a kergetőzéshez lesz oda. Jobbára inkább egy hárításra és elegáns hasításra gondoltam. Az effajta játékosság kifejezetten lelkessé tett, noha még most sem tértem magamhoz, Hinari mihez folyamodott. Minden esetre úgy tűnt, mintha be akarna keményíteni. A labda nyílegyenesen felém tartott. Meglepődtem, s a néhány másodperc alatt nemigen tudtam megfelelő megoldást találni. Szentül elhittem, hogy a labda enyhén fejen fog billenteni. Enyhén. Kész, vége, ennyi. Jóllehet, nem fog fájni, de oda lesz a büszkeségem. Rák vörös fejjel mehetek haza, magamat lejáratva.
- Nem! - dörgött Hati mély hangja. A nagy fekete árnyalak a fejem fölött volt és éppen a sebesen szálló labda felé vetődött. Egy morgás, s vonyítás közepette visszafejelte a labdát, aztán szédelegve megtántorodott és viccesen az oldalára dőlve elterült, mint a nagy alföld. Nem érte életpont sebzés a nagy ütés miatt, de látszólag fejbe vágta ez az élmény. A szó szoros értelmében. Keserűen nevettem ezen az egészen. Hinari ellentámadását csak egy hajszál híján sikerült elkerülnöm. A játék kérdésének felvetésére megállt a párbajban, s látszólag elgondolkodott ezen. Félig-meddig igazat adtam neki, bár a monológ végén kénytelenül elfintorodtam. Tekintetemet egy pillanat erejére az elaludt vagy elájult  - már a fene se tudja, milyen - Hatira emeltem, azután megint a lányra néztem. Voltak már nézeteltéréseim más játékosokkal, például azzal az Enheriel nevezetű csajjal. Nos, vele nemigen lehetett rendesen beszélni vele, mert már a véleményem hangoztatása után lekevert nekem egyet. Miért is? Ja, azért, mert megígérte Tiffanak, hogy megóvja a bajtól. Tény, nekem is részem volt benne, de egy ilyen világban igazából még egy olyan törékeny virágszáltól, mint attól a kislánytól is elvárható, hogy ugyan minimálisan, de vigyáz magára. És ott volt mellette a fehér nyula is, noha már nem is tudom, minek nevezi. Ez a nézeteltérés azonban sokkal másabb volt. Itt nem kellett a gúny rejtélyes nyelvéhez fordulnom, hanem végre olyannal állhattam szemben, akiben rejlett az az elvárható értelmi szint, hogy nem ordítja le a fejemet. Bár nem értettem túlságosan vele egyet.
- Nem is azt mondtam, hogy a fő célról való elvonás lenne a legfontosabb. - Miközben botomat a homokba szúrtam, s fél kézzel rátámaszkodtam. - Tudod, a kinti világban is voltak olyan dolgok, amik segítettek elkergetni a bajokat, ha nem is örökre, de egy időre igen. Sokan meghaltak ebben az átkozott játékban. De - Itt elkuncogtam magamat. - itt is történtek jó dolgok. Furán hangzik, de igaz. És azt hiszem, egy játék lehetőséget adna, hogy erősítsük az összetartást. Mond, te nem érzed jól magadat itt, velem és Hatival? Színt vittünk egy olyan dologba, ami a való életben nem tűnik annyira mókásnak. Vívhatnánk életre menő, véres párviadalt, de nem tettük meg. És én ennek nagyon örülök. - Nem tudom, mi üthetett belém, hogy ennyit csacsogok. Reméltem, legalább a szavaim megérintik a kardforgató szívét. Biztatóan mosolyogtam, ami végül keserűbe ment át, amint Hatiról kiderült, hogy tényleg aludt.
- A paprikás krumpli csípősen jó... - Ezen aztán elnevettem magamat, majd hirtelen támadt jókedvemben harc helyett inkább a homokba feküdtem.
- Szerintem hagyjuk abba. Amint elalszik, jó ideig nem fog felébredni, persze ezt te is tudod. - A sárbirkózásra utalva széles vigyorral, keresztbe rakott lábakkal hevertem a megtermett démonfarkasom mellett. Kíváncsian vártam, vajon Hinari mit gondol erről. A játékról való kérdésén pedig csak nevettem.
- Majd meglátod!

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 19, 2013 11:02 am


Egész ügyesek voltak, főleg a démonfarkas elszántságát csodáltam, ahogyan erején felül teljesítve, fogát összeszorítva megvédte barátját egy… labdától? Egy halálosan száguldó labdától. Igen. Egy életpontokat is levivő pöttyös labdától. … Hmmm. Naigen. Felettébb furcsa szituáció volt, főleg az állat dülöngélése utána, mintha kissé tényleg erős és halálosan száguldó lett volna a játékszer, ami elé beugrott. A laszti meg jött visszafelé, ám amint megláttam, hogy a fiú a homokba szúrja a fegyverét, inkább két kézzel elkaptam azt, minthogy visszaüssem nekik. Nagyon úgy látszott, hogy a gondolatait sikerült elterelnie a küzdelemről, s bár én szívem szerint folytattam volna, most mégsem tettem semmit ennek érdekében. Kíváncsi voltam, mit szeretne mondani.

Persze a farkas továbbra sem kelt föl, így végülis eldőlt a párbaj, azonban jobb szerettem volna egy normális befejezést. Ha egyáltalán volt valami normális abban, ahogy itt dobálgattunk meg ütögettünk egymásnak, mint két, illetve három kisgyerek. Sóhajtottam.
- Ha lesz labdajátékos bossterem, azt biztosan mi nyerjük – jelentetem ki, félig beletörődő, félig vicces hangnemben, majd egy mosolyt is magamra erőltettem, azért jelezve neki, hogy nemigen tetszik a dolog lezárása ebben a formájában. Feladni, az eredmények tükrében viszont nem adtam fel, ha ő rászánja magát, hát legyen. Addigis fennáll a lehetősége annak, hogy folytatjuk… majd valamikor. Természetesen eszembe se jutott, hogy ezzel akarnának kicselezni, a fiú arcán látszott, hogy komolyan gondolja a szavakat, amiket kimond. A téma viszont kissé kínos volt, főleg azok után, amiket az előbb mondtam neki. Magam sem tudtam, mennyi igaz belőlük, és hogy én mennyit gondolok igaznak. Mennyit gondoljak igaznak.

Összetartás… Jól ismertem a szót. A céhemben, a JL-ben mindenki egy csapat volt, s ha néha nem is tűnt úgy, ha baj volt, mindenki kiállt a másikért. Ezt tapasztaltam a bossokon is, egy-két kivételtől eltekintve ott is mindenki megvédte, leváltotta a társait. Még olyanokat is, akiket alig ismert. Mindannyian féltek ugyanis a haláltól, de legalább annyira féltek annak a látványától, a szétszóródó pixelektől, a tudattól, hogy valaki meghalt. Ezért védték meg őket, nem csupán a másik miatt, hanem a saját érdekükből is. De egy játékban… egy nem halálra menő játékban ki lenne képes erre? A fiúnak igaza volt ebben. Nemcsak a játékosok közti kapcsolatokat javítaná, de erősítené az összetartást is, ami jól jöhet a bosstermekben is. Csupán csak meg kéne értetni ezt a többiekkel is.
- Igen, tényleg segítené az összetartást, de csak azoknál, akik nyitottak rá. Bevallom elsőre nekem se tetszett, és itt bőven akadnak olyanok, akik nem látnak mögé annyira, hogy megértsék. A fogadtatással továbbra is gondok lesznek, de ha képes voltál engem kizökkenteni, akkor talán mással is menni fog – mosolyogtam rá őszintén. Nem is értettem, ez a fiú hogyan volt képes erre, persze eleve a pihenés miatt jöttem fel erre a szintre, de soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen párbajban veszek részt. És hogy miközben önmagam adom és rákoncentrálok a feladatra, képes legyek, ha csak egy icipicit is, de elengedni magam. Pont, mint a csokibirkózáson. A párhuzamra való ráébredés váratlanul ért, de mindkettő Askr-hoz kötött. Örültem neki.
A kérdésére pedig csak bólintottam, majd Hatit figyeltem, ahogyan békésen alszik, a védett övezeten kívül. Jó volt látni, hogy biztonságban érzi magát és az idomárját is, ebben a halálos játékban. Egy olyan felszabadultságot és vidámságot sugárzott, amit csak nagyon kevésszer tapasztaltam meg Aincradban. Elmosolyodtam, és leültem a fiú mellé.

- Rendben – feleltem, a felhők felé nézve – Már úgyis vesztésre álltatok – vigyorodtam el, majd újra magamba merültem. Úgy tűnt, nem akar még beszélni az általa kitalált játékról, vagy csak simán nincsenek még meg a pontos tervei. Annyi bizonyos, hogy már kíváncsian várom, mi fog kisülni belőle. Felé fordultam, és bólintottam, jelezve neki, hogy megértem, de egyben célozva is arra, hogy bizony el kell majd mondania, ha odáig jutunk. A Katanát viszont nem tettem el, hiszen továbbra is a veszélyes zónán belül voltunk, és ki lenne olyan meggondolatlan, hogy csakúgy itt sütkérezzen a homokban, miközben a mobok arra várnak, hogy lecsaphassanak? A JL tagja biztosan nem.


/Köszi a játékot! ^^ Nagyon-nagyon nagyon jó volt, minden reagját élveztem! ^^/

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi14837/10100Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Askr on Pént. Júl. 19, 2013 12:09 pm

Tény, hogy én se nagyon örültem az effajta lezárásnak, de egy állatidomár hogyan tudna harcolni a petje nélkül? Ha rajtam múlott volna, folytatnám, ám Hati készséges segítsége nélkül nemigen fordíthatnék a helyzeten. Bele kell törődnöm, hogy lányoktól állandóan kikapok. Először az a nagyszájú, de jószívű Miyako nován, most pedig a világ dolgairól sokat tudó Hinaritól. Kijelentésén, miszerint labdajátékban biztosan verhetetlenek vagyunk, elvigyorodtam. A homokban heverészve, tarkómnál hátrakulcsolva kezeimet átadtam magamat a kellemes, meleg, nyári szellőnek, ami az egész szigetet érintette. Akár egy anya, aki édes csókot lehel gyermeke arcára. Úgy mint az én anyám. Vajon mit csinál, míg én "alszom"? Remélem türelmesen vár, de mire végig visszük a játékot, egész biztosan meg fogok nőni. De hogy mennyit, arról fogalmam se volt. Még arról sem, hogy mennyi idő lesz, mire kijutunk ebből az átkozott digitális világból. Arcomon egy pillanatra a gondterheltség futott át, ám rögtön mosolyra fakadtam, amint Hinari hozzászólását hallgathattam. Egy pillanatra tényleg féltem, hogy őt nem lesz olyan könnyen meggyőzni, mint például Enherielt. Kellemesen csalódtam a monológja hallatán, mire értően hümmögtem. Kihívás lesz, ahogyan a lány szavaiból kinéztem. Szavai rejtélyesen hangzottak, a mosolyáról nem is beszélve. Meglepetten pislogva néztem rá, majd gyorsan elkaptam tekintetemet. Hati horkolása megtörte az idillikus csendet, ami a szigeten honolt. A hangja kifejezetten gonosznak, sátáninak hangzott, de tudtam, hogy a szíve legmélyén egy érző, kedves démonfarkas volt, aki csupán több törődésre vágyott. Meg voltam elégedve, amiért így dacolt a valószínűleg jóval fejlettebb Hinarival szemben. A nagy, fekete test mellett feküdve biztonságban éreztem magamat, még a védett zónán kívül is. Elmosolyodva láttam, hogy a kardforgató is csatlakozott a csendes pihenőhöz. Tréfás megjegyzésén zavarodottan forgattam szememet.
- Majd megerősödünk és aztán vevők leszünk egy visszavágóra. - Ez egy ígéret volt. Igen, az elmúlt időben nagyon ráfeküdtünk a fejlődésre, ám korántsem állhatunk meg. Száz szintet nem lesz könnyű összehozni, ahogy a játékot sem, legalábbis Hinari szavai alapján. Bízok benne, hogy sikerülni fog. Nem csak magamért, de másokért is, akik egy kis játékkal talán elfeledhetik egy rövid időre a bajaikat. Derűsen sóhajtva paskoltam oldalba a démonian horkoló petet, végül magamhoz vettem a botot, s felültem. Erre a mozdulatra Hati felkapta fejét, fáradtan ásított.
- Mivan, hagytad magadat megveretni egy lánnyal? - kérdezte álmosan, de pimasz hangon.
- Több esélyem lett volna, ha nem fejelnél bele abba a lasztiba. - vágtam vissza, álmos hangját utánozva.
- Örülj neki, hogy a testi épségedet óvtam. Felőlem legközelebb vörös fejjel is járkálhatsz, hogy mindenki úgy nézzen rád, mint egy allergiás hülyére! - Blablabla. Képes és heteken vagy hónapokon át ezen fog lovagolni. Kinézem belőle. - Akkor mostantól kezdve úgy kell bánnod velem, mint egy zoltánnal!
- Szultánnal... - javítottam ki.
- Fogd be! - Sejthető, hogy nap a végig nem hagyja abba a szitkozódást, nem?

//Én is rettentően élveztem, nagyon köszi! ^^//

_________________
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Zbluh5zsgm5p8j7j37z
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi2779/2900Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Cardinal on Vas. Júl. 21, 2013 2:54 am

Ossu!

Szép párbaj, kreatívan megfűszerezve egy extrával. 30 xp és 80 arany a jutalmatok, a katana pedig 3 xp-vel fejlődik. Lezárom a küzdőteret!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 15.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr Vo36oi0/0Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.